|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Znajdź post jakiś Kaśki_87 i ona w podpisie ma liste całą peemek 2010
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Mam ebooka 11 minut
przeczytałam już 1/3 i nie zasne dopóki nie skończę po prostu jak czytam to muszę dokończyć książkę i już fajna jest
|
#4413 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czesc ![]() Cytat:
11 minut przeczytałam w jedno popołudnie to dasz radę![]() ja idę na rower i do książki
|
|
#4414 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ja nie czytałam, tylko słyszałam, że super. Ale jak fantastyka to chyba podziękuję
Muszę zapolować w bibliotece
|
#4415 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem wierną fanką Pratchett'a. Facet pisze genialnie i można się nieźle pośmiać,. A z kolei mój TŻ (oboje lubimy fantasty) uważa że to co pisze Pratchett to nie jest żadna fantastyka. Bo fantastyka nie może się śmiać sama z siebie i musi być na serio. I to co on pisze to głupie książki Najlepiej więc przeczytaj; będziesz mieć własne zdanie ") |
|
|
|
|
#4416 |
|
Wtajemniczenie
|
monika szwaja pisze powieści dla kobiet, coś w stylu literatury na obcasach, czy w spódnicy, więc lajtowe książki, które czyta się od początku do końca, śmieszne, czasami wzruszające, takie książki na gorszy dzień
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- kurde zamiast się uczyć, oglądałam przez 1,5h płytę z wesela koleżanki, niby przewijałam częśc, bo były 3h, ale masakra, aż się popłakałam jak oglądałam, nie wiem co będzie na moim ślubie
|
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki,
witam nowe PM Cytat:
![]() co do sesji zdjeciowej w czasie wesela to ja mowie stanowcze NIE, jest wiele wzgledow ktore na to wpływaja, my plener zrobimy w tygodniu po weselu,
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
ja się już wykąpałam pojadłam i spadam dalej czytać książkę poleconą przez Samoe
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie normalnie burza idzie, zaczyna grzmiec wiec sie zegnam
dobranoc
|
#4420 |
|
Adwokat diabła
|
Te nowe emotki mi sie podobają
![]() Wybaczcie że się słabo udzielam, ale w pracy mam sajgon no i tż ma dziś urodziny
|
|
#4421 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc
co tam, jak tam bo u mnie dobrze![]() wybieram się w sobotę na wieczór panieński... Black prawdopodobnie nawiedzamy Wawe więc jak będziesz słyszała jakieś krzyki to spokojnie to tylko my dziś koleżanki kupiły jakąś fajną bieliznę ciekawe czy się spodoba lubię takie typowo babskie wieczory
|
#4422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytaj i może akurat sie przekonasz![]() Cytat:
Cytat:
Jak ja czytałam tą książke to nie chciałam, żeby sie kończyła, czyli to dobra książka![]() Dziewczyny za miesiąc idziemy na wesele znajomych Wiecie co, to juz drudzy znajomi w ciąży i jak się dowiedziałam o tamtych to tez sie strasznie ucieszyłam a co dopiero jak ja kiedys będe w ciąży, niewyobrazam sobie jaka to musi byc radość No po prostu nie mogę przestać się cieszyć
|
|
#4423 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() chyba że będziecie mnie szukać na pl. Defilad
|
|
|
#4424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zawsze się cieszę jak ktoś ze znajomych albo rodziny jest w ciąży
|
|
#4425 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zmienili stronkę, kiedyś mieli tą: http://www.bw.dj.pl/ Mają tam też takie zdjęcia, których nie powinno się publikować np. te z workami na głowach, albo z kapustą (są w katalogu Szaleństwo). Bleh ![]() A takie fajne w wodzie są w zakładce Uczucia Te na górze bardzo rzadko sprawiają problemy. Gorzej z tymi na dole, bo częściej rosną jakoś krzywo, pod ukos i wtedy pchają inne zęby i te inne się krzywią. No i jeszcze jak się dolna ósemka wykluwa i to rozchodzące się dziąsło tak odstaje, to resztki jedzenia się tam wciskają i to się przyczynia do miażdżycy (bla bla jakoś to się do krwi dostaje bla bla, kiedyś o tym czytałam, ale pamiętam piąte przez dziesiąte jak ten proces dokładnie wygląda). Inne zęby jak się wykluwały, to te dziąsła też tak odstawały, ale z zębami mądrości jest taki problem, że one potrafią się tak wykluwać ekstremalnie powolutku, nawet kilka (albo wiele) lat i wtedy to oddstające dziąsło trzeba dobrze pilnować i czyścić wykałaczką (ile razy się nią ukłułam, to nie pytaj), bo samą szczoteczką się nie da tak dokładnie. Cytat:
Cytat:
Kasia, szkoda że zaczynasz od innej książki Coelho. Jak ją skończysz, to nie czytaj innej dopóki nie przeczytasz Alchemika!!!! Alchemik, to tak w ogóle moja ulubiona książka. Jest genialna. Ale jak najpierw przeczytasz jakąś inną, to Alchemik nie zrobi na Tobie wrażenia, bo się przyzwyczaisz do filozofowania Coelho. Ja mogę śmiało powiedzieć, że Alchemik, to jedna z dwóch książek, które wpłynęły na moje życie. Nie wiem jak to się stało, ale jakoś tak po przeczytaniu tej książki nie marnuję okazji, tzn. jestem jakby bardziej przebojowa, bo jak jest jakaś okazja, żeby o coś się upomnieć albo w ogóle zabrać głos kiedy normalnie siedziałabym cicho, to teraz nie marnuję takich okazji i nie siedzę cicho. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale książka zagrzała mnie do działania. I nie jestem nienormalna, bo tę książkę polecało mi kilka osób, aż w końcu za któymś razem i Ja ją kupiłam.
|
|||
|
|
|
#4426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już się domyślałam, że cos jest na rzeczy od zeszłego tygodnia, ale i tak mnie zwaliło z nóg![]() Ale chciałabym im kupic prezent, bo tak jak powiedziała moja przyjaciółka - ona woli dawac prezenty niz kasę, bo później fajnie sie będzie wspominać, że te kieliszki dostało sie x lat temu na ślub od tej i tej osoby I chciałabym im kupic cos fajnego, żeby właśnie mieli takie coś od nas Na razie mam jeden pomysł Ale fajnie będziemy chodzic z tz po sklepach i szukać prezentu---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
I o to zdjęcie co sie całuja w morzu, ale jakoś inaczej je zapamiętałam Chyba pojadę z tz nad morze na sesję, w koncu on stamtąd pochodzi to pamiątka musi być![]() Cytat:
![]() Alchemik juz czeka na półce i jak skoncze to co dzis zaczęlam zabieram się za niego, własciwie gdybym dzis nie dostała tej ksiązki, która teraz czytam to zaczęłabym Alchemika A Twoja recenzja jest wyjątkowo zachęcająca![]() A co do tego, że poleciłam Kasi 11 minut to dlatego, że temat jest odpowiedni i na pewno da Kasi do myslenia co tak na prawde jest ważne w związku
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
ok jutro będę czytac Alchezioma
![]() Samoa podobała mi się ta książka przeczytałam już do końca no daje do myślenia i jakos inaczej patrzę na to co się dzieję aktualnie u nas....wiecie co pierwszy raz się nie odzywamy do siebie więcej niż kilka godzin....nic zero kontaktu, ale to lepiej dzisiaj robiłam domowe spa-kąpiel w soli morskiej i pachnidełkach itd przeczytałam książkę, posprzątałam szufladki, bardzo miły dzień![]() widziałam przed chwilą białą Carrerę i ryjek mi się do niej cieszył....
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-03 o 23:00 |
|
|
|
#4428 |
|
Adwokat diabła
|
dobranoc..
![]() btw, wczoraj mieliśmy cichy dzień (ciężko się go znosi w jednym mieszkaniu..) ale już jest ok..
|
|
#4429 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu tak trzymaj
Czasem takie "dni solo" są bardzo potrzebne Myślę że i Nam i naszym TŻtom ![]() A książki Coelho też czytałam ale w gimie i w liceum W sumie to może bym sobie zahira strzeliła tak bo nie czytałam jeszcze....A aktualnie kończę "Buszującego w zbożu" ale to jako lekturę na literature amerykańską
|
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc
|
|
#4431 |
|
BAN stały
|
Eh,jestem znów musze Was nadrabiać.
po dentyście jakoś żyje,choć dziąsło mam podraźnione i troche boli,ale jutro już będzie ok,ząbki zrobione a miałam stracha bo ja mam dentofobie.
|
|
|
|
#4432 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj Mad aż mnie ciarki przeszły po przeczytaniu tego Twojego posta... Brrrr Nie lubię wizytu dentysty...
Dziewczyny trzymajcie jutro za mnie kciuki bo jadę na poszukiwania jakiegoś pokoiku dla mnie w ramach stancji... Na razie drugi taki wypad..Oby ostatni |
|
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4434 |
|
Wtajemniczenie
|
Porażkowe jak na takie zadupie :/ Pokój jednoosobowy ok 350-500 zeta (zależy od standardu i lokalizacji rzecz jasna) a dwójki i trójki ok 300-350 od osoby...:/
I pomyślec że jak szłam na pierwszy rok to za 280 można było sobie fajną jedynkę wynając :/ |
|
|
|
#4435 |
|
BAN stały
|
Nom Gosiu,ja własnie nie lubie wizyt a musiałam bo inaczej mogłoby się skończyć źle gdyby zwlekała z tymi zębami,bo między jedynką a dwójką od strony prawej zrobiła mi się dziurka i ząb mi się zaczął psuć/ciemnieć.Najlepiej to wstrzykneła mi pod dziąsło na przodzie,to kopnełam w fotel nogą,a ona:no łezki lecą.Przerwała,wytarłam łzy,a ona no jeszcze musze z drugiej strony.
![]() Uff,dałam rade. Choć to nic,bo powinnam iść jeszcze na jedną wzyte bo mnie inny ząb bolał,ale spękałam i nie umówiłam się na następną wizyte ![]() Za to we wtorek ide do fryzjera Chciałam na jutro,ale jest jedna babka i nie miała już miejsc.A jutro jedziemy na zakupy,jade do teściowki z tż-tem,noi przyszłego szwagra i jego rodzinki tzn żonki i dzieciaczków. ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Gosiu trzymam
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak chcę 2 osobowy pokój ok 1000
|
|
#4437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale nie ma co porównywac tej mieściny do Wrocławia Zreszta ja mam to gdzieś jakie będę miała mieszkanie bo i tak co tydzien jeżdżę do domku do TŻcika Żeby tylko miec gdzie spac w tygodniu i zeby miec neta zeby z Wami pisac
|
|
|
|
|
#4438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie ważne, bo i tak się cieszę, że ją przeczytałam właśnie wtedy.Ktoś jeszcze wspominał tutaj o Manueli Gretkowskiej. Czytałam tylko jedną jej książkę 'Kobieta i mężczyźni' czy jakiś taki tytuł. I po tej lekturze postanowiłam już więcej nie czytać książek tej autorki. Książka była o niczym |
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
ale dałniak
TZ do mnie dzwoni i sie nie odzywa, może mu się numer pomylił i do kogoś innego miał dzwonić-może chciał usłyszeć mój głos jak jakiś zboko-świr
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-03 o 23:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

przeczytałam już 1/3 i nie zasne dopóki nie skończę
po prostu jak czytam to muszę dokończyć książkę i już

Także będziemy się wspierać z resztą praktykantek

Przeczytaj i może akurat sie przekonasz
No po prostu nie mogę przestać się cieszyć

Alchemik, to tak w ogóle moja ulubiona książka. Jest genialna. Ale jak najpierw przeczytasz jakąś inną, to Alchemik nie zrobi na Tobie wrażenia, bo się przyzwyczaisz do filozofowania Coelho. Ja mogę śmiało powiedzieć, że Alchemik, to jedna z dwóch książek, które wpłynęły na moje życie. Nie wiem jak to się stało, ale jakoś tak po przeczytaniu tej książki nie marnuję okazji, tzn. jestem jakby bardziej przebojowa, bo jak jest jakaś okazja, żeby o coś się upomnieć albo w ogóle zabrać głos kiedy normalnie siedziałabym cicho, to teraz nie marnuję takich okazji i nie siedzę cicho. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale książka zagrzała mnie do działania. I nie jestem nienormalna, bo tę książkę polecało mi kilka osób, aż w końcu za któymś razem i Ja ją kupiłam.

tez tak chcę