![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Dot.: Clinique, Dior, Estee Lauder, TBS, Lancome i inne.. zapraszam!!
wiem, ze one sa super bo mam kilka i staram sie zebrac cała palete kolorów (tak jak poczwórnych guerlain). Za cienie Factory dałam 80zł w GC, a za kuferek 69zł na allegro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
W sumie jak dorzucisz mgiełkę chi to bedzie ok. Czyli tak: Kuferek i cienie makeup factory za cienie shiseido i 1/3mgiełki. Jak tobie tez to pasuje to zapraszam na pw
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
BAN stały
|
witaj
![]() oczywiscie, ze da sie dolozyc. szczegolnie ze maseczka bedzie biedniejsza o jakies 30-40 ml, nie przeszkadza Ci? i tak jest piekielnie wydajna. a jednej wizazance juz obiecalam odlewke, bo straasznie jej zalezalo, a calej nie chcialam oddac ![]() i tak, od razu mowie ze a propos maxi terry wymienilam juz dzis w miedzyczasie jedna, druga mam w domu, nie jestem tylko na 10000 % pewna czy to numer 2 ale wydaje mi sie, ze tak. wysylka bedzie w weekend, bo na razie jestem poza domem i wtedy ostatecznie potwierdze Ci, czy to numer 2. ale mysle, ze na te chwile wymieniamy sie i ja rzeczy w listy usuwam tak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
no cos ty, nie marudzisz!
ale niestety ta druga to juz w ogole zostalo jej na dnie... (uzywam ![]() moge za to obiecac ze zostawie ta folie ochraniajaca na gorze i delikatnie przeloze troszke do sloiczka dla tamtej wizazanki. moge dolozyc serum, a moze chcesz cos innego? popatrz sobie, mam dzis troche dokladek ![]() edit: aahaa, i zarezerwuj mi ten podklad ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- hmm, a bedziesz miala tego volume boostera chi? wstepnie jego bym chciala za peeling no i slinie sie na czworki isadory, ale one sa wiecej warte.. ale dam Ci jeszcze znac bo jest w negocjacjach z jedna dziewczyna ![]() Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-08-30 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
hej
![]() prawdopodobnie udalo mi sie przezwyciezyc trudnosc:P chociaz nawet nie wiesz jak ciezko bylo. nie obiecuje jeszcze na 1000 %, ale chyba uda sie aby maseczka byla w takim stanie jak pierwotnie opisywalam czyli raz przetestowana ![]() bez dodatkowych ubytkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie krem cosmence oraz serum nivea na deklold i ramiona, z checia tez spróbowałabym masła kakaowego
![]() Jak widziałabys naszą wymianke? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() perfumki jak najbardziej mnie interesuja, kremik również ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
hej nic nie szkodzi
![]() wiesz ja bym sie wymienila za te wszystkie rzeczy, ktore wymieniłas, ale wszystko co mnie interesowało juz wymienilas ![]() ja z tego co jest widze wymianke tylko za kremik lorel i twoj eyeliner nouby |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o gramature to ma 12gr, kodu niestety nie mogę znaleźć ![]() Naklejka z tyłu troszkę porysowała się od noszenia w kosmetyczce, ale kodu tam nie widze ![]() ![]() Cytat:
![]() Na obecną chwilę wymianka kremu Loreal na eyeliner Nouby byłaby dla mnie jednak kompletnie nieopłacalna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
Włosy: -odżywka Tony&Guy Volume Conditioner 250 ml, zuzycie minimalne -spray unoszący włosy u nasady Farouk CHI Volume Booster, zuzycie ok 10% z 250 ml prosze odp w moim watku
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=buzichocho;14001075]róz nie ma drobinek, ale nie jest też matowy, daje bardzo delikatne rozświetlenie.
Jeśli chodzi o gramature to ma 12gr, kodu niestety nie mogę znaleźć ![]() Naklejka z tyłu troszkę porysowała się od noszenia w kosmetyczce, ale kodu tam nie widze ![]() ![]() Witaj ![]() Ach, tak masz rację.. ja mam z którejś jeszcze wymiany z Tomamą podwójny cień Nouba i tam tez nie ma, czemu taka fajna firma nie daje kodów ![]() Krem cosmence oraz serum nivea na deklold i ramiona, masło kakaowe Ziajki- to wszystko jest do wzięcia- a na ile wyceniasz różyk ? A co planujesz dołozyć do wątku i kiedy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=tompola;14006655]
Cytat:
Podsyłam też link do KWC ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=26657 A Ty jak widzisz naszą wymiankę? Na ile wyceniasz kremik cosmence? ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- przykro mi, tym razem nic nie wypatrzyłam.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja mogłabym oddać wszystkie 3 kosmetyki z pielęgnacji, które wymianiłaś(Cosmence, Nivea, Ziaja)- wydaje mi się,ze będzie całkiem ok, jak myslisz? Kiedy i gdzie była zakupiony różyk? Jest w ciągłej sprzedaży ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
szminkia to ta ze zdjęcia?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1251115002 jest do niej przykryweczka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za odżywka Tony&Guy Volume Conditioner 250 ml, zuzycie minimalne??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
bardzo podobaja mi sie cienie Clinique, moze cosik dobierzesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Budzicho, podoba mi się paleta ośmiu cieni Estee Lauder, limitowanka
ale nowych YSL za to nie dam, ponieważ paleta nie do końca ma moje kolory, tylko częściowo... ale chętnie się nią pobawię i zobaczę co wyczaruję ![]() nic więcej nie znajdziesz ? p.s. robisz śliczne pazurki ![]() ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-09-04 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
witaj. Przepraszam, ze sie nie odezwalam wczesniej, ale mialam egzamin. Zrezygnowalam z wymianki z dziewczyna od bronzera, wiec jesli dalej jestes chetna na odddanie go za liner Nouby to chetnie. Nic innego dla siebie nie znalazlam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, chyba nic na razie, jedyne co poszukują to meteorytów i perfum
![]() Z kolorówki resztę mam co mi potrzeba... ale będę zaglądać do Ciebie, może coś mi wpadnie w oko ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
-podkład Nouba Hydrostress, odcień 01, zuzycie minimalne
-podkład La Roche-Posay Toleriane, odcień 11, zuzycie ok 30% -podkład mineralny Loreal True Match Minerals, zuzycie ok 15%, odcień N3 -Artdeco, puder utrwalający, zuzycie minimalne -róż Loreal Blush Caresse, odcień 111 Nude Pearl, zuzycie minimalne -róż rozświetlający Revlon A Floral Affair, odcień Honey Bunch, zuzycie minimalne -wypiekany róż Nouba, odcień 44, zuzycie ok 15% -mozaika brązująca Avon, zuzycie minimalne cos za ktoras z tych rzeczy ? duzo moge oddac ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364129&page=2 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364188 odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.