Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09) - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-03, 21:40   #301
ona911
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

Cytat:
Napisane przez Wioletaa Pokaż wiadomość
wcześniej hmmm jakiś rok i 2 miesiące i nie mieli ani 21 SIERPNIA WOLNEGO ANI 11 WRZEśNIA
A ja będę miała zespół Hilo. Dwie dziewczyny stąd ich miało i były zadowolone.Cena też jak na przyszły rok nawet nawet i też wszystko z nami będą ustalać tak jak będziemy chcieli tak będzie. Na ich stronie internetowej nie podobały mi się ich dema ale jak pojechaliśmy zobaczyć jak grają na żywo na weselu to wiedzieliśmy, że to oni. Goście wszyscy się bawili i specjalnie zostaliśmy zobaczyć jak długie przerwy robią i 15 minutowe tak jak w umowie zapisane tak robili (byliśmy na dwóch przerwach i nie wiedzieli, że byliśmy ich oglądać) ale dopiero za rok będę mogła powiedzieć coś więcej po swoim weselu
Zaraz ich przeslucham ... ale jeszcze wlaśnie myślę o zespole Salsa Band... bo w sumie fajnie spiewają i grają i skład ma wykształcenie muzyczne..nie wiem tylko jak bawią gości..juz mi uszy więdną od tego słuchania...ehhh...

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-03, 22:59   #302
Clovera
Raczkowanie

Dziewczęta, ja się odmeldowuję, jutro mnie czeka gorący dzień, a potem jeszcze gorętszy i poprawiny, a w poniedziałek plener. Trzymajcie kciuki za moją fryzurę i 1-szy taniec . Jak wrócę do życia jako mężatka to opowiem co nieco jak było.
Powodzenia życzę też Tobie Małgosiu i pozostałym sobotnim PMkom!!!
Stary 2009-09-03, 23:02   #303
madzinek87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kropelka2009 Pokaż wiadomość
pewnie że o sobotę mi chodziło gapa ze mnie myślalam ze już dzis jest piątek. dzięki za uwage juz sie poprawiłam.

Tak ramka ma byc prezentem dla mojej siotry ciotecznej. Pytałam sie jej czy wola kase czy prezenty i powiedziała ze im to obojętne.

A sukienkę to znalazłam na allegro tam dużo sprzedawców wstawia różne zdjęcia sukienek które mogą uszyć i normalnie się w niej zakochałam.
Próbuję znaleźc krawcowa która by mi taka uszyła tu na miejscu. Bo przez allegro to troche sie boję. Chyba że któras z was kupiła tak sukienke i jest zadowolona to pomyślę bo ceny są dużo niższe niz w naszych salonach.
ja uważam, że ramka to super pomysł, sama chciałabym taki prezent dostać :P

a co do sukienki to może pochwalisz się linkiem bo ja też jestem ciekawa jak wygląda ze szczegółami, w zamian mogę namiary na krawcową dać

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Dziewczyny a ja mam takie pytanie z innej beczki... bo poszukuję w Lublinie miejsca gdzie mogłabym kupić złota /srebrną bransoletkę, z miejscem przeznaczonym na grawer (taka blaszka). Czy nie wiecie u jakiego jubilera mogłabym coś takiego dostać??

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-03, 23:30   #304
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Zdolniachy z Was, ja od tygodnia zaczynam uczyć się gotować, wszystko skrupulatnie zapisuje,tzn. jak na razie ugotowałam 2 zupy i mielone zrobiła, tadamMogę jeszcze zrobić ,jajecznicę, naleśniki, i chyba to tyleTylko,że mi zostały 3 tygodnie do ślubu,ale widziały gały co brały

Miira dzięki za przepis, ja też z niego z pewnością skorzystam, bo nawet jak na mnie to zbyt skomplikowany nie jest, chyba, albo może lepiej pochwalę się, jak zrobię
Mam pytanie do żonek
Co kupowałyście rodzicom w podziękowaniu?Czy rodzicom chrzestnym, też coś dawałyście?
Jak jest ze spowiedzią, jeśli my nie mieszkamy ze sobą, i mamy 2x się wyspowiadać, czy spowiadałyście się pierwszym razem z całego życia...?Bo chyba ciężko to wszystko tak wyciągać znowu, jak raz się z siebie wyrzuciło, i do tego zapamiętać, co ma się powiedziećNam chyba pasowałoby już pójść do spowiedzi...
My zrobiliśmy fajny prezent rodzicom. Nie chciałam kwiatów bo i tak na ślubie dostaje się kupe kwiatów (które w zasadzie u nas i tak zabierały mamusie). Chciałam coś co po ślubie im zostanie i będzie miłą pamiątką i sie udało Mianowicie na stronie www.poliarts.pl zamówiłam dwie figurki jak na 1 zdjęciu i je oprawiłam w ramki z ikei (można też oprawione w identyczne ramki zamówić na stronie ale to dużo drożej wychodzi) Potem zaniosłam do Dikor Pani zrobila nam ładny napis (imiona i data ślubu) przykleiła przy parze mlodej i zrobila sliczne kokardy... - zdj nr 2 I tak wygladal nasz prezent dla rodzicow
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (76,2 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mummmmmmm.jpg (68,4 KB, 64 załadowań)
Stary 2009-09-04, 06:31   #305
diya1983
Zadomowienie

PM-ki trzymam jutro za Was kciuki !!! najlepszego!
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 07:22   #306
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
No to ja się z Wami żegnam
jedziemy na podbój świata.
by wszystko nam się udało.
Powodzenia Froggie

Cytat:
Doradźcie mi proszę (chodzi o mężatki) czy byłybyście zadowolone gdybyście dostały w prezencie cyfrową ramkę? Bo strasznie mi się podoba coś takiego i sama osobiście to chciałaby dostać, ale nie wiem czy na prezent ślubny może być w końcu każdy lubi cos innego.

P.S.Małgosiu trzymam kciuki aby sobota była dniem Twoich marzeń.

Wszysktiego najlepszego wszystkim sobotnim PM!
Hehhe no teraz to dopiero jutro
Co do ramki, lubie zdjęcia ale w albumach , odpowiednio podpisane, także ramka o tak mi się podoba, ale to tylko moje zdanie.

Cytat:
A sukienkę to znalazłam na allegro tam dużo sprzedawców wstawia różne zdjęcia sukienek które mogą uszyć i normalnie się w niej zakochałam.
Próbuję znaleźc krawcowa która by mi taka uszyła tu na miejscu. Bo przez allegro to troche sie boję. Chyba że któras z was kupiła tak sukienke i jest zadowolona to pomyślę bo ceny są dużo niższe niz w naszych salonach.
Ja ze swojej strony mogę polecić Ci moją krawcową, jeśli cofniesz siękilka postów to znajdziesz relacje z odbioru sukienki

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Jak przeczytałam, że twój TŻ zrobił wiejski stół pomyślałam, że narobił kiełbas, nawędził szynek, napchał kaszanek.
no taki zdolny to nie jest choć nie powiem kiełaska wędzzona już jest i jest pyszna

Cytat:
Może pomogę kropelka2009 i Miira
Mnie też bardzo się ona podoba
Bardzo ładna sukienka
Cytat:
Mam pytanie do żonek
Co kupowałyście rodzicom w podziękowaniu?Czy rodzicom chrzestnym, też coś dawałyście?
Jak jest ze spowiedzią, jeśli my nie mieszkamy ze sobą, i mamy 2x się wyspowiadać, czy spowiadałyście się pierwszym razem z całego życia...?Bo chyba ciężko to wszystko tak wyciągać znowu, jak raz się z siebie wyrzuciło, i do tego zapamiętać, co ma się powiedziećNam chyba pasowałoby już pójść do spowiedzi...
Ja kupowałam szklane podziękowania na all, są bardzo ładne i urokliwe, ale i bardzo małe , takie symboliczne, wiec dorzuce jeszcze jakieś kwiaty
Co do spowiedzi, ja Ci powiem ze swojej autopsji świeżej spowiadałam się raz z moim TŻ, mojego TŻ ksiądz spowiadał 1minute, mnie z 15
Byliśmy dwa tygodnie przed i ksiądz się nas zapytał kiedy ślubujemy i podpisał nam odrazu ostatnio spowiedz. W kościele nie było problemu z oddaniem karteczek, już wszsytko ze starszymi podpisaliśmy we wtorek, także tylko czekać do jutra

Cytat:
Napisane przez Clovera Pokaż wiadomość
Dziewczęta, ja się odmeldowuję, jutro mnie czeka gorący dzień, a potem jeszcze gorętszy i poprawiny, a w poniedziałek plener. Trzymajcie kciuki za moją fryzurę i 1-szy taniec . Jak wrócę do życia jako mężatka to opowiem co nieco jak było.
Ja już powoli też się odmeldowaluje choć nie wykluczone że jeszcze zajrze tu dziś i jutro
Clovera dla Ciebie też wszsytkiego dobrego i powodzenia

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
PM-ki trzymam jutro za Was kciuki !!! najlepszego!
Takie podwójne kciukasy trzymaj jeszcze za pogode heheh ale pogoda to już drugorzędna sprawa

Wczoraj sala ubrana, balonów poszło masseeee, kucharki już działają i czuć było zapaszki tylko wczoraj
Śpi tu obok mnie moja koleżanka, bo ekipa wczoraj była przednia do balonów ostatni raz jako paniennka żeśmy siedziały do późna i gadały

Przeraża mnie kiedy posprzątam dom jeszcze bez kitu nie ma kiedy
Trzymajcie kciuki jak się nie pojawię, ale myśle że jeszcze zajrzę

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2009-09-04 o 07:28
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 08:02   #307
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
dzieki..
Ola.. nie...
Ja jednak stawiam na profesjonalistow
mnie malowala wizazystka balticowska
Troszkę jednak nieładnie to zabrzmiało Elizka. Ja tam byłam u takiej Pani profesjonalistki, to wszystkie dziewczyny powiedziały, że straszny makijaż, a przecież Panii wykłada w szkole, pracuje przy sesjach, maluje znane osoby, wydawać by się mogło, że zrobi mi coś niesamowitego...a tu klops.

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
NiGDZIE tam gdzie bym chciała...tak się składa, że to długi weekend i jest a raczej był bardzo rozchwytywany...a jakby był to chyba normalne, że bym zarezerwowała wtedy na kiedy chcę..a nie mam zamiaru płacić za datę...
Pozdrawiam
No i to jest wielka różnica -tam gdzie chciałaś TY nie było, a napisałaś tak jakby w Lublinie i w okolicach w tym dniu żaden, absolutnie żaden lokal nie był wolny... po co tak uogólniac?

Cytat:
qrdeee, jak ja nienawidze tych s....now pie....nych angoli
wlasnie maz dzwonil, ze nam jakies angole je..ne cala przednia szybe w samochodzie roz...dolili

i jak ja mam tam dalej mieszkac, nosz mowie wam ale jestem wsciekla
no to ładnie, sama bym się wk....yła
Tam dużo jest za przeproszeniem z***ków - swego czasu byłam i widziałam

Cytat:
Ja płace 700 przy podpisaniu w tym roku i to są dwie kamery w cenie. To jest małżeństwo i oni dopiero zaczynają dlatego taka cena ale zdecydowaliśmy się na nich bo widać, że oni to robią z pasją i wszystko uzgadniają z nami. Fakt cena też dla nas była ważnym kryterium
Koniecznie zróbcie w 16:9, bo jak wam zrobią kwadrat to pozamiatane, za kilka lat już nie obejrzysz filmu

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
Oshinka żyjesz?
Żyję, żyję, ale tylle pracy w pracy ostatnio -no ale dobrze może to znak że coś rusza, bo osttnie prognozy nie za rewelacyjne były

Cytat:
Napisane przez Quillaja Pokaż wiadomość
ja mam dr Samberger w Sanitasie. przyjmuje i prywatnie. a w Sanitasie za darmo, z NFZ. moja mam chodzi i bardzo sobie chwali. ja idę 29.09. polecałam go już oshinkowi. i była z tego, co mi mówiła, zadowolona.

zgadza się, jestem jestem
Za kilka dni znów idę na kontrolę, ale już wiem że raczej wszystko jest ok, badania zrobione - moje jajniczki pracują b.dobrze!
Oby tylko znów sie do mnie nie przyczepiło inne badziewie

Cytat:
powiem Wam, ze stracilam juz moc na sluby....

chyba jednak powinnysmy zalozyc wątek dla mezatek
Mi też się już ten temat przejadł, bo ile po ślubie można o tym gadać, heheh Zakładaj Elizka

Ja już fotki widziałam wcześniej, ale faktycznie superanckie są, minki Elizka masz de best i naprawdę zdjęcia z Kościoła są świetne jak dla mnie ale już ci to pisałam.
Twoje studio wypadło bardzo fajnie, tylko tego pleneru szkoda, że tak mało dało się wybrać...ale odbijesz sobie w następnym roku

Małgosiaaaa:
"już mi niosą suknię z welonem......"(lalalala:h ahaha: )

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

Edytowane przez oshinek
Czas edycji: 2009-09-04 o 08:04
oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 08:09   #308
kropelka2009
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez madzinek87 Pokaż wiadomość
ja uważam, że ramka to super pomysł, sama chciałabym taki prezent dostać :P

a co do sukienki to może pochwalisz się linkiem bo ja też jestem ciekawa jak wygląda ze szczegółami, w zamian mogę namiary na krawcową dać

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Dziewczyny a ja mam takie pytanie z innej beczki... bo poszukuję w Lublinie miejsca gdzie mogłabym kupić złota /srebrną bransoletkę, z miejscem przeznaczonym na grawer (taka blaszka). Czy nie wiecie u jakiego jubilera mogłabym coś takiego dostać??
No widzę, że ranne ptaszki z niektórych wizażanek
Tak jak myślalam każdy ma inny gust i niektórym podoba się pomysł ramki cyfrowej a niektórym nie.
Sukienka jest boska ale znalazłam ją jedynie na allegro i nie mama pojęcia jakiej jest firmy i co to za kolekcja. Można ja znaleźc na stronie:
http://www.allegro.pl/item723442119_...assionata.html
za super cenę 1200zł
Przyznam się że zastanawiałam sie czy nie kupić przez allegro ale troche sie boję, a poza tym to chodziłam troche po salonach w Lublinie i cięzko będzie mi sie na coś zdecydować bo w każdym znalazłam super która mi sie podoba.
Jeżeli chodzi o kontakt do krawcowej to bardzo poproszę napewno sie przyda
buziaki

"http://s10.suwaczek.com/20100515570223.png"
kropelka2009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 08:27   #309
MAGiALENA
Zakorzenienie

cześć dziewczyny!
muszę się pochwalić: mamy już samochód na własność!!!
poprzedni musieliśmy sprzedać zaraz przed ślubem, ze względu na pieniądze. a ten dostaliśmy od moich rodziców - oni sobie kupili nowy (tzn. używany, ale że dla nich to nowy ).

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 08:40   #310
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
No i to jest wielka różnica -tam gdzie chciałaś TY nie było, a napisałaś tak jakby w Lublinie i w okolicach w tym dniu żaden, absolutnie żaden lokal nie był wolny... po co tak uogólniac?
Chyba masz jakieś złe dni..bo się czepiasz słówek...ale nie wydaje mi się, żeby ktoś po przeczytaniu mojej wypowiedzi zaniechał szukania sali w tym dniu..dlatego bez sensu jest dla mnie to co robisz ..roztrząsasz jedną wypowiedź..
..uważam temat za zamknięty..
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!
muszę się pochwalić: mamy już samochód na własność!!!
poprzedni musieliśmy sprzedać zaraz przed ślubem, ze względu na pieniądze. a ten dostaliśmy od moich rodziców - oni sobie kupili nowy (tzn. używany, ale że dla nich to nowy ).
milutki prezent

Razem od...

...a tego dnia...

Stary 2009-09-04, 08:50   #311
MonikaEmilia
Raczkowanie

[QUOTE=Wioletaa;14059725]Ja płace 700 przy podpisaniu w tym roku i to są dwie kamery w cenie. To jest małżeństwo i oni dopiero zaczynają dlatego taka cena ale zdecydowaliśmy się na nich bo widać, że oni to robią z pasją i wszystko uzgadniają z nami. Fakt cena też dla nas była ważnym kryterium[/QUO
Wioletaa a możesz dać namiary na to małżeństwo?? cena naprawdę zachęcająca
MonikaEmilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 09:00   #312
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
też mam tą suknię u siebie w katalogu.
najbardziej podoba mi się, że jest taka zwiewna i taka lekka
dziewczyny czy w salonach typu paris, demi na narutowicza trzeba sie umawiac na mierzenie?
planuje jutro troszke pochodzic z siostra i zastanawiam sie czy cos z tego bedzie, bo nie mam kiedy tam dzis podjechac i ewentualnie na mierzenie sie umowic. w cymbeline wiem, ze musze

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 09:01   #313
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
Napisane przez Quillaja Pokaż wiadomość
ja mam dr Samberger w Sanitasie. przyjmuje i prywatnie. a w Sanitasie za darmo, z NFZ. moja mam chodzi i bardzo sobie chwali. ja idę 29.09. polecałam go już oshinkowi. i była z tego, co mi mówiła, zadowolona.

Ja tez chodzilam do Sambergera ale na jednej z wizyt chcial zebym udala sie na zabieg ktory nie byl konieczny bo moja dolegliowsc u innej pani dokor zwalczylam lekami. Ja osobiscie do ginekologow chodze w zaleznosci co mi dolega

Cytat:
Sama szukam zespołu ALE jak na razie najbardziej mi przypadł do gustu SĄGORSI.. moja znajoma przez jakis czas była kelnerka na weselach i mówi, że jak ten zespół gra to ludzie w jakim by nie byli wieku to nie siedzą przy stołach a nawet jak już usiądą to śpiewają przyśpiewki z zespołem..mi właśnie o to chodzi..ale jeszcze przesłuchuje inne zespoły
Tez chcialam ten zespol nawet bylismy u nich i Pan mi juz drukowal umowe ale cos go podkusilo i zadzwonil do wokalistki czy przypadkiem nie podpisala umowy juz na 19.09 i oczywiscie okazalo sie ze juz maja podpisana a podobno pani wokalistka nie podpisuje umow dobrze ze sprawdzil do wtedy bo nie wiem co bym zrobila jakby 19.09 zadzwonili ze nie moga u mnie grac bo maja podpisana umowe jeszcze gdzies

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
My zrobiliśmy fajny prezent rodzicom. Nie chciałam kwiatów bo i tak na ślubie dostaje się kupe kwiatów (które w zasadzie u nas i tak zabierały mamusie). Chciałam coś co po ślubie im zostanie i będzie miłą pamiątką i sie udało Mianowicie na stronie www.poliarts.pl zamówiłam dwie figurki jak na 1 zdjęciu i je oprawiłam w ramki z ikei (można też oprawione w identyczne ramki zamówić na stronie ale to dużo drożej wychodzi) Potem zaniosłam do Dikor Pani zrobila nam ładny napis (imiona i data ślubu) przykleiła przy parze mlodej i zrobila sliczne kokardy... - zdj nr 2 I tak wygladal nasz prezent dla rodzicow
Ja postanowilam ze nie beddziemy kupowac rodzicom ani kwiatow ani figurek i tp kupilam mamie srebrny wisior a tesciowej zawieszke zlota perelke i malutkim brylancikiem mam nadzieje ze im sie spodoba
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 09:01   #314
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Ja płace 700 przy podpisaniu w tym roku i to są dwie kamery w cenie.
Cytat:
Napisane przez MonikaEmilia Pokaż wiadomość
Wioletaa a możesz dać namiary na to małżeństwo?? cena naprawdę zachęcająca
wow! zazdroszczę.
my za film i za zdjęcia - bo załatwiane przez tą samą firmę - zapłaciliśy łącznie 2200 zł. teraz wyniosłoby nas to 2500 zł, ale udało nam się, bo podpisywaliśmy umowę jak jeszcze mieli starą cenę.

Stary 2009-09-04, 09:09   #315
bernadeta85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy w salonach typu paris, demi na narutowicza trzeba sie umawiac na mierzenie?
planuje jutro troszke pochodzic z siostra i zastanawiam sie czy cos z tego bedzie, bo nie mam kiedy tam dzis podjechac i ewentualnie na mierzenie sie umowic. w cymbeline wiem, ze musze
Ja dzwoniłam wczoraj do demi i Paris i mnie zapisały kobitki na poniedziałek bo tak mi akurat pasuje z tego co się spotkałam to tylko w Gisselle można przyjść prosto z ulicy i nikt nie kręci nosem

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 09:16   #316
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba masz jakieś złe dni..bo się czepiasz słówek...ale nie wydaje mi się, żeby ktoś po przeczytaniu mojej wypowiedzi zaniechał szukania sali w tym dniu..dlatego bez sensu jest dla mnie to co robisz ..roztrząsasz jedną wypowiedź..
..uważam temat za zamknięty..
Pozdrawiam
Źle ci się wydaje czuję się wyjątkowo dobrze, bo mam urlop nie czepiam się tylko nie lubię jak ktoś pisze w taki sposób jak ty to zrobiłaś, bo własnie później przez takie wypowiedzi ludzie łapią paranoję(np. doskonale to na tym wątku widać),a najlepiej jak ktoś przyjdzie na to forum, jest np. 1 rok z kawałkiem przed ślubem i od razu z miejsca jest zakrzykiwany że za późno się zabiera za wszystko i że już mu ochłapy zostaną - no kocham po prostu takie wypowiedzi

Poza tym słowo pisane czasem ma inny wydźwięk i dlatego należy uważać na to co się pisze.
Tyle w temacie, ty masz prawo wypowiedzi, ja również i niech tak zostanie.

MAGIALENA zazdroszczę autaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! !!!!!!!!!Superrrrr!!!

Stary 2009-09-04, 09:21   #317
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanie do żonek
my nie dawaliśmy chrzestnym podziękowań, bo oboje mamy z nimi rzadki kontakt. a poza tym chrzestny męża nie żyje.
rodzicom za to daliśmy podziękowania, w których było miejsce na zdjęcia (tu składam podziękowania dla kolego męża, który je nam robił) oraz prezenty - dla moich parowar, a dla mężowych -mikrofalówkę.
Cytat:
Jak jest ze spowiedzią, jeśli my nie mieszkamy ze sobą, i mamy 2x się wyspowiadać, czy spowiadałyście się pierwszym razem z całego życia...?
my tez nie mieszkaliśmy razem. pierwszą spowiedź mieliśmy trzy miesiące przed ślubem, a drugą w piątek przed samym śłubem. byliśmy dwa razy w katedrze i dwa razy trafiliśmy na tego samego księdza. było bardzo miło, mimo że otwarcie powiedzieliśmy, że współżyliśmy ze sobą przed ślubem. tak było przed pierwszą i przed druga spowiedzią.

Stary 2009-09-04, 09:25   #318
Wioletaa
Raczkowanie

Cytat:
Zaraz ich przeslucham ... ale jeszcze wlaśnie myślę o zespole Salsa Band... bo w sumie fajnie spiewają i grają i skład ma wykształcenie muzyczne..nie wiem tylko jak bawią gości..juz mi uszy więdną od tego słuchania...ehhh...
Też dużo dobrego o nich słyszałam i też terminy mieli pozajmowane dużżżżżżżżooooo wcześniej

Cytat:
Koniecznie zróbcie w 16:9, bo jak wam zrobią kwadrat to pozamiatane, za kilka lat już nie obejrzysz filmu
Tak właśnie będzie Oshinku

Edytowane przez Wioletaa
Czas edycji: 2009-09-04 o 09:31
Wioletaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 09:32   #319
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
Clovera, powodzenia, mało stresu i duzo radości zarówno z drobiazgów jak i tych super ważnych spraw i wydarzeń. Będziesz śliczną panna młodą!!

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Fajne te figurki, my naszym dalismy po wielkim bukiecie kwaitów, prezentów juz nie kupowaliśmy.

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość

Takie podwójne kciukasy trzymaj jeszcze za pogode heheh ale pogoda to już drugorzędna sprawa

Wczoraj sala ubrana, balonów poszło masseeee, kucharki już działają i czuć było zapaszki tylko wczoraj
Śpi tu obok mnie moja koleżanka, bo ekipa wczoraj była przednia do balonów ostatni raz jako paniennka żeśmy siedziały do późna i gadały

Przeraża mnie kiedy posprzątam dom jeszcze bez kitu nie ma kiedy
Trzymajcie kciuki jak się nie pojawię, ale myśle że jeszcze zajrzę
Powodzenie Małgosiu, wyspij sie i nikogo nie przejedż (przynajmniej do slubu) Pamiętaj aby zdać relacje koleżankom-wizażankom i chociaz kilka fot wrzucić.

Cytat:

Mi też się już ten temat przejadł, bo ile po ślubie można o tym gadać, heheh Zakładaj Elizka
Dobrze gada, dać jej wódki!! Która startuje z nowym, zamężnym wątkiem?? Jest już jeden lubelsko-mężatkowy, ale tam już są PMki sprzed paru lat i większość już skupia sie na temacie progenitury. U nas dzietnych jeszcze za wiele nie ma, a te dzieci, które są co są to juz wyklute, samodzielne chłopy

Cytat:
Maggie pochwal sie w czym ci jest najładniej i jak po takniacku strzelisz sobie fotke to wklej
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 09:39   #320
marhalczar
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego dla jutrzejszych panien mlodych!!!!

Edytowane przez marhalczar
Czas edycji: 2009-09-04 o 10:31
marhalczar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 09:39   #321
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Dobrze gada, dać jej wódki!! Która startuje z nowym, zamężnym wątkiem?? Jest już jeden lubelsko-mężatkowy, ale tam już są PMki sprzed paru lat i większość już skupia sie na temacie progenitury. U nas dzietnych jeszcze za wiele nie ma, a te dzieci, które są co są to juz wyklute, samodzielne chłopy
pewnie i tak nas podepną do tamtego wątku...

Stary 2009-09-04, 09:44   #322
oshinek
Wtajemniczenie

Magialena nie podepną

Żonki stało się i nie ma już odwrotu - ewakuujemy się stąd

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364119

Stary 2009-09-04, 09:50   #323
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki, trzymam kciukasy żeby wszystko było jak najpiękniej i dokładnie tak, jak sobie wymarzyłyście, albo żeby ten dzień był jeszcze bardziej niesamowity niż myślałyście

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość

Ja już powoli też się odmeldowaluje choć nie wykluczone że jeszcze zajrze tu dziś i jutro
Clovera dla Ciebie też wszsytkiego dobrego i powodzenia

Cytat:

zgadza się, jestem jestem
Za kilka dni znów idę na kontrolę, ale już wiem że raczej wszystko jest ok, badania zrobione - moje jajniczki pracują b.dobrze!
Oby tylko znów sie do mnie nie przyczepiło inne badziewie

a mi się syrenka spóźnia i troszkę się martwię...
Dziewczyny, nie opuszczajcie nas, bo smutno tu będzie...

Zapraszam
Stary 2009-09-04, 09:53   #324
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
a mi się syrenka spóźnia i troszkę się martwię...
nie martw się ja tez tak miałam kilka razy i si ę okazywało, że bezprzyczynowo. tzn. nie z tej przyczyny, o której myślałam.
Cytat:
Dziewczyny, nie opuszczajcie nas, bo smutno tu będzie...
ej!
po rady zawsze możecie się do nas zwrócić.

Stary 2009-09-04, 10:00   #325
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość
Ja dzwoniłam wczoraj do demi i Paris i mnie zapisały kobitki na poniedziałek bo tak mi akurat pasuje z tego co się spotkałam to tylko w Gisselle można przyjść prosto z ulicy i nikt nie kręci nosem
hmm... podeślesz mi (może na priva) nr tel. bo nie chce mi się szperać w necie... tym bardziej, że jestem niesamowicie rozkojarzona i nic nie mogę znaleźć i ten mój komp i net w pracy działa, jakby już czuł weekend.. ale wizaż bez problemu śmiga

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość

Maggie pochwal sie w czym ci jest najładniej i jak po takniacku strzelisz sobie fotke to wklej
jeśli jakies będę miała, na pewno zamieszczę

Cytat:
Magialena nie podepną

o ty... i uciekacie...

Zapraszam
Stary 2009-09-04, 10:01   #326
Amira_2007
Rozeznanie

Adios Amigos, lece na nowy wątek
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 10:27   #327
Aania.W
Raczkowanie

Cytat:

Śliczna ta sukienka co to za model? Wie ktoś?

http://www.suwaczek.pl/cache/f019dd8252.png
Aania.W jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 10:36   #328
Aania.W
Raczkowanie

Cytat:

Ja chciałam Salsa Band, ale mój termin mają już dawno zarezerwowany. Słyszałam o nich same dobre opinie, że super bawią i śpiewają, cenowo z tego co pamiętam nie są najtańsi.

http://www.suwaczek.pl/cache/f019dd8252.png
Aania.W jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 11:04   #329
kropelka2009
Przyczajenie

Cytat:
Magialena nie podepną

No nie ja sie nie zgadzam
jak wszystkie żonki uciekną to kto nam będzie doradzał?
Jak my sobie biedne i niedoswiadczone w przygotowaniach slubnych poradzimy

"http://s10.suwaczek.com/20100515570223.png"
kropelka2009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 11:51   #330
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aania.W Pokaż wiadomość
Ja chciałam Salsa Band, ale mój termin mają już dawno zarezerwowany. Słyszałam o nich same dobre opinie, że super bawią i śpiewają, cenowo z tego co pamiętam nie są najtańsi.
Właśnie się z nimi skontaktowałam i zarezerwowałam wstępnie nasz termin Już jak się rozmawia przez gg to się "czuje" że to bardzo mili i uprzejmi ludzie oby tak dalej..co do ceny, że tak powiem za jakość się płaci

Razem od...

...a tego dnia...

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości