|
|
#301 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Cytat:
... ale jeszcze wlaśnie myślę o zespole Salsa Band... bo w sumie fajnie spiewają i grają i skład ma wykształcenie muzyczne..nie wiem tylko jak bawią gości..juz mi uszy więdną od tego słuchania...ehhh...
|
|
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta, ja się odmeldowuję, jutro mnie czeka gorący dzień, a potem jeszcze gorętszy i poprawiny, a w poniedziałek plener. Trzymajcie kciuki za moją fryzurę i 1-szy taniec
. Jak wrócę do życia jako mężatka to opowiem co nieco jak było. Powodzenia życzę też Tobie Małgosiu i pozostałym sobotnim PMkom!!!
|
|
|
#303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do sukienki to może pochwalisz się linkiem bo ja też jestem ciekawa jak wygląda ze szczegółami, w zamian mogę namiary na krawcową dać ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Dziewczyny a ja mam takie pytanie z innej beczki... bo poszukuję w Lublinie miejsca gdzie mogłabym kupić złota /srebrną bransoletkę, z miejscem przeznaczonym na grawer (taka blaszka). Czy nie wiecie u jakiego jubilera mogłabym coś takiego dostać?? |
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mianowicie na stronie www.poliarts.pl zamówiłam dwie figurki jak na 1 zdjęciu i je oprawiłam w ramki z ikei (można też oprawione w identyczne ramki zamówić na stronie ale to dużo drożej wychodzi) Potem zaniosłam do Dikor Pani zrobila nam ładny napis (imiona i data ślubu) przykleiła przy parze mlodej i zrobila sliczne kokardy... - zdj nr 2 I tak wygladal nasz prezent dla rodzicow
|
|
|
#305 |
|
Zadomowienie
|
PM-ki trzymam jutro za Was kciuki !!! najlepszego!
|
|
#306 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do ramki, lubie zdjęcia ale w albumach , odpowiednio podpisane, także ramka o tak mi się podoba, ale to tylko moje zdanie. Cytat:
![]() Cytat:
choć nie powiem kiełaska wędzzona już jest i jest pyszna Bardzo ładna sukienka Cytat:
Co do spowiedzi, ja Ci powiem ze swojej autopsji świeżej spowiadałam się raz z moim TŻ, mojego TŻ ksiądz spowiadał 1minute, mnie z 15 Byliśmy dwa tygodnie przed i ksiądz się nas zapytał kiedy ślubujemy i podpisał nam odrazu ostatnio spowiedz. W kościele nie było problemu z oddaniem karteczek, już wszsytko ze starszymi podpisaliśmy we wtorek, także tylko czekać do jutra ![]() Cytat:
![]() Clovera dla Ciebie też wszsytkiego dobrego i powodzenia ![]() Takie podwójne kciukasy trzymaj jeszcze za pogode heheh ale pogoda to już drugorzędna sprawaWczoraj sala ubrana, balonów poszło masseeee, kucharki już działają i czuć było zapaszki tylko wczoraj ![]() Śpi tu obok mnie moja koleżanka, bo ekipa wczoraj była przednia do balonów ostatni raz jako paniennka żeśmy siedziały do późna i gadały ![]() Przeraża mnie kiedy posprzątam dom jeszcze bez kitu nie ma kiedy Trzymajcie kciuki jak się nie pojawię, ale myśle że jeszcze zajrzę
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2009-09-04 o 07:28 |
||||||
|
|
|
|
#307 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no to ładnie, sama bym się wk....yła![]() Tam dużo jest za przeproszeniem z***ków - swego czasu byłam i widziałam ![]() Cytat:
Żyję, żyję, ale tylle pracy w pracy ostatnio -no ale dobrze może to znak że coś rusza, bo osttnie prognozy nie za rewelacyjne były ![]() Cytat:
zgadza się, jestem jestem Za kilka dni znów idę na kontrolę, ale już wiem że raczej wszystko jest ok, badania zrobione - moje jajniczki pracują b.dobrze! Oby tylko znów sie do mnie nie przyczepiło inne badziewie ![]() Cytat:
Zakładaj ElizkaJa już fotki widziałam wcześniej, ale faktycznie superanckie są , minki Elizka masz de best i naprawdę zdjęcia z Kościoła są świetne jak dla mnieTwoje studio wypadło bardzo fajnie ![]() Małgosiaaaa: "już mi niosą suknię z welonem......"(lalalala:h ahaha: )
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-09-04 o 08:04 |
||||||
|
|
|
|
#308 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Tak jak myślalam każdy ma inny gust i niektórym podoba się pomysł ramki cyfrowej a niektórym nie. Sukienka jest boska ale znalazłam ją jedynie na allegro i nie mama pojęcia jakiej jest firmy i co to za kolekcja. Można ja znaleźc na stronie: http://www.allegro.pl/item723442119_...assionata.html za super cenę 1200zł Przyznam się że zastanawiałam sie czy nie kupić przez allegro ale troche sie boję, a poza tym to chodziłam troche po salonach w Lublinie i cięzko będzie mi sie na coś zdecydować bo w każdym znalazłam super która mi sie podoba. Jeżeli chodzi o kontakt do krawcowej to bardzo poproszę napewno sie przyda buziaki
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
muszę się pochwalić: mamy już samochód na własność!!! poprzedni musieliśmy sprzedać zaraz przed ślubem, ze względu na pieniądze. a ten dostaliśmy od moich rodziców - oni sobie kupili nowy (tzn. używany, ale że dla nich to nowy ).
|
|
|
|
|
#310 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
..uważam temat za zamknięty.. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
|
|
|
#311 |
|
Raczkowanie
|
Wioletaa a możesz dać namiary na to małżeństwo?? cena naprawdę zachęcająca |
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
też mam tą suknię u siebie w katalogu.
najbardziej podoba mi się, że jest taka zwiewna i taka lekka dziewczyny czy w salonach typu paris, demi na narutowicza trzeba sie umawiac na mierzenie? planuje jutro troszke pochodzic z siostra i zastanawiam sie czy cos z tego bedzie, bo nie mam kiedy tam dzis podjechac i ewentualnie na mierzenie sie umowic. w cymbeline wiem, ze musze
|
|
|
#313 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a podobno pani wokalistka nie podpisuje umow dobrze ze sprawdzil do wtedy bo nie wiem co bym zrobila jakby 19.09 zadzwonili ze nie moga u mnie grac bo maja podpisana umowe jeszcze gdziesCytat:
|
|||
|
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my za film i za zdjęcia - bo załatwiane przez tą samą firmę - zapłaciliśy łącznie 2200 zł. teraz wyniosłoby nas to 2500 zł, ale udało nam się, bo podpisywaliśmy umowę jak jeszcze mieli starą cenę. |
|
|
|
|
|
#315 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z tego co się spotkałam to tylko w Gisselle można przyjść prosto z ulicy i nikt nie kręci nosem
|
|
|
|
|
|
#316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czuję się wyjątkowo dobrze, bo mam urlop nie czepiam się tylko nie lubię jak ktoś pisze w taki sposób jak ty to zrobiłaś, bo własnie później przez takie wypowiedzi ludzie łapią paranoję(np. doskonale to na tym wątku widać),a najlepiej jak ktoś przyjdzie na to forum, jest np. 1 rok z kawałkiem przed ślubem i od razu z miejsca jest zakrzykiwany że za późno się zabiera za wszystko i że już mu ochłapy zostaną - no kocham po prostu takie wypowiedzi![]() Poza tym słowo pisane czasem ma inny wydźwięk i dlatego należy uważać na to co się pisze. Tyle w temacie, ty masz prawo wypowiedzi, ja również i niech tak zostanie. MAGIALENA zazdroszczę autaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! !!!!!!!!!Superrrrr!!!
|
|
|
#317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rodzicom za to daliśmy podziękowania, w których było miejsce na zdjęcia (tu składam podziękowania dla kolego męża, który je nam robił ) oraz prezenty - dla moich parowar, a dla mężowych -mikrofalówkę.Cytat:
|
||
|
|
|
|
#318 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
21.08.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/e32885f0c5.png http://www.abcslubu.pl/suwaczki/2002_03_01_112_4.png Edytowane przez Wioletaa Czas edycji: 2009-09-04 o 09:31 |
||
|
|
|
|
#319 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pamiętaj aby zdać relacje koleżankom-wizażankom Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla jutrzejszych panien mlodych!!!!
Edytowane przez marhalczar Czas edycji: 2009-09-04 o 10:31 |
|
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#322 |
|
Wtajemniczenie
|
Magialena nie podepną
Żonki stało się i nie ma już odwrotu - ewakuujemy się stąd ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364119
|
|
#323 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby wszystko było jak najpiękniej i dokładnie tak, jak sobie wymarzyłyście, albo żeby ten dzień był jeszcze bardziej niesamowity niż myślałyścieCytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziewczyny, nie opuszczajcie nas, bo smutno tu będzie... ![]()
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
nie martw się ja tez tak miałam kilka razy i si ę okazywało, że bezprzyczynowo. tzn. nie z tej przyczyny, o której myślałam.
ej! ![]() po rady zawsze możecie się do nas zwrócić.
|
|
|
|
|
#325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#326 |
|
Rozeznanie
|
Adios Amigos, lece na nowy wątek
|
|
|
|
|
#327 |
|
Raczkowanie
|
Śliczna ta sukienka co to za model? Wie ktoś?
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja chciałam Salsa Band, ale mój termin mają już dawno zarezerwowany. Słyszałam o nich same dobre opinie, że super bawią i śpiewają, cenowo z tego co pamiętam nie są najtańsi. |
|
|
|
|
|
#329 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jak wszystkie żonki uciekną to kto nam będzie doradzał? Jak my sobie biedne i niedoswiadczone w przygotowaniach slubnych poradzimy
|
|
|
#330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Już jak się rozmawia przez gg to się "czuje" że to bardzo mili i uprzejmi ludzie oby tak dalej..co do ceny, że tak powiem za jakość się płaci
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

... ale jeszcze wlaśnie myślę o zespole Salsa Band... bo w sumie fajnie spiewają i grają i skład ma wykształcenie muzyczne..nie wiem tylko jak bawią gości..juz mi uszy więdną od tego słuchania...ehhh...

Nam chyba pasowałoby już pójść do spowiedzi...
by wszystko nam się udało.

- no kocham po prostu takie wypowiedzi
Pamiętaj aby zdać relacje koleżankom-wizażankom