Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-03, 17:41   #3631
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

hej dziewczynki
angel witam fajniutkie masz imie gratuluje daty slubu;D i tej spontamicznosci
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja dziś ryczałam jak bóbr od TŻ mama zamiast mojej wszystko mówić że jej się nie podoba to mówi TŻ i on mi i my się później kłócimy dziś z mojego makijażu próbnego nic nie zostało po pół godziny wszystko zmyły moje łzy
hej kochana glowa do gory masz sie cieszyc radowac a tesciowa olej w tej kwestii

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
chciałam dobrze, zeby i ona miala cos w czymbedzie sie dobrze czuła ale nei sądzilam ze wymierze biały kolor

każdy jeden ale nei biały!!!! nawet ja go nie mam bo mamy wszystko ivory!!!

ona nie chce słyszec o zadnym innym

poszłam na kompromis zaproponowałam jej stroik na nadgarstek niech strace biały bedzie mały i nie widoczny to wieceie co mi powiedziala ze stroik to sobei mogę postawic na stole i ze nei wie skad wytrzasnełam taki pomysł

jest super poprostu zajeeeeebiscie

gdybym wiedziała ze bedzie taki cyrk to bym sie w zyciu nei zapytała co ona chce tylko zamowiła zapłacila i finito a tak to mi sie po łbie dostało ze mam inne zdanie

no kurrr mam prawo je mieć

skonczy sie tak ze pojdzie calkiem bez o ile całkiem sie nie obrazi
wposlczuje ci..jakby moja robila mi takie cyrki to chyba bym jej podziekowala za bycie moja swiadkowa...ona ma byc twoja podpora i to on apowinna wiedziec ze to jest twoj dzien nie jej..badz twarda i nie daj sie!!!

a ja mialam miec dzis pierwsza jazde, ale niestety niewszylo buuu dopiero w przyszlym tyg
jej chcialabym jesszcze wrocic do dnia slubu
sas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-03, 17:42   #3632
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Moja próbna była słaba, więc poczytałam na róznych forach która fryzjerka jest w mieście najlepsza i zapisałam sie do niej już na ślubną. Wyszła przepieknie. Po co tracić kasę na słabą fryzjerkę- a nóż jej się uda skoro dwa razy jej się nie udało Cię zadowolić... szukaj innej, polecanej przez inne młode panny, koleżanki itd

Wiesz co to jest wlasnie fryzjerka, ktora znalazlam po wielu nieudanych probach u innych fryz\jerek i ona mnie prowadzi juz jakis czas, wiec mam do niej zaufanie. Tylko ,ze to ja jestem taka ze jej nie slucham ani tego co ma do powiedzenia i jak sobie iubzduram cos to nie slucham jej, ze moze mi byc w tym zle I wychodze potem, jak wychodze. juz kilka razy sie przekonalam, ze nie oplaca mi sie jej nie sluchac, bo wychodze na tym najgorzej. A tam, zrobie teraz sobie upiecie i juz trudno.
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja dziś ryczałam jak bóbr od TŻ mama zamiast mojej wszystko mówić że jej się nie podoba to mówi TŻ i on mi i my się później kłócimy dziś z mojego makijażu próbnego nic nie zostało po pół godziny wszystko zmyły moje łzy
No tak, nie ma to jak wtracanie sie rodzinki w wesele. Eh, nie placz sliwenka, jeszcze tylko 9 dni.
Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Śliweńka nie płacz! Panny z 12.09. muszą być uśmiechniete
Prawda, świeta prawda
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-03, 17:52   #3633
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość

nie moge się doczekać a jeszcze tyle przygotowań przedemną szkoda tylko,że to nie będzie moje wymarzone wesele...(ze względu na budżet) ale co tam najwazniejsze jest to,że sie kochamy a ślub i wesele to tylko taki dodatek dzięki ,któremu będziemy formalnie małżeństwem bo ja jak żonka to się juz 1,5roku czuję tyle razem mieszkamy

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

a ile płacicie księdzu za ślub? wiem dekoracja i organista osobno
dokladnie !
najwazniejsze ze sie kochacie i macie siebie nawzajem

no ja wsumie tez juz tak jak by zonka jestem 1.5 roku bo tyle minelo od cywilnego no i tyle juz razem mieszkamy

my ksiedzu dalismy 400zl + zakonnicy ( za dekoracje )

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-03, 18:15   #3634
martucha84
Zakorzenienie

motley piekna relacja slicznie wygladalas

kliwia zazdroszcze ci tego Poznania.. uwielbiam to miasto...
Stary 2009-09-03, 18:28   #3635
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Inez,a moj Tż Tomek jesteśmyt z Wałbrzycha dzis kupiłam suknie

miałam szyć ale moja krawcowa wyjechała za granice i nie wróci do końca roku a innej nie mogę znaleść a tamta była taka piękna... teraz suknie będe trzymała u mamy z daleka od mojej małej niszczycielki wesele najprawdopodobniej w hotelu Qubus , bądź w restauracji pod Lwami nie możemy się zdecydować ,ale w ten weekend podejmiemy już ostatecznie decyzje

Witam w klubie, u nas też decyzja zpadła spontanicznie, ok. 20 lipca a slub już niebawem bo 26 września tak jakoś wyszło i bardzo się cieszę. Życzę Wam jak najlepiej, ale czy na pewno nie będziecie mieli problemu z zaklepaniem sali i terminu w kościele?? wiem z własnego doswiadczenia, że tak krótki okres na przygotowania potrafi nieźle pokrzyżowac ułożone w głowie plany, tym bardziej, że wybraliście dośc oblegany termin życzę powodzenia i oby się wszystko udało tak jak sobie to wymarzyliście!!!
india83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-03, 18:52   #3636
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Witam w klubie, u nas też decyzja zpadła spontanicznie, ok. 20 lipca a slub już niebawem bo 26 września tak jakoś wyszło i bardzo się cieszę. Życzę Wam jak najlepiej, ale czy na pewno nie będziecie mieli problemu z zaklepaniem sali i terminu w kościele?? wiem z własnego doswiadczenia, że tak krótki okres na przygotowania potrafi nieźle pokrzyżowac ułożone w głowie plany, tym bardziej, że wybraliście dośc oblegany termin życzę powodzenia i oby się wszystko udało tak jak sobie to wymarzyliście!!!
wybieramy się właśnie na dniach zaklepac termin w kościele, kilka dni temu był jeszcze wolny(wiem,bo organistka to moja znajoma) a z sala nie ma problemów(byłam w szoku) dzwonilam już do 20 restauracji i 26 jest wolny tydzien wczesniej maja zajety i tydzien po ,ciekawe dlaczego nie 26 dziękuje bardzo mam nadzieję ,że się wszystko uda jak coś mamy jeszcze jedną parafie na dzielnicy na której chyba wszyscy żyją na "kocią łapę " hehe moj ma urop od pn wiec wszystko zaczenimy zalatwiac pełną para tylko do ksiedza sie dodzwonic nie moge ,a nie wiem jak czynna kancelaria....:/ (mojego to najbardziej przeraża spotkanie z księdzem i spowiedz hehe)

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-03, 18:57   #3637
liliputek
Raczkowanie

A ja wlasnie popijam sobie latte machiatto (czy jak sie to tam pisze) i patrze przez kno jak nadciaga burza. Lubie burze nie wiem czemu. Ale wracajac do tematow slubnych. Jutro mam dzien pelen latania. O 14 mam isc odebrac sukienke i zrobic ewentualne poprawki (mam nadzieje, ze ich nie bedzie, ale ostatnio szybko chudne). Potem jade do restauracji zaplacici zaliczke bo ostatnio nam sie nie udalo uchwycic wlasciciela, a potem mamy wieczor kawalersko pnanienski. dzien pelen wrazen, za to sobota zapowiada sie spokojnie dla odmiany.
Stary 2009-09-03, 19:03   #3638
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dokladnie !
najwazniejsze ze sie kochacie i macie siebie nawzajem

no ja wsumie tez juz tak jak by zonka jestem 1.5 roku bo tyle minelo od cywilnego no i tyle juz razem mieszkamy

my ksiedzu dalismy 400zl + zakonnicy ( za dekoracje )
ja myśle ,żeby dać 200-300zł .Ciężko nam będzię się zmieścić w budżecie, (5000zł) Sami wyprawiamy sobie ślub i wesele , bo rodzina nie ma jak nam pomóc z mojej strony i tak jest tylko mama ,przyjaciolka z narzeczonym,świadek i ja

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
A ja wlasnie popijam sobie latte machiatto (czy jak sie to tam pisze) i patrze przez kno jak nadciaga burza. Lubie burze nie wiem czemu. Ale wracajac do tematow slubnych. Jutro mam dzien pelen latania. O 14 mam isc odebrac sukienke i zrobic ewentualne poprawki (mam nadzieje, ze ich nie bedzie, ale ostatnio szybko chudne). Potem jade do restauracji zaplacici zaliczke bo ostatnio nam sie nie udalo uchwycic wlasciciela, a potem mamy wieczor kawalersko pnanienski. dzien pelen wrazen, za to sobota zapowiada sie spokojnie dla odmiany.
no to faktycznie masz załatwiania ale Ci zazdroszczę jeszcze kilka dni masz do ślubu

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

ja muszę się pilnować,żeby nie przytyć , a najlepiej jeszcze schudnąć ze 2/4 kg bo sukienka na styk w biuscie

Jagódka
Stary 2009-09-03, 19:27   #3639
india83
Zakorzenienie

A moja na styk w biodrach, dziwne ostatnio przytyłam a zawsze było odrotnie, stres wpływał odchudzająco... może na razie za mało się stresuje hihihi
Stary 2009-09-03, 20:22   #3640
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
wybieramy się właśnie na dniach zaklepac termin w kościele, kilka dni temu był jeszcze wolny(wiem,bo organistka to moja znajoma) a z sala nie ma problemów(byłam w szoku) dzwonilam już do 20 restauracji i 26 jest wolny tydzien wczesniej maja zajety i tydzien po ,ciekawe dlaczego nie 26 dziękuje bardzo mam nadzieję ,że się wszystko uda jak coś mamy jeszcze jedną parafie na dzielnicy na której chyba wszyscy żyją na "kocią łapę " hehe moj ma urop od pn wiec wszystko zaczenimy zalatwiac pełną para tylko do ksiedza sie dodzwonic nie moge ,a nie wiem jak czynna kancelaria....:/ (mojego to najbardziej przeraża spotkanie z księdzem i spowiedz hehe)
moze jakas para odlowala wesele i dlatego wasz termin jest wolny

zebyscie tylko nie trafili do spowiedzi na takiego kaplana jak my

Cytat:
ja myśle ,żeby dać 200-300zł .Ciężko nam będzię się zmieścić w budżecie, (5000zł) Sami wyprawiamy sobie ślub i wesele , bo rodzina nie ma jak nam pomóc z mojej strony i tak jest tylko mama ,przyjaciolka z narzeczonym,świadek i ja

zdecydowanie wystarczy
5.000 za wszystko ? ( ubior , slub , wesele )
moze byc ciezko

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-09-03, 20:58   #3641
india83
Zakorzenienie

Cytat:

moze byc ciezko
Ciekawe na ile osob planowana jest imprezka? ale rzeczywiście 5 tys może byc przymało, wiem po sobie... przyjecie ma byc małe a jak się okazało mnóstwo wydatków i końca nie widać
Stary 2009-09-03, 21:26   #3642
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe na ile osob planowana jest imprezka? ale rzeczywiście 5 tys może byc przymało, wiem po sobie... przyjecie ma byc małe a jak się okazało mnóstwo wydatków i końca nie widać
dokladne ...
jak juz sie zacznie placic za to i za tamto to moze byc malo ...
wlasnie zauwazylam ze wesele na max 20 osob .. hmm to wsumie moga sie zmiescic w 5ty ...
zalezy ile w lokalu biora od osoby

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-09-03 o 21:28
Stary 2009-09-03, 21:43   #3643
india83
Zakorzenienie

U mnie też 20 osób max. 24 - jeszcze czekamy na potwierdzenia a 5 tyś już się wydało... a tu jeszcze ile brakuje... koszula i buty dla Pana Młodego, alkohol, ciasto, soki, owoce, fotograf, fryzjer, kosmetyczka, kwiaty, ozdobienie auta, DJ... mam nadzieje, że to wszystko, aż się boję czy o czymś nie zapomniałam a chciałam zaznaczyć, że naprawdę wszystko planowałam w miarę oszczędnie. Życzę powodzenia, podobno jak sie bardzo chce to można wszystko osiągnac i oby to się sprawdziło
Stary 2009-09-03, 23:35   #3644
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też 20 osób max. 24 - jeszcze czekamy na potwierdzenia a 5 tyś już się wydało... a tu jeszcze ile brakuje... koszula i buty dla Pana Młodego, alkohol, ciasto, soki, owoce, fotograf, fryzjer, kosmetyczka, kwiaty, ozdobienie auta, DJ... mam nadzieje, że to wszystko, aż się boję czy o czymś nie zapomniałam a chciałam zaznaczyć, że naprawdę wszystko planowałam w miarę oszczędnie. Życzę powodzenia, podobno jak sie bardzo chce to można wszystko osiągnac i oby to się sprawdziło

my za sama koszule i kamizelke dla TZeta dalismy 500zl
a gdzie reszta ?!

takze mam nadzieje ze uda sie wam zmiescic w 5tys

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-09-04, 07:41   #3645
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

Cytat:
a gdzie reszta ?!

zawsze można kupić koszule na guziki i bez kamizelki tylko ładny krawacik

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 07:41   #3646
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
moze jakas para odlowala wesele i dlatego wasz termin jest wolny

zebyscie tylko nie trafili do spowiedzi na takiego kaplana jak my

zdecydowanie wystarczy
moze byc ciezko
bez ubioru mojego i Tż,bo moj już prawie skompletowany i jego też
Samo wesle wyniesie nas ok.2300zł

a co z tym księdzem było takiego?

Jagódka
Stary 2009-09-04, 07:44   #3647
kliwia
Zakorzenienie

martusia pozdrowie poznań od Ciebie
angel do parafii swojej, do ktorej nalezysz. DO tej z ktorej ksiadz chodzi po koledzie itp
A jesli chcesz slub brac gdzie indziej to sie zglos do swojej parafii o pozwolenie/licencję na slub gdzie indziej..
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 07:48   #3648
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
130zł od os auta ozdoba 10zł(para gołąbków i kilka balonów), Dj nie bierzemy ,jak uzłyszałam ceny min.1000zł to podziękowałam(muzyke moj przyjaciel i zarazem świadek bedzie pilnował ,żeby ze sprzetu leciała), soki sa wliczone w cene od os, fryzjer itp odpada ,bo znajoma fryzjerka mnie wyszykuje, fotograf i kamerzysta to też znajomy

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

ale i tak jak narazie mamy nadzieję coś jescze doskładać do tych 5000zł ja sukienka kupiłam za stanie na promocjach teraz w weekend idę znów i dopóki się zajęcia nie zaczną będę stała,by coś jeszcze dorobić

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
a gdzie reszta ?!

nie no to moj za cały garnitur,z kamiezelką( musimy tylko kupić koszule i krawat) wydał 400zł, z butami zamknie się w 500

Jagódka
Stary 2009-09-04, 08:30   #3649
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

zabcia bo to jest tak
myśmy ogladali kamizelki tam gdzie kupi;lismy garnitur i mojemu spodobała sie kamizelka firmy gabriel ale kosztowała 280 zł i powiedziałam poczekaj poszukamy no i pojechalismy za moja suknią n poprawiny do konopisk wchodzę do sklepu wisi!!!!kamizelka ta dokładnie ta cena: 130,00 !!!!popatrz jaka różnica i ze wszystkim tak jest

zaproszenia chociazby te do mi sie podobały koszt zakupu ok 550,00 przy 130 szt zrobiłam sama identyczne wyszły wszyscy byli zachwyceni i zaskoczeni naszymi zdolnosciami koszy 140,00 ( kupienie papieru i wstążeczek )
czyli garnitur z tych kilku zaoszczedzonych rzeczy mamy gratis ( bo takich zaoszczedzen było sporo

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 08:32   #3650
MAGiALENA
Zakorzenienie

hello!
jak tam Wam się dzionek rozpoczyna?
u mnie pochmurno i chłodno.

uwaga! (mam ogłoszenie)
od poniedziałku będę się odchudzać. przytyłam ze 3 kg ze stresu (bo ja jak się denerwuję, to jem). liczę na Wasze wsparcie...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 08:43   #3651
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dziewczynki!!!!
wg mojej pogodynki 19.09 w nocy bezchmurnie a w dzień pogodnie!!!!! http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=katowice

Stary 2009-09-04, 09:14   #3652
moniqac
Zadomowienie

dzień dobry dziewczynki!
ale ta pogoda mnie wykańcza.

anika222...... jak mną szarpie jak przeczytałam te rzeczy o Twojej świadkowej, ja bym jej chyba podziękowała.... szczyt bezczelności!!!!!!!!

brak mi słów - bardzo Ci współczuje.

tak tylko przyszłam zostawić mały ślad zajrze jeszcze później... padam na p**k przez tą pogode.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 09:16   #3653
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
130zł od os auta ozdoba 10zł(para gołąbków i kilka balonów), Dj nie bierzemy ,jak uzłyszałam ceny min.1000zł to podziękowałam(muzyke moj przyjaciel i zarazem świadek bedzie pilnował ,żeby ze sprzetu leciała), soki sa wliczone w cene od os, fryzjer itp odpada ,bo znajoma fryzjerka mnie wyszykuje, fotograf i kamerzysta to też znajomy

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

ale i tak jak narazie mamy nadzieję coś jescze doskładać do tych 5000zł ja sukienka kupiłam za stanie na promocjach teraz w weekend idę znów i dopóki się zajęcia nie zaczną będę stała,by coś jeszcze dorobić

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

nie no to moj za cały garnitur,z kamiezelką( musimy tylko kupić koszule i krawat) wydał 400zł, z butami zamknie się w 500

mój TŻ za garnitur dał 350zł buty 170zł kamizelka 72zł używana na allegro (w sklepie była za 200zł) i koszula za 40

wczoraj byliśmy u księdza mówił że kartek do spowiedzi nam nie da bo ufa nam że pójdziemy, kazał przynieść świece dzień wcześniej i dać siostrze zakonnej hmmm szczerze mówiąc stresujemy się z TŻ bo nie pow co mamy robić podczas mszy

do tego wczoraj po księdzu pojechaliśmy wpłacić większą część za sale i ustalić menu pytam właściciela restauracji jakie smaki torta są a teściowa że ma być wiśniowy myślałam że orła z krzesła zrobię myślałam że ją powiedziałam mu że ma być wiśniowy, czekoladowy i śmietankowy a ona patrzyła na mnie wzrokiem bazyliszka no jeszcze do tego doszło by mi wybierała smak torta weselnego

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 09:29   #3654
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

11

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-05-24 o 14:00
Stary 2009-09-04, 10:00   #3655
zielony_motylek
Rozeznanie

Cześć dziewczyny! Uf jak dawno mnie nie było.. ale nie miałam neta przez pewien czas a po za tym praca, remont i tak całe wakacje mi mineły nawet nie wiem kiedy. Gratuluje już wszystkim mężatkom, pobieżnie przeczytałam kilka ostatnich stron, motley miałaś niezłe przeboje ale wszystko dobrze się skończyło My mamy już dvd ze ślubu i mogłabym je oglądać non stop.
Kliwia przesłałabyś mi swoje zdjęcia na pw?
Po za tym bardzo się ciesze, że nie zaczeliśmy remontu przed ślubem bo bym chyba nie wytrzymała tego nerwowo, robimy wszystko sami (z pomocą mojego i TŻ'ta taty) więc czasem są małe spory które przed ślubem doprowadziłyby mnie chyba do białej gorączki :P
Stary 2009-09-04, 10:16   #3656
agnusek22
Wtajemniczenie

Hej Panienki

Chciałam się przywitać, powiedzieć, ze mamy ustalone menu i pozalić sie, że mnie normalnie wkurza PM, która ma ślub o 16...jestem wściekła!!!!!!!!!!!!

Martucha, ja mieszkam w Poznaniu

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 10:17   #3657
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Hej Panienki
Chciałam się przywitać, powiedzieć, ze mamy ustalone menu i pozalić sie, że mnie normalnie wkurza PM, która ma ślub o 16...jestem wściekła!!!!!!!!!!!!
co się dzieje?

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 10:20   #3658
kliwia
Zakorzenienie

agnusek ja mialam na 16
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 10:23   #3659
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:

I ja Cie gorąco witam angel w naszym szacownym gronie
Jesteś zuch dziewczynka, że wszystko udalo się tak przyspieszyć oraz chylę czoła przed Twoją samodzielnością i zaradnością pod kątem uzbierania odpowiedniej sumki pieniążków.
Trzymam mocno kciuki by wszystko szło po Waszej myśli !!!!

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 11:12   #3660
liliputek
Raczkowanie

Dzien dobry przyszlam sie tylko przywitac i zyczyc Wam Milego dnia.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości