|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Polly - nie męcz zwierzątek
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1052 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Zadomowienie
|
Buuu, jak tu pusto
nawet nie ma komu pomachać na dobranoc
|
#1054 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja chętnie przyjmę machanie
![]()
|
|
#1055 |
|
Zadomowienie
|
|
#1056 |
|
BAN stały
|
Ja rowniez macham
|
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Tłumy dziś tu straszne
![]() Ej no -nie idźcie spać
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie idę jeszcze
![]() chociaż jedno oko już mam zamknięte
|
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jeśli chodzi o mnie to zazwyczaj można na mnie liczyć do późnych godzin nocnych z mojego otoczenia wszyscy o tym wiedzą i zdarza się, że wykorzystują (np telefon w okolicach północy "wiem, że ty to na pewno nie śpisz i jesteś w okolicach komputera, możesz mi sprawdzić...?" )
|
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wiedziałyśmy, że żadne drugiej nie obudziła Też ze mnie nocny Marek, który wyznaje zasadę, że życie zaczyna się po 21.00
|
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie za to tylko ja jestem takim cudakiem (no i mój TŻ - na szczęście), wszyscy zazwyczaj grzecznie koło północy układają się w łóżeczkach właśnie walczę ze sobą starając się omijać forum wspólnozakupowe aż żal czegoś nie wziąć (nawet biorąc pod uwagę fakt, że wydałam już prawie wrześniową kasę, chociaż jeszcze jej nie dostałam )
|
|
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc - dziś nie będzie zbyt długiego "życia po 21-ej". Spadł deszcz i w związku z tym, że jestem meteopatką, z senności wręcz prawie leżę na klawiaturze
![]() Słodkich snów Ja nic nie wiem o żadnych Voluspach Kusi mnie coś co chwilę, ale mam twardy plan - na jesień i zimię chcę flaszki Samsary EDP i Coco EDT i nie zamierzam się raczej rozdrabniać .
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-04 o 00:47 |
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja między flaszeczkami lubię zapełnić sobie pustkę jakąś mini odlewką ![]() łóżko na mnie łypie, chyba też się poddam dobranoc |
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiejś mini-odlewki w super okazyjnej cenie też ostatecznie nie wykluczam
, ale nie chcę się rozmieniać "na drobne" zwłaszcza, że Szanelka do tanich należeć nie będzie
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem pierwsza Pozdrawiam ze słonecznej plazy Aż chce się żyć Dostałam takiego szpungu,że posprzatałam już mieszkanie. Korzystając z tego,że mój piesio jest senny (śpi tylko przy mnie jak siedzę np. przy kompie) zajrzałam do Was
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A nie chciałabyś machnąć jeszcze jednego mieszkanka? A ja mimo zwolnienia już się zwlokłam z łóżka, ale proszę nie pytać po co. W łóżku było nudno
silva rerum Edytowane przez escritora Czas edycji: 2009-09-04 o 09:41 |
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
... ale nie ma mi kto posprzątać Może jak zbiorę trochę sił, to może coś ogarnę
|
|
#1071 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1072 |
|
To ja :)
|
Witam po kilkudniowej przerwie
![]() Taka jestem jakaś wyprana z energii (dieta się kłania??), że po powrocie z pracy i siłowni już nawet nie odpalam kompa... A dziś rano wybiegłam do pracy i tak zmokłam, że musiałam wracać do domu i się przebierać -włącznie z bielizną... Przez co chwyciłam szybko pierwszy z brzegu suchy i wyprasowany ciuch, co zaowocowało tym, że jestem w pracy w T-shircie z napisem "Czcij marchewę" i wszyscy przychodzą mnie oglądać z komentarzami, że pojechałam po krawędzi... Ale dziś nie ma zarządu, więc nikomu podpaść nie powinnam... Najbardziej mi szkoda butów, bo miałąm fajne, zamszowe, a po tym, jak przemokły dokłądnie, będę mogła je po prostu wyrzucić do śmieci
|
#1073 |
|
To ja :)
|
O nie!! Napisałam całą epopeję i mi skasowało...
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też skasowało łądną epopeję na jednym z wątków... widzę, że już działa wszystko dobrze, ale przez ponad godzinę nie mogłam napoisać żądnego posta...
Pozdrawiam wszystkich chorych, smutasów i wypranych z energii! I pochwalę się, że wczoraj zaoszczęziłam 99 zlotych... w dwóch Naturach w których byłam nie mieli Aqua di Gio'. Tzn. w jednej mieli, wystawione tuż pod reflektor. Wahałam się, w końcu rozsądek przeważył (potem bym podejrzliwie obwąchiwala flaszkę i zastanawiala się, czy pachnie jak trzeba, czy przypadkiem zapach nie skisł. Zero przyjemności z noszenia zapachu...). Oczywiście najpierw wyszłam wściekla, a potem sie uśmiechnęłam, bo już przeznaczylam tą stówkę na coś innego...
|
#1075 |
|
Zadomowienie
|
A mi się wizaż nie chciał aktualizować
![]() Aggie, gratuluję zdrowego rozsądku
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Eee... czego?
Ja tą stówkę na odlewkę Bois Farine przeznaczyłam...Jak zdrówko?
|
#1077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak myślałam, że przeznaczysz tę kasę na perfumy I dobrze ![]() A zdrówko, dziękuję, nie najgorzej. Do pracy dopiero 15 września idę No kurcze, życie JEST piękne A jeszcze małż odkrywa uroki poznawania nowych zapachów i pachnienia codziennie czymś innym - stworzyłam potwora ![]()
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boże, jak mi się ten tydzień wlecze... Jeszcze jutro do pracy i potem 3 dni wolne. Potem cały weekend wolny (pon chyba też) i już będzie połowa września. Po pracy jadę jeszcze do chrześniaka na urodziny. Godzina będzie trochę późna, ale powiedział, że i tak będzie czekać ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Nie widzę swojego poprzedniego posta, czuję się jakbym była w próżni ![]() Już widzę - pewnie znowu się wizaż biesi. Escritoro - trzymam kciuki, żeby się wyjaśniło - tzn. żeby nic ci nie było
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-04 o 12:52 |
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będzie musiało
|
|
#1080 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej!
wczoraj mój małż zażyczył sobie zebym mu zamówiła jakieś próbki albo kupiła perfumy ![]() oszalał mi chłop ![]() acha..nie powiedziałam jakie mają być: świeże i dymne i z lekką nutą nikotyny co on jakiś chłopski wizaz czytał czy co no i masz babo placek- on niedługo ma imieniny i pewnie bedzie sie spodziewał wymazonego zapachu a mi sie nawet nic nie kołacze co by odpowiadało temu opisowi
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-09-04 o 16:25 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

Okazalo sie, ze jutro nie mam wolnego (jak sobie myslalem), tylko w sobote. Niech sie ten tydzien juz lepiej skonczy, bo nie wyrabiam
Jutro to juz w ogole armagedon bedzie
nawet nie ma komu pomachać na dobranoc 

)

aż żal czegoś nie wziąć
)