Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-04, 10:41   #4501
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja codziennie nawilżam nózki, a nie mam takich ładnych błyszczących jak dużo dziewczyn na ulicach co one takiego robią?
ja mam taka skórę jakos normalnie, nawet jak nie posmaruje sie balsamem, bo nie zawsze mi się chce Może powinnaś brac jakies witaminki?Np. Capivit A+E? Ja teraz biore Belissę i omega3Na nawilzęnie skory dobry jest olej z wiesiolka i ogórecznika, ale możesz np. kupic Belissę Hydro, kosztuje chyba ok. 10 zl, jakos wiem, że tanio, bo zaczełam kupowac Belissę zamiast Capivitu, bo sie bardziej opłaca, tylko ja nie biore tej Hydro tylko taką różową normalną.No i wsumie zdrowo sie odżywiam a to tez swoje robi i no i nie mam sklonności do przesuszania sie skory.
Stary 2009-09-04, 10:41   #4502
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

dubel

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-04 o 13:12
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 10:45   #4503
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
NIe ni o to chodzi... bo ja właśnie tego rozstania nie umiem sobie wyobrazić a oni mi mówią... eee do teog czasu... no wiesz.. jakby specjalnie chcieli mi wmówić nei podniecaj siętak bo i tak sierozstaniecie .. chore to jakieśtakie.. to po kij w takim razie siępobierać być z kimś skoro i tka za jakiś czas się to rozpadnie... skoro inni tak twierdzą
Idiotyczne... wiem, że nawet jeśli cośmiędzy mnąśa TZ będzie psuło będęstarałą sięzrobić wszystko, zeby to naprawić a nie pokłócimy sie o jakiśbanał i koniec zwiazku.. Uważam, że trzeba umieć się dogadać a nie tylko uciekać od problemów.. bo to do niczeog nie prowadzi
a to nam tak nikt nie mowi, bo w oczach wszystkich jestesmy 'starym dobrym malzenstwem' ;D

i zgadzam sie, ze nie wolno uciekac od problemow
wczoraj na tych naukach xiadz wlasnie potepil cale te 'ciche dni', stwierdzil, ze nalezy rozmawiac od razu, probowac rozwiazac problem gdy jest jeszcze maly, a nie czekac az urosnie i nas przerosnie... bo w pewnym momencie moze juz byc za pozno... bardzo madrze to powiedzial i calkowicie sie z nim zgadzam

a w ogole to cos mi Wizaz nawala... nie odswieza, nie wysyla postow i takie tam...
Stary 2009-09-04, 10:47   #4504
Samoa
Zakorzenienie

dubel

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-09-04 o 14:19
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 10:47   #4505
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a to nam tak nikt nie mowi, bo w oczach wszystkich jestesmy 'starym dobrym malzenstwem' ;D

wczoraj na tych naukach xiadz wlasnie potepil cale te 'ciche dni', stwierdzil, ze nalezy rozmawiac od razu, probowac rozwiazac problem gdy jest jeszcze maly, a nie czekac az urosnie i nas przerosnie... bo w pewnym momencie moze juz byc za pozno... bardzo madrze to powiedzial i calkowicie sie z nim zgadzam

a w ogole to cos mi Wizaz nawala... nie odswieza, nie wysyla postow i takie tam...
No mnie tak tylko powiedzieli brat i ex.. ale to dlateog, ze w zasadzie to my sie wcale nei widujemy z nimi
Inni ktorzy nas na codzien "ogladaja" twierdza ze jestesmy dla siebei stworzeni
więc ja na tym bazuje i tego sie bede trzymala... poza tym serducho nie sluga tylko pan i wladca

siśkim siem psuje wizaz
Stary 2009-09-04, 10:49   #4506
lain
Zakorzenienie

dubel

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-04 o 13:12
Stary 2009-09-04, 10:51   #4507
lusmarija
Wtajemniczenie

o to ja tez tak mam, że zawsze sie martwię o wszystkich i przejmuję czy aby na pewno wrócą cali i zdrowi do domu

ja mam za to bardzoe ekonomicza głowe do alko czytaj niewiele mi trzeba ale za to jeszcze nigdy nie mialam tak żebym nie pamiętała, też zawsze wszystkim wszystko opowiadam co sie działo, chociaz sama nie jestem w lepszym stanie niż inni

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 10:52   #4508
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

de javu
Stary 2009-09-04, 10:53   #4509
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
hej

się naodpisywałam i mi wszystko wcięło, a druga raz mi się już nie chce
mi tez wcieło
Ja nie wiem co oni mają za programistów na tym wizazu, co chwile cos sie wali

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-09-04 o 14:18
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 10:57   #4510
kubusewa
Zakorzenienie

ale dzisiaj dublujecie.. jak mi ise pojawia bialy ekran dobie tylko odswież i (pomijajac fakt ze dwa razy sie wysyla post) samo wraca do"normalności"
Stary 2009-09-04, 11:09   #4511
kubusewa
Zakorzenienie

a ja tez dubel zaliczylam
panie informatyku wez pan sie do roboty.. jeszcze nie ma weekendu zeby sobie robic olewke wizazanek

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-09-04 o 11:12
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 11:15   #4512
lain
Zakorzenienie

ej wiecie co... ja te posty widze tylko jak dam 'odpowiedz' i tam na dole... a tak to mam dalej jako ostatniego posta Kubusewy z 10.24... ide stad, bo mnie wkurza ten Wizaz
Stary 2009-09-04, 11:41   #4513
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć Kociaki!
Strasznie dawno mnie tu nie było, bo byłam zajęta przeprowadzką no i przez tydzień nie miałam dostępu do netu. No ale już jestem przeprowadzona i wypakowana, a mieszkanko (prawie) wysprzątane
Niestety pewnie nie dam rady nadrobić tego, co naskrobałyście przez ten czas. Spróbuję chociaż ogarnąć kilka ostatnich stron.
Jejku ale się za Wami stęskniłam. Pozdrowionka dla wszystkich
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 11:59   #4514
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
kiedys stosowałam oliwkę, i chyba do niej wrócę.. tylko zawsze musiałam dłuższą chwilkę poczekać w łazience na golaska aby mi się wszystko ładnie wchłonęło

no a jak robiłam na świeżo jak miałam sikienkę np, to idąc na autobus 15 minut to całe nózki miałam brudne..
Ja nie lubię oliwki, bo mam wrażenie, ze się wszystko do mnie klei. Fuj Chociaż jak sie człowike oliwką nasmaruje to się szybciej opala, zwłaszcza nogi

kurde Wy cos piszecie a u mnie nie widać . ostatnio coraz gorzej z wizazem się dzieje.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 12:19   #4515
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a uzywa któras z Was jakiegoś serum do biustu.. bo tak chciałam sobie kupić a w Rossmanie to tylko do kobiet dojrzałych było,a mi chodzi o to żeby to był normalny balsam, serum przeznaczone tylko do biustu, bo ostatnio kupuję balsamy wyszczuoplające, antycellulitowe, a takie to nie za bardzo nadają sie do biustu, ogólnie kiedyś słyszałam taką opinią że takim zwykłym balsamem biustu nie mozna smarować, ale nie mam pojęcia czemu

a co do balsamu to 1,5 tygodnia temu kupiłam sobie w Rossmannie balsam ujędrniający Soraya z dozownikiem w promocji, i już mi się rpawie skonczył cos ostatnio dużo tego wszystkiego zuzywam

Ja używam takiego różowego z Eveline i jest ok. Nawet jakąś nagrodę mu przyznali, laur konsumenta czy coś w tym stylu.
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 12:41   #4516
gosica502
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny ja wróciłam z tego pier******** Rze i oczywiście dalej nie mam mieszkania :/ Pewnie jeszcze się z raz albo 2 będę musiała tam przejechac.. Ehhh.. A jak nie znajde nic w przyszłym tygodniu to będę dojeżdżac i tyle!! Wkurzona jestem bardzo!
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 12:48   #4517
Dżasta87
Raczkowanie

Cytat:
kiedys stosowałam oliwkę, i chyba do niej wrócę.. tylko zawsze musiałam dłuższą chwilkę poczekać w łazience na golaska aby mi się wszystko ładnie wchłonęło

no a jak robiłam na świeżo jak miałam sikienkę np, to idąc na autobus 15 minut to całe nózki miałam brudne..
Na allegro mozna kupic rajstopy w sprayu i one tez daja efekt błysku
Stary 2009-09-04, 12:54   #4518
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
u nas żadnych list sie nie robi. A czy ja wchodze pierwsza czy ostatnia to mi to obojętne. Nie ściągam na studiach i nie musze wchodzić pierwsza żeby zając ostatnie ławki-często tak jest z tymi co się pchają pierwsi No a wg alfabetu to jeszcze nie zdarzyło mi się chodzić. A czekać na szczęście będę tylko pół godzinki

no spoko, tylko mi chodziło o egzaminy ustne, bo u mnie na studiach 99% takich jest, a na pisemnych jak już były to tez nie zciagałam, bo zazwyczaj nie było od kogo, bo ja się zawsze przygotowywałam więc nie było sensu nawet próbować zciągać A poza tym nie było sensu przychodzić na pisemny egzamin dużo wcześniej bo ławki i tak były pozajmowane, a jeśli egzamin był bardzo rano to i tak trzeba było czekać na otwarcie auli swoją drogą chyba nie zrozumiałaś mojego posta skoro napisałaś że nie musisz wchodzić pierwsza by zająć ostatnie ławki a chodziło o to że ja przychodziłam wcześnie rano żeby zająć sobie kolejkę i wchodzić w pierwszej dwóce, trójce czy czwórce na egzamin

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
Na allegro mozna kupic rajstopy w sprayu i one tez daja efekt błysku

widziałam że dużo dziewczyn kupuje sally hansen

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja wróciłam z tego pier******** Rze i oczywiście dalej nie mam mieszkania :/ Pewnie jeszcze się z raz albo 2 będę musiała tam przejechac.. Ehhh.. A jak nie znajde nic w przyszłym tygodniu to będę dojeżdżac i tyle!! Wkurzona jestem bardzo!

Gosia a w necie żadnych ofert nie ma?

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

o proszę przekroczyłam 500postów

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 13:01   #4519
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
no spoko, tylko mi chodziło o egzaminy ustne, bo u mnie na studiach 99% takich jest, a na pisemnych jak już były to tez nie zciagałam, bo zazwyczaj nie było od kogo, bo ja się zawsze przygotowywałam więc nie było sensu nawet próbować zciągać A poza tym nie było sensu przychodzić na pisemny egzamin dużo wcześniej bo ławki i tak były pozajmowane, a jeśli egzamin był bardzo rano to i tak trzeba było czekać na otwarcie auli swoją drogą chyba nie zrozumiałaś mojego posta skoro napisałaś że nie musisz wchodzić pierwsza by zająć ostatnie ławki a chodziło o to że ja przychodziłam wcześnie rano żeby zająć sobie kolejkę i wchodzić w pierwszej dwóce, trójce czy czwórce na egzamin
Chyba faktycznie się nie zrozumiałyśmy. U mnie na zaocznych nie ma takiego czegoś jak egzamin ustny i dlategoi w ogóle nie brałam pod uwagę, że o nim pisałaś Ale ze mnie matołek hihihihi I nie pisałam, ze Ty ściągałas tylko przeważnie osoby, które się pchają w ostatnie ławki pchają się, bo chcą ściagać.
A z tym zaznaczonym to chodziło mi o to, że nie zalezy mi na jakimś konkretnym miejscu tylko siadam gzdie jest wolne. Bo niektórzy przychodza wczesnie żeby zająć ostatnie ławki i myslałam, że Ty też(niekoniecznie żeby ściągać). Bo nie pomyślałam ,ze to chodzi o ustne

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-09-04 o 13:03
Stary 2009-09-04, 13:05   #4520
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ej wiecie co... ja te posty widze tylko jak dam 'odpowiedz' i tam na dole... a tak to mam dalej jako ostatniego posta Kubusewy z 10.24... ide stad, bo mnie wkurza ten Wizaz
ja tez sobie poszlam, powalony ten wizazteraz spróbowałam i dopiero zadziałał. Robią pełno nowych funkcji, żeby ściągnąć reklamodawców a to co im generuje użytkowników sie najbardziej wali, bardzo mądrze

Ja sobie dalej czytam książke, wczoraj tak sie zaczytałam, ze o 1 poszłam spac
Stary 2009-09-04, 13:06   #4521
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Chyba faktycznie się nie zrozumiałyśmy. U mnie na zaocznych nie ma takiego czegoś jak egzamin ustny i dlategoi w ogóle nie brałam pod uwagę, że o nim pisałaś Ale ze mnie matołek hihihihi I nie pisałam, ze Ty ściągałas tylko przeważnie osoby, które się pchają w ostatnie ławki pchają się, bo chcą ściagać.
A z tym zaznaczonym to chodziło mi o to, że nie zalezy mi na jakimś konkretnym miejscu tylko siadam gzdie jest wolne. Bo niektórzy przychodza wczesnie żeby zająć ostatnie ławki i myslałam, że Ty też. Bo nie pomyślałam ,ze to chodzi o ustne

spoko

a to prawda, ze Ci co się pchają do ostatnich ławek to wiedzą na egzamin nie grzeszą , nawet kiedyś było tak, ze mi i koleżance, zajęli miejsce ludzie którzy nas nawet nie lubią i wzajemnie, tylko po to żeby móc od nas zciagać ludzie to są straszni tak to obgadują, a jeśli chodzi o jakiś dobro dla nich to nie mają skrupółów żeby wejść Ci w nawet pytali nas czy nie kupic nam czegoś bo idą do sklepu masakra, nienawidzę takiej "szczerej przyjaźni"

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 13:09   #4522
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
spoko

a to prawda, ze Ci co się pchają do ostatnich ławek to wiedzą na egzamin nie grzeszą , nawet kiedyś było tak, ze mi i koleżance, zajęli miejsce ludzie którzy nas nawet nie lubią i wzajemnie, tylko po to żeby móc od nas zciagać ludzie to są straszni tak to obgadują, a jeśli chodzi o jakiś dobro dla nich to nie mają skrupółów żeby wejść Ci w nawet pytali nas czy nie kupic nam czegoś bo idą do sklepu masakra, nienawidzę takiej "szczerej przyjaźni"
tez u nas są tacy.

A ja tam wolę nie zdać niż ściągaćprzynajm niej wiem, że uczciwa byłam. I wolę nie zdac niż być wywalona z sali za ściąganie hehehe
Stary 2009-09-04, 13:24   #4523
lain
Zakorzenienie

Cytat:
to u mnie na obu kierunkach jak jest jakis ustny to pytamy wykladowce ile czasu przewiduje mniej wiecej na jedna osobe i potem tworzylismy liste z przypisaniem kazdego do konkretnej godziny. i wtedy ci ktorzy sa ostatni nie musza siedziec i czekac caly dzien tylko sobie przychodza na swoja godzine

inna sprawa, ze te egzaminy tak potrafily sie przeciagnac, ze raz mialam wchodzic o 11.30, a weszlam o 16 dlatego zawsze zapisuje sie tak jakos przy poczatku, bo wtedy jest mniejsze ryzyko ewentualnych obsuw w czasie
Stary 2009-09-04, 14:10   #4524
kaska87
Zakorzenienie

jezdem
wstałam o 10:00 boli mnie brzuch przez @ poszłam z mamą na zakupy porozwalać trochę kasy
Samoa daj mi jakiś tutuł na dzisiaj co Wy tam pisałyście jeszcze coś, że niby bym Tadzika rzuciała czy coś

wylisiłam od kolegi, że TZ był dzisiaj z mamą w sklepie ale nadal się nie odzywał poza wczorajszym głuchym telefonem

u nas ustny u największego hardcora wyglądał tak najpierw pisaliśmy o 9:00 test a od 10:00 nas pytał i pewnego razu byliśmy z TZ pytani o 23:00 bo gnębił jednych po godzinie...debil, ale my u niego 5 minut i nara bo byliśmy naumiani i zawsze nam gratulował haha

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-04 o 14:13
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 14:26   #4525
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jezdem
wstałam o 10:00 boli mnie brzuch przez @ poszłam z mamą na zakupy porozwalać trochę kasy
Samoa daj mi jakiś tutuł na dzisiaj co Wy tam pisałyście jeszcze coś, że niby bym Tadzika rzuciała czy coś

wylisiłam od kolegi, że TZ był dzisiaj z mamą w sklepie ale nadal się nie odzywał poza wczorajszym głuchym telefonem

u nas ustny u największego hardcora wyglądał tak najpierw pisaliśmy o 9:00 test a od 10:00 nas pytał i pewnego razu byliśmy z TZ pytani o 23:00 bo gnębił jednych po godzinie...debil, ale my u niego 5 minut i nara bo byliśmy naumiani i zawsze nam gratulował haha
Na dzis może byc "Brida" Paulo CoelhoAlbo poszukaj to co ja teraz czytam "Bądź zdrowa, Lizbono" Ana Veloso albo "Cień wiatru" Carlos Ruiz Zafon albo "Rodzina Borgiów" Mario Puzo.

Ja tam nie bardzo wspominam jakies egzaminy jako szczególnie hardcorowe, jeden podobny do drugiego.
Czekam az mama wróci z zakupów, bo ma mi kupić serek plesniowy i specjalnie nic nie jem tylko czekam
Stary 2009-09-04, 14:30   #4526
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Na dzis może byc "Brida" Paulo CoelhoAlbo poszukaj to co ja teraz czytam "Bądź zdrowa, Lizbono" Ana Veloso albo "Cień wiatru" Carlos Ruiz Zafon albo "Rodzina Borgiów" Mario Puzo.
a która ma zbliżoną tematykę do tej wczorajszej takie love strory i sunie

Stary 2009-09-04, 14:38   #4527
can't be perfect
Wtajemniczenie

ale mnie ten wizaż dzisiaj irytuje wrrr i grrr

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-09-04 o 14:51
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 14:44   #4528
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:

Gosia a w necie żadnych ofert nie ma?
No są tylko że oni chcą zawsze żebym ja jeździła oglądac w taki dzien a o takiej porze a jak ja pojade wtedy co oni chca to sie dowiaduje ze juz nieaktualne albo ogladne i oni niby wszystko pieknie i mowia ze"odezwa sie" a potem sie okazuje sie ze jednak kogos innego znalezli (kto im ofiarowal 500 zeta jak chcieli 400) a ja tyle nie dam :/ To znowu dzis bylam na jakims mieszkaniu co raz ze neta nie widzialo to dwa smierdzialo okropnie jakas stechlizna Porazka, mówię Wam...

Cytat:
to u mnie na obu kierunkach jak jest jakis ustny to pytamy wykladowce ile czasu przewiduje mniej wiecej na jedna osobe i potem tworzylismy liste z przypisaniem kazdego do konkretnej godziny. i wtedy ci ktorzy sa ostatni nie musza siedziec i czekac caly dzien tylko sobie przychodza na swoja godzine

inna sprawa, ze te egzaminy tak potrafily sie przeciagnac, ze raz mialam wchodzic o 11.30, a weszlam o 16 dlatego zawsze zapisuje sie tak jakos przy poczatku, bo wtedy jest mniejsze ryzyko ewentualnych obsuw w czasie
mY właśnie też tak robimy i tak jest najlepiej... Chociaz ostatnio w czerwcu miałam wejśc o 14 a weszłam o 13.30 dobrze ze poszłam wcześniej
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 14:47   #4529
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
No są tylko że oni chcą zawsze żebym ja jeździła oglądac w taki dzien a o takiej porze a jak ja pojade wtedy co oni chca to sie dowiaduje ze juz nieaktualne albo ogladne i oni niby wszystko pieknie i mowia ze"odezwa sie" a potem sie okazuje sie ze jednak kogos innego znalezli (kto im ofiarowal 500 zeta jak chcieli 400) a ja tyle nie dam :/ To znowu dzis bylam na jakims mieszkaniu co raz ze neta nie widzialo to dwa smierdzialo okropnie jakas stechlizna Porazka, mówię Wam...
no to mam ten sam problem ehh ludzie są zachłanni
Gosia a gdzie mieszkałaś w tamtym roku? nie zostawaliście na tym samym mieszkaniu?

Stary 2009-09-04, 14:48   #4530
can't be perfect
Wtajemniczenie

z tymi cenami za wynajem pokoju to jest przegięcie.. tak samo jest w Pozku, więc ja już wolę sobie codziennie dojeżdżać
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości