|
|
#1291 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
{..}
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. Serce obawia się cierpień [...] Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia... Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód. {..} |
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_____ wciąż słyszysz te słowa kiedyś powiem wypier*dalaj, teraz nie potrafię. ucz się ucz, bo nauka to potęgi klucz, a kto się za dużo uczy ma za dużo kluczy, a kto ma dużo kluczy, ten jest woźnym.
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
jak życiu mam podziękować za Ciebie ? <3.
|
|
#1294 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Drogie Wizazanki ;D
miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj Są na ziemi trzy tajemnice, trzy rzeczy niepojęte. Piękno, sprawiedliwość i prawda. Są osoby, które się pamięta, i osoby, o których się śni. *** Proźba Podoba mi sie chlopak . Ale on nigdy pierwszy do mnie nie pisze [chyba niesmialy jest] Macie opisy zeby go zachecic?
|
|
|
|
#1295 | |
|
Zadomowienie
|
ależ proszę bardzo ! ;* Cytat:
Nienawidzę człowieka, którego kocham aż za bardzo. zważ, że nawet, gdy Cię nienawidzę, to myślę o Tobie. NIENAWIDZISZ GO! tego, co było między wami, ale widząc go wybuchasz jak dynamit.. Odpuściłabym go sobie całego, ale chyba za bardzo się zatopiłam w jego oczach.. To wszystko przez te oczy, nienawidzę ich! Oczy w kolorze czystego oceanu, jak perły.. Tego nie można sobie odpuścić.. Nienawidzę Cię. Cholera, powiedz to sercu ! Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz. Dzisiaj mnie pragniesz, jutro się wstydzisz ! im bardziej Cię nienawidzę, tym bardziej mnie do Ciebie ciągnie.. Dłonie pulsujące nienawiścią, zwijam swą rozpacz w pięści. Nienawidzę cię! Nienawidzę tak samo jak orzeszków ziemnych. Jednak nie mogę powstrzymać się od jedzenia orzeszków. zakładam, że zdasz sobie sprawę z tego, że ona nie jest nawet w połowie mną. i wmawia sobie, że go nie kocha, że nie chce go znać i że dobrze jej bez niego. Ale oczy mówią zupełnie coś innego.. it's all your fault, you called me “beautiful”, you turned me out and now I can't turn back.. to wszystko twoja wina, nazywałeś mnie 'piękną', wywróciłeś moje życie do góry nogami i teraz nie mogę się pozbierać.. So if you preferred the other one ok, but she won’t bring you the sun! Jeśli wolisz inną ok, ale ona nie przyniesie Ci słońca! może coś się przyda.. ;* ____________________ A co jeśli.. znowu zakocham się w łamaczu serc ? bukietem stokrotek zaskocz mnie tak, jak jeszcze nikt tego nie zrobił.. nawet w nocy budzę się na dźwięk telefonu, który wcale nie dzwoni..
|
|
|
#1296 |
|
Zadomowienie
|
z innej bajki- cudownaś. ;*
![]() - powiedz mi czemu to robisz? - bo Cię kocham, mocno. - taa i dlatego mnie ranisz, powodzenia! - ej, to nie tak! - a jak? - Kocham Cię. -A widać stąd Twoje okna? - Tak. - Będę Ci machał. - Nie wiem, czy będę na to czekała.z Ty jesteś jakąś zwariowaną kosmitką.! -Różnie mówią. -No dobra. Koniec bajki! -Nie. Jeszcze nie było szczęśliwego zakończenia.
|
#1297 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy, gdy on zakocha się w Tobie potarganej, z czerwonym nosem i zachrypniętym głosem, a nie gdy będziesz szła po mieście w niebieskiej sukience i obejrzy się za Tobą jak sto innych facetów. Wtedy, gdy nie będzie cenił Cię za to jak wyglądasz, ale za to jaka jesteś i kiedy uświadomi sobie, że dajesz mu więcej emocji niż gra komputerowa.
zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce... Gapiłam się w niego jak kobieta na diecie w kawałek ciastka. Każdy ma kubek w nim chmielowa woda tryska ;D (mój na jutro <3 ) ^^
|
#1298 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aż jestem w szoku jak właścicielka tego folderu [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14057897]Frizzelicious - ukradłam ;p Dziękuję bardzo Dziewczynki Cytat:
![]() widzę, że miałyśmy bardzo podobne podejście do tematu buziak Kłaniam się i dziękuję bardzo Póki co tylko jeden taki o: 1. Kobiety marzą o romansie, a mężczyźni tylko o szybkim seksie..
|
|
|
#1299 |
|
Raczkowanie
|
ściągnęłam twoje imię jak brudną koszulę
teraz został mi tylko kot i jeden pieprzyk na piersi, z którym już co najwyżej do dermatologa miłość polega na fizycznym zlizywaniu posmaku papierosów z nieznanego języka. tylko tyle. odpadły obcasy.ucichł krzyk i nie chodzi o miłość tylko o cichy odwet za niekochanie rysuję serca na zmiętej serwetce a sex mogło być tak wiesz z wykrzyknikiem albo bez ![]() zaczyna się jak zwykle. dzwonisz o dwudziestej trzeciej mówisz cześć patrz, też potrafię chodzić po wodzie. albo po morzu łez. uczucia przechowuję na starych półkach, między tobą a mną jako przegroda |
|
|
|
#1300 |
|
Wtajemniczenie
|
* dwa światy, ale jedna bajka
* bo Raj na Ziemi jest możliwy ![]() *Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze - będziesz miał dwa dni wolnego )
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#1301 |
|
Zadomowienie
|
niezmiernie mi miło! ;* ______________ Jest łał. Jest przenajpiękniejszy na świecie. Taki jest.
There no way he could be my boy . Nie ma możliwości, żeby mógł być mym chłopakiem. nie wypieraj się chwil, które kiedyś były powodem Twojej radości !
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Wydawałeś sie diamentem, a okazałeś sie szkłem skarbie... ~*~ Mówię coś, a nie powinnam nawet o tym myśleć...
|
|
#1303 |
|
Rozeznanie
|
Panna miodowa - dziękuje skarbeńku i lustereczko w Twoją stronę
![]() jesteś tym wszystkim co zawsze mi chodzi po głowie. tamtych dni mi dziś brak. poznać nieznane. widzę szerzej. bezduszni ludzie wymiotują uczuciami. gorzko i beznamiętnie. aż serce pęknie.
|
#1304 |
|
Zadomowienie
|
Musiałam sobie radzić sama. Przez ten cały cholerny pusty czas. gdzie jest ta miłość, w którą tak wierzyłam? ucieka czas jak z psychiatryka wariaty. i poczuła, że nie jest to rzeczywistość, w której chciałaby się budzić. zedrzyj z mojej twarzy ostatnie, kruche ślady miłości. Układałam wiersze z Twoich słów. Wierzyłam w nie. bo codziennie, gdy się budzę.. czuję jak coś we mnie umiera..
|
|
#1305 |
|
Rozeznanie
|
Wsiąkniesz na dłużej...
Zamiast walczyć z rzeczywistością - próbuj tworzyć własną. A może szczęście polega właśnie na tym, że wiesz, że istnieje coś lepszego, niż to co masz. Magia jest w powietrzu. w wieczornej ciszy, w świetle gwiazd. serce, które zwątpiło w istnienie dobra całą prawda o nas, zapisana w gwiazdach. i nikt nie widzi tego, jak w dłoni drży mi zapalniczka sztuka zapomnienia ?
|
|
#1306 |
|
Rozeznanie
|
sharlen - Mycha nareszcie jesteś. ! <3 Tęęęęęskno było. oczywiście zostajesz bez niczego.
![]() ___________ wspólnej gwiazdy trudno szukać nam na niebie. każde słowo zamiast łączyć, to nas dzieli. milczy długo i namiętnie na dowolny temat. senny marzyciel. serca dręczyciel. znajdziesz mnie w szeptach traw, Kochany. usłyszysz w locie ćmy. dwa tory. biegną zawsze obok siebie, lecz nigdy się nie złączą. skromnie, bo muszę się odstresować od szkoły przez ten weekend.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-09-04 o 15:34 |
|
|
|
#1307 |
|
Raczkowanie
|
bardzoooo mi miło Kochana <3
|
|
#1308 | |
|
Rozeznanie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14065153]
chcę być znów Twoją rękawiczką. a wiesz, ona nie potrafi całować tak jak ja. Tylko ja dam Ci to szczęście.wciąż wspominam nasze słodkie pocałunki. ona nie potrafi tak całować, prawda.? cienka linia między miłością, a nienawiścią nienawidziła go. i kochała go. myślała o nim. i nie myślała. chciała być jedyną. nie była... a ja mam różowe trampki.! a ona wciąż chodzi w adidasach. czy ona nie wie,że to niemodne.? kiedyś mówiłeś,że mnie kochasz. czy teraz mówisz to jej.? łee. niewypaliło ;/ sorkaa.;/próbowałam... [/QUOTE] ey ;* dziękuje ! < 3 prawie wszystkie kradnę ; * ____ Cytat:
dziękuje Ci z całego serduszka wiesz ? <3 ; *jesteś boska < 3 ; * kradnę WSZYSTKIE < 3 wiedziałam że można na Was liczyć słoneczka ; ** _________________________ ____________ Kocham Cię. I to jest mój problem.
A serce? ono dobrze Ci podpowie serce zawsze prawdę powie. Cały czas myślę o Tobie.. Tylko Ty w mojej głowie.! No i kochaj mnie bez granic, tak po prostu tylko za nic ' Kolejna słona łza rozpuszcza atrament .. - Zrobię wszystko o co mnie poprosisz. - Powiedz, że już mnie nie kochasz. - Zrobię wszystko ale nie będę kłamał. - I za to cię kocham. |
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
jak potrzeba to nie ma nawet czym się zabić wszystko jest trucizna nawet miłość -decyduje tylko dawka. nierealny, śnię nie umiejąc żyć... Mój ból - twój sukces , Mój jęk - twój śmiech, Mój płacz - twój triumf. Miłość zaklęta w lustro. odbija resztki uczuć poniżonych serc.
|
|
#1310 |
|
Raczkowanie
|
* Tak długo czekałam na szczęście, na kogoś kto ogrzałby moje serce i gdy straciłam nadzieję pojawiłeś się Ty...
* Dla Ciebie zatrzymam świat, zagaszę światło i w ciszy będziemy trwać do nieskończoności.
|
#1311 |
|
Rozeznanie
|
I po co ja słucham tego pikającego narządu znajdującego się w mojej klatce piersiowej?
i mieszane uczucia. Wpadająca w dłonie rzeczywistość o niespotykanych dotąd barwach to jak odkrycie lodów o smaku którego nikt nigdy nie skosztował o smaku tak dobrym że nie można wyobrazić sobie dalszego życia bez niego. niebo w kolorach tęczy
|
|
#1312 |
|
Raczkowanie
|
biografie streszczone w paragrafach.
w relacjach osobistych należy postępować według zasad ruchu drogowego, trzeba zawsze zachowywać bezpieczną odległość. a gdy to się nie uda, przynajmniej bezpieczną prędkość. zamknęła się w pokoju, znowu... co ona robi ? ... głupia idiotka. sprawiedliwość jest ideą, więc nie ma jej na świecie. ćpun chwil. na jednym fotelu słuchać z Tobą muzyki, mogę zawsze. dobrze wiesz, że tak być nie może. i nie będzie. znasz inny ton poza sarkastycznym ? będziesz znów <3 . tęsknota jednostajnie się skrapla . mam Ci serce na patyku podać ? olewam facetów -> nie szukam kłopotów. same się znajdą. xd zostań .. bo jak nikt przynosisz mi powietrze ;D przedstawienie pt. ' zje.bane życie księżniczki ' coś w rodzaju totalnie emocjonalnego popieprzenia. byłeś . już Cię nie ma . trudno .. wymyśliłam zabawę , wiesz ? ja będę Twoją księżniczką. ty moim księciem .. dzień dobry .. że tak pozwolę sobie skłamać. przejdź obok mnie całkiem obojętnie. umiesz ? kochaj mnie mimo wszystko. (; Kocham Cię .. - Boże , jak to głupio brzmi. -,- bawię się w szczęście. kocham Cię - ach , pustych słów nie brakuje. |
|
|
|
#1313 |
|
Wtajemniczenie
|
NieZTejBajki - wpadaj tutaj ;**
------------------------------ Nawet nie zauważyła, że się wycofywał. W milczeniu. Powoli. Gasła Jego obecność. Jak świeca, która się wypala. Nienawidzę siebie za to, ze moje ciało budzi pożądanie. Za to, ze wiem, iż potrafię to robić.Najbardziej boli mnie to, że to ciało należało do Niego. Ze dotykał je, oglądał, badał, a ja pozbyłam się wstydu, bo czułam, że On je kocha i że go nie porzuci. Boli mnie to, że był we mnie i oddałam Mu wszystko, co mogłam dać. Trudno minąć Go na ulicy i spojrzawszy mu w oczy, nie odczuć przy tym, że to ktoś wyjątkowy, z kim chciałoby się spędzić czas. I tego właśnie najbardziej Jej zazdroszczę... tego, że Ona ma tak dużo Jego czasu dla siebie. I On tak szeptał mi to do ucha, a ja ze łzami w oczach zakochiwałam się w nim coraz bardziej. W takich momentach chciałam być dla Niego wszystkim. Różańcem i ladacznicą. I nigdy Go nie zawieść lub rozczarować. On już nie wróci... - Wróci, wróci - zobaczysz. - Nie! ..bo tam jest Ona.. - A kim jest Ona? .. - Ona? Ona.. jest kimś dla Niego ważnym. Kimś kto potrafi sprawić, że On się raduje. Kimś kto prostuje i koloruje życiową drogę. Dlatego właśnie On nie wróci... |
|
|
|
#1314 | ||
|
Raczkowanie
|
proszę bardzo, jest Twój
![]() Cytat:
uśmiech pojawia się na mojej twarzy ![]() od 8 lat swoimi słowami doładowujesz mój pakiet pozytywnych myśli.. słowa Twoje - moje źródło fitoendorfin! *fitoendorfiny - cząsteczki szczęścia, które wprowadzają w doskonały nastrój, stymulują pozytywną energię, radość i chęć do działania Cytat:
i wciąż nie mogę uwierzyć, że to ona zajęła moje miejsce.. mówisz do niej używając znajomych mi słów.. w ten sam sposób mówiłeś kiedyś do mnie zamieszkałeś w jej sercu w moim pozostawiając jedynie bolesny ślad.. byłam kolejnym jakimś rozdziałem w twoim życiu najdłuższym i innym od pozostałych bo to przecież MNIE kochałeś! mimo, że pozostawiłeś w moim sercu ogromny ślad nie będę prosić o miłość, której od ciebie nie dostanę.. i kiedy mówię sobie, że Cię nie kocham czuję w sercu ogromny ból.. frajer frajerem pozostanie ślad po nim w moim sercu też.. Kobieta, jeśli rozstaje się z mężczyzną, musi to zrobić jak dama. On się wtedy będzie zastanawiał, czy w ogóle był kochany, a jedyna rzecz, która go zaboli, to własne wyobrażenie o sobie, które nadwątlisz. Nigdy, ale to nigdy nie pozwól, żeby wiedział, że kochasz go bardziej niż on ciebie.
|
|
#1315 |
|
Raczkowanie
|
kochane moje .
słuchajcie mam pewną prośbę . znacie pewne nk, i jest tam coś takiego w profilu jak. ` O sobie ` i ` Czym się aktualnie zajmuję ` ..zawsze realna.. i potrzebuję do tego wpisów . np. '' Raz nienormalna.. ..mało kiedy idealna.. ..zawsze szalona.. ..zakręcona.. Nie jestem idealna.. i co z tego? Ja nie dąże do tego " rozumiecie.? baddzo was proszę ![]() a proszę wszystkie dziewczyny . bo każda z was jest utalentowanaaaa . kążdą z was cenię sobie w mym serduszkuu |
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
caroline060 - dziękuję za uznanie dla mojej twórczości
nydee - no no, miłoo NieZTejBajki - napewno będziesz wpadać. czekamy na opisy _______ zaznaczonymi kartami w h.uja gra z nami życie łatwopalne usta moja krew szaleje na Twoim punkcie podobno są przestrzenie między nami pozaziemskie przyciąganie ciał niszczyliśmy to zręcznie ceń się, a najlepiej bądź bezcenna los dał mi przywilej. łap chwile w pamięci slajdy z wszystkich najlepszych lat szafa, gdzie tajemnice kryją się po kątach hej przygodo - bo chce żyć jak najintensywniej
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
połączeni splotem rzęs i słowem zdań.
kiedy odejdziesz z wonią perfum w dłoniach pozostanie ogrzane tobą powietrze. czytam sercem twoje serce. limit na najszczęśliwsze dni? właśnie się skończył. już nie potrafimy się zrozumieć, mówiąc tych samych słów dźwiękami. |
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
przyjaźń. potęga wszystkiego.
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Otrzymałam coś, bez czego nie potrafię już żyć.
Coś w postaci mojego osobistego tlenu. Dzielą nas niezliczone kilometry. Powstrzymuję tęsknotę spoglądając w niebo, wiedząc, że i ty czynisz to samo. Powiew wiatru muskający moje włosy sprawia, że czuję twoją bliskość. Teraz wiem, że warto było czekać. Ba! oddałabym całą wieczność wiedząc, że na końcu spotkam ciebie. Gdzieś na krańcu świata żyje sobie moja miłość. Moja druga połówka jabłka. Niespokojne oddechy, przyśpieszony puls, trzęsące się dłonie przypominają mi o tym, że jeszcze się z ciebie ostatecznie nie wyleczyłam. Już tylko dzień, miesiąc, lub rok. Jeszcze chwila i staniesz się neutralnym człowiekiem. Moje myśli zarezerwowane dla ciebie. Nie znajduję więcej miejsca. część opisów dla xDJakJaCieLubiexD - bo prosiłaś kochana.
|
#1320 |
|
Raczkowanie
|
łza się w oku kręci ...
lubię dreszcze i chce jeszcze i jeszcze gdzieś pośród sześciu miliardów głów, dwie pary rąk, dwie pary nóg ... Zaczarowałeś mnie, gdy zajrzałam w Twe oczy ... Zamigotał Świat, kolorem swoich barw ___________ www.nieedlaciebiee.fbl.pl |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

w każdym razie, chodzi o to, że jak wiecie zaczął się nowy rok a wraz z nim o wiele więcej nauki ;// . w związku z tym będę się o wiele mniej udzielać, ale będę próbowała jak najczęściej. Nie zapomnę Was i mam nadzieję, że wy mnie też . Wiecie że kocham was wszystkie . A szczególnie przekocham
** <3 .
nie mogę nic wymyślić .. 

tyle na Ciebie czekałam...