|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jak znaleźć siłe na walke z rakiem
Cytat:
Jestem zdecydowanie za drugą melodią
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Wtajemniczenie
|
nie chce wrzucać na youtube póki nie mamy stworzonej ostatecznej wersji. Jak powstanie wersja końcowa zatwierdzona przez madzie, to wtedy ją wrzuce i będzie można rozpowszechniać
![]() madziu, co do muzyki czy większej ilości zdjęć, po południu będę w domu i mogę wtedy pododawać
|
#1683 |
|
Raczkowanie
|
Stasiek - jestem pełna podziwu, wspaniały filmik!!!
Ado zgódź się na propozycję wizażanek, żeby wrzucić tam jeszcze kawałeczek filmu z wesela jak tańczysz uśmiechnięta (w zwolnionym tempie), to wzruszy jeszcze bardziej! Melodie obie piękne, ale ja jednak skłaniałabym się do tej pierwszej Mój TŻ właśnie wysłuchał obu wersji i powiedział, że zdecydowanie ta druga melodia jest lepsza i wzruszająca; przekonał mnie, już też tak uważam
Edytowane przez kaska22 Czas edycji: 2009-09-04 o 09:53 |
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Melodia na drugim filmiku jest moim zdaniem lepsza
|
|
|
|
#1685 |
|
Wtajemniczenie
|
filmik piekny, ja tez jestem za drga melodia
Ada jest nas tak duzo ze ten wstreciuch nie ma szans
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
STAŚKU!!! Przepiękny film! Tylko może jakoś bardziej go uwidocznić na blogu, żeby nikt nie przegapił- może coś w stylu, że na tym dużym zdjęciu Ady była by strzałka i po kliknięciu film by leciał? Czemu nowy filmik jeszcze nie jest na stronie? Edytowane przez TOMORROW Czas edycji: 2009-09-04 o 10:19 |
|
|
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Parę razy było mówione, żeby na blogu umieścić też link do tego wątku i cisza...
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Która z was założyła to konto Ady na nk? Bo mam sprawę
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
madmuazelle - napisz do niej PW
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Taka jest prawda, że żeby zebrać potrzebną kasiorę na czas to trzeba ludzi ścisnąć za serca. Drugą prawdą jest to, że wielu z nas często spotyka się z różnymi apelami o pomoc. I czy wierzymy czy nie, nie jesteśmy w stanie pomóc wszystkim. I ja przyznaję się bez bicia, że na niejeden apel o pomoc nie odpowiadam, bo nie jestem w stanie - poprostu brakłoby mi pieniędzy. I pojawia się pytanie dlaczego pomoogłam Adzie??? Dzięki temu wątkowi na wizażu. Przeczytałam od początku jej historię, jej przezycia i zmagania z przeciwnościami losu i się zaangażowałam emocjonalnie i coś od siebie dołożyłam i pewnie po wypłacie znowu dołożę.
Blog jest super, ale ludzie nie mają możliwości poznać Ady tak jak tutaj...więc może warto się zastanowić na linku na blogu do tego wątku... coś w stylu tu zaczęła się moja historia... bo to co wyróżnia historię Ady oprócz jej "wyjątkowego" raka jest ten wątek, ludzie którzy tak bezinteresownie pomagają, tworzą plakaty, filmiki... |
|
|
|
#1691 |
|
Wtajemniczenie
|
przeglądając wizaż trafiłam na Twój wątek, nie przeczytałam całości z braku czasu, ale w wolnej chwili na pewno wrócę tu. Mnie w 1998roku tez dopadł ten złośliwiec, przechodziłam chemio i radioterapię i wszsytkie skutki uboczne które się z tym wiążą-ale udało się. Oczywiście gdy by nie pomoc rodziny, narzeczonego pewnie załamała bym się, ale na szczęście byli cały ten trudny okres ze mną. W maju tego roku zostałam mamą, niebawem zostanę żoną i jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem. Wiem, że każdy przypadek jest inny, ale należy pamiętać, że wiara czyni cuda i należy wierzyć. Życzę dużo siły, wiary oraz miłości i łączę się w bólu.
|
|
|
|
#1692 |
|
Zadomowienie
|
cześć Madziu-Ado,
dopiero niedawno z włosowego trafiłam na Twój wątek.bardzo chciałabym pomóc, piszę tu a nie na PW, bo pewnie szybciej mi odpiszesz. jeśli chcesz chętnie przetłumaczę Twojego bloga na angielski (to moja praca), daj tylko znać najlepiej na PW czy się zgadzasz. ponadto gdybyś potrzebowała pomocy z tłumaczeniami także na włoski to też się oferuje. jedyny problem to,że nie mam jeszcze uprawnien jako tłumacz przysięgły (jestem w trakcie procedury tu we włoszech-pracuję jako tłumacz), więc pewnie oficjalnych szpitalnych dokumentów tłumaczyć nie mogę ![]() poza tym wkleiłam Twój apel na naszą klasę. trzymaj się, modlę się za Ciebie i wierzę,że będzie dobrze. |
|
|
|
#1693 |
|
Wtajemniczenie
|
Chwilke mnie nie było i widze straszne zmiany, ale oczywiscie POZYTYWNE
Madzia ogromnie sie ciesze, ze wszystko nabiera takiego tepa ( nawet konta na n-k ) Pozdrawiam
|
#1694 |
|
Zadomowienie
|
konto Ady na nk? Adriana sama sobie to konto założyła.nie bardzo rozumiem o co chodzi
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. dziękuję za informacje
|
|
|
|
|
#1697 |
|
BAN stały
|
To ja założyłam te fikcyjne konto o pomocy dla Ady.Już Mona odezwała się na pw.
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
... i ja czekam na przyjecie zaproszenia do fikcyjnego konta Ady
Wczoraj zrobilam tak jak Ada i wrzucialam na NK jako zdjecie glowne, fotke jej bloga.. dzis moja poczta przezywa zatrzesienie, nie ogarniam juz ile osob weszlo wiec polecam moze w ten sposob wiesci rozejda sie jeszcze szybciej Pozdrawiam cieplutko wszystkie Wasze wielkie i otwarte serca
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam do Was pytanie. Czy mogłaby się któraś zająć zrobieniem plakatu na nk ? Ten apel który teraz wklejamy na NK (zdj bloga) jest na prawdę mało czytelny. Znajomi mnie pytają o co chodzi bo nic tam nie widać oprócz adresu bloga.
A jeśli któraś z Was jest z photoshopem bądź jakimś innym programem za pan brat może mogłby zrobić jakiś fajny plakacik który opanowałby NK?
|
|
#1700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie wysłałam Adzie do akceptacji dwa apele. Także są gotowe. Teraz wszystko zależy od Ady![]() .Wykorzystałam do tego jej zdjęcie.Zobaczymy co powie.
|
|
|
|
|
#1701 |
|
Wtajemniczenie
|
jak ktoś ma jeszcze jakieś uwagi/sugesite odnośnie filmiku to zapraszam na PW. Jak Ada wszystko zatwierdzi, to wrzucę ostateczną wersję na youtube.
Edytowane przez stasiek Czas edycji: 2009-09-04 o 15:11 |
|
|
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
Jestem tłumaczem j. angielskiego i chętnie zajmę się tłumaczeniem ulotek i apelu. Chyba, że już ktoś się tym zajął. Wiem, że Madzia.a jest bardzo zajęta, więc proszę Was o odpowiedź
Edytowane przez JoyceSky Czas edycji: 2009-09-04 o 15:28 |
|
|
|
#1703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
walcz, nie trać wiary a napewno CI się uda wygrać z chorobą. Wszystkie w Ciebie wierzymy i wspieramy duchowo!
TRzymaj się
|
#1705 |
|
Zadomowienie
|
Hej!!
Wlasnie dokonczylam czytac Twoj watek i takze przylaczam sie do walki.Dasz rade ![]() Jestes bardzo silna!! Pozwolilam sobie skopiowac podpis od ( nie pamietam ktorej) Wizazanki.Wzucilam Twoj Apel na gg,N-klase i powysylalam kilka e-maili.Niestety tylko to moge dla Ciebie zrobic-nie pracuje,wiec nie moge wspomoc Cie finansowo ![]() Ale jestem calym duchem z Toba,wiem napewno,ze uda Ci sie zdobyc pieniadze i raz na zawsze pozbyc tego wsrteciucha! Bardzo sie ciesze,ze na Wizazu jest tyle osobek,ktore tak bezinteresownie staraja Ci sie pomoc Wizazaki sa super! Pozdrawiam.3maj sie kochana!
Edytowane przez monika1001 Czas edycji: 2009-09-04 o 16:55 |
|
|
|
#1706 |
|
Raczkowanie
|
ja mam pytanko: czemu nie ma linku do tego forum na blogu itd. ?? warto by było wstawić
|
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
też jestem podobnego zdania. Poprzez ten wątek Ada staje się bardziej "rzeczywista" i trudniej jest przejść obojętnie obok
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
filmik świetny! i faktycznie wzruszający.. może jeszcze troszkę zdjęć? może jeszcze ze ślubu jakieś Ada by podesłała?
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- znalazłam wreszcie apel, to wklejam też na NK
|
#1710 |
|
Wtajemniczenie
|
J dzisiaj tak zrobilam, pózniej napisze do kilku osob, ktore maja mozliwosci nagloszenia tego mam nadzieje ze bedzie ok
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

Jestem zdecydowanie za drugą melodią