|
|
#1321 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Kolejna dzis porcjia
![]() Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne - Dlaczego mam zatem słuchać serca? - Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdybyś udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać tego, co myśli o życiu i o świecie. Oczy widzą, uszy - słyszą, a serce - i tak wie swoje.
|
|
|
|
#1322 |
|
Raczkowanie
|
budze się z koszmaru po to,aby stwierdzić że,jestem w jeszcze gorszym...
... Mimo , że mało gadali nagle stała się mu bliższa. naprawdę cieszę się, że patrzę w Twoje oczy znów ... |
|
|
|
#1323 |
|
Rozeznanie
|
mam więcej fikcyjnych chłopaków niż ty. pobijesz to?
podaruj mi miłość, która będzie trwać wiecznie. ładny uśmiech i makijaż kryją tak wiele w takie dni... pamiętaj, że każda dziewczyna wygląda piękniej z uśmiechem. najcudowniejsze dziewczyny nie mają chłopaków, ponieważ wszyscy chłopcy uważają, że nie są dla nich wystarczająco dobrzy... i mają rację. mogłabym być Twoją ulubioną dziewczyną. <3 ze wszystkich ludzi, których spotkałam, to właśnie ty sprawiasz, że rysuję te głupie serduszka w każdym zeszycie. i za każdym razem, kiedy chcę się poddać, nadzieja szepcze 'jeszcze raz'... jego usta są jak czerwone wino, a ja chcę się upić. nigdy nie wierzyłam w 'miłość od pierwszego wejrzenia'... cóż, dopóki nie zobaczyłam Ciebie. opowiedziałabym ci o nim wszystko, ale wtedy ty także byś się w nim zakochała. Głupia miłości, zostaw mnie samą. Nie mam czasu na twoje gierki, wciąż jestem zajęta składaniem mojego serca w całość od ostatniego razu, kiedy się mną bawiłaś. Szkoła rujnuje mojego ducha. Każdego dnia opowiadają mi o rzeczach, o których nie miałam pojęcia, przez co czuję się głupia... things to do today: 1) get up 2) survive 3) go back to bed /rzeczy do zrobienia na dziś: 1) wstać 2) przeżyć 3) wrócić do łóżka/
|
|
#1324 |
|
Zadomowienie
|
Guziki xD, cheerios, nastychick.
![]() ![]() cheerios. ![]() bo ja lubię jeść jogurt widelcem. w pokoju mam wiele świeczek, wpadnij, będziemy gasić wspólnie. narysuje Twój nieidealny ideał i zatopię się w przestrzeni oczu. taka tam, zwykła dziewczynka. dla Ciebie może i nawet księżniczka.; ) Lataniem na dywanie. psuciem pajęczych sieci. byciem księżniczką. skakaniem po lianach. udawaniem samej siebie. hmm, wystarczy? ___________________ czwarte piętro bliżej nieba. nieśmiertelne nie umiera. malujemy tęcze. truskawkowe serce. truskawkowe pole.
nic nadzwyczajnego ♥ Edytowane przez panna_miodowa Czas edycji: 2009-09-04 o 18:41 |
|
|
|
#1325 |
|
Raczkowanie
|
Bo masz w sobie to coś... uczucia , sekret...Kocham cię i to nie przekręt.
Zakochałam się w Twych oczach kiedy tak na mnie patrzałeś... Zakochałam się w Twych ustach kiedy mnie czule całowałeś... Zakochałam się w Twych ramionach gdy mnie delikatnie obejmowałeś... Zakochałam się w Twym głosie gdy cichutko w me uszko szeptałeś... Tylko ja sypiam w jego ramionach To dla niego zostałam stworzona Tylko do mnie mówi `kochanie` To mój teren pod jego ubraniem Moje imię ma na ramieniu. Stracisz mnie.. Kiedyś kupię nóż. I powyrzynam wszystkich w koło. Kupię nóż... Zostawię tylko dwoje - tylko ja i ty. Ona mówi kocham, słysząc gorzkie zapomnij! Byłeś a tego się nie zapomina. A mówią, że miłość pokona wszystko.. Jutro też będzie mnie kochał? Ręce potrafią czynić cuda, potrafią mówić i przekazać więcej niż słowa. Mówiłeś, że nikt i nic nas nie rozłączy - mówiłeś.... Ciało kobiety to świątynia ,a nie karczma. Pocałujesz mnie na pożegnanie? Oddaj mi serce nie kamień.. By był przy Tobie ktoś, kogo nie zniechęci droga.. Tylko nie każ mi Czekać na cud! O jeden dzień dłużej. Nie należy ani okrętu przytwierdzać do jednej kotwicy, ani życia opierać na jednej nadziei. Czasami w życiu jest tak ciężko, że człowiek nie wie skąd czerpać siły... A jednak się biorą. I już zawsze tak będzie. Nigdy nie wolno przestać wierzyć... i wyobraź sobie, że ja mocno wierzę i chciałabym kiedyś otrzymać sygnał zwrotny. Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę, Zamknij mi uszy, a ja Cię usłyszę Nawet bez nóg znajdę do Ciebie drogę...! Ramiona odrąb mi, a ja Cię obejmę sercem mym, które będzie mym ramieniem.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#1326 |
|
Raczkowanie
|
My w przypływie obłędu, w odpływie morza zimnego jak nasze oczy o szóstej rano...
Pełną piersią mówiłeś o wiośnie o podrapanych kostkach, a ja pragnęłam dotknąć liścia z czubku jabłoni. Tak, właśnie teraz. Ni sekundy później... Każda pora roku ma jakiś zapach dla mnie...
|
#1327 |
|
Wtajemniczenie
|
Słoneczko, Tobie nawet do pięt nie dorastam ;* <3
Kubek herbaty z malinami i od razu zapominam o tym że dziś nie było najlepiej. I boję się. Tej jesiennej chandry, zimnych, nudnych, samotnych wieczorów. Gdybym mogła choć na jeden dzień stać się Tobą, sprawiłabym że ten dzień byłby dla nas jednym z piękniejszych. -Żyjesz? -Wydaje mi się że właśnie przestałam oddychać.
|
#1328 |
|
Raczkowanie
|
Proszę Bardzo
![]() I 3maj Się ; ] ;* --- `Daję Tobie Słońca Łan <3 `Ja I Ty To Jedno .!
|
#1329 | |
|
Rozeznanie
|
![]() o matko . dziękuje .. ; ** . Cytat:
_________________ Proszę! Skończ to! I nie mów mi że Ci przykro, Bo tak nie jest. Kochanie ja wiem, że jest Ci przykro tylko dlatego,
że zostałeś przyłapany .. Ale nadszedł czas aby odejść. Kurtyna w końcu opada. Tak nieznośnie Ciebie wciąż mi brak |
|
|
|
|
#1330 |
|
Raczkowanie
|
*Jesteś gdzieś między moimi oddechami. Tam odnajduję ślady Twoich słów. Czasami wydaje mi się, że ktoś wchodzi po schodach, biegnę i otwieram drzwi, lecz zawsze znajduję tam tylko wiatr. Jesteś moją łzą na policzku, która tak szybko umyka. Widzę Cię pod powiekami. Między szeptami. Gdy śpię czuje Twój oddech na moim ciele, otwieram oczy on znika. Mijamy się między nieprawdopodobieństwem, a tym co jest tu i teraz.
*Dotknij mnie. Lekko. Przejdź cichutko na paluszkach. Powiedz jak mam na imię, szepcz. Zaśpiewaj, krzyknij i milcz. Nie płacz wszystko będzie dobrze. Zamieszkasz ze mną w zamku, wielka sala balowa na 150 par... *Znajdź algorytm mnie. *Proszę pani, u pani ilość hormonów męskich przekracza ilość żeńskich. Powinna być pani facetem, takim typowym skur.wysynem. To dziwne... |
|
|
|
#1331 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
![]() Laleczka z saskiej porcelany Twarz miała blada jak pergamin ~ Lecz jakże kruche bywa szczęście W nietrwałym świeci z porcelany ~ Żyj, z całych sił ~ And I wonder why.. ~ Nigdy Ciebie nie opuszczę Nie zawiodę Ciebie nigdy Zawsze możesz liczyć na mnie.. ~ Mam nadzieje, że nie podkradłam nikomu nic
![]() jeśli tak to było to nieumyślnie - przepraszam! |
|
|
|
#1332 |
|
xoxo
|
Chodź wiatr wieje mi prosto w twarz nie poddam się i będę szedł nadal przez świat, bo chce czuć jego gorzki smak
Nie interesuje mnie opinia publiczna. Jedynie Twoje zdanie jest dla mnie ważne Jeżeli można przebywać z Kimś przez 6 najwspanialszych miesięcy,a potem rozstać się z Nim na kolejne 3, to jest tego tylko jedno wytłumaczenie : Spotykając Go po tym długim czasie rozłąki, będziesz czuć się tak szczęśliwy, jak nigdy. Nawet podczas wcześniej wspomnianego pół roku. - Kocham Cię ! - To tylko Twoje puste słowa . . . - Nie ! To słowa pełne miłości do Ciebie . Wyprane, wyblakłe, wypłowiałe uczucia. Przelotne mocno niechciane spojrzenia. Szczere usmiechy. To wszystko.
|
#1333 |
|
Raczkowanie
|
wybuch euforii. epidemia miłości. siniaki na kolanach z niekontrolowanych podskoków i diamenciki w oczach ze szczęścia i nieszczęścia. oh tak mi ciebie brak.
przeszyte smutkiem ballady, czasem trzeba się napić. pełne szczerego spojrzenia są moje oczy. otwarte tylko dla ciebie. zamknięte na resztę świata.
|
|
#1334 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za wszystkie miłe słowa <3.
_____________ dzisiaj nie lubię tańczyć, uśmiechać się i Ciebie też nie lubię. bo jaka to duma być mistrzynią w ranieniu. odkąd pamiętam zawsze był. nie potrafię znosić wieczorów bez niego. to nie do przeżycia. chciałabym żebyś mnie przytulił w ciszy, ale Ty jak zawsze musisz wszystko spieprzyć tymi słowami. zimą wiązał jej szalik, wiosną przynosił jej stokrotki, latem smarował ją balsamem, jesienią już go nie było. nie mów mi o miłości, nie Ty. daj rękę i popatrz jak wali się nasz wspólny świat.
|
#1335 |
|
Raczkowanie
|
Kradnij ile chcesz Ja was kradnę notorycznie i z premedytacją, nie sposób wymieć wszystkie wspaniałe dziewczyny, które tworzą ten wątek ![]() ______________________ Mówią, że kiedy rodzi się człowiek - z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części..
jedna część trafia do kobiety, a druga do mężczyzny. Sens życia polega na odnalezieniu tej drugiej połowy. Połowy swojej własnej duszy. Połowy siebie. Są tajemnice, które łączą, są jednak i takie, które w wypadku klęski- dzielą na zawsze. Człowiek jest jak ćma- rwie się do ognia choć wie, że ją boli, i że się w nim spali. Kiedy widzimy ciągle tych samych ludzi stają się oni w końcu częścią naszego życia. A skoro są już częścią naszego życia, to chcą je zmieniać. Jeśli nie stajemy się tacy, jak tego oczekiwali, są niezadowoleni. Ponieważ ludziom wydaje się, że wiedzą dokładnie jak powinno wyglądać nasze życie. Godziny - wszystkie ranią, ostatnia zabija. Dwóch ludzi patrzyło przez te same kraty. Jeden ujrzał kałużę, a drugi gwiazdy. Stoimy tu teraz, tak obok siebie, jedno o drugim prawie nic nie wie, tak wiele nas dzieli, przed sobą zamyka, a całe życie w sztywnych rubrykach . Powiedz mi czy jesteś tu jeszcze - zamykasz drzwi... Tak mało radości spotyka nas co dzień, a szczęście kradnie pospolity złodziej. Szczegółowo analizując płatki nikt jeszcze nie pojął piękna róży. Stań się lepszym człowiekiem. I zanim poznasz kogoś upewnij się, że znasz siebie i że nie będziesz chciał być taki jak on chce, ale będziesz sobą. I oczy wilgotne i serce samotne i nie wiem co robić dalej. Ja chciałbym gdzieś w lesie (a niech mnie poniesie) - umrzeć z żalu. Lubię tę aurę ciemności, która go otacza. Lubię jego twarz, smutne oczy. Jest dziwnie piękny, niczym noc bez gwiazd. Po pierwsze nim cokolwiek powiesz o mnie.. zanim w usta wpuścisz słowa - wypowiedz je w głowie.. A po drugie.. nie mniej ważne..zawsze dobrze przemyśl sobie, co by było, gdyby to samo inny ktoś powiedział o Tobie! Ej to nie jest tak, że ja widzę tylko świat, który rani. Że to wszystko nie ma sensu, że nie wygramy. Każdy człowiek, co się rodzi, musi być skazany na porażkę? Wybacz - inaczej na świat patrzę!
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#1336 |
|
Zadomowienie
|
Tusilla, Drift, Plotkaraaa, JednaNaMilion. - booskie.
![]() ![]() _________________ -Krzycz! -Ale co? -Obojętnie! -Kocham Cię! -Więcej serca! -Kocham Cie ku*wa! -Chciałabym być truskawką. -Dlaczego akurat truskawką.? -Bo powiedziałeś kiedyś, że kochasz truskawki. -A i zapomniałem czegoś. -Czego? -Powiedzieć, że Cię Kocham. -Nigdy mi tego nie mówiłeś.. -Ale czułem każdego dnia coraz mocniej. <3
|
#1337 |
|
Raczkowanie
|
Bębnisz palcami o parapet, to zniecierpliwienie. Kupiłam Ci dzisiaj lizaka-słońce o smaku mandarynek- masz i nie bądź marudnym chłopcem...
Aniołowie skaczą na bungee, chodzą w trampkach i kochają Nirvanę. Archiwum niepamięci.
|
#1338 |
|
Raczkowanie
|
And I can put the blame on you!
(... I mogę Ciebie za to winić!) |
|
|
|
#1339 |
|
Raczkowanie
|
witajcie ponownie Dziewczęta. ;**
pewnie żadna z Was mnie nie pamięta, bo gościłam tu krótko i dawno temu. ![]() wszystkie jesteście CUDNE. a szczególnie: BananowaBrazylijka, Drift, nydee, I live in Hollywood, zabuus, papergirl, Kinderka13, plotkaraaa, defraudacja, Amelly, bananowalska, uwielbiaj, KaMa2704, suve. <3. ----------------------------- a życie mijało coraz szybciej i szybciej. w pośpiechu chwil nie zauważałam już nawet Twej twarzy, która do tej pory przyprawiała mnie o łzę w kącie oka.
sam wiesz najlepiej, że pustki po stracie najbliższej osoby nie da się zalepić różową orbitką. to właśnie w tedy zaczęłam obgryzać paznokcie. a On był, zawsze. nawet kiedy Go o to nie prosiłam. był. nigdy nie myślałam, że będę musiała przyzwyczajać się do życia bez Niego. bo skąd miałam wiedzieć, że los mi Go zabierze.? tak bezczelnie mi Go zabrał... wspomnienia witam wyciągniętą ręką wołając `tak bardzo mi was brakowało.!` może komuś coś. ![]()
|
|
#1340 |
|
Raczkowanie
|
SUPER GLUE nie pomógł..
![]() więc wypróbuję klej do tipsów bo skleił moją komórkę, okulary, ramkę i buty to może z sercem też sobie poradzi.. żeby zrobić gruntowne porządki czasem trzeba nabałaganić.. dotykam jego obojętności, to jest tak, jakbym trzymała rękę na rozpalonym żelazku, nastawionym na bawełnę... i trzymam tę rękę, mimo że skóra już odchodzi, w nadziei, że się mylę, że to nieprawda, że to może mój wymysł... świat był okrutny i ona w tym świecie nie miała co robić.. czy byłam dla ciebie tylko miłym przerywnikiem nudnego życia? w jego oczach, tak jak w moich zatańczyły wspomnienia..
|
#1341 |
|
Przyczajenie
|
`Jest ładna i cwana wykrzystuje każdego napotkanego Pana.
`I choć przez wielu jest kochana, to przez życie idzie sama. `O rodzinie i Bogu już dawno zapomniała, teraz się liczy dla niej by wóda się lała. `Ona udaje niedostępną i nie śmiałą, a oni jej dają co tylko mogą. `Zrób to, tracą głowę dla niej. `Miłością tą się zatrują. `Liczy się to co nosi głowa, bo uroda z wiekiem wyparuje jak woda.
Edytowane przez Devot Czas edycji: 2009-09-04 o 20:50 |
|
|
|
#1342 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem z tych co płaczą . kiedy spóźniasz się . _________________________ ___Za siebie sama płacę . nie możesz kupić mnie . Ja jestem tylko sobą . nazywaj to jak chcesz . Czekam kiedy będziesz miał dość . Jak to jest gdy się odchodzi? jak to jest gdy pozostawia się po sobie tylko podpis w dowodzie? Czego wy chcecie ode mnie nie męczcie mnie juz daremnie nie płaczę przecież,nie szlocham Czego wy chcecie ode mnie ?! Kocham jednego,za drugim tęsknię... Czy to ma sens?? Będziesz trzymała Go za rękę, Ale to ja pierwsza tuliłam Jego dłoń. Będziesz próbowała zrobić coś oryginalnego, ale to ja kiedyś się dla Niego pocięłam. Będzie patrzył w Twoje oczy, ale zauważy w nich mój kolor brązowy! Będzie czuł Twój zapach, ale podświadomie poczuje moje perfumy. Nie wymażesz mnie z Jego wspomnień. A gdy będzie kiedyś płakał, przybiegniesz do Niego, Ale on się odwróci, nie pytaj dlaczego, Bo tam już będę ja ...Sama dobrze wiesz, że o pierwszej miłości nikt nie zapomina, Nie smuć się, jestem tylko wspomnieniem.. Guziki xD moze sie cos przyda ; ))
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
brakuje dnia i nocy
myśli czarne owocują złym ziarnem zabawa w Boga? czym byliśmy? masz mnie w garści. na ustach piana... coś pęka we mnie... ? nigdy nie sądziłam, że spokój może radować.
|
#1344 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
_________________________ _____ Problemem jest to , że przyzwyczajamy się . Oswajamy . Za bardzo . A wszystko kiedyś się kończy . I wtedy cierpimy .. To "mali" ludzie tworzą, wielką historię. "wielcy" wyróżniają się tylko w tłumie, i jak przejdą, zapominamy o nich. Jeżeli można przebywać z Kimś przez 6 najwspanialszych miesięcy,a potem rozstać się z Nim na kolejne 3, to jest tego tylko jedno wytłumaczenie: Spotykając Go po tym długim czasie rozłąki, będziesz czuć się tak szczęśliwy, jak nigdy. Nawet podczas wcześniej wspomnianego pół roku. |
||
|
|
|
#1345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo mi miło że się podobają ![]() bez off'a: Wymierzona idealnie tęsknota pasuje do brązów w moich oczach, do opalonej skóry, która zapomniała już czym są twoje palce... Skroplone oddechy na szklance z martini. ![]() Prawie zwymiotowałam całym bólem i niemocą. ![]()
|
|
#1346 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bezczelnie go przywłaszczam![]() ![]() ![]() mogę powiedzieć szczerze, lubię kiedy jest Ciebie pełno w mojej głowie. |
|
|
|
|
#1347 |
|
Konto usunięte
|
Tusilla
Drift CheeriOs keeendy okradam bezczelnie. w wielki świat małymi sandałkami...
Wbrew pozorom warto mieć dystans. Tak, do siebie też . i spojrzenie o poranku. wszystkie zapomniane marzenia niech wyjdą z dziurawej kieszeni. duszę się moją głupią nadzieją. smakując tonu słów. skromnie. ;/// |
|
|
|
#1348 |
|
Raczkowanie
|
* Nie wiem kiedy wtargnąłeś do mojego serca, ale wiem, że nie pozwolę Ci już z niego wyjść
![]() * Po prostu jesteś i za to Ci dziękuję... * Tobie świat mojego serca ofiarować chcę... * Nawet cisza przy Tobie jest cudowna, słychac wtedy cichutką melodie naszych serc. * Dotknij mnie tak jak tylko Ty potrafisz, pocałuj tak jak kocham jak mnie całujesz i zostań na wieki przy mnie.
|
#1349 |
|
Zadomowienie
|
Toria, ridemebabe, agness_e, allmylifeismusic.
em. możecie się czuc okradzione. xD -masz kogoś.? -miewam. Ona.? - Tak,ona.! Co powiedziała. ? - Powiedziała, że marzy.! O czym marzy.? - O tym, żeby on był blisko.! <3 - Lubię, kiedy tak robisz... - Jak? - No, tak, jak przed chwilą. - To znaczy? - Lubię, kiedy przybiegasz do mnie rano w mojej wielkiej koszulce i śnieżnobiałych skarpetkach i pakujesz mi się bezpretensjonalnie do łóżka, kiedy właśnie jestem w środku bardzo interesującego snu z Tobą w roli głównej. Lubię, kiedy wtedy wciskasz nos w moją klatkę piersiową i tak śmiesznie go marszczysz. Po czym zasypiasz. - A Ty już nie? - Nie. - A wiesz, że jakbyś do mnie przyszedł, to bym Cię nie budziła? Wiesz? Wiesz? - I za to Cię kocham.
nic nadzwyczajnego ♥ Edytowane przez panna_miodowa Czas edycji: 2009-09-04 o 21:47 |
|
|
|
#1350 |
|
Raczkowanie
|
Po pierwsze to chciałabym przesłać dla każdego po buziaku na przywitanie.... wpadam tu często i okradam bez pamięci, więc teraz w ramach rewanżu postanowilam dołączyć by moć dodać coś od siebie (co prawda aż tak zdolna jak Wy to nie jestem ale może może coś tam komuś w oko wpadnie). Za "niedociągnięcia" przepraszam ale dopiero zaczynam swoją przygodę z wizażem
![]() Po drugie... coś na dobry początek.... Bo uparła się TĘSKNOTA by CIEBIE jeszcze zobaczyć Powiedz tylko jak zrozumieć głupie serce, co wciąż kocha Cię? Ty zapukałeś do mojego serca, a ja głupia otworzyłam Ci... Młode serca, dzika krew... czasem miłość, czasem gniew... Powiedz mi proszę, gdzie jest ten lepszy świat... A na biurku wciąż stał mały, biały aniołek i zbierał perły kapiące z mych oczu... ja sama a on z nią... przy mnie łza a przy niej on... Schowałam serce w starej szafie, bo nikomu już nie jest potrzebne.. Byś może istniały czasy piękniejsze, ale te są NASZE! (i żeby nie było, że bez uśmiechu...) W życiu trzeba być twardym jak przeterminowane żelki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

<3 

bardzo mi miło że się podobają