|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: jak znaleźć siłe na walke z rakiem
koniecznie
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, zaczynam dalej werbowanie ludzi i piszę PW do wizażanek |
|
|
|
|
#1803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
||
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1805 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Jestem pod wpływem takich emocji, ze nie czuje bólu. Jak emocje opadną wtedy pewnie będzie wszystko mnie bolec. Psychicznie nie najlepiej... |
|
|
|
|
#1806 |
|
Raczkowanie
|
to pewnie Adriana musiała zdjąć z bloga, bo wczoraj wieczorem jak pisałam i dziś rano jeszcze był tam odnośnik
|
#1807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystko się ułoży!Pogonimy drania
|
|
|
|
|
#1808 |
|
|
czy są jeszcze jakies zastrzeżenia co do filmiku, bo odważyłam sie napisac do Stasiek.
Napisałam o tym, że ma być info "Adriana ma raka" a na kolejnym slajdzie "na jej kręgosłupie znajduje się guz, który wciaż rośnie, teraz ma8 cm" Czy macie jeszcze jakies uwagi? |
|
|
|
#1809 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, pamietaj ze tu tyle nas chce Cie wspierac, a z kazdym dniem pieniazki na koncie rosna wiec i wizja operacji coraz blizej.
jesli chodzi o filmik to wiecej uwag nie mam :
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
no ja już wszystko powiedziałam- 2 filmik z muzyka Chopina
ale ja tu nie zarządzam ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Boże, jak mi jest niesamowicie przykro od wielu dni żyję tylko tą sytuacją stale myślę, jak mogę pomóc, nie zajmuję się już praktycznie niczym innym od wczoraj rozsyłałam PW do wizażanek z prośbą o pomoc, ponieważ wiele z nich udziela się tylko na kilku forach i ciężko do takich osób dotrzeć, a przed chwilą dostałam taką odpowiedź od 1 z wizażanek: "Wiesz, tyle osób ma to w podpisach, że trudno się na Was nie natknąć. Gdybym chciała, to z własnej nieprzymuszonej woli bym wpłaciła bez problemu, ale nagabywanie na pw to już IMO przegięcie. Ja rozumiem, że chcecie pomóc, ale zaczynacie zniechęcać swoją natarczywością. Z tego co zauważyłam, coraz więcej Wizażanek ma takie zdanie. Wyluzujcie. Bez tych PW i tak co chwilę trafiam na forum na podpisy i wiem co i jak. Jak będę chciała to wspomogę Adrianę. Męczenie mnie na pw nic nie da. Tymczasem zgłaszam tę wiadomość jako SPAM." siedzę i ryczę tak mi przykro-tu chodzi o życie, a potraktowano to jak głupią zabawę i kaprys jesli mnie zbanują, nie martw się Ada- nie przestane pomagać |
|
|
|
#1812 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak samo "chciała być szczęśliwa" a może po prostu "była szczęśliwa" ? Cytat:
ale sama Madziu zdecydujesz jak dla mnie muzyka z 3, tekst z 2 a zdjęcia nie wiem czy nie są dodane zbyt przypadowo w tym 3 filmiku. To czarno białe ze ślubu jest prześliczne... Łapie za serce. W 2 filiku było wstawione w idealnym miejscu. |
|||
|
|
|
#1813 |
|
Rozeznanie
|
Mi filmik bardzo sie podoba, zdjecia powinny zostac,idealnie pasują do tekstu,jeżeli chodzi o muzykę, to klasyczna bardzo wpływa na moje emocje,wiec bym zostawiła
chociaż z dugiego filmiku też mi się podoba...informacja rozmiarze guza by się prydała...bo to szokuje....
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żartujesz... to już chyba lepiej nic nie odpisywać niż coś takiego..:/
|
|
#1815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale nic sie nie przejmuj to sie nazywa znieczulica chyba poprostu a wierze, że jesli kazda z nas dołaączyła cos od siebie, dodała opis na gg, wkleiła apel na nk i porozsyłała prośbe do ludzi to wśród tych setek osob ktore to zobacza znajdzie sie większość takich, których ta historia tak poruszy jak nas i pomoże nie warto się przejmować jedna z osób, które podejrzewam nawet nie wiedzą, że każda z nas może znaleźć sie w podobnej sytuacji i wtedy też pomoże potzrebować pomocy głowa do góry, powiem ci, że mnie aż zagotowało na samą myśl o czymś takim
|
|
#1816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no wiecie co?! Kurcze teraz to niektórzy muszą po prostu dojrzeć do pewnych spraw!Czasami sami muszą osobiście doświadczyć cierpienia i niemocy, żeby nabrać troszeczkę pokory do życia i dystansu do samego siebie...żal mi takich ludzi!Mimo wszystko uważam, że wizażanek chętnych do pomocy Adzie jest więcej niż tych nieczułych na ludzkie problemy.... Gdybym miała aż taką zasobność swojego budżetu- dałabym Adzie całość na tą operację, żeby nie musiała czekać!....tymczasem co człowiek może żyjąc na zasiłku....to mnie najbardziej boli
|
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-09-05 o 11:48 |
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
nie spodziewałam się czegoś takiego właśnie po wizażance, byłam pewna, że każda z nich to skarb, który nam pomoże, póki co muszę wyłączyć kompa i się uspokoić, bo strasznie mnie to zabolało i nic już nie widzę przez łzy
|
|
|
|
#1819 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez gdybym tylko mogła pomogłbym wszytskim potrzebujacym i chorym, ale też jestem w takiej samej sytuacji jak ty ![]() kiedys gdzieś usłyszałam takie słowa: Każde dobro powraca i to dwukrotnie, więc lepiej być biednym i mieć złote serce niż takim, który nie pomaga a jeszcze potrafi tak popsuć humory i sprawić, że zaczyna wątpić się w ludzi
|
|
#1821 |
|
Zadomowienie
|
Cóż odpowiedź wybitnie nie na miejscu, a już z tym spamem to tragedia
Ale ja w innej sprawie. Przeczytałam parę wcześniejszych stron i widziałam, że są jakieś wątpliwości co do tego na jakie konto wykonać przelew. Ja w życiu jeszcze nie robiłam przelewu na konto zagraniczne, więc mam pytanie, czy jak zrobię przelew na to konto, którego numer widnieje na pierwszej stronie wątku, to będzie w porządku i pójdzie w dobrą stronę ?? (wydaje mi się że to polskie konto ) I najważniejsze, życzę Ci Adriano dużo siły i wiary, bo to najistotniejsze w walce z chorobą
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to bym taką udusiła! SPAMem to są jej posty
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zbanują Cię
Tak jak widać są ludzie i ludziska
|
|
#1824 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny właśnie jestem w trakcie wysyłania wiadomości o Adrianie do moich znajomych z n-k
Niestety coś się chyba zepsuło bo do każdej osoby muszę wysyłać osobno, nie da się tego zrobić z automatu hehe Ale trudno, nie o tym chciałam.Apel o pomoc dla Ady naprawdę krąży!! Przed chwilą mój brat dostał wiadomość o pomocy a udziela się na forum o Fiatach 126p Jak wiadać faceci też się wciągnęli!! <jupi>
|
#1825 |
|
Rozeznanie
|
tacy sa ludzie... ale dobrze że tu ich jest mało, ja i tak jestem w du,zym szoku ile tu nas jest tych co chcą pomóc, dziewczyny tłumaczą na angielski, robia apele, filmiki...ile już pieniążkow wpłyneło na konto, zobaczycie jeszcze usłyszy o nas cała Polska, tak rozgłósnimy historię Ady...
|
#1826 |
|
Zadomowienie
|
Madzia mam kochana do Ciebie pytanie. Chciałabym rozsyłać informację z Twoim apelem na nk oraz link do twojego konta fikcyjnego na nk. Czy mogę na swoim profilu umieścić plakaciki, które zamieszczam poniżej??Bazuje on na Twoim zdjęciu dlatego pytam czy wyrażasz zgodę?
Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-09-05 o 13:37 |
|
|
|
#1827 | |
|
|
Zaraz wkleje scenariusz, który mi Stasiek da
a moze zamiast "chciała być szcześliwa" napisać "jest szczęśliwą żoną"? Co wy na to? ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() A moze zdjęcie blogu z adresem stronki, które znajduje sie w mojej galerii, jest lepsze? |
|
|
|
|
#1828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1829 |
|
Zadomowienie
|
Agna ja tez przyznam,ze zdjecie z apelem jest hmm...za bardzo czerwone.Te literki jakos tak raza w oczy i ciezko przeczytac.Moze z innym kolorem bylo by ladniej?
Ja dalam na NK.Madzi zdjecie te z bloga plus opis ten co jest pod spodem,a takze widnieje on na plakatach i na naszym watku.Widze,ze na Nk u mnie dzis tez bardzo duzo osob zagladalo i polecalo ten apel dla swoich znajomych.Witam Cie Madziu
|
|
#1830 |
|
Zadomowienie
|
nie ma problemu
![]() to była tylko moja propozycja ...chciałam , żeby rzucało się w oczy, co innego, jak nie czerwony, przykuwa uwagę oczu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.

Arakulek w którym jest miejscu na blogu jest link na Wizaż?
ale czytaj niżej...

jak dla mnie muzyka z 3, tekst z 2 a zdjęcia nie wiem czy nie są dodane zbyt przypadowo w tym 3 filmiku. To czarno białe ze ślubu jest prześliczne... Łapie za serce. W 2 filiku było wstawione w idealnym miejscu.
żartujesz... 

Ja dalam na NK.Madzi zdjecie te z bloga plus opis ten co jest pod spodem,a takze widnieje on na plakatach i na naszym watku.Widze,ze na Nk u mnie dzis tez bardzo duzo osob zagladalo i polecalo ten apel dla swoich znajomych.