![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Filtry: Babydream i Avene, balsamy do ciala
Hej ![]() -> serum lemon z 2% kwasu salicylwego z BU zrobione 23.08 uzyte 3 razy co to jest i jak to sie stosuje? ![]() ![]() pozatym znalazłam ->Mleczko do ciala Garnier z 5% mocznika, z 400ml pozostala polowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Marka bardzo dobra, ale nie namawiam więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Chetnie bym wymienila z Toba ten effaclar , moze cos jeszcze dobierzesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moge tez polecic niacynamid, np w serum z ekstraktem rozmarynowym i olejami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Musze poczytac o tych wszystkich olejkach.. a czy oprocz kwasu salicylowego masz cos do mocniejszego oczyszczania czyt. niechciane niespodzianki..?? ![]() Pamietam ze podoba Ci sie: *Puder sypki Lancome *Carolina Herrera 212 Sexy *Biore Pore Perfect shine control clay mask *The Body Shop Avocado Body Butter 200ml ...herrerke wczoraj wymienilam a maseczka Biore jest w negocjacjach.. Co mozesz zaproponowac mi czy tez zrobic ze swoich polproduktow i w jakiej pojemnosci?? Przepraszam za moja niewiedze ale w tej kwestii trzeba lopatologicznie do mnie podejsc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
niestety, nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#39 |
BAN stały
|
'Cos za tusz Borghese?
![]() ->Mleczko do ciala Garnier z 5% mocznika, z 400ml pozostala polowa ->olej z orzechow wloskich ->olej z wiesiolka ->olej ryzowy -> olej z pestek dyni -> serum lemon z 2% kwasu salicylwego z BU zrobione 23.08 uzyte 3 razy ->ekstrakt liposomowy antyhistaminowy z ZSK ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, na retinoid jestem chętna tylko jaki to? U Ciebie podoba mi się bardzo Diesel Fuel i ewentualnie kwas laktobionowy
olej z wiesiolka olej ryzowy olej z pestek dyni Ja mam jeszcze sporo rzeczy na wymiane tylko brak czasu na wrzucanie do wątku, ale na pewno są to filtry 50+ RoC, jeden z nich Anti Spot, jest ich chyba po 1/3 opakowania, musiałabym sprawdzić, mam też rózne minerały (cienie, podkłady) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na stronie mazidel mozesz poczytac o konkretnych polproduktach, ktore wymieniam ![]() Polecam Ci to, o czym juz pisalam, czyli serum z niacynamidem i rozmarynem plus na noc jakis olejek salicylowy, olej z dyni tez dobrze reguluje prace gruczolow lojowych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
kurde podoba mi się tylko serum lemon z bu, nie bardzo wiem co za niego mogłabym Ci oddać żeby było sprawiedliwie... a ten balsam z garnier to który to? podaj jakiś link
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
w sumie zainteresował mnie tylko olej z orzechów włoskich, a to trochę mało na wymianę
będę do Ciebie zaglądać - może będziesz miała jeszcze jakieś mazidłowe dokładki ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() czekam w takim razie z niecierpliwością na jakąś dokładeczkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Hej bardzo bym była zainteresowana oboma retinoidami, Diesel Fuel i olejem z dyni, ewentualnie jeszcze Cetaphil. Zrobie porządki w wątku i po niedzieli powrzucam nowe rzeczy. Na pewno miałabym pełnowymiarowy Joppa Foundation Soft Coverage tylko wypróbowany, minimalne zużycie testowe + cienie Silk Naturals lub EGM, Filtry RoC o których juz wspominałam i na wypróbowanie Lirene 50+. Z poszukiwanych przez Ciebie mazideł mogę zrobic odlewki bo mam niektóre rzeczy z Twojej wish.
Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2009-09-03 o 07:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
a robisz próbki z perfum?
![]() spoza listy mam jeszcze sample z everyday minerals fairly light nautral light neutral oba intesive base korektor sunlight i mint i rice powder sunlight wszystkie tylko 1-2 razy testowane i jeszcze 2 róże też sample testowane poza tym clinique blended face powder 03 transparency tester 4,2g swieży, nie uzywany, jak jesteś czymś zainteresowana to mogę przesłac fotki.
* Edytowane przez Axami Czas edycji: 2009-09-03 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chetnie bym oddala odlewke lolity, tylko czy masz jakis flakonik/atomizer ? bo ja niestety niebardzo ![]() Bylabym bardzo zainteresowana rzeczami, ktore wymienilas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wypatrzyłam u ciebie jeszcze : ->Matrix, Color.smart, Reflective Shine Spray - spray nablyszczajacy i chroniacy kolor, 3/4 ze 125ml może znajdziesz cos u mnie jeszcze za to? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Spray chetnie bym wyminila na odzywke GlissKur ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Loren,
Przepraszam ale troszke sie gubie ![]() kwas salicylowy tonik migdalowy 10% olejek z 2%BHA oleju z dyni, orzecha wloskiego, czerwonej maliny, z Q10, z BHA. niacynamid, np w serum z ekstraktem rozmarynowym i olejam Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kwas salicylowy niestety mi sie skonczyl, zatem produkty z nim odpadaja ![]() *Tonik migdalowy moge zrobic, jakie chcesz stezenie i obejtosc, przy czym mi 50ml wystarcza na 3-4 miesiace *oleju z dyni, orzecha wloskiego do 30ml, czerwonej maliny mam juz tylko kilka ml *serum z niacynamidem i rozmarynem - ile chcesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
hej
![]() czyli moje: ->differn ->stopki H&M ->odzywka GlissKur za twoje: -> serum lemon z 2% kwasu salicylwego z BU zrobione 23.08 uzyte 3 razy ->Mleczko do ciala Garnier z 5% mocznika, z 400ml pozostala polowa. ->Matrix, Color.smart, Reflective Shine Spray - spray nablyszczajacy i chroniacy kolor, 3/4 ze 125ml jeśli pasuje to czekam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Franusiu, niestety wiekszos rzeczy, ktore wymienilas sa w negocjacjach lub wymienione
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
Mam jakiś pusty atomizer z Avonu ale nie jestem pewna ile dokładnie ml pomieści
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.