![]() |
#1921 |
Raczkowanie
|
Dot.: ........Warkoczyki....... ..
wróciłam po długiej nieobecności. Jakoś nie miałam czasu. Wracam do warkoczy! Nie wiem zastanawiam się nad zrobienime nowych na drugie wakacje. W tym roku zrobiłam swoje pierwsze warkocze 19 czerwca. Były koloru jasny brąz + fiolet. Nie były zrobione zbyt ładnie (nie równo, itd.) zdjęłam je po 5 dniach. Strasznie sedziała mnie głowa, miałam krosty, które zdraopywałam do krwi. I co sądzicie zrobić drugie za jakiś cxzas.?
![]() |
#1922 |
Konto usunięte
|
jak lubisz taką fryzurę, to czemu nie?
tylko tym razem może spróbuj u kogo innego, skoro wyszły nierówne. a i mam pytanie ogólne: czy to zawsze jest tak, że skóra jest podrażniona przez kilka pierwszych dni? wizażanki często tu narzekają na problemy z swędzeniem, krostkami i innymi przypadłościami. pytam, bo jestem bojaźliwa na tym gruncie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1923 |
Raczkowanie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;1394983 1]jak lubisz taką fryzurę, to czemu nie?
tylko tym razem może spróbuj u kogo innego, skoro wyszły nierówne. a i mam pytanie ogólne: czy to zawsze jest tak, że skóra jest podrażniona przez kilka pierwszych dni? wizażanki często tu narzekają na problemy z swędzeniem, krostkami i innymi przypadłościami. pytam, bo jestem bojaźliwa na tym gruncie ![]() powiedzialabym,ze to sie zdarza w 5 na 10 przypadkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mam pytanko: baglady czy mozna samemu zrobic sobie warkoczyki syntetyczne? slyszalam o dziewczynach co robia sobie same, mi robila zawsze kolezanka ale teraz jakos sama bym sprubowala. Czy masz jakies wskazowki dot,robienia samemu? B prosze o odp i Pozdrawiam;* ![]() i blagam niech mi ktos powie jaki kolor ma ta dziewczyna na str 57 SunShineDoll.Piękne!! ![]() Edytowane przez MYSIACZKA Czas edycji: 2009-08-29 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1925 |
Raczkowanie
|
oczywiście, że można, ja sobie plotę sama od jakiegoś czasu. Pierwsze warkoczyki plotła mi jakaś laska, ale były tak beznadziejne, że to co ja sobie sama zaplatam to jest 8 cud swiata w porownaniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja mam troche inne pytanie, chociaz dotyczy warkoczy, a właściwie to jednego i to dobieranego ![]() czy macie może jakieś zdjęcie jak zrobic tak dobieranogo, albo jakoś warkocza żeby po jednej stronie głowy wyglądało jakby było wygolone. wiem, że trochę namieszałam, mam nadzieję, że mnie zrozumiałyście. i wiem, że najlepiej jakbym sobie poprostu ogoliła połowe głowy, ale póki co szkoda mi włosów ![]() załączam dwa zdjęcia żeby mniejwięcej wam to zobrazować ![]()
![]() |
![]() |
#1927 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1928 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Te 2 zdjęcia które załączyłaś przedstawiają dzieczyny które mają WYGOLONE PÓŁ GŁOWY A NIE WARKOCZYKOWO ZAPLECIONE, jeśli chcesz sobie zapleść kilka warkoczyków na boku i żeby to wyglądało jakby wygolone, chociaż wydaje mi się, że nie trzeba być fachowcem, żeby zauważyć że to nie jest wygolone tylko warkoczyki, musisz zrobić cienkie dobierane... Odnośnie mojego koloru - BIAŁE WŁOSY SYNTETYCZNE... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1929 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() na pierwszym... myślę, że trzeba pokombinować z warkoczykami dobieranymi idącymi po boku głowy. nie muszą być wąskie, możesz dowolnie wybrać szerokość warkocza. w tym momencie zdałabym się na inwencję własną, bo ciężko takie fryzurki opisać, zwłaszcza bez żadnych schematów czy zdjęć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pierwszym... myślę, że trzeba pokombinować z warkoczykami dobieranymi idącymi po boku głowy. nie muszą być wąskie, możesz dowolnie wybrać szerokość warkocza. w tym momencie zdałabym się na inwencję własną, bo ciężko takie fryzurki opisać, zwłaszcza bez żadnych schematów czy zdjęć.[/QUOTE] wiedziałam, że nikt mnie nie zrozumie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1931 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1932 |
Raczkowanie
|
tak tak, od przodu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1933 |
Raczkowanie
|
dziekuje za odp ;* bede prubowac robic warkocze;* SunShineDoll dziekuje za pomoc i PW.;*pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1934 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobierane z syntetycznymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1935 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej Dziewczyny!
Czy wie ktoras z was gdzie mozna kupic zgrzewarke do warkoczykow za jakąs przyzwoitą cenę?patrzylam na allegro i nie ma;( buziaki Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny. Też mam zamiar w najbliższym czasie zrobić sobie warkoczyki. Nie wiem tylko jaką długość wybrać-35 cm, czy 50-55 cm. Jak myślicie, które będą lepiej wyglądały? Dodam, że mam rude włosy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1937 |
Przyczajenie
|
hej przeczytałam cały wątek zajeło mi to troche czasu ale dotarłam dzieki temu wszytsko wiem i nie musze o nic wiecej pytać troszke orzestraszyły mnie te krostki i swędzenie glowy ale według mnie kto nie ryzykuje ten nie ma
![]() dlatego tez po powrocie z gdańska jestem umowiona w łodzi gdzie mieszkan na warkoczyki ![]() ![]() ![]() jak tylko zrobie sobie warkoczyki to sie na pewno pochwalę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1938 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- ja zamawialam z amerykanskiej strony , zkosztami wysylki wyszlo ok 120zl. ale ogolnie lezyi sie kurzy,bo jest slaba |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1939 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1940 |
Raczkowanie
|
Wiec postanowione!
Za jakies 3 tyg biore lustro siadam i plote ![]() Zawsze w kwesti wlosow sobie sama radzilam wiec mam nadzieje ze dam rade z warkoczykami ,zawsze myslalam ze jesli chodzi o warkoczyki to samemu ni dyrydy ale przekonalam sie,zreszta glupia nigdy nie prubowalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1941 |
Raczkowanie
|
Powodzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1942 |
Raczkowanie
|
waham sie między dwiema paniami z bydgoszczy ktore plota warkole..przesyłam zdjecia ..napiszcie ktore lepiej zaplecione ...zalezy mi na waszej opini ...
![]()
![]() |
#1943 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak tylko zrobie warkoczyki to wkleje zdjecia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1944 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1945 |
Przyczajenie
|
Witam!
Jestem nową użytkowniczką. Jakiś czas temu bardzo chciałam mieć warkole lecz jednak jak większości chętnych nie pozwalały mi na to finanse. Teraz jednak się uparłam i chciałabym zafundować sobie taką fryzurkę pod koniec września (uparłam się i to straszliwie) Czy któraś z was jest może z Łodzi i robi warkoczyki? I jak to wygląda finansowo? Pozdrawiam ![]() Edytowane przez SunShineAcid Czas edycji: 2009-09-01 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1946 |
Raczkowanie
|
karooolka, raz robilam sobie warkoczyki w bydgoszczy i były strasznie syfiaste! dziewczyna co mi robila nazywala sie sylwia jakby co
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1947 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1948 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jak Twoje odczucia po warkoczach jej autorstwa? chyba nie za bardzo? Mi też zbyt nie podeszły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1949 |
Raczkowanie
|
Oj nie podeszly to bardzo delikatnie powiedziane :P Wiesz, przód ładny, ale tył masakra! Grube, powychodziło mase włosów, robione totalnie od niechcenia. Nawet byłam u niej jakiś czas po zrobieniu zeby mi ten tyl przeplotła. Ok, przeplotła, ale jakos ja zbyt duzej roznicy i poprawy nie widzialam :P Np. jeden warkocz, bo warkoczyk to chyba zbyt ładnie powiedziane, który mi ona plotła ja dzieliłam potem na conajmniej 2, jak nie 3 ciensze :P Ale przynajmniej dowiedziałam się od niej jak pleść i teraz plote sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny bo ja własnie miałam do niej isc juz sie z nia nawet umówiłam juz drugi raz wizazanki uratowały moje włosy przed disaster..
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.