dlaczego on nie dzwoni - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-05, 18:40   #1
patin
Raczkowanie

dlaczego on nie dzwoni

Hej jestem zalamana .Potrzebowalam osoby towarzyszacej na wesele,poznalam fajnego chlopaka spotkalismy sie 2 razy przed weselem bylo bardzo fajnie.Na weselu swietnie sie bawilismy,2 dni po ja zadzwonilam do niego napisalam sms wszystko fajnie,ale on sie nie odzywa,gdy ja do niego pisze odpisuje ale sam sie nie odzywa nie wiem co o tym sadzic prosze pomozcie on mi sie naprawde podoba nie wiem moze mu nie zalezy.
patin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 18:55   #2
strawberry daiquiri
Raczkowanie

Dot.: dlaczego on nie dzwoni

ma Cię gdzieś.
strawberry daiquiri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 18:55   #3
gula1708
Rozeznanie

skoro sie nie odzywa to chyba oczywiste że mu niestety nie zależy

Mój haft krzyżykowy

south beach

cel I: 5 z przodu - osiągnięty
cel II: 55 kg -
cel III: 52-53 kg -
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...48c82197f3.png

gula1708 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 19:00   #4
Nester
Raczkowanie

Niekoniecznie Może to zauważył i to nieodzywanie się z jego strony jest spowodowane tym, że chce żebyś się bardziej "nakręciła". Sama przyznajesz, że jesteś załamana a teraz np. dzwoni i przeżywasz euforie. Przerabiałem to
Nester jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 19:06   #5
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patin Pokaż wiadomość
Hej jestem zalamana .Potrzebowalam osoby towarzyszacej na wesele,poznalam fajnego chlopaka spotkalismy sie 2 razy przed weselem bylo bardzo fajnie.Na weselu swietnie sie bawilismy,2 dni po ja zadzwonilam do niego napisalam sms wszystko fajnie,ale on sie nie odzywa,gdy ja do niego pisze odpisuje ale sam sie nie odzywa nie wiem co o tym sadzic prosze pomozcie on mi sie naprawde podoba nie wiem moze mu nie zalezy.
Potrzebowałam osoby towarzyszącej, poznałam chłopaka, sam sie nie odzywa, on mi sie naprawdę podoba......... Po czym wnioskujesz, że on także 'świetnie' się z Toba bawił na tym weselu? Chłopak ci sie podoba, może nawet nie zauwazyłas tego, że wcale nie był happy? Może za bardzo byłaś(jesteś) w niego wpatrzona? Wszystko wskazuje na to, że ...po prostu nie jest tobą zainteresowany. Moze ma już dziewczynę i właśnie dlatego Cie ignoruje,odpisuje tylko wtedy, gdy 'MUSI'? Zawsze możesz zaproponować wspolne wyjscie do kina czy gdzieś, zobaczysz, jak zareaguje... aczkolwiek ja na Twoim miejscu dałabym sobie spokój.

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 19:08   #6
BJean
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeśli nie podejmuje inicjatywy i nie dzwoni - nie jest Tobą zainteresowany.
O co Ci jeszcze chodzi? Przecież nie zmusisz go do tego.

nie bądź nachalna...

masz prawo wiedzieć co jesz.

BJean jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 19:09   #7
Bialy Kotek
Wtajemniczenie

sądze że mu zwyczajnie nie zależy

Codziennie plecak pełen całkiem nowych wzruszeń
Bialy Kotek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-05, 19:13   #8
201803290936
Konto usunięte

To, że był uprzejmy i świetnie się z Tobą bawił na weselu nie oznacza automatycznie tego, że chce się z Tobą spotykać, że jest Tobą zainteresowany jako kobietą, czy że coś z tego będzie. Raczej nie będzie, skoro się nie odzywa. Mam dwóch kumpli, którzy praktycznie z każdą dziewczyną potrafią się świetnie pobawić (w tym z takimi, które kompletnie im się nie podobają), sprawdzają się jako osoby towarzyszące na różne okazje (bo fajnie im w garniturze, świetnie tańczą, są kontaktowi, towarzyscy), a żaden z nich nie ma dziewczyny, bo nie chcą się wiązać z nikim na poważnie. Widać on nie jest zainteresowany w taki sposób, jak myślałaś. Zbyt wiele osób uważa, że osoba towarzysząca = potencjalny chłopak - pomyliłaś się.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 19:13   #9
Czarnulka19
Zadomowienie

Sama kiedyś spotkałam się z taką sytuacją ,że facet wziął ode mnie numer (podałam mu gg.Z racji tego ,że go w ogóle nie znałam nie chciałam podawać tel kom ). Był bardzo zadowolony , powiedział ,że pogadamy wieczorem ii nawet nie napisał ;] dla mnie takie zachowanie jest też kompletnie nierozumiałe Faceci ...
Czarnulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 19:22   #10
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez Czarnulka19 Pokaż wiadomość
Sama kiedyś spotkałam się z taką sytuacją ,że facet wziął ode mnie numer (podałam mu gg.Z racji tego ,że go w ogóle nie znałam nie chciałam podawać tel kom ). Był bardzo zadowolony , powiedział ,że pogadamy wieczorem ii nawet nie napisał ;] dla mnie takie zachowanie jest też kompletnie nierozumiałe Faceci ...
Ja ostatnio miałam sytuację,że facet pisał i dzwonił,żeby w ostatecznym rozrachunku wyszło,że też nie jest zainteresowany
A tak serio-autorko,on nie jest zainteresowany spędzeniem czasu z Tobą,więc przestań się narzucać.
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 19:23   #11
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Ale co to ma wspólnego z sytuacją opisywaną w tym wątku? W Twoim przypadku ktoś Ci coś obiecał i nie dotrzymał słowa - nie odezwał się. A w przypadku autorki wątku? Chłopak był miły, sprawdził się w roli osoby towarzyszącej, świetnie się razem bawili (tzn. ona z nim, a on - możliwe że - świetnie się po prostu bawił - ale to tylko jej odczucie). Dziewczyna dokonała nadinterpretacji faktów - z góry założyła, że coś z tego będzie, bo facet się zgodził na spotkania "zapoznawcze" (pewnie nie chciał, aby dziwnie się czuli w czasie wesela) i poszedł z nią na samo przyjęcie. I tutaj jego rola się kończy, ale nie wg niej. Niczego nie obiecywał, po prostu spełnił swoje zadanie i tyle.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-05, 19:24   #12
Wroclovianka
Zakorzenienie

Nie jest zainteresowany i tyle. Odpuść.

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 19:40   #13
patin
Raczkowanie

Dzieki chyba macie racje
Stary 2009-09-05, 19:41   #14
nieznajoma0
przyczajony tygrys

A może on ma kogoś ? Piszesz, że spotkałaś się z nim 2 razy. może chciał CI tlyko oddać przysługę ? Odpuść sobie, nie zależy mu.

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 19:45   #15
Czarnulka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Ale co to ma wspólnego z sytuacją opisywaną w tym wątku? W Twoim przypadku ktoś Ci coś obiecał i nie dotrzymał słowa - nie odezwał się. A w przypadku autorki wątku? Chłopak był miły, sprawdził się w roli osoby towarzyszącej, świetnie się razem bawili (tzn. ona z nim, a on - możliwe że - świetnie się po prostu bawił - ale to tylko jej odczucie). Dziewczyna dokonała nadinterpretacji faktów - z góry założyła, że coś z tego będzie, bo facet się zgodził na spotkania "zapoznawcze" (pewnie nie chciał, aby dziwnie się czuli w czasie wesela) i poszedł z nią na samo przyjęcie. I tutaj jego rola się kończy, ale nie wg niej. Niczego nie obiecywał, po prostu spełnił swoje zadanie i tyle.
To po co w takim razie zgodził się jej towarzyszyć ?
Gdyby był to chłopak ,którego dobrze znała np . kolega ,to mógłby się zgodzić z tego względu ,że chciał być miły , a tak skoro jej praktycznie w ogóle nie znał , to łatwo byłoby mu ją "spławić " zwłaszcza , gdyby mu się nie podobała..A jednak zgodził się i poświęcił dla niej swój czas.

Edytowane przez Czarnulka19
Czas edycji: 2009-09-05 o 19:47

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-05, 19:50   #16
patin
Raczkowanie

wiem na pewno ze nikogo nie ma, dal mi do zrozumienia ze mnie lubi

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Nie musial ze mna isc ale po pierwszym spotkaniu stwierdzil ze bedzie mu milo ze mna isc
Stary 2009-09-05, 19:56   #17
Czarnulka19
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Nie musial ze mna isc ale po pierwszym spotkaniu stwierdzil ze bedzie mu milo ze mna isc

A czy jest może nieśmiały ? bo wtedy , to by wszystko wyjaśniało.
Nie wiem jak wyglądają te wasze rozmowy , ale możesz mu napisać ,że fajnie lub miło byłoby się znowu spotkać. Po prostu dać mu jasno do zrozumienia ,że zależy Ci na utrzymaniu tej znajomości i jeśli wtedy spotkasz się z obojętną reakcją i nie wyjdzie żadną inicjatywą , to zwyczajnie daj sobie spokój , bo to już naprawdę oznaczałoby ,że nie jest zainteresowany .
Stary 2009-09-05, 19:58   #18
Justa30_1990
Raczkowanie

poczekaj...

poczekaj...

poczekaj...
a jeżeli się nie doczekasz to hm sama napisz do niego czy zadzwon, tak nienarzucajaco sie, zapytaj co u niego slychac i powiedz ze masz np. zdjecia z wesela juz albo cos takiego, hm no ciezka sytuacja, albo zapytaj wprost co mu takiego zrobilas ze sie nawet nie odezwie, ale zrob to tak zeby nie zabrzmialo jak wyrzut tylko jak zart, tak na luzaku, zeby nie wyczul w glosie tego ze ci tak zalezy i wogole
Stary 2009-09-05, 20:01   #19
przytulanka87
Zadomowienie

Cytat:

Dał Ci do zrozumienia że Cie lubi.......i tyle.........przeci eż nie wyznał Ci miłości więc żadnych niepotrzebnych nadziei sobie nie rób.....to ze nie pisze sam do Ciebie smsów też jest najlepszym dowodem na to,że traktuje Cię jak koleżankę i nic więcej....

18.08.2012 - 15.00

Bloguję sobie
http://agadidesign.blogspot.com/

Zajrzyj też proszę tutaj
https://www.facebook.com/agaczesze

przytulanka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 20:08   #20
Elfir
Zakorzenienie

Straszna desperatka z ciebie. Po co mu co chwila zawracasz głowę? Jakby chciał się z tobą spotkać, pogadać, toby to zrobił, już po pierwszym SMSie.
A tak...wyglada jakbys szukała na siłe faceta.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 20:25   #21
Czarnulka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Justa30_1990 Pokaż wiadomość
poczekaj...

poczekaj...

poczekaj...
a jeżeli się nie doczekasz to hm sama napisz do niego czy zadzwon, tak nienarzucajaco sie, zapytaj co u niego slychac i powiedz ze masz np. zdjecia z wesela juz albo cos takiego, hm no ciezka sytuacja, albo zapytaj wprost co mu takiego zrobilas ze sie nawet nie odezwie, ale zrob to tak zeby nie zabrzmialo jak wyrzut tylko jak zart, tak na luzaku, zeby nie wyczul w glosie tego ze ci tak zalezy i wogole
Popieram - bardzo dobry pomysł . Daj sobie na jakiś czas spokój i napisz ,że masz zdjęcia z wesela , ze jeżeli ma ochotę to możecie spotkać się i wspólnie obejrzeć
Stary 2009-09-05, 20:31   #22
patin
Raczkowanie

ale ja nie pisze do niego codziennie napisalam we wtorek zeby zapytac jak tam po weselu no i dzisiaj wyslalam sms i tyle teraz poczekam tez nie chce sie narzucac
Stary 2009-09-05, 20:37   #23
CZekolada19
Rozeznanie

może nie ma kasy na koncie? ..
CZekolada19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-05, 20:55   #24
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
A może on ma kogoś ? Piszesz, że spotkałaś się z nim 2 razy. może chciał CI tlyko oddać przysługę ? Odpuść sobie, nie zależy mu.

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 21:09   #25
suziieee
Raczkowanie

Cytat:
ale ja nie pisze do niego codziennie napisalam we wtorek zeby zapytac jak tam po weselu no i dzisiaj wyslalam sms i tyle teraz poczekam tez nie chce sie narzucac
Nie chcę się narzucać, ale piszę do niego codziennie. Ale ja się nie narzucam! Odczekam godzinę, żeby nie być nachalną. Ale potem sprawdzę, czy mi odpisał!

Ja nie wiem dlaczego tyle dziewczyn się nie szanuje. Piszą, są nachalne, natrętne, aż niedobrze się robi. Faceci nie chcą takich kobiet!! Zrozumcie to!! Skoro Ci nie odpisuje to mu nie zależy! Matko, jakbyście byli 10 lat ze sobą, przez 9 by pisał codziennie i w 10-tą rocznicę nie napisał smsa, to rozumiem! Ale kim dla niego jesteś? Z grzeczności chłopak odpisuje, bo chce być kulturalny, a nie tak jak Ty - zero klasy
Stary 2009-09-05, 21:31   #26
Czarnulka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez suziieee Pokaż wiadomość
Nie chcę się narzucać, ale piszę do niego codziennie. Ale ja się nie narzucam! Odczekam godzinę, żeby nie być nachalną. Ale potem sprawdzę, czy mi odpisał!

Ja nie wiem dlaczego tyle dziewczyn się nie szanuje. Piszą, są nachalne, natrętne, aż niedobrze się robi. Faceci nie chcą takich kobiet!! Zrozumcie to!! Skoro Ci nie odpisuje to mu nie zależy! Matko, jakbyście byli 10 lat ze sobą, przez 9 by pisał codziennie i w 10-tą rocznicę nie napisał smsa, to rozumiem! Ale kim dla niego jesteś? Z grzeczności chłopak odpisuje, bo chce być kulturalny, a nie tak jak Ty - zero klasy
Umiesz czytać ze zrozumieniem? Bo mam wrażenie ,że masz z tym problem. A , czy 2 razy w tygodniu to wg. Ciebie - codziennie? Połowę sobie wymyśliłaś... Zresztą miała pretekst.
Stary 2009-09-05, 21:35   #27
patin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez suziieee Pokaż wiadomość

nie jest tak jak myslisz napisalam 2 razy w ciagu tygodnia i wcale nie jestem nachalna trzeba bylo uwazniej czytac a nie wypominac mi brak klasy nie jestem napalona malolata.
Stary 2009-09-05, 21:37   #28
Czarnulka19
Zadomowienie

Zresztą póki co ja nie widzę tu żadnego narzucania. Może jeszcze raz (pod warunkiem ,że będzie to ostatni) wyjść z propozycją obejrzenia tych zdjęć.Był na weselu , więc możliwe ,że go to zainteresuje. W każdym bądź razie wypada zapytać . A później już naprawdę dać sobie spokój , bo to byłoby już przekroczenie pewnej granicy ;p ale póki co nic 'karygodnego' w zachowaniu autorki postu nie zauważyłam.Nie potrzebnie większość tak na nią najeżdża , wyładowuję swoje frustracje , czy jak ? Trzeba nauczyć się panować nad emocjami ;]
Stary 2009-09-05, 21:46   #29
patin
Raczkowanie

Cytat:
Zresztą póki co ja nie widzę tu żadnego narzucania. Może jeszcze raz (pod warunkiem ,że będzie to ostatni) wyjść z propozycją obejrzenia tych zdjęć.Był na weselu , więc możliwe ,że go to zainteresuje. W każdym bądź razie wypada zapytać . A później już naprawdę dać sobie spokój , bo to byłoby już przekroczenie pewnej granicy ;p ale póki co nic 'karygodnego' w zachowaniu autorki postu nie zauważyłam.Nie potrzebnie większość tak na nią najeżdża , wyładowuję swoje frustracje , czy jak ? Trzeba nauczyć się panować nad emocjami ;]
dzieki za dobre slowo poczekam pare dni i zrobie tak jak mowisz
Stary 2009-09-05, 21:50   #30
little.b.blue
Zakorzenienie

no, widocznie mu nie zależy.

Invisalign od 20/03/2016
little.b.blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości