|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
Cytat:
![]() ![]() ha przed chwila z internetu sie dowiedzialam ze moje miasto bierze udzial w konkursie zorganizowanym przez allegro pt allemiasto ![]() ![]() i jest w pierwszej piatce ![]()
![]() |
#4982 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() Po dluzszych konwersacjach i poznaniu Pana M. stwierdzam iz jest taki jak myslalam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Zadomowienie
|
fiolusiek zauważyłam w Twoim podpisie że idziesz jak burza z kg
![]()
![]() |
#4984 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wizaz wczoraj zastrajkował nie dało się wejść i już, wkurzyłam sie i poszłam spac ![]() wracajac wczoraj z pracy jeszcze sobie wstapiłam do Ikei kupiłam jakieś pierdołki i zjechalam wykonczona na 22 do domu ![]() ![]() dietowo wczoraj w miare ok, no ale weekend przedemną brrr ![]() ![]() zaraz lece na zakupy, potem na poczte wysłać paczki, potem musze pomoc mamie ogarnąć bałagan remontowy ![]() tysia - myslę, ze nie jest tak źle z ta sukienka ![]() ![]() lecę robić sniadanko i na zakupy miłego dnia skarby ![]() fiolusiek - gratuluje spadków na wadze ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-09-04 o 06:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Wpadłam do Was na 3 minuty z zegarkiem w ręku, bo mam dziś tyle pracy, że sama nie wiem jak się z tym ogarnę. Dlatego wybaczcie, że tak egoistycznie skupię się na sobie ![]() Mr Szef jest jednak niesamowity! Wczoraj na dzień dobry spytał jak tam humorek, a gdy zaczęłam po raz kolejny przepraszać za poprzedni dzień powiedział, żebym się nie wygłupiała, że mam prawo do gorszego dnia, że zdaje sobie sprawę jaką ilością pracy jestem zawalona i to też na pewno nie pozostaje bez wpływu na mój nastrój. Po czym dostałam pouczenie, że mam się wszystkim mniej przejmować i bardziej optymistycznie patrzeć w przyszłość ![]() Później postawił sobie chyba za punkt honoru, żeby mi humor poprawić, bo najpierw wyslał mi chyba wszystkie zabawne maile, które dostał chyba w przeciągu ostatniego roku (prawie mi skrzynkę zapchał ![]() ![]() Powiedzicie, jak go nie kochać? ![]() Mogłabym jeszcze kontynuować hymn pochwalny na jego cześć, ale na prawdę czas mnie goni ![]() Zajrzę do Was później i postaram się odklikać na te wszystkie mądre rzeczy, które napisałyście. Trzymajcie się ciepło ![]()
#4986 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | |
Raczkowanie
|
DzieńDoberek
![]() Limonko, szef cud-miód-orzeszki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Po wczorajszej pracy wróciłam do domu ok. 22.00. Cała mokra! Padał wielki deszcz, a ja bez parasola wracałam z sąsiedniego miasta. Autem nie byłam, więc tłukłam się tramwajami i busami. Normalnie, wrrr ![]() Weekend na pewno się przyda ![]() A dzisiaj robię sobie dzionek filmowy. Pościągłam sobie troszkę i to oznacza, że dzisiaj mogę się nimi podelektować ![]() Miłego dzionka dla Was wszystkich! Mua mua * ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
Bry
A ja dziś się dowiedziałam, że szkole językowej, z którą współpracuję odwołali wszystkie kursy, w tym moją grupę. ........
#4989 | ||
Zakorzenienie
|
Limonko - no widzisz szef kochany i człowiek z krwi i kości i myslę, że mu wpadłaś w oko
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja sie pakuje bo trafił mi sie wyjazd na narty na 2 dni do Austrii ![]() ![]() ![]() lece sie pakować |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie mam czas, żeby nadrobić co tu się wypisywało gdy mnie nie było
![]() Virginio- przykre, że w tej szkole odwołali zajęcia z Twoją grupą i wiem, że masz już dość problemów i bez tego. Ale pamiętaj, że to nie koniec świata ![]() ![]() Odnośnie leków... Chyba podjęłaś dobrą decyzję, tym bardziej, że jak mówisz staracie się o maleństwo. Chociaż z drugiej strony jeśli miałyby mieć zły wpływ na płód to chyba jednocześnie lekarz nakazałby Ci branie tabletek anty- przecież nie pozwoliłby Ci tak ryzykować. Szkoda,że Niuniuska ostatnio tu nie zagląda. Może podpowiedziałaby Ci coś mądrego. Bo my, laicy, niestety możemy sobie tylko gdybać. Blokerko- bardzo spodobał mi się temat pracy o którym myślisz i wydaje mi się, że możesz napisać na prawdę fajną rzecz. Wydaje mi się, że z literaturą nie powinnaś mieć problemu, bo ostatnimi czasy temat wypalenia zawodowego staje się coraz bardziej modny. Poza tym, jak słusznie zauważyła Virginia, badania to jest dopiero pole do popisu! A szefa chętnie bym schrupała, możesz mi wierzyć ![]() Kosteczko- baw się dobrze na nartach ![]() Jeśli chodzi o zdjęcia to na pewno przesadzasz! My kobietki tak już mamy, że jesteśmy dla siebie do bólu krytyczne. Ja też na widok zdjęć ze swoją osobą robię histerię, że wyszłam tragicznie, a tymczasem wszyscy się zachwycają jak ładnie wyglądam. Najlepiej wstaw kilka fotek tutaj, a my już pozwolimy sobie obiektywnie ocenić czy rzeczywiście fotki są taką porażką ![]() A odnośnie szefa i tego rzekomego wpadnięcia mu w oko. Jest taka piosenka: "Chciałabym, chciaaaałaaaa... Chciałabym! Chciała!" ![]() ![]() Olcia_czwa- jak się czuje córunia? Daj znać bo się martwię! Ines- wolne piątki? Nie za dobrze pani? ![]() Widzę, że szkoła zapowiada się całkiem sympatycznie. Zwłaszcza panowie w klasie ![]() ![]() Pytałaś o to jak w pracy... Już wcześniej pisałam,że na razie ok. Napisałabym, że zachowuję względny spokój, gdyby nie to, że teraz wpadłam w drugą skrajność. Mr Szef tak mnie cały czas rozbawia, że leżę i kwiczę ze śmiechu, o tak ----> ![]() Malinnko- te naleśniki to chyba nie moje... Czy to nie Mamrotka dzieliła się z nami przepisem? Z resztą mniejsza o większość. Najważniejsze, że smakowały ![]() Tysiu- założę się, że dramatyzujesz i tak na prawdę w sukience wyglądasz ślicznie! Z resztą pamiętaj, że przymiarki przymiarkami,a efekt końcowy może być zdecydowanie inny (w sensie, że ładniejszy). Uff! Niedawno dowlekłam się do domu po ciężkim dniu pracy. Jak to dobrze, że moja koleżanka wraca w poniedziałek z urlopu. Jeszcze jeden dzień takiego (że tak ładnie nazwę) za...lu i chyba zaczęłabym krzyczeć ![]() Teraz mam chwilę riiiiilaksu, a za niedługo lecę się szykować na piwo ze znajomymi. Kolejny dzień diety uważa się za stracony ![]() ![]() Trzymajcie się ![]()
#4991 |
Zadomowienie
|
skarby;d ide do kina;D
tzn wpierw do kolezanki i potem z nia do kina na 19 ![]() nie bylam w owym miejscu od 4lat....mam stresa;p jak wroce to napszie jaki film, ciumek;*
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
Tysiu- na co idziesz?
Ja się wybieram na nowy film z Dorocińskim tak sukcesywnie, że od tygodnia się wybrać nie mogę... Ech, zła jestem. Jak na złość wszystkim znajomym coś wypadło i z piwa nici ![]()
#4993 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Nie mam czasu wiele pisać, ale przeczytałam ![]() Buziaki, milego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Zakorzenienie
|
Limonko - widzę, że wpadłaś z tym szefem jak sliwka w kompot
![]() ![]() ![]() Tysia - na co idziesz ja tez nie pamietam kiedy byłam w kinie ![]() Marei - ale sie rozpisałaś ![]() Wrrrr, nie cierpie sie pakować ![]() ![]() pierwsza to osłonka na doniczkę zrobiona z wiadereczka z ikei, 2-herbaciarka, 3-szkatułka - ale nie wyszła mi, 4-stary dzbanek do podlewania. Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-09-04 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do pracowni masażu to właśnie będziemy takie miec i będziemy sie podobno masowac w parach ![]() ![]() ![]() już to wodze jak wszyscy w domu potem będą chcieli żebym ich masowała...i będą ustawiały się kolejki ![]() widze że szef ma dobry wpływ na Ciebie ![]() a Ty mała dawaj, dawaj I zarzucaj na niego sowje miłosne sieci ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i uwaga mam dylemat ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do deku to jak dla mnie to wszystko jest fajne bo ja tak nie umiem tworzyc i mi się podoba ![]() a u mnie dzien ja codzien......bez rewelacji...skóra zaczeła mi schodzic po ostatnim opalaniu...ale powiem Wam że wszyscy w pracy zauwazyli moja opalenizne jak tylko wróciłam w poniedziałek hihi ![]() ogólnie jakaś zmęczona jestem i pospałam sobie troszkę w dzień ..... miłego wieczorku ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-09-04 o 18:54 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4996 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, muszę Wam to powiedzieć! Już, teraz, natychmiast!
Właśnie dzwonił do mnie promotor! W swej wielkiej łaskawości w końcu zaakceptował moją pracę, kazał mi ją złożyć do dziekanatu i szykować się na obroną na koniec września ![]() ![]() ![]() No mówię Wam... Kamień z serca!
#4997 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-09-04 o 19:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Blokerko-piszesz na temat wypalenia zawodowego?Ja zgłaszam się na ochotniczkę, żeby wypełnić jakąś ankietę jeśli oczywiście masz, to możesz mi przesłać na maila...bo ja jestem spalona, wypalona zawodowo i już nie mam sił.... Siedzę sobie i popijam wielki kufel gorącego piwa z miodem... ![]() ![]() ![]() Limonka to superrr obronisz się i będziesz mieć to z głowy, będziesz mieć "licencje na zabijanie". ![]() A jutro jadę na dyskotekę i się chcociaż wybawię....potrzeba mi bardzo dużo relaksu...MIŁEGO Wieczorku.Buziaki. ![]()
#4999 |
Zakorzenienie
|
Rano byłam bardzo wygadana, więc przyszłam to nadrobić
![]() Kostko, miłego wypadu do Austrii!! Ależ Ci zazdroszczę!! Moje lato było takie nijakie.... Nie muszę chyba dodawać, że czeka Cie obowiązkowa relacja, również fotograficzna, z tego wypadu. A rzeczy deku świetne!!! Dorównujesz już naszym koleżankom wizażankom 'po fachy' (z wątków o deku)! Ja jakoś ostatnio nie mam do tego natchnienia... Tysiu, to jaki film widziałaś, bo jak Cię znam, to na pewno coś ciekawego? ![]() Inesko, masaż w parach? Brzmi intrygująco!! Zdawaj nam na bieżąco relacje!!! ![]() To mi przypomina, że pora zrobić coś z moim kołtunem ![]() Co do sukienki, to może tym razem wybierz tą drugą? Limonko, a nie mówiłam? Szef też człowiek i zrozumiał. Swoją drogą, masz niesamowite szczęście z tym szefem. Super, że możesz już składać pracę, i pamiętaj, że obrona to już tylko formalność! Wszystkim dziękuję za wsparcie. Dla ścisłości nie zrezygnowała moja grupa, tylko cały zakład zrezygnował ze współpracy ze szkołą, z którą ja z kolei współpracowałam. Tak w ogóle to nieoficjalnie, i może jest szansa, że jeszcze mi to wyjdzie na dobre, ale narazie nic poza tym nie napiszę a poproszę Was tylko o trzymanie kciuków. Mocno, mocno!! Wiem, że to tylko jedna grupa, ale przy moich obecnych perypetiach niewiele mi trzeba i dziś z tego powodu aż się popłakałam, bo i tak już nam nie jest łatwo (również finansowo). Chciałabym ruszyć z reklamą moich kursów/korepetycji na większą skalę, ale to niestety kosztuje, a narazie nie możemy sobie po prostu na takie wydatki pozwolić. Już i tak pluję sobie w brodę za ostatnie zakupy w Białym. Oczywiście będziemy też musieli zrezygnować z planowanego wyjazdu do Chorwacji, a może nawet i z tego do Krakowa i Wawy... Nie jest łatwo, dlatego proszę zaciskajcie swoje magiczne kciuki! Mój TŻet był wczoraj na badaniach, bo kończy mu się 'ważność' prawka, świstka potrzebnego nie dostał, nie udało się załatwić tego na skróty, musi iść do okulisty ale przynajmniej mnie wreszcie posłuchał (i namówiła go na to, na moją prośbę, również teściowa) i poprosił o skierowanie na badania ogólne i zwłaszcza na badania cukru. Od jakiegoś czasu niepokoi mnie w nim kilka rzeczy, tj. senność, czasem nawet bezdech podczas snu, i chęć na coś słodkiego każdego dnia. Z wizyty u lekarza już wyszło coś dobrego, bo dostał ulotki o odchudzaniu 1200/1500 kcal (na co też od dawna go próbowałam namówić). Propozycje tam podane są podobne do naszego odchudzania, 5 posiłków dziennie itd., tyle, że on w każdym posiłku powinien mięć węgle. Tzn. to się jeszcze okaże, ale dostał ulotki z dietą dla diabetyków. Więc od dziś, a w zasadzie to już nawet od wczorajszego podwieczorka odchudzamy się razem ![]() W poniedziałek mamy też jakąś imprezę służbową w fajnej knajpce koło jego miejsca pracy. Tylko oczywiście TŻet nie dopytał, czy to ma być tylko posiadówka, czy też potańcówka, no i w związku z tym mam problem w co się ubrać. A zresztą myślę, że będę go miała niezależnie od rodzaju imprezy ![]() W ten weekend TŻet niestety pracuje. Ale w tyg. weźmie sobie chyba 2 dni wolne, bo ostatecznie musi kiedyś te badania zrobić. Decyzja co do leków dalej nie podjęta, i tak już chyba zostanie. Któraś z Was pisała, że gdyby nie można ich było stosować w ciąży, to przepisałby mi antykoncepcję, a on właśnie nawet nas nie spytał, czy nie planujemy dzieci. A pytał, ile lat po ślubie jesteśmy i czy mamy dzieci... Co do dzieci, to cholera go wie, kiedy mam owulację, bo wspominałam Wam, że mi się cykl rozregulował, ale chrzanię to i już nawet nie próbuję liczyć, stwierdziłam, że zaczniemy najwyżej wcześniej i skończymy później (albo w ogóle) ![]() ![]() ![]() ![]() No i to chyba narazie wszystko. Aha, któraś mi polecała Archera, zdaje się? Która? I dlaczego akurat mi? Miłego wieczorku! Ja jeszcze trochę posurfuję, więc może jeszcze do Was zajrzę, a na pewno popodglądam ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2009-09-04 o 20:26 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#5000 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() SB nei istnieje;D zakonczylam po 3 dniach .....gdyz stwierdzialm ze to ne iwyapli teraz...bo msuza byc 2 scisle tygodnei aj ich teraz nie mgoe meic bo same imprezy, i po ali weselu aczynam od nowa!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja wlasnei znalazlam biletd bylam ostatnio jesnienaia 2005 roku na "Skazany na bluesa" udał sie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a wiec ogłaszam wszem i wobec ze byłam na "COCO CHANELE" dawno temu jzu to lecial ow kinach, ale ja odkrylam tutaj u mnei takei kino zacofane w którym zawsze leca filmy duzo po premierze i z tego wzgledu sa tańsze;D a dla mnei zawodowego skąpca to w sam raz;P i okazalo sie jeszcze ze w kazdy czwartek jest film za 7zloty;D z seri DKF ( Dyskusyjnego Klubu Filmowego ). to takei troche inne filmy, albo jakies starte albo z dziwnych krajów ale czasem kolezanki mwoia ze sa genialne filmy, i we wrzesniu np zaprezentuja: „Lwica” „Cafe de los maestros” „Nad Jeziorem Tahoe” „Ojcze nasz. Krew z krwi” poczytam ktory fajny i na ktorys pojde w ktorys czwartek ![]() a ten dzisiejszy bardzo fajny był...mimo ze en iprzepadam za takimi starszymi filmami. aa....i nota dla moich CHIRURGOMANIACZKÓW;D od 24 wrzesnai zaczynba sie 6 ezon;d umeiram z ciekawosci zatytulowany jest "wielkie zmiany" ale jestem ciekawa co sie ebdzie dzialo
![]() ![]() |
![]() |
#5001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tysia - fajnie, ze fajnie było w kinie Ines - dobrze, ze masz spokój z tym obozem pracy ![]() ![]() virginio - z tym, że dorównuje koleżankom z forum decu to GRUBO PRZESADZIŁAŚ ![]() virginio - jakbyście mieli ochote na kraków to zapraszam, moge Was przenocowac jak najchetniej w chatce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zdjęcia zrobię bedac ubrana grubo więc Wam może wkleję fotorelację ![]() już się spakowałam i ide powoli spać, buziaki skarby nie zapominajcie o mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kosteczko- w wielkiej euforii spowodowanej wczorajszą radosną nowiną nie zauważyłam nawet Twoich decu-stworków. Miśka... Jesteś mistrz! Wszystko jest śliczne i takie... profesjonalne! No super po prostu! Jeszcze raz życzę udanego wyjazdu ![]() Virginio- z Tobą zawsze mam kłopot, bo mam Ci z reguły tyle do odpisania, że nie wiem od czego zacząć ![]() Po pierwsze melduję, że mooooocno trzymam kciuki za sprawę, o której wspomniałaś, a której szczegółów nam nie zdradziłaś ![]() Trzymam też kciuki za nowe pozycje- oby były skuteczne ![]() Po drugie fajnie, że TŻ zdecydował się na dietę. Facetów trudno jest do tego namówić, a przecież nadwaga działa niestety bardzo destrukcyjnie na stan zdrowia. Życzę Wam obojgu sukcesów, co na pewno będzie miało miejsce, jako że we dwoje odchudzać się na pewno łatwiej ![]() Po trzecie nie martw się podróżami, które Wam przechodzą koło nosa. Macie trochę gorszy okres, trudno. Nie przeskoczysz tego. Za to jestem przekonana, że jeszcze to nadrobicie. Za rok też jest lato ![]() Po czwarte szef znalazł się w tej pracy chyba prosto z moich snów ![]() Po piąte teoretycznie też sobie tłumaczę, że obrona tu tylko formalność, ale oczywiście jak przyjdzie co do czego pewnie nie uniknę nerwów i przerażenia. Nic to... Jakoś przeżyję (chyba...) ![]() Jeśli przeczytałaś tą całą epopeję mam dobrą wiadomość... Skończyłam ![]() Ines- szczerze mówiąc nie bardzo wiem czego mam się uczyć,z uwagi na to, że nie dostaliśmy żadnych zestawów pytań. Mamy się spodziewać pytań z pracy albo związanych z tym czego się nauczyliśmy na studiach. Z pracy myślę, że odpowiem bez większych problemów, jeśli zadadzą mi jakieś inne pytanie będę musiała improwizować. Przecież nie ma siły0 w dwa czy trzy tygodnie nie powtórzę materiału z trzech lat studiów. Jakoś to będzie ![]() Mkarlinko- będę Licencjonowaną Limonką ![]() Pytałaś o sens związków na odległość. W moim przek0naniu miłość to nie jest temat,w którym można generalizować. Wszystko zależy od konkretnej sytuacji i konkretnej pary. Widziałam kilka porażek takich związków, ale i kilka sukcesów. Moja siostra spotykała się swego czasu z facetem z Włoch (i nie mówię tu o dzielnicy Warszawy ![]() ![]() Dlaczego poruszyłaś temat wypalenia zawodowego? Co się tam dzieje w tej Twojej pracy? Tysiu- no no no ![]() ![]() ![]() Tak, mówiłam o "Miłości na wybiegu". Film podobno jest mocno średni, ale nie ma mowy, żebym przegapiła jakikolwiek film z DOROCIŃSKIM!!! Zmykam szykować się do pracy. Dziś dla odmiany będę rekrutować ![]() Życzę miłego weekendu i postaram się jeszcze dziś tu zajrzeć ![]()
#5003 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() w koncu mi sie troszeczke humorek poprawil, umowilam sie z kolezanka na poniedzialek na zakupy bo mam wolne ![]() ![]() a psuje mi humor czekanie na tel od Pana M ![]() ![]() ![]() ![]() w koncu zaczelam dostrzegac ze schudlam, siedzialam i patrzylam na swoje nogi i chcialam pomyslec ze sa grube ale nie byly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5004 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie wiem czy zwróciłyście uwagi, ale 5000 postów już za nami i lada chwila będziemy musiały założyć nowy wątek.
Nie wiem jak Wy, ale myślę, że warto by przedyskutować rzucony kiedyś luźno pomysł, żeby zmienić nazwę na taką, która będzie bardziej kompatybilna z charakterem naszego wątku. Dlatego apeluję o pomysły! Kilka moich propozycji: - (Nie)normalne dziewczyny- wspólne odchudzanie z happy endem - Nimfomanki walczą z kilogramami i nie tylko (offtopy to nasza specjalność ![]() - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Walka z kotletem i czekoladą. Oddział zamknięty bez klamek. Wchodzisz na własną odpowiedzialność ![]() Poza tym fajnie byłoby w pierwszym poście zebrać wszystkie nasze mądrości życiowe ![]() - Waga kłamie. - Dieta bez grzechów to nie dieta. - Dieta? Jaka dieta? Nie znam człowieka! ![]() Chociaż wiem, że to zaledwie kropla w morzu. Czekam na Wasze propozycje tytułów jak też haseł do naszego dekalogu odchudzaczek ![]()
Jestem bezbronna tylko wtedy, gdy schnie mi lakier na paznokciach... Edytowane przez Limonka1987 Czas edycji: 2009-09-05 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#5005 |
Zakorzenienie
|
Limonko stawian na nazwe 3i4
![]() ![]() ![]() no ale to moje zdanie.... ![]()
#5006 |
Zadomowienie
|
Limonko ja jestem za 4 propozycją .....
![]() ![]() Zobaczysz dasz rade z obroną ![]() ![]() Virginio trzymam mooocno kciuki za to co ma sie wydarzyc a nie chcesz nam poki co powiedziec ![]() ![]() Zdjęcia fryzury póki co nie wrzuce, bo nie mam aparatu, a poza tym to nic szczególnego, podciełam troszke i wycieniowałam ![]() Kostko jeszcze raz zycze udanego wyjazdu i przynzam się że odrobinkę zazdroszcze ![]() Fiolusiek no widzisz w końcu do Ciebie dotarło, że schudałaś i to nie mało!!! Moim zdaniem taki spadek kg na pewno jest zauważalny dla otoczenia, pewnie dla Ciebie też, ale troszkę mniej bo wiadomo człowiek sam dla siebie jest bardziej krytyczny !!!!! I PAMIĘTAJ czekamy z niecierpliwoscia na zdjęcia porównawcze przed/i po ![]() ![]() ![]() Tysia widze, że rośnie nam nowa kinomaniaczka ![]() A co do sukienki, to nie bądz dla siebie tak baardzo krytyczna....znajdz jakies pozytywne cechy w swoim wyglądzie...i najlepiej podziel się nimi z nami ![]() ![]() dzien dobry ![]() a ja od rana sprzatam troszkę w domu ![]() potem zaczne się szykoac na wesele ![]() ![]() co do sukienki to jeszcze nie zdecydowałam w której ide ![]() ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#5007 | |||||||
Raczkowanie
|
Dzień Dobry Paniom!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po drugie, jak zaczynasz kwestionować sens istnienia związku to już jest coś nie tak... Ale znam kilka związków, które przetrwały rozłąkę - więc to zawsze jakieś pocieszenie. Może lepiej powiedż TeŻowi, że Ci tak ciężko. I w ogóle - dlaczego wyjechał (bo może gdzieś pisałaś, ale jestem gapa i mi umknęło) Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() -------------------------- Jej... już nie mam siły więcej pisać ![]() ![]()
![]() |
#5008 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mi, oczywiście, najbardziej spodobał się tytuł 2 (ciekawe dlaczego? ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A u mnie pada, jest szaro, buro i ponuro. Odwiozłam TŻeta do pracy i pojechałam na basen. Po powrocie posprzątałam klatkę, i bardzo z grubsza domek. Na wieczór, a może nawet na nockę filmową, chciałam zaprosić koleżankę, ale chyba nie uda jej się dziś wyrwać, a szkoda ![]() Trzeba będzie coś innego wykombinować ![]() Ściskam Was mocno! ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2009-09-05 o 13:18 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#5009 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja Ci natomiast moze powiedizec jak bylo u mnie..... dzielilo nas 100-110km jakos tak i przetrwalismy razem 1,5 troku, jedak mnei nerwica brała ze jest m izle a nei mam sie do kogo przytulic, jest mi dobrze nei mam sie z kim tym podzielic, jestem zla nei mam sie na kim wyzyc i wogole.....zaczelo sie wypalac to co bylo, widac bylo za słabe ze nei wytrwalo rozłąki...ale teraz nie załuje....bo z niego taki debil ze szok....co aj w nim widzilam;D Cytat:
Cytat:
noi nasze najczestrze "to nei aj...to hormony;D" a co do nazwy,tez sadze ze 3 an jlepsza....chyba ze ktos jeszcze cos ciekawszego wymysli....ale ne isadze zeby ktos podbił nasza limoncie;d Cytat:
Cytat:
![]() moje paznokcie ![]() Cytat:
![]() 24wrzesnai bedzie dopeiro w usa, czyli na naszym polskim fox lifie pewnei z meisiac pozneij, to amsz jeszcze sporo czasu ![]() dziewczynki.....byłam w galeri i kupiłam ali prezent na wieczor panienski hahahahahahahhahahah, smaic mi sie do teraz chce co ta kobieta mi proponowala;p , ale w rezultacie wybralam cos calkiem innego;D
![]() ![]() |
![]() |
#5010 | ||
Raczkowanie
|
Hej Kobitki moje piękne
![]() Przepraszam, że mnie tak wsysło, ale to wszystko przez Malinn, bo wbiła mi klina i mnie wsysło ![]() ![]() ![]() ![]() Malinn wypatrzyłam Cię też na rossmannowym forum ![]() ![]() ![]() [ Dzięki Wam bardzo za troskę ![]() Cytat:
Cytat:
Co do wyjazdów- co się odwlecze, to nie uciecze - wszystko przed Wami, spokojnie. Życzę powodzenia we wspólnym dietowaniu i mam nadzieję, że mężusiowi nic poważnego nie jest. A tak w ogóle - mój ma podobne objawy... Co do Twojej owaulacji - nie licz, bo to tylko wprowadzi dodatkowego stresa. A tak? Cieszycie się sobą i o to chodzi ![]() ![]() Limonko coś mi się wydaje, że to nie tylko Ty podkochujesz się w swoim szefie, ale i on w Tobie ![]() ![]() Kostko udanego wyjazdu. Ależ ja Ci zazdroszczę... A decu śliczne. Napawdę. Ja kompletnie nie mam talentów plastycznych. Tym bardziej podziwiam. ![]() Blokerko - temat pracy bomba. Tysiu - myślę, że z tą sukienką przesadzasz na napewno wyglądasz ślicznie. Aleto Ty masz się czuć dobrze w stoju, w którym pójdziesz. Więc jeśli miałabyś iść ze złym samopoczuciem, to może lepiej iść w spodniach i może jakiejś ciekawej tunice? Pamiętaj - dobre samopoczucie to podstawa dobrej zabawy. A gdzie się podziała Niuniuska i Mamrotka? Jakbym zapomniała - proszę puknijcie do mnie jak będzie nowy wątek. Buziaki. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.