|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Problem z brzuchem
Witam Was drogie wizażystki
![]() Mój problem polega na tym ze mam twardy brzuch, w dodatku boli mnie podbrzusze, mam chwilowe mdłości i nie mam apetytu do jedzenia ;( Okres dostałam normalnie , trwał 9 dni a teraz jestem 5 dni przed okresem. Dlaczego mam takie objawy ? ![]() To ciąża czy coś innego może mi dolegać ? Edytowane przez werka883 Czas edycji: 2009-09-05 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Problem z brzuchem
Cytat:
Jezeli wyjdzie negatywny a wciaz bedziesz sie zle czula pojdz do lekarza. Najprostrze razwiazanie twoich watpliwosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
To może być wiele rzeczy
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Brzuch mam twardy i mnie boli od jakiś 2 Tyg. a i do tego często mam gazy
![]() Jakiś ponad miesiąc temu miałam przeziębiony pęcherz, ale brałam lekarstwa przez 3 dni i mi ustało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja parę lat temu miałam silne bóle brzucha, mdłości, wymioty, myślałam że to może zatrucie pokarmowe, poszłam do lekarza i okazało się... że to odmiedniczkowe zapalenie nerek. Jeżeli miałas problem z pęcherzem, to może infekcje nie została dobrze zalezczona. To ozywiście tylko moje spekulacje, ale co Ci szkodzi sprawdzic i zrobić posiew moczu.
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.