Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-05, 14:22   #4681
centipede
Zadomowienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Dziękuję za bank surówkowych pomysłów na Was zawsze można liczyć będę wypróbowywać po kolei
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Dziękuję Słonko, mam wielką nadzieje że jutro będę zdrowa
A Ty co porabiasz?
Bo jakaś cisza na wizażu, dziewczyny pewnie sprzątają nadal..
Czytam książkę "Little Children" (Tom Perrotta) i czekam aż TŻcik wstanie bo był w pracy na nocce i teraz odsypia
Słoneczko u mnie wychodzi to może jeszcze dzisiaj jakiś rowerek będzie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
B
Ja uwielbiam marchewkę+jabłko+śmietana i chyba ciut soku z cytrynki jest. Mniam, mniam... dawno tego nie jadłam, a akurat jabłka mam w domu, to może jutro sobie zrobię
Ze śmietaną jeszcze nie jadłam zawsze marchewka, jabłko i sok z cytryny, trzeba wypróbować

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
W zasadzie, to nigdy sama nie robiłam. To specjalność mojej mamy. Zdaje się, że dusi się ją jakoś i dodaje śmietanki, ale dokładnie nie wiem. Zapytam się potem mamy, to Ci powiem.
Też będę czekać na przepis

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Asiulek szkoda, że nie ma możliwości, żebyś została od razu po stażu ale tak jak piszesz, na pewno później będzie Ci już łatwiej, doświadczenie i umiejętności na pewno się przydadzą
Stary 2009-09-05, 14:26   #4682
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Aniołku Ty to byłaś rozchwytywana i bardzo dobrze dziękuję Ci bardzo za te informacje! Ja na razie wyszukałam wszystkie szkoły w swoim powiecie (trochę udało się znaleźć). A rozwoziłaś samo CV czy jeszcze podanie albo list motywacyjny? Rozmawiałaś z dyrektorami czy zostawiałaś w sekretariacie? Sorki, że Cię gnębię Chyba nie będzie przeszkodą to że zacznę rozwozić CV zanim dostanę dyplom licencjacki?
Rozwoziłam CV i list motywacyjny do większości szkół. Czasami jak dyrektor się napatoczył, to sobie z nim pogadałam, ale z reguły nie było go w szkole i zostawiałam tylko aplikację w sekretariacie.
Oczywiście, że możesz rozwozić CV nawet gdy nie masz licencjata. Wtedy tylko trzeba poinformować, że bronisz się tego i tego i od początku roku szkolnego będziesz już miała pełne kwalifikacje. (Studentów też przyjmują, ale nie lubią tego robić, bo trzeba się starać o pozwolenie do kuratora).
CV najlepiej zacząć rozwozić ok. lutego, marca, bo wtedy dyrektorzy muszą stworzyć wstępny plan na przyszły rok. Jeżeli jednak w tym okresie nikt się nie odezwie, to się nie przejmuj. Obudzą się w wakacje

Co do surówek, bo bardzo lubię marchewkę z jabłkiem starte na małych oczkach, do tego trochę cukru i przypraw. Pyszotka
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 14:27   #4683
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

Asiulek szkoda, że nie ma możliwości, żebyś została od razu po stażu ale tak jak piszesz, na pewno później będzie Ci już łatwiej, doświadczenie i umiejętności na pewno się przydadzą
Żałuję, bo bardzo spodobała mi się tam praca A i ogólnie atmosfera jest świetna, dobrze się tam pracuje. Narazie cieszę się, że udało mi się dostać na staż, bo już widzę że inni mają z tym problem.
Będziemy się składać w moim referacie na prezent ślubny dla koleżanki, 19 września ma swój wielki dzień Tylko że jeszcze nie wymyśliliśmy co kupimy
Stary 2009-09-05, 14:46   #4684
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Luska bawcie się dobrze!

Szukam właśnie inspiracji bo przeważnie mamy mizerię, albo jakąś sałatkę z ogórków ze słoiczka albo kapustę pekińską z jakimiś dodatkami i przydałoby się coś nowego
Dziękuję
Co do suróweczki to polecam marchewkę startą na drobnych oczkach, por w kółeczkach(jeśli wolisz mniej ostre to można sparzyć) do tego śmietanę trochę soli cukru i można soku z cytryny. Jest przepyszna!
Kurcze miałam dziś odebrać o 14 mamie bukiet z kwiaciarni, rano jeszcze pamiętałam, a potem poszłam się kąpać, robić włosy i zapomniałam! jak wróci to będzie i ostre tłumaczenie! Pani sama się pofatygowała i nam do domu przyniosła, bo spieszyła się na dekorację kościoła. Ale wstyd, tym bardziej, że to taka znajoma, ciekawe skąd miała nasz adres pewnie musiała zadzwonić do mamy koleżanki
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 14:53   #4685
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Dziękuję
Co do suróweczki to polecam marchewkę startą na drobnych oczkach, por w kółeczkach(jeśli wolisz mniej ostre to można sparzyć) do tego śmietanę trochę soli cukru i można soku z cytryny. Jest przepyszna!
Kurcze miałam dziś odebrać o 14 mamie bukiet z kwiaciarni, rano jeszcze pamiętałam, a potem poszłam się kąpać, robić włosy i zapomniałam! jak wróci to będzie i ostre tłumaczenie! Pani sama się pofatygowała i nam do domu przyniosła, bo spieszyła się na dekorację kościoła. Ale wstyd, tym bardziej, że to taka znajoma, ciekawe skąd miała nasz adres pewnie musiała zadzwonić do mamy koleżanki
Nie przejmuj się za bardzo, każdemu się zdarza o czymś zapomnieć Dobrze, że bukiet dotarł.
Stary 2009-09-05, 15:05   #4686
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

jeju nareszcie słońce przebiło się przez te okropne chmury, bo już zaczynałam wątpić
mamy jechać dziś pociągiem do Wawy to w taką pogodę mi sie bardzo by nie chciało, ale jest nadzieja

moja mama robiła ostatnio jakaś surówkę z białej kapusty, z pietruszką, cebulą czymś chyba jeszcze i jak dobrze pamiętam to z wodą gazowaną (?) ale dobra była bo ja to lubię taki proste

i jeszcze lubie marchewkę ugotowaną, ale bez groszku

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 16:56   #4687
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Żałuję, bo bardzo spodobała mi się tam praca A i ogólnie atmosfera jest świetna, dobrze się tam pracuje. Narazie cieszę się, że udało mi się dostać na staż, bo już widzę że inni mają z tym problem.
Będziemy się składać w moim referacie na prezent ślubny dla koleżanki, 19 września ma swój wielki dzień Tylko że jeszcze nie wymyśliliśmy co kupimy
ja ostatnio wymyśliłam z takiej okazji pozłacane ręcznie kieliszki do wina, koleżanka była zadowolona
Stary 2009-09-05, 17:29   #4688
madmuazelle
BAN stały

Czesc

Ja tylko na chwile,bo się szykujemy i jedziemy na koncert September
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 17:36   #4689
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ale fajnie u nas też jest już taka tradycja, że jak ktoś bierze ślub, a mamy sporo młodych osób, to po ślubie przynosi ciasto, a od nas dostaje prezent i kwiaty. Tylko my się zawsze pytamy PM co chce dostać. I tak w lipcu koleżanka dostała grill elektryczny i art. do wina, a w sierpniu inna koleżanka dostała zestaw sztućców i szklanki takie kolorowe na lato. U nas składa się zwykle cała 40 osobowa kancelaria (chyba, że ktoś jest na urlopie) i zwykle składamy się po 10 zł, więc PM może sobie zażyczyć coś już konkretnego za taką kasę. Może też się spytajcie co by chciała niech poda Wam kilka życzeń w różnych cenach.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 17:58   #4690
lusmarija
Wtajemniczenie

uciekam na panieński wypije Wasze zdrówko na pewno

buziaki i miłego wieczorku

PS.
nie mogłam się oprzeć

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 20:02   #4691
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
uciekam na panieński wypije Wasze zdrówko na pewno

buziaki i miłego wieczorku

PS.
nie mogłam się oprzeć
no to miłej zabawy i czekamy na relacje
Stary 2009-09-05, 20:15   #4692
lain
Zakorzenienie

mialam odsypiac, a tu mnie rodzinka wyciagnela na wies na grilla wiec pojechalismy z kociaczkami na smyczach obczaily sobie caly teren tak sie zmeczyly, ze w drodze powrotnej zasypialy na siedzaco a teraz spia jak zabite

a zaraz bedziemy z TZem ogladac mecz
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 20:34   #4693
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to jest Samoa
za***iście, zero prywatności:hah aha:

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

no przecież to widać i czuć z daleka, że to ona... te rozlatane oczy, ten aparat na zęby (zobaczcie jak jej wyprostował górę ) no o języku czy fryzurze już nie wspomnę... Samoa jak nic
ehhh, musze kogos pozwac za wykorzystanie mojego wizerunkuPokażę Wam wczorajsza fotke z dóch powodów - bo widac ząbki i jeszcze cos fajnego

Cytat:
Dziewczyny widziałyście tą stronę? Fajny blok
http://pokazywarka.pl/46a643-2/
wiem gdzie jest ten blok. Kcha z tymi balkonami jeden na drugim, chyb amieszkania musialyby być tam po dwa koła za metr, żebym kupiła i to nie dla siebie tylko pod wynajem

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a w ogole wczoraj pierwszy razm wyprobowalismy tzw. "przewoz osob" (funkcjonuje to w Krk od stosunkowo niedawna) i powiem wam, ze spoko zaplacilismy prawie polowe mniej niz jak bysmy jechali normalna taksowka dobrze, ze w koncu ktos przelamal ten taksowkarski monopol
a to my juz mamy to wypbróbowane, spoko sprawa, bo mozna sie ugadac zkolesiem na wstępie za ile nas zawiezie.

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
a miałam Wam napisać,że wczoraj załatwiłam sobie skrzypaczkę zapomniałam ,że moja koleżanka jeszcze z przedszkola skończyła szkołę muzyczną-gra na skrzypcach i studiuje jakoś w tym kierunku moja inna koleżanka mi przypomniała więc napisałam do tamtej i spoko nie ma sprawy tylko muszę się przypomnieć z nowym rokiem zapomniałam zapytać ile bierze jak myślicie? ile skrzypaczka bierze?
mysle, ze max trzy stowki.

Byliśmy na imprezce i spaliśmy u znajomych, bo żadne z nas nie mogło prowadzić JAk juz sie obudziliśmy w południe to jak się zebraliśmy to u mnie w domu byliśmy na 15Ale nieźle byłoMusimy kupic alkomat, juz się tak zbieramy do tego zakupu, ale w końcu trzeba to kupić. Braliśmy wczoraj podczas picia tabletki antykacowe i działają, bo dziś po zmieszaniu wszystkich możliwych używek mielibyśmy kacora giganta a tu lajcik I sobie spokojnie leniuchujemy i drzemki ucinamy co chwilę

A ja wiem co u KasiI juz się nie mogę doczekac aż wlezie na gmaila jełop jeden
Stary 2009-09-05, 20:42   #4694
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Ale nudy Tz poszedł grać w Eurobiznes z ojcem i Zuźką a mnie zostawił sama p[rzed kompem:. I nudy jak nie wiem nie mam w co grać. Sukienek nie chce mi sie ogladac. Nie mam co czytać bo koleżanka zapomina mi książki przynieśc do poczytania ehh
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 20:52   #4695
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Najwierniejsze fanki brzydala - Panny Młode 2010
jestem za

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 21:20   #4696
BlackAngel
Adwokat diabła

chyba się zakochałyście w brzydalu

no więc co u mnie:
* przemeblowałam z tż pokój
* tż zaliczył egzamin na 4,5 (kujon.. ;P )
* pijemy sobie Cin Cin cherry

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 21:49   #4697
n-karlik
Raczkowanie

cześć wszystkim Sexi Dzikim Kociakom nie było mnie kilka dni odkąd do Was dołączyłam- ale widzę że już nadrobić nie dam rady gaduły jedne. Witam nową PM Brzydalową . haha . Przez ten czas zdążyłam wykombinować zespół Kurcze mam problem, nie wiem kogo wybrać - myślałam że będzie to prostsze. Czy mogę podać ich stronkę i zapytać się Was co myślicie o tym jak śpiewają? czy to nie jest dozwolone przez regulamin? (wolę byc grzeczna i nie broić )
and make a brand new ending...

n-karlik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 22:06   #4698
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n-karlik Pokaż wiadomość
cześć wszystkim Sexi Dzikim Kociakom nie było mnie kilka dni odkąd do Was dołączyłam- ale widzę że już nadrobić nie dam rady gaduły jedne. Witam nową PM Brzydalową . haha . Przez ten czas zdążyłam wykombinować zespół Kurcze mam problem, nie wiem kogo wybrać - myślałam że będzie to prostsze. Czy mogę podać ich stronkę i zapytać się Was co myślicie o tym jak śpiewają? czy to nie jest dozwolone przez regulamin? (wolę byc grzeczna i nie broić )
a to mamy jakas nowa pm oprócz brzydala? możesz dac stronkę a jakbys zrobiła cos niezgodnego z regulaminem to od pilnowania tego sa moderatorzy
Stary 2009-09-05, 22:26   #4699
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Możesz wklejać. Cały czas tu wklejamy jakieś linki do swoich sal, fotografów, zespołów...
Stary 2009-09-05, 22:43   #4700
lain
Zakorzenienie

eh ale przewalilismy ten mecz...

jedziemy z TZem na rynek na kebaba TZ jak kobieta w ciazy... nachodza go znienacka rozne smaki
Stary 2009-09-05, 22:46   #4701
n-karlik
Raczkowanie

www.tomart.com.pl

Stary 2009-09-05, 23:22   #4702
kaska87
Zakorzenienie

zmieniłam koncepcję mojego stajlu na wesele 12.09 jakos mi nie podpasiło z tymi fioletowymi butami więc biorę takie ze złotymi dodatkami z kokardką tylko teraz muszę kupic złote kolczyki, a nie fioletowe-takie wiszące wiecie o co biega dużo takich jest w H&M

Stary 2009-09-05, 23:25   #4703
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
zmieniłam koncepcję mojego stajlu na wesele 12.09 jakos mi nie podpasiło z tymi fioletowymi butami więc biorę takie ze złotymi dodatkami z kokardką tylko teraz muszę kupic złote kolczyki, a nie fioletowe-takie wiszące wiecie o co biega dużo takich jest w H&M
Wiemy wiemy.... ja idę spać bo znowu mi sie stany urojonej ciąży odnawiają
- obłęd
Zawsze wydawało mi się że to poranne mdłości.. no chyba, że tak ujawnia się urojoność tej ciąży

oooj matko beznadziejnie się czuję
Stary 2009-09-05, 23:34   #4704
kaska87
Zakorzenienie

ja też spadam spać bo jestem zmiażdżona tym wyjazdem w ogóle nie ufam obcym kierowcom, a dzisiaj prowadził chłopak koleżanki n prawdę ja tylko nie potrafię ładnie parkować, ale jeździć potrafię a on jeździ jak down, wyprzedza na ciągłej i zmienia biegi jak lebioda i jeszcze walnął tekst by jego dziewczyna nie robiła prawka bo "baba i samochód to nie jest dobry pomysł" myślała, że mu odwinę bo jeżdżę lepiej od niego a mam piczę!

dobranoooooooc

Stary 2009-09-05, 23:50   #4705
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja też spadam spać bo jestem zmiażdżona tym wyjazdem w ogóle nie ufam obcym kierowcom, a dzisiaj prowadził chłopak koleżanki n prawdę ja tylko nie potrafię ładnie parkować, ale jeździć potrafię a on jeździ jak down, wyprzedza na ciągłej i zmienia biegi jak lebioda i jeszcze walnął tekst by jego dziewczyna nie robiła prawka bo "baba i samochód to nie jest dobry pomysł" myślała, że mu odwinę bo jeżdżę lepiej od niego a mam piczę!

dobranoooooooc

ja czasem siedzialam jak na szpilkach jak jechalismy do Chorwacji, a kolega sobie prowadzil jedna raczka wygladajac przez okno (do przodu patrzylam ja z tylnego siedzenia ) albo grzebal gdzies tam w radiu w poszukiwaniu wlasciwego numerka mp3
jak by mu nagle cos/ktos wyskoczyl na droge to mogloby byc kiepsko...
strasznie nie lubie rozkojarzonych kierowcow

my juz po kebabie farciarze z nas - jestesmy mistrzami w unikaniu strazy miejskiej juz nie pierwszy raz wyjezdzamy sobie praktycznie spod samego rynku i mijamy "straz, wielka straz" wlepiajaca komus mandat

tez sie powoli zmywam do spania, bo troche z nog juz padam
Stary 2009-09-05, 23:59   #4706
gospella
Wtajemniczenie

a ja dla odmiany spać nie mogę, obudziłam się z drzemki i koniec,
ogladałam biżutki dziś, i nie wiem co wybrać... chciałam kryształki swarowskiego, ale to chyba nie to
a propos sałatek to ja jem niestety bez śmietany, tylko oliwa z oliwek i najbardziej lubie sałata, pomidor, jajko na twardo, i oliwa oczywiście , no ale to dietetyczna a propos diety to własnie wszamałam parówkę i kawalek żółtego sera...
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-06, 00:07   #4707
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Na moje oko, to fajny zespół Słyszałaś ich na żywo? Bo na stronkach są nagrania studyjne i nie ma to jak posłuchać na żywo. Fajnie ta dziewczyna śpiewa, bo ma ładny głos i nie wyje. I jeśli instrumenty mają dla Ciebie znaczenie, to dowiedz się na czym u Ciebie będzie grał M. M., bo na stronce jest napisane, że on śpiewa, gra na gitarze i na perkusji, no ale jednocześnie się przecież nie da na tych dwóch instrumentach grać.

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
a ja dla odmiany spać nie mogę, obudziłam się z drzemki i koniec,
ogladałam biżutki dziś, i nie wiem co wybrać... chciałam kryształki swarowskiego, ale to chyba nie to
a propos sałatek to ja jem niestety bez śmietany, tylko oliwa z oliwek i najbardziej lubie sałata, pomidor, jajko na twardo, i oliwa oczywiście , no ale to dietetyczna a propos diety to własnie wszamałam parówkę i kawalek żółtego sera...
A my sobie z rodzicami na kolację zrobiliśmy grilla
Stary 2009-09-06, 00:18   #4708
n-karlik
Raczkowanie

[QUOTE=Jazzmanka;14097898]Na moje oko, to fajny zespół Słyszałaś ich na żywo? Bo na stronkach są nagrania studyjne i nie ma to jak posłuchać na żywo. Fajnie ta dziewczyna śpiewa, bo ma ładny głos i nie wyje. I jeśli instrumenty mają dla Ciebie znaczenie, to dowiedz się na czym u Ciebie będzie grał M. M., bo na stronce jest napisane, że on śpiewa, gra na gitarze i na perkusji, no ale jednocześnie się przecież nie da na tych dwóch instrumentach grać.

dziękuję za opinię, postaram się dowiedzieć

Stary 2009-09-06, 00:18   #4709
gospella
Wtajemniczenie

tylko nie mów, że karkówka była z grila
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-06, 00:42   #4710
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
tylko nie mów, że karkówka była z grila
Nie było, tak po prostu spontanicznie sobie grilla rozpaliliśmy, bo kiełbasa w lodówce była i jedliśmy tylko kiełbaskę. Taki grill na szybko. Zjedliśmy i dalej wróciliśmy do swoich zajęć.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości