|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
![]() A to w koncu jakiej plci ta kicia? Ja o tym ze mam krolice, nie krola, dowiedzialam sie odbierajac ja z lecznicy, w ktorej miala zostac pozbawiona brzydkiego instynktu znaczenia terenu ![]() Zabieg okazal sie niemozliwy do wykonania ze wzgledu plec zwierzaka... Okazalo sie ze mam terytorialna samice, ale na szczescie dosc szybko sama sie uspokoila. A to moja dyzurna kotka, nie bezdomna ale wolny czas spedza przed moja klatka wypatrujac osob ktore jej podrzucaja smakolyki. Jak widzi, ze wracam ze sklepu to biegnie, lasi sie, mruczy, ociera i odprowadza, tylko zeby jej cos dac i poglaskac. Ale wybredna jest bardzo, lososiem ostatanio pogardzila... Skarbiatko, jakis zlot sie odbyl? A zdjecia beda?
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Z czego ta nalewusia?
![]() U nas produkcja malinowej i jeżynowej w tym roku Malinowa w zeszłym roku była hitem wśród rodziny
|
#1173 | ||
|
Zakorzenienie
|
zlot to za duże słowo,bo tylko we trzy byłyśmy,fotek nie było niestety ,Truskawa zapowiedziała na forum ,ze raczej nie chce być fotografowana więc już nawet się nie wychylałam z aparatem,a teraz żałuję
|
|
#1174 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zauwazylem, gdy wyszedlem na taras, zeby zapalic - ksiezyc w pelni nad Tegelberg ![]() --- Ja dzisiaj bezalkoholowo (wyjatkowo) Mam nadzieje, ze jutro uda sie zorganizowac jakis wypad do pubu
|
|||
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna ta "twoja" kicia Betty.
Ostatecznie mój kot jest kocurem. Dziś był na kontroli u weta, po operacji. Wet powiedział, że kociak miał naprawdę szczęście. Z początku brałyśmy go za kocurka (mama zajrzała pod ogonek ) i wyglądało to na kocura właśnie. Nie byłyśmy pewne, bo wszystko tam miał spuchnięte po operacji. Potem mama dopatrzyła się sutków . Ostatecznie dziś mamy pewność, że mamy kociego faceta w domu. Póki co ustala sobie pozycję w hierarchii ( czytaj: regularnie dostaje po łebie od kocic )Ja się tam nie zdziwię, jak to obojnak jakiś będzie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-05 o 23:00 |
|
|
|
#1176 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1177 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprosze o przepisik na priv cos takiego bym chetnie umerdala bo akurat mam aronie na dzialcedziewczyny szukam korektora pod oczy, moze byc troche rozswietlajacy, konsystencja nie za ciezka bo mam cieniutka skore, a kolor blado-trupi, mozecie cos polecic? musze zakamuflowac zombiaka ![]()
|
|
#1179 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
2 kg aronii 400 liści wiśni 2 kg cukru 1 litr spirytusu 1 kwasek cytrynowy (20 g) Aronie i liście umyć. Następnie aronie z liśćmi zalać zimną wodą, dodać cukier i gotować 20-30 minut. Odstawić na 24 godziny, przecedzić i dodać kwasek cytrynowy,dodać spirytus i rozlać do butelek. Ja kwasku nie dawałam ![]() idę spać.... mam dość dzisiejszego dnia
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-09-05 o 23:18 |
|
|
|
|
#1180 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Hah, pamiętam, ale nie pamiętam, który to był
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pewnie milo bylo. Cytat:
Bella Luna z uroczym tekstem Ale tylko dlatego, ze nie moge znalezc Denpasar Moon Colina Bass'a. Tez trzeba bedzie pokochac i wychowac jak wlasne....
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę, moja Halin ma znowu coś nie tak z siku Teraz wieczorem zauważyłam, jak siedzę cały czas z widokiem na kuwetę. Chodzi tam co chwila, siku tylko malutkie tam zostawia. Do tego zrobiła dwie nieduże plamy na łóżku. W poniedziałek trzeba będzie znów do weta A zachowuje się zupełnie normalnie, nic po niej nie widać.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-09-05 o 23:35 |
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Spoks
Mamy już kota z połamanym ogonem, bez ogona. Obojnak nas nie przerazi ani nie zdziwi![]() Agnyś - przyznam, że nigdy aż tak dokładnie nie przyglądałam się kocurom pod tym kątem Wiem przynajmniej, dzięki Contax, jak nie pomylić pępka z sutkiem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-05 o 23:36 |
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Na przykład Christian Bale ma sutki, a facet z niego jak się patrzy
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Obojnak jak nic
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1190 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jezusicku! mój małż tez ma sutki i fistaszka
![]() związałam sie z obojniakiem ![]()
|
|
#1191 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
) na "American psycho" wlasnie (z ta roznica, ze wpadl juz po pierwszym morderstwie).--- Dobranoc
|
|||
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przełączyłam na Canal+ , leci film Wyjście z Maddsem Mikkelsenem. Nie wiem, o co chodzi w tym filmie, ale na Maddsa mogę pozerkać. Ciachowo-niszowo tam wygląda
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Obawiam się, że idąc tym tropem dojdziemy do szokujących wniosków
A mianowicie, że wszyscy nasi mężczyźni to obojnaki ![]() Tym akcentem kończę moje dzisiejsze wypociny wizażowe ![]() Popodkładałam ceratki i reklamówki, coby mi w nocy kotka plam na sofie i fotelach nie zrobiła Biedna, łazi do tej kuwetki jak przysłowiowy kot z pęcherzem ![]() Dobranoc Barowicze Edit: A na co te liście do nalewki się daje? Wyobraźnia mnie zawodzi. I to akurat 400 (rozumiem, że sztuk?)
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-09-06 o 00:07 |
|
|
|
#1194 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurcze...pracochłonna ta nalewka, a najwiecej czasu schodzi na liczenie liści
|
|
|
#1195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja nie tylko nie ma Canal+, lecz także (a moze przede wszystkim) telewizora ![]() idę spać z tej rozpaczy.Dobranoc
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiedziałam, że się tu zjawisz
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam do tej pory dwa: Bourjois i Heleny Rubinstein. Bourjois ładnie rozświetlał, nie najlepiej krył i był koszmarnie niewydajny. kosztował ok 40 zł/1,5 ml HR kryje wszystko, ale marnie rozświetla (a może mam zbyt ciemny odcień) i jest dość ciężki. Nadaje się też fajnie do tuszowania innych niedoskonałości. Bardzo wydajną miniaturkę dołączoną miałam do tuszu w promocji w Super Pharm, więc nie wiem, ile kosztowałaby oddzielnie. Teraz też planuję sobie kupić korektor i myślę nad tym z Nuxe (chociaż jest jakiś taki różowy ) albo Dax CosmeticsMam zawsze problemy z doborem odcienia, bo jasnoróżowe (a takich jest najwięcej, nie wiedzieć czemu) tylko podkreślają trupowatość szarawej cery pod oczami. Sephora ma fajny żółtawy odcień z delikatną micą, ale niestety jakość produktu jest fatalna więc nie kupię
|
|
#1198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie tak poznawać "nasze" dziewczyny Cytat:
|
|
#1199 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z tradycyjnych najlepiej się sprawdzał u mnie taniutki Maybelline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...do-twarzy.html . Ale wolę minerały. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

Malinowa w zeszłym roku była hitem wśród rodziny

Mam nadzieje, ze jutro uda sie zorganizowac jakis wypad do pubu

. Ostatecznie dziś mamy pewność, że mamy kociego faceta w domu. Póki co ustala sobie pozycję w hierarchii ( czytaj: regularnie dostaje po łebie od kocic

Teraz wieczorem zauważyłam, jak siedzę cały czas z widokiem na kuwetę. Chodzi tam co chwila, siku tylko malutkie tam zostawia. Do tego zrobiła dwie nieduże plamy na łóżku. W poniedziałek trzeba będzie znów do weta 
Ale jak to?????????
idę spać z tej rozpaczy.