|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Kiedy zamkniesz oczy, nic nie zaskoczy Cię .
czasami lubie jak ktos mnie obserwuje i patrzy na mnie i mowi ze mnie lubi. swiadomie niszczysz mnie . Więc spleć palce z moimi palcami i chodź, prowadź i daj się prowadzić.
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2009-09-06 o 01:14 |
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
zabrałeś mi radość z życia, nienawidze cię za to
stan czekania dobiegł końca, prosze możesz pocałować klamkę mam wrażenie, że gdybym stanęła na górce i wykrzyczała, że jestem samotna to i tak nie przyszedłbyś mnie przytulić przepraszam, nie dorosłeś do miłości jesteś nikim, pustym imieniem w mojej książce telefonicznej przepraszam, że powierzyłam moja uczucia osobie, która ma wyłączone wszelkie wyższe uczucia - coś się stało? - nic, wiesz, nic.. ostatnio nie jestem skłonna do żadnych wyższych uczuć mówiłam ci już, że masz opuścić moje serce, potrzebujesz eksmisji na kartce? wiedziałam, że mnie skrzywidzisz, nie myślałam, że tak szybko utopię cię, chociażby w kubku kawy i koniec czasów, gdy szukałam twojego zapachu na kawałku mojej poduszki nafaszerowałeś mnie nadzieją, a później beznamiętnie wyprułeś pozostałe wnętrzności kiedyś opisałabym cię tak: wysoki, przystojny brunet o czekoladowych oczach, który potrafi najczulej na świecie dotknąć mojego ramienia, a dziś? dziś możesz otrzymać jedynie miano pustego dupka z kłamstwem w oczach! kiedyś, żeby usnąć potrzebowałam twoich ramion, dziś potrzebuje przeczytać raz jeszcze kartkę z napisem, że cię nienawidzę nienawidze cię, nienawidzę cię, nienawidzę cię.. przecież wszystko można sobie wmówić i kolejne beznamiętne pa wypowiedziane na pożegnanie - to koniec - dlaczego? - bo już nie czuję tego co czułam, już nie wariuje, już nie stroję się godzinę przed lustrem, już nie sprawdzam co 10 minut telefonu, czy oby na pewno nie dzwoniłeś, a ja może po prostu nie usłyszałam, już nie pytam po raz kolejny sąsiadki czy cię widziała i czy widziała, jaki jesteś cudny, już nie nazywam swych miśków twoim imieniem.. mój największy życiowy problem? to, że cię kocham i nagle jej oczy zrobiły sie szkliste, ręce opadły, lizak stracił smak, a pociąg do szczęścia odjechał i nie zapominaj.. że jestem też zwykłą dziewczyną, która stoi przed chłopakiem, prosząc go, żeby ją kochał tak, to potwierdzona wiadomość: nie radzę sobie z tą sytuacją moje marzenia dotąd przybierały kształt tylko i wyłacznie czerwonego serca, do wczoraj.. nagle przyleciała niewiadomo skąd strzała, która je skutecznie przepołowiła i czuję, że już przesiąkłam tobą nie chciałeś mnie , a przecież proponowałam ci wszystko co najlepsze.. kawałek mojego życia, poranną kawę, smsa na dzień dobry, uśmiech do obiadu, ciepły głos w słuchawce, dłoń do trzymania, osobę do kochania.. moja dłoń zmarzła, nie ma jej kto rozgrzać bo chciałam być tylko częścią ciebie.. zawsze, gdy grzmiało myślałam o tobie.. wiedziałam, że byś mnie ochronił.. teraz mam wrażenie, że sam wypchnął byś mnie na największą błyskawicę Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-09-06 o 01:27 |
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Zaciskam wargi i ręce drżące - czekam na zmianę.
|
|
#1504 |
|
Raczkowanie
|
oh, you're so naive yet so.
/nadal jesteś taki naiwny../
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() __________ gotowy do upadku, w oczach błyszczą łzy. ilu takich samych jak my... trzymam Cię jeszcze w pamięci na takie dni jak ten to jeden moment, jedna chwila skromnie, od dawna nie miałam porządnej weny. ;/
|
|
#1506 |
|
Raczkowanie
|
Helou Laski .!
![]() Opisy na dzis : ,,Lew zakochał się w jagnięciu, - Biedne, głupie jagnie, - Chory na umyśle Lew masochista'' Śmierć, co wyssała miód twego tchnienia, wdzięków twoich zatrzeć nie zdołała 'Był na wyciągnięcie ręki,a mimo to niedostępny niczym wytwór mojej wyobraźni...' "Na zawsze stajesz sie odpowiedzialny za to, co oswoiles." Odczekać 6 godzin, albo kilka dni, pare miesięcy, rok. Potem znów zaświeci słońce. *** panna_miodowa, Primadonna, always be yourself , Keendy << Boskieee Ja chce byc jak wyy
Edytowane przez MutPet Czas edycji: 2009-09-06 o 09:29 |
|
|
|
#1507 |
|
Zadomowienie
|
<33
panna_miodowa - a tam od razu boskie
Ty mimo że początkujesz też sobie nieźle radzisz always be yourself (ciamajda) - wiesz, że uwielbiam pomidory?? z każdą dawką opisów miłe zaskoczenie MutPet - oh, cóż za pochwała jesteś jak My, naprawdę ![]() Marzeniatko - Pani Moderator, rzadko Pani tu bywa.. ![]() pozostałeś w mojej duszy w postaci konserwy z naklejką „mój eks - turbodrań” „Jesteś moim światem” – ironia w jego głosie przybrała karykaturalne rozmiary. porównałeś mnie z pnączem, bo niby tak się ciebie uczepiłam,
a teraz chcesz żebym wróciła? Sorry, chyba jednak nie!
|
#1508 |
|
Rozeznanie
|
nie spędzam już godziny przed lustrem, zastanawiając się w której bluzce bardziej Ci się spodobam. nie kocham Cię już.
i chociaż gniewam się dozgonnie bo przecież jest taki zły, zawsze witam go namiętnym pocałunkiem. może nawet przez krótką chwilę zależało Ci tak mocno jak mnie. ale czym jest ta chwila w porównaniu z całym moim życiem? dziękuję za każde kłamstwo, każdą zdradę, każdy przepłakany wieczór, garść środków uspokajających. nienawidze cię kochanie. obiecaj, że jeszcze kiedyś ktoś pokocha mnie tak jak Ty. za dużo pretensji do świata w nas.
|
#1509 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje zakłamanie i obłuda są prawie tak samo bezczelne jak twoje chamstwo i opryskliwość. Pasujemy do siebie idealnie. Nie daję rady. Nie jestem świetna, nie wychodzę zwycięsko z opresji i nie mam nawet odrobiny szczęścia. Zawodzisz mnie. Tak często, a jednak wracam. Za każdym razem. panna_miodowa - dziękuję za pochwałę ;* Widzę że dziewczyny pędzą pełną parą.. nie było mnie zaledwie od wczorajszego popołudnia a tu tyle postów Nie nadążam.
|
#1510 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kradnę te wyżej .. i zaraz na opis daję K </3 ![]() ______________________ panna_miodowa - < 33 Boska Ty ; ***** _________________________ __________ Zawsze byłam pesymistką. Bo jak tu wierzyć, że będzie lepiej.? Ale gdzieś tam w głębi ducha pragnę i wierzę, że szczęście się kiedyś do mnie uśmiechnie. Nie pragnę wiele. Chce tylko normalnego życia. Nie musi być idealne. Nie bez problemów. Chcę tylko wiedzieć, że mam po co żyć. Na razie żyję nadzieją na lepsze "jutro". Poniektórym się wydaje, że uśmiech na twarzy
to odwzorowanie tego, co jest w środku. Jednak człowiek jest omylny. Ile to razy na twarzy mej gościł uśmiech, a w środku była wielka rozpacz, która czasami doprowadzała mnie do tego, ze już chciałam się żegnać. * Zdałam sobie sprawę, że zajmujesz każdego dnia kilka minut każdej godziny w mojej dobie. * Sama pośród miliona ludzi .. Samotna pośród tysiąca przyjaciół .. * ` myślisz, że ja zapomnę, jak Ty mnie traktujesz ? ` Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2009-09-06 o 10:13 |
|
|
|
|
#1511 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ ___________________ Ahh, chciałabym tylko zauważyć, że w wątku opisowym jest zbyt dużo postów o 'byle czym', tzw pogawędki można prowadzić na wątku zapoznawczym. Ale to tylko taka moja mała uwaga, gdyż mi osobiście przeszkadza czytanie o tym co kto robi, co gotuje, czy czym się aktualnie zajmuje. Wchodząc na wątek opisowy zakładam iż będę czytać opisy, a tu klops. ![]() bez off 'cia: Bóg może zatrzymać kule, zmienić colę w pepsi, znaleźć moje kluczyki… Ale nie o to chodzi. To nieważne, czy był to cud spełniający wymogi cudu. Ważne jest to, że Bóg wmieszał się w NASZE sprawy. I po co??? I swear I'll be the first to blow your mind. ![]() (Przysięgam, że jako pierwsza doprowadzę cię do szaleństwa.) Voulez vous coucher avec moi? ![]() (Czy pójdziesz ze mną do łóżka?)
|
|
#1512 |
|
Raczkowanie
|
panna_miodowa, Extremalna i z innej bajki dziękuję
![]() Może komuś się spodobają ;-) Być zakochanym to być szalonym przy zdrowych
zmysłach" Tak kocham Cię bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro Kiedy niemożliwe staje się możliwym, a hałas przysłania cisza. Z czasem dowiesz się kto Cię wspiera, a przed kim stoi fałszywa bandera. Nie mogła przyjść lub nie chciała. Och jaka to duża różnica, właśnie w tym miejscu Najważniejsze tak prędkie, że nagle się staje, potem cisza normalna, więc całkiem nieznośna, jak czystość urodzona, najprościej z rozpaczy, kiedy myślimy o kimś zostając bez niego. Uczyń bym była z kamienia. Może już było, ale uwielbiam to Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad nią panować. Myślisz o ukochanej osobie przez dwie minuty, a zapominasz o niej na trzy godziny. Ale z wolna przyzwyczajasz się do niej i stajesz się całkowicie zależny. Wtedy myślisz o niej przez trzy godziny, a zapominasz na dwie minuty. Gdy nie ma jej w pobliżu - czujesz to samo co narkomani, kiedy nie mogą zdobyć narkotyku. . Oni kradną i poniżają się, by za wszelką cenę dostać to, czego tak bardzo im brak. A ty jesteś gotów na wszystko, by zdobyć miłość. Ten, kto kocha, podbija cały świat - bez obawy, że cokolwiek utraci. Prawdziwa miłość to akt całkowitego oddania Być może, myślał, jest wiele rzeczy, których o niej nie wiem, a gdybym wiedział, gdy byliśmy razem, kochałbym ją 10 razy tyle. (...) Kto wie, może bardzo wiele sympatycznych rzeczy przeszło między nimi, obok nich, w ciemności, jak karaluchy. A to, że oni tego nie zauważali, wcale jeszcze nie znaczy, że ich tam nie było. Udaję radość, której we mnie nie niema, ukrywam smutek, żeby nie martwić tych, którzy mnie kochają i troszczą się o mnie. Niedawno myślałam o samobójstwie. Nocą, przed zaśnięciem - odbywam ze sobą długie rozmowy, staram się odegnać złe myśli, bo byłaby to niewdzięczność wobec wszystkich, ucieczka, jeszcze jedna tragedia na tym i tak już pełnym nieszczęść świecie. Ukochany ja wrócę, wierz, Choćbym świat miała zwiedzić wzdłuż i wszerz, Moja miłość jest silniejsza niż wojna, A więc ufaj, ufaj mocno, bądź spokojny, A gdy wrócę pewnego dnia, W drzwi zapukam, spytasz: Kto to? Powiem: Otwórz, to ja, Więc, gdy płakać, miły, chcesz, Szepnij tylko: Boże strzeż, Bo ja wrócę, ukochany, wierz wzniósł ręce do nieba i zwracając się do Boga wrzasnął: Dlaczego właśnie ja?! Przez chwilę przyglądał się patrzącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedz nie przychodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?! Rozłąka osłabia mierne uczucie, a w zmaga wielkie, jak wiatr gasi świecę,a rozpala ogień wiesz co w życiu jest najpiękniejsze? to, że masz szansę na nowe jutro nie ufaj nikomu - nie zdradzi Cię nikt.... ładnie się bawić. wziąć kilka razy a potem zostawić? bo możesz mieć wszystko. i stracić to wszystko w parę minut. kiedyś blisko teraz sobie obcy ludzie. Podziwiam tego, kto zaprojektował Mój życiorys. Gratuluje wyobraźni. Czasami lepiej odpuścić i żyć dalej' Trudno uwierzyć losowi, gdy już raz zawiódł. pragniesz coś zmienić, ale nie możesz. Boli prawda? Wiem coś o tym... po to by błyszczeć zawsze a nie na chwile zabłysnąć ..bo jest paru ludzi, bo jest w życiu parę dobrych chwili. Damy rade, bo nie damy się skłócić, nie będziemy słuchać ludzi, którzy sami są głusi, chociaż słyszą i chociaż patrzą, to nie widzą. Jestem wolna i niezależna. Tylko co to jest wolność? i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę Miłość to takie coś, czego nie ma. To takie coś co sprawia, ze nie ma litości.. To tak jakby budować dom i palić wszytko wokół. Miłość to jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach, miłość jest wtedy jak do 40letniej kobiety wciąż mówisz 'moja Maleńka' i kiedy patrzysz jak ona je, a sam nie możesz przełknąć.. Wtedy, kiedy nie zaśniesz - zanim nie dotkniesz jej brzucha. Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a Ty marzysz żeby się przewróciło, bo będziesz mógł ją osłonić chodź, jak rękę, pójdziemy wstecz po naszych wspólnych śladach. Pozwól, że poprowadzę Cię raz jeszcze...
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
Edytowane przez Tusilla Czas edycji: 2009-09-06 o 11:06 |
|
|
|
#1513 |
|
Konto usunięte
|
TiScatteroUnaFoto
amerrai Primadonna Plotkaraaa czujcie się okradzione dziś. <3. nikt nie słyszy mego płaczu nikt nie widzi moich łezta bezradność przeszywa moja duszę. jedyne co mogę uczynić to być po prostu być przy Tobie nawet wtedy gdy nie ma już nikogo gdy wszyscy uciekną ja pozostanę Dał mi przyjaźni dowody, Utopił mnie w łyżce wody. gdy nie miałam , podzielił się gdy cierpiałam ,wysłuchał gdy nie rozumiałam,wytłumaczył gdy płakałam,otarł łzy gdy zostałam,poczekał gdy zawiodłam ,wybaczył gdy podziękowałam, zapytał :'za co?' usta za duże
do całowania ręce cudowne do obmacywania |
|
|
|
#1514 |
|
Raczkowanie
|
CzekoladowaPycha - przepraszam, za powtórzenie opisu. Widocznie musiałam go nie zauważyć.
Wreszcie udało mi sie napisać, wiecie jak to jest szkoła się zaczeła i nie mogłam się zabrać do tego. Tęskniłam. _____________ bo tylko dziecko potrafi wbić patyk w ziemię, nadać mu imię i pokochać. graniczne zaburzenia osobowości.. - płakałaś? - nie ziewałam. Ty nie ziewasz? - odpowiedziała ocierając łzy. scenariusz mojego życia musiał być bardzo wyczerpujący dla tego, kto go pisał. ostatnią rubrykę o nazwie ( miłość ) zapisał tak niewyraźnie, że do dzisiaj nie wiem, czy po dwukropku jest napisane ( kocham ), czy ( to cham - nie nakładaj koszulki z ciastkowym potworem. - dlaczego? - bo zawsze ją zakładasz jak masz zły humor. |
|
|
|
#1515 |
|
Rozeznanie
|
powyżej brody,
poniżej nosa, miejsce na całus i papierosa. by równowaga nie była zwichnięta, podnosząc suknię spuszczała oczęta. gdyby kanapa umiała gadać, któż by się zgodził na kanapie siadać.
|
|
#1516 |
|
Rozeznanie
|
zmyj ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia.
świat pokus mi się marzy. świat pełen pokus człowieku jarzysz ? jestem ja, resztę musisz skreślić. nie mów mamie, że się kochasz w chuliganie że funduje Ci co weekend ostre melanżowanie. 'gdzie marzenia namiętnie poruszają swoimi biodrami' naucz się zatrzymywać łzy w połowie twarzy, tak by nie dotknęły uśmiechu. myśląc że to piekło w mojej głowie nigdy się nie skończy. gdy wchodzimy do klubu na pewno nas rozpoznasz. wiem że lubię gdy jesteś nie obliczalny wiem to temat bardzo łatwopalny.
|
#1517 |
|
Zadomowienie
|
MutPet- booskie. ;* jesteś taka jak my.
Primadonna- cudowna! ![]() Guziki xD - nie prawda. ![]() zrobiłam dla Ciebie herbatę. ;* - Dlaczego chcesz być moją żoną? - Żebym Cię mogła całować w każdej chwili. - Skąd wiesz że mnie kochasz? - A skąd wiesz że Cię dotykam? - Czuję to. - No właśnie.
|
#1518 |
|
BAN stały
|
Ale pędzicie Find a guy who turns to his friends and says, 'that's her' . Znajdz chłopaka,który odwróci sie do przyjacioł i powie 'to własnie Ona' . Przenikasz mnie jak dwutlenek węgla powietrze. Pragnęłam go tak, jak powietrza, by oddychać. Nie był to wybór, ale konieczność... A teraz drogie panie na widok tego oto okazu robimy rozmarzone 'aaach'. Takich oczu się nie zapomina. Walczę z chęcią przywiązania go do krzesła i wpatrywania się 24 godziny na dobę. |
|
|
|
#1519 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Primadonna - o, i przez Ciebie kochana do szkoły też pójdę czerwona! i teraz zamiast 'ciamajda' będę 'pomidor' ![]() Marzeniątko - wie pani, pani opisowa bogini, że miło by było widzieć tutaj panią częściej? MutPet - chcesz być taką ciamajdą jak ja? kochana, tutaj wszystkie, bez wyjątku, jesteśmy cudowne, niesamowite i najlepsiejsze. ![]() podaj mi 5 powodów, dla których powinnam Cię kochać. kotku, zwolnijmy nieco tempo i bądźmy parą, którą każda para chciałaby być. spoglądajmy na gwiazdy i całujmy się całą noc. zwolnijmy i wtedy znów przyspieszmy. róbmy głupie zdjęcia i śmiejmy się dopóki nam tchu nie zabraknie. trwajmy wiecznie, tylko ty i ja. PARTY TODAY, CONFESS TOMORROW. /imprezuj dzisiaj, spowiadaj się jutro/ skarbie, kiedy cię widzę muszę sobie przypominać o oddychaniu. pardon my screaming, you're only breaking my heart. /wybacz mi moje krzyki, ty tylko łamiesz mi serce/ ożeniłbym się z twoim kotem tylko po to, żeby dostać się do rodziny. ![]() za dużo mówisz, zbyt głośno się śmiejesz; taka jest cena miłości.
|
|
|
#1520 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: :**
*"I am good, but not an angel I do sin,but I am not the devil" Marylin Monroe
*Nie można kochać za dwoje.. *Powiedz, że kochasz... albo nie, nie mów. Pokaż, niech to poczuję.
|
#1521 |
|
Rozeznanie
|
bananowalaska & panna_miodowa - ja codziennie od Was podbieram.
______________ to miłość jest inna. niełatwa, nieskromna i niewinna. między nami niewiele się zmienia. mój złoty pot, gdy kochamy się. ja nie proszę. nie płaczę. ja kocham. codziennie inaczej. lubię ten czas, gdy do siebie nam blisko. pytasz mnie, jak żyć i co ma sens. gdy ja spytać chcę o to samo. w trawie na wznak, gdzie nie znajdzie nas nikt. nigdzie na bezkresnym niebie nie ma innych nas, co kochają się tak.
|
#1522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ode mnie? ![]() - czy Ty zawsze będziesz chodził z Nią? - nie - jak to? - kiedyś się z nią ożenię.
|
|
#1523 |
|
Przyczajenie
|
I promise you won’t ever see me cry / Przysięgam ci że już nigdy nie zobaczysz mnie płaczącą
The moon's awake now with eyes wide open / Księżyc wstaje teraz z szeroko otwartymi oczami My body is craving, so feed the hungry /Moje ciało jest głodne, więc nakarm głód I get in trouble later / Wpadnę w kłopoty później I just want to enjoy/ ja po prostu chcę się dobrze bawić You're the one I need / jesteś tym jednym kogo potrzebuje The way back home is always long / Droga do domu jest zawsze długa My real life has just begun / moje prawdziwe zycie dopiero sie zaczeło Hope it isn't too late To say "I love you" / Mam nadzieję, że nie jest za późno, żeby powiedzieć, że cię kocham. Any suggestions? / jakieś sugestie? What do you do? / co robisz? Would you still want to see me, if you knew how i feel?Czy ciągle chcesz mnie widzieć, wiedząc co czuję? You change your mindLike a girl changes clothes / Zmieniasz zdanie Jak dziewczyna zmienia ubranie I hope when you’re in bed with heryou think of me / Mam nadzieję, że kiedy jesteś z nią w łóżku myślisz o mnie I would never wish bad things But I don’t wish you well / Nigdy nie życzyłabym złych rzeczy Ale nie życzę Tobie dobrze Does it hurt To know ill never be there/Czy to boli? świadomość tego, że nigdy tam nie będę She may believe you But I never will / ona może uwierzy ale ja nigdy If she really knows the truth She deserves you/ Jeśli naprawdę zna prawdę Zasługuje na Ciebie Never again will I hear you...ęłęóNigdy więcej Cię nie usłyszę Never again will I miss you ... Nigdy więcej nie będę za tobą tęsknić Never again will I fall to you ...Nigdy więcej nie będę przy Tobie Never again will I kiss you ...Nigdy więcej Cię nie pocałuję Never again will I want to ...Nigdy więcej nie będę chciała Never again will I love you ...Nigdy więcej nie będę Cię kochać Now I can't breath no I can't sleep / Teraz nie mogę oddychć nie mogę spać I'm torn into pieces Can't deny it can't pretend / Rozpadam się na kawałki nie zaprzeczę nie udaję |
|
|
|
#1524 |
|
Rozeznanie
|
Witam Ślicznotki ;*
tak bardzo kocha, kocha każdego dnia bo on ma w oczach kawalek nieba przez niego zadnej nocy nie moge spac Czasem mam już dosyć Twoich głupich słów Chce oglądać z Tobą każdy nowy świt spojrz, na niebie milion gwiazd, jesli chcesz jedna Ci dam.. z Toba chce isc przez zycia Mego dni Jesteś mą muzą i każdym moim dniem Jestes nadzieja, spotykam Cie we snie.. |
|
|
|
#1525 |
|
Przyczajenie
|
Where were my senses?/ gdzie był mój rozsądek?
I wish I could say to you,It's gonna be alright/ Chciałabym móc powiedzieć Że będzie dobrze Love can be a many splendored thing/ Miłość może być cudowną sprawą The trouble with love is/ Utrapienie z tą miłością To feel the chance to live again/ Chcę poczuć szansę do życia, znów Is anybody out there? / jest ktoś tam... |
|
|
|
#1526 |
|
Wtajemniczenie
|
caroline2324, plotkaraa, extremalna - miło ;**
jeanette x3- ja? ulubienico? ;d łłaau. <3 kissable- ua, naprawde?. nie wiedziałam, przepraszam. ;** ----------------------------- Z szukaniem faceta jest jak z mierzeniem spodni w sklepie: gdy coś nie pasuje zastanwiasz się czy przypadkiem nie masz za dużej dupy. Nawet nie wiesz jakie to trudne. Patrzeć na Ciebie każdego dnia, być miłą i zachowywać się jakby nigdy nic się nie stało. A stało się. Cholernie dużo się stało. Nawet jeśli Ty nie zdajesz sobie z tego sprawy... -Może tak byś ją przeprosiła?!.. -A kto tu kogo powinien przepraszać?.. -Może i pocałowała twojego chłopaka, ale to nie powód żeby ją bić. -Wiesz co... Poproś swojego kumpla żeby strzelił Cię w twarz. I jednocześnie poproś swoją dziewczynę by podeszła do pierwszego lepszego faceta i go pocałowała. A potem wróć do mnie i powiedz co Cię bardziej zabolało... Myślała o swoich cierpieniach z miłości, o bezsennych nocach, o wyczekiwaniu na telefon, romantycznych podróżach we dwoje, które zazwyczaj kończyły się rozstaniem, o uwodzicielskich spojrzeniach na imprezach, o radości podboju dla udowodnienia sobie, ile jest warta, o rozdarciu i samotności, gdy uświadamiała sobie, że tylko chłopak najbliższej przyjaciółki może dać jej szczęście. Były i dobre dni, kiedy chodziła zatopiona w snach na jawie, z uśmiechem na ustach, przyłapywała się na chichotaniu, gdy szła ulicą i kiedy nagle przypomniał jej się jakiś wspólny żart. Potem znów nadchodził czas, gdy wpadała w głęboką depresję, aż wreszcie odnajdywała w sobie tyle siły, by ją pokonać na kilka następnych dni. Tyle że najmniejszy drobiazg doprowadził ją ponownie do łez. To był męczący proces i najczęściej dawała za wygraną. Chciała poczuć znowu, jak to jest po prostu żyć - zamiast snuć się niczym zombi i przyglądać się, jak żyją inni. Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2009-09-06 o 13:30 |
|
|
|
#1527 |
|
Raczkowanie
|
Nie dosyc ze Wam nie dorównuje to jeszcze nie moge Was dogonic
pędzicie z tymi opisiami Kochane ![]() ------------------- - Chcesz mnie kupić ? - Nie, zatrzymać. - Kochanie, jaki mam kolor oczu? - Kolor wiosennego świtu z mgłą, w której mógłbym błądzić całe życie... - co robisz? - pielę wspomnienia Rozumek : Serce ! Ty pijesz? Serce : Ja? Nie, skądże. To tylko whisky. Kim jestem? - Sobą. Nikim więcej? - Nikim mniej. * -Co byś zrobiła gdyby jutro czar prysnął? -Nie wybiegam myślą tak daleko w przyszłość. -Co robisz? -Maluję. -A co malujesz? -Twój strach, że kiedyś odejdę. -Ale przecież ta kartka jest pusta. -Widocznie wcale się tego nie boisz... - Zerwaliśmy... - Nie martw się. jeszcze znajdziesz tego jedynego... - Tak, masz rację. mam jeszcze wiele czasu. - słuchałam swoich słów i wiedziałam, że jest to największa bzdura jaka wyszła z moich ust. -Wierzę, zawsze mówisz prawdę. -Tobie tak. - Wiesz kochanie, mam takie dziwne przeczucie... - Jakie przeczucie ? - Że powinniśmy zapamiętać ten moment. że będzie to moment, który będziemy opowiadać naszym wnukom. - Co masz na myśli ? - Wyjdziesz za mnie ?
|
#1528 |
|
Zadomowienie
|
<33
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14100254]TiScatteroUnaFoto
amerrai Primadonna Plotkaraaa czujcie się okradzione dziś. <3. [/QUOTE] wspaniałe uczucie moja droga! och, nie chwal mnie tak często, bo obrosnę w piórka niesamowity, niemy ból !! podobno należy żyć patrząc przed siebie, ale tylko patrząc wstecz można swoje życie zrozumieć Mówiłeś „kocham cię”, a ja nic nie mogłam poradzić na to, że ilekroć słyszałam te słowa, odnosiłam wrażenie, że równie dobrze mógłbyś powiedzieć „ładna dziś pogoda” albo jakiś inny zdawkowy banał ..
|
#1529 |
|
Raczkowanie
|
- mała, związki na odległość też mają szansę przetrwać
- mnie nie wychodzi nawet jak z kimś mieszkam *Zainteresowania: Języki obce najlepiej męskie
|
#1530 |
|
Rozeznanie
|
prawda prawda prawda ; ** ; ddd
___________________ `mam charakter, nie oglądam się za plecy
biorę życie jakie jest i potrafię się tym cieszyć..!` wiem że za długie na opis . ale musiałam dodać ; d "Wyglądasz tak głupio, Stojąc przed moim domem, Próbując przepraszać. Jesteś taki okropny, kiedy płaczesz. Proszę! Skończ to! I nie mów mi że Ci przykro, Bo tak nie jest. Kochanie ja wiem, że jest Ci przykro tylko dlatego, że zostałeś przyłapany .. Ale robisz teraz niezłe przedstawienie. Naprawdę mnie zainteresowało Ale nadszedł czas aby odejśc. Kurtyna w końcu opada. To było udane przedstawienie. Bardzo interesujące. Ale to już koniec. Odejdź i ukłoń się." |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

wystarczy Marzena 

- wiesz, że uwielbiam pomidory??
jesteś jak My, naprawdę 

Ahh, chciałabym tylko zauważyć, że w wątku opisowym jest zbyt dużo postów o 'byle czym', tzw pogawędki można prowadzić na wątku zapoznawczym. Ale to tylko taka moja mała uwaga, gdyż mi osobiście przeszkadza czytanie o tym co kto robi, co gotuje, czy czym się aktualnie zajmuje.
Wchodząc na wątek opisowy zakładam iż będę czytać opisy, a tu klops.