|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
Polecam więc za Vesenką ![]() Z tańszych drogeryjnych bardzo lubię Rimmel "mineralny" i Maybelline w musie.
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Moniko, widzę, że zadowolona z EDM jesteś
Pin Up - ze swojej strony polecam jeszcze korektor Sunlight z EDM. Jest żołty, matowy, w małych ilościach FANTASTYCZNIE ukrywa cienie pod oczami. Ja czekam na jakąś promocję tu: www.lumierecosmetics.com. Osobiście bardziej podeszły mi kolory i formuły tych podkładów właśnie. Na jesień i zimę planuję jednak wrócić do płynnych podkładów, bo obawiam się, że minerlane będą dla mnie za "suche".
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-06 o 10:18 |
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja lubię takie poranki
Miłej niedzieli wszystkim życzę
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
tak bardzo
Chyba znalazłam swój idealny odcień - Buff Beige Neutral, który idealnie wtapia się w cerę i jest praktycznie niewidoczny, więc chyba o to chodzi Pędzle też są świetne! Mam na razie dwie sztuki ale nie poprzestanę na tym Dziewczyny, czy używacie jakiś primerów/czegoś co przedłuży trwałość makijażu? Ja najpierw matuję buzię odrobiną Vipery transparentnej i na to kładę podkład EM i spisuje się nieźle. Jednak chętnie przykryłabym to czymś jeszcze aby nic się nie starło i trwało cały dzień
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() : ziewam:![]() Jejciu jak mnie sie chce spac,a spalem 17,5godziny chyba przedawkowalem Xanax SR a tak to ogolnie w miare dzisiaj humor mam poprawny mam nadzieje ze dzisiaj mnie nikt nie wkurzy bo jak wkurzy to bedzie zle
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczesniej udam się do kosmetyczki, bo dawno nie byłam... A tak w ogóle dzień dobry wszystim! |
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Moniko - ja używam jako primera, pudru bambusowego z jedwabiem z Biochemii Urody. Sprawdza się świetnie, mnie nie wysusza ( co zrobił mi niestety ryżowy primer z EDM). Mam już 3 czy 4 opakowanie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-06 o 11:11 |
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
PS. Z biochemii urody zastanawiałam się właśnie nad tym pudrem i nad hydrolatem różanym, bo opis brzmi ciekawie...
|
|
|
|
#1209 |
|
Zadomowienie
|
A ile liczą sobie za przesyłkę z EDM? I pewnie (jak już się zdecyduję na zakupy) poproszę o pomoc, bo nie wiem, co mogłabym ewentualnie wybrać dla takiego bledziucha jak ja :/
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale te hydrolaty świetnie nawliżają, cera jest ukojona i nawilżona. Mam porównanie z hydrolatami z Mazideł i muszę powiedzieć, że te z BU bardziej mi odpowiadają.Escritoro - koszty zależą chyba od tego co bierzesz i ile ( tzn, mówię o samej przesyłce nierejestrowanej). Coś się tam ostatnio pozmieniało, porobili jakąś nową stronę, nowe koszty. Nie wiem dokładnie, bo to nie jest moja ulubiona firma i raczej jeżeli będę coś zamawiać to z All.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-06 o 11:23 |
|
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale takie atrakcje zafunduję sobie dopiero w październiku... :/ Buuuuuuuuuuu właśnie wyczytałam na BU, że najbardziej odpowiednie maseczki do cery tłustej to ogórkowa albo limonkowa... Ja chcę różaną! Albo chociaż truskawkową...
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-09-06 o 11:45 |
|
|
|
|
#1212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Cytat:
![]() edit: znalazłam, przy 12 pełnowymiarowych kosmetykach (w tym pędzle) i 5 próbkach przesyłka wyszła 20,04 dolara. Ale ja robiłam zakupy jeszcze na poprzednich zasadach. Nie wiem jak to wygląda teraz. Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-09-06 o 12:13 |
||
|
|
|
#1213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chyba sobie zamówię jakiś zestaw próbek (czy jak zamówię np. dwa zestawy próbek to trzeci dostanę gratis???), szczególnie pudrów...
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() oj, jak ciężko mi było dziś wrócić do życia po imprezie no ale jakoś dałam radę ![]() teraz się muszę spakować (czego szczerze nienawidzę robić) i tymczasowo się przenoszę do TŻ-a, będziemy się bawić w dom |
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1216 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mogę Im swojego chuligana podrzucić
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Pytam, bo jakby co, to adoptujcie mnie! Obiecuje, że będę grzeczna
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Ach jak ja lubię takie niedziele
![]() porobiłam trochę zdjęć, teraz ciacho się piecze i pachnie mi chałupka ![]() A wczoraj wieczorem byłam z moim Mężczyzną w kinie na "Brzydkiej prawdzie" - tytuł głupi i zwiastował kolejną amerykańską idiotyczną komedię romantyczną......ale to jedna z najlepszych tego typu komedii jakie obejrzałam w tym roku Naprawdę prześmieszne dialogi a filmik o stereotypowych zachowaniach mężczyzn i kobiet - generalnie jak komuś już jesień dokucza to polecam![]() Dziś też się zapowiada miły wieczór
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
no tu jest problem, jakoś się żadne dziecko nie nawinęło
![]() nad chuliganem to bym się musiała poważnie zastanowić ![]() Cytat:
jakbyś jeszcze czasami w obiedzie pomogła to już w ogóle załatwione
|
|
|
|
|
#1220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znów zostałam sama na cały tydzień
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy zamawiasz więcej zestawów (nie wiem czy jest jakiś limit dla tej zasady) płacisz za każdy zestaw 5 dolarów, a od całości odejmują rabat też 5 dolarów. Do tego dochodzi koszt wysyłki, przy 3 zestawach pewnie koło 7 dolarów. Czyli dla 3 zestawów masz: (3x5dolarów)-rabat 5 dolarów+koszt wysyłki=10dolarów+wysyłka ok.7 dolarów. Wydaje mi się,że bardziej się opłaci zrobić oddzielne zamówienia i zamówić za każdym razem 1 zestaw. Wtedy masz każdy zestaw za 1 centa+ok.3,5dolara wysyłka, czyli za 3 zestawy płacisz niecałe 11 dolarów. Nie wiem czy zrozumiale wyjaśniłam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie się marzy chodzenie bez makijażu... Parę razy miałam ochotę na totalną czystkę w kosmetyczce i zostawienie sobie jedynie na sytuacje awaryjne tuszu do rzęs, pudru sypkiego i ewentualnie korektora na nagłe niespodzianki. Nie udało mi się do tej pory.... Zawsze dochodzę do wniosku, że bez mocniejszego makijażu, wyglądam jak po ciężkiej libacji tudzież jak ofiara ciężkiego nałogu w ostatnim stadium
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1225 |
|
Wtajemniczenie
|
Po długiej przerwie przyszłam powiedzieć Wam dobry wieczór
Musiałam trochę "odpocząć" od komputera, a tym samym od Wizażu. Za dużo czasu pochłaniało mi przeglądanie stron perfumerii, allegro i innych w poszukiwaniu nowości perfumeryjnych, perełek i wszystkiego co związane z perfumami. Przyznam się, że nawet tu nie zaglądałam, bo bałam się, że nie dam rady wytrzymać dłużej bez wizażu. Teraz bedę zaglądała rzadziej, ale będę Nie potrafię jednak żyć całkiem bez perfum ( zresztą zawartość mojej szafki również o tym świadczy ) A teraz zmykam, bo jestem po 12 godz. w pracych. Zdajcie relację, co ważnego się wydarzyło, czy komuś coś się urodziło, może ktoś wziął ślub . Miłego wieczoru
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Jezusie!!!
![]() Kagan Zaglądaj do nas częściej niż ostatnio
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też po rozstaniu z Kacprem nie potrafie sie ogarnąc i jestem tu "żadko"Hej dziewczyny
|
|
|
|
|
#1228 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja też ostatnimi czasy piszę rzadziej,ale wpadam,bo inaczej o mnie tu zapomną
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz po rozstaniu z narzeczonym myślałam że będzie więcej czasu... ale nie. Oprócz użalania sie nad sobą tojest dużo pracy...
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Kagan witaj
Wiecie co, odnośnie makijażu to i tak od ok. roku wiele mi się pozmieniało. Mianowice nie nałożę już na buzię "zwykłego" podkładu, źle się czuję po prostu, taka przyduszona Przestawiłam się na sam korektor i puder sypki a ostatnio testuję te wspaniałe minerały i chyba też zagoszczą na stałe w kosmetyczce. Nie lubię mieć dużo na twarzy a dzięki nim czuję, że skóra oddycha. Pewnie że każdy chciałby mieć idealną cerę i wyglądać super bez makijażu ale takie rzeczy chyba tylko w erze
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

chyba przedawkowalem Xanax SR
a tak to ogolnie w miare dzisiaj humor mam poprawny
mam nadzieje ze dzisiaj mnie nikt nie wkurzy

właśnie wyczytałam na BU, że najbardziej odpowiednie maseczki do cery tłustej to ogórkowa albo limonkowa... Ja chcę różaną! Albo chociaż truskawkową...