|
|
#1561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Wielkie dzięki, bo już myślałam że każda pojedzie po mnie jak po zdechłym kocie
![]() Good things come for boys who wait.
![]() (Dobre rzeczy dostają się chłopcom którzy czekają.) I'm getting all bothered and hot. ![]() (Teraz jestem zajęta i gorąca.) He's a sweet talkin' sugar coated candy man. (On jest słodko mówiącym oblanym cukrem Cukiereczkiem.)
|
#1562 |
|
Raczkowanie
|
-Poczekaj
-Na co? -Na miłość. -Ona sama mnie znajdzię. -Kiedy Ty, właśnie przed nią uciekasz. -Sugerujesz że to właśnie Ty jesteś tą miłością? -Ja nic nie sugeruje. Ja to poprostu czuję. ![]() Czuje niemoc, przestań... bo Miłość zastąpiły przemoc i agresja... Które serce wybierzesz dla siebie?
|
|
#1563 | |
|
Zadomowienie
|
<33
Cytat:
typowy samiec -,- Negacja, złość, walka, przygnębienie, akceptacja - pięć stadiów umierania. Osobiście uważam to wszystko za nowomodne gówno. w twoich oczach malowało się oszołomienie i zamęt, nagle pojawiły się łzy,
nadając chorobliwy blask tym smutnym oczom
|
|
#1564 |
|
Wtajemniczenie
|
jeanette x3 - zatem ciesze sie, zabieraj ;d ;**
nydee - o matko. Ty wariacie. <3 plotkaraa - ostatnio tak mnie chwalisz, ze totalnie sie zawstydzam :P ![]() ----------------------- Teraz się pozbierałam.Nie jestem już tak perfekcyjna jak wcześniej, nie potrafię już tak pięknie żyć, nie potrafię szczerze się śmiać. Ale jestem. Wstaje z łóżka żeby przeżyć kolejny cholernie pusty dzień. Nie utrudniaj mi tego. Nie wracaj. Wiesz.. chciałabym doczekać dnia kiedy wstane , wyjdę na ulicę i spojrze na Ciebie. Ale spojrze tak inaczej. Nie tak jak teraz. Spojrze normalnymi oczami a nie takimi które przykrywa miłosć. Podniose do góry rzęsy i nie poleją się łzy rozpaczy. A serce nie będzie bić mocniej. I ręcę będą mogły opanować drżenie. Chciałabym spojrzeć nie jak zauroczona dziewczyna ale jak zwykła Twoja koleżanka. A jeszcze bardziej chciałabym doczekać takiego dnia kiedy zobaczę Ją i Ciebie i się uśmiechne. Ale nie tak sztucznie , na pokaz. Ale prawdziwie. Prawdziwy uśmiech, bez bólu. Tak. Chciałabym doczekać takich czasów. Czasami rano wstaję z łóżka pełna życia,podekscytowana, radosna, a czasami nie chce mi się wstawać... Czasami zaraz po przebudzeniu spędzam dwie godziny przed lustrem i pięć w łazience, a czasami spojrzę tylko raz, sprawdzając, czy jestem czysta. Czasami cały wieczór szykuję ubrania dopasowując te lepsze do najlepszych, a czasami wkładam to, co pierwsze nawinie mi się pod rękę. Czasami... A wiesz od czego to zależy? Od tego, czy Cię akurat w danym dniu mam zobaczyć. skorzystałam na tym, ze cie mam. Bo to tak jest, że dla siebie, owszem, można coś tam zrobić, ale dla drugiego człowieka to już można coś niesamowicie pięknego zrobić, wszystko. Wszystko. |
|
|
|
#1565 |
|
Rozeznanie
|
Nic, co jest warte posiadania nie przychodzi łatwo.
‘ Zapach zapominania. Pamięta się nosem, więc może i nosem się zapomina? ‘ Samotność jest chronicznym przeziębieniem duszy. … i nawet niebo wydaje się być tak niedaleko ![]() … na czworaka szukaliśmy w świetle latarki czterolistnej koniczyny. … ale w miarę czekania przestaje się już czekać. Czasem trzeba skoczyć z mostu i liczyć, ze skrzydła wyrosną nam po drodze. Szczęście samoprzylepne. Potrzebne. Godzinami szukam pretekstu, by napisać Ci gwiazdkę przy dwukropku.
|
#1566 |
|
Zadomowienie
|
chciałam poskarżyć się na Ciebie Bogu - nic z tego. on też jest w Tobie zakochany.
przeżywam zły dzień ! najgorszy pie.przony dzień w całym moim cholernym życiu ! [ I am having a bad day ! the worst damn day of my whole damn life ! ] zaczęło to się tak jak rozpoczynają się tego typu historie. najzwyczajniej w świecie... - ehh, jestem idiotą. - przykro mi, ale nigdy nie będziesz idiotą. jesteś zbyt... idealny. a on regularnie milczał przez jeden dzień w tygodniu. taki miał system. dlaczego ? prawdopodobnie był zmęczony ludźmi. w tym świecie jest wiele prawdziwego zła. i czasami... to zło zwycięża. [ there's a lot of real evil in this world. and sometimes... evil wins. ] jeśli nie możesz czegoś zmienić, musisz to znieść.
|
#1567 |
|
Zadomowienie
|
KaMa2704- jejku. przepraszam bardzo. eybacz. ;*
kamisha- okradziona. ![]() MutPet- dziękuję. RobCoChcesz- okradzionaaa. ![]() zimno mi pomimo tego kaszmirowego swetra kochanie. -znów to robisz.! -co?! -mącisz mi w głowie. <3 - kocham Cię.. - wiem.. - a wiesz jak bardzo?
|
#1568 |
|
Przyczajenie
|
Twoich śladów nie wypatrzę Nie ma Cię na zawsze..
|
|
#1569 |
|
Raczkowanie
|
a miałam poznać Cię w dzień gorącego lata.
mam Twoje serce w oczach. pospacerujmy po ogrodzie naszych myśli i tylko , żeby ból ustał .. oddaję Ci życie , za jeden uśmiech
|
#1570 |
|
BAN stały
|
jeanettex3 - cieszę się, że się podoba
![]() Chyba naprawdę mało cię znam.
jestem rozumnym dzieckiem i nigdy nie proszę o rzeczy niemożliwe. pij swoją colę, nie tęsknij za Fantą. im mniej wiesz, tym lepiej śpisz. i moknąc na deszczu zapytać Cię o pogodę. potykam się o swój własny próżny cień. patrzę, by zapamiętać każdy szczegół. tylko tyle mogę. |
|
|
|
#1571 |
|
Wtajemniczenie
|
Tysiące serduszek, setki jego inicjałów na kartkach. Czy już go kocham? Powiedz, że prawdziwa miłość jest inna, że jest jak ze snu. Zdarza się że mówisz do mnie, a ja nie słucham. Wierz mi lub nie, ale myślę wtedy o Tobie.
|
#1572 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekujee Kochana ![]() Bardzoo uwielbiam < cudnaś |
|
|
|
|
#1573 |
|
Raczkowanie
|
Lustro niepowodzeń mi towarzyszy, a w nim ciągle Twoja twarz. W lustrze popękane ślady moich dróg, moich wspomnień, moich snów.
Czas się przyznać... bo czas wcale nie zna się na bliznach. Nie udawaj, że wiesz co czuję... Zamknę Cię w moim sercu i nigdy nie wypuszczę. Czy nie możesz zniknąć z mojej głowy, z mojego serca ot tak, po prostu na zawsze nie pojawiajać się już nigdy? Czy to takie trudne? Czy tak wiele od Ciebie wymagam? O więcej Cię nie proszę. Nic więcej od Ciebie nie chcę. Dlaczego wciąż pamiętam Twój dotyk, Twój zapach i te wszystkie nasze wspólne chwile... Dlaczego nie umiem zapomnieć..? Najgorsze jest to, że nie umiem zapomnieć i codziennie Cię widzę, a rana którą po sobie zostwiłeś coraz bardziej krwawi. ...i mimo wszystko dziękuję za to, że byłeś... zawsze. I w sercu coś kłuje, i łzy lecą same... Mówicie, że zmyślam, a ja NIE kłamię. Wspomnienia sercem łomocą, myśli mieszają... aż w końcu przechodzą. Kochać czasem znaczy po prostu umieć nie być razem. Twego głosu wciąż mi brak. Popsute gardło, spuchnięte oczy, zbełtany mózg, skrwawione serce. Są modlitwy, których nikt nie wysłucha. Do końca życia nie zapomnę jego twarzy... i tamtego dnia kiedy wszystko się zmieniło. Całowałeś..przytulałeś..m iłe słowa mówiłeś..a teraz mnie zostawiłeś. Życie się nie kończy, tylko zmienia. Co znaczy miłość dla kogoś kto tylko kochał, a nigdy nie był kochany ? Wiem jak boli cisza w odpowiedzi na wołanie. W sercu tęsknota, która się odczuwa stale.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#1574 |
|
Raczkowanie
|
Z tego wszystkiego zapomnialam opisy dac;
Chce zachlysnąc sie twoim świezym powietrzem .. Nie zawsze możesz mieć co chcesz, choć gonisz tak, że brak ci tchu. Początek miłości to czas udawania, że wszystko, co ludzkie, jest nam obce. ![]() |
|
|
|
#1575 |
|
Przyczajenie
|
nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko niedomyślni mężczyźni.. Czy ocalisz mnie przede mną, przed tobą? -dlaczego już na mnie nie patrzysz? -bo każde spojrzenie w Twoje oczy jest powodem by Cie nadal kochać. -Czym się różni kobieta od mężczyzny? - Kiedy facet kocha kobietę, z którą nie może być zalicza każdą inną by o niej zapomnieć. Kobieta zaś odstrasza każdego innego mężczyznę, gdy ten jedyny jest nieosiągalny.
|
|
#1576 |
|
Rozeznanie
|
To Ja też dorzuce swoje 3 grosze
![]() Jeżeli było to przepraszam ale trudno zapamietać taką ilość opisów ![]() Istnieją nie tylko więzy przyjaźni, są więzy, których nie rozumiemy z resztą nie trzeba ich rozumieć. Więzy których nie da się nazwać, można ich jedynie doświadczyć. Więzy pozbawione wszelkich granic i barier; więzy łączące serca, więzy namiętności, więzy miłości. Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś uroń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro. Posłuchaj... żyj... bądź szczęśliwa... uśmiechaj się... kto wie? Jutra może nie być... Ból, który odczuwamy, przypomina nam, że, choć pochodzimy z różnych stron i mówimy różnymi językami, nasze serca biją jednym rytmem. "Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz." |
|
|
|
#1577 |
|
Zadomowienie
|
<33
MutPet - <33
skaranie boskie z tymi mężczyznami ;d Ostatnio wokół niego pojawiła się aura niesprecyzowanej dwuznaczności, czy tak wygląda koniec? To boli. Boli, kiedy przechodzę obok ciebie, a ty patrzysz jakbym była przezroczysta .. śmierć nie ma żadnego głębszego sensu
|
#1578 |
|
Rozeznanie
|
Plotkara- dziękuję za uznanie gwiazdeczko
![]() kochać to żyć, żyć to istnieć. na kłamstwach tak dobrze się znasz. chcąc ukryć się przed sobą samym. by budząc się mieć poczucie, że robisz to co chcesz. tak cudownie, że aż nie realnie.
|
#1579 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: <33
Niczyja .
Wieczorem pora upić się Tak najłatwiej przełknąć łzy A potem gadka z byle kim Do znudzenia aż mnie mdli Wracam sama chociaż ktoś Za rękę trzyma mnie Może nawet kochać chce Ja udaję że już śpię . Powiedz Czy To Ładnie Tak Kiedy W Kącie Płacze Ktoś Kogo Niby Kochać Masz .? Dajesz Mi Niepokorne Myśli I Niepokoje .
|
#1580 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i znowu Cię okradam Miodku ; ****** MOJA niunia ;* ![]() Nie kocham Cię bo Cię potrzebuję tylko potrzebuję Cię bo Cię kocham <3
|
|
|
|
|
#1581 |
|
Raczkowanie
|
Mały powrót.
No cóż, jestem po operacji i szpitalu , nareszcie w domu wiec mogę wrócić ![]() Nadrobiłam tyle ile byłam w stanie , bo pędzicie bardzo szybko ; * Zauwazłam dużo nowych dziewczyn jak ich perełek z poprzednich częsci Primadonna TiS nydee plotkaraa papergirl i inne wspaniałe ![]() oraz bardzo dużo nowych dziewczyn , których opisy są też cudowne ![]() Chyba przez ten dlugi czas straciłam wene i forme ale cos nabazgrałam ![]() __________ 1.jak cholernie chce, żebyś nie był tylko bańką mydlaną o smaku maliny. 2.wgryzam się beszczelnie w zapach Twoich oczu. 3.Picking up the pieces, Of the mess you’ve made 4.Mało mi o nich wiadomo. Patrząc na nich, można stwierdzić, że są szczęśliwi, bardzo szczęśliwi. I, że znają się na wylot... Właściwie to poznali się jeszcze wtedy, kiedy on był sosną, a ona kamykiem. On patrzył na nią kątem oka, podziwiając piękno, ona uśmiechała się nieśmiało. 5.Czemu Twoja nadzieja zgasła, a myśli tańczą ze wspomnieniami, w milczeniu kapią Twoje łzy ? - Bo to takie zabawne patrzeć na to wszystko... Na co? - Patrzeć jak wszystko przed oczami obojętnieje... ___________
Spacery wieczorem i Twoja uśmiechnięta buzia ; * Kocham Cię Łukasz <320.02.2009 ![]() |
|
|
|
#1582 |
|
Przyczajenie
|
Oddam ciało, oddam nawet duszę - przecież kogoś kochać muszę.
Wszędzie pełno Twoich miejsc. Mój piękny Panie, ja Go nie kocham. Taka jest prawda. Pan główną rolę gra w każdym śnie, ale dziewczyna przez świat nie może iść całkiem sama, życie jest życiem, Pan przecież wie. Ty - jedyne słowo z wszystkich słów, Ty - najwięcej znaczy z wszystkich słów, Ty - znalazłeś dla mnie uśmiech dnia, Ty - uczyłeś mnie jak kochać świat. ...a on był dla niej jak młody bóg, żebysz on jeszcze kochać mógł... -Kocham Cię.. - zakomunikował nagle. -Dlaczego nigdy mi tego nie powiedziałeś? - spytałam i sama słyszałam żal w swoim głosie. Zdawało mi się, że wiesz, bo to chyba było oczywiste! A u mnie słowa się nie liczą. Ja nie kocham słowami. Nie lubię słów, niektóre są chyba tylko po to stworzone, żeby je cofać! Między innymi po to stworzone jest kocham. Tylko dlaczego ja, z takim nieludzkim strachem nie potrafię żyć? Daj mi dłoń, pobiegniemy gdzieś na koniec świata, jeśli tylko chcesz... ...pozwól mi odejść, tak będzie lepiej bo tylko tego pragnę, bo tego chcę teraz Twej przyjaźni, bo miłość umiera. O nic nie pytaj, zapomnij co było przepraszam za smutek, dziękuję za miłość. Dzięki za wszystko coś mi dał, Dzięki za ten ból, Dzięki, że to już skończone, Dzięki, że minąłeś we mnie już. Klęczysz - Z głową pochyloną, Idę - I bez lęku mijam cię... Wierz mi, Gdziekolwiek jeszcze jest Miłość - znajdę ją Wierz mi Niechby mnie dopadła Nowa - jeśli boli - to co? Tamta kobieta Maluje usta Tamta kobieta Nosi sukienki Tamta kobieta Za którą tęsknisz. A ja... Lubię spacerować oddzielnie. Lubię Cię spotykać niechcący I wracać i nie chcieć od Ciebie nic. Lubię robić zdjęcia Twoim śladom I zawracać przed tym nim mógłbyś zobaczyć... Zobaczyć w moich oczach coś więcej... To może przypadek Że znów się widzimy Patrzymy na siebie W spokojnej udręce Wspomnienia spłowiały Przez lata i zimy Dziś tylko się znamy Nic więcej... Uśmiechasz się dziwnie Inaczej niż wtedy Gdy było do siebie Nam bliżej niż blisko To było niedawno A mówi się kiedyś Dziś tylko się znamy To wszystko...
|
|
#1583 |
|
Przyczajenie
|
teksty Happysad
Ile były warte nasze słowa? A miało być tak pięknie... miało nie wiać w oczy nam jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia nasze usta nie będą już ze sobą więcej grać.... Można powiedzieć wszystko dzieje się przypadkiem Tylko nie mów mi że chcieć to móc Ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył? Chyba więcej szczęścia mają nie co ci się rodzą a ci co umierają Trudno to wszystko zrozumieć Trudno w to wszystko uwierzyć naprawdę Jednoznacznie trudno orzec Którzy to wrogowie a Którzy przyjaciele burdel w mej głowie jak w damskiej torebce I nieważne że na świat na którym przyszło ci życ Lepszym wydawał się być Z duzej CHMURY mały deszcz z małej CHMURY duzy deszcz A ja wole marihuane....
I'm a bitch, i'm a lover I'm a child, i'm a mother I'm a sinner, i'm a saint I do not feel ashamed I'm your hell, i'm your dream I'm nothing in between Just when you think, you got me figured out The season's already changing ![]() |
|
|
|
#1584 |
|
Raczkowanie
|
szkoda, że jest moda na bycie sku.rwysynem. kozak jest ten co naubliżał swojej dziewczynie.
![]() jesteś tutaj nikim więc nie myśl sobie, że możesz wszystko.
|
|
#1585 |
|
Raczkowanie
|
To ty byłeś źle zakrzywionym promieniem księżycowym, który wpadł niespodziewanie do mojego pokoju nocą, a ja taka nieuczesana, taka bez przyczyny i sensu w zapłakanej pościeli....
![]() Mruczeliśmy razem utuleni w intymność. ![]() I niespodziewanie któregoś poniedziałku pod drzewem leżały obce trampki, świat zawirował i spadłeś z drzewa wprost pod moje stopy! ![]()
|
#1586 |
|
BAN stały
|
"jestem wodą, do której raz włożywszy dłoń, już nigdy nie zdołasz jej zapomnieć" |
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
-nie chciałam zjeść musli więc babcia mi powiedziała żebym wracała skąd przyszłam.
-przecież ty lubisz musli.. -ale nie jak tęsknię <33 -zrobię dla Ciebie wszystko.. -nie trzeba wszystko.. -tylko? -tylko mnie kochaj. <33 |
|
|
|
#1588 |
|
BAN stały
|
Dot.: <33
katy83 - Jeeea. Happysad ![]() zakichanakrolewna - Heeej. Okradam Cię I szybkiego powrotu do zdrówka życzę.a Ty kim? kim dla mnie mógłbyś być? moooże być? zgaszę twą pewność siebie jednym spojrzeniem. znów mi Ciebie ubyło. myśli zamknąc za kratami Ciiii. Ja tu gram drugoplanową rolę. Teraz mam Cię już tylko na krawędzi snu. Twoich oczu dotyk czuć jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką.
|
|
|
|
#1589 |
|
Raczkowanie
|
tracę siebie na własne życzenie.
jestem dźwiękiem Twoich słów. bliskość trzymam na dystans. my kontra oni. wypłakałam całe oczy.
|
#1590 |
|
Zadomowienie
|
wiem ze jesteś nowa ale bardzo często powtarzasz opisy które już były. jestem tu nawet długo i męczące jest czytanie opisów ktore juz byly
kazdemu moze sie zdarzyc ze powatarza opis. wiem tez tak mam ale prosze Cię przed odaniem zobacvz czy opisu wczesniej nie bylo ![]() ta chwila... właśnie zniknęła bezpowrotnie. Dlatego była taka wyjątkowa. wierze Ci bo zawsze mówisz prawdę nawet, kiedy kłamiesz Przeglądam się w lustrze, nie w oczach innych.. Przychodzi dzień, gdy uświadamiasz sobie, że trwałość jest czymś bardzo ulotnym, a strzaskana nadzieja stanowi najdotkliwszą stratę. ''Łatwiej być załamanym. Łatwiej się schować.'' ''I tak boleśnie czuję, że odstaję, że nie pasuję. To wszystko wiem tylko ja.'' 4 str. do nadrobienia ;d dam rade xD
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

I ani trochę nie przesadzony