|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Witajcie
![]() Madziallena współczuje Ci zaglądaj czasem do nas ![]() He he to faktycznie pozytyw dobrze ze są jeszcze ludzie na świecie co się z tego cieszą ale wiem że Ty z innych powodów Miłego dnia jutro Cytat:
![]() Bambusiek oj będziesz miała co nadrabiać ![]() Niunia32 miłego pierwszego dnia pracy po wakacjach ![]() JennyAniolek banany w kokosie a włosy masz przecież już długie to chyba nie musisz zapuszczać? mnie też się już siwe pokazują ale nie damy się ![]() Cytat:
a oni na mają sale namawiają bo słyszałam ze cały tydzień wesela są a pewnie wszyscy na dużej chcą... a tak sala ma podwójną korzyść ![]() MiciaKicia ja bym nie mogła napisać komuś że jego związek nie przetrwa... przecież to jest tak złożona sytuacja ze nie ma mowy zeby wszystko przewidzieć.. nawet jeśli opis tej sytuacji jest dokładny... ja będę trzymała kciuki żeby wszystko sie dobrze wyjaśniło ![]() conslusion witaj ![]() moniczkar_ ja mam taka samą sytuację, że będę z teściami mieszkać ale wiedzialam od początku na co się piszę i trudno... na twoim miejscu powoli bym oszczedzala na domek, przeciez nie musicie w ciagu roku wybudować, tym bardziej ze przeciez macie gdzie mieszkać... trochę nie zrozumiałam ... Ty chcesz sprzedać dom rodzinny Tż jak swoj wybudujecie? bo jeśli tak to nie wiem co na to Twój Tż ale mój chyba by trupem padł jakbym mu coś takiego zaproponowała, w końcu to nie ja budowałam ten dom więc nie do mnie należy decyzja, mam nadzieję że źle Cię zrozumiałam... A Ty pracujesz też?_ _ _ Ja właśnie wróciłam od Tż weekend się udał Hecate Jutro do pracy będę popołudniu ![]() Dobrej nocki i miłego dnia jutro
|
|
#4172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4173 |
|
Raczkowanie
|
Już nie nadążam za wami, siedziałam dzisiaj 3godz i czytałam...czytałam...czy tałam...i jeszcze wszystkiego nie przeczytałam
Myślałam, że z rozpoznaniem mnie na nk nie będzie nikt miał problemu, a tu takie zaskoczenie... Mój TŻ nazywa się Zbigniew, ale nigdy tak do niego nie mówię, zawsze jest Misiem, Tygryskiem, albo Rybeńką ![]() Nasza historia nie jest zbyt romantyczna, ale opowiem Wam ją niedługo jak tylko nadrobie pozostałe strony. Zdjęć nie będę wklejać, bo są na nk. Tak się zastanawiam jak to jest z bierzmowaniem? Jak było w szkole to byłam w szpitalu i tak jakoś się złożyło, że do dziś nie jestem bierzmowana, a podobno potrzebne do ślubu kościelnego,to teraz muszę znowu zaliczać te wszystkie formułki od bierzmowania i będę bierzmowana z osobami z 3klasy gimnazjum??? U mnie w parafii nie są organizowane bierzmowania dorosłych. Chyba, że mogę iść do innego kościoła? Pozdrawiam Was bardzo gorąco i całuję |
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
jolka właśnie skojarzyłam jak tę datę tutaj wpisywałam
to faktycznie moja taka pierwsza poważna miłość![]() MiciaKicia słodkich snów wyśpij się z aniołkami![]() Ja buszuję po forum czytam różne wątki zapisuję to co mi się podoba bo mogę zapomnieć do tych dwóch lat |
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cobra Dziewczyny mają rację ta sala jest ładniejsza niż poprzednia
|
|
#4176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale wesele było fajne mimo stresu.Cobra właśnie obejrząłam te salę, która masz na oku i sliczna. taka biała i czyściutka. i ładnie się błyszczy wszystko. ja lubię jak sala jest jasna.
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-09-06 o 21:56 |
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie Was podczytuję i oglądamy w tv "Gladiatora"
Za niedługo idę spać, bo jutro na 8:00 do tej szkoły, a tak mi się nie chce ![]() Stysik - to fakt mam długie, ale chcę jeszcze dłuższe ![]() Na resztę odpiszę Wam jutro. Dobranoc, kolorowych snów
|
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Lisiwona wiesz co, czasem w Katedrach są robione że tak powiem dodatkowe bierzmowania. najlepiej zapytać się w kościele.
Pamiętam, na moim bierzmowaniu były 2 osoby które miały ok 30 lat. czy chodzili na zajęcia przed bierzmowaniem to nie wiem. Cobra gratuluję ustalenia terminu |
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ właśnie dzwonił, że sprawdzał informacje o kredycie, no i się poryczałam jak bóbr puściły mi nerwy
nie chcę do pięćdziesiatki spłacać kredytu to chore. Załamałam się bo mówię Dawidowi, że trzeba pomyśleć czy nie lepiej wyremontować tego budynku obok jego rodzinnego, bo wtedy koszty były by małe i wystarczyłaby tylko jakaś pożyczka,ale on się uparł, że to za blisko... Przepraszam, że tak co chwilę się żalę z jakichś swoich kłopotów, ale z wami mi jakoś raźniej...
|
|
|
|
#4180 |
|
Raczkowanie
|
to może ja coś dodam od siebie o tych salach.
ja mam wesele w Złotej Iglicy. od razu było wiadomo, że duża sala, bo gości ponad 70. małej nie polecam, jest za mała, jeśli zespół się zainstaluje w tym "kółku" z wieżyczki to naprawdę nie ma gdzie tańczyć... :/ o Iglicy słyszałam dużo dobrego, kilka znajomych mi par tam miało imprezę, są bardzo zadowoleni - jedzenia dużo, mila obsługa, wszystko na czas i uczciwie. prawdą jest, że kilka lat temu, jak Iglica się otworzyła, to płaciło się za ładnie udekorowane potrawy i ogólnie było nie ciekawie. ale przecież to były początki i nie powinnyśmy oceniać dalej tą samą miarą - bo ktoś już tak od kogoś słyszał i przez kilka lat powtarza to samo... moge dodać, że w Iglicy pracuje córka dobrej koleżanki mojej mamy. z jej relacji także wiem, że wszystko jest jak należy ![]() sama się o tym przekonam 10 października. bo idę na "złote wesele" - podejrzewam, że na małej sali ale jedzenie i obsługa to samo. gdy wybieraliśmy z TŻ salę, odwiedziliśmy m.in. Arkadię - sala ładna, ale podobno zachowanie właściciela podczas imprezy niezbyt grzeczne, nie wiem jak z jedzeniem, zrezygnowaliśmy, bo cena naprawdę przerażała, a nawet nie był wliczony alkohol - jak wszędzie, owoce, ciasta, tort, napoje... Dworek Śląski - ładna sala ale stylizowana na Iglicę - nie wiem kto od kogo zreżnął pomysł ale Iglica prezentuje się lepiej w/g mnie. jedzenie, atmosfera super - kuzynka tam pracowała. cena też niczego sobie, ale zero obejścia - niby coś miało być z tyłu robione ale do dziś stoi tylko huśtawka... z braku laku byśmy się zdecydowali na Dworek ale TŻ-owi bardziej podpadła pod gust Złota.Bravo - ładne obejście, sała bardzo ładna - taka nowoczesna. sąsiadka miała tam wesele, podobno było super z jedzeniem jak i całą resztą. ale wybraliśmy Iglicę z powodu wyżej wymienionego (TŻ )Pradziad - córka dobrej znajomej mojej mamy miała tam wesele, ogólnie nie polecała lokalu. Biały Dom Ochojec - TŻ miał tam studniówkę - ładna sala ale za mała... Biały Dom Czerwionka - kuzynka miała tam studniówkę, sala przepiękna, jedzenie super ale ta odległość... za daleko. U Danusi - w ogóle nie braliśmy pod uwagę - za daleko i ogólnie mi się nie podoba. nic więcej nie mogę powiedzieć aż do 28 września - idę tam na wesele, dam znać co i jak :P to tyle, ale się rozpisałam :P |
|
|
|
#4181 |
|
Raczkowanie
|
bruneteczka01 witaj
widze ze mieszkasz niedaleko. możesz mi powiedziec gdzie ogranizujecie wesele ? Bo ja dopiero od 3 lat mieszkam w Krk i nie znam tu fajnych sal na wesele. I jaki macie zespół i wodzireja?![]() Madziallena przykro mi ze musieliscie przełozyc date ślubu. Ja tez to przerabiałam bo pierwotnie mieliśmy sie pobrac we wrzesniu 2010. Ale teraz nawet sie ciesze ze przełozylismy. Będzie dobrze nicolaaa dziekuje za recenzje kochana hehe a co do włosków to faceci sa beznadziejni jesli chodzi o zmiany u koniet. Kiedys bylam u kolezanki i przyszedl taki kolega i ta kolezanka bawi sie włosami mowi do niego: "paweł zauważyłes cos" ? Kolega podbiegł do okna i mowi ze " nic". A ona do niego: " no kolor włosow zmieniłam" A co do tej sprawy z zona brata tż to ja bym powiedziala tż. Ale to tylko moje zdanie. Trzymam kciuki zeby było dobrze ![]() kopikos ty jestes na studiach zaocznych? No i gratuluje zdania pisemnego egzaminu i pracy bambusiek oj bedziesz mała co czytać po powrocie i udanego wyjazdu życzę cobra ja tez czekam az bedzie mozna sciagnac z torentów Kac Vegas z lektore bo nie lubie czytac napisów Elektra85 życzę powodzenia w szukaniu sali MiciaKicia ja tez sie pokłócilam z tż i powiedziałam mu ze jak tak dalej bedzie to odejde. Mam nadzieje ze cos do niego dotarlo. I naprawde cie rozumiem bo mi tez jest przykro jak przez cały tydzien sie malo co widzimy przychodzi weekend a on w piatek jest zmeczony musi isc spac, w sobote musi obejrzec wszystkie mecze ekstraklasy ( rozumiem ze chce ogladnac mecz Wisły i nie mam o to pretensji ale zeby wszystkie i na dodatek jeszcze programy sporotwe ze skrótami meczów ) jak zacznie nieraz o 14 konczy o 23 dla mnie to przesada. ) Dobrze ze chociaż czuły jest i nie strzela fochów. TO ja dłuzej potrafie sie nie oddzywac i byc oschła. On zawsze szybko przeprasza i chce naprawić to co z*****. Uff ale sie rozpisałam sorki. Najlepiej z nim porozmawiaj i powiedz o swoich odczuciach moze cos do niego dotrze. Trzymam za was kciukiconslusion witaj ![]() kasssshira jaka prace zaczełas i co trenujesz? i cześciej zagladaj bo nie bedziesz mogla za nami nadarzyc jolkajp bardzo ładna sala cobra fajna data ![]() lisiwona z tego co mi wiadomo to bierzmowanie jest konieczne azby wziąć slub. Powiem Ci ze moj tż a własciwie to ja uważam ze on ma problem z tym jak załatwi problem spowiedzi przedślubnej bo on jest neiwierzący i martwie sie tym ze mieszkamy ze soba przed ślubem bo ksieza róznie na to reagują![]() JennyAniolek współczuje ci tej szkoly ![]() cobra nie dziwie ci sie ze puscily ci nerwy. Taki kredyt to duze obciażenie. Powiem Ci ze ja tez sie martwie skad wezmiemy na remont mieszkania a trzeba bedzie remontować dosłownie wszystko. Niby Tż ma kase od dziadka ale obiecał mu ze zostawi ja na wypadek gdyby ktos z nas zachorował . W ogole to ta kasa jest w domu mamy tż . Ja nie rozumiem ich gdyby wpłacili na konto to do tej pory urósł by ogromny procent. No ale dziadek sie bał ze jak wpłaci to sie do niego skarbówka doczepi![]() A mnie dzis jednoczesnie tesciowa rozsmieszyla i wkurzyla. W piatek zapytała czy przepisze jej kilka stron na kompie. Zgodzilam sie. Okazalo sie ze tych stron jest kilkanascie i przyniesie mi to jutro a przepisać mam do wieczora ![]() Byłam dzis na zakupach z tż i weszłam do deichmana. Znalazłam supcio butki, ide w czwartek z tz je kupić i jeszcze spodnie a jemu bluze Sorki ze az tyle ale musialam wszystko nadrobic
|
#4182 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie jem śniadanio i zmykam do tej szkoły grr... a Piotrek jeszcze śpi i jakiś chory jest Odezwę się później ![]() buziak1 - a ile płacicie w Iglicy ?? i masz 1 czy 2 dni ?? My mamy w Arkadii i jestem bardzo zadowolona A wszystko załatwia się z właścicielką - sympatyczna kobieta. Aha, a za 2 dni chcą 250zł/os.Miłego dnia
|
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten pochmurny dzionek
Jak po weekendzie - u mnie super. Sobota - gril ze znajomymi, a w niedziele - wizyta u rodziców ![]() Chciałam się tylko przywitać i zabieraj się do pracy, a w wolnych chwilach będę nadrabiać zaległości z weekendu. Neta nie mam nadal i dopiero wczoraj zamówił Łukasz zasilacz, więc może w tym tygodniu jeszcze będziemy mieli. Musimy tylko z właścicielem pogadać o tym prądzie, bo się mieszkanie kiedys spali ![]() Dobrze, ze w pracy mam neta Miłego poniedziałku Kochane
|
|
|
|
#4185 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
|
#4186 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam!!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Hecate - to faktycznie teściowa bardzo się stara żebyś przyyyypadkiieeeeem się nie nudziła ![]() Isabele - ale super! opowiedz coś więcej jak nadrobisz ![]() MIŁEGO DNIA
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-09-07 o 09:33 |
|||||
|
|
|
#4187 |
|
Lena
|
cześć dziewczyny!!!!!
my z teżetem to jesteśmy ancymony! wczoraj zaczęła nam spod lodówki płynąć woda, po jakiejś poł godzinnej walce z żywiołem całkiem padła. Sławek chłop jak to chłop, wziął swą walizę narzędzi, postukał, pogrzebał, obskoczył lodówkę z każdej strony i nic. kładlismy sie z myslą że trzeba nową kupić. rano przyszła mamcia, otworzyła zamrażalnik i co.... trzeba było tylko rozmrozić ją!!! a my jak te dwa odmieńce nawet zamrażalki nie otworzylismy wczoraj żeby sprawdzić co się stało. teraz mamciqa chodzi skwaszona i cały czas się pyta jak my sobie tam poradzimy sami na tym śląsku!!!! Cobra gratuluję podjęcia decyzji co do daty!!! a data piekna!!!! Jenny- życz swojemu mężczyźnie powrotu do zdrowia. wiem co to znaczy chłop w domu i chory. to jest jaksaś masakra!!!! Conslusion- eee tam zaraz zdemaskować się chcesz??? pokolei.... na wszystko będzie czas! ![]() LisIwona- bierzmowania mogą być nawet w taki dzień niedzielny. ja w swojej parafii tak miałam. ale byłam tylko jedna i malutka parafia. nie wiem jak to jest w większych miastach. trzeba sie księdza pytać! tak czytam wasze rozmyslania na tematy sali- to cieszę sie z jednej strony że ja już wybrałam i za bardzo manewru nie miałam co do sal. ale wszystkie co pokazujecie takie piekne- aż mnie skręca żeby też salę weselną wynając i niczym innym sie nie przejmować! a na koniec- pogoda do
|
|
#4188 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry Łobuziary
!conclusion witaj . Wiesz,nie musisz się niczego obawiać.My się tu same demaskujemy i żyjemy w baaardzo dobrych i przyjaznych warunkach .isabele uuuu . Romantycznie było ? Nigdy nie widziałam czyichś oświadczyn,tylko swoje .ivona84 witaj po weekendzie i nadrabiaj,bo jest co .Mustique ooooo nie ! Z tą lodówką to dobre było . A mama,jak mama,niezastąpionacobra115 gratuluję wyboru daty !MiciaKicia nie warto się przejmować zdaniem innym,bo co człowiek,to opinia. W każdym związku zdarzają się gorsze i lepsze momenty. Na tym polega cały związek właśnie. Dacie radę,ja w Was wierzę .JennyAniolek powodzonka w szkole ! I nie uśnij tam na lekcjach .kopikos Fajnie masz,tak przez miesiąc mieszkać z TŻtem . I przy okazji niewielka praca-super!hecate5 to niezłą masz teściową muszę powiedzieć . A co do butów,ja próbuje znaleźć jakieś fajne,ale dosłownie żadne mi się nie podobają...Chyba nadrobiłam wszystko . U nas weekend jak weekend. Łukasz nocował u mnie,potem wstaliśmy,zjedliśmy,poszl iśmy do kościoła i teraz powiem Wam coś śmiesznego . Łukasz nie może wyjść z podziwu,jak w ciągu dosłownie kilku minut na forum,może powstać aż tyle nowych postów . Skwitował to jednym zdaniem... "Ah te kobiety" i zrezygnowany oddał mi laptopa . A teraz czas na jakąs nauke,bo egzamin za tydzien,a ja nic nie umiem! |
|
|
|
#4189 |
|
Raczkowanie
|
honolinka no własnie ja mam ten sam problem. Nic mi sie nie podoba. z butów to jedynie sportowe najłatwiej mi wybrać a tak to szlag mnie trafia na sama mysl o kupowaniu butow bo wiem co to dla mnie oznacza....chodzenie...ch odzenie...chodzenie po sklepach. A ja jestem z tych co chca wejsc do sklepu kupic co maja kupic i wyjsc. Nie lubie takiego chodzenia, przymierzania
|
#4190 |
|
Raczkowanie
|
buziak1 - a ile płacicie w Iglicy ?? i masz 1 czy 2 dni ?? My mamy w Arkadii i jestem bardzo zadowolona Czytałam opinie na necie - jest ich tyle co kot napłakał - ale się nimi nie sugerowałam. My płacimy za 1 dzień 160zł/os i kupujemy tylko swój alkohol. Ciasta, tort, napoje wszystko jest w cenie, więc nie wiem skąd masz takie rewelacje A wszystko załatwia się z właścicielką - sympatyczna kobieta. Aha, a za 2 dni chcą 250zł/os.
cena w Iglicy na dzień dzisiejszy to 160 zł za osobę. umowę mamy podpisaną na 150 zł ale z zastrzeżeniem, że płacimy tyle o ile podniosą się się ceny za te 2 lata (przy podpisywaniu umowy za 3). ja mam wesele jednodniowe. "rewelacje" jak napisałaś mamy z pierwszej ręki - byliśmy w październiku 2008 w Arkadii i rozmawialiśmy w właścicielem. zapomiałam dodać, że kuzyn był na weselu tam niedawno, i tyle wiem, że jedzenie było dobre ale mało, od strony organizacyjnej nie potrafił nic powiedzieć, bo był tylko osobą towarzyszącą. My chcieliśmy od samego poczatku Arkadię, ale po rozmowie z właścicielem się skutecznie zniechęciliśmy i padło na Iglicę. Każda sala ma swoje dobre i niedobre strony. Czasami na jednym przyjęciu jest wszystko ok a na kolejnym coś nie pasuje. |
|
|
|
#4191 |
|
Konto usunięte
|
hecate5 a co najśmieszniejsze w domu mam koło 30 par butów
. I ostatnio tak wyjęłam je wszystkie i najgorsze jest to,że one są wszystkie takie same! Normalnie,klasyka. Zazwyczaj czarne. Z połyskiem lub bez. Od płaskich po takie na 12cm obcasie. Musze się rozejrzeć za czymś nowszym,bo przecież to o pomstę do nieba woła . A jeśli chodzi o kupowanie kozaków to dla mnie to jest istna męczarnia. Nienawidzę kupować kozaków. Ble!
|
|
|
|
#4192 |
|
Raczkowanie
|
Hecate5 my bd mieli wesele w Domu Chleba w Nowej Wsi koło Dobczyc
![]() Sala jest duża,ładna i klimatyzowana,za 2 dni wesela bd płacić ok 200zł od osoby z tym,że cena na pewno się troszkę podniesie. Orkiestrę i wodzireja mamy ze stron narzeczonego czyli z gór,a dokładniej z Rytra ![]() TŻ bardzo chciał wnieść coś ze swojej kultury w nasze wesele więc zdecydowaliśmy się na orkiestrę góralską
|
#4193 | |
|
Raczkowanie
|
Stysik nie nie, to chodzi o to ze u niego jest teraz podzial majatku bo jest ich 3 rodzenstwa no i jego rodzice chca nam zrobic elewcje kostke zmienich dach itp i zebysmy juz na zawsze tam zostali i mieszkali z nimi na gorze bo jak to mowi moj tescio "tu musi zostac nastepca moj"
wiec w sumie teraz musimy zdecydowac ze albo bedziemy mieszkac u mnie w malym mieszkanku przez kilka lat i oszczedzac na budowe albo pojsc do nich wyremontowac sobie gore i juz tam zostac( bo wtedy ten caly dom bylby przepisany na nas) wiec jesli chodzi o sprzedanie to nie wchodzi to w gre na pewno a zreszta jakbysmy zaczeli remontowac to w zyciu bysmy nie odzyskali tych pieniedzy co wsadzilismy Ja na razie studiuje na 3 roku a w chce zrobic sobie uprawnienia na prowadzenie wlasnej dzialalnosci (gabinet odnowy czy salon kosmetyczny)---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4194 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny wybaczcie, odpisałam na większa ilość postów, ale tuż przed wysłaniem wizaż nie chciał mnie puścić i się wszystko skasowało!!
|
|
#4195 |
|
Raczkowanie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14116479]hecate5 a co najśmieszniejsze w domu mam koło 30 par butów
. I ostatnio tak wyjęłam je wszystkie i najgorsze jest to,że one są wszystkie takie same! Normalnie,klasyka. Zazwyczaj czarne. Z połyskiem lub bez. Od płaskich po takie na 12cm obcasie. Musze się rozejrzeć za czymś nowszym,bo przecież to o pomstę do nieba woła . A jeśli chodzi o kupowanie kozaków to dla mnie to jest istna męczarnia. Nienawidzę kupować kozaków. Ble! [/QUOTE]Wow ale masz butów A reszta moich butów to sa buty sportowe.bruneteczka01 nie słyszałam o tej sali ani nie znalazłam ich strony. Z tamtych okolic znam tylko Folwark Zalesie. Super macie z ta kapela. Fajne góralskie klimaty
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kobietki
![]() Conslusion Bo to niestety jest bardzo oblegana sala No ale to jednak świadczy o tym, że jakość usług jest wysoka ![]() Stysik dziękuję za słowa wsparcia Już jest wszystko dobrze ma szczęście ![]() Cobra dziekuje hihi wyspałam sie nawet wiesz? to pewnie dzięki tym aniołkom ![]() Hecate ja tez mu powiedzialam, ze ja nie chce tak dłużej i ja zawsze mu robie wywody o tym co mi na sercu leży ojj jak On tego nie lubi :P No ale juz jest dobrze... powiedziała co wiedziała a rozpisuj sie ile chcesz Dla mnie to takie miłe, że trzmasz/trzymacie wszystkie zamnie kciuki i wogóle ![]() Heh teściową masz niezłą .. :P A ja też w Deichmanie widzialam ostatnoo za***iste buciki ale moze je kupie w tym miesiacu albo w przyszlym. Zależy jak z pieniążkami bedzie ![]() Buziak1 a ja mam U Danusi wesele właśnie no ale.. kwestia gustu jeśli chodzi o wygląd. Ty była pierwsza i ostatnia sala na jaką pojechaliśmy bo jak tylko to zobaczyliśmy i szefowa przedstawila nam ofertę, wiedzieliśmy, że ta sala i żadna inna ![]() Isabele no to weekend w 100% udany hihi nie dziwie sie, że płakałas takie sytuacje są bardzo wzruszające ![]() Ja na ślubach też zawsze płaczę :P Elunka88 Tobie tez dziekuje za słowa otuchy ![]() Honolinka Dziękuję ![]() Apropo też mam duuuużo butów ale kazde inne :P do wyboru do koloru ale i tak chodze w moich Nike tylko hahah Najgorsze, ze teraz znowu sobie kupilam kolejne pare a planuje jeszcze jedne haha Juz mama na mnie krzyczy, ze nie mam gdzie tego wkladac i wogole po co mi nastepne :P Tż podziela zdanie mojej mamy :PUfff nadrobiłam ![]() Jakież to moje zdziwienie dziś było kiedy o 4 zadzwonił budzik hehe wstałam taka zrezygnowana, ze do pracy trzeba isc bu No ale wrocilam, zjadłam śniadanko, chwile posiedzialam ze Skarbem i tak jakos mi leci.. Później bede ogladac powtórke "Pierwszej milosci" a potem to juz czekam na "Brzydulę", "Pierwsza milosc", i "Na wspolnej" hah taki maraton Aha i "M jak miłość" :P:P:P:P:P
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia - ja to się już nie mogę doczekać tego maratonu wieczornego - Brzydula, Na Wspólnej, Szymon Majewski...A poza tym mamuśka ma nockę dzisiaj a tata w szpitalu więc śpię u nich w pokoju i okupuje tv całą noc
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie ![]() kassshiraaa - gratuluję pracy a co robisz i co trenujesz ??? ![]() jolkajp - śliczna sala , a jeśli Ci się podoba i ceny mniej więcej podobne, to nie ma co się zastanawiać.cobra115 - cieszę się, że macie już ustaloną datę, teraz powinno być tylko z górki i trzymam kciuki za wybór sali.MiciaKicia - a dlaczego tak wcześnie wstajesz ? ![]() Stysik - niestety mam to w genach, więc musiałam zacząć się farbować i super, że weekend udany ![]() ivona84 - Witaj po weekendzie ![]() isabele - super weekend miałaś, też proszę opowiedz coś więcej ![]() buziak1 - dzięki za informacje i nie tratkuj tego czasem jak jakiegoś ataku itp. Po prostu trochę mnie zdzwiła taka rozbieżność informacji... My od początku rozmawialiśmy z właścicielką i ona z nami podpisywała umowę, jak już wspominałam bardzo sympatyczna kobieta i widać, że tak bardzo nie zależy jej na kasie to tak odnośnie moich byłych problemów z salą, a właściciela to na oczy nie widziałam. I tak jak pisałam, martwimy się tylko o swój alkohol bo oni nie mają koncesji. bruneteczka01 - a masz może linka do sali ? A pomysł z kapelą góralską super! My po pikniku z Ori zastanawialiśmy się czy nie załatwić sobie takiej kapeli, jako dodatkowa atrakcja ale powaliła nas cena: 4.000 zł ![]() Cytat:
![]() --- Wróciłam już ze szkoły, szybko zleciało Miłego dnia!
![]() |
|
|
|
|
#4199 |
|
Konto usunięte
|
hecate5 no spory zapas mam,ale z niektórymi muszę coś zrobić,bo normalnie,może to dziwnie zabrzmieć,zmalała mi stopa. Są za duże. Jakiś czas temu nosiłam rozmiar 39/40 a teraz 38. Albo się numeracje zmieniają w sklepach albo co,nie wiem. Może się starzeje
.MiciaKicia Ja też miałam dwie pary upatrzone,wczoraj pojechałam z zamiarem ich kupna,ale niestety nie dało rady. Ktoś wykupił akurat mój numer . Nawet nie wiesz,jaka zła byłam! JennyAniolek i jak bylo ? Nie zanudziłaś się na śmierć ? Ja to się trochę kurcze tych praktyk w szkole boję,ale mam nadzieję,że to nie jest aż tak straszne .Isabele nie tylko Ty czekasz na nową serię . Ciekawie tylko,kiedy ona nastąpi...
|
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny bo pracuję od 5.20 :P dlatego tak wcześnie wstaje heh ale wracam elegancjko ok 10 do domu i mam dzien dla siebie i czasem tam cos sobie odespie
Noo a maraton w TV niezły :P Ciekawe tylko czy mój Tż mi go nie zepsuje hehe bo moze przyjdzie do mnie dzis :P aale to sobie powtórki obejrze wtedy heheheElunka88 To Ty też tak sobie lubisz seriale pooglądac ? Bo wiesz.. jak komus gadam o serialach to jest wzdychanie i wogole, ze jak ja moge takie "tasiemce" ogladac ![]() Honolinka wyobrażam sobie jaka zła byłaś .. Też czasami bywałam w takiej sytuacji ahhhh to straszne :/
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2009-09-07 o 13:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

zaglądaj czasem do nas 

a włosy masz przecież już długie to chyba nie musisz zapuszczać? mnie też się już siwe pokazują ale nie damy się 

Perfect Housewife 

nie chcę do pięćdziesiatki spłacać kredytu to chore. Załamałam się bo mówię Dawidowi, że trzeba pomyśleć czy nie lepiej wyremontować tego budynku obok jego rodzinnego, bo wtedy koszty były by małe i wystarczyłaby tylko jakaś pożyczka,ale on się uparł, że to za blisko... Przepraszam, że tak co chwilę się żalę z jakichś swoich kłopotów, ale z wami mi jakoś raźniej...
) jak zacznie nieraz o 14 konczy o 23
dla mnie to przesada.
. W ogole to ta kasa jest w domu mamy tż . Ja nie rozumiem ich gdyby wpłacili na konto to do tej pory urósł by ogromny procent. No ale dziadek sie bał ze jak wpłaci to sie do niego skarbówka doczepi

umowę podpiszemy prawdopodobnie za tydzień,jak tylko tesciowa zobaczy salę na żywo. koszta spore bo 202zł/osoba. nie licze alkoholu. Ale stwierdziąłm,że się moge zapożyczyć a ta sala bedzie moja. A w innych salach ceny takie same (kobyłka,marki,ząbki,wars zawa) 190-220 zł od osoby.
. A co do butów,ja próbuje znaleźć jakieś fajne,ale dosłownie żadne mi się nie podobają...
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
a co robisz i co trenujesz ???
za wybór sali.