Czy są obecne styczniowe Panny Młode?? - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-05, 22:49   #151
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31
Dot.: Czy są obecne styczniowe Panny Młode??

Ania dzieki wielkie za fotki sa cudne !! i juz w koncu chyba wiem kogo wezme
z tymi rekawiczkami to nie wiem , ale wydaje mi sie , ze jak bede bardzo dlugie moze byc ciezko zdjac je same bez ruszania futerka ale moze sie mysle
zazdroszcze przymierzania sukni mam nadzieje , ze moja tez niedlugo dojdzie
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-06, 22:31   #152
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

hmmm a gdzie sie podziala moja wczorajasz odpowiedz??!! dziwne nie ma jej

Ania pisalam , ze jak beda bardzo dlugie rekawiczki to moze byc problem zeby je zdjac same bez ruszania fiterka , ale moze nie bedzie zle najlepiej przymierzyc i sprawdzic

fajnie , ze jedziesz mierzyc suknie moze jakies foty dasz?
ja juz niedlugo tez powinnam zobaczyc w koncu moja suknie na zywo hehe

cos mi sie dzieje z forum edycja tez nawala

Edytowane przez asionek31
Czas edycji: 2009-09-06 o 22:33
Stary 2009-09-07, 12:11   #153
principessina
Zakorzenienie

Hej hej oczywiscie fotki dolacze, napewno przyjaciolka jakies mi zrobi podczas przymiarki inaczej bym sobie nie darowala
Tymczasem dziewczynki 19 wrzesnia o 11.30 bedzie nas slub w USC Mam nadzieje jutro wczesniej urwac sie z pracy zeby polazic po sklepach i zapisac sie do fryzjera
milego dzionka!
Stary 2009-09-07, 17:38   #154
tratata
Raczkowanie

GG do tratata

o wow
nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego szybkiego ślubu oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu
będziemy czekać na zdjęcia , w końcu się musimy jakoś poznać
trzecią noc z rzędu miałam wizje ślubu. na szczęście nie były to jakieś koszmary, tylko takie sny które powodują uśmiech na twarzy
najważniejsze dziewczynki jest to , że ŚNIŁ MI SIĘ ŚNIEG!!
więc jeśli mam coś z czarownicy, to można sie spodziewac białego puchu
za chwilke jadę do kolejnej dekoartorki, bo to co zobaczyłam w piątek było po prostu koszmarkiem
a biało zielona dekaracja ze zdjęc w realu okazała się koszmarem o odcieniu gnijącego kompostu
na dodatek ze wsząd ogarnaijącym sztucznym kwiatem.... jednym slowem - nie tak sztucznie wyobrazam sobie swoje wesel
kolejna relację zdam jutro
a co do rekawiczek .. sama myslałam o takim rozwiązaniu , ale do kurteczkiz rekawkami 3/4. do tego skórzane białe rekawiczki.
ale coś ostatnio napalilam sie na kożuszek, albo na krótka kurteczkę z kołnierzem z lisa
w sobote jade do znajomej co zajmuje się dystrybucją kozuszków rozeznac się mniej wicej co by sie udąło znaleźć i jak basrdzo by mnie to zbankrutowało
tratata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-07, 18:27   #155
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Hej hej oczywiscie fotki dolacze, napewno przyjaciolka jakies mi zrobi podczas przymiarki inaczej bym sobie nie darowala
Tymczasem dziewczynki 19 wrzesnia o 11.30 bedzie nas slub w USC Mam nadzieje jutro wczesniej urwac sie z pracy zeby polazic po sklepach i zapisac sie do fryzjera
milego dzionka!
gratulacje a czemu bierzecie osobno koscielny i w USC ?? nie chcieliscie konkordowego? sorki jak jestem za wscibska

Ula fajny pomysl z tymi skorzanymi rekawiczkami napewno orginalnie i slicznie do tego
Stary 2009-09-07, 21:05   #156
principessina
Zakorzenienie

tratatata nie chce zle wrozyc, ale mowi sie ze sny sa odwrotne do rzeczywistosci, czyli jak snil Ci sie snieg to moze go nie byc, ale jestem okropna
asionek oddzielnie cywilny, bo jest w ten sposob najmniej biurokracji
ooo a skad takie skorzane rekawiczki mam nadzieje, ze w pazdzierniku w salonach w Wawie bedzie juz duzy wybor futerek
dziewczynki a myslalyscie nad swoimi bukietami?
rozdajecie juz zaproszenia? my zaczynamy jutro, bo sami robilismy
Stary 2009-09-07, 21:39   #157
tratata
Raczkowanie

GG do tratata

kurcze... postraszyłyście mnie teraz z zaproszeniami
my na razi nie mamy ich zamówionych, siostra mnie popędza, mama stresuje ze najwyższa pora iść do księdza
ogólnie - to wszyscy się bardziej stresują niż ja
hihih mam nadzieje ze tak mi zostanie do końca - na luzaka i bez stresu
dekoratorka dzisiejsza się okazała fantastyczna
jutro opowiem wam szczegóły
będzie sala biało zielona z mnóstwem akcentów świątecznych - bo to w sumie jeszcze będzie lekko świąteczna atmosfera wyczuwalna
girlandy będą z iglastych gałązek, na tym zamiast róż- gwiazdy betlejemskie w białym kolorze przy wejściu bym chciała choinki
zaszaleliśmy i dekorację kościoła tez sobie zrobimy- w końcu to jest nasz jedyny taki dzień
myślę ze będzie ślicznie - a na pewno nie tak całkiem tradycyjnie, a nam się juz coraz bardziej to wszytko podoba
w tamtym roku widziałąm takie rekawiczki , troszeczke przed łokieć, w przeróznych kolorach na takim bazarku w Krośnie. najlepsza była ich cena - 60 zł mam nadzieje ze w tym roku tez takie beda i zapolouje na białe
kuuurcze - wszytsko zaczyna sie układac w nawet fajna całośc
principessina, masz jakies zdjęcia zaproszeń? chetnie poogladałabym Wasze dzieła

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-07, 22:40   #158
principessina
Zakorzenienie

tratatata gwiazdy betlejemskie super my w cenie przyjecia mamy juz dekoracje sali, bedzie tez swiatecznie
z zaproszeniamy to masz jeszcze czas, my dopiero jutro, pojutrze zaczniemy rozdawac, a tutejsi goscie maja nam dac odpowiedz do 30 pazdziernika (slub 9 stycznia), bo musimy wplacic zaliczke za noclegi, pozatym musza sobie zarezerwowac wczesniej bilety samolotowe, bo pozniej beda kolosalne ceny jutro zrobie skan naszego zaproszenia i wkleje, bedziemy robic tez sami menu a i zrobilam mini przewodnik tradycyjnego wesela w Polsce aby to goscie wiedzieli co mniej wiecej ich czeka, no i zeby sie cieplo poubierali, bo niektorzy to w zyciu sniegu nie widzieli no moze nie bedzie tak zle
myslalam zeby takze moj bukiet nawiazywal do dekoracji swiatecznej co Wy na to?
Stary 2009-09-09, 20:25   #159
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

kurcze wy to macie widze mase pomyslow
ja to narazie czekam na rezerwacje w USC i zaczne juz na serio to wszystko skladac do kupy
a co z obraczkami?? ja mam z tym najwiekszy problem chce cos orginalnego , z klasa i zeby nie kosztowalo majatek hehe
mialam kilka typow , ale jedna kosztuje 1800 euro troszke duzo , ale one rzeczywiscie warte byly tej ceny hehe cuda normalnie jak nalozylam to byla milosc od pierwszego spojrzenia
Stary 2009-09-10, 20:39   #160
principessina
Zakorzenienie

czesc Dziewczynki, nasze zaproszenia prawie gotowe, niestety ostatnio mamy duzo pracy i zostajemy po godzinach wiec nie mamy czasu na przygotowania, no a wypadaloby juz rozdawac zaproszenia aby goscie mieli czas na "rozeznanie" i ew. rezerwacje biletow lot. Nasz mini przewodnik tez prawie gotowy jednak zaczniemy rozdawac zaproszenia bez niego, bo musimy go jeszcze "doszlifowac", no a z braku czasu nie wiadomo kiedy to nastanie. 19 wrzesnia juz tuz tuz i nasz slub cywilny kosmetyczka zamowiona, fryzjer, fotograf i kwiatki tez, zostal do zamowienia nieduzy torcik no mejsce w jakiejs eleganckiej restauracji na obiad
co do obraczek to jeszcze ich nie mamy, gdyz w USC nie bedziemy sie nimi "wymieniac", bo jakos dziwnie tak 2 razy! Zakupimy je dopiero jak wrocimy z PL, czy w listopadzie jakos, rozejrzymy sie takze w Wawie za czyms, ale raczej kupimy we Wloszech, bo na grawer sie czeka, no i pozniej dokladna przymiarka, wiec lepiej byc na miejscu Jak bylismy na urlopie w sierpniu to spacerujac widzielismy takze piekne obraczki, cena tez oszalamiajaca 2 tys euro Mysle zebysmy znalezli cos za max. 2 tys euro dwie, uwazam ze to i tak kolosalnie duzo...
A dzis Kochane dzwoniam do salonu w Wawie, gdzie zakupilam suknie i umowilam sie na przymiarke tylo jest jeden problem, z tym ze suknie chcialam odebrac przed Sylwestrem jak pojedziemy na pare dni do Wawy a Pani mi powiedziala, ze salon zamykaja na swieta i otwieraja dopiero po Nowym Roku, tak sobie mysle, ze to chyba za wczesnie zeby odbierac suknie teraz w polowie pazdziernikabo przeciez zawsze mozna przytyc/schudnac, a suknia ma byc perfekcyjna i co teraz
Stary 2009-09-10, 23:03   #161
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

Cytat:
czesc Dziewczynki, nasze zaproszenia prawie gotowe, niestety ostatnio mamy duzo pracy i zostajemy po godzinach wiec nie mamy czasu na przygotowania, no a wypadaloby juz rozdawac zaproszenia aby goscie mieli czas na "rozeznanie" i ew. rezerwacje biletow lot. Nasz mini przewodnik tez prawie gotowy jednak zaczniemy rozdawac zaproszenia bez niego, bo musimy go jeszcze "doszlifowac", no a z braku czasu nie wiadomo kiedy to nastanie. 19 wrzesnia juz tuz tuz i nasz slub cywilny kosmetyczka zamowiona, fryzjer, fotograf i kwiatki tez, zostal do zamowienia nieduzy torcik no mejsce w jakiejs eleganckiej restauracji na obiad
co do obraczek to jeszcze ich nie mamy, gdyz w USC nie bedziemy sie nimi "wymieniac", bo jakos dziwnie tak 2 razy! Zakupimy je dopiero jak wrocimy z PL, czy w listopadzie jakos, rozejrzymy sie takze w Wawie za czyms, ale raczej kupimy we Wloszech, bo na grawer sie czeka, no i pozniej dokladna przymiarka, wiec lepiej byc na miejscu Jak bylismy na urlopie w sierpniu to spacerujac widzielismy takze piekne obraczki, cena tez oszalamiajaca 2 tys euro Mysle zebysmy znalezli cos za max. 2 tys euro dwie, uwazam ze to i tak kolosalnie duzo...
A dzis Kochane dzwoniam do salonu w Wawie, gdzie zakupilam suknie i umowilam sie na przymiarke tylo jest jeden problem, z tym ze suknie chcialam odebrac przed Sylwestrem jak pojedziemy na pare dni do Wawy a Pani mi powiedziala, ze salon zamykaja na swieta i otwieraja dopiero po Nowym Roku, tak sobie mysle, ze to chyba za wczesnie zeby odbierac suknie teraz w polowie pazdziernikabo przeciez zawsze mozna przytyc/schudnac, a suknia ma byc perfekcyjna i co teraz
no to do cywilnego juz niewiele zostalo fajnie
ja bylam wczoraj u sasiadow w Niemczech i roznica cenowa jest spora teraz maja duze promocje i juz za okolo 1300 eu mozna kupic dwie , wiec cena super i dobrej firmy , wiec raczej zdecydujemy sie tam na zakup
co do sukni to nie wiem co ci poradzic jeszcze jakbyc schudla to pol biedy hehe zawsze mozna troszke zwezic gorzej jak utyjesz , ale chyba sama wiesz jak z twoja waga jest czy trzymasz caly czas podobna czy sa duze wahania .......

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-11, 10:25   #162
principessina
Zakorzenienie

Asionku moja waga jest niezmienna odkad skonczylam 17 lat ale teraz b.sie staram zeby przytyc, ostatnio udalo mi sie prawie kilogram
no tak w Niemczech moze byc troche taniej, Wlochy to kraj luksusowych cenwyobraz sobie, ze moja suknia ktora zakupilam w Warszawie kosztuje tu ponad 2 tys euro!!! jakies zarty
Stary 2009-09-13, 23:06   #163
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

no to chyba problem masz z glowy i mozesz ja juz dopasowac jak waga taka sama jest pozazdroscic

ja malo sie udzielam bo tez mam urwanie glowy w pracy

w tym tyg. powinnam w koncu miec rezerwacjie w USC i czas na zaproszenia hehe a jeszcze nie ma nawet wybranych
Stary 2009-09-15, 13:05   #164
principessina
Zakorzenienie

U mnie tez urwanie glowy, w sobote nasz cywilny, a jeszcze musimy zarezerwowac obiad w restauracji, dzis idziemy zamowic torcik Wczoraj urwalam sie z roboty i pol dnia lazilam za jakas normlana kiecka, oto ona, jak Wam sie podoba?
http://www.morgandetoi.com/le-choix-...lady-chic.html
Musze jeszcze dokupic jakies czarne sandalki i perelki na szyje, do tego bede miec bukiecik z kremowych roz
U nas rozdawanie zaproszen utknelo w miejscu, bo mamy mnostwo pracy
Stary 2009-09-16, 16:53   #165
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

sukienka super no i przyda sie na pozniej tez

u nas wszystko utkenlo znowu mamy problem z USC i mi sie odechciewa calego tego slubu normalnie do zabicia sa ci urzednicy
a zaproszenia to ja nie wiem kiedy bdziemy rozdawac .....jak tak dalej pojdzie to chyba w grudniu
Stary 2009-09-17, 21:58   #166
principessina
Zakorzenienie

Dziewczynki ratunkuuu juz po jutrze nasz cywilny, ta kiecke co kupilam, w sklepie musieli mi skrocic ramiaczka, automatycznie cala kiecka podniosla sie do gory i odstaje pod pachami, tak sie poryczalamjutro przed praca zaniose ja do mojej krawcowej mam nadzieje, ze cos poradzi, bo jutro mam mase rzeczy na glowie i jeszcze fryzjer i szukanie butow! Wszystko na ostatnia chwile, jestem tak wsciekla, ide do wyra ryczec jak bobr i w czym ja teraz pojde
asionek a co nie tak z dokumentami????

Wszystko udalo sie super, jestesmy juz "po" sukienusie odebral dzis rano moj TZ (teraz juz moj maz), buty znalalzlam wczoraj wieczorem, torszke mnie poobciskaly ale co tam jesli chcecie wysle Wam fotki pozdrawiam

Edytowane przez principessina
Czas edycji: 2009-09-19 o 20:21
principessina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 23:21   #167
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

Cytat:
Dziewczynki ratunkuuu juz po jutrze nasz cywilny, ta kiecke co kupilam, w sklepie musieli mi skrocic ramiaczka, automatycznie cala kiecka podniosla sie do gory i odstaje pod pachami, tak sie poryczalamjutro przed praca zaniose ja do mojej krawcowej mam nadzieje, ze cos poradzi, bo jutro mam mase rzeczy na glowie i jeszcze fryzjer i szukanie butow! Wszystko na ostatnia chwile, jestem tak wsciekla, ide do wyra ryczec jak bobr i w czym ja teraz pojde
asionek a co nie tak z dokumentami????

Wszystko udalo sie super, jestesmy juz "po" sukienusie odebral dzis rano moj TZ (teraz juz moj maz), buty znalalzlam wczoraj wieczorem, torszke mnie poobciskaly ale co tam jesli chcecie wysle Wam fotki pozdrawiam
gratulacje !!!!! super , ze sie jednak udalo i kiecka byla dobra ale pewnie strasu sie najadlas
a o fotki jak najbardziej prosimy
Stary 2009-09-21, 18:14   #168
tratata
Raczkowanie

GG do tratata

principessina moje gratulacje
mam nadzieje ze każda Wasza chwila będzie należała do najpiękniejszych
ja tez bardzo bym chciała otrzymać zdjęcia.. jestem strasznie ciekawa jak wszytko pięknie wyglądało
no i witam Was moje Drogie po dłłłłłługiej przerwie...
szok jak mnie tu dawno nie było<olaboga> ale taki niespodziewany nawał obowiązków się nade mną pojawił nie dość ze praca, to jeszcze wyjazd mojego męża do Francji... jak na dzisiejsza chwile zostałam sama z przygotowaniami. najgorsze jest to ze sama muszę jechać do księdza ale mam nadzieję ze załatwię to szybko i bezproblemowo
z racji tego ze przede mną coraz dłuższe wieczory samotne, od dziś zajmować się będę przygotowaniem zaproszeń
130 sztuk mam do zrobienia, więc jakby nie patrzeć - chwilkę mi to zajmie plan na dziś - personifikacja
no i to najtrudniejsze- wybór tekstu i cytatu, coś zabawnego , bo do najpoważniejszych ludzi to my nie należymy no i coś niezwykle roztkliwiającego hihih
ciekaw jestem jakie Wy macie teksty na zaproszeniach, chętnie bym sobi epoczytała

Stary 2009-09-22, 14:00   #169
principessina
Zakorzenienie

Czesc Dziewczynki dzis wieczorem odbieram fotki od znajomego, wiec wysle Wam na maila a Tobie tratatata wysle takze nasze zaproszenie
u mnie tez niesamowite urwanie glowy, ale niedlugo lece do Wawki na przymiarke sukieneczki, a pozniej juz z moim mezem do Zakopanego pozalatwiac reszte spraw
uciekam do pracy do wieczorkaaaa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-23, 13:53   #170
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

Tratatata powiem szczerze , ze ja pomyslu na zaproszenia nie mam jeszcze ale to przez to , ze i tak robic narazie nie moge przez problemy z urzedem jeszcze min. 6 tyg. czeka mnie zalatwiania , a pozniej okaze sie czy wogole sa jeszcze miejsca w USC .......ehhh powalone to wszystko

principessina w takim razie czekamy na fotki z niecierpliwoscia

juz widzialam kilka na mailu super !! wygladalas slicznie i maz tez gratulacje jeszcze raz no i teraz czekamy na koscielny ...

widze , ze sama zostalam
gdzie sie podziewacie ?? !!

Czas edycji: 2009-10-05 o 14:01
Stary 2009-10-08, 15:39   #171
tratata
Raczkowanie

GG do tratata

melduje się że jestem
bardziej obecna ciałem niż duchem bo moje myśli krążą ciągle wokół ślubnych przygotowań
udało się nam w tym tygodniu załatwić księdza.. tak się dziwnie bałam przed wizytą u niego ,a le nawet sprawnie poszło
ustaliliśmy termin na 30 styczna na 14.00
kazał się zgłosić 16 grudnia na zapowiedzi, z kompletem dokumentów, z zaświadczeniem o naukach
wiec jak na arzie znowu mamy chwilke spokoju
zaproszenia sa prawie na finiszu, pewnei od poczatku listopada zaczynamy zapraszac
prawie mam już załatwione futerko z białych norek normalnie się nie mogę doczekać kiedy je przymierze ale butów jak nie było tak nie ma
Stary 2009-10-08, 20:45   #172
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

dobrze wiedziec , ze chociaz u ciebie idzie wszystko do przodu
u mnie narazie bez zmian , a slub zblirza sie wielkimi krokami
butow tez nie mam , ale chyba polece niedlugo do PL i sie rozejrze tam na miejscu

dzisiaj kupilismy obraczki tak na wariata na 10 min. przed praca
milosc od pierwszego wejrzenia )

Czas edycji: 2009-10-10 o 01:30
Stary 2009-10-24, 11:49   #173
principessina
Zakorzenienie

Witam Was Kochane, wczoraj wrocilam i juz sie melduje i zdaje relacje Suknia odebrana, futerko jest, "walnelam" sobie dlugasny welon jak jakas mlodka, no ale raz sie zyje Taki w stylu hiszpanskim, bizuteria jest, butki tez, brakuje tylko ozdoby do wlosow i samego pomyslu na fryzure i dobrego fryzjera, ale to zalatwie jak juz bedziemy w Zakopanem.
Tutaj juz konczymy nauki i w przyszlym tyg beda szly zapowiedzi i wszystkie dokumenty wysylamy do PL, goscie zagraniczni bileciki juz zakupuja, takze jak narazie wszystko idzie sprawnie, tort zamowiony, ciasta, alkohole no chyba wszystko...Mojemu TZ brakuje garnituru, ale zapiera sie ze sam sobie wybierze Jak mi sie cos przypomni to napisze
a butki kupilam w Wawie na 5 cm obcasie w sklepie arte di roma, super wygodne, w sumie calosc troszke kosztowala, ale jak to sie mowi "jedyny dzien w zyciu" Teraz tylko trzeba o siebie dbac zeby nie przytyc ani nie schudnac, bo suknia juz wisi u mojego brata.
Czekam na Wasze relacje
ah jedynie nad czym sie zastanawiamy to godzina mszy w kosciele na 15, ksiadz powiedzial, ze o tej porze w zimie to juz "wilki wyja" i jest ciemnica, no ale coz zaproszenia juz rozdane, mam nadzieje tylko ze jakies fotki wyjda
Ksiadz nie pozwolil nam takze przystroic kosciola, jak to mowi ma byc skromnie, ze ma piekne zywe choinki a nie zdane sztuczne badziewia i to wystarczy...na wiele utworow podczas mszy tez sie nie zgadza, najlepiej zebyt o byly koledy, bedzie trzeba cos wybrac sensownego

Edytowane przez principessina
Czas edycji: 2009-10-24 o 11:51
principessina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-24, 17:18   #174
tratata
Raczkowanie

GG do tratata

principessina ale juz masz mnóstwo załatwień za sobą normalnie w szoku jestem i w jeszcze większym stresie
u mnie wszytko jakoś tak powoli się dzieje...
chociaż w tym tygodniu troszkę podgoniłam jeśli chodzi o mój wizerunek biżu zakupiona, a raczej dostana na imieninowy prezent- zgodnie z poleceniem gruba bransoletka z cyrkoniami i do tego takie mega długie kolczyki. troche sie boję zeby mi uszy sie od nich nie naciagły ale wrazenie robią niesamowite
buciki slubne juz tez są- co mi spędzało sen z powiek niziuteńkie, płaściutkie balerinki ze słodka kokardke wokoło kostki i materiał na plaszczyk tez juz jest- to tak w razie W, jakby mi nie wyszło załatwioanie białych norek
lista gości jest juz zpersonifikowana, tylko zostało wydrukować zaproszenia i połączyć w całośc
kosciołowe sprawy już załatwione jak na razie zostaje tylko powybierac akty chrztu i jakies tam papierki z USC i dopiero 16 grudnia ustalic zapowiedzi
a 17 - wielka pierwsza przymiarka sukni
oby tylko ze mnie nie zjechała bo coś ostatnimi czasy zgubiło mi sie ze 3 kilo
moj TŻ tez jeszcze bez garnituru , ale jak twierdzi - do stycznia to mu sie zmieni figura hihih zobaczy sie jak to bedzie
pozdrawiam dziewczynki i do usłyszenia
Stary 2009-10-24, 19:07   #175
principessina
Zakorzenienie

tratatata gdybym byla w PL tez pewnie pomalutku bym wszystko zalatwiala, bo w sumie jest jeszcze czas, no ale musialam zalatwic wszystko w przeciagu 10 dni mam tylko nadzieje, ze co nagle to nie po diable
ja w koncu zdecydowalam sie na obcasik w butach, bo suknia wyglada przy nich lepiej, a mojemu TZ kupilam korki do butow hahaha az sama sie do siebie smieje, jak on je zobaczyl normlanie smiac mi sie chce z jego miny zdecydowalas juz jaki welon? krotki czy dlugi?
Stary 2009-10-25, 14:02   #176
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

super widze , ze chyba ja pomimo , ze biore wczesniej slub , jestem w tyle ze wszystkim
bylam w Pl suknia juz dopasowana i laszczyk tez wisza u mamy , buty zakupione , bizu jest
przywiozlam zaproszenia czekam na potwierdzenie z ambasady okolo 3 listopada i bedzie mozna wysylac juz
ehh stres coraz wiekszy ...
Stary 2009-10-25, 15:49   #177
tratata
Raczkowanie

GG do tratata

welon już postanowiony długi , kończy się na długości sukni, jednowarstwowy, bez żadnego zdobienia na dole. jedyny jaki mierzyłam i jestem w 100% pewna ze to ten właściwy
principessina serio serio mówisz o tych korkach? ja nawet nie wiedziałam ze coś takiego jest.. .hmmm może bym mojemu też zakupiła hihihi a mina na pewno będzie bezcenna
najważniejsza sprawa- znalazłam bukiet jaki chce mieć
normalnie jest idealny mam nadzieje ze tylko na mojej prowincji uda się coś takiego zdobyć

ten pierwszy! chociaż te dwa też są urocze
Stary 2009-10-25, 16:52   #178
principessina
Zakorzenienie

Asionek zdazysz ze wszystkim, a zamowilas sobie fotografa?
Tratatata ten drugi bukiet b.ladny, tylko nie wiem jaki masz kolor wlosow, uwazam, ze czerwony jest ok do ciemnych, ale nie do jasnych, wklejam moj, tylko oczywiscie nie az taki strojny bedzie i bez tych "fredzli"
Moj welon bedzie sie za mna ciagnal tak jak tren, jak tren pozniej podepne to niestety suknia robi sie b.ciezka, wiec musze wzmacniac muskuly Juz widze miny moich ciotek, jak zobacza moj welon, ze taka stara a welon jak dla jakies mlodki, no ale raz sie zyje
Stary 2009-10-25, 17:04   #179
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Asionek zdazysz ze wszystkim, a zamowilas sobie fotografa?
Tratatata ten drugi bukiet b.ladny, tylko nie wiem jaki masz kolor wlosow, uwazam, ze czerwony jest ok do ciemnych, ale nie do jasnych, wklejam moj, tylko oczywiscie nie az taki strojny bedzie i bez tych "fredzli"
Moj welon bedzie sie za mna ciagnal tak jak tren, jak tren pozniej podepne to niestety suknia robi sie b.ciezka, wiec musze wzmacniac muskuly Juz widze miny moich ciotek, jak zobacza moj welon, ze taka stara a welon jak dla jakies mlodki, no ale raz sie zyje
Z fotografem w styczniu to raczej nie ma problemów - większość fotografów ma wtedy wolne terminy.
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-26, 07:37   #180
chilanes
Zakorzenienie

Dziewczyny ale Wam już malutko zostało Pozdrawiam

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości