|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
coz - to jest gwalt na moich uszach ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- m.in w Selgrosie w Tesco chyba tez jest ![]() moja mama tym sobie polewa nalesniki... bleh
|
|
|
|
#4803 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja się objadłam na kolacje,była sałatka z tortelini noi biała kiełbacha. ![]() Cytat:
Cytat:
Zdania się zaczyna dużymi LITERAMI.Please. Jak już tak komuś zwracasz uwage,zacznij od siebie. ![]() |
|||
|
|
|
#4804 |
|
Adwokat diabła
|
dobranoc nie dobroty
|
|
#4805 |
|
BAN stały
|
Dobrej nocy black.
![]() Ja tu jeszcze posiedze,ale pustki są a jak mnie nie ma to pędzicie z postami.
|
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4807 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
no dziewczynki przy niedzieli widzę że miałyście więcej zajęć i nie naskrobałyście wiele postów
a w ogóle to pojechałam wieczorem do TŻ i zrobiłam Mu niespodziankę, kupiłam duży kawał ciasta cappucino i włożyłam świeczki z numerami 28 i zaniosłam Mu ale się zdziwił, ale widziałam że się ucieszył, obiecałam że teraz już co roku będzie dostawał tort albo ciast oprócz prezentu na urodzinki![]() ale i tak się cieszył ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
popieram, dopiero jak będę miała suknie, będzie można zastanawiać się nad dodatkami ![]() Dziewczynki dobrej nocki, spadam bo dzisiaj niewiele spałam. Jutro wieczorem spotkanie z foto, może się coś w końcu wyjaśni
|
||||
|
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam ta przewage, ze calkowicie swiadomie rzadko uzywam duzych liter, calkowicie nie uzywam polskich liter, a do tego "spalszczam" angielskie wyrazy ale pozwalam sobie na to tylko i wylacznie w internecie i tylko i wylacznie w nieoficjalnej korespondencji/na forach itp.niestety wiekszosc osob, ktore uzywaja blednej formy slowa "perfumy" najczescie robi to kompletnie nieswiadomie i dobrze byloby uswiadamiac takie rzeczy, bo to masakrowanie jezyka polskiego... z reszta podobnie sprawa sie ma z osobami, ktore z uporem maniaka uzywaja slowa "bynajmniej" jako synonimu slowa "przynajmniej" chyba nawet powstal watek na ten temat przydalby sie podobny o perfumach ![]() jakbym kiedys w podobny sposob masakrowala ten nasz jezyk to mi mozecie zwracac uwage bez skrepowania i jeszcze bede wdzieczna za ewentualne uswiadomienie![]() a teraz ide spac, bo czeka mnie jutro rano pierwsza powakacyjna wyprawa na uczelnie po wpis i kawiarniane pogaduchy z kolezanka ![]() zbliza sie kampania wrzesniowa to i ludzie przybywaja z dalekich krajow
|
|
|
|
|
#4809 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeeej
![]() BYłam na tych zawodach no i drużyna braciaka zajęła drugie miejsce i jadą na wojewódzkie ![]() ![]() Fajowo hehe... A wieczorem oblewaliśmy i było baaardzo rozrywkowo ![]() TŻcik właśnie pojechał.. A szkoda bo całkiem milutki wieczorek był ![]() Pozdrowionka
|
|
|
|
#4810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dlatego używajcie dziewuszki poprawnej polszczyzny jak dostaniecie perfum od Tżta, a bynajmniej zwracajcie uwagę jak piszecie bo lain zaraz da po d...
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam mnie też dziewczyny nakrzyczały jak napisałam perfuma
ja o 7:45 jadę do wro na 9:30 umówinieni z chłopkiem jesteśmy, który jest w trakcie remontu mieszkania zobaczymy, a już mam dośća później jak będzie wszystko ok to jadę zobaczyc Carrerę oby nie była ecru Tadzik powiedział, że jak sie uda to zrobi foty bo w tamtym salonie babki strasznie szpiegowały, ale on jest wydra i dał radędziewczyna na wątku sukienkowym napisała, że w W1 trzeba miec figurę i nie mieć fałdek, a na koniec, że ja chyba nie mam z tym problemu
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-07 o 07:02 |
|
|
|
#4812 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
no i kolejny tydzień przed nami
|
#4814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Dokładnie ehh |
|
|
|
|
#4815 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
dobrze, że to juz niedługo piatek ![]() Kasik dobrze pamietam, że w sobotę bawimy się na weselu ??gdzie to słonce???? Jak któraś ma to prosze niech się podzieli ![]() a własnie, jak ja coś pisze źle to też prosze smiało mi zwracać uwagę ale zdań nie będe zaczynała z wielkiej litery, bo mi się nie chce
|
#4816 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() Samoa o podobnych myślałam kolczykach pogoda u mnie senna na maksa, siedzę w biurze i nic się nie chce..
|
#4817 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Syrop kolonowy mozna kupić wszędzie, w hipermarketach i w Lewiatanie tez widziałam. Cytat:
![]() JA też ne przywiązują wagi do tego jak poiszę na forum, jak mi sie wciśnie alt to są polskie litery, jak nie ma Tak samo na początku zdanie nie powinno sie pisać "mi" tylko "mnie" a ja i tak piszę tutaj "mi", bo własnei w takiej nieoficjalnej korespondecji można. Albo zaczynam zdania od "albo" Co innego robić swiadomie błędy stylistyczne a co innego łotac na prawo i lewo językowymi i ortograficznymi.A co do Ciebie to nie dopatrzyłam sie żadnych błędow, jedyne co mnie razi to to, że mówisz "pewno" zamiast "pewnie" nie wiem czy "pewno" jest niepoprawnie, mam to gdzieś, po prostu wali mnie to po oczach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ide skombinowac śniadanko
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
jeju jak u mnie zimno w biurze, niech zaczną palić, bo mi rece przymarzają do długopisów i kartek :cry
|
#4819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. stylistyczne to robię na potęgę i się nimi nie przejmuję Polskie znaki staram się pisać aczkolwiek nie zawsze mi wychodzi.
|
|
#4820 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć Piękne i cześć Brzydalu
![]() ![]() Lain, Samoa dzięki za uświadomienie. Szkoda, że u nas czegoś takiego nie ma, tylko taxi ale przeważnie szukamy sobie wszyscy kierowcy jak jakaś impreza jest planowana![]() Cytat:
pewnie tutaj się zgłoszę o poradę w tej sprawie![]() a Ty masz już jakieś swoje typy?Certinko podziwiam Cię, że jesteś w stanie się nauczyć takie przepisy czy terminy na pamięć Dasz sobie radę!Cytat:
Chilanes jakoś zleci do piątku, zobaczysz Właśnie wróciłam z praktyk, fajnie było Tylko w pewnym momencie taka się zrobiłam głodna i się bałam, żeby mi nie zaczęło głośno burczeć w brzuchu bo wstyd
|
|
#4821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coś wiszacego jakaś łezka na dekoldzie, ale nie wiem, czy takie białe cyrkonie (u Samoi brylanty ) bedą pasować do jansego ecru czyli ivory
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny... farbowałam w czwartek wlosy (w domu - idiotka) i miał być to piękny brąz, ale... wyszły zcarne
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ja tylko na chwilę póki mi dzieci nie płaczą ![]() dzis jestem nianią 2,5 letniego chlapaczka i 7 miesięcznej dziewczymki ![]() ![]() rozkoszne dzieciaki, ale oczy to trzeba mieć dookoła głowy upsss.........no i młodsze się odezwało
|
|
|
|
#4824 |
|
BAN stały
|
lain,nie pani niedotykalska, tylko śmieszy mnie ktoś kto zwraca uwage komuś na błędy a sam je robi.
I to wszystko w tym temacie. ![]() A tak w ogóle dzisiaj byliśmy oglądnąć obrączki,które sobie już upatrzyliśmy.Napewno to będą obrączki żółte złoto z białym złotem a na tym białym złocie ślaczek. ![]() Noi zaliczyłam z moją mamusią salon sukien slubnych. Jak weszłam to mnie przytkało i wysłowić się nie mogłam,bo mieli takie piękne suknie. Dostałam ulotke,by zobaczyć stronke internetową bo będzie w grudniu nowa kolekcja Za wypożyczenie sukni biorą 1000 zeta i chyba będe wypożyczać.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-09-07 o 14:09 |
|
|
|
#4825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie tez dzisiaj jest siostrzenica, ale dużo się widzieć nie będziemy bo po obiadku wybywam z domku. ale masz racje przy takim maluchu trzeba mieć oczy dooko ła głowy. Bo wszędzie wejdzie i broi
|
|
#4826 |
|
BAN stały
|
A i zapomniałam wcześniej napisać.Idziemy ( ja,tż i moja mama) przed nami idzie para i toczyła się rozmowa.
On: Jakbym ci kupił pierścionek to nosiłabyś?? Ona: Wiesz dobrze,że ja nie lubie biżuteri nosić On: No,ale jakbym ci kupił nosiłabyś?? Ona: No niewiem zastanowiłabym się.. |
|
|
|
#4827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje dla brata![]() Cytat:
ooo widzisz to ja to w takim razie musze robic nieswiadomie tez nie wiem czy jest niepoprawnie ale na chlopski rozum zdanie zaczyna sie od "pewnie..." a "pewno" uzywa sie z przyimkiem "na" choc jesli uzywam "pewno" w srodku zdania to pewnie sobie skracam to :na pewno" ![]() juz nie bede bede sie pilnowac zeby nie brzmiec jak burak i juz nie bede tu wytykac nikomu idnywidualnie, ale zauwazylam, ze mnostwo osob pisze dekolD... mam taki odruch jak to widze ![]() pisze sie dekolT ![]() Cytat:
on by mi najchetniej ciagle bizuterie kupowal... a ja nie lubie pierscionek zareczynowy raz nosze, a raz nie... jak sie uda ![]() juz zaliczylam pierwsza wizytacje uczelniana i nawet slonce wyszlo i zrobilo sie cieplo, wiec sie wygrzalysmy z kolezanka na kawiarnianym ogrodku na rynku oj czuc jesien w powietrzu ![]() a do tego wlasnie sie obudzilam z przyslowiowa 'reka w nocniku'... tak mi sie przypomnialo, ze ktos wspominal, ze bedzie na jesien koncert Rammstein... i co... i dupa bilety wyprzedane... sa tylko takie za 407zl za osobe... ![]() a ci na allegro tez sobie piekne 'prowizje' spiewaja
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-07 o 14:38 |
|||
|
|
|
#4828 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I po dóch tygodniach(żeby nie niszczyć wlosów tyl eodczekałam) poszlam do fryzjera i pani mi zrobila ladny brązik Od tamtej pory chodzę do fryzjera![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam nawóz do storczyków i będe je teraz odzywiać i chyba będę musiała usunąc z mojego okna, bo mam od południowej strony i im nie służy pełne slońce, zaraz sobie poczytam w necie
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie na poludniowym oknie rosna jak szalone i to bez zadnych nawozow nawet koty im nie straszne (choc chyba juz kazdy ze stroczykow zaliczyl srednio po 3 loty na podloge chyba mam w pokoju dobry mikroklimat, bo moja mama mi tu znosi na rekonwalescencje kwiatki, ktore jej padly w salonie a niektore przypadki na poczatku sa w bardzo ciezkim stanie
|
|
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie jaj trzymam na południowym a przeczytalam, że można na poludniowym lub zachodnim a odkąd im odpadły kwiatki to tylko puszczaja te liście na dole i nowe korzenie a dwa w ogóle maja uschnięta łodygę to ja nie wiem co z nimi jest NIe chce trzymac takich brzydoków w pokoju Jak sie teraz nic z nimi ni eruszy to je przeprowadze do siłowni Mam wrazenie, z eproblem tkwi w tym, że one w pełnym słońcu stoją a u mnie w pokoju w oknie jest tylko pełne słonce a na półke ich nie dam, bo mam tam książki, bo mi sie nie mieszcza na regale. A mama ich do salonu nie przyjmie, bo to takie patyki brzydkie![]() A co do mikroklimatu w pokoju to u mnie padł nawet kaktus A we wszystkich innych pomieszczeniach wszystko rosnie jak szalone.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

w Tesco chyba tez jest

Tadzik powiedział, że jak sie uda to zrobi foty bo w tamtym salonie babki strasznie szpiegowały, ale on jest wydra i dał radę
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)