Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-06, 23:08   #4801
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
chleb uciapany w jajku i usmażony
U nas się na to mówi Bułeczki Kubusia Puchatka i przed zjedzeniem posypujemy cukrem.

A wie któraś gdzie u nas można kupić sos klonowy?
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-06, 23:09   #4802
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez n-karlik Pokaż wiadomość

ahahaha czekałam na to

coz - to jest gwalt na moich uszach nie moglam sie powstrzymac

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
m.in w Selgrosie w Tesco chyba tez jest
moja mama tym sobie polewa nalesniki... bleh
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-06, 23:33   #4803
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
wow, fajnie

ja nadrabiam moją głodówkę.. jestem głodna
Zdziszek fajny
Nom fajnie było.
Ja się objadłam na kolacje,była sałatka z tortelini noi biała kiełbacha.

Cytat:
chleb uciapany w jajku i usmażony
nie jestem fanką muzyki tego typu, bo jak słysze to setny raz w radiu to po prostu znieść nie mogę Szczególnie tej babki co ma głos jakby ją ktoś dusił nie cierpię
Na Markowskiej byliśmy na Wiankach, bo supportowała Lennego Kravitza i fajna była na tym koncercie
Jeszcze nie jadłam

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
perfumY
plisssss
a w ogole to obczailismy z TZem kurs tanga podstawy to 4 spotkania po 1,5h a potem juz wyzszy poziom. i mozna sobie wziac lekcje indywidualne to moze sobie wezmiemy przed slubem jedno takie spotkanko
wlaciwie co miesiac rozpoczyna sie intensywny kurs dla poczatkujacych, wiec fajnie musze sie teraz zaopatrzyc w zabudowane butki na 6cm obcasie, najlepiej slizgajace sie po parkiecie ale bedzie fajnie hehe
Zdania się zaczyna dużymi LITERAMI.Please.
Jak już tak komuś zwracasz uwage,zacznij od siebie.

madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-06, 23:38   #4804
BlackAngel
Adwokat diabła

dobranoc nie dobroty

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-06, 23:39   #4805
madmuazelle
BAN stały

Dobrej nocy black.

Ja tu jeszcze posiedze,ale pustki są a jak mnie nie ma to pędzicie z postami.
Stary 2009-09-06, 23:42   #4806
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
U nas się na to mówi Bułeczki Kubusia Puchatka i przed zjedzeniem posypujemy cukrem.
Świetna nazwa U nas to po prostu chleb z jajkiem
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 00:03   #4807
certina4
Wtajemniczenie

no dziewczynki przy niedzieli widzę że miałyście więcej zajęć i nie naskrobałyście wiele postów przyznam że w następnych dniach ciężko będzie mi Was nadrabiać i pojawiac się na forum więc będę komunikować od czasu do czasu że żyję, albo że juz nie bo mnie te ustawy wykończąp.s kto to wymyślił tyle terminów w kodeksie pracy, przeciez nie idzie tego zpamiętać

a w ogóle to pojechałam wieczorem do TŻ i zrobiłam Mu niespodziankę, kupiłam duży kawał ciasta cappucino i włożyłam świeczki z numerami 28 i zaniosłam Mu ale się zdziwił, ale widziałam że się ucieszył, obiecałam że teraz już co roku będzie dostawał tort albo ciast oprócz prezentu na urodzinki tortu niestety całego nie było, za późno wymyśliłam tą niespodziankę
ale i tak się cieszył

Cytat:
a Wy jeszcze nie wiecie a ja już wiem że Zdzich jako PM 2010 też mierzył już swoją kreację ślubną i prosi o opinie
umarłam

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
HEJ DZIWECZYNKI WPADŁAM TYLKO NA CHWILECZKE oj przepraszam za te duze litery za chwile jedziemy na sale podpisać umowe i ja obejzec zespol tez już wybrałam bierze 2800 " kurcze a dzis jeszce poze spotkanie naszych rodzicow na temat wesela bedzie sie dzialo
no to super, przygotowania widzę idą pełną parą

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
nie wiem czy ten temat był poruszany, ale jaką biżuterię planujecie do sukienek?
Cytat:
Ja na razie o tym nie myślę. Pomyślę jak będę miała suknię i do niej będę dobierać dodatki.

popieram, dopiero jak będę miała suknie, będzie można zastanawiać się nad dodatkami

Dziewczynki dobrej nocki, spadam bo dzisiaj niewiele spałam. Jutro wieczorem spotkanie z foto, może się coś w końcu wyjaśni

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 00:14   #4808
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Zdania się zaczyna dużymi LITERAMI.Please.
Jak już tak komuś zwracasz uwage,zacznij od siebie.
ooooo pani nietykalska

mam ta przewage, ze calkowicie swiadomie rzadko uzywam duzych liter, calkowicie nie uzywam polskich liter, a do tego "spalszczam" angielskie wyrazy ale pozwalam sobie na to tylko i wylacznie w internecie i tylko i wylacznie w nieoficjalnej korespondencji/na forach itp.

niestety wiekszosc osob, ktore uzywaja blednej formy slowa "perfumy" najczescie robi to kompletnie nieswiadomie i dobrze byloby uswiadamiac takie rzeczy, bo to masakrowanie jezyka polskiego... z reszta podobnie sprawa sie ma z osobami, ktore z uporem maniaka uzywaja slowa "bynajmniej" jako synonimu slowa "przynajmniej" kolejna rzecz, ktora mnie oslabia... chyba nawet powstal watek na ten temat przydalby sie podobny o perfumach

jakbym kiedys w podobny sposob masakrowala ten nasz jezyk to mi mozecie zwracac uwage bez skrepowania i jeszcze bede wdzieczna za ewentualne uswiadomienie

a teraz ide spac, bo czeka mnie jutro rano pierwsza powakacyjna wyprawa na uczelnie po wpis i kawiarniane pogaduchy z kolezanka
zbliza sie kampania wrzesniowa to i ludzie przybywaja z dalekich krajow
Stary 2009-09-07, 00:18   #4809
gosica502
Wtajemniczenie

Heeeej
BYłam na tych zawodach no i drużyna braciaka zajęła drugie miejsce i jadą na wojewódzkie Fajowo hehe... A wieczorem oblewaliśmy i było baaardzo rozrywkowo
TŻcik właśnie pojechał.. A szkoda bo całkiem milutki wieczorek był
Pozdrowionka
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 01:05   #4810
n-karlik
Raczkowanie

Cytat:
ooooo pani nietykalska

mam ta przewage, ze calkowicie swiadomie rzadko uzywam duzych liter, calkowicie nie uzywam polskich liter, a do tego "spalszczam" angielskie wyrazy ale pozwalam sobie na to tylko i wylacznie w internecie i tylko i wylacznie w nieoficjalnej korespondencji/na forach itp.

niestety wiekszosc osob, ktore uzywaja blednej formy slowa "perfumy" najczescie robi to kompletnie nieswiadomie i dobrze byloby uswiadamiac takie rzeczy, bo to masakrowanie jezyka polskiego... z reszta podobnie sprawa sie ma z osobami, ktore z uporem maniaka uzywaja slowa "bynajmniej" jako synonimu slowa "przynajmniej" kolejna rzecz, ktora mnie oslabia... chyba nawet powstal watek na ten temat przydalby sie podobny o perfumach

jakbym kiedys w podobny sposob masakrowala ten nasz jezyk to mi mozecie zwracac uwage bez skrepowania i jeszcze bede wdzieczna za ewentualne uswiadomienie

a teraz ide spac, bo czeka mnie jutro rano pierwsza powakacyjna wyprawa na uczelnie po wpis i kawiarniane pogaduchy z kolezanka
zbliza sie kampania wrzesniowa to i ludzie przybywaja z dalekich krajow

dlatego używajcie dziewuszki poprawnej polszczyzny jak dostaniecie perfum od Tżta, a bynajmniej zwracajcie uwagę jak piszecie bo lain zaraz da po d...
and make a brand new ending...

n-karlik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 06:59   #4811
kaska87
Zakorzenienie

eee tam mnie też dziewczyny nakrzyczały jak napisałam perfuma ale dobrze, bo teraz jestem mądra

ja o 7:45 jadę do wro na 9:30 umówinieni z chłopkiem jesteśmy, który jest w trakcie remontu mieszkania zobaczymy, a już mam dość

a później jak będzie wszystko ok to jadę zobaczyc Carrerę oby nie była ecru Tadzik powiedział, że jak sie uda to zrobi foty bo w tamtym salonie babki strasznie szpiegowały, ale on jest wydra i dał radę

dziewczyna na wątku sukienkowym napisała, że w W1 trzeba miec figurę i nie mieć fałdek, a na koniec, że ja chyba nie mam z tym problemu dobre żarty

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-07 o 07:02
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 08:44   #4812
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam dwie opcje - kolczyki z Madonny, ktore mierzyłam razem z suknią lub te http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,3,1161
i do tego jakas delikatna bransoletka z białego złota. Na szyję nic nie chcę, bo sukienka ma zdobienia z kryształków swarovskiego przy dekolcie. O biżuteri zaczełam myśleć dopiero jak kupiłam sukienkę.
Bardzo ładne kolczyki

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
a Wy jeszcze nie wiecie a ja już wiem że Zdzich jako PM 2010 też mierzył już swoją kreację ślubną i prosi o opinie
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 08:44   #4813
chilanes
Zakorzenienie

no i kolejny tydzień przed nami byle do piątku!
Stary 2009-09-07, 08:47   #4814
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a później jak będzie wszystko ok to jadę zobaczyc Carrerę oby nie była ecru Tadzik powiedział, że jak sie uda to zrobi foty bo w tamtym salonie babki strasznie szpiegowały, ale on jest wydra i dał radę
dziewczyna na wątku sukienkowym napisała, że w W1 trzeba miec figurę i nie mieć fałdek, a na koniec, że ja chyba nie mam z tym problemu dobre żarty
Jak Tadzikowi sie uda zrobic fotke to sie pochwal

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Dokładnie ehh
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 09:30   #4815
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

dobrze, że to juz niedługo piatek

Kasik dobrze pamietam, że w sobotę bawimy się na weselu ??

gdzie to słonce???? Jak któraś ma to prosze niech się podzieli

a własnie, jak ja coś pisze źle to też prosze smiało mi zwracać uwagę
ale zdań nie będe zaczynała z wielkiej litery, bo mi się nie chce

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 09:45   #4816
gospella
Wtajemniczenie

dzien dobry
Samoa o podobnych myślałam kolczykach
pogoda u mnie senna na maksa, siedzę w biurze i nic się nie chce..
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 10:05   #4817
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

ale to co ja robilam nie jest na słodko
Syrop kolonowy mozna kupić wszędzie, w hipermarketach i w Lewiatanie tez widziałam.

Cytat:
ooooo pani nietykalska

własnie w wątku o błedach językowych jest parę postów o perfumach
JA też ne przywiązują wagi do tego jak poiszę na forum, jak mi sie wciśnie alt to są polskie litery, jak nie maTak samo na początku zdanie nie powinno sie pisać "mi" tylko "mnie" a ja i tak piszę tutaj "mi", bo własnei w takiej nieoficjalnej korespondecji można. Albo zaczynam zdania od "albo"Co innego robić swiadomie błędy stylistyczne a co innego łotac na prawo i lewo językowymi i ortograficznymi.
A co do Ciebie to nie dopatrzyłam sie żadnych błędow, jedyne co mnie razi to to, że mówisz "pewno" zamiast "pewnie" nie wiem czy "pewno" jest niepoprawnie, mam to gdzieś, po prostu wali mnie to po oczach
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

czytalam i ta dziewczyna nie mówiła o W1 tylko o falbanisatej

Cytat:
dzien dobry
Samoa o podobnych myślałam kolczykach
pogoda u mnie senna na maksa, siedzę w biurze i nic się nie chce..
ja jeszcze musze zabrac mame i tate do jubilera, bo nie wiem czy nie są za skromne, bo te akurat są dośc krótkie i nie wiem czy nie za krótkie a nie chce ich na siłe kupować tylko dlatego , ze sa z brylantami. Gdyby były dłuższe to bym sie nie zastanawiała, bo sa urocze

ide skombinowac śniadanko
Stary 2009-09-07, 10:08   #4818
chilanes
Zakorzenienie

jeju jak u mnie zimno w biurze, niech zaczną palić, bo mi rece przymarzają do długopisów i kartek :cry
Stary 2009-09-07, 10:25   #4819
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
własnie w wątku o błedach językowych jest parę postów o perfumach
JA też ne przywiązują wagi do tego jak poiszę na forum, jak mi sie wciśnie alt to są polskie litery, jak nie maTak samo na początku zdanie nie powinno sie pisać "mi" tylko "mnie" a ja i tak piszę tutaj "mi", bo własnei w takiej nieoficjalnej korespondecji można. Albo zaczynam zdania od "albo"Co innego robić swiadomie błędy stylistyczne a co innego łotac na prawo i lewo językowymi i ortograficznymi.
mnie najbardziej rażą błędy ortograficzne, po prostu jestem uczulona. Zwłaszcza, gdy zasady ortografii są oczywiste, np. końcówki ówka, ówki itp a ktoś pisze to przez "u". stylistyczne to robię na potęgę i się nimi nie przejmuję Polskie znaki staram się pisać aczkolwiek nie zawsze mi wychodzi.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 11:28   #4820
centipede
Zadomowienie

Cześć Piękne i cześć Brzydalu

Lain, Samoa dzięki za uświadomienie. Szkoda, że u nas czegoś takiego nie ma, tylko taxi ale przeważnie szukamy sobie wszyscy kierowcy jak jakaś impreza jest planowana

Cytat:
nie wiem czy ten temat był poruszany, ale jaką biżuterię planujecie do sukienek?
Ja na razie tak tylko troszkę o tym myślałam, chciałabym coś na szyję i kolczyki, tylko delikatne pewnie tutaj się zgłoszę o poradę w tej sprawie a Ty masz już jakieś swoje typy?

Certinko podziwiam Cię, że jesteś w stanie się nauczyć takie przepisy czy terminy na pamięć Dasz sobie radę!

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Heeeej
BYłam na tych zawodach no i drużyna braciaka zajęła drugie miejsce i jadą na wojewódzkie Fajowo hehe... A wieczorem oblewaliśmy i było baaardzo rozrywkowo
TŻcik właśnie pojechał.. A szkoda bo całkiem milutki wieczorek był
Pozdrowionka
Super

Cytat:
Chilanes jakoś zleci do piątku, zobaczysz

Właśnie wróciłam z praktyk, fajnie było Tylko w pewnym momencie taka się zrobiłam głodna i się bałam, żeby mi nie zaczęło głośno burczeć w brzuchu bo wstyd
Stary 2009-09-07, 12:48   #4821
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Cześć Piękne i cześć Brzydalu

Ja na razie tak tylko troszkę o tym myślałam, chciałabym coś na szyję i kolczyki, tylko delikatne pewnie tutaj się zgłoszę o poradę w tej sprawie a Ty masz już jakieś swoje typy?

ja mam typy podobne do Samoa coś wiszacego jakaś łezka na dekoldzie, ale nie wiem, czy takie białe cyrkonie (u Samoi brylanty) bedą pasować do jansego ecru czyli ivory
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 13:14   #4822
chilanes
Zakorzenienie

dziewczyny... farbowałam w czwartek wlosy (w domu - idiotka) i miał być to piękny brąz, ale... wyszły zcarne wyglądam paskudnie i staro i źle sie z nimi czuję. Ratunku!!! Jak myślicie, czy fryzjer dał by rade nadać im jakiś sensowny odcień brązu???
Stary 2009-09-07, 13:46   #4823
onaella
Zakorzenienie

czesc

ja tylko na chwilę póki mi dzieci nie płaczą

dzis jestem nianią 2,5 letniego chlapaczka i 7 miesięcznej dziewczymki

rozkoszne dzieciaki, ale oczy to trzeba mieć dookoła głowy

upsss.........no i młodsze się odezwało

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 14:07   #4824
madmuazelle
BAN stały

lain,nie pani niedotykalska, tylko śmieszy mnie ktoś kto zwraca uwage komuś na błędy a sam je robi. I to wszystko w tym temacie.

A tak w ogóle dzisiaj byliśmy oglądnąć obrączki,które sobie już upatrzyliśmy.Napewno to będą obrączki żółte złoto z białym złotem a na tym białym złocie ślaczek. Za pare ok.1800.

Noi zaliczyłam z moją mamusią salon sukien slubnych. Jak weszłam to mnie przytkało i wysłowić się nie mogłam,bo mieli takie piękne suknie. Sukien nie mierzyłam. Dostałam ulotke,by zobaczyć stronke internetową bo będzie w grudniu nowa kolekcja Za wypożyczenie sukni biorą 1000 zeta i chyba będe wypożyczać.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-09-07 o 14:09
Stary 2009-09-07, 14:15   #4825
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
czesc

Ale Ci fajnie
U mnie tez dzisiaj jest siostrzenica, ale dużo się widzieć nie będziemy bo po obiadku wybywam z domku.
ale masz racje przy takim maluchu trzeba mieć oczy dooko ła głowy. Bo wszędzie wejdzie i broi
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 14:16   #4826
madmuazelle
BAN stały

A i zapomniałam wcześniej napisać.Idziemy ( ja,tż i moja mama) przed nami idzie para i toczyła się rozmowa.

On: Jakbym ci kupił pierścionek to nosiłabyś??
Ona: Wiesz dobrze,że ja nie lubie biżuteri nosić
On: No,ale jakbym ci kupił nosiłabyś??
Ona: No niewiem zastanowiłabym się..

Stary 2009-09-07, 14:37   #4827
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
ooo to super gratulacje dla brata

Cytat:
A co do Ciebie to nie dopatrzyłam sie żadnych błędow, jedyne co mnie razi to to, że mówisz "pewno" zamiast "pewnie" nie wiem czy "pewno" jest niepoprawnie, mam to gdzieś, po prostu wali mnie to po oczach

ooo widzisz to ja to w takim razie musze robic nieswiadomie tez nie wiem czy jest niepoprawnie ale na chlopski rozum zdanie zaczyna sie od "pewnie..." a "pewno" uzywa sie z przyimkiem "na" choc jesli uzywam "pewno" w srodku zdania to pewnie sobie skracam to :na pewno"
juz nie bede bede sie pilnowac zeby nie brzmiec jak burak

i juz nie bede tu wytykac nikomu idnywidualnie, ale zauwazylam, ze mnostwo osob pisze dekolD... mam taki odruch jak to widze

pisze sie dekolT

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
A i zapomniałam wcześniej napisać.Idziemy ( ja,tż i moja mama) przed nami idzie para i toczyła się rozmowa.

On: Jakbym ci kupił pierścionek to nosiłabyś??
Ona: Wiesz dobrze,że ja nie lubie biżuteri nosić
On: No,ale jakbym ci kupił nosiłabyś??
Ona: No niewiem zastanowiłabym się..

powiem tak: taka rozmowa moglaby zaistniec miedzy mna a TZem
on by mi najchetniej ciagle bizuterie kupowal... a ja nie lubie
pierscionek zareczynowy raz nosze, a raz nie... jak sie uda

juz zaliczylam pierwsza wizytacje uczelniana i nawet slonce wyszlo i zrobilo sie cieplo, wiec sie wygrzalysmy z kolezanka na kawiarnianym ogrodku na rynku oj czuc jesien w powietrzu

a do tego wlasnie sie obudzilam z przyslowiowa 'reka w nocniku'... tak mi sie przypomnialo, ze ktos wspominal, ze bedzie na jesien koncert Rammstein... i co... i dupa
bilety wyprzedane... sa tylko takie za 407zl za osobe...
a ci na allegro tez sobie piekne 'prowizje' spiewaja

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-07 o 14:38
Stary 2009-09-07, 14:53   #4828
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam typy podobne do Samoa coś wiszacego jakaś łezka na dekoldzie, ale nie wiem, czy takie białe cyrkonie (u Samoi brylanty) bedą pasować do jansego ecru czyli ivory
oczywiście, ze będa pasować, takie biale kamienie pasuja do wszystkiego

Cytat:
dziewczyny... farbowałam w czwartek wlosy (w domu - idiotka) i miał być to piękny brąz, ale... wyszły zcarne wyglądam paskudnie i staro i źle sie z nimi czuję. Ratunku!!! Jak myślicie, czy fryzjer dał by rade nadać im jakiś sensowny odcień brązu???
fryzjer Ci naprawi, bo mi kiedys farbowala kolezanka taką farbą ze sklepu i wyszły mi za ciemneI po dóch tygodniach(żeby nie niszczyć wlosów tyl eodczekałam) poszlam do fryzjera i pani mi zrobila ladny brązikOd tamtej pory chodzę do fryzjera

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
czesc

kto Cie tak ukarał?

Cytat:
ooo widzisz to ja to w takim razie musze robic nieswiadomie tez nie wiem czy jest niepoprawnie ale na chlopski rozum zdanie zaczyna sie od "pewnie..." a "pewno" uzywa sie z przyimkiem "na" choc jesli uzywam "pewno" w srodku zdania to pewnie sobie skracam to :na pewno"
juz nie bede bede sie pilnowac zeby nie brzmiec jak burak
będę Ci zwracać uwagę jakbys sie zapomniała

Mam nawóz do storczyków i będe je teraz odzywiać i chyba będę musiała usunąc z mojego okna, bo mam od południowej strony i im nie służy pełne slońce, zaraz sobie poczytam w necie
Stary 2009-09-07, 14:58   #4829
lain
Zakorzenienie

Cytat:
będę Ci zwracać uwagę jakbys sie zapomniała

Mam nawóz do storczyków i będe je teraz odzywiać i chyba będę musiała usunąc z mojego okna, bo mam od południowej strony i im nie służy pełne slońce, zaraz sobie poczytam w necie
ok

u mnie na poludniowym oknie rosna jak szalone i to bez zadnych nawozow nawet koty im nie straszne (choc chyba juz kazdy ze stroczykow zaliczyl srednio po 3 loty na podloge )
chyba mam w pokoju dobry mikroklimat, bo moja mama mi tu znosi na rekonwalescencje kwiatki, ktore jej padly w salonie i o dziwo odzywaja a niektore przypadki na poczatku sa w bardzo ciezkim stanie
Stary 2009-09-07, 15:10   #4830
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ok

u mnie na poludniowym oknie rosna jak szalone i to bez zadnych nawozow nawet koty im nie straszne (choc chyba juz kazdy ze stroczykow zaliczyl srednio po 3 loty na podloge )
chyba mam w pokoju dobry mikroklimat, bo moja mama mi tu znosi na rekonwalescencje kwiatki, ktore jej padly w salonie i o dziwo odzywaja a niektore przypadki na poczatku sa w bardzo ciezkim stanie

własnie jaj trzymam na południowym a przeczytalam, że można na poludniowym lub zachodnim a odkąd im odpadły kwiatki to tylko puszczaja te liście na dole i nowe korzenie a dwa w ogóle maja uschnięta łodygę to ja nie wiem co z nimi jestNIe chce trzymac takich brzydoków w pokojuJak sie teraz nic z nimi ni eruszy to je przeprowadze do siłowniMam wrazenie, z eproblem tkwi w tym, że one w pełnym słońcu stoją a u mnie w pokoju w oknie jest tylko pełne słonce a na półke ich nie dam, bo mam tam książki, bo mi sie nie mieszcza na regale. A mama ich do salonu nie przyjmie, bo to takie patyki brzydkie
A co do mikroklimatu w pokoju to u mnie padł nawet kaktusA we wszystkich innych pomieszczeniach wszystko rosnie jak szalone.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości