|
|
#31 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zawróć KK w głowie - żeby mu się toner zagotował ![]() Cytat:
A ambitny plan to już połowa sukcesu ![]() Jak oćko? Cytat:
Pochawal się potem! ![]() Dzień doberek Paniom! Ja właśnie sięgam po kawkę i mam dla was pytanie dnia: Jak wy się czujecie po wstaniu? Od razu rześkie i gotowe do działania czy takie jeszcze nie-tomne przez co najmniej dwie godziny? Bo ja chyba do tych nie-tomnych należę i mam wyrzuty sumienia. I albo, jak wy też z tych nie-tomnych jesteście, to sobie je zagłuszę , albo jak wy jesteście rześkie-skowronki to mnie nauczycie jak być skowronkiem od rana. O! Wielka misja przed Wami stoi!
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dzem dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Mamrociu pedzelki sa super mam Flat Topa i zamowie niedlugo jeszcze bo to cudenko sa tak mieciutkie jak bys sie piorkiem miziała Jak bede Ci wysylac to poprzesylam Ci probki podkladow tych co mam... mimo, ze duzo tego juz nie mam, bo dalam kolezance niedawno, zeby potestowala Cos stam znajde I nie kus tymi nalesniczkami![]() Limonko ale super Mnie tam najbardziej uszczesliwilo arabskie podworko... cos mam sentyment do polwyspu arabskiego Katar/Emiraty/ Arabia Saudi.Ines widzialam Cie Wygladalas zabojczo I chyba dolacze do Ciebie nie moge na siebie patrzec juz![]() Tez mi sie egzamin zbliza wielkimi krokami... jak ja nienawidze kampani wrzesniowej Ale powiem wam, ze babka nas niezle wyrolowala.... I wkurzam sie, ze kazdy wykladowca usala sobie inne zasady Babka zapowiedziała nam "0" w czerwcu... wiec cala grupa Happy no ale okazalo sie, ze w tym dniu mamy tez zaliczenie takie kosmiczne... wiec stwierdzilismy, ze na "0" pojdziemy zeby tylko zapoznac sie z przedmiotem i zaliczeniem i malo kto nauczyl sie czegos wiecej... po paru dniach przychodzi mail... ze 90% grupy nie zdało i ze zaprasza nas we wrzesniu!!!!!!! (czyli nie idziemy na 1 termin egzaminu) do tej pory bylo, ze jak nie zdajesz zerowki to idziesz na 1termin.... (a nasza babka zmienila sobie zasady o ktorych nikogo nie poinformowala- twierdzi, ze informowala ale dziwne ze na 66 osob nikt tego nie slyszal )I tym sposobem mamy grupowa poprawke
|
#33 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale dziekuje mimo wszytko za miłe słowa no ja od dziś sie odchudzam ![]() ![]() ![]() ![]() trzymam kciuki za egzamin, babka faktycznie troszkę was wyrolowała ale zobaczysz nie ma egzaminu nie do przejścia Tysia a ty to nie kombinuj tylko do nauki Mamrotko naleśniki mmmmm tez chce jednego ![]() Niuniuska czemu nie będziesz juz do nas zaglądac ![]() filousiek co do grubości Twoich ud eeee przesadzasz a poza tym zdjęcie chyba na siedząco było robione wiec wiadomo, że uda sie "rozplaszczyły" ![]() ![]() wcześniej skonczyłysmy zajecia i wpadłam do domu na okienko bo mam blisko ... miałam pracownie masażu i dowiedziałam sie UWAGA że będziemy masowac sobie nawet pośladki ![]() bo podobno u dziewczyn to nie ma co .A tak na poważnie to przeraża mnie to wszystko.... bedziemy się normalnie rozbierac i odsłaniac daną częśc ciała, wiem że to logiczne bo jak niby tu nauczyc sie masażu w ubraniach...ale jak mam odsłaniac moje gruuube nogi i pokazywac cellulit itd ja nie chce, będę czuła sie glupio musze schudnąc albo coś .....
|
|
|
#34 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wiesz kochana, ja sie pojawiłam w 1 czesci i ani pół grama nei spadąłm!!! sama radaosc haha oh, wszamalabym, tak mi sie nie chce isc zrobic cos do jedzenia ze siedze i czekam ze moze samo sie zrobi i przyjdzie do mnie;D kobiety, wstałam, jeszcze sie nie ogarnełam co prawda, ale zaraz to uczynie;p i ide pisac to cholerne cholerowate cholerstwo;/ potem po sukience, potem do ali i znow sie ne ipoucze;/ wrt;/
|
|
|
#35 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej lalki
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Oż Ty Kusicielko!!! ![]() Cytat:
.Pociesz się tym, że razem raźniej .Cytat:
Do później,
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() "męski jędrny tyłeczek"
|
|
|
#37 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pamietam jak pisalas jak ta babka was wszystkich zalatwila, malpa jedna mam nadzieje tylko ze juz nie bedzie wspolpracowac z ta kolezanka co z nia pracy pisalas, po co masz sie denerwowac ide poogladac ineske(
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Mamrotko mozesz juz sobie przegladac rzeczy
![]() ![]() Bede pewnie pod koniec tygodnia albo na poczatku przyszlego![]() ![]() Za 100zl to zrobisz duuuuuze zakupy Do ceny na stronie trzeba doliczyc znizke -45% i przesylke ok 1,2$ na sztuke Teraz dolar mniej niz 3 wiec nie ma tragedi![]() ![]() ![]() Ceny teraz wygladaja tak (po znizce 45% bez kosztow przesylki)
bronzer- zamiast 8USD- 4,4 USD lucent face zamiast 8USD- 4,4 USD anti shine zamiast 12USD- 6,6USD
baby flat top: zamiast 6USD- 3,3 USD blotting paper zamiast 4 USD- 2,2USD everyday eyeshadow brush- zamiast 5 usd- 2,75USD eye blending brush- zamiast 6USD- 3,3 USD eye kabuki brush- zamiast 7 USD- 3,85 eyekabuki junior- zamiast 6USD- 3,3 USD flat top brush- zamiast 10USD- 5,5USD foundation brush- zamiast 7 USD- 3,85 long handled kabuki- zamiast 10USD- 5,5USD oval concealer brush- zamiast 6USD- 3,3 USD Bede chciala zrobic zamowienie za max 50$ bez przesylki bo powyzej 50 czesto lapiej celny a wiadomo lepiej tego uniknac
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a post twoj sobie gdzies zapisze bo znajac zycie badzo mi sie przyda dzieki no i mialas racje Malinn !!! ines wyglada poprostu super!!! i ta opalenizna(nie jestem zwoleniczka) brak slow!!!
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
hej hej skarbeńka
Cytat:
![]() Malinn no cóż zostaje tylko napisać na pocieszenie w grupie raźniej ![]() bolerko przecież wszyscy wiemy że za pierwszym razem nic nie podziała więc lody mile widziane
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
W frupie zdecydowaniej latwiej
Mamrociuuuuu dostalam wlasnie moje zamowienie EDM i moge ci smialo polecic 2 pedzelki Eye Kabuki i Eye Kabuki Junior Ten pierwszy jest dosc spory, ale widze, ze swietnie bedzie sie do korektorka nadawal Taka mala paczuszka a tyle radochy sprawia hihihi
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ostatnio tez dostalam paczuszke(Olenko ![]() jestem chetna poki co na 3 pedzelki - Flat top brush - Long handled kabuki - oval concealer brush wez tylko jeszcze raz sierocie wytlumacz jak jest z zamowieniem tych probek(najbardziej zalezy mi na podkladach), bo czytam watek edm i zglupialam kiedys mozna bylo sobie wybrac, a teraz jakies zestawy tak? jak jest najlepiej zamawiac probki (chodzi o kwestie ekonomiczna ) ?
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Mamrotko teraz to srednio na jeza sie oplaca zamawiac probki...
teraz sa gotowe zestawy tutaj ale generalnie sa wg mnie kosmicznie dobrana kolory... Bo trudno bedzie cos dla siebie znalesc... A jedna probka kosztuje 2,5$ wiec jest to totalnie nieekonomiczne Teraz jak bede ci wysylac pedzelki to ci dorzuce troche tego co mam i zobaczysz w jakiej tonacji bedzie Ci najlepiej... albo jeszcze lepiej jak mozesz to zrob sobie kilka fotek buzi bez makijazu w swietle dziennym przy oknie (moze byc sam policzek) I wrzuc na watek EDM duzo dziewczyn potrafi tam doradzic I im sie udaje Bedziemy przynajmniej wiedziec w jaka tonacje celowac... ja sie na tym niestety w ogole nie znam z ledwoscia sobie dobralam podklad.... ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Mamrotko mam takie odcienie, te kolorki na stronie sa lekko przeklamane.... Beige Fairly Light Buff Light Neutral Buff Linen Myslalam, ze mam jeszcze wiecej... ale chyba poszly do kolezanki ![]() Mam jeszcze bardzo ciemne, ktore nie wiem skad sie u mnie wziely
Edytowane przez Malinn Czas edycji: 2009-09-07 o 14:57 |
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam z zakopow srednio zadowolona
kupilam 2 pray spodni w sh w rozmiarze 12 za 17 zl i jedne sa waskawe a drugie strasznie mnie pogrubiaja. do tego zaopatrzylam sie w jogurt, balsam, paste wybielajaca, nasiona na kielki, herbatke hibiskusowa i troche jeszcze rzeczy ale jestem juz wykonczona mysle jeszcze czy nie isc do dryzjera na te pasemka
|
|
|
|
#45 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to wez mi podlicz ile mam przeslac za pedzelki a probki moze na allegro zamowie (tylko pamietaj ze jestem teraz skazana na poczte i musze duzo wczesniej tobie kaske wplacic) a zdjecie zrobie sobie jutro bo kurka baterie mi padly ![]() mam jeszcze pytanie odnosnie krzemionki z CS, podobno jest ekstra moze masz? Cytat:
a do fryzjera oczywiscie ze mozesz isc ![]() czy Wy wiecie ze juz zima idzie? normalnie patrze a w oknie takie cos ponure ech ja chce wakacji !!!!
07.03-31.03 7,5 (?) ![]() Edytowane przez mamrotka Czas edycji: 2009-09-07 o 15:44 |
||
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
![]() Przepraszam,zę się nie dozywałam,ale jestem na etapie srania w gacie,bo nie wiem cochce robić i co zdawać na maturze.Wogóle wczoraj temat maturalny wybierałam i wogóleJeden wielki kłeb nerwów.I kto by pomyślał,że ja będę tak strofować sie-ja Luza roku ![]() teraz ide nadrabiać,co napisałyście,buźka ![]()
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
kochane;d
wyjezdzam do Ali na szalenstwa ![]() cium cium, odezwe sie jutro
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie rób niczego, czego nie będziesz nam mogła opowiadzieć
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Tysiu- bawcie się dobrze ![]() Ines- ja tam na Twoim miejscu wybrałabym sobie do pary jakiegoś pana Wiesz jakie zawistne potrafią być dziewczyny- nawet na widok najzgrabniejszego udka czy brzuszka skrzywią się, dostrzegając jakąś wadę. A facet będzie tak podekscytowany, że patrzy na roznegliżowaną kobietę, że nawet gdyby cellullit rozprzestrzenił Ci się od łydek po nos pewnie nie robiłoby mu to większej różnicy No a później masowanie tego obrazowo przedstawionego przez Virginię męskiego tyłeczka- czysta przyjemność ![]() Virginio- oczywiście,że chodzi o szefa Ostatnio jestem bardzo monotematyczna, przecież wiesz ![]() Blokerko- ja generalnie budzę się dość łatwo i szybko się ogarniam pod warunkiem,że mam rano czas na moje małe rytuały: kawusię i wizaż. Jeśli tego mi zabraknie potrafię być nieswoja nawet do 12.00. Nadziejko- a do kiedy musisz wybrać te przedmioty? W zamierzchłych czasach gdy jeszcze byłam jeszcze młoda ( ) i chodziłąm do LO trzeba się było zdecydować do końca września. Teraz też tak jest? Jeśli tak masz jeszcze trochę czasu.Jeśli chodzi o temat na ustny polski najłatwiej chyba pisze się tematy z literatury, typu "Motyw kobiety/ojca/małżeństwa/śmierci/ Bóg wie czego. Omów na wybranych przykładach literackich."
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tematow maturalnych to ja mialam czlowiek wobec cierpienia. bardzo latwy i fajny
![]() Usta mi dzis spekaly strasznie musze jakas pomadke sobie odszukac
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
a bylas u fryzjera?
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Mamrociu pozniej ci wysle PW
Narazie ogarniam zamowienia, ktore przyszly dzisiaj Niby bzdurki ale mi humorek poprawily mmmmmmmm A krzemionke mam.... szczerze mowiac hmmm srednia.... no i niepowinno sie uzywac w stezniu 100% ale nawet jak daje jej mniej to sredniawka... Bardzo sredniawka.... ale co kto lubi Wysle Ci tez odsypke to sobie sprobujesz![]() ![]() ![]() Co do pomadek to dostalam dzisiaj gratisa z EDMu wlasnie pomadke... iiiii chyba kupie sobie jeszcze bo rewelacyjnie nawilza Ale zapach to niekoniecznie.... nawet nie wiem do czego porownac.... no ale sklad ma bardzo dobry![]() Same olejki
|
#55 | |
|
Wtajemniczenie
|
tez chce do fryzjerki
Cytat:
za twoja rada pytalam u dziewczyn na watku edm i juz wiem jakie probki zamowic mam tylko nadzieje ze za bardzo sie nie wciagne i nie pojde z a no i chce cale opakowanie korektoru mint
|
|
#56 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
własnie wracaam z pracy o 20 i było tak strasznie zimno i już ciemno ale co tam jakos przetrwamy razem tą okropna jesień i zime prawda ???!!!Cytat:
![]() ![]() hihihih![]() Limonko ja mimo wszytko nie chce żeby masował mnie jakiś facet, z resztą zauważylam ze w mojej grupie na pracowni masażu to są sami tacy młodsi faceci (w sensie ode mnie) i wątpię żeby chcieli mnie akurat masowac no ale zobaczymy jak sie ułoży ![]() A ja mam jutro wypłate i ciesze się z tego powodu niesamowicie A co tam u was??? Jak mija wieczór ????
|
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Mój TeŻ właśnie się wpakował do autka z kolegami i pojechali na podbój stolicy. Powrót w piątek... Chyba uschnę z tęsknoty.
Ja tymczasem maluję sobie paznokietki i oglądam Grey's Anatomy. Nastrój mam jesienny. Poza tym moja mama jutro ma urodziny. A że nie układa mi się z nią najlepiej, to nie wiem co mam zrobić. Hm... "nie układa mi się z nią" - to jednak jest niedopowiedzienie roku... Nie widziałyśmy się jakoś od lutego, a mieszkamy w tym samym mieście. Zupełnie nie wiem czy mam coś zrobić z tytułu jej święta czy nie. Emocje mi mówią, że nie mam robić nic, ale to z drugiej strony moja matka... Ehhh... nastój doprawdy jesienny
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Widzę ze nie tylko u mnie jesień , ja właśnie popijam gorącą czekoladę, a wcześniej zjadłam naleśniki z musem jabłkowym i cynamonem i polewą czekoladową, a cóż tam pozwoliłam sobie na chwile rozpusty, chociaż na wadze nadal 3 kg więcej, ale kochanego ciałka nigdy nie jest za dużo .Blokerka -ja jestem nauczycielem-terapeutą, pracuję w ośrodku dla dzieci z mpdz, więc jak będziesz robić badania to zgłaszam się na ochotnika ![]() .Limonka-Co tam się u mnie dzieje w pracy?, ojj kochana dużo by było pisania, ale w skrócie u nas ludzie mają na siebie alergie, a zaczęło się już przed wakacjami niezyt miła atmosfera przez jedną pania, która się teraz zwolniła i przez to ze są zmiany na grupach, opiekunowie zostali poprzeniesieni na inne grupy z ludźmi z którymi nie chcą pracować, wiadomo nie każdy z każdym się lubi i to jest taki kołowrotek, wielkie ALE, ze ja awansowałam, a pracuje tylko 2 lata, a inne po 4, 5 lat i nie awansowali i już domysły ze mam jakieś powiązania z dyrekcją i kierownictwem i to wszystko mnie zaczyna dobijać, atmosfera codziennie jest ch......, poprostu nie chce mi się wstawać to tej roboty, ale został mi jeszcze rok do końca umowy i spadam z stamtąd. Ale się pożaliłam, ale musiałam się wygadać.Od jutra zaczynam maraton z językami obcymi , napiszę wam jutro jak było.A zapomnialam wam napisać, ze zaczęłam też chodzić na kurs prawa jazdy i tu to jest masakra....Byłam dzisiaj na placu i zapiełam pasy , ruszam do przodu i wszystko oki, ale mam problem z tym zeby pachołek jak stanę był na środku auta i to jest porażka, a jak cofałam to oczywiście wszystkie pachołki leżały, a koleś do mnie:ty już nie zapinaj tych pasów, bo co 2 sekundy będziesz chodzić stawiać pachołki![]() ![]() .A i mój tż ma focha, ze byłam na dyskotece, a mu nie powiedziałam, tylko koledzy mu donoszą co robię, ehhh faceci gorsi od kobiet ![]() , plotkarze, ale trudno w weekend on przyjeżdza, a ja już umówiona na imprezkę do kumpeli i tu będzie foch... .Lecę bo się dzisiaj naprodukowałam.Paaa.Miłeg o wieczorku, no już nocy .
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
ale sie za Wami stesknilam, wrocilam a tu takie zmiany :bou nce:![]() :boun ce:![]() i tyle do nadrobienia witajcie w nowym wątku i tytuł fajny to do rana buziaki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

więc co tam jeden lód 

kurcze powiem wam że mi się nie chce.....i ogólnie troszkę się dobijam sie faktem, że idzie jesień i zima 

start 85 . . . . . . . . . . . . . . 70,3 . . . . . . . . . . . . . 58 meta 

Cos stam znajde

a cóż tam pozwoliłam sobie na chwile rozpusty, chociaż na wadze nadal 3 kg więcej, ale kochanego ciałka nigdy nie jest za dużo
:bou nce: