Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-07, 14:21   #4831
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Mam wrazenie, z eproblem tkwi w tym, że one w pełnym słońcu stoją a u mnie w pokoju w oknie jest tylko pełne słonce a na półke ich nie dam, bo mam tam książki, bo mi sie nie mieszcza na regale. A mama ich do salonu nie przyjmie, bo to takie patyki brzydkie
A co do mikroklimatu w pokoju to u mnie padł nawet kaktusA we wszystkich innych pomieszczeniach wszystko rosnie jak szalone.
u mnie tez jest pelne slonce tylko, ze ja czasem sama tego nie wytrzymuje i sobie rolety do polowy opuszczam zeby tak nie swiecilo, bo sie goraco w pokoju robi

aczkolwiek mojemu bambusikowi to nawet mikroklimat nie pomogl... jak bylismy w Chorwacji to mojej mamie nie przyszlo do glowy zeby go podlac przez 2 tygodnie... i tak sobie usechl do polowy teraz go reanimuje, ale nie wiem co z tego wyniknie
a TZowi rodzice bonsai zasuszyli tez probuje reanimacji, ale cos tego nie widzi

szukam wlasnie prezentu dla TZa z okazji... dnia chlopaka (tak, tak... takie okazje tez swietujemy )
sobie zaczyl nowe rekawice snowboardowe... nie jest to popularny towar o jakby nie patrzec letniej porze choc ja sama tez kupowalam rok temu swoje i na prawde mozna trafic na super promocje wiec szukam super promocji
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 14:40   #4832
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

hej

ubrałam się cieplutko rano bo było zimno, a teraz wracałam w krótkim rekawku bo tak cieplutko się zrobiło

kupiłam sobie czerwone, no raczej podchodzące po bordo szpilki, ale chyba się w nich zabiję, bo ja raczej preferuje płaskie obuwie no ale były za 19 zł to ię skusiłam

a mamy nowy tytuł watku.. ??
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 15:11   #4833
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
kupiłam sobie czerwone, no raczej podchodzące po bordo szpilki, ale chyba się w nich zabiję, bo ja raczej preferuje płaskie obuwie no ale były za 19 zł to ię skusiłam
wow! a gdzie to takie promocje sa?

ja jestem nawiedzona szukalam prezentu dla TZa, a znalazlam oczywiscie dla siebie
Stary 2009-09-07, 15:14   #4834
kaska87
Zakorzenienie

joł nie mam fot nie byłam w salonie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 15:23   #4835
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
No Jozia uważaj, bo w Anglii to jest jakaś plaga 15-16 latek z dziećmi, więc chyba rzeczywście u nich nic nie ma, a jak jest to nie działa
A właśnie, że jest I to za darmo Wszystkie środki antykoncepcyjne na receptę są za darmo. A do tego jak ktoś nie ma kasy na gumki, to też może poprosić o receptę na nie i nic za to nie zapłaci.
Jest też możliwość wszczepienia w ramię lub przedramię implantu wielkości zapałki, który działa przez 3 lata

A tak z innej beczki, to będziemy dziś z TŻtem prosić moją kuzynkę, żeby została naszą świadkową. Mam nadzieję, że się zgodzi
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 15:23   #4836
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
dziewczyny... farbowałam w czwartek wlosy (w domu - idiotka) i miał być to piękny brąz, ale... wyszły zcarne wyglądam paskudnie i staro i źle sie z nimi czuję. Ratunku!!! Jak myślicie, czy fryzjer dał by rade nadać im jakiś sensowny odcień brązu???
A jaka to farba? Na pewno sie troche zmyje, nie martw sie Jak nie zejdzie to idz do fryzjera, ja tez mialam czarne a zeszlam do jasnego brazu.
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 15:31   #4837
BlackAngel
Adwokat diabła

Hejka wam z pracy!
Ja sądziłam że nowa część będzie a tu zonk
Czekacie na mnie??

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-07, 15:38   #4838
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
A właśnie, że jest I to za darmo Wszystkie środki antykoncepcyjne na receptę są za darmo. A do tego jak ktoś nie ma kasy na gumki, to też może poprosić o receptę na nie i nic za to nie zapłaci.
Jest też możliwość wszczepienia w ramię lub przedramię implantu wielkości zapałki, który działa przez 3 lata
No własnie, dlatego chyba te brytyjki maja takie wielkie biusty

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Hejka wam z pracy!
Ja sądziłam że nowa część będzie a tu zonk
Czekacie na mnie??

Czekamy a jak

Dziewczyny kupilam sobie biala bardotke Pod suknie slubna oczywiscie

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2009-09-07 o 15:44
Stary 2009-09-07, 16:04   #4839
Jazzmanka
Zadomowienie

Z błędów językowych, to Ja też mam swoje schizo, ale jak dotąd tylko raz zwróciłam komuś uwagę (całkiem niedawno), ale napisałam to na biało. Teraz o tym piszę, bo nie wytykam konkretnej osobie, więc mam nadzieję, że nikt się nie obrazi. Najbardziej na mnie działają takie wyrazy jak 'na pewno' lub 'w ogóle' pisane razem grrr albo jak ktoś pisze rzygać przez ż. A błędy stylistyczne znoszę, bo nigdy nie wiem czy to jest u danej osoby błąd czy jakaś naleciałość dialektowa, więc na takie rzeczy nie zwracam uwagi. Za to nie kumam jak komuś może się nie chcieć używać polskich znaków, albo wielkich liter. Przecież boczne palce same lecą na shift i alt, to jest niekontrolowane dla mnie wysiłkiem jest pisanie bez polskich liter i czasem jak piszę z koleżanką na gg, a u niej polskie znaki pokazują się jako kwadraciki to muszę się spinać, żeby pamiętać i ich nie używać.

Dobra, idę spać. Dzisiaj w ogóle nie spałam. Tzn. dzisiaj rano już po 6 jak skończyłam pisać zakończenie, to sobie przypomniałam, że już powinnam się szykować do pracy i tak też zrobiłam. W pracy zrobiłam bibliografię i w ten sposób zaniosłam dzisiaj promotorowi (tzn. jego sekretarce) moją 96 (!) stronicową pracę mgr. I pomyśleć, że wcześniej mówiłam, że jak dobiję do 80, to będzie cud Jeszcze tylko muszę sobie przetłumaczyć spis treści, stronę tytułową i wstawić jakieś oświadczenie, czyli jeszcze 3 strony będą dodatkowe Mówię Wam dziewczyny, że padam po tym weekendzie, ale jestem przeszczęśliwa, że ten kamień spadł mi z serca. Widzę światełko w tunelu, że może zdążę z tą magisterką jeszcze przed wyjazdem na wakacje. Teraz się tylko będę modlić żeby promotor nie miał za dużo uwag.

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kupilam sobie biala bardotke Pod suknie slubna oczywiscie
Ale fajnie Ja też niedawno myślałam, żeby sobie już kupić stanik pod suknię. Ostatnio czytałam o kilku sklepach we Wrocławiu, gdzie można kupić takie świetnie dobrane staniki i chcę się przejść i sobie kupić taki kozacki stanik pod suknię. Bo Ja normalnie nie noszę staników bez szelek, bo mam za duży biust i się boję, że od jego ciężaru taki stanik zacznie mi odstawać, ale taki superowy, to sobie postanowiłam koniecznie kupić. A niech sobie kosztuje nawet i dwie stówy (bo Ja zwykle kupuję staniki w granicach 60-80 zł). Szaleć to szaleć, a stanik przecież nie będzie na jedną noc jak suknia czy buty.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 16:05   #4840
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Z błędów językowych, to Ja też mam swoje schizo, ale jak dotąd tylko raz zwróciłam komuś uwagę (całkiem niedawno), ale napisałam to na biało. Teraz o tym piszę, bo nie wytykam konkretnej osobie, więc mam nadzieję, że nikt się nie obrazi. Najbardziej na mnie działają takie wyrazy jak 'na pewno' lub 'w ogóle' pisane razem grrr albo jak ktoś pisze rzygać przez ż. A błędy stylistyczne znoszę, bo nigdy nie wiem czy to jest u danej osoby błąd czy jakaś naleciałość dialektowa, więc na takie rzeczy nie zwracam uwagi. Za to nie kumam jak komuś może się nie chcieć używać polskich znaków, albo wielkich liter. Przecież boczne palce same lecą na shift i alt, to jest niekontrolowane dla mnie wysiłkiem jest pisanie bez polskich liter i czasem jak piszę z koleżanką na gg, a u niej polskie znaki pokazują się jako kwadraciki to muszę się spinać, żeby pamiętać i ich nie używać.

Dobra, idę spać. Dzisiaj w ogóle nie spałam. Tzn. dzisiaj rano już po 6 jak skończyłam pisać zakończenie, to sobie przypomniałam, że już powinnam się szykować do pracy i tak też zrobiłam. W pracy zrobiłam bibliografię i w ten sposób zaniosłam dzisiaj promotorowi (tzn. jego sekretarce) moją 96 (!) stronicową pracę mgr. I pomyśleć, że wcześniej mówiłam, że jak dobiję do 80, to będzie cud Jeszcze tylko muszę sobie przetłumaczyć spis treści, stronę tytułową i wstawić jakieś oświadczenie, czyli jeszcze 3 strony będą dodatkowe Mówię Wam dziewczyny, że padam po tym weekendzie, ale jestem przeszczęśliwa, że ten kamień spadł mi z serca. Widzę światełko w tunelu, że może zdążę z tą magisterką jeszcze przed wyjazdem na wakacje. Teraz się tylko będę modlić żeby promotor nie miał za dużo uwag.
Hmm nie uzywam polskich znakow bo tak pisze od kilku lat na gg i sie przyzwyczailam bo jest szybciej, a palce wcale mi nie leca na shift hehe... ale jak pisze jakiegos mejla czy cos wazniejszego to uzywam oczywiscie. U innych mi to tez nie przeszkadza, ale wkurza mnie jak ktos nie uzywa kropek i przecinkow Ale kumam ze komus moze to nie odpowiadac i sie nie obrazam Mojego TŻ to wkurza
Z tego stanika jestem bardzo zadowolona bo w koncu dobry rozmiar i wydalam 80 zl wiec jeszcze nie tak tragicznie..
Gratuluje pracy

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2009-09-07 o 16:07
Stary 2009-09-07, 16:05   #4841
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
wow! a gdzie to takie promocje sa?

ja jestem nawiedzona szukalam prezentu dla TZa, a znalazlam oczywiscie dla siebie
a w takim zwykłym obuwniczym wszystkie buty letnie, sandałki itp są w o wiele niższej cenie

Cytat:

Ty to masz zdrowie ale rozumiem Cie bo swoją inzynierkę pisałam po nocach... ale fajne to uczucie jak się skończy

a kiedy będziesz się bronic??

a ja się obudziłam z takim bólem głowy że szkoda gadać.. sniło mi się że zostay 2 godziny do sl;ubu, a ja jeszcze fryzury nie mam.. i trafiłam na jakąś okropną fryzjerkę która nic nie umiała zrobic, w końcu jakaś druga zrobiła mi taką ulizaną fryzurę, z wielkim kokiem na środku glowy z zaplecionego warkocza.. wyglądałam obrzydliwie masakra jakaś
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-07, 16:13   #4842
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Hmm nie uzywam polskich znakow bo tak pisze od kilku lat na gg i sie przyzwyczailam bo jest szybciej, a palce wcale mi nie leca na shift hehe... ale jak pisze jakiegos mejla czy cos wazniejszego to uzywam oczywiscie.
mi tez palce wcale nie leca na shift
a poza tym to leniuch jestem i lubie male literki

co do slubnych snow to ja tez dzisiaj taki zaliczylam
snilo mi sie, ze zapomnielismy zamowic torta, wiec 2 godziny przed slubem robilismy to telefonicznie.... zapomnielismy tez zamowic mojego bukietu, wiec rowniez 2 godziny przed slubem opowiadalam kwiaciarce przez telefon jaki ma byc a do tego juz ubrana w suknie szukalam w szafie z butami moich slubnych bucikow i sie cala pasta do butow wymazalam a potem to probowalam sprac Vanishem
masakra

ktora ladniejsza?
http://img137.imageshack.us/i/coalition1.jpg/
http://img522.imageshack.us/i/coalition2.jpg/

dobra, ja zmykam, bo TZ jedzie z pracy... zjemy obiad i trzeba z autem na przeglad jechac

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-07 o 16:18
Stary 2009-09-07, 16:25   #4843
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie nie zawsze wciska alt albo shift równoczesnie z literka i stad brak polskich znaków, bo palce faktycnzie same ida na te klawisze i zawsze je naciskam, chyba, ż episze jedna reką, bo np. jem Jesli chodzi o duże litery to dbam jedynie o to, żeby pojawiały się w zwrotach Ty, Wy, Ci i w imionach a reszta to jak sie wciśnie.

Musimy umówić sie z tż do lekarza, żeby się zasczepic na grypę. W ogóle w tvn24 mowili, ze własnie najpierw trzeba sie zaszczepic normalna szczepionką a póxniej druga dawke już na ta świńską.

Kasia szkoda, że nie mierzyłaś i jeszcze nie ma ostatecznej decyzjiA za która suknia w końcu jesteś bardziej, bo ja juz sie pogubiłam?

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

pierwsza mi sie bardziej podoba. Az sama sobie poprzeglądam kurtki, bo moja malinowa już chyba sie nadaje do wymiany.
Stary 2009-09-07, 16:30   #4844
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia szkoda, że nie mierzyłaś i jeszcze nie ma ostatecznej decyzjiA za która suknia w końcu jesteś bardziej, bo ja juz sie pogubiłam?
ja też

Stary 2009-09-07, 16:37   #4845
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja też
już myślałam, ze będzie z Toba swięty spokój

Lain ta mi sie jeszcze bardzo podoba http://supersklep.pl/index.php?cId=4...duct&pId=55253

ale chyba wziełabym ta http://supersklep.pl/index.php?cId=4...duct&pId=56233
Podoba mi się, ale jeszcze nie będe robić zimowych zakupów
W ogóle to będę musiała chyba kupic ochraniacz kręgoslupa, wlasciwie to chyba powinnam teraz w tym jeździć.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-09-07 o 17:30
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 16:44   #4846
BlackAngel
Adwokat diabła

juz jestem w domu!
o matko i córko, mam dość korków..

Stary 2009-09-07, 16:44   #4847
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
już myślałam, ze będzie z Toba swięty spokój.
też miałam taką nadzieję, bo mnie to wkurza, ale widzisz jak to ze mną jest

Stary 2009-09-07, 16:45   #4848
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Lain ta mi sie jeszcze bardzo podoba http://supersklep.pl/index.php?cId=4...duct&pId=56233

ale chyba wziełabym ta http://supersklep.pl/index.php?cId=4...duct&pId=56233
Podoba mi się, ale jeszcze nie będe robić zimowych zakupów
W ogóle to będę musiała chyba kupic ochraniacz kręgoslupa, wlasciwie to chyba powinnam teraz w tym jeździć.
a czy one nie są takie same ???? Ładna

jak wygląda ochraniacz na kręgosłup, w sensie jak się w tym jeździ?? Bo rozumiem, że mówisz o desce??

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 16:47   #4849
kaska87
Zakorzenienie

Lusi o której zaczynasz imprezować w sobotę?
Nasi znajomi mają ślub na 15:00 także myślę, że ok 16:30 będzie pierwszy taniec a później dżampa

Stary 2009-09-07, 16:55   #4850
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Lusi o której zaczynasz imprezować w sobotę?
Nasi znajomi mają ślub na 15:00 także myślę, że ok 16:30 będzie pierwszy taniec a później dżampa
o to my troszkę późnej... ślub jest o 18.00 więc pewnie o 19.30 będziemy dopiero w restauracji... tak więc Wasza impreza będzie już na pewno dobrze rozkręcona... ale myślę, że szybko nadrobimy i wyrównamy do Was

i co w końcu zakładasz?? Bo gdzieś mi śmignęły złote dodatki, rozumiem, ze to do tej czarnej sukienki tak??

Stary 2009-09-07, 17:26   #4851
moniczka2123
Zadomowienie

hej piękne
mam juz zamówiona sale ale z zespolem to problem bedzie bo tesciówka chce inny wiec dalej w miejscu...
dzis znalazłam kamerzyste w polaczeniu z fotografem i jesli tylko znajdzie date to pobieram dziewczynki nie wiem czy wy juz macie kacepcje na swoja suknie slubna??

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 17:29   #4852
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a czy one nie są takie same ???? Ładna

jak wygląda ochraniacz na kręgosłup, w sensie jak się w tym jeździ?? Bo rozumiem, że mówisz o desce??
ups musze edytować, bo widocznie mialam skopiowany ten sam link

to była ta kurtka http://supersklep.pl/index.php?cId=4...duct&pId=55253

a ochraniacz na kręgosłup wygląda tak http://supersklep.pl/index.php?cId=1...duct&pId=53962
nie wiem jak się w tym jeździ, ale na pewno w niczym nie przeszkadzaPrzypina sie to pod kurtkę i wio Miałam uraz kregosłupa i dlatego w zeszłym sezonie nie jeździłam i teraz będzie wielki powrót na stok i chyba sobie kupię ten ochraniacz, bo z kręgosłupem nie ma żartów a ja mialam dośc powazne przejścia
Stary 2009-09-07, 17:40   #4853
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
dziewczynki nie wiem czy wy juz macie kacepcje na swoja suknie slubna??
chyba należę do nielicznych, które koncepcji żadnej nie mają, ale póki co dobrze mi z tym później Wam będę marudziła, że nic mi się nie podoba a niedługo ślub

Cytat:
ta pierwsza fajniejsza jak dla mnie

Cytat:
a ochraniacz na kręgosłup wygląda tak http://supersklep.pl/index.php?cId=1...duct&pId=53962
nie wiem jak się w tym jeździ, ale na pewno w niczym nie przeszkadzaPrzypina sie to pod kurtkę i wio Miałam uraz kregosłupa i dlatego w zeszłym sezonie nie jeździłam i teraz będzie wielki powrót na stok i chyba sobie kupię ten ochraniacz, bo z kręgosłupem nie ma żartów a ja mialam dośc powazne przejścia
aha... no niestety z kręgosłupem nie ma żartów (zresztą jak ze wszystkim jeśli chodzi o zdrowie) a tym bardziej, że miałaś przerwę w jeżdżeniu więc tfu tfu upadki mogą Ci się zdarzać na desi no chyba, że przed tymi Twoimi problemami zdrowotnymi śmigałaś jak zawodowiec,więc może nie zapomniałaś i upadków nie będzie

ehhhh jak jakbym chciała tak potrafić śmigać dobrze, a niestety moje umiejętności można nazwać minusowymi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-07, 17:45   #4854
gospella
Wtajemniczenie

Samoa jesli chodzi o bizutki pocieszasz mnie, a srebrna oprawa też wg Ciebie pasuje?
ja sie zaczynam zastanawiać
zresztą jeszcze mnóstwo czasu
w litopadzie robimy nauki....2 wekendy i z głowy
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 17:51   #4855
moniczka2123
Zadomowienie

lusmarija nie martw sie ja tez za bardzo koncepcji nie mam a ślub za równe 11 miesiecy

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 17:54   #4856
BlackAngel
Adwokat diabła

Ale spokojnie na wątku, dziewczyny co z Wami?

aaaa u mnie mniej niż 11 m-cy

Stary 2009-09-07, 17:59   #4857
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Ale spokojnie na wątku, dziewczyny co z Wami?

aaaa u mnie mniej niż 11 m-cy
oj chyba pogoda, u mnie mega senna
ja mam ok 8 m-cy do ślubu
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 18:00   #4858
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
lusmarija nie martw sie ja tez za bardzo koncepcji nie mam a ślub za równe 11 miesiecy
póki co nie martwię się, bo twierdzę, że mam jeszcze troszkę czasu
przecież w końcu my też znajdziemy tą swoją "wymarzoną" kiedyś

tak przeglądałam dziś wątek PM2009 i jejku jeszcze niedawno (na początku roku) dopiero zaczynały się ich śluby, a tu już prawie wszystkie mężatki

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-09-07 o 18:02
Stary 2009-09-07, 18:02   #4859
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
hej piękne
mam juz zamówiona sale ale z zespolem to problem bedzie bo tesciówka chce inny wiec dalej w miejscu...
dzis znalazłam kamerzyste w polaczeniu z fotografem i jesli tylko znajdzie date to pobieram dziewczynki nie wiem czy wy juz macie kacepcje na swoja suknie slubna??
ja już mam suknię zamówionąLorna Pronovias, wrzuce fotki jako załacznikDo tego kucyk i długaśny hiszpanski welon(juz tyle razy to pisałam, że mam dośc haha, chyba sobie zrobie podpis)

Cytat:
ta pierwsza fajniejsza jak dla mnie

aha... no niestety z kręgosłupem nie ma żartów (zresztą jak ze wszystkim jeśli chodzi o zdrowie) a tym bardziej, że miałaś przerwę w jeżdżeniu więc tfu tfu upadki mogą Ci się zdarzać na desi no chyba, że przed tymi Twoimi problemami zdrowotnymi śmigałaś jak zawodowiec,więc może nie zapomniałaś i upadków nie będzie

ehhhh jak jakbym chciała tak potrafić śmigać dobrze, a niestety moje umiejętności można nazwać minusowymi
ja lubie zywe kolorki Teraz mam malinkową i w sumie następna tez bym chciała malinkową albo różową albo czerwona albo niebieską. Spodnie mam ciemnozielone, rękawiczki biało-czerwono-czarne a czapkę kremową, więc nic do niczego nie pasujeNie jeżdżę dobrze, jestem początkująca, tzn. jakos strasznie się nie przewracam, normalnie w miare jeżdzę, ale wymiatacze ze mnie żadenTeraz będe musiala uważać i nie szaleć, bo nie chce zostac inwalidą
JAkos nie mam ambicji na cudaczna jazdę, cieszy mnie to co umiem, ważne, że jest zabawa

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Samoa jesli chodzi o bizutki pocieszasz mnie, a srebrna oprawa też wg Ciebie pasuje?
ja sie zaczynam zastanawiać
zresztą jeszcze mnóstwo czasu
w litopadzie robimy nauki....2 wekendy i z głowy
no jasne, ze pasujeJa mam zamiar kupić biżu z białego zlota i nie wykluczam srebrnej bransoletki, która posiadam, chociaz pewnie kupię, bo jak powiedziałam rodzicom, że zalożę ta biżu co mam to oni alarma, że jak to tak, trzeba kupić
My juz mamy anuki za sobą, w wakacje zrobilismy kurs weekendowy. Jeszcze tylko poradnia 3x20 minut i z głowyJakos w zimie to zrobimy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Lorna 1.jpg (13,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lorna_2.jpg (12,5 KB, 8 załadowań)
Stary 2009-09-07, 18:03   #4860
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
póki co nie martwię się, bo twierdzę, że mam jeszcze troszkę czasu
przecież w końcu my też znajdziemy tą swoją "wymarzoną" kiedyś

tak przeglądałam dziś wątek PM2009 i jejku jeszcze niedawno (na początku roku) dopiero zaczynały się ich śluby, a tu już prawie wszystkie mężatki
właśnie!
a co tam u Zdziszka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości