|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() W tamtym roku miałam dziewczynę, która ZAWSZE miała coś różowego na sobie, a bardzo często chodziła cała ubrana w tym kolorze. Ale wszyscy się z niej nabijali ![]() A już w ogóle był hardkor jak ją kiedyś zobaczyłam w sklepie w zimie. Różowa, błyszcząca kurtka. Różowe, puchate buty. Różowe, oczoj.ebne spodnie. Różowe rękawiczki. Różowe, puszkowe nauszniki
|
|
|
#2132 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ojoj ;* zdasz za drugim ;* wpółczuję telefonu i pieniędzy.. Cytat:
biegam, nie codziennie, co drugi dzień, żeby mięśni nie forsować.. ![]() Cytat:
Nad Niemnem omawiałam tylko w fragmentach, podobnie chłopów ![]() Cytat:
![]() sprawdzianu ze ZiK nie było pewnie chciała nas tylko zmusic do przeczytania ![]() zmęczona jestem -.-
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może chciał mydło ukraść ;d i tak dlatego wyszło ;d no w sumie mi się nie podoba outfit na jeden kolor czy to czarny czy różowy, zielony czy fiolet. |
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Bo mnie tu trzymacie
Zaraz idę tylko racz mi odpisać na gg
|
|
#2135 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem mażoretką, tańczę z pałką ( ), o coś takiego --> http://www.youtube.com/watch?v=KuQjZlxflek&hl=pl ; mniej więcej o to chodzi, chociaż one są lepsze od nas, no, ale dłuższy staż zespołu i w ogóle na pewno robi swoje.Cytat:
Fakt, smutny, ale mimo to fajny.Cytat:
![]() Ja mam nowego kolegę w klasie i jak ostatnio zapytał, gdzie jest toaleta, to go niechcący (słowo ) pokierowałam do damskiej :Rotfl: jakaś zagadana byłam i odpowiedziałam mu niewiele myśląc, dopiero później sobie uświadomiłam- wolę nie pytać, jaką traumę przeżył, ale coś spod oka na mnie patrzy od tamtego czasu ![]() Cytat:
![]() Padłam! (padłeś? powstań! Powerade Ale tu dziś wesoło (albo to tylko ja mam głupawkę)
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-07 o 16:33 |
||||
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej nie
![]() Gdybyś widziała ten przerażony wzrok ![]() Przypuszczam, że był pierwszy raz w szkolnej łazience, bo za cholerę nie da się pomylić u nas damskiej z męską. Damska jest duuuuuża - 12 umywalek, 8 kabin, 6 luster Za to męska - ma ze 4 m2, jedną umywalkę, jedną kabinę i 2 pisuary
|
|
#2137 |
|
Konto usunięte
|
dzisiaj przyszedł na mojej lekcji do matematyczki taki chłopaczek, który przepisał się w piątek z liceum ogólnokształcącego, by wychowawczyni (matematyczka) wykreśliła go z listy, bo znów wraca do LO.
Chłopak przestraszony, a moja klasa go jeszcze dobijała pytaniami, czy o nas jest naprawdę tak źle
|
|
|
|
#2138 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z maturą, to musisz na prawdę przysiąść, ale myślę, że przy dużej pracy dasz radę. A na jakie studia idziesz? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
hello;* dostałam już tematy maturalne, mam już kilkanaście wybranych. Póki co jestem za tematem "Omów postawy bohaterów szukających wartości i sensu życia. Odwołaj się do utworów różnych epok" no ale muszę to jest przemyśleć. na chwilę przyszłam i już mykam pouczyć się z polaka. -.- baba od biologii jest fajna nawet. Tylko gada trochę jak do przedszkolaków "poo-lii-nuu-klee-ooo-dyt", "DEEE-NNN-AAA". no. ;*paa.
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hahaha Jesteś u niego skreślona xD
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jestem skreślona, a jak powiedziałam to TŻ-owi, to nagle przestał być zazdrosny o nowego kolegę i o niego wypytywać, chyba też się uspokoił, że po tej akcji już nie mam u niego szans
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marzę o stomatologii ![]() ------------- Teraz to już naprawdę idę się uczyć ![]() Miłego dnia ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Ale fajne Idę, no
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje
|
|
|
#2143 |
|
Raczkowanie
|
Jejkuj a to w szoku jestem, bo tutaj strasznie dużo się dzieje...
![]() ![]() Ja zyje wolnością, póki polskiego nie ma:P a dzis klasóweczka z chemii od 3 lat to samo piszemy :| i gdzie tu przygotowanie do matury...?? Ciężko będzie...
|
|
#2144 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ogólnie muszę sobie jakoś dobrze rozplanować naukę, by jeszcze mieć czas na naukę do egzaminu zawodowego.. |
|
|
|
|
#2145 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() i dostałam plan na cały tydzień już Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Norbi yeah Cytat:
wow ja miałam dzisiaj Cytat:
Cytat:
moja od biologii tez tak czasem mówi dzień dobry przeżyłam 8 godzin a jutro dla odmiany mam 2 lekcje czyli wrócę do domu, zjem coś i pocieknę na jazdy
|
||||||||
|
|
|
#2146 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Chyba wybrałam już temat na ustną maturę z polskiego , wcześniej zaznaczyłam sobie parę które wpadły mi w oko dzisiaj poszukałam w necie na które tematy jest dużo informacji mam nadzieje że szczęśliwy numerek. Jutro idę do biblioteki sprawdzę czy jest trochę książek na ten temat jeśli nie to może wybiorę 180 jeszcze murzę ustalić z klasa bo pani z polskiego nie chcę żeby tematy się powtarzały. ale mam nadzieje że kto pierwszy ten lepszy ale z moją klasą wszystko możliwe- będę walczyć.
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wyczerpana - kończyłam wfem a mieliśmy aerobic xD
Muszę odrobić włoski, może PP odrobię choć na środę jest...
|
|
#2148 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem czy juz pytalam (jesli tak to wybaczcie ze tak was mecze
ale nie pamietam juz czy to raczej bedze za malo? nam nauczycielka mowila (tylko ze od wosu) ze operon jest extra ale warto kupic tez jakies inne vademecum... jak myslicie? czy to bedzie za malo...?
|
|
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę Karmenka nie martw się zdasz następnym razem
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14122158]nie wiem czy juz pytalam (jesli tak to wybaczcie ze tak was mecze ale nie pamietam juz czy to raczej bedze za malo? nam nauczycielka mowila (tylko ze od wosu) ze operon jest extra ale warto kupic tez jakies inne vademecum... jak myslicie? czy to bedzie za malo...?[/QUOTE]Na samym vademecum nie bardzo. Przynajmniej moim zdaniem Korzystaj z różnych źródeł.Edit: Włączyłam komputer, bo potrzebowałam info na polski ![]() Już idę
|
|
|
#2151 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj pisz, skoro to z podstawy to proste dla Ciebie! :P Ja mam jakoś wiecznie 7. to przez to ze mam na drugą lekcję. odnosze wtedy wrazenie ze i tak ciagle w tej szkole siedze, ze te 7 godz tam byłam, a nie 6. u mnie nie ma nawet wdzwr -.- Cytat:
mój facet od korków mówił, że żałuje, że w podstawie nie ma kombinatoryki, bo to jedyny temat, który może zaciekawić nawet laika a ja jutro mam 6 lekcji, z czego ostatnia to .. GW z której wyjde wczesniej zeby na korki iść :PCytat:
Cytat:
bo ogólnie dużo uczelni bierze pod uwagę KAŻDY przedmiot maturalny (pol, matme, język, ale licza jakoś tam, razy 0,3 czy 0,5, że ma znikome znaczenie.. ale jednak...) u mnie na szczescie nie ma pink barbie, ale za to są takie CO TO NIE JA, OCH I ACH ![]() wyżej kupe robia niż tyłek mają ![]() Cytat:
takich do uda kazdy z niej lał ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14122158]nie wiem czy juz pytalam (jesli tak to wybaczcie ze tak was mecze ale nie pamietam juz) jak myslicie czy np na samym wademecum z operonu i np na tych ich testach mam szanse zdac mature z biologii i z chemii? bo z biologii od 1 klasy nic nie kumalam ale teraz tak sie zapalilam ze musze ja zdac czy to raczej bedze za malo? nam nauczycielka mowila (tylko ze od wosu) ze operon jest extra ale warto kupic tez jakies inne vademecum... jak myslicie? czy to bedzie za malo...?[/QUOTE]MI się zdaje, że to za mało... ale jeśli zrozumiesz z vademecum wszystko to ok. tylko na rozszerzenie zdaje mi się, że nie wystarczy wkuć, trzeba rozumieć. Dziewczyny załamałam się po pierwsze koleżanka nie zdała egzaminu dziś, na mieście jakaś baba jej wyjechała ![]() ale mniejsza o to, głównym powód mam taki, że zdawała na 6 BIEGOWEJ SKRZYNI ![]() i przeczytała w WORDzie, że w tym, wktórym ona zdawała, wchodzi to OD DZIŚ, a w moim od 21 września, nie mam szansy zapisać się wcześniej, a przecież żadna szkoła nie ma takich jeszcze, a jak ma, to ile za godzine weźmie BOŻE niby czytam w necie, że to nie ma znaczenia.. ale kurna, przecież to jest różnica, a ja nie bede miala czasu na to, żeby zapoznawać się z nową skrzynią poza tym, boli mnie głowa
|
|||||
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wnioskuję tak, bo nie ma żadnych gwiazdeczek przy zadaniach xDO nie ![]() Żbiku, będzie dobrze Zobaczysz po 'rysunku' na drążku gdzie jest wsteczny i będzie dobrze ![]() A dla pewności może wykup jedną godzinę na tej 6-biegowej ?
|
|
|
#2153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahahahahaha
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też była pewna laska która calutka naróżowo chodziła. Jej siostra zas uwielbiała zielony, ten taki któy wali po oczach. Więc sobie to wyobraźcie jak szły obok siebie
|
|
|
#2156 |
|
Konto usunięte
|
no to mnie "pocieszylyscie" hehe
no nic bede jeszcze czegos szukac
|
|
|
|
#2157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w męskiej trzy albo cztery zlewy, też coś koło 8-10 kabin. -.- lustra - brak ![]() Cytat:
niewiele mi mówi numerek ... ![]() jasne, każdy sobie tłumaczy swoje uzależnienie na różne sposoby.. Cytat:
u mnie cała klasa wypisała sobie, ze "nie wyrażam chęci na moje uczestnictwo w zajęciach wychowania do życia w rodzinie" i nie mamy tej godziny ;]Marta, nie smutaj ;* dasz rade ;***
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ługiej przerwie kolejka, jak za kumuny.Za to ja wynalazłam sobie taką łazienkę na samym dole, w małym k0rytarzyku za stołówką (mało kto o niej wie) i zawsze lecę tam jak jest kolejka
|
|
|
|
|
#2159 |
|
Flawless
|
Ja tylko wpadam na chwilę, żeby się przywitać i spadam przed telewizor bo dziś kolejny odcinek o II WŚ a potem Teatr TV
![]() Mam do Was prośbę, pomóżcie mi, bo się meczę. Szukam takiej starej piosenki, w której teledysku był taki facet, który mieszkał w zamku i on był chyba jakiś potworem i kochał taką laskę, którą potem tam zjeżdżała na takim łóżku xD Wiem, że beznadziejnie opisuje, ale na końcu wpadają do tego zamku jacyś ludzie (policja?) i on chyba znika. Pomóżcie xD
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też zawsze kolejki, szczególnie na 20-minutówce ![]() niestety u nas alternatywą jest jedynie męska łazienka na drugim końcu szkoły więc raczej pozostają wszyscy przy czekaniu w kolejce. Ewentualnie łazienka nauczycielska..ale teraz jest w remoncie, wiec kiszka nie da rady ![]() właśnie oglądam jak Andrzej Grabowski zmiażdżył Wojewódzkiego joemonster i demotywatory dzisiaj rządzą
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.

Dłuższa relacja w wątku egzaminowym 

Ojej, jeśli tak to podziwiam!

6 lekcji i 2 fakultety z matmy <3
a jutro dla odmiany mam 2 lekcje
BOŻE
Zobaczysz po 'rysunku' na drążku gdzie jest wsteczny i będzie dobrze