|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Murszafko, Polly ma rację
|
#1292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
owszem krycie doskonałe, ale jak go zmywałam to czułam się jakbym miała farbę olejną na twarzy i próbowała ją zeskrobać ![]() Cytat:
kociaki muszą sie zaklimatyzować w nowym towarzystwie.. daj im troszkę czasu Cytat:
![]() Nie daj sie ! |
|||
|
|
|
#1293 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Chociaż z drugiej strony... To korporacja, nikt o nikogo nie dba jak co do czego przychodzi...
|
|
#1294 | |||
|
Zakorzenienie
|
to bardzo przykre
Cytat:
Cytat:
![]() a tym LumiereCosmetics muszę się przyjrzeć. Długo czekałaś na przesyłkę? Cytat:
Druga rzecz, co masz w L4? Masz leżeć, czy możesz chodzić? Bo możesz sobie narobić problemów jak Ci się kontrola z Ubezpieczalni w domu zjawi. A jak kontrola z PIP-y (jakkolwiek to brzmi) pojawi się z pracy, do kłopoty będzie miał pracodawca. |
|||
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko - z reguły 6-8dni. Czasem było po 5 dniach, raz chyba po 11.
Agnysko, Murszafko -
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1296 | |
|
|
Cytat:
A z drugiej strony, jak sobie pomysle np. o dziewczynie, ktora mi masaz/rehabilitacje robi... Dziewczyna jest niewidoma i sobie radzi, to co ja w ogole narzekam...
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem,że jak na zwolnieniu pisze leżeć, to możesz sobie leżeć poza miejscem zameldowania, ale tu najważniejsze jest co innego-jak lekarz stwierdził,że powinnaś być na L4 to może warto go posłuchać? Kręgosłup masz tylko jeden. Żadna praca nie jest warta żeby dla niej ryzykować zdrowie i sprawność. Lekarz trochę namotał Ci z tym L4, powinien wpisać,że możesz chodzić jeśli sam Ci kazał wychodzić z domu ćwiczyć. A co do narzekania-ona sobie radzi, ale to nie powód żebyś Ty dołączyła do grona niepełnosprawnych. Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-09-07 o 20:49 |
|
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe ja go jeszcze nie zmywalam, siedze z tym shitem na twarzy i sie ciesze, ze mam taka ladna skore ![]() jaka wersje mialas? do suchej czy tlustej skory?
|
|
#1299 |
|
BAN stały
|
Kłania się panna z odzysku
![]() sprawa trwała 7 minut, czekałam 2 mity na wyrok i każde w swoją stronę nie warte to było ani chwili stresu |
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia - nie wiem czy gratulować... W każdym bądź razie - już po wszystkim
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szanuj swoje zdrowie, bo masz jedno ![]() Cytat:
![]() do tłustej miałam (bo z wymianki) i to był błąd oczywiście bo mam suchą, ale po tej traumie i tak nie odważyłam się próbować tego do suchej ogólnie jak dla mnie stanowczo za ciężki ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1304 |
|
BAN stały
|
Tak możecie gratulować
Dziękuję kamień z serca mówię wam... wszystko bez problemów. Teraz tylko trzeba czekać na uprawomocnienie wyroku i zmieniam nazwisko. |
|
|
|
#1305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W głębokim poważaniu miej pracodawcę, jeżeli lekarz kazał Ci siedzieć w domu na L4, ba leżeć kazał! niestety, medycyna nie jest jeszcze na tyle zaawansowana, żebyśmy sobie mogli kręgosłupy wymieniać. Nie sądzę jednak, że chcesz wylądować na wózku. Zastanów się, co jest w danym momencie ważniejsze: niepewna perspektywa ewentualnej pracy (ale, jak sama wspominasz, wątpliwa, a nawet jeżeli, to pod despotyczną szefową, z którą i tak nie wiadomo, jak długo wytrzymasz) i coraz pewniejsza perspektywa poważniejszych problemów z kręgosłupem (co, wiemy, jak się może skończyć), czy spokój i w miarę zdrowy kręgosłup, o który dbasz, nie przemęczając się i leżąc, jak lekarz kazał? Co jest dla Ciebie ważniejsze: jakaś tam praca, czy TY?Oj, się uniosłam... No ale kręgosłup masz tylko jeden jedyny, pracę - niekoniecznie nie ta, to inna
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie razem z Toba, wlasciwie to mozemy sobie przybic pione, ja tez tak jakby panna z odzysku, z 6 letniego narzeczenstwa
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu, cieszę się twoim szczęściem
![]() Murszafko - może faktycznie poczekaj do czasu, aż uda Ci się porozmawiać z szefową, Vesenka słusznie prawi, polać jej ![]() A ja tym czasem udaję sie spać, bo zmiany ciśnienia i kolejna zbyt wczesna podudka dają mi się we znaki... Ciao!!! |
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Murszafko, zgadzam się z dziewczynami
Vesenko, jeśli mogłabyś to sprawdź proszę w dziennym ale coś mi mówi że chyba nie będą się różnić Zuzia, to świetnie że już koniec stresów
|
#1309 |
|
|
Ziuziunia -gratulacje!!
![]() Tak jak Was czytam Dziewczyny i staram się spojrzeć na sprawę z dystansu -macie absolutną rację... To może załatwię to tak, że skoro będę i tak tuż przy robocie (na rehabilitacji), wpadnę tam tylko z kwiatkami dla kumpeli -bo jutro ma urodziny i wtedy postaram się wejść na szefową szefowej... A zaraz potem w długą i do domku...
|
#1310 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zuziunia-gratulacje!!
|
|
#1311 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Btw1 - podobno 23 lutego rzuciles palenie? ![]() Btw2 - jak sprawuje sie Fahrenheit32, na ktorego tak fujales, a ktorego zanabyles jakis czas temu? ![]() Cytat:
![]() --- Wstalem dzisiaj jakos przed 20 i nie powiem, czuje sie wyspany No i w tym pubie brat szefa pyta sie mnie, co sie stalo, patrzac na moj t-shirt (na ktorym, na przedzie, widnialy dwie zolte plamy, a ktorych jeszcze przed chwila nie bylo) Po dluzszym czasie mnie olsnilo - przed wyjsciem psiknalem na niego dwa razy Pi, a w klubie, pod lampa UV, plamy staly sie widoczne ![]() Kagan, Ivanna - witam serdecznie |
|||||
|
|
|
#1312 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znowu pierwsza
![]() Dzisiaj za oknem słoneczko,mam lepszy nastrój,zamierzam się obijać i nic nie robić
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1313 | |
|
Zadomowienie
|
Druga?
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ). Ale jak mi Madsa Mikkelsena w tiwi puszczają, to mnie szlag trafia W końcu to moje ciastko ciastek
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#1315 |
|
Zadomowienie
|
Eee tam, przynajmniej mogę się powkurzać "na los"
![]() ![]() A Madsa zawsze mogę sobie na jutubce popodziwiać ![]() A na marginesie, wpieniłam się Kurde flaszka, zrobię im chyba jakieś kuku
|
#1316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#1317 |
|
Zadomowienie
|
A że to NFZ, to niech uschną im również macki
|
#1318 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Czeeeść
Cześć Teziaku Fajne fotki. Cytat:
Niestety przedszkola mają to do siebie, ze dzieci chorują Moje obie tak miały.Z tymi butami to niezły pomysł. Też musiałaby za czymś się rozejrzeć, bo ostatnio jak lało to po 2 min. miałam w środku niezłe bajorko Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Natomiast dobrze, że masz już to za sobąA tak po za tym to dzień dobry wsiem Mam dzisiaj piękne słońce. Jak chcecie to Wam podeślę.
|
|||||
|
|
|
#1319 |
|
BAN stały
|
Dziekuję
![]() urwałam się wcześniej z pracy i zaraz jadę do adwokata od prawa kościelnego na konsultacje. Dzisiaj po tygodniowych stresach spałam jak kamień... rano myslałam że się nie podniosę, zawsze stres odreagowuję snem i tego mi najbardziej potrzeba. W niedzielę rano jadę już w góry Muszę nabrać dużo siły na "walkę" z
|
|
|
|
#1320 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
będziesz sie starała o "kościelne unieważnienie" ? to ciężka sprawa i muszą być mocne podstawy do tego
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

z bolem serca stwierdzam, ze lepiej kryje niz Max Factor, rewelka
Photoshop, korektor i podklad w jednym, daje lekki efekt tapeciarski ale jak sie dobrze dobierze odcien to mucha nie siada, malyna 
owszem krycie doskonałe, ale jak go zmywałam to czułam się jakbym miała farbę olejną na twarzy i próbowała ją zeskrobać 
Czyżby aż taki dół z powodu zagrożenia w hierarchii? I czemu nagle dziś, po tylu dniach? Kurka, Pampeluna chyba w deprechę wpadła
kociaki muszą sie zaklimatyzować w nowym towarzystwie.. daj im troszkę czasu 

W głębokim poważaniu miej pracodawcę, jeżeli lekarz kazał Ci siedzieć w domu na L4, ba leżeć kazał! niestety, medycyna nie jest jeszcze na tyle zaawansowana, żebyśmy sobie mogli kręgosłupy wymieniać. Nie sądzę jednak, że chcesz wylądować na wózku. Zastanów się, co jest w danym momencie ważniejsze: niepewna perspektywa ewentualnej pracy (ale, jak sama wspominasz, wątpliwa, a nawet jeżeli, to pod despotyczną szefową, z którą i tak nie wiadomo, jak długo wytrzymasz) i coraz pewniejsza perspektywa poważniejszych problemów z kręgosłupem (co, wiemy, jak się może skończyć), czy spokój i w miarę zdrowy kręgosłup, o który dbasz, nie przemęczając się i leżąc, jak lekarz kazał? Co jest dla Ciebie ważniejsze: jakaś tam praca, czy TY?
idę spać z tej rozpaczy.