Scent Bar X - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-07, 20:19   #1291
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar X

Murszafko, Polly ma rację Zwolnienie lekarskie zwalnia Cie z pracy jak najbardziej. Po prostu dostarczasz do pracy i masz wszystko w czterech literach. Tak szczerze, jakbym ja wiedziała że jestem w takiej sytuacji, to kichałabym na pracę, w której mnie nie chcą i jeśli potrzebowałabym l-4 to po prostu bym na nie poszła

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 20:20   #1292
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
Za to dokonalam odkrycia stulecia - Revlon ColorStay z bolem serca stwierdzam, ze lepiej kryje niz Max Factor, rewelka Photoshop, korektor i podklad w jednym, daje lekki efekt tapeciarski ale jak sie dobrze dobierze odcien to mucha nie siada, malyna
Revlon ColorStay to moja trauma kolorówkowa owszem krycie doskonałe, ale jak go zmywałam to czułam się jakbym miała farbę olejną na twarzy i próbowała ją zeskrobać a z cery mi zrobił pustynię... wiec zaniechałam stosowania
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Kurczę, nie wiem, co się dziś dzieje. Moja młodsza kota dziś zachowuje się bardzo dziwnie. Tzn. nie przepada za Miszą. Z tym, że od 2 tygodni było w miarę ok. A dziś jest strasznie przygaszona, przemyka po pokojach, chowa się po kątach, szafach, jest strasznie agresywna i fuczy - na małego. Nie rozumiem. Bo gdyby od pierwszego dnia pobytu malca tak było, to jeszcze rozumiem. A ona po 2 tygodniach względnej olewki, nagle dziś ma takie zachowanie Czyżby aż taki dół z powodu zagrożenia w hierarchii? I czemu nagle dziś, po tylu dniach? Kurka, Pampeluna chyba w deprechę wpadła
kociaki muszą sie zaklimatyzować w nowym towarzystwie.. daj im troszkę czasu

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
kobieto! co ty wygadujesz? zwolnienie lekarskie swalnia cie zawsze i od wszystkiego! sorki chyba zdrowie ważniejsze niz jakiś poje.....projek- zwłaszcza ze Cie tam nie chcą- ja bym sie na nich wypieła
dokładnie! jak ja słysze o takich ludziach jak ta szefowa to normalnie
Nie daj sie !

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 20:21   #1293
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
kobieto! co ty wygadujesz? zwolnienie lekarskie swalnia cie zawsze i od wszystkiego! sorki chyba zdrowie ważniejsze niz jakiś poje.....projek- zwłaszcza ze Cie tam nie chcą- ja bym sie na nich wypieła
No trochę chodzi mi po głowie, żeby tak zrobić... A z drugiej strony, myślę, że szefowa szefowej nadal mnie lubi, ona od roku już forsuje miejsce dla mnie w firmie i to właśnie ona mnie do tej firmy ściągnęła. Może uda mi się z nią w najbliższych dniach porozmawiać? Nie wiem, może zobaczy, że wpadam tylko na chwilę i w "cywilnych" ciuchach, to doceni,że ze zwolnienia przychodzę choć na chwilkę, żeby pomóc?
Chociaż z drugiej strony... To korporacja, nikt o nikogo nie dba jak co do czego przychodzi...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 20:29   #1294
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
U nas dziś smutny dzień...
to bardzo przykre

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Zdania podzielone Różnica w kryciu to musi być przy różnych formułach (to wiadome) ale nie chciałabym aby odcień się różnił. Znalazłam świetny kolor Buff Beige Neutral i jestem mega zadowolona z niego, bo mam cerę prawie idealną Chciałabym przetestować inne formuły w tym kolorze i nie wiem czy ryzykować
Aż poszłam sprawdzić. Mam Buff Beige w próbkach w formule Matte i Ivtensive i odcień się nie różni, ale to przy sztucznym świetle. Jak chcesz to jutro sprawdzę w dziennym.

Cytat:

Moniko - w kwestii EDM posłuchaj lepiej Vesenki. Stosowała pewnie te produkty dłużej niż ja i wgłębiła się w niuanse.

LumiereCosmetics różnią się odcieniowo w obrębie formuł na bank - ręczę głową
nie wiem jak jest w EDM z odcieniami, których nie miałam
a tym LumiereCosmetics muszę się przyjrzeć. Długo czekałaś na przesyłkę?
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Kilka dni mnie nie było, bo zapychałam jak mały samochodzik, tylko po to, żeby się do płaczu z bólu pleców doprowadzić... A jako wisienka na torcie -już wiem, że mi umowy w pracy nie przedłużą, moja ukochana szefowa nie planuje dla mnie etatu. Mam odwalić teraz kawał roboty, pracując na najwyższych obrotach, a w grudniu zniknąć po prostu.
Dodam, że zwolnienie lekarskie mnie teraz nie zwalnia z bytności w pracy, bo przecież trwa projekt i nie możemy sobie pozwolić na opóźnienia...
Ja bym to przemyślała. Jeśli wiesz,że nie dostaniesz umowy to może nie warto? Zwolnienie to zwolnienie, mogą Ci nagwizdać. Jeśli coś Ci się stanie, to Ty zostaniesz z problemem i kosztami. Firma zwróci Ci za leczenie i rehabilitację? Piszę to trochę wbrew temu co sama robię, bo mam takie poczucie obowiązku,że często sama lecę do pracy chora. Ale Ty jesteś w innej sytuacji. Mam wrażenie,że tam Cię wykorzystują, a jak zrobisz swoje to papa...Co innego gdybyś czuła się doceniana i wiedziała,że masz szansę tam zostać, wtedy może warto.

Druga rzecz, co masz w L4? Masz leżeć, czy możesz chodzić? Bo możesz sobie narobić problemów jak Ci się kontrola z Ubezpieczalni w domu zjawi.
A jak kontrola z PIP-y (jakkolwiek to brzmi) pojawi się z pracy, do kłopoty będzie miał pracodawca.
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 20:32   #1295
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Vesenko - z reguły 6-8dni. Czasem było po 5 dniach, raz chyba po 11.

Agnysko, Murszafko -

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 20:34   #1296
Murszafka

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

Ja bym to przemyślała. Jeśli wiesz,że nie dostaniesz umowy to może nie warto? Zwolnienie to zwolnienie, mogą Ci nagwizdać. Jeśli coś Ci się stanie, to Ty zostaniesz z problemem i kosztami. Firma zwróci Ci za leczenie i rehabilitację? Piszę to trochę wbrew temu co sama robię, bo mam takie poczucie obowiązku,że często sama lecę do pracy chora. Ale Ty jesteś w innej sytuacji. Mam wrażenie,że tam Cię wykorzystują, a jak zrobisz swoje to papa...Co innego gdybyś czuła się doceniana i wiedziała,że masz szansę tam zostać, wtedy może warto.

Druga rzecz, co masz w L4? Masz leżeć, czy możesz chodzić? Bo możesz sobie narobić problemów jak Ci się kontrola z Ubezpieczalni w domu zjawi.
A jak kontrola z PIP-y (jakkolwiek to brzmi) pojawi się z pracy, do kłopoty będzie miał pracodawca.
PIPa na szczescie sie zapowiada wczesniej zawsze, a ZUS odpuscil kontrole domowe, bo meldunek nie zawssze sie z zamieszkaniem zgadza... Znaczy urzedom nie podpadne. Na L-4 mam, ze musze lezec, ale to bez sensu, bo kazal mi lekarz chodzic na basen i silownie, wiec jedno wyklucza drugie... Dola mam przez to wszystko.
A z drugiej strony, jak sobie pomysle np. o dziewczynie, ktora mi masaz/rehabilitacje robi... Dziewczyna jest niewidoma i sobie radzi, to co ja w ogole narzekam...

Stary 2009-09-07, 20:45   #1297
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
PIPa na szczescie sie zapowiada wczesniej zawsze, a ZUS odpuscil kontrole domowe, bo meldunek nie zawssze sie z zamieszkaniem zgadza... Znaczy urzedom nie podpadne. Na L-4 mam, ze musze lezec, ale to bez sensu, bo kazal mi lekarz chodzic na basen i silownie, wiec jedno wyklucza drugie... Dola mam przez to wszystko.
A z drugiej strony, jak sobie pomysle np. o dziewczynie, ktora mi masaz/rehabilitacje robi... Dziewczyna jest niewidoma i sobie radzi, to co ja w ogole narzekam...
u ojca znajomej ZUS był w zeszłym tygodniu.
Ja wiem,że jak na zwolnieniu pisze leżeć, to możesz sobie leżeć poza miejscem zameldowania, ale tu najważniejsze jest co innego-jak lekarz stwierdził,że powinnaś być na L4 to może warto go posłuchać? Kręgosłup masz tylko jeden. Żadna praca nie jest warta żeby dla niej ryzykować zdrowie i sprawność.
Lekarz trochę namotał Ci z tym L4, powinien wpisać,że możesz chodzić jeśli sam Ci kazał wychodzić z domu ćwiczyć. A co do narzekania-ona sobie radzi, ale to nie powód żebyś Ty dołączyła do grona niepełnosprawnych.

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-09-07 o 20:49
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 20:48   #1298
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Revlon ColorStay to moja trauma kolorówkowa owszem krycie doskonałe, ale jak go zmywałam to czułam się jakbym miała farbę olejną na twarzy i próbowała ją zeskrobać a z cery mi zrobił pustynię... wiec zaniechałam stosowania

hehehe ja go jeszcze nie zmywalam, siedze z tym shitem na twarzy i sie ciesze, ze mam taka ladna skore jaka wersje mialas? do suchej czy tlustej skory?

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 20:57   #1299
Zuziunia
BAN stały

Kłania się panna z odzysku

sprawa trwała 7 minut, czekałam 2 mity na wyrok i każde w swoją stronę

nie warte to było ani chwili stresu
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 20:58   #1300
Madzikon85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

No widzisz Super, cieszymy się, że juz po wszystkim
Madzikon85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 21:09   #1301
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Zuzia - nie wiem czy gratulować... W każdym bądź razie - już po wszystkim

Frank Zappa

Stary 2009-09-07, 21:12   #1302
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:

Zuziu, to dobrze że obyło się bez problemów

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 21:16   #1303
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
A co do narzekania-ona sobie radzi, ale to nie powód żebyś Ty dołączyła do grona niepełnosprawnych.
to samo chciałam napisać
szanuj swoje zdrowie, bo masz jedno
Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
hehehe ja go jeszcze nie zmywalam, siedze z tym shitem na twarzy i sie ciesze, ze mam taka ladna skore jaka wersje mialas? do suchej czy tlustej skory?

do tłustej miałam (bo z wymianki) i to był błąd oczywiście bo mam suchą, ale po tej traumie i tak nie odważyłam się próbować tego do suchej ogólnie jak dla mnie stanowczo za ciężki

Cytat:

dobrze ze już po wszystkim

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 21:19   #1304
Zuziunia
BAN stały

Tak możecie gratulować
Dziękuję

kamień z serca mówię wam... wszystko bez problemów.
Teraz tylko trzeba czekać na uprawomocnienie wyroku i zmieniam nazwisko.
Stary 2009-09-07, 21:24   #1305
escritora
Zadomowienie

Cytat:
Szalona dziewczyno! Po dupsku powinno Ci się przyłożyć! W głębokim poważaniu miej pracodawcę, jeżeli lekarz kazał Ci siedzieć w domu na L4, ba leżeć kazał! niestety, medycyna nie jest jeszcze na tyle zaawansowana, żebyśmy sobie mogli kręgosłupy wymieniać. Nie sądzę jednak, że chcesz wylądować na wózku. Zastanów się, co jest w danym momencie ważniejsze: niepewna perspektywa ewentualnej pracy (ale, jak sama wspominasz, wątpliwa, a nawet jeżeli, to pod despotyczną szefową, z którą i tak nie wiadomo, jak długo wytrzymasz) i coraz pewniejsza perspektywa poważniejszych problemów z kręgosłupem (co, wiemy, jak się może skończyć), czy spokój i w miarę zdrowy kręgosłup, o który dbasz, nie przemęczając się i leżąc, jak lekarz kazał? Co jest dla Ciebie ważniejsze: jakaś tam praca, czy TY?
Oj, się uniosłam... No ale kręgosłup masz tylko jeden jedyny, pracę - niekoniecznie nie ta, to inna
Stary 2009-09-07, 21:25   #1306
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Tak możecie gratulować
Dziękuję

kamień z serca mówię wam... wszystko bez problemów.
Teraz tylko trzeba czekać na uprawomocnienie wyroku i zmieniam nazwisko.

ciesze sie razem z Toba, wlasciwie to mozemy sobie przybic pione, ja tez tak jakby panna z odzysku, z 6 letniego narzeczenstwa

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 21:26   #1307
Pin up girl
Zakorzenienie

Zuziu, cieszę się twoim szczęściem
Murszafko - może faktycznie poczekaj do czasu, aż uda Ci się porozmawiać z szefową, Vesenka słusznie prawi, polać jej

A ja tym czasem udaję sie spać, bo zmiany ciśnienia i kolejna zbyt wczesna podudka dają mi się we znaki...
Ciao!!!
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 21:32   #1308
MoniaK
Zakorzenienie

Murszafko, zgadzam się z dziewczynami Nie miej skrupułów i myśl o sobie

Vesenko, jeśli mogłabyś to sprawdź proszę w dziennym ale coś mi mówi że chyba nie będą się różnić

Zuzia, to świetnie że już koniec stresów
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 21:35   #1309
Murszafka

Ziuziunia -gratulacje!!
Tak jak Was czytam Dziewczyny i staram się spojrzeć na sprawę z dystansu -macie absolutną rację... To może załatwię to tak, że skoro będę i tak tuż przy robocie (na rehabilitacji), wpadnę tam tylko z kwiatkami dla kumpeli -bo jutro ma urodziny i wtedy postaram się wejść na szefową szefowej... A zaraz potem w długą i do domku...

Stary 2009-09-07, 21:42   #1310
Polly_
grozi wypollizowaniem

zuziunia-gratulacje!!
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 02:02   #1311
gryx82
BAN stały

Cytat:
Edit: A na co te liście do nalewki się daje? Wyobraźnia mnie zawodzi. I to akurat 400 (rozumiem, że sztuk?)
Liscie daja specyficzny, wisniowo-goryczkowy "posmak" (niektorzy daja liscie wisniowe/debowe/czarnej porzeczki do sloikow z kiszonymi ogorkami) A z tym liczeniem co do jednej sztuki to moim zdaniem lekka przesada

Cytat:
Napisane przez escritora Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nie mam jak obejrzeć a ja nie tylko nie ma Canal+, lecz także (a moze przede wszystkim) telewizora cierpię idę spać z tej rozpaczy.
Dobranoc
Ja w swoim pokoju rowniez nie mam telewizora i wcale nie cierpie z tego powodu Co wiecej - mama wielokrotnie wspominala, ze musi kupic mi jakis LCD, ale nie wyrazilem zgody

Cytat:
... A bez makijażu można się czuć równie dobrze, nawet bez idealnej cery
Wystarczy spojrzec na mnie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
A mi niedziela b.szybko zlecialaUmowile m sie z przyjaciolka na spacer dosc dlugi wzialem aparat i porobilismy sobie fotkiO to efekty:
A tak to bylo super dawno sie nie tak nie posmialem,chyba tego potrzebowalem.Zeby sie z nia spotkac i poplotkowac.Przynajmniej naladowalem akumulatory
Teziak, oby wiecej takich optymistycznych dni w Twoim zyciu

Btw1 - podobno 23 lutego rzuciles palenie?
Btw2 - jak sprawuje sie Fahrenheit32, na ktorego tak fujales, a ktorego zanabyles jakis czas temu?

Cytat:

Zycze wszystkiego dobrego na "nowej drodze zycia"

---

Wstalem dzisiaj jakos przed 20 i nie powiem, czuje sie wyspany Do "domu" zladowalem kolo 6 rano - bylem z dziewczynami i kumplem z kuchni w barze, pozniej wyladowalismy u niego w domu. Dzisiaj bylem w pubie z samymi dziewczynami, poszlismy pieszo - do Füssen sa jakies 4 km No i w tym pubie brat szefa pyta sie mnie, co sie stalo, patrzac na moj t-shirt (na ktorym, na przedzie, widnialy dwie zolte plamy, a ktorych jeszcze przed chwila nie bylo) Po dluzszym czasie mnie olsnilo - przed wyjsciem psiknalem na niego dwa razy Pi, a w klubie, pod lampa UV, plamy staly sie widoczne

Kagan, Ivanna - witam serdecznie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 09:29   #1312
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Znowu pierwsza

Dzisiaj za oknem słoneczko,mam lepszy nastrój,zamierzam się obijać i nic nie robić

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 09:41   #1313
escritora
Zadomowienie

Druga?
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Ja w swoim pokoju rowniez nie mam telewizora i wcale nie cierpie z tego powodu Co wiecej - mama wielokrotnie wspominala, ze musi kupic mi jakis LCD, ale nie wyrazilem zgody
No widzisz, ja telewizora nie mam od kilku lat, bo go nie chcę (za to bez muzyki nie jestem w stanie dnia wytrzymać ). Ale jak mi Madsa Mikkelsena w tiwi puszczają, to mnie szlag trafia W końcu to moje ciastko ciastek
Stary 2009-09-08, 09:48   #1314
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Ale jak mi Madsa Mikkelsena w tiwi puszczają, to mnie szlag trafia W końcu to moje ciastko ciastek
Jakbym wiedziała, że nie masz tv, to milczałabym jak grób

Frank Zappa

Stary 2009-09-08, 10:00   #1315
escritora
Zadomowienie

Cytat:
Jakbym wiedziała, że nie masz tv, to milczałabym jak grób
Eee tam, przynajmniej mogę się powkurzać "na los" A Madsa zawsze mogę sobie na jutubce popodziwiać

A na marginesie, wpieniłam się , bo miałam mieć za kilka godzin wizytę u lekarza (ważną, ważną) i właśnie mi ją odwołali Kurde flaszka, zrobię im chyba jakieś kuku
Stary 2009-09-08, 10:16   #1316
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Eee tam, przynajmniej mogę się powkurzać "na los" A Madsa zawsze mogę sobie na jutubce popodziwiać
Taaak, też kocham Youtube

Cytat:
A na marginesie, wpieniłam się , bo miałam mieć za kilka godzin wizytę u lekarza (ważną, ważną) i właśnie mi ją odwołali Kurde flaszka, zrobię im chyba jakieś kuku
A niech im wypustki uschną

Frank Zappa

Stary 2009-09-08, 10:24   #1317
escritora
Zadomowienie

Cytat:
A niech im wypustki uschną
A że to NFZ, to niech uschną im również macki
Stary 2009-09-08, 11:24   #1318
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:

Kagan, Ivanno
Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Kagan, Ivanko Witajcie i zaglądajcie częściej
Czeeeść

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Kagan i Ivanka witajcie
Zuzia
Cześć Teziaku Fajne fotki.

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Też mam 2 dni wolne,idę dzisiaj do fryzjera,potem na maly zlocik.
Jutro chyba z dzieckiem do lekarza-po 4 dniach przedszkola już kaszle A prawie całe wakacje był spokój

Chyba kupię sobie dzisiaj jakieś buty na jesień,a rachunek dam mężowi
Jak tam wizyta u fryzjera? Nowa fryzurka jest?
Niestety przedszkola mają to do siebie, ze dzieci chorują Moje obie tak miały.
Z tymi butami to niezły pomysł. Też musiałaby za czymś się rozejrzeć, bo ostatnio jak lało to po 2 min. miałam w środku niezłe bajorko

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Kagan, Ivanno, za krótko tu jestem, żeby Was znać, niemniej witam serdecznie i miło poznać
Cześć

Cytat:
Witaj Kaganiku

U nas dziś smutny dzień... Umarł jeden z uczniów naszej szkoły. Miał 15 lat, był nieuleczlnie chory - zanik mięśni. Ale nie był w aż tak złym stanie, wątpię żeby to ta choroba była bezpośrednią przyczyną śmierci. Nie wiemy co się stało, wszystko tak nagle. W zeszłym tygodniu miał normalne lekcje w domu, a dziś rano umarł. Bardzo to smutne
Cześć Aguniu Smutne to co piszesz, szczególnie, że dotyczy takiego młodego chłopaka. Ta choroba jest straszna - niestety można tylko patrzeć jak ktoś powoli umiera. Być może w jego przypadku doszło do zaniku mięśni oddechowych, a nie miał w domu respiratora i w konsekwencji doszło do uduszenia

Cytat:
Kilka dni mnie nie było, bo zapychałam jak mały samochodzik, tylko po to, żeby się do płaczu z bólu pleców doprowadzić... A jako wisienka na torcie -już wiem, że mi umowy w pracy nie przedłużą, moja ukochana szefowa nie planuje dla mnie etatu. Mam odwalić teraz kawał roboty, pracując na najwyższych obrotach, a w grudniu zniknąć po prostu.
Dodam, że zwolnienie lekarskie mnie teraz nie zwalnia z bytności w pracy, bo przecież trwa projekt i nie możemy sobie pozwolić na opóźnienia...
Odpuść i idź na zwolnienie. Praca nie jest najważniejsza. Wypną się na Ciebie jak nie będziesz mogła pracować, a za stracone zdrowie nikt Ci nawet dobrego słowa nie powie.

Cytat:

Gratulować nie bedę, bo rozwód nie jest czymś, czego można gratulować. To jakieś zakończenie źle podjętych decyzji - dla mnie smutne. Natomiast dobrze, że masz już to za sobą Możesz teraz zacząć życie od nowa, bez ciężaru nieudanego związku.

A tak po za tym to dzień dobry wsiem Mam dzisiaj piękne słońce. Jak chcecie to Wam podeślę.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 13:53   #1319
Zuziunia
BAN stały

Dziekuję

urwałam się wcześniej z pracy i zaraz jadę do adwokata od prawa kościelnego na konsultacje.

Dzisiaj po tygodniowych stresach spałam jak kamień... rano myslałam że się nie podniosę, zawsze stres odreagowuję snem i tego mi najbardziej potrzeba.

W niedzielę rano jadę już w góry należy mi sie odpoczynek po tak ciężkich miesiącach.
Muszę nabrać dużo siły na "walkę" z
Stary 2009-09-08, 14:19   #1320
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Dziekuję

urwałam się wcześniej z pracy i zaraz jadę do adwokata od prawa kościelnego na konsultacje.

Dzisiaj po tygodniowych stresach spałam jak kamień... rano myslałam że się nie podniosę, zawsze stres odreagowuję snem i tego mi najbardziej potrzeba.

W niedzielę rano jadę już w góry należy mi sie odpoczynek po tak ciężkich miesiącach.
Muszę nabrać dużo siły na "walkę" z

będziesz sie starała o "kościelne unieważnienie" ? to ciężka sprawa i muszą być mocne podstawy do tego
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości