|
|
#1711 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Mów do słupa, a słup jak... no -.-
Niektóre dziewczyny na tym forum wysysają ze mnie całą łagodność. I dziękuję za pochwały ;* nydee, caroline2324, talkshit, bananowalaska, Primadonna - padłyście ofiarą kradzieży. Brutalnej ![]() ______ 1. Czerwone usta. Blade serce. 2. Piekę już czwartą blaszkę makowca. Ja go nie cierpię, Ty go kochałeś. 3. Serce pokiereszowane jak żołnierz na wojnie. 4. Kiedy chcę herbatę, Ty robisz mi kawę. 5. Dlaczego całujesz mnie tylko w wyobraźni? Zrób to realnie. 6. Kapie z Ciebie kłamstwo, aż można wyżynać. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-09-08 o 16:54 |
|
|
|
#1712 |
|
Rozeznanie
|
misia_TKA , papergirl mega opisy
![]() onax3 -kocham Twój podpis ![]() nie wiem czy umiem ubrać to w słowa , ale chciałam Ci powiedzieć , że przy Tobie , nawet moja szara kurtka staje się różowa i życie jest całkowicie do przeżycia !. a gdy tylko odejdziesz , kurtka znów jest szara , a życie robi się nieznośne . zapominam o wczorajszych snach. nic mnie tak nie przytłacza jak bezradność . i czekanie . po 30 sekundach od naszego rozstania , mam ochote wyciągnąć telefon i już do Ciebie zadzwonić . to niesamowite , jak łatwo człowiek uzależnia się od drugiej osoby . jeżeli szczęście tyle kosztuje , to jestem w stanie ponieść tą cene. jutro bez Ciebie ? chyba najgorszy z moich koszmarów.
|
#1713 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję, małpki, za wszystkie miłe słowa ;** <3
Onax3 zbieram się do napisania tego postu na zmusili-mnie, więc na dniach powinno się coś pojawić, rybko ;* mam nadzieję^^ _ dziś tak to właśnie czuję, nijak. nie ma cię i nie wiem już gdzie jesteś w dymie z papierosa szukam cię; -papieros zgasł. zapach twoich włosów gładzi moją twarz chłonę twoją nieobecność- taki rodzaj samobójstwa i tylko przykro robi się tęczówkom, gdy nie odnajdują niemego wsparcia już ślad szminki na filtrze od niedopalonego papierosa i uszczerbiona butelka z niedopitym wewnątrz smutkiem. nie ma już zapachu i smaku nie ma też. zapadnięte policzki i półprzymknięte oczy- w nich same białka. słaby taniec rzeczywistości. przeraża mnie ta cisza. powoli zaciska zęby na podświadomości- milczysz. boję się, że znów bedę się bać. i boję się, że nie przestanę. opowiem ci kiedyś historię, jak pewna młoda dzieczyna przegrywała walkę z samą sobą w mdłym blasku świec cześć, kochanie, czyżbyś stała nad krawędzią? kiedy deszcz zmywa z ciebie wszytskie te przerażające sny; umierałeś. zapamiętaj, naucz się zapominania- tania whiskey i grube papierochy przesiąknięte benzyną serce patrzy przerażone na zapałkę płąnącą w twojej dłoni kiedy niebo spadło w dół wypalilo twoje sny do cna little girl, little girl why are you crying? inside your restless soul your heart is dying. little one, little one your soul is purging of love and razor blades your blood is surging. malutka, twoje oczy nabiegłe krwią będą pokazywać zdradliwe serce twe błądzisz w fusach ludzkości mała dziewczynko, maleńka; ty podły kłamco.
|
#1714 |
|
Raczkowanie
|
panna_miodowa - dziękuje i nawzajem
Kissabble. RealGirl89. xDJakJaCieLubiexD. nydee. Little Ballerina - jak zwykle niezastąpione. moje naj <3 loveISshit. Onax3. Plotkaraaa. misia_TKA. Primadonna. kamisha. papergirl. amerrai. agness_e - dzisiaj to się dopiero od was nakradłam <3przeglądałam wczoraj poprzednie wątki i co się stało z NEAR ? po prostu jej nie ma czy jest po innym nickiem ? ![]() i jakieś takie: - co ty tu robisz?! - pierwszego dnia powiedziałaś, że panicznie boisz się burzy. A ja czekałem na nią jak głupi, by do ciebie przyjść. Bałem się, że w innych okolicznościach mnie odrzucisz... serce zaczęło bić mocniej. Nie teraz! proszę, nie teraz! nienawidziłam siebie tak tak mocno, jak tylko się da. gorzkie łzy zamieniły się w łzy szczęścia.
|
|
#1715 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cieszę się<3Cytat:
Cytat:
kradnij dowoli i bez bicia, obiecuje ____________________ W małym fioletowym pudełeczku wysłałam mu kilkanaście łez, pare uścisków, odrobinkę tęsknoty. moje roześmiane oczy nie pasują do jego poważnego spojrzenia, moje potargane loki nie komponują się z jego idealnie ułożonymi włosami, mojej wielkiej, szalonej miłości nie odwzajemni jego rozważne uczucie. nawet kapsel z tymbarka pyta 'jak nie Ty to kto?' odrobina miłości w iniciałach wyrytych na ławce. jak dawniej piję herbatę w moim ulubionym kubku, jem pierniki, oglądam powtórkę serialu.. jakby wcale nie zawalił mi się swiat.
|
|
#1716 |
|
Wtajemniczenie
|
RobCoChcesz - ja kiedys wystepowałam tutaj pod tym wlasnie nickiem
![]() ----------------------------- niech muzyka zagra smutnie wśród szarego popoludnia. |
|
|
|
#1717 |
|
Raczkowanie
|
JednaNaMilion - mam nadzieje że bez bicia ^^.! heh
Bóg stworzył pierwszego męszczyzne, bo zawsze zaczyna się od Zera .! A mi powinno być przykro , że tobie nie jest przykro, ale też nie jest mi przykro. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1718 |
|
Konto usunięte
|
pędzicieee.^^
wymieniać tu nie będę kogo okradłam,bo za dużo tego było i nie pamiętam. zauważyłam tylko,że niektóre opisy często się powtarzają ![]() masakra. trochę inwencji twórczej dziewczynki.ja może nie mam jakiegoś talentu, ale dodaję własne opisy. ![]() ![]() `każ się całować. a on ma zielone trampki. zawsze lubiłam zielony. 1. a będziesz mnie kochał.? 2. a będziesz do mnie dzwonił.? 3. a będziesz mi pisał sms-y.? 4. a będziesz całował na dzień dobry. 5. a na do widzenia.? 6. a kupisz mi kwiatki.? 7. a czekoladki.? jeśli na wszystkie pytania odpowiedziałeś TAK- możesz ze mną być. |
|
|
|
#1719 |
|
Raczkowanie
|
^Nikt nie wydaje się tak obcy niż ten kogo kiedyś się kochało....
^...Przyjdź do mnie przynajmniej w śnie, tylko na chwilkę... ^Ciężko jest kochać, a nie być kochanym. Myśleć o kimś, a być zapominanym.. ^Jeden Twój uśmiech znaczy dla mnie więcej niż tysiąc słów ^Miłość to uczucie złote z mądrego człowieka zrobi idiotę...
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
tańczyć na czubku świata z butelką wódki w gorącej dłoni, z rozwianymi włosami i bez bielizny, w samej, zwiewnej, koronkowej sukience i trampkach.. tańczyć
|
|
|
|
#1721 |
|
Rozeznanie
|
Niech za każdy ból w duszy, dziś życie wstrzyknie mi morfinę. tęsknić wiedząc , że i Ty tęsknisz. I to naprawdę smutne, że już więcej nie chcesz mnie widzieć. Proszę, tylko nie omijaj mnie. nie myśl, że wszystko moje już masz. Zostawiłeś mnie dla innej, ona zostawiła cię dla innego. Jesteśmy kwita. I tak szczerze nienawidzę cię, za to, że się w tobie zakochałam.
Edytowane przez avocadowa Czas edycji: 2009-09-08 o 18:07 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kradnij sobie na zdrowie *** Twoje malinowe usta to dzisiajszy Deser Dnia <3 I już nie ogrzeje mnie pełne ciepła Twoje spojrzenie... Miłość jak z płonącego teatru. Julia umiera, Romeo ginie przy niej tak samo Ktoś powiedział, że oni mieli żyć wiecznie Ale pisarz nie przewidział, że koniec może być wcześniej Gonię to szczęście, i gonię. Ale zawsze gdzieś to cholerstwo ucieknie. Najgorsza jest Pamięć. Wie o każdym Twoim spojrzeniu i dotyku. Wie o tamtym dniu i tamtej nocy. Zachowała wszystkie Twoje słowa i odgrzewa je co wieczór. Bo Ona wciąż wierzy, że wrócisz. Naiwna. Zostałam sama. W samym środku Niedokończonej Historii. I wiesz co? Uwielbiam Cię drażnić. I być upierdliwa. Kocham przytulać Cię, kiedy tego nie chcesz i zatrzymywać kiedy musisz już iść. I chcieć oglądać te filmy, których ty nie chcesz włączać. I nazywać Cię 'Moim Misiem o Bardzo Małym Rozumku'. Kocham Cię. Uśmiecham się do monitora. Podaruj mi coś, czego nie zdobędę sama. A wtedy szepnę Ci: Możesz mnie dotkąć Może powiem Ci jakie lubię wino Może pozwolę Ci zapalić świeczkę Gdy w pewną zimową noc zgaśnie światło... |
|
|
|
|
#1723 |
|
Raczkowanie
|
^Rzucam po podłodze złe jak osy myśli czekam na sen chcę byś mi sie przyśnił...
^ta jedna chwila nie potrzeba więcej ^Całe życie z niepokojem
|
|
#1724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cudnaśśś. ![]() -A co Pani tak wesoło.? -Pracuje nad sobą. -I jak efekty.? -Pozytywne, chyba widać.. -A czy to nie jest przypadkiem na pokaz.? -Nie chciałoby mi się przed Tobą udawać. - Przepraszam.. - Nie próbuj przepraszać, jeszcze nie teraz.. może jutro.. -Żyj.! .krzyknęła nadzieja.! - bez Ciebie nie potrafię .odparło cicho życie! `-Ty palisz? od kiedy? -Zaczęłam gdzieś między 'ślubuję' a 'Ci'.`
|
|
#1725 |
|
Raczkowanie
|
Skoro tato ma tatuaż, to mama powinna mieć mamuaż.
Fuck you. Fuck you very, very much. Cause we hate what you do. And I hate your whole crew. So please don't stay in touch. (Pieprz się.Pieprz się bardzo, bardzo. Bo nienawidzimy tego, co robisz. I nienawidzę całej twojej ekipy. Więc proszę nie utrzymuj z nami kontaktów.) . Do you really enjoy living a life that's so hateful? (Czy ty naprawdę lubisz żyć życiem pełnym nienawiści?)
|
#1726 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wizażanki
![]() mam prośbę wiem, że źle zaczynam, pewnie zaraz się zdenerwujecie, ale spokojnie ;d daaaawno tu nie bylam i sporo mnie ominęło a zależy mi na jakichś tekstach o przyjaźni ;d i miłości ![]() może macie jakieś linki do wątkó na ten temat na wizażu :P z góry dziękuję ;* ... W pościeli z błękitnej satyny zapomnieć o świecie całym, wyszeptać, że Jesteś Jedyny, mój Ukochany Wspaniały ... Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość. "Trzeba być podobnym, aby się zrozumieć i innym, aby się pokochać. Trzeba być silnym aby wybaczyć."
|
|
#1727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana jak Ty masz taki talent do opisów to matura powinna się bać Ciebie ![]() ![]() * Przypomnij sobie kiedyś jak nam było razem dobrze.. i żałuj..* Nawet truskawki mi Ciebie nie zastąpią <3![]() *
|
|
#1728 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, macie jakieś opisy o tym, że jestem singlem i dobrze mi z tym? Że nie chcę mieć nikogo?
i don't need to be on somebody's arm to look good. /nie potrzebuję opierać się na czyimś ramieniu by wyglądać dobrze./ |
|
|
|
#1729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie idź przede mną, mogę nie nadążyć. Nie idź za mną, nie umiem prowadzić. Idź przy mym boku, po prostu bądź mym przyjacielem... Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapomniały jak latać... Przyjaciel to jedna dusza w dwóch ciałach... Prosiłam Boga o kwiat... Dostałam ogród. Prosiłam Boga o drzewo, dostałam las. Prosiłam Boga o wodę, dostałam ocean. Prosiłam Boga o przyjaciela, DOSTAŁAM CIEBIE Są dwie iskierki wędrujące przez świat wielki, są dwie dłonie w uścisku i wtedy nawet łzy smakują jak szczęście są dwa uczucia,które przezwyciężają wszystko jest coś czego nie ma nikt tylko te dwie iskierki brnące wciąż przed siebie potrafią odnaleźć w drobnych szczegółach to co piękne dwiema tworzą jedno...PRZYJAŹŃ _____________ -Skąd wiesz że mnie kochasz? -A skąd wiesz że Cię dotykam? -Czuję to. -No właśnie. -nie pijesz, nie palisz. Jesteś idealna. -ale biorę
|
|
#1730 |
|
BAN stały
|
nydee <3
RobCoChcesz - miłe zaskoczenie ;* i vice versa, Rybko ![]() za wszystkie inne pochwały również dziękuję ;* ![]() _ weź różowe okulary, spakuj różowe podejście. muszę wbić to sobie w każdy nanozakątek mózgu. moje dni ostatnimi czasy pachną zużytymi chusteczkami i toną czekolady na poprawę humoru. zbieg okoliczności, czy twoje odejście? krem czekoladowy zapanował nad moim umysłem, masa kakaowa przesłodziła spojrzenie, szarą rzeczywistość zastąpił słodki karmel. ja tylko estetycznie wyglądam, w środku jestem totalnie zepsutym człowiekiem. żeby przewidzieć twoje zachowanie nie trzeba być wyrocznią. wystarczy mieć parę oczu, nawet z zezem. ale nie martw się, prosta konstrukcja cepa też była światu potrzebna. robię najlepszą watę cukrową, a w moim telewizorze emitują najlepsze filmy. więc może zamiast kino, uraczysz wizytą moje mieszkanie? |
|
|
|
#1731 |
|
BAN stały
|
MIODEEK ; **
![]() Nie zostawiaj mnie . Ewidentnie wyimaginowane ! Chciałam tylko usłyszeć DZIĘKUJĘ , za to że oddałam Ci serce ... Ciągle czuję Twój zapach .. NIELEGALNIE jest kochać tak jak ja , kocham Ciebie ! <3 Straciłam Cię , wtedy kiedy Ty , kazałeś ze swojego życia wyjść .. Wzywam me anioły . Wiarę mi daj ! Siłę mi daj ! Niech ogłuchnę i nie słyszę że ludzie mówią ; Już nie Kocha Cię .. Moc jest w Tobie , moc jest w Nas <3 Z każdym Twych oddechem ...
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Cham to ktoś, kto mówi, gdy całuje.
|
|
#1733 |
|
BAN stały
|
boję się, że umrę na Twój niedobór. Genialne jesteście. ;***razem lepiej. jaka jestem? zależy której plotki posłuchasz. jestem dla innych taka, na jaką sobie zasłużyli. lubie jak się starasz . idealność się przejadła. Zamilcz! I daj buzi. Między chodnikami myśli a krawężnikami słów. Budzę się ze snu, mając jeszcze na ustach smak Twojego zapachu. Kolejna noc, spędzona w objęciach kolejnych urojonych miłości, które nad ranem odchodzą z innymi. |
|
|
|
#1734 |
|
Rozeznanie
|
tyle długich nocy, tyle jasnych dni żyłam w Twoim świecie, jak we śnie.
w miłość Twą wierzyłam i ufałam Ci. dzisiaj wszystko skończyło się. ja wiem, że nie byłam dla Ciebie, choć chciałam, najbliższą Ci być. dzięki Ci za bukiet herbacianych róż. za wszystko, za wszystko coś dał. liczę dni, noce, sny. tatuaże w moim sercu.
|
#1735 |
|
Zadomowienie
|
MOOJA. <3
-Co ja mam robić.? -Musisz się zastanowić czy bardziej Ci zależy na skuteczności czy życiu w zgodzie z samą sobą. -Oczywiście, że na w życiu w zgodzie z samą sobą… ale jeżeli to oznacza samotność.? Jeżeli to oznacza, że nigdy nie spotkam faceta, który będzie po prostu tak normalnie uczciwy, któremu będę mogła tysiąc razy dziennie powiedzieć, że go kocham i nie będę się tego bać.
|
#1736 |
|
Przyczajenie
|
hej . jestem tu nowa . Wasze opisy są świetne
![]() ______a to takie ode mnie:_________________________ __ Zagubiona w morzu zdarzeń, nie kochana i kochana z wiara i nadzieja dalej musisz iść ... .czasami musimy postąpić tak jak karzą nam inni, nie tak jak mówi nam serce. . jeśli nie wiesz którą stronę dalej iść posłuchaj siebie . ![]()
|
#1737 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A nie , a nie , a nie bo MOOOJA ! <3333 ; * Teraz jesteśmy tymi , przed którymi ostrzegali Nas rodzice . |
|
|
|
|
#1738 |
|
Zadomowienie
|
powiem Ci że jesteś w czarnej d*pie.
![]() bo moja. <3 -Co robisz? -Maluję. -A co malujesz? -Twój strach, że kiedyś odejdę. -Ale przecież ta kartka jest pusta. -Widocznie wcale się tego nie boisz... - Wiesz kochanie, mam takie dziwne przeczucie... - Jakie przeczucie ? - Że powinniśmy zapamiętać ten moment. że będzie to moment, który będziemy opowiadać naszym wnukom. - Co masz na myśli ? - Wyjdziesz za mnie ?
|
#1739 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
O kur*wa ! Kocham jee nie , kradnę ! Nie potrafię wyobrazić sobie jutra bez Ciebie < 3 |
|
|
|
|
#1740 |
|
Rozeznanie
|
nie tego chcę. mój czas jest wolny, a Ciebie nie ma w nim.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.