![]() |
#1621 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Alunia dziękuje za buziaczki i przesyła całuski
![]() ![]() ![]() ![]() Super, że Karolek budzi się ok 9, Ala budzi się najczęściej ok 6,7. Jak nie pracowałam to później się budziła,ale wtedy też lubiła w nocy na cyca się budzić. Kurcze ale ja lubiłam karmić cycem.
#1622 |
Zakorzenienie
|
Dorbar - gratuluje
![]() ja pomalu bede zmykac, cos mi sie zdaje, ze drzemka dobiega konca bo sie panna kreci ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Wtajemniczenie
|
zazdroszczę cierpliwości w szukaniu na allegro, ja niesttey nie posiadam takowej
#1624 |
Zakorzenienie
|
dorbar ja również ci gratuluję przedłużenia umowy
a ty jeszcze Karmisz Ale Karolek cały zaśliniony zasnął i teraz mam luz //jak można to nazwać luzem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Wtajemniczenie
|
Kristi, ja jużnie karmie, Ala definitywnie odrzuciła cyca po drugim szkoleniu na którym byłam, nie chciała już.
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- No nic Dziewczyny, ja się zbieram do domku. Miłego popołudnia.
#1626 |
Zakorzenienie
|
A moj mlody chodzi po domu i myje sobie caly czas zeby
![]() Wyskoczylismy do Ikei, jej, ale fajne rzeczy tam maja, az mnie glowa rozbolala, bo ja mam prawdziwego fiola na punkcie mebelek i takich tam swieczuszek, wazonikow itp. ![]() Anisiu musze Ci powiedziec, ze znalezlismy tanszy sposob wysylania towarow, wiec mysle, ze podne ceny beda nizsze (za 10l wychodzi 10,20 za l). Restauracje sa super zainteresowane, wiec bardzo sie ciesze, moze w koncu zaczne isc do przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() no i co-dostałam tą pracę ![]() ![]() ![]() Jutro jadę tam po skierowanie na badania i popytam o parę szczegółów, potem jedziemy do mieszkanka zobaczyć jak prace postępują ![]() Ciekawe co u Kasiulki... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez caly dzien mysle co u Kasiulki, nie bylam dzis na roslinach ale wnioskuje, ze tez tam jej nie bylo ![]() ja wrocilam po 18-tej ze spaceru, kapiel przewidziana na ok. 19.30 a moje dziecko oczywiscie zapragnelo sie akurat skasztanic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- a tak pozatym to ja nienaidzę chodzić na rozmowy o pracę, muszę się wtedy ubrać ładnie czego nienawidzę ![]() ![]() ![]() Pozatym doszliśmy razem z tz i moją mamą do wniosku że te gdziny pracy które oni mi proponują są dla nas idealne, bo niańki nie będziemy jednak brak wcale ![]() Wiec w sumie dla Tymka idealnie bo nie będzie miał kiedy zatęsknić. Niańce nie trzeba będzie płącić, mama sobie poradzi co 3 tygodnie z Tymkiem4 godziny dziennie Właśnie zaraz idziemy kąpać bo młody dzisiaj mało spał, także zaraz będziemy mieli lussss ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- widzę Kasiulkę..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Zakorzenienie
|
Judi moje gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() fajnie że tak fajnie ci sie to wszystko ułożyło ![]() Kasiulka pisz co tam potem nadrobisz |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
Cześć Serca Wy moje
Ogromnie dziękuję Wam babencje, że myślałyście o mnie. Zaraz co nie co streszczę na roślinach. Ogólnie noc nawet może być jakieś 4-5 pobudek - dwie godzinne, ale i tak uważam, że nie jest źle ![]() Judi Ola z nami też śpi ostatnio non stop. Rano jak wstałam to czekałam aż panna moja się obudzi, a wstała o 9 ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra śmigam na ogród. Dorbarku i Judi gratuluję kochane pracy!!! ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Maluśna siostro, dziękuję za smska... nawet nie wiesz jak mnie na duchu podniósł. Dałam radę i jestem wolna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- A jeszcze co do drzemek to ładnie się Oli wydłużyły, niestety nie zawsze tak jest, ale dziś np. spała 1,5 h ![]()
#1632 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka - no bardzo sie ciesze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje dziecie ma niestety czesto katar i chyba sie do niego przyzwyczail, w naszym wypadku najgorsze sa dusznosci. Kaszle zazwyczaj jak wlasnie idzie spac, wtedy organizm sie rozgrzewa i oskrzela zwezaja i biedny sie tak meczy. Wtedy to tylko inhalacja z lekiem na rozszerzenie oskrzeli pomaga, normalnie kosmos...tak mi go zal! Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2009-09-08 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Zakorzenienie
|
Dorbar, Judi, GRATULACJE babeczki
![]() ![]() Ja ostatnio myślę o rozkręceniu własnego biznesu, no ale jak na razie wszystko jeszcze w sferze marzeń ![]() Co do dziecięcych drzemek to Mati nagle tak sama z siebie ustaliła sobie jedną drzemkę około 2,5 godzinną. Mnie to pasuje jak najbardziej. Rano budzi mnie zwykle koło 9 a spać chodzi 19/20 ![]() Też dziś myślałam o naszej Kasiulce więc lecę czytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczescie fajnie sie sam soba zajmuje i mam troche czasu na zajecie sie po pracy obiadem i domem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
Judosławo
![]() ![]() jednym rzutem na śpiocha spartoliłam nowy tel. ![]() ![]() spanie Bobaśnej: pobudka po 7mej, drzemka ok.11-12 ( 1h-1,30h), spanie nocne 18.30-19 Edytowane przez wersta Czas edycji: 2009-09-08 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Zakorzenienie
|
Twoja lasencja to dopiero daje Wam poszalec wieczorkiem!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
mam mielone mięso z indyka. co zrobić z tego dziecku na obiad? help! ostatnie 4dni jadła zupę,najpierw rosól,od wczoraj jarzynową, przydałoby się jakieś drugie przez kolejne dwa dni. jedyne co do łba mi przychodzi to oczywiście pulpety,ale wy pewnie jesteś mądrzejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrob jakies kotleciki mielone duszone. Moje dziecko ma taki apetyt, ze nie musze nic kombinowac, on je wszystko i w kazdej ilosci. Czasem az sie dziwie gdzie to miesci, bo nie wyglada. Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2009-09-08 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Zakorzenienie
|
u nas na codzień nie ma obiadów,bo małż je w pracy. tylko w sb-nd gotujemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Zakorzenienie
|
aaa zapomniałam: doszedł stoliczkowy zestaw jest śliczny i nówka rzeczywiście
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Zakorzenienie
|
Aaaa, to co Ty kobito jadasz? Nie pomoge w przepisie, bo ja bym pewnie jakies pomidory, czosnek do tego wcisnela i zjedlibysmy z makaronem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Zakorzenienie
|
Jowisz, mnie też pierwsze co przyszły na myśl oczywiście pulpety
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wersta, no to Sofijka teraz może gości przyjmować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Zakorzenienie
|
Judi jejku jak sie ciesze, ze masz juz ta prace! a juz za zlobkiem sie rozgladalas czy jakas babcia bedzie z Tymkiem w domu?
Dorbarku rowneiz gratuluje podpisanej umowy! Cestia jest bardzo ciezko, duzo sie trzeba nauczyc i rozkrecenie biznesu sporo na poczatku nerwow kosztuje, ale jak widzisz pierwsze efekty swojej pracy to naprawde warto i wierze, ze nadejdzie u mnei taki moment, ze nie bede juz rozmyslac nad stala posadka (poki co na razie mam czasami tak wszystkiego po dziurki w nosie, ze jeszcze rozmyslam). Kochane od dzisiaj u mnie koniec z kawa. Trzymajcie za mnie kciuki, ale stala sie dla mnei uzalezneniem (pilam taka siekiere espresso). Naczytalam sie ksiazek Michala Tombaka i doszlam do wniosku, ze to moje odzywianie daleko mnei nie zaprowadzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
hmm, to może rzeczywiście jakieś lekkie coś ala spaghetti zrobię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- mozesz jeszcze nadziewane nalesniki, albo lasagne wlasnie z nalesnikami i sosem jak do spagetti |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
jutro będę wiedzieć, czy na mazury skoczymy od pt do niedz. ależ mam ochotę na wyjazd, jak nie ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.