Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-08, 20:26   #301
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
jazz daj linka do zdjęcia potrzeba dla lusi motywacji
koniecznie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie 53

weź Ty lepiej w simsy pograj, bo czasami głupie myśli Cię nachodzą

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
no nie dało się nie zauważyć
dzięki Lusi
wieeeeesz starałam się

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
A mój TŻ ma focha... Co prawda już trochę mniejszego niż wczoraj bo pogadaliśmy ale podobno "dalej go trochę trzymają złości" Normalnie brak sił...
co przeskrobałaś

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 21:00   #302
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

co przeskrobałaś
Nic, powiedziałam mu żeby mi nie mówił co mam robic A on sobie wyolbrzymil
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 21:08   #303
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Heeej
Ale bossski tytuł nowego wątku Aż musiałam się zacząć udzielać znowu
A tak serio to dzisiaj wracamy do Warszawy, mamy znowu neta więc jeśli pozwolicie to zajrzę tu czasem do Was
W planach na wrzesień mam pisanie magisterki, już sobie wyobrażam, jak to będzie wyglądało - włączone dwa kompy, na jednym otworzony pusty arkusz Worda, a na drugim Wizaż
Witamy z powrotem Co tam w wielkim świecie słychać?
Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
A ja rozumiem Kaśke i uwierzcie to nie jest tak latwo.Mimo,ze rodzice (mama) robi jej duzo przykrosci to jest jej mama i koniec. U mnie jak przez pol roku prawie codziennie sie klocilismy, jakes pretensje itp.to wszyscy tez mowili "wyprowadzcie sie", ale nie jest tak latwo.Poza tym,zeby w okolicy wynajac mieszkanie to cud. Mozna by gadac i pisac...bleee.
Dlatego ja z moją mamą na tematy ślubne nie rozmawiam w ogóle To jest temat tabu. Szkoda zdrowia i nerwów Z rodzicami na bank sukienki nie jadę wybierać. Nawet nie wiedzą, że już pierwszą przymiarkę mam za sobą i pewnie się nie dowiedzą, że w sobotę znowu jadę na podbój salonów
Kasia, weź się w garść- tylko tyle Ci napiszę

A do mnie przyszła paczka: księga gości zamówiona na allegro Jest śliczna Aukcja już zakończona, ale i tak wysyłam linka:
http://allegro.pl/item728482760_ksie...rzest_ncr.html
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 21:16   #304
onaella
Zakorzenienie

Dziewczyny możecie polecić mi jakiś dobry antyperspirant, który nie brudzi albo bardzo mało brudzi ubrania

bo te co mam teraz lirene i rexone to są znaczy sie beznadziejne

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 21:22   #305
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Dziewczyny możecie polecić mi jakiś dobry antyperspirant, który nie brudzi albo bardzo mało brudzi ubrania

ja uzywam malych adidasow w kulce tylko białych a nie bezroczystych bo te smierdza..dobry ale drogi jest garnier ten z zieloną podstawką i jakimis mineralami
Stary 2009-09-08, 21:23   #306
Dorotheaa
Rozeznanie

GG do Dorotheaa

Cytat:

Jeśli masz namiary na kogoś, kto rozprowadza Amway'a, to tam mają taki antyperspirant w kulce - w ogóle nie brudzi a ponadto moja siostra i mama mówią, że zupełnie zatrzymał im pocenie się!!! Mi jedynie zmniejszył ale to i tak nieźle, bo kulkowe to nigdy nie działały w moim przypadku.
Dorotheaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 21:27   #307
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
ja uzywam malych adidasow w kulce tylko białych a nie bezroczystych bo te smierdza..dobry ale drogi jest garnier ten z zieloną podstawką i jakimis mineralami
eee, garnier wcale nie jest drogi w rossamnie cena ostatnio byla 9,99 czyli standard jeżeli chodzi o antyperspiranty
a co do adidasa to miałam kiedyś z różową zakrętką ale nie pamiętam czy brudził ubrania

Cytat:
Napisane przez Dorotheaa Pokaż wiadomość
Jeśli masz namiary na kogoś, kto rozprowadza Amway'a, to tam mają taki antyperspirant w kulce - w ogóle nie brudzi a ponadto moja siostra i mama mówią, że zupełnie zatrzymał im pocenie się!!! Mi jedynie zmniejszył ale to i tak nieźle, bo kulkowe to nigdy nie działały w moim przypadku.
buuuu.... nie znam nikogo ani nawet tej firmy

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 21:29   #308
kaska87
Zakorzenienie

mam czkawkę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 21:33   #309
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
mam czkawkę
AAAAA BUUUUUUUU
Dalej masz czy się Zdzicha wystraszyłaś?
Stary 2009-09-08, 21:35   #310
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
AAAAA BUUUUUUUU
Dalej masz czy się Zdzicha wystraszyłaś?
juz mi przeszło dzięki zdzichu

dziewczyny kiedy będzie ta zakupkowana kolekcja annais 2010 musi być szybko bo jak nic nie będzie mi się podobało to biorę Carerę i nara tematowi sukni

Stary 2009-09-08, 21:53   #311
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
jazz daj linka do zdjęcia potrzeba dla lusi motywacji
Przykro mi, ale lubię tę dziewczynę, a świat jest mały.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-08, 22:00   #312
kaska87
Zakorzenienie

ale foremniak ma płaska doopę fujjjj
dobranoc

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-08 o 22:23
Stary 2009-09-08, 22:33   #313
Jazzmanka
Zadomowienie

No i za spis treści się nie wzięłam.

Chyba jutro wstanę raniutko i potuptam na kardio

Dobranoc
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 22:59   #314
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nie znam takiego zawsze mi sie podnosi cisnienie jak zakladam czarna bluzke ze swiadmoscia, ze niedawno sie mazialam pod pachami

wyczailam buty slubne do tanca... to nie bylby glupi pomysl takie buty do tanca pewno sa o niebo wygodniejsze od zwyklych a i nawet nie wygladaja tragicznie (choc slubnych butow i tak spod sukni praktycznie nie widac )
http://www.wszystkodotanca.pl/buty-d...X%20v2-23.html
250zl sobie za nie licza a jeszcze musze jakies skombinowac na ten kurs tanga... tez by sie takie do tanca przydaly

aaa moze pamietacie jak kiedys wam pisalam, ze mam zamiar TZa zmotywowac do pojscia na badania, bo sie swego czasu slabo czul no wiec poszedl... krew, mocz, rentgen, zelazo, cos tam zwiazane z watroba... takie tam dla ogolnego rozpoznania... i w sumie wszystko ok, ale poziom zelaza jest zatrwazajacy przypomne, ze kiedys TZ mial go tak malo (anemia), ze az mu musieli krew przetaczac... w tym momencie kiedy norma to jakos 10-23, on ma 46
w czwartek dowiemy sie co na to lekarka (a ze podobno interesuje sie hematologia to moze powie cos ciekawego)
dobrze, ze teraz ma ten abonament w Medicoverze to przynajmniej nie bedzie sie wloczyl jak kilka lat temu po tych publicznych gabinetach...

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-08 o 23:26
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 23:25   #315
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiek nie denerwuj mnie
a reszta.. nie chce mi się cytować..
sam: cos mi się kojarzy ta sukienka..
jozia: leć i nie marudz
onaella co do szpitala to trzymaj sięi nie sraj bo śmierdzieć będzie na wątku.. musi być dobrze w końcu w przyszłym roku musisz być zdrowa więc nie mozesz już teraz być chora
Co do tanich linii to Matko Boska nie mam najmniejszego pojęcia

Światło zgasło koszykarzom na hali w trakcie meczu

Swoja drogą199 zł no to taka ludzka cena za sukienkę na wesele

Padre samoi odciął wszystkim PMkom 2010 internet nikogo nie ma na wątku
że moja sukienka? Bo ja ja wklejałam. Ej wiecie co, bo ja ubrałam i zrobiłam fotostory to wrzuce jutro na picase i Wam pokażę
Aaaa i pokaże Wam najnowsze zaproszenie na ślub, które dostalismy, bo tez zrobiłam fotografie(ładne słowo, ale bardziej pasuje do papierowego zdjęcia niż pliku)
A co do ceny to superowa, zwłaszcza, że mierzyłam taką szmacianke za 320 i sie zastanawiałysmy z mamą za co tyle kasy, bo bez rewelacji, projekt ok, ale wykonanie i material dramat
No tatus nie chcial, zebym musiała za duzo nadrabiać, kochany

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
wlasnie mowia w tv, ze Samoanczycy zmieniaja ruch drogowy na lewostonny
a wiesz, bo auta z Wielkiej Brytanii sa tanie to, żeby nie trzeba było robic przekladek to zarządziłam zmianę
Swoja drogą - niegdy sie akurat tym nie interesowałam, ale myślalam, ze oni tam maja lewostronny.

Cytat:
Bo im się nie opłacało wciąż przerabiać samochodów jak sprowadzali z zagranicy.. całe społeczeństwo sie sprzeciwiło, ale premier postanowił... coś jak nasza samoa.. uparta.....
Dlatego wlasnie mnie nie bylo tego wieczora z Wami, bo mialam posedzienie zarządu w sprawie ruchu lewostronnego

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
też to oglądałam
Samoa daj Ty ludziom spokój a nie teraz mają jeden wielki mętlik przez Ciebie
ehh ten ciemny lud, to dla ich dobra, poburza sie, będzi epare mianifestacji, nasle policje polityczna na myślicieli, pałkarzy na lud i nara

Cytat:
nie 53
głupia, ja przy 163 cm jak waże 53 to juz jest ostateczny kraniec żeby nie byc za chudą. Z reszta i tak nigdy nie będziesz tyle wazyć, bo pewnie masz cięższe kości

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
A do mnie przyszła paczka: księga gości zamówiona na allegro Jest śliczna Aukcja już zakończona, ale i tak wysyłam linka:
a macie takich gości, że napisza cos wiecej niż: "Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życie - Irena i Staszek"?
Ja bym tam smarnęła cos durnie śmiesznego, ale kto wie czy znalazłoby sie wiele takich osób a wtedy chyba dopieoro ma sens taka książka wg mnie

Cytat:

ja nie mogę, bo wszystkie rzekomo nie brudzące mi brudzą nie tylko czarne bluzki ale wszystkie mozliwe poza białymiTylko ja używam w sztyfcie, musze kupic w kulce, tylko znowu jak uzywam tych w kulce to mi sie nie chce czekać az wyschną.

Cytat:
wyczailam buty slubne do tanca... to nie bylby glupi pomysl takie buty do tanca pewno sa o niebo wygodniejsze od zwyklych a i nawet nie wygladaja tragicznie (choc slubnych butow i tak spod sukni praktycznie nie widac )
250zl sobie za nie licza a jeszcze musze jakies skombinowac na ten kurs tanga... tez by sie takie do tanca przydaly

aaa moze pamietacie jak kiedys wam pisalam, ze mam zamiar TZa zmotywowac do pojscia na badania, bo sie swego czasu slabo czul no wiec poszedl... krew, mocz, rentgen, zelazo, cos tam zwiazane z watroba... takie tam dla ogolnego rozpoznania... i w sumie wszystko ok, ale poziom zelaza jest zatrwazajacy przypomne, ze kiedys TZ mial go tak malo (anemia), ze az mu musieli krew przetaczac... w tym momencie kiedy norma to jakos 10-23, on ma 46
w czwartek dowiemy sie co na to lekarka (a ze podobno interesuje sie hematologia to moze powie cos ciekawego)
dobrze, ze teraz ma ten abonament w Medicoverze to przynajmniej nie bedzie sie wloczyl jak kilka lat temu po tych publicznych gabinetach...
o jakie wstrętne butyZa dużo mięcha z mcdonalda wcinał

No nic, Wy juz śpicie pewnie. JA czytam Alchemika, fajowa ksiązka, jestem na 39 stronie i szybko zlecialo, dziś juz nie skończę, ale już wiem, że to mega książka, bo myślę podobnie do pana który ja pisał Ze tez ja pierwsza jej nie napisalam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-08, 23:31   #316
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

a wiesz, bo auta z Wielkiej Brytanii sa tanie to, żeby nie trzeba było robic przekladek to zarządziłam zmianę
Swoja drogą - niegdy sie akurat tym nie interesowałam, ale myślalam, ze oni tam maja lewostronny.
a podobno nie tyle chodzi o auta z W. Brytanii co o tanszy import aut z Australii i Nowej Zelandii

Cytat:
o jakie wstrętne butyZa dużo mięcha z mcdonalda wcinał
powiem tak: na tle slubnych butow, ktore widzialam, te wypadaja calkiem obiecujaco a juz aspekt wygody i przetanczenia calej nocy baaardzo za nimi przemawia
myslisz, ze miecho z McDonalda jest tak bogate w zelazo? choc w sumie wiecej je kurczakow z KFC to moze te kurczaki jakies naszpikowane

Cytat:
No nic, Wy juz śpicie pewnie.

nie

zarezerwowalam bilety na 'Bekarty wojny'... szkoda, ze w Krk nie ma w CC tylko w Multikinie nauczona doswiadczeniem (zdretwialy kark) zrobilam rezerwacje na przedostatni rzad duzo sie spodziewam po tym filmie... mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje

i teraz to juz ide spac
Stary 2009-09-09, 00:26   #317
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

nie no, co wątek to bardziej rozwalający tytuł
prawie spadłam z krzesła ze śmiechu Od dziś będę chyba codziennie mieć dostęp do netu U siebie jeszcze nie mam, ale pasożytuję na kumplu
znikam, bo obiecałam sobie do końca tygodnia napisać pracę przejściową - to takie coś, co się oddaje po 4 roku jednolitych magisterskich

Edytowane przez wilczyca
Czas edycji: 2009-09-09 o 00:28
wilczyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 05:47   #318
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
nie znam takiego zawsze mi sie podnosi cisnienie jak zakladam czarna bluzke ze swiadmoscia, ze niedawno sie mazialam pod pachami

Lain ja też właśnie rozważam zakup butów ślubnych do tańca ale sprawdź sobie tą stronke...

http://www.akces2.com/obuwie-slubne-krakow.html
Też jest to obuwie taneczne ale ładniejsze modele i chyba nawet tańsze trochę niektóre Jakbym miała zamawiać to tam

Cytat:

No nic, Wy juz śpicie pewnie. JA czytam Alchemika, fajowa ksiązka, jestem na 39 stronie i szybko zlecialo, dziś juz nie skończę, ale już wiem, że to mega książka, bo myślę podobnie do pana który ja pisał Ze tez ja pierwsza jej nie napisalam
No i podsumowała autora : hahaha:

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
nie no, co wątek to bardziej rozwalający tytuł
prawie spadłam z krzesła ze śmiechu Od dziś będę chyba codziennie mieć dostęp do netu U siebie jeszcze nie mam, ale pasożytuję na kumplu
znikam, bo obiecałam sobie do końca tygodnia napisać pracę przejściową - to takie coś, co się oddaje po 4 roku jednolitych magisterskich
Też mi się podoba nowy tytuł wilczyca Widzę że pozytywnie u Ciebie, oby tak dalej

A ja dziś mam na tyle luzu i prowadzę 6 lekcji Będzie fun
Stary 2009-09-09, 07:31   #319
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
głupia, ja przy 163 cm jak waże 53 to juz jest ostateczny kraniec żeby nie byc za chudą. Z reszta i tak nigdy nie będziesz tyle wazyć, bo pewnie masz cięższe kości
idziesz o zakład? tyle ważyłam przy moim wzroście i było ok
i nie ma czegoś takiego jak "cięższe/ lżejsze kości"
cześć dziewczęta

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-09 o 07:34

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-09, 07:40   #320
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

Hmm najlepszy jaki mialam to vichy w kulce z taka zielona nakretka. Nie polceam garniera bo strasznie brudzi! Ale za to slicznie pachnie. Vichy pachnie i nie brudzi ale jest drozszy

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
idziesz o zakład? tyle ważyłam przy moim wzroście i było ok
i nie ma czegoś takiego jak "cięższe/ lżejsze kości"
cześć dziewczęta
Ja mam 166cm i jak waze 56 to jest akurat, a wazylam jakis czas temu 52 to juz sterczaly mi kosci miednicy
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 07:40   #321
kaska87
Zakorzenienie

ja używam adidasa z 3 i dla mnie są numerem 1
a ja wiem, że przy moim wzroście ważąc 53-55kg wyglądałam za*******e! więc proszę mnie nie besztać, że to za mało czy coś

spadam z mamą na miasto

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-09 o 07:42
Stary 2009-09-09, 08:04   #322
szana
Zadomowienie

Cytat:
w tych calych czarnych nie stałam, tylko jednego przymierzylam a tych krokodylich stalam i zrobiłam krok i byly stabilne. Poza tym to nie jest do końca 11,5 cm, bo one sa na platformie, więc realnie mają z 9 cm. ale i tak wezme do samochodu niższe na zmianę jakby się okazało, ze jest śliska podłoga czy coś w tym stylu. I tak się troche spinam, bo ta moja kiecka jest strasznie wąska i nie wiem jak ja będe siedzieć Chyba nie zalożę rajstop bo mi sie może do góry przesunąc jak bede siedzieć o ponczochach nie ma mowy a nie lubie rajstop i wolałabym bez ale nie wiem czy wypada, bo chyba tak nieelegancko, co myslicie?
fajne buciki
ja bym nie zakładała rajstop,chyba ,że będzie bardzo zimno ,ale jeśli będzie ciepło to spokojnie możesz bez rajstop

Cytat:
wlasnie mowia w tv, ze Samoanczycy zmieniaja ruch drogowy na lewostonny
też widziałam to ,Samoa narobiła zamieszania

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
bardzo łądna księga tylko u mnie jest chyba za mało gości na takie coś
Cytat:

buty nie zbyt ładne może na innych stronkach znajdziesz do tańca jakieś ładniejsze chociaż jak mówisz- z pod sukni i tak bardzo ich nie widać
Twój TŻ nieźle naszpikowany żelazem,starczy mu na jakieś czas
a tak serio to ciekawe co lekarka powie na to oby było w miarę OK i nie było to takie straszne. A jak się Twój TŻ czuje?
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 08:11   #323
Dżasta87
Raczkowanie

Czesc.
ja uzywam jak na razie nivea i daje w miare rade
Stary 2009-09-09, 08:17   #324
szana
Zadomowienie

ja używam teraz też nivea ale trochę mi brudzi ubrania
dziś idę na zakupy,muszę kupić tusz do rzęs to kupie też kulkę.
Stary 2009-09-09, 08:19   #325
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
buty nie zbyt ładne może na innych stronkach znajdziesz do tańca jakieś ładniejsze chociaż jak mówisz- z pod sukni i tak bardzo ich nie widać
Twój TŻ nieźle naszpikowany żelazem,starczy mu na jakieś czas
a tak serio to ciekawe co lekarka powie na to oby było w miarę OK i nie było to takie straszne. A jak się Twój TŻ czuje?
powiem tak - ogolnie buty do tanca w ogole nie powalaja maja dziwne ksztalty, charakterystyczne obcasy itp a juz w wiekszosci te z zabudowanymi czubkami - czyli takie jakie ja chce, sa takie sobie no ale nic - jeszcze duzo czasu - moze wyprodukuja cos ladniejszego

no wlasnie z tym zelazem to wcale nie jest dobrze (jakby sie moglo wydawac) tylko tragicznie... normy przekroczone dwukrotnie, wiec wyrazie cos jest nie tak... ale TZ czuje sie swietnie, wiec nie mam pojecia co to moze byc no i tylko to nie gra... reszta wynikow jest swietna...

z reszta zaraz tu TZcik na sniadanie wpadnie, wiec zapytam jak tam dzis samopoczucie

ja uzywam kulki Adidasa i tak: skutecznosc jest, ale jednak brudzi
Stary 2009-09-09, 08:19   #326
kaska87
Zakorzenienie

a ja nie wiem czy pytać mamę o Carrerę bo chciałam poczekać na kolekcję 2010, a jej nie ma jeszcze

Stary 2009-09-09, 08:21   #327
caprica6
Wtajemniczenie

Mnie dzis czeka Rossmann, ustalilam sobie limit 50zl mam nadzieje ze mnie nie poniesie A ostatnio kupilam w promocji w Douglasie tusz mastepiece max z kredka za ok. 50zł, tusz jest super, kredka tez niezla takze polecam Kaska pytaj i nie czekaj

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2009-09-09 o 08:23
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-09, 08:22   #328
obca7
Wtajemniczenie

Cześć

Cytat:
spadam z mamą na miasto
ale masz fajnie moja mama nie lubi robić ze mną zakupów i w sumie nawzajem hehehe. Bo ona lubi wchodzić do każdego sklepu a ja nie i lubię marudzić, że ile można chodzić po sklepach. Woli mi dać kasę. I np. nie umie kupowac dla mnei ciuchów. Nawet an gwiazdke jak wszyscy dostaja sweterkii itp. ja zawsze dostanę kase i mam sama sobie kupić
A jeśli chodzi o zakupy to własnie sobie przelałam wypłatę i trzeba w końcu wybrać się na jakieś jesienne zakupyAle szaleć nie będę bo w tym miesiącu 700 zł bye bye na szkołę

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-09-09 o 08:25
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 08:36   #329
szana
Zadomowienie

Cytat:
powiem tak - ogolnie buty do tanca w ogole nie powalaja maja dziwne ksztalty, charakterystyczne obcasy itp a juz w wiekszosci te z zabudowanymi czubkami - czyli takie jakie ja chce, sa takie sobie no ale nic - jeszcze duzo czasu - moze wyprodukuja cos ladniejszego

no wlasnie z tym zelazem to wcale nie jest dobrze (jakby sie moglo wydawac) tylko tragicznie... normy przekroczone dwukrotnie, wiec wyrazie cos jest nie tak... ale TZ czuje sie swietnie, wiec nie mam pojecia co to moze byc no i tylko to nie gra... reszta wynikow jest swietna...

z reszta zaraz tu TZcik na sniadanie wpadnie, wiec zapytam jak tam dzis samopoczucie

ja uzywam kulki Adidasa i tak: skutecznosc jest, ale jednak brudzi
no tak masz rację z tymi butami do tańca ale na tej stronie co Gosica wkleiła są jeszcze do przeżycia-mają jakieś delikatniejsze te czuby
a co do żelaza znalazłam coś takiego : http://zb.eco.pl/publication/zelazo-...ianskim-p656l1 i tam pod hasłem-->
PRZEDAWKOWANIE I OBJAWY UBOCZNE
znajdziesz może jakieś informacje

Cytat:
a ja nie wiem czy pytać mamę o Carrerę bo chciałam poczekać na kolekcję 2010, a jej nie ma jeszcze
ja bym podała jaka jest sytuacja i razem z mamą do czegoś dojdziecie
Stary 2009-09-09, 08:44   #330
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
no tak masz rację z tymi butami do tańca ale na tej stronie co Gosica wkleiła są jeszcze do przeżycia-mają jakieś delikatniejsze te czuby
a co do żelaza znalazłam coś takiego : http://zb.eco.pl/publication/zelazo-...ianskim-p656l1 i tam pod hasłem-->
PRZEDAWKOWANIE I OBJAWY UBOCZNE
znajdziesz może jakieś informacje
powiem tak - na tamtej stronie tez mnie zadne nie powalily
moze TZ ma hemochromatoze... choc to troche dziwne - takie popadanie w skrajnosci: od ciezkiej anemii do czegos takiego
no nic, nie bedziemy gdybac, dowiemy sie cos wiecej w czwartek

TZ w dalszym ciagu czuje sie swietnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości