![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: podkład Kanebo oraz perfumy i odlewki
wstepnie interesują mnie:
12) Voluspa - Tobacco Vanille, odlewka 10ml (ubytek 1 psik) 13) L'Artisan Parfumeur - Jour de fete, odlewka 5ml znajdziesz coś?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Niny zostało 25ml, a kremu 1/3 z 50ml. U Ciebie podobają mi się jeszcze kosmetyki Aqua di Parma...
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- jakbyś mi odlała jeszcze: Maitre Parfumeur et Gantier - Secret Melange to możemy sie zamienić za Ninę, widzę, że poszukujesz jszcze cieni ArtDeco, mam jeden w wątku i moge dorzucić jesli cię to interesuje... ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- przyznam się szczerze, że ciężko jest mi wycenić wartość miniatur Aqua di Parma, bo na ebayu np. żel pod prysznic 100ml jest po 59zl, no truskawie z kolei sa inne ceny, więc może Ty okreś ile mogłabyś odlać, ja oczywiście byłabym chętna na max, czyli 15ml... ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- dobra, wysyłam PW, napisz mi swój adres to jutro wyślę przesyłkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Mam np. czarny tusz do rzęs Givenchy Phenomen'eyes - nowy. Kupiony w wakacje w Sephorze, jednak wróciłam do Clinique.
Kartonik wyrzuciłam, zostawiłam tylko dolną część z nazwą i kolorem - zawsze tak robię Poza tym próbki różnych perfum i profesjonalne kosmetyki do włosów Shiseido (Senscience), odlewki z mojego szamponu i odżywki Tigi Bed Head Brunette Goddess Interesuje mnie podkład Kanebo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Nie masz może jakiejś kolorówki jeszcze? Podkłady, pudry itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
hejka, moze cos u mnie znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
cześć znajdziesz coś u mnie za Voluspa - Baltic Amber? 5ml chociaż...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Fenris wstępnie byłabym jeszcze zainteresowana odlewką
Karl Lagerfeld - Kapsule Woody ale za peeling raczej nic nie widzę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie utworzyłam wątek w którym wrzucam to co mam ![]() jest kolorówka, jest i kasetka Art deco będą w najbliższym czasie jeszcze perfumy, sporo... ![]() zapraszam - wybieraj, mam dużo nowych kosmetyków, jeśli Ci się uda powybierać to może zrobimy pakiecik za Kanebo ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie? Mam m.in srebrne bransoletki
![]() U Ciebie podoba mi się: Może wymienisz tylko niektóre? 1) YSL Yves Saint Laurent Touche Blush, róż rozświetlający z brokatem, kolor 16 (jasny róż), pojemność 2,3g, mam z wymianki z ubytkiem 20%, użyty przeze mnie z 3-4 razy, myślę, że teraz zużycie to ok. 30% - jak na zdjęciu, na górze lusterko - zdjęcie w 3 poście 8) Laura Biagiotti - Tempore Donna, odlewka z mojego flakonu 5ml 10) woda toaletowa Sephora - Vanilla Caramel, odlewka z mojego flakonu (mam 90ml) 16) J. del Pozo - In Black, miniaturka 4ml, raz wypróbowana
![]() |
#43 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Fenris Kochana, a ja miałam zamiar Cię kusić rozświetlaczem PI
![]() ![]() ![]()
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Fenris, ja chętnie, wiem, że z brokatem, ale ja lubię i satynowe i brokatowe A jak mi mało, to rozświetlacz jeszcze Nie chcę tylko, żebyś się czuła poszkodowana... Ale jeśli na jakąś małą odleweczkę do różu mogę liczyć, to jestem w niebie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
3) woda toaletowa Sephora - Vanilla Vanilla, mam 80/100ml
4) L'Occitane - Eau de Baux, odlewka z mojego flakonu (mam 90/100ml) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Interesuje mnie odlewka L'Occitane - Honey&Lemon, ( chociaż nie lubię odlewek, to tę bym chętnie przygarnęła....) ![]() Coś u mnie w zamian ?Zapraszam ![]()
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
hej, nic, interesuje mnie w sumie jedynie pielęgnacja, pozdr
![]() |
#51 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() ![]() Moge tez rowazyc oddanie rozu lancome blush subtil w jasniutkim, chlodnym odcieniu rozu gdybys byla zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Zdjecie rozu
![]() ![]() Uzbieralam ostatnio sporo mineralnych rozy, wiec ten moglabym oddac. Edytowane przez lorane Czas edycji: 2009-10-04 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Czekam na Ragnarok
|
Odpisałam u Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Chcialabym jakies wieksze odlewki vanilia vanilia oraz vanilia& carmel( chyba, ze chcialabys oddac na przyklad ktorys w calosci), poza tym podoba mi sie jeszcze pomadka sephory
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Niestety juz nic nie widze wiecej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Przepraszam, zagapiłam się ![]() Za EDM - Wet Sand - rozświetlacz mineralny, delikatne drobinki, BIG, NOWY EDM - Morning Cup - 98 % sampla - róż chciałabym: J. del Pozo - In Black, miniaturka 4ml, raz wypróbowana co Ty na to? ![]()
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co zastanawiam się jednak nad tą wymianką, bo za Wet Sand miałam propozycje na ogół rzeczy cenniejszych niż ta miniaturka..Chciałabym za niego coś nowego..
A co powiesz na róż Morning Cup 98% sampla, odsypkę Dusty Miller wielkości 2 sampli, a może do tego odsypka Viki's radiant Creation wielkości sampla? ![]() ![]() A Wet Sanda mogę oddać połowę sampla ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Interesuje mnie nadal miniaturka In Black, za róż Morning Cup 98% sampla odsypka Dusty Miller wielkości 2 sampli Viki's radiant Creation wielkości sampla Wet Sand - połowa sampla róż Tea Time - ponad połowa sampla Co razem daje 5 sampli, cena jednego na EDM to 2,50$, więc myślę że byłoby ok ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-10-05 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Czekam na Ragnarok
|
wątek nieaktualny
zapraszam do wątku z podpisu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.