|
|
#1351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar X
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
A proszę bardzo. Z tym, że jak zostanę ubita, to kto wam będzie ciastka piekł, hmmm?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Macham
i idę spać bo dzień był długi i wyboistyMadziku - urocze masz nowe ciastko
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-09-08 o 23:45 |
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Też go lubię
![]() I też chyba pójdę spać. Po taaakiej dawce wina zaśnięcie będzie proste jak drut
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1355 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale co ja poradze, ze idealnego podkladu od lat bezskutecznie szukam? ![]() Cytat:
Cytat:
Ja!!! Mnie wybierz!!! ![]() Macham do was znad szklaneczki likieru pomaranczowego (ktory nie smakuje jak likier, tylko wodka z pomaranczowym sokiem i nazywa sie z rosyjska, a wyprodukowany jest w Niemczech ) A ktoz Ci takich glupot nagadal?!
|
|||
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Mężu, polewaj
![]() Dobranoc wszystkim
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-09 o 00:53 |
|
|
|
#1357 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1358 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1359 | |
|
Zadomowienie
|
Dżem dobry wszystkim
Pierwsza...? Ufff, druga ![]() Cytat:
(nie bój się, nie bój, my z Polly nie grozimy, nawet nie wywieramy presji, to tylko wstępne negocjacje ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Nie, nie, to przyzwyczajenie
|
|
#1360 |
|
BAN stały
|
idę szykować się do pracy, jakoś mi smutno.. nie wiem co dalej z moim życiem...
jak będzie wyglądać moja przyszłość, czy będę szczęśliwa. Nikt na to pytanie nie zna odpowiedzi, ale ja jestem w takim punkcie zero.. nie wiem co dalej.. Dużo wczoraj myslałam o przeszłości, tym co jest teraz, o przyszłości... |
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
witam porannie
idę się postresować przy zamawianiu kamieni na bransoletkę. Wymyśliłam sobie wzór i brakuje mi tylko kamieni, a w sklepie co dojdę do potwierdzania zamówienia wyskakuje błąd i zamówienie znika |
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Interes będzie się rozwijał jak szalony. Zawsze możecie zostać zastępczyniami z Polly![]() Yyyyyyy..... Wiecie co? Jednak postanowiłam nie umierać i bloga nie oddam Poza tym nic mi się nie chce i nerwa mam. Byle do piątku. Moje lenistwo i brak motywacji mnie przeraża ostatnio.....
|
|
|
|
#1363 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Moje lenistwo i brak motywacji tez porażają. Niby siedzę na zwolnieniu lekarskim (więc mam wytłumaczenie), ale łypią na mnie dwie dodatkowe roboty, które powinnam zrobić, ale jakoś wymazuję te konieczności z pamięci
|
|
#1364 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
na lenistwo i brak motywacji dobrze robi zmiana pracy
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem
![]() Najlepiej średnio, co pół roku
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-09 o 10:25 |
|
|
|
#1366 |
|
To ja :)
|
A ja dopiero godzine temu wstalam... I juz mam stres -moze jednak do pracy pojechac?? Albo moze napisac do szefowej, ze jesli ma dla mnie cos pilnego, to zeby mi do domu przeslala??
Wiem, glupie to, ale... No niby szans na przedluzenie umowy nie mam, ale moze jak zobaczy, ze mi zalezy, cos jednak dla mnie wymysli??
|
#1367 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1368 | |
|
|
Cytat:
![]() Tumczasem zobaczcie, co wymysliłam koleżance na wieczór panieński na prezent. Już nawet dostałąm projekt, tylko teraz muszę jakiegoś ekspresowego fotografa dopaść, który mi szybko odbitkę zrobi
|
|
#1369 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, albo jesteś osobą, która można ściągać z L4 pod byle pretekstem. Mam nadzieję, że się nie obrazisz za to, co napisałam Sama sobie wydrukuję i powieszę, to co napisała escritora wyżej, jak mnie znowu dopadną wyrzuty sumienia, które nie powinny mnie absolutnie dopadać, bo nie ma ku temu podstaw.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-09 o 12:20 |
|
|
|
|
#1371 |
|
|
No dobra, nie idę. Już rozmawiałam z koleżanką z działu. Mówi, że mam nie przeginać, zwłaszcza, że wdzięczności za to ze strony szefowej raczej się nie należy spodziewać.
Wejdę tylko na recepcję po przesyłkę. Albo nawet nie ja, mój TŻ pracuje w budynku obok (ale się nam udało, nie??), to wyślę jego, żeby odebrał. Przykro mi straszliwie. Nie dlatego, że jestem na L4, choć to też żaden powód do radości, tylko dlatego, że szefowa w tak obcesowy sposób zakomunikowała mi, że nie ma dla mnie miejsca od stycznia ![]() Jako, że sama firma jest sueper, nigdzie mi jeszcze lepiej nie było, to kombinuję jak koń pod górkę, żeby może wpłynąć jakoś na zmianę decyzji, ale to się chyba mija z celem... Ale -jak to stwierdziła koleżanka z innego działu -"nie wiem, jaką inną pracę dostaniesz, ale jedno jest pewne -atmosfera tam z pewnością będzie lepsza niż tutaj". A było to tuż po tym, jak dziewczyny z zaprzyjaźnionego działu weszły z imieninowymi kwiatami dla szefowej naszej, a ona je wzięła, szybko rzuciła "dziękuję" i wyszła z pokoju...
|
#1372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem Cię dobrze, że chcesz mieć pracę..., ale naprawdę chciałabyć pracować pod TAKA szefową? Jak długo wytrzymałabyś z taką "miłą" baranicą? Gdyby mieli Cię docenić za to, co robisz (a z tego, co czytałam, robiłaś/robisz kaaaaawał dobrej roboty!), to by Cię docenili i pracę od nowego roku obiecali. Nie sądzę, że wszelkie obecne poświęcenia coś zmienią
|
|
#1373 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie skądże
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
szkoda zdrowia i nerwów...
|
|||
|
|
|
#1374 | |
|
|
Cytat:
![]() To, co robię w pracy, może robić w zasadzie każdy, kto zna się trochę na prawie -nic skomplikowanego. Ale wydaje mi się, że robię wszystko jak należy, że pewne -przejęte po innych sprawy, wyprostowałam i doprowadziłam do porządku... Ale fakt, pracuje się nam dobrze zwłaszcza w dni, kiedy szefowej nie ma, a nami zarządza jej przełożona, wtedy jest super. Nic to -do wojska mnie nie wezmą, jak nawet przez jakiś czas bez pracy zostanę
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam coś czego dawno nie oglądałam, a zawsze sprawia, że prawie siusiam ze śmiechu
![]() "Popierdółka" w akcji.
|
|
|
#1376 |
|
BAN stały
|
No co?
![]() O tak! To chcialem uslyszec ![]() Dziekuje za ostateczne rozwianie dreczacych mnie watpliwosci Jednak dzisiaj robie sobie "dzien bez alkoholu" Poza tym jednego chlopaka z kuchni nie ma do piatku, mam podwojna robote i czasami nie wiem, gdzie mam rece wsadzic (jakkolwiek glupio by to nie brzmialo)
|
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Po ciężkich bojach z samą sobą oznajmiam, że wkleję na bloga Keitha Richardsa i .... no właśnie - skleroza
Ktoś mnie prosił, tylko już nie pamiętam, czy to miał być Iggy Pop czy Lou Reed?A sobie zrobię "dobrze" później - będzie Spader, Fiennes i Allen. Tak, Woody Allen
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Guten Tag!
Przywitałam się w pogańskim języku, bo dziś od rana ze wszech stron mnie osacza... 4 godziny gadania o II wojnie światowej... padam na pysk... Przynajmniej dobre jedzenie było i dostałam kompliment za Premierową Piątkę
|
|
|
|
#1379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Finnesem to mi również zrobisz suuuper dobrze ![]() ![]() ![]() Edit: Moment, moment, bo mnie prawda oślepiła Wdech, wydech, wdech, wydech, z tego szoku się shiperwentylowałam... ufff, wzrok wraca. Woody?
silva rerum Edytowane przez escritora Czas edycji: 2009-09-09 o 17:51 |
|
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakoś dziwnie się czuję od kilku dni. W nocy spać normalnie nie mogę, mam przykre sny i budzę się po kilka razy. Głowa mnie boli, gardło jakieś takie niewyraźne, nie wiem czy mnie cos nie rusza A do tego mam poczucie ciągłego chaosu, co mnie doprowadza do podenerwowania. No to se ponarzekałam, chyba lepiej że ostatnio rzadko tu bywam (choć i tak mam wrażenie, że za dużo czasu poświęcam na siedzenie przed kompem) ![]() A dziś zaliczyłam niespodziewaną jazdę do Bytomia (oczywiście komunikacja miejską) i o dziwo udało mi się wszystko załatwić w obu urzędach (ostatnio, nie chwaląc się, mam do tego talent ). Widzicie, staram się jak mogę, aby znaleźć jakies jasne strony mojej marnej egzystencji ![]() P.S. Jeszcze mi się przypomnialo, że moja kotka ledwo-co-sikająca po wizytach u weta i zastrzykach ma się lepiej. Już się chyba do pani wetki przyzwyczaiła, bo dziś ponoć nawet nie warczała w gabinecie (nie ja z nią byłam, tylko ulubiony pan tatuś, więc może to dlatego ?) I znalazłam lepszego weta niż poprzednia pani, do której jakoś nie miałam zaufania. Gabinet dobrze wyposażony, mili lekarze z dobrą opinią i przystępne ceny. Tylko troszke daleko i znowu muszę się prosić, żeby tata nas woził (nie mamy auta, a autobusem to byśmy tam z półtorej godziny jechali z naszego zadupia na tamto zadupie).
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-09-09 o 18:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

hasta la vista, ciasteczkowy potworze 

bo dzień był długi i wyboisty

Ale co ja poradze, ze idealnego podkladu od lat bezskutecznie szukam?

Wiem, glupie to, ale... No niby szans na przedluzenie umowy nie mam, ale moze jak zobaczy, ze mi zalezy, cos jednak dla mnie wymysli??

). Widzicie, staram się jak mogę, aby znaleźć jakies jasne strony mojej marnej egzystencji