Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-08, 21:39   #4111
girl99
Zakorzenienie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI

Cytat:
Napisane przez BlackLady Pokaż wiadomość
girl99 ja też zdaję we Wrocławiu A możesz napisać o które skrzyżowanie koło kościoła chodzi Bo Łagiewnicka jest mi bardzo dobrze znana ponieważ oblałam tam raz wewnętrzny więc teraz z zamkniętymi oczami mogę jechać i błędu tam nie popełnię
Zaraz jak to wytłumaczyć
wiec tak jedzie tam 125, 325 :P:P Ulica Kamienna chyba ....
Wjezdzasz na skrzyzowanie i na tabliczce na sygnalizatorze nr 1 jest narysowany skret w prawo- dajesz kierunek. Jedziesz kawalek dalej jest drugi sygnalizator i znowu tabliczka skret w prawo. Tylko ze tu nie wlaczasz kierunku i muisz uwazac, zeby nie wjechac do zatoczki dla autobusow : cool: Obok jest sklep jakis , z dosyc duzym parkingiem. Moze Lidl?

Ps; kiedy masz egzamin

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 21:59   #4112
Sag etwas
Zadomowienie

lemonka
confused women

sideritis
Powodzenia
Stary 2009-09-08, 23:52   #4113
BlackLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez girl99 Pokaż wiadomość
Zaraz jak to wytłumaczyć
wiec tak jedzie tam 125, 325 :P:P Ulica Kamienna chyba ....
Wjezdzasz na skrzyzowanie i na tabliczce na sygnalizatorze nr 1 jest narysowany skret w prawo- dajesz kierunek. Jedziesz kawalek dalej jest drugi sygnalizator i znowu tabliczka skret w prawo. Tylko ze tu nie wlaczasz kierunku i muisz uwazac, zeby nie wjechac do zatoczki dla autobusow : cool: Obok jest sklep jakis , z dosyc duzym parkingiem. Moze Lidl?

Ps; kiedy masz egzamin
Aha to już chyba kumam Najpierw z Armii Krajowej w prawo, wjeżdżasz w Bardzką a potem w Hubską i po prawej stronie jest jakiś tam właśnie duży sklep
Mnie uczyli że niby tam właśnie koło tego kościoła egzaminator może wydać polecenie "proszę jechać drogą z podwójnym pierwszeństwem przejazdu" i najpierw kawałeczek prosto a następnie w prawo tylko ten pas całkowicie po prawej jest właśnie dla autobusów więc my jedziemy tym lewym (ale namieszałam). No miliony razy tamtędy jechałam ale mimo wszystko za każdym razem czuję się tam niepewnie

A egzamin mam dokładnie tydzień po Tobie - 28.09 o 12:05 Czyli Ty już będziesz oblewała zdane prawko a ja się jeszcze będę stresować A w jakiej szkole robiłaś kurs

https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...php?pid=452402

Dziekuje
BlackLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 00:30   #4114
deska123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kenyaa Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj magiczny komunikat ujrzalam na stronce "Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie." aaaaaaaaaaaaaaa masakra doczekalam sie

PS: Powodzenia wszystkim zdajacym

Też się doczekałam tego komunikatu, jutro lecę odebrać

21.08.09 - zdane prawko.
deska123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 01:23   #4115
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Napisane przez deska123 Pokaż wiadomość
Też się doczekałam tego komunikatu, jutro lecę odebrać
Ja też się doczekałam
ale że muszę jechać aż do Rzeszowa bo tam jestem zameldowana, to plasticzek poczeka na mnie do przyszłego tygodnia, bo teraz nie wyrwę się z Krk
ale cudownie zobaczyć ten komunikat, będę codziennie wchodzić
Stary 2009-09-09, 01:32   #4116
jagusia15
Rozeznanie

hej , mam pytanie , ile dni u was widniał napis Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany. i czy w ogołe taki był bo juz zaczynam sie martwic :/ :P
jagusia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 05:23   #4117
lemonka
Zakorzenienie

po jazdach z nowym instruktorem okazalo sie ze robie tysiac bledow, nie zdam ;/ zaraz jade...

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 06:52   #4118
syyluusiiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków girl99 faktycznie przy światłach cofania nie trzeba prosić o nic egzaminatora, miałam dziś manewry(swoją drogą łuk wychodził mi za każdym razem i mam już dużo lepsze nastawienie ) i instruktor wytłumaczył jeszcze raz co i jak. A więc tylko przy światłach hamowania będę fatygować instruktora o ile zdam teorię
sideritis teorię mam na 8:15
syyluusiiaa mam nadzieję, że trafię na jakiegoś fajnego egzaminatora i nie będzie ze mną próbował takich sztuczek

lemonka
sideritis
trzymam kciuki
Damy radę!

czyli zdajesz w Elblągu ? Moim Mieście

Cytat:
Napisane przez lemonka Pokaż wiadomość
po jazdach z nowym instruktorem okazalo sie ze robie tysiac bledow, nie zdam ;/ zaraz jade...

nie zrobisz tysiac bledow!!! Pelne skupienie! dzisiaj jest szczesliwy dzien 09,09,2009 bedzie dobrze!

Mocno 3mam kciuki

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

2 wrzesień 2009 - ZDAŁAM prawo jazdy

Ciche szczęście w zakątku, obok galopującej wieczności...
syyluusiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 06:55   #4119
confused women
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też zaraz jadę, trzeba myśleć pozytywnie, nad każdym zadaniem się spokojnie zastanowić i powinno się udać Teraz najbardziej boję się teorii, że coś spieprzę.. I naprawdę zaczynam się stresować Jeszcze raz dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków oby przyniosło rezultaty
Stary 2009-09-09, 07:12   #4120
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Ja też zaraz jadę, trzeba myśleć pozytywnie, nad każdym zadaniem się spokojnie zastanowić i powinno się udać Teraz najbardziej boję się teorii, że coś spieprzę.. I naprawdę zaczynam się stresować Jeszcze raz dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków oby przyniosło rezultaty
Stres wykurzamy
Dajcie z siebie wszystko

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 07:17   #4121
enigmatyczna
Raczkowanie

lemonka
confused women
sideritis

Powodzenia!

[szczęśliwa] studentka fizjoterapii UM Poznań

enigmatyczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 07:41   #4122
sideritis
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, trzymam mocno kciuki !
Ja do 17.30 zgłupieję chyba

sideritis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 08:14   #4123
okihh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagusia15 Pokaż wiadomość
hej , mam pytanie , ile dni u was widniał napis Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany. i czy w ogołe taki był bo juz zaczynam sie martwic :/ :P
ja też się martwiłam i w końcu się pojawił czekalam na niego 4 dni
okihh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 08:18   #4124
deska123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enigmatyczna Pokaż wiadomość
lemonka
confused women
sideritis

Powodzenia!

Również kciukam i lecę po plastik

21.08.09 - zdane prawko.
deska123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 09:59   #4125
Jadziura
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Jadziura

wilczyca deska123 ale wam zazdroszczę tez już chcę

jagusia15 ja też czekam na pewno wszystko jest ok, tylko to czekanie dobija daj znać jak się pojawi coś innego.

trzymam kciukasy za zdające i wysyłam pozytywne fluidki

[ori_bas]463438[/ori_bas]
Jadziura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 10:13   #4126
miss_piggy
Raczkowanie

A teraz moja relacja

Egzamin zaczęłam o 7.25. Podszedł do mnie Pan egzaminator, i zaprosił do samochodziku. Kazał głośno się przedstawić do kamery Pytał czy znam zasady egzaminu i czy mam jakies pytania... Powiedział jakie elementy stanu technicznego pojazdu mam sprawdzić: światła pozycyjne i poziom oleju w silniku Poszło szybciutko, przypajacowałam nawet przy pozycyjnych jeszcze zaglądając czy podświetlenie rejestracji sie swieci, a ze bylo slonce, to sprawdzilam czy swiatelka są ciepłe
Łuczek- poszedł gładko, zrobiłam go bardzo spokojnie, powoli, noga mi się nie trzęsła w ogóle, można powiedzieć że przejechałam go jakby był najprostszą rzeczą na świecie, co mnie zdziwiło, bo zwykle na łuku telepałam się jak jakiś świrusek Górka - bez problemu.
Powiedział, że jedziemy na miasto i będziemy jeździć conajmniej 40 minut, co mnie zdziwiło, bo przecież niby teraz conajmniej 25 minut, i niewiem co miał na mysli, czy to ze o tej godzinie duzy ruch, czy po prostu to, ze on zawsze przez conajmniej tyle czasu sprawdza zdających.. aronoł
Miasto- pierwsze skrzyżowanie, pod górkę, musiałam się zatrzymać i startować z ręcznego- umiem to robić ale tamto miejsce na jazdach stresowalo mnie tak bardzo, że zawsze robiłam coś głupiego Poszło super. Dalej- na skrzyżowaniu, na którym wszystkie egzaminacyjne eLki jadą w lewo- dość skomplikowane skrzyzowanie, pierwsze sito, trzeba miec oczy dookola glowy- kazal jechac prosto, a ja panika bo nigdy nie jechalam tam prosto, glownie z tego wzgledu, ze WSZYSTKIE egzaminacyjne eLki jada w lewo! No ale jade, luzik, wszystko ok, kazał zawrócić na nastepnym skrzyżowaniu. Zawrocilam... Nie zdążyłam się dobrze rozpędzić a tam korek... chyba z 15 minut stałam w korku, ale egzaminator rozgadał się jak by był moim kumplem, o studiach, chłopakach, samochodach, o komunie, pracy za granicą Nawet o polityce zaczął nadawać, ale asekuracyjnie- wszystko co mówiłam, było raczej przytakiwaniem jego poglądom, bo wiadomo, temat może być drażliwy hehehe I poczułam się mega swobodnie w tej eLce, nawet lepiej jak z instruktorem! Jadąc do centrum Szczecina przeżyłam jeszcze chwile grozy, bo ciągnęłam się w takim powolnym ciągu samochodów, ulicą pod górę. I kierowcy zaczęli pajacować i wpuszczać samochody z podporządkowanej, i musiałam kilka razy zatrzymywać się i ruszać w tym w korku pod stromą górkę i za którymś razem mi zgasł i jak chciałam ruszyć podskoczył mi samochodzio i ponownie zgasł , a on do mnie 'proszę się nie denerwować, wiem co stres egzaminacyjny robi z człowiekiem, a przecież widziałem jak Pani ładnie rusza z ręcznego' Dałam radę. Dojechałam do centrum Szczecina, przy strzałce warunkowej widziałam już jego nogę na hamulcu, ale akurat zawsze pamiętam, żeby się zatrzymać, więc luzik... pojechalam dalej, wywiózł mnie w dość dobrze znane mi okolice i mówi "no to zawracamy, jak Pani chce, może byc z wykorzystaniem infrastruktury, moze byc na raz dwa trzy" A ja - spodziewałam się jakiejś małej uliczki, a tamta była mega obszerna chyba z 4 długości clio by się upchnęło No i trochę spartaczylam, bo wjechałam w bramę po lewej, zamiast sobie zrobić po prawej, w ogóle manewr wykonałam średnio ładnie ale powiedział, że "no można by to zrobić ładniej, ale sobie pani poradziła".. Ujechaliśmy troszkę dalej, mam pustkę któredy, ale dojechaliśmy w okolice urządu miasta, parkowanie skośne, wyszło idealnie No i tam kazał mi jeszcze jakąś uliczką przejechać i mówi do mnie 'no i tym sposobem program egzaminu został wyczerpany' a ja ale dodał 'tylko niech Pani pamięta, żeby pozostać skupioną w drodze do WORDu' Strasznie się bałam, żeby nie zrobić czegoś głupiego, zwłaszcza, że wracaliśmy przez mega oblegane rondo Giedrojcia i w ogóle przez średnio urocze do jazdy okolice No ale było ok, jak podjechałam na parking WORDu to nadal nie wiedziałam czy zdałam, bo wypisał kartkę troszkę wczesniej i jak zaparkowalam to odwrocil tą kartkę i rysował mi moje zawracanie, to co mówiłam, że mogłam po prawej.. ale ja nie słuchałam kompletnie co mówił przytakiwałam tylko ale moje myśli skupione były na jednej rzeczy.. no i pytam 'ale zdałam?' a on 'no tak, przecież super pani jeżdzi' Trudno opisać tą mega radość, dziewczyny, które zdały wiedzą o co chodzi, a oczekującym na egzamin życze żeby jak najszybciej go doznały Byłam lekko zamroczona i wiem ze powiedzialam do niego 'coprawda jest wrzesień, ale jest Pan moim świętym Mikołajem' hahaha ale to już zwalam na karb emocji...
Ogólnie musze przyznać, że inni kierowcy w tym dniu nie tylko nie pomagali mi, ale uprzykrzali życie na drodze, zajeżdżali drogę, wyjeżdżali z podporządkowanej tak, ze musiałam ostro hamować... o wpuszczaniu mnie na rondach czy przy zmianie pasa też nie było mowy..
Życzę Wam wszystkim dziewczynki takiego egzaminatora, jakiego ja miałam, skłamałabym mówiąc, że egzaminator tylko patrzy i ocenia umiejętności. Mój egzaminator był naprawdę życzliwy i wyrozumiały, co pozwoliło mi myśleć swobodnie, tak że zamiast się stresować, myślałam po prostu o jeździe. A przecież większość błedów, które wizażanki popełniają na egzaminach są wynikiem stresu, a nie niewiedzy..

Buziaki dla wszystkich dziewczyn, które trzymały kciuki i które mi gratulowały Nie wymieniam osobno bo i tak chyba za dużo miejsca zajęłam

Edytowane przez miss_piggy
Czas edycji: 2009-09-09 o 10:56
miss_piggy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 10:39   #4127
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez miss_piggy Pokaż wiadomość
(...) Byłam lekko zamroczona i wiem ze powiedzialam do niego 'coprawda jest wrzesień, ale jest Pan moim świętym Mikołajem' hahaha ale to już zwalam na karb emocji...
boooskie
a uczucie po otrzymaniu wyniku pozytywnego musi być wspaniałe, achhh

3mam kciuki za dzisiejsze zdające!

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 10:57   #4128
Mion
Raczkowanie

miss_piggy, gratuluję! Na pewno musisz być świetnym kierowcą

I również trzymam kciuki za resztę zdających! Dacie radę!
Mion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 11:14   #4129
girl99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackLady Pokaż wiadomość
Aha to już chyba kumam Najpierw z Armii Krajowej w prawo, wjeżdżasz w Bardzką a potem w Hubską i po prawej stronie jest jakiś tam właśnie duży sklep
Mnie uczyli że niby tam właśnie koło tego kościoła egzaminator może wydać polecenie "proszę jechać drogą z podwójnym pierwszeństwem przejazdu" i najpierw kawałeczek prosto a następnie w prawo tylko ten pas całkowicie po prawej jest właśnie dla autobusów więc my jedziemy tym lewym (ale namieszałam). No miliony razy tamtędy jechałam ale mimo wszystko za każdym razem czuję się tam niepewnie

A egzamin mam dokładnie tydzień po Tobie - 28.09 o 12:05 Czyli Ty już będziesz oblewała zdane prawko a ja się jeszcze będę stresować A w jakiej szkole robiłaś kurs
Ha czyli chyba dobrze wiemy, o które skrzyżowanie chodzi ^^ nie cierpię go! NIE CIERPIĘ!!! i się nie zdziwię jeśli tam obleję
W ogóle wątpię, że zdam za 1. ALe się nie poddam i będę zdawać do skutku^^ A właśnie, jestem z Kursanta. A Ty?

Miss_Piggy gratuluję!!!!!;D;D Musiałaś byc grzeczna, jeżeli Św. Mikołaj zawiitał tak wcześnie w tym roku

Vamos España

Edytowane przez girl99
Czas edycji: 2009-09-09 o 11:16
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 11:15   #4130
miss_piggy
Raczkowanie

Mion kochana, świetnym kierowcą to będę może za 30 lat hehe Dziękuję za miłe słowa
girl99 bardzo bardzo grzeczna, nawet bardziej niż powinnam hehe ktoś ma jakiegoś księcia na zbyciu? żarcik hehe dziękuję!

Edytowane przez miss_piggy
Czas edycji: 2009-09-09 o 11:20
Stary 2009-09-09, 11:52   #4131
Marcelka012
Raczkowanie

GG do Marcelka012

Miss_Piggy, gratulacje nieźle sobie poradziłaś :P no i też bym chciała trafić na takiego egaminatora

Marcelka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 12:35   #4132
jagusia15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jadziura Pokaż wiadomość

jagusia15 ja też czekam na pewno wszystko jest ok, tylko to czekanie dobija daj znać jak się pojawi coś innego
ile juz czekasz az sie zmieni?, pewnie ze napisze ty także daj znac jak cos u ciebie sie zmieni

Cytat:
Napisane przez okihh Pokaż wiadomość
ja też się martwiłam i w końcu się pojawił czekalam na niego 4 dni
ale u mnie ten napis widnieje juz od 4.09 , dziisaj jest 9.09 i dalej ten sam , wrrr te czekanie mnie wykończy :/
jagusia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 12:38   #4133
miss_piggy
Raczkowanie

Dziękuję bardzo Marcelko
Stary 2009-09-09, 12:42   #4134
confused women
Zakorzenienie

No i nie zdałam Wyleciał mi jakiś chłopak na ulicę i egzaminator oblał mnie za wymuszenie pierwszeństwa bo się nie zatrzymałam. Ale od początku...o 8:15 miałam teorię, stresowałam się ogromnie ale zdałam z 1 błędem Od razu stres u mnie zmalał i jakoś tak pozytywnie się zrobiło.. Czekałam jakieś 1,5h i wywołano mnie na plac. Znowu zaczęłam się nieco stresować, ale szybko to opanowałam-ogólnie loozik Wylosowałam sygnał dźwiękowy i światła hamowania. Wszystko gra więc jadę robić łuk i górkę..tu także wszystko ok. Przy wyjeżdżaniu kazał mi się rozpędzić do 50km/h i zatrzymać się w wyznaczonym miejscu-tak też zrobiłam. No więc jedziemy sobie na miasto, całkiem proste trasy, dwa ronda, trochę skrzyżowań z sygnalizacją i kazał mi zawrócić na tej drodze(przy czym byliśmy akurat przy sygnalizacji ze strzałką w lewo na której nie można zawracać) a więc przejechałam przez te światła i zawróciłam na przełączce. Dalej jechaliśmy po drodze jednokierunkowej-też wszystko ok. No i w końcu po jakiejś pół godzinie doszło do tego nieszczęsnego wymuszenia Chłopak wchodzi na jezdnię, ja jadę a on zatrzymuje się i czeka a więc myślałam, że mnie przepuszcza-ale egzaminator uznał to za wymuszenie. Jak wracaliśmy to powiedział, że bardzo fajnie jeździłam, ale musiał mnie na tym oblać i że każdy egzaminator by tak zrobił.
Jestem wkurzona na siebie i chce mi się ryczeć..tak długo jechałam i szkoda mi, że to spieprzyłam Ech nast. egzamin 25 września-proszę o dopisanie mnie do listy
Stary 2009-09-09, 13:02   #4135
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
No i nie zdałam Ech nast. egzamin 25 września-proszę o dopisanie mnie do listy
Przykro mi, ale szybko masz nastepny termin i na pewno wtedy sie uda
Stary 2009-09-09, 13:04   #4136
miss_piggy
Raczkowanie

confused woman przykro mi Fajnie, że dobrze Ci się jeździło, będziesz pewniejsza następnym- i na pewno ostatnim razem! Szybko masz nastepny termin
Stary 2009-09-09, 13:19   #4137
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
No i nie zdałam Wyleciał mi jakiś chłopak na ulicę i egzaminator oblał mnie za wymuszenie pierwszeństwa bo się nie zatrzymałam. Ale od początku...o 8:15 miałam teorię, stresowałam się ogromnie ale zdałam z 1 błędem Od razu stres u mnie zmalał i jakoś tak pozytywnie się zrobiło.. Czekałam jakieś 1,5h i wywołano mnie na plac. Znowu zaczęłam się nieco stresować, ale szybko to opanowałam-ogólnie loozik Wylosowałam sygnał dźwiękowy i światła hamowania. Wszystko gra więc jadę robić łuk i górkę..tu także wszystko ok. Przy wyjeżdżaniu kazał mi się rozpędzić do 50km/h i zatrzymać się w wyznaczonym miejscu-tak też zrobiłam. No więc jedziemy sobie na miasto, całkiem proste trasy, dwa ronda, trochę skrzyżowań z sygnalizacją i kazał mi zawrócić na tej drodze(przy czym byliśmy akurat przy sygnalizacji ze strzałką w lewo na której nie można zawracać) a więc przejechałam przez te światła i zawróciłam na przełączce. Dalej jechaliśmy po drodze jednokierunkowej-też wszystko ok. No i w końcu po jakiejś pół godzinie doszło do tego nieszczęsnego wymuszenia Chłopak wchodzi na jezdnię, ja jadę a on zatrzymuje się i czeka a więc myślałam, że mnie przepuszcza-ale egzaminator uznał to za wymuszenie. Jak wracaliśmy to powiedział, że bardzo fajnie jeździłam, ale musiał mnie na tym oblać i że każdy egzaminator by tak zrobił.
Jestem wkurzona na siebie i chce mi się ryczeć..tak długo jechałam i szkoda mi, że to spieprzyłam Ech nast. egzamin 25 września-proszę o dopisanie mnie do listy

miałam tak samo po teorii do której podchodziłam jak do jeża, poczułam się dużo pewniej.

ja teeeeż ! szczęściary z nas:P

strasznie mi przykro, że nie zdałaś. ale to dopiero pierwszy raz, trudno. termin masz fajny, nie musisz długo czekać. zobaczysz, że 25. września będzie dla Ciebie szczęśliwy. [nawet oblałyśmy za to samo obie wymusiłyśmy pierwszeństwo, choć wg mnie Ty nie powinnaś za to nie zdać, skoro chłopak stał ]

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 13:20   #4138
sylabud
Raczkowanie

Cytat:
No i nie zdałam
Przykro mi Nie martw się następnym razem napewno się uda

17.09.09 zdany egzamin

Matura 2010
sylabud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 13:29   #4139
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
No i nie zdałam
Przykro mi
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 13:40   #4140
sideritis
Zakorzenienie

Cytat:
No i nie zdałam
nie martw się, nastepnym razem na pewno będzie lepiej. W sumei nie możesz nic Sobie zarzucić, bo to przecież pieszy wszedł Ci na jezdnię. I jeszcze taki niezdecydowany
Ale szybciutko masz następny termin glowa do góry

Wiecie co? Zwariuję chyba do 17. 30 najbardziej to boje się testów

sideritis jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości