|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
przyszedl kurier z TZowymi rekawicami na snowboard... ja pierd.... jakie wielkie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Aczkolwiek do audi mamy pecha, bo mojemu tacie próbowali ukraść a jakieś 2 tygodnie temu kuzynowi. Ale zawsze ktoś to widział i spłoszył złodziei. A swoją drogą co za łoś kradnie samochód o 10 rano ![]() ![]() ![]() ![]() A te frenchy co wkleiłaś bardzo mi sie podobaja. Ja chce takiego zwykłego bez żadnych kwiatków cekinków i innych pierdółek. I przede wsyztskim swoje paznkokcie nie sztuczne.
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-09-09 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mama ma dobry humor i cos tam gadała, że ma kasę więc zaraz będę z nią gadać ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-09 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Wtajemniczenie
|
to moja kolekcja, od psiapsióły, która teraz idzie na kurs, ale już i tak pięknie zdobi, a idzie na kurs akrylu, no i z jej kolekcji zebrancyh dzieł przedstawiam:
nie wiem czy wszystkie co wstawiłam są typowo ślubne, ale szukalam na miniaturkach frencha, a zbiór jest pokaźny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Wtajemniczenie
|
dokładka, może sobie coś wybierzesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Wtajemniczenie
|
311
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A Szanie będzie we wszystkim ładnie bo ona jak modeleczka jest ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jedna nowa Corolle TZ mial okazje osobiscie pchac jakos na wiosne ![]() ![]() no ale tak czy siak stanela na amen i nie ruszyla... co do paznokci to ja chce zelowe tipsy, bo moje osobiste paznokietki sa tak upierdliwe ze wcale bym sie nie zdziwila gdyby o poranku przed slubem dwa sie zlamaly ![]() ![]() Cytat:
![]() tipsy chce, ale zeby wygladaly tak jak na fotkach ktore wkleilam - naturalnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Wtajemniczenie
|
a ja chyba nie chcę ani tipsów ani akrylów, bo swoje paznokcie mam ładne i zdrowie, i nigdy sobie jeszcze ich akrylem nie smarowałam
![]() edit: mi też się długaśne nie podobają, ale jakieś takie ładniutkie krótkie mają swój urok, ogólnie jeśli nie ma łopat i są właśnie takie krótsze akrylki to nawet mi się podobają, ale sama chyba nie jestem przekonana żeby sobie założyć ![]() Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-09-09 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#370 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na bramy kupi gorsza wódkę czyt. tańszą.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | |||
Zakorzenienie
|
takie cos mi sie podoba http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1252489478 ale na jednym palcu moze te kamyczki
i to mi sie bardzo podoba http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1252489478 Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() JA sie opieram na tym co mielismy a mielismy dwie hondy cr-v, teraz mamy dwa civiczki, ciocia ma cr-v i hulają az miło ![]() ![]() Z audi jest taki problem, ze jest mnóstwo sprowadzanych, które sa w fatalnym stanie, więc nie ma sie co dziwić, ze sie rozpadają ![]() ![]() ![]() Dokładnie, kazda marka ma zwolennikow, ale żeby tak do końca byc zwolennikiem jakiejs tam marki i dac sie za nia pokroic to lepiej poczytac czy połowa samochodu miłośnika opla nie jest przypadkiem taka sama jak w renault o którym mowi, ze to szit ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#373 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na moją toyotke nie narzekam ![]()
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I te fajne, ale ja bym tylko jednego tak udekorowala http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1252490634
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Raczkowanie
|
Co do tipsów, to też chciałam je mieć, ale ostatnio kuzynka mnie zniechęciła - nie chcę mieć tipsów potem na stałe, tylko na jeden raz, kuzynka tak samo chciała i mówiła mi ostatnio, że nadal jej paznokcie nie mogą dojść do siebie...
Najpierw jej te tipsy schodziły przez miesiąc - dwa, a potem miała swoje pazurki masakrycznie osłabione, kruche i delikatne jak papier. Od ślubu minęły ponad 4 miesiące, a nadal musi nosić paznokcie króciutkie, bo jej nie chcą urosnąć tylko się rozdwajają i łamią.. Także ja nie wiem czy warto dla jednego dnia.. |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi się podobają te z różyczkami co wkleiłam, Koleżanka właśnie sobie takie zrobiła na ślub tylko z pomarańczowymi różyczkami i wyglądały bosko ![]() ![]() Lain a te żelowe są bezpieczniejsze od akryli?nie znam się na tym w ogóle |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aczkolwiek wlasnie wyczytalam, ze dobrze zrobione akryle niczym nie roznia sie od zeli ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-09 o 11:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otóż akryle to te takie co widaćich pełno w sklepach kosmetycznych albo na stoiskach w galeriach handlowych z podróbkami perfum Takie w zasadzie plastikowe paznokcie ktore mozna sobie samemu zrobic... wedlug mnei sa beznadziejne bo w zasadzie odklejaja sie bardzo szybko ... wiekszosc manicurzystek poleca zelowe.. ja mialam jzu dwa razy zakladane zelowe.. i sa super.. tylko musisz sobei dopilnowac zeby pani CI docisnela z kazdej strony porzadnie bo mnie np jeden paznokiec po jednym dniu sie zapowietrzyl i odkleil ALe w zasadzie zelowe sa super ![]() i powiem Wam, że tak jak patrze ba te propozycje certiny to rozwla mnie dlugosc niektroych szponow.. jak takąszponąobrączkęz tacy wziąc??? Ja chyab raczej bede miałą poduszeczkęwięc jak cośto nacisne poduszeczke i podwaze obraczke.. ale tak swoja droga to ja nei chce jakichs super dlugasnych szponow na slub ala jola r. zawsze ja kide to mowie dlugosc uzytkowa ![]() i pani robi takie nie za dlugasne ale w miare efektownie wygladajace maaatko musze sie wybrac do niej w koncu ![]() KAsia tego nei czytaj: mama mnie namówiła i zamówiłam ten welon ![]() A moje butki dopiero wczoraj wyleciały z Jersey City ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-09-09 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2009-09-09 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Zauważyłyście jak sie złożyło interesujaco PM 2010 część10.. NIby nic ważnego ale jak zobaczyłam przed chwilą tytuł to aż mnie tknęło
|
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Kubusewa widzę, że planujesz byc choinkowa PM
![]() ![]() kolekcja 2009 Annais wyszła 12.09 więc poczekam jeszcze te kilka dni ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-09 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Jak pójde w przyszlym tygodniu to się zapytam jakie tipsiory sa najlepsze. Tez nie chce sobie zniszczyc paznokci dla jednego dnia. W ogóle pójde w takie miejsce, które chce przetestowac pod kątem makijażu slubnego też, ale to dopiero jak będziemy szli na to wesele na slasku, bo to jest studi makijażu i manicure czy cos w tym stylu. A na to wesele co teraz idziemy to pojde do fryzjera, zeby mi zrobił kucyka i zobaczymy czy wytrzyma cały dzień i noc
![]() ![]() ![]() Dobra, zabieram sie za ćwiczonka ![]() Kubusewa a Ty dalej chcesz tą bizuterie co pokazywałas czerwoną?
#386 |
Wtajemniczenie
|
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kasia wredna babo :P sobie zobacze jak to bedzie wygladać :P i wtedy zadecyduje.. jak nei sprawdze bede miala do siebie potem zal ze moglam se sprawdzic i nie zrobilam tego. A teraz nara babony uciekam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
o bleeee ale mi TZ wlasnie nieladnie wyjechal z meskim spotkaniem dzis wieczorem
![]() ![]() ![]() no nic... oddam sie tworczosci naukowej ![]() nie lubie jak ktos mi w ostatnim momencie zmienia plany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I paznokcie żelowe i akrylowe polegaja na przykeljeniu sztucznego tipsa i dopier potem pokryciem żelem bądz akrylem. Ewentualnie robione na formie to wtedy bez tego plastikowego tipsa. Prawidłowo zrobione paznokcie czy to żelowe czy akrylowe nie różnią się od siebie. Akryl jest trwalszy od żelu, a żel się bardziej błyszczy. Ale często akryl pokrywa się jedną cienutką warstwą zelu aby nabłyszczyć. I samemu to sobie i zele i akrylwe można zrobić tylko efekty są przerazające. a co do przycisknia to w obu przypadkach chodzi po prostu o to aby kosmetyczka nie zalała skórek i dobrze wypiłowała płytkę ![]() aha i same akryle bądz żele nie niszczą płytki tylko to co potem się robi, a dokładnie jak samemu ściąga tipsy. Tak samo jak założenie wymaga fachowca tak i ściągnięcie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Raczkowanie
|
Co do paznokci to na pewno beda tipsy,no chyba,ze moje zapuszcze i nie obgryze
![]() ![]() ![]() A co do dlugosci to zawsze mam dlugie,ale na slub chyba zrobie krotsze,bo jak kurna podniose obraczki z tacy, no wiecie,zeby siary potem nie bylo ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Dżasta87 Czas edycji: 2009-09-09 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.