Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-09, 12:17   #3631
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

[QUOTE=otako;14150669]Pewnie dlatego, że co miesiąc dawali jej zastrzyki hormonalne. Z tego co się orientuję, to sterylizacja jest lepszym rozwiązaniem.

Możliwe, ale strasznie cierpiała tak czy owak

"Chciałam dzisiaj kupić ten jedwab, ale byłam w słabo zaopatrzonej Naturze, gdzie więcej jest pustych półek niż kosmetyków, i go nie znalazłam. "

OTAKO Ja właśnie mam całą buteleczkę praktycznie tego jedwabiu i nie wiem, co z nim zrobićwiesz, jaki on ma sklad? BO pytam o to i nie dostalam zadnej odpowiedzi jeszcze...

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2009-09-09 o 12:19
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 12:35   #3632
otako
Zakorzenienie

Niestety składu nie znam. Opinie możesz przeczytać na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...acych-sie.html
Wczoraj Agusia go polecała, możesz go wypróbować i zobaczyć jak działa na Twoje włosy

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Znalazłam skład, jedwab już był analizowany przez Estelle: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1373

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 13:01   #3633
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Benek23 Pokaż wiadomość
O której to spotkanie jutro?
O 18

Myślę, że zbiórka może być w Coffe Heaven na 2gim piętrze -> http://www.zlotetarasy.pl/plan/2/218
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 13:07   #3634
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
Czemu mi to zrobiłaś!!!!!!!!
Zakochałam sie w tym piesku ja chce takiego mieć...Szczeniaczek rodowodowy kosztuje jakies 1600zł ale i tak napewno kiedys takiego sobie sprawie jak córcia podrośnie

A powiedz mi duuzo sierści jest w mieszkaniu jak lnieje np.na lato??
W ogóle, bo ma włoski a nie sierść A na lato została przystrzyżona, bo to są pieski z długą sierścią i im gorąco. Jedynym czasochłonnym zabiegiem przy nich to wyczesywanie, bo robią się kołtuny

A wolę kupić pieska w domowej, zaufanej hodowli, gdzie go dobrze traktują i ma wszystko zapewnione niż w hodowli, gdzie psy rozmnaża się dla kasy i są baaardzo źle traktowane

I przy następnej cieczce dopuszczę malutką, ponieważ chcę mieć po niej pamiątkę jak kiedyś odejdzie ( a wiadomo, że kiedyś to się stanie )

Bloguję

Edytowane przez Soleilka
Czas edycji: 2009-09-09 o 13:15
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 13:10   #3635
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Niestety składu nie znam. Opinie możesz przeczytać na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...acych-sie.html
Wczoraj Agusia go polecała, możesz go wypróbować i zobaczyć jak działa na Twoje włosy

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Znalazłam skład, jedwab już był analizowany przez Estelle: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1373

Dziękuję Ci bardzo recenzje ba bardzo dobrze, szkoda tylko, że tak wiele silikonów, ale będę stosowała na końcówki po myciu na przemian z olejkiem kokosowym, jak robiłam to do tej pory
mam całą buteleczkę prawie, więc szkoda, żeby się zmarnował
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 13:22   #3636
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość

A wolę kupić pieska w domowej, zaufanej hodowli, gdzie go dobrze traktują i ma wszystko zapewnione niż w hodowli, gdzie psy rozmnaża się dla kasy i są baaardzo źle traktowane
To ja nie wiem, gdzie są takie hodowle Zazwyczaj hodowcy bardzo się przejmują losem swoich szczeniąt i każą się zgłaszać do siebie co jakiś czas, żeby sprawdzić, czy małe ma odpowiednie warunki do rozwoju. A pseudohodowle są świetną drogą do wypaczania ras. Ktoś może być bardzo zdziwiony, jak jego labrador okaże się agresywny,a przecież te psy są takie łagodne Prawdziwi hodowcy chociaż nie dopuszczają do rozrodu psów, których geny nie powinny być przekazywane dalej. A różne odchyły od normy zazwyczaj nie wychodzą na jaw od razu. Ale ten temat był już wielokrotnie powielany i nie zamierzam sobie strzępić języka.
Stary 2009-09-09, 13:24   #3637
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
To ja nie wiem, gdzie są takie hodowle Zazwyczaj hodowcy bardzo się przejmują losem swoich szczeniąt i każą się zgłaszać do siebie co jakiś czas, żeby sprawdzić, czy małe ma odpowiednie warunki do rozwoju. A pseudohodowle są świetną drogą do wypaczania ras. Ktoś może być bardzo zdziwiony, jak jego labrador okaże się agresywny,a przecież te psy są takie łagodne Prawdziwi hodowcy chociaż nie dopuszczają do rozrodu psów, których geny nie powinny być przekazywane dalej. A różne odchyły od normy zazwyczaj nie wychodzą na jaw od razu. Ale ten temat był już wielokrotnie powielany i nie zamierzam sobie strzępić języka.
No ale to przecież wiadomo, że trzeba zwracać uwagę na geny. Ja tam jestem zadowolona. Zresztą to sprawy indywidualne i jeżeli ktoś chce kupować/sprzedawać to ja nic na to nie poradzę

Bloguję

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-09, 13:33   #3638
Gaja84
Przyczajenie

Zgadzam się z dziewczynami, które uważają, że psów nierasowych (nierodowodowych) nie należy rozmnażać.

Soleika a jak twoja suczka urodzi 6 szczeniąt albo więcej, to co z nimi zrobisz? Zatrzymasz wszystkie. Myślę, że to bardzo nieodpowiedzialne będzie jeśli dopuścisz swoją suczkę. Poza tym suczki które urodziły i nie są wysterylizowane są narażone na ropomacicze.

Poza tym zwracanie uwagi na geny to nie tylko to, że pies jest łagodny, ale również dziedziczenie chorób na jakie często narażone są poszczególne rasy psów

Edytowane przez Gaja84
Czas edycji: 2009-09-09 o 13:36
Gaja84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 13:39   #3639
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Wlasnie postanowilismy z M,ze.... bierzemy slub Az musialam sie Wam pochwalic
gratulacje

Dziewczyny, możecie mi polecić jakiś dobry balsam - antycellulitowy/ujędrniający?

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 13:44   #3640
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
O 18

Myślę, że zbiórka może być w Coffe Heaven na 2gim piętrze -> http://www.zlotetarasy.pl/plan/2/218
No to ja nie dam rady

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 14:00   #3641
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gaja84 Pokaż wiadomość
Poza tym zwracanie uwagi na geny to nie tylko to, że pies jest łagodny, ale również dziedziczenie chorób na jakie często narażone są poszczególne rasy psów
dokładnie

Cytat:
Napisane przez Benek23 Pokaż wiadomość
No to ja nie dam rady
oj, a na którą byś mogła? może uzgodnijcie to z Chatul, ja jestem jutro w miarę elastyczna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-09, 14:04   #3642
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się z dziewczynami, które uważają, że psów nierasowych (nierodowodowych) nie należy rozmnażać.

Soleika a jak twoja suczka urodzi 6 szczeniąt albo więcej, to co z nimi zrobisz? Zatrzymasz wszystkie. Myślę, że to bardzo nieodpowiedzialne będzie jeśli dopuścisz swoją suczkę. Poza tym suczki które urodziły i nie są wysterylizowane są narażone na ropomacicze.

O to akurat nie muszę się martwić, miałabym co zrobić z psiakami, a mam naprawdę dużo zwierząt w domu i zwracam uwagę na to, co się dzieje - na ich krzywdy, potrzeby. Widziałam też kilka pseudohodowli ( co najlepsze ma ją moja babcia ), ale jak same wiecie istnieje ten przesąd o dopuszczaniu itp, z takiego właśnie powodu mam tego pieska. W miocie były tylko i wyłącznie 2, pieski były otoczone miłością, tamci właściciele nie chcą już szczeniaczków, więc nie wiem czemu tak na mnie napadacie

Bloguję
Stary 2009-09-09, 14:06   #3643
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
przepraszam Cię , dla mnie bedziesz Nerek nie wiem czemu mi sie tak ubzduralo i zawsze czytalam nerek
Powiem Ci, że czytając jakieś dłuższe wypowiedzi szukam i swojego nicka i "Nerka"
Może się jakoś przyzwyczaję

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Wlasnie postanowilismy z M,ze.... bierzemy slub Az musialam sie Wam pochwalic
Gratulacje!

Cytat:
Ej, to jutro tylko my 3 się widzimy w tych Złotych Tarasach??? Co za mobilizacja W każdym razie, cieszę się, że się chociaż z Doruś i Chatul poznamy Ale mogłoby tam przyjść jeszcze trochę. WIem, że wiele z Was ma daleko, ale dziewczyny z Warszawy i okolic, zgłaszać mi się
Cholera, gdyby tylko rodzicielka mi pozwoliła, to przyjechałabym do Was

Dzisiaj wcześniej wróciłam do domu- nareszcie Ale niemiła niespodzianka mnie spotkała, przebierałam się właśnie w ciuchy po domu i zobaczyłam, że na brzuchu mam kleszcza Już się go pozbyłam, zobaczymy, czy nie będzie nic się działo później ...

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 14:09   #3644
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że czytając jakieś dłuższe wypowiedzi szukam i swojego nicka i "Nerka"
Może się jakoś przyzwyczaję

Gratulacje!

Cholera, gdyby tylko rodzicielka mi pozwoliła, to przyjechałabym do Was

Dzisiaj wcześniej wróciłam do domu- nareszcie Ale niemiła niespodzianka mnie spotkała, przebierałam się właśnie w ciuchy po domu i zobaczyłam, że na brzuchu mam kleszcza Już się go pozbyłam, zobaczymy, czy nie będzie nic się działo później ...
Tak to jest jak się robi różne rzeczy w krzakach
Też bym z chęcią przyjechała, ale mam 0 kasy na koncie i 222 km ;P

Bloguję
Stary 2009-09-09, 14:11   #3645
astra85
Zakorzenienie

oj to moze wybierz sie do lekarza na zastrzyk czy cos,bo kleszcze przenosza borelioze
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 14:18   #3646
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to jest jak się robi różne rzeczy w krzakach
Ta, biega się na wfie po lesie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
oj to moze wybierz sie do lekarza na zastrzyk czy cos,bo kleszcze przenosza borelioze
Wiem, ale póki co dobrze się czuję. Jak wróci matula z pracy, to jej powiem i zobaczymy, co będzie dalej

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2009-09-09, 14:22   #3647
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Ja radzę się przy zaczerwienieniu udać natychmiast do lekarza i powiedzieć, że bez antybiotyku przeciw boreliozie się nie wyjdzie. W późniejszym, uśpionym stadium nie da się jej za bardzo leczyć, a lekarze mają trudności z rozpoznawaniem tej choroby, bo daje ona wiele objawów, które można przypisać innym dolegliwościom. Ja ostatnio coraz częściej spotykam się z przypadkami rozpoznanej boreliozy i wiem, że lepiej od razu, jeszcze bez badań, przyjmować antybiotyki.
Stary 2009-09-09, 14:30   #3648
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja radzę się przy zaczerwienieniu udać natychmiast do lekarza i powiedzieć, że bez antybiotyku przeciw boreliozie się nie wyjdzie. W późniejszym, uśpionym stadium nie da się jej za bardzo leczyć, a lekarze mają trudności z rozpoznawaniem tej choroby, bo daje ona wiele objawów, które można przypisać innym dolegliwościom. Ja ostatnio coraz częściej spotykam się z przypadkami rozpoznanej boreliozy i wiem, że lepiej od razu, jeszcze bez badań, przyjmować antybiotyki.
Ale znak po kleszczu nie jest zaczerwieniony, ciężko go nawet dostrzec
Wiem, że trzeba się jak najszybciej zgłosić do lekarza, kiedy widać rumień i na pewno to zrobię, kiedy coś zacznie się pojawiać.
Weegirl, tak btw., skoro tak często spotykasz się z boreliozą, to kim jesteś z zawodu?

Bieganie + Turbo Ewy Ch.

Edytowane przez Narek
Czas edycji: 2009-09-09 o 14:31
Stary 2009-09-09, 14:37   #3649
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
gratulacje

Dziewczyny, możecie mi polecić jakiś dobry balsam - antycellulitowy/ujędrniający?
Z tych dwóch jestem bardzo zadowolona: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cellulitu.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html

Dziewczyny róbcie jutro zdjęcia

A ja mam pytanie do znawczyń zwierząt - moja kotka od paru miesięcy ma takiego łysego placka z boku, byliśmy u weta ze sto razy, dawał zastrzyki, spreje, i nie pomogło, dalej łyse i trochę się to nawet rozszerza. Trochę panikuję bo boję się że to może być coś poważnego...

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 14:41   #3650
astra85
Zakorzenienie

i co wet powiedział na tego łysego placka?moze to łysienie plackowate,takie jak u ludzi
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 14:45   #3651
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:

oj, a na którą byś mogła? może uzgodnijcie to z Chatul, ja jestem jutro w miarę elastyczna
Właśnie tego nie jestem pewna... Być może zdążyłabym na 19:00, ale nie wiem tego na 100 %. A jak ja Was potem znajdę, jak się spóźnię , skoro żadnej z Was na oczy nie widziałam?

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 14:46   #3652
Magdzia94
Zakorzenienie

A moj piesek nigdy nie miał mlodych inie bedzie miał.

Dziewczyny zwalilam ten spr z polskiego buuu

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 14:47   #3653
doruś
Zadomowienie

Cytat:
O 18

ja już pisałam, że nie dam rady... z powodu lekarza u którego muszę się zjawić z powodu złych wyników... gdyby to był następny tydzień...

Cytat:
W ogóle, bo ma włoski a nie sierść A na lato została przystrzyżona, bo to są pieski z długą sierścią i im gorąco. Jedynym czasochłonnym zabiegiem przy nich to wyczesywanie, bo robią się kołtuny

I przy następnej cieczce dopuszczę malutką, ponieważ chcę mieć po niej pamiątkę jak kiedyś odejdzie ( a wiadomo, że kiedyś to się stanie )
co za dziwna logika będe miała pamiątkę...dla czego myślisz tylko o sobie? skoro tak kochasz psiaka to pomyśl też o niej i o jej dzieciach. Co w momencie gdy urodzi się ich 10? wszystkie zatrzymasz? i urządzisz "hodowle" a co jeśli suka nie przeżyje porodu? tak bardzo chcesz po niej pamiątke, że stawiasz na szali jej życie lub zdrowie? Zrób coś dla niej i całej psiej populacji...wysterylizuj ją i oszczędź jej swoich bezmyślnych pomysłów

Cytat:
No ale to przecież wiadomo, że trzeba zwracać uwagę na geny. Ja tam jestem zadowolona. Zresztą to sprawy indywidualne i jeżeli ktoś chce kupować/sprzedawać to ja nic na to nie poradzę
rozumiem, że znasz się na genetyce tak dobrze, że potrafisz przewidzieć co się stanie gdy połączysz suke o takim charakterze z psem o innym... Rozumiem również, że Twoje sprawne oko oceniło też ewentualne schorzenia serca, stawów i inne.

Cytat:

Stary 2009-09-09, 14:48   #3654
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Ale znak po kleszczu nie jest zaczerwieniony, ciężko go nawet dostrzec
Wiem, że trzeba się jak najszybciej zgłosić do lekarza, kiedy widać rumień i na pewno to zrobię, kiedy coś zacznie się pojawiać.
Weegirl, tak btw., skoro tak często spotykasz się z boreliozą, to kim jesteś z zawodu?
Z zawodu jestem Panią Domu, tylko jeszcze niedyplomowaną (na pierwszych zajęciach na uczelni usłyszałam od Pana Profesora, iż mój kierunek to wylęgarnia przyszłych kur domowych). Jestem również samozwańczym domowym znachorem, w końcu wychowywałam się na "Ostrym dyżurze" A z boreliozą spotykam się w rodzinie i wśród sąsiadów. Na szczęście- nie było żadnego poważnego przypadku, wszystkie szybko rozpoznane i leczone (mój były sąsiad przyjmował antybiotyki na b. ponad 2 lata).

Benek, rozpoznasz nas!! Będę miała czerwoną różę!! Niech się może Chatul wypowie, czy 19 będzie ok.

Doruś, przecież w sobotę masz rocznicę ślubu

Edytowane przez weegirl
Czas edycji: 2009-09-09 o 14:52
Stary 2009-09-09, 14:55   #3655
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
i co wet powiedział na tego łysego placka?moze to łysienie plackowate,takie jak u ludzi
W sumie to olał sprawę, mówił że to może grzybicze a może nie, dał leki na grzybicze i nie pomogło więc wnioskuję że to nie grzybicze. W końcu kazał kupić jakiś spray który stosuje się u ludzi (kupowałam w aptece na receptę od weterynarza )

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 15:09   #3656
Gaja84
Przyczajenie

Może coś z hormonami? Wiesz może zapytać innego weterynarza jeśli jest taka możliwość?
Stary 2009-09-09, 15:10   #3657
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Kurczę, przestraszyłyście mnie z tymi nerkami i pęcherzem... Ja od paru dni ledwo chodzę, tak mnie nerki bolą, ale biorę Furagin i jest coraz lepiej. Mam nadzieję, że mi przejdzie i nie dojdzie do żadnego krwiomoczu. A bolą mnie na pewno dlatego, że w nocy nie wstaję do toalety, tylko jak muszę siusiu to mam koszmary i się budzę np. 0 5.30 i wtedy szybko lecę.

A borelioza jest bardzo niebezpieczna. Mam koleżankę, którą parę lat leczyli na stwardnienie rozsiane, a teraz okazało się, że cały czas miała boreliozę... Ma duże problemy z chodzeniem od tego.

Narek, przez Ciebie jestem na 140 stronie kretyna Siedzę i czytam i nie mogę się oderwać

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-09, 15:17   #3658
Gaja84
Przyczajenie

Cytat:
O to akurat nie muszę się martwić, miałabym co zrobić z psiakami, a mam naprawdę dużo zwierząt w domu i zwracam uwagę na to, co się dzieje - na ich krzywdy, potrzeby. Widziałam też kilka pseudohodowli ( co najlepsze ma ją moja babcia ), ale jak same wiecie istnieje ten przesąd o dopuszczaniu itp, z takiego właśnie powodu mam tego pieska. W miocie były tylko i wyłącznie 2, pieski były otoczone miłością, tamci właściciele nie chcą już szczeniaczków, więc nie wiem czemu tak na mnie napadacie
Nie napadamy chcemy cie tylko uświadomić. Mam nadzieję, że to co napisałyśmy w jakiś sposób wpłynie na Ciebie i spowoduje, że przemyślisz swoje podejście do rozmnażania. W internecie jest wiele informacji na ten temat.
Stary 2009-09-09, 15:17   #3659
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Z tych dwóch jestem bardzo zadowolona: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cellulitu.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html

Dziewczyny róbcie jutro zdjęcia

A ja mam pytanie do znawczyń zwierząt - moja kotka od paru miesięcy ma takiego łysego placka z boku, byliśmy u weta ze sto razy, dawał zastrzyki, spreje, i nie pomogło, dalej łyse i trochę się to nawet rozszerza. Trochę panikuję bo boję się że to może być coś poważnego...
Cytat:
Z zawodu jestem Panią Domu, tylko jeszcze niedyplomowaną (na pierwszych zajęciach na uczelni usłyszałam od Pana Profesora, iż mój kierunek to wylęgarnia przyszłych kur domowych). Jestem również samozwańczym domowym znachorem, w końcu wychowywałam się na "Ostrym dyżurze" A z boreliozą spotykam się w rodzinie i wśród sąsiadów. Na szczęście- nie było żadnego poważnego przypadku, wszystkie szybko rozpoznane i leczone (mój były sąsiad przyjmował antybiotyki na b. ponad 2 lata).

Benek, rozpoznasz nas!! Będę miała czerwoną różę!! Niech się może Chatul wypowie, czy 19 będzie ok.

Doruś, przecież w sobotę masz rocznicę ślubu
ano mam i jeżeli lekarz mnie nie uspokoi to nie bedzie to fajna rocznica... Kurcze Dziewczyny, ja tak strasznie chciała bym się z Wami spotkać. Może niedługo znowu się ustawimy na mieście?
Stary 2009-09-09, 15:18   #3660
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
Ja mam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ycellulit.html
Już kolejne opakowanie, nie wiem jak radzi sobie z cellulitem, ale super napina, wygładza skórę - tylko mrozi

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości