|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bo my się już znalazłyśmy-Wizażowe Przyjaciółki part II
w deichmanie są fajne trampki na obcasach, tylko wysokie jak cholera *przynajmniej dla mnie* te obcasy...
widzisz kacha, może dlatego ma takie imię, żeby później wam wyszło. bo nic nie może być idealne ;P chociaż to imię nie jest takie złe...
|
|
|
|
#2852 |
|
Konto usunięte
|
e tam ale jak zdrobnic imie Emil
![]() wlasnie;| dzwonil juz ![]() potem wieczorkiem bedzie tez napewno ![]() wczoraj zdja na nk 2 dodal hehehee![]() cholera. mam nadzieje ze bbedzie ial weekend wolny i sie spotkamy
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się melduję
![]() Kobietki wierzcie mi ta szkoła tak pochłania że nawet nie mam czasu dla siebie... ![]() jedynie w weekendy a i tak zawsze coś wypadnie... to dopiero 2tydzień a ja czuję jakby już rok minął ... tyle nauki ![]() Wczoraj mój TŻ poszedł na Staż bo pracy nie mógł znaleźć ... ale lepsze te 900zł jak siedzenie w domu i nic nie zarobienie... i byliśmy wczoraj na lodach i hamburgerze - zaprosił mnie z okazji jego stażu Kochany głupek
|
|
#2854 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawsze możesz mówić do niego Emilku. Czemu mi się imie nawet podoba, nie jest złe.
A ja mam problem, zaczyna mi się podobać ten koleś z rodzinnej miejscowości:/ ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Kali to fajnie, że Cię zaprosił. A co do szkoły to skąd ja to znam, ja nie miałam czasu nawet obejrzeć jakiegoś filmu co trwał 30 min, a co dopiero spotkania. Nie martw się niedługo jakieś wolne się trafi
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
Edytowane przez besio Czas edycji: 2009-09-09 o 19:47 Powód: literówka |
|
|
|
#2855 |
|
Konto usunięte
|
Emilku nawet fajnie
![]() besio a czemu to zle? kali a ty do jakiej szkoly ile lat masz wogole?
|
|
|
|
#2856 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo to jakoś za wcześnie, niedawno się rozstałam z T., a kurcze już mi się zaczyna nowy podbać. No i on mieszka w mojej miejscowości rodzinnej a tu jest przejazdem. Trzeba było korzystać jak ja tam byłam
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#2858 |
|
Wtajemniczenie
|
Miło mi dziewczyny, że tak mnie odbieracie
|
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Technik Usług Fryzjerskich
|
|
|
#2860 |
|
Konto usunięte
|
ja ci powiem ze wydajez sie bardzo ciepla osoba i wysluchac potrafisz. to dobre cechy.
a ja tez jak zerwalam to pamietacie co bylo ryk a za tydzien juz ktos sie podobal, klin klinem jak to sie mowi, zapomniec choc na chwile... a dzis moja mala jest dobra. myli jej sie downstairs z upstairs, a bvyla na dworze i chciala powiedziec ze chce do domu wejsc to zamiast inside to ona instairs
|
|
|
|
#2862 |
|
Konto usunięte
|
oto zdj z dzis
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Kobiety pomóżcie mi... wiem że to jest łatwe ale ja jestem tępa :
Każdą z podanych liczb zaokrąglij do setek, do jedności oraz do części setnych : p= 5827,691 r=999,3 s=1,(3) t=25,(47) v=2513,5+ (pierwiastek2) Błagam Pomóżcie !! ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
|
|
|
#2864 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam to samo! Nie dość, że normalnie plan lekcji ma tak z***any, że tylko raz wychodzę o ludzkiej porze, tzn o 13 a resztę do 15 albo 18 (tak jak jak dziś ) A nie chce myśleć co będzie jak nam dołożą dodatkowe godziny z przedmiotów maturalnych.. Chyba będziemy spać w tej szkole. Ja to jeszcze ciul, ale co z laskami co dojeżdżają i mają autobusy co godzinę lub półtorej? Jak wyjdą rano to wrócą wieczór. Syto. I to jeszcze takie mamy przedmioty, że szlag chce mnie trafić. Psychologia, Zarządzanie firmą, Urządzenia (ostatnio było o.. SPAWANIU!! ) a nie jestem w technikum budowlanym tylko na żywieniu. Normalnie ręce mi opadają..![]() Cytat:
Mm.. Też chciałam do Technikum fryzjerskiego.. Ale jedyne w mojej okolicy jest jakieś 50 km ode mnie, więc musiałabym mieszkać w internacie a mnie to przeraża.. A w mojej wiosce tylko zawodówka fryzjerska więc podziekuję.. Cytat:
Ale przykro mi Kali, jak zobaczyła to zadanie to szczęka mi opadła.. Nie zrobiła bym. A to Matematyka w ogóle jest?![]() Cytat:
A się spisałam, uff
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
||||
|
|
|
#2865 |
|
Konto usunięte
|
ooo kali ja tez bylam w technikum
![]() a ktora klasa jestes? |
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koles b.fajny ale ja juz nie chce sie zakochac i zaangazowac.. boje sie ;( KASIU ja na swojego przyjaciela Emila mowie- EMCIO. wogole dziewczyny bylam dzis u lekarza................ |
|
|
|
|
#2867 |
|
Konto usunięte
|
Emiś
![]() Fame co u lekarza?
|
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
przepisal mi narazie tabletki od nerwicy lękowej ..........
po dwóch tygodniach okaze sie czy dzialają. |
|
|
|
#2869 |
|
Zadomowienie
|
Fame, dobrze będzie
)
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki 244
![]() wogole to zaraz chyba pojde spac bo po tym lekarstwie bardzo senna sie zrobilam. i wogole taka jestem spooookoooojna i tak jakos mi faajnie narazie bo rano to.. obudzilam sie o 6 i chodzilam tylko jarac na balkon i spowroten na lozko. wypalilam chyba z pol paczki fajek do poludnia.. |
|
|
|
#2871 |
|
Konto usunięte
|
to widocznie dzialaja
|
|
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to na szczęście pt - weekend Ja też miałam dojeżdżać trzema autobusami do szkoły byłam w stanie się poświęcić tylko dla fryzjerstwa... jak już skończyłam gim to okazało się że niedaleko mojej miejscowości otwarli kierunek Tech Fryzjerskie ... tak się ucieszyłam Tak,tak to matematyka której nienawidzę ![]() klasa 2 - piękna minka
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2874 |
|
Konto usunięte
|
łe toż ty teraz 18stke bedziesz miała
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2876 |
|
Konto usunięte
|
kiedy
??
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2878 |
|
Konto usunięte
|
a ja gadalam 40 min ewlasnie z Emisiem i sie okaze
slodki ![]() ma tak samo zrypane poczucie humoru jak ja ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:24 ---------- juz spia wszystkie>>??? |
|
|
|
#2879 |
|
Konto usunięte
|
nie moge spac:| natlok mysli;|
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, a ja mam dzisiaj wolne i mogę troszkę na wizażu posiedzieć
Fame będzie dobrze musi być. A co do studiów to też mieszkałąm z koleżanką tyle że znałyśmy się z podstawówki i gimnazjum i były to najlepsze lata w moim życiu, teraz chętnie bym do nich wróciła . zobavzysz bedzie super
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) A nie chce myśleć co będzie jak nam dołożą dodatkowe godziny z przedmiotów maturalnych.. Chyba będziemy spać w tej szkole. Ja to jeszcze ciul, ale co z laskami co dojeżdżają i mają autobusy co godzinę lub półtorej? Jak wyjdą rano to wrócą wieczór. Syto. I to jeszcze takie mamy przedmioty, że szlag chce mnie trafić. Psychologia, Zarządzanie firmą, Urządzenia (ostatnio było o.. SPAWANIU!!
Mm.. Też chciałam do Technikum fryzjerskiego.. Ale jedyne w mojej okolicy jest jakieś 50 km ode mnie, więc musiałabym mieszkać w internacie a mnie to przeraża.. A w mojej wiosce tylko zawodówka fryzjerska więc podziekuję..

- piękna minka
ale zostawie to bez komentarza..
będzie dobrze musi być. A co do studiów to też mieszkałąm z koleżanką tyle że znałyśmy się z podstawówki i gimnazjum i były to najlepsze lata w moim życiu, teraz chętnie bym do nich wróciła . zobavzysz bedzie super