Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-09, 18:48   #571
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
ja mam jakieś kolczyki svarowskiego a mozecie pokazac o jkaie wam chodzi ale nie na filmie tylko jakis link z neta ze sklepu czy coś???
to są takie jak ma ta dziewczyna(zrobilam print screena z filmiku) A to co jest na pozostałych fotkach to takie zdjęcia podobnych kolczyków tylko do góry nogami znalazlam w necie, te kryształki tak wyglądają na żywo jak na tych zdjeciach a kolczyki dokładnie jak na tej dziewczynie.
A tu są na ww madonny http://www.madonna.pl/pl/bizuteria.php?e=bizuteria5

Wiecie co, usunęłam wszystkie suknie z kompa i zostawiłam tylko Lornę

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-09-09 o 18:50
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 18:51   #572
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
no to super
w sumie gorset ma tak samo opinjący brzuch jak Twoja na poprawiny więc skoro w tamtej super wyglądasz to i w tej też

i nawet nie wiesz jak zazdroszczę tego zakochania
gorset fajnie wygląda bo jest taki opinający aż do pupy a ze pupę mam nawet spoko to czuję się w niej szczuplutka i sexy
ja się wcale nie chciałam w niej zakochiwać ale jak stanęłam przed lustrem to mało mi szczęka nie opadła tak mi sie podobało
a co do tej twojej Cahors to wiem co czujesz bo ja jak zobaczyłam w necie Emmę na zywo to się załamałam- wyglądała jak ścierka do podłogi.. to znaczy na początku jak była jeszcze ładna i niepogięta to ładnie a potem jak sie te zakładki porozwalały i się pogięła itp to masakra.. ale mimo wszystko gdyby wisiała w salonie do zmierzenia to być może bym ją zamówiła bo wyglądałam w niej slicznie więc i ty nie rezygnuj jak się w niej zakochałaś

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Ale kij, chyba juz sie w nich zakochalam a wtedy wyłącza mi sie rozsądek i kupuje jak robot
witaj w klubie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 18:51   #573
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
moze po prostu zdjęcia byly złej jakości, bo żeby umiescic zdjęcia w necie to trzeb apogorszyć jakość. A moze kiepski fotograf
wiesz co myślę, że po prostu ta suknia źle wyszła

materiał okropnie się błyszczał czy błyszczył () i pogrubiała

a ja kocham biżuterię więc proszę zadnej na wątku nie pokazywać

ostatnio kupiłam 2 pary samich kolczyków i 2 komplety kolczyki + wisiorek

jedne fioletowe wiczące, drugie czarne kwadraciki wiszące, trzecie żółciutkie takie malutkie kwadraciki i do tego taki sam wisiorek a czwarte to takie morskie i kolczyki i taki sam wisiorek - idealne do mojej nowej bluzki na chrzciny

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 18:56   #574
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
to są takie jak ma ta dziewczyna(zrobilam print screena z filmiku) A to co jest na pozostałych fotkach to takie zdjęcia podobnych kolczyków tylko do góry nogami znalazlam w necie, te kryształki tak wyglądają na żywo jak na tych zdjeciach a kolczyki dokładnie jak na tej dziewczynie.
A tu są na ww madonny http://www.madonna.pl/pl/bizuteria.php?e=bizuteria5

Wiecie co, usunęłam wszystkie suknie z kompa i zostawiłam tylko Lornę
śliczne te kolczyki i myślę ze nawet po ślubie będziesz je wykorzystywać do różnych kreacji- mogłabym mieć takie gdybym nie kupiła tej mojej biżuterii do sukni ślubnej to właśnie taką kryształkową bym rozważała jeszcze bo mi się bardzo podoba

a ja nie mam teraz swojego kompa ale jak już do niego wrócę po zakupie sukni to pewnie też wywalę wszystkie suknie z dysku po co mi one.. chyba zeby za 20 lat dzieciom pokazywac
Stary 2009-09-09, 19:03   #575
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
wiesz co myślę, że po prostu ta suknia źle wyszła

materiał okropnie się błyszczał czy błyszczył () i pogrubiała

a ja kocham biżuterię więc proszę zadnej na wątku nie pokazywać

ostatnio kupiłam 2 pary samich kolczyków i 2 komplety kolczyki + wisiorek

jedne fioletowe wiczące, drugie czarne kwadraciki wiszące, trzecie żółciutkie takie malutkie kwadraciki i do tego taki sam wisiorek a czwarte to takie morskie i kolczyki i taki sam wisiorek - idealne do mojej nowej bluzki na chrzciny
błyszczał Takie błyszczące materiały tez mi sie nie podobają. Ja chyba dorastam, bo zaczyna mi sie podobać biżuteriaI chce sobie kupić czarne z kryształków Swarovskiego(niekonieczni e orginalne, bo nie chce zbankrutować)

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
śliczne te kolczyki i myślę ze nawet po ślubie będziesz je wykorzystywać do różnych kreacji- mogłabym mieć takie gdybym nie kupiła tej mojej biżuterii do sukni ślubnej to właśnie taką kryształkową bym rozważała jeszcze bo mi się bardzo podoba

a ja nie mam teraz swojego kompa ale jak już do niego wrócę po zakupie sukni to pewnie też wywalę wszystkie suknie z dysku po co mi one.. chyba zeby za 20 lat dzieciom pokazywac
ja w ogóle na początku odrzucilam t ekolczyki, bo uznalam, że moze sa tandetne, bo mi sie włączylo głupie mylsenie, że jak cos nie jest od jubilera to jest to kicha, zwlaszcza na ślubAle jak tak zaczęłam rozmyślac o nich i jak ładnie pasowały do sukni to daruje sobie jakies brylanty z aparta, które założę pięc razy w życiu i kupię te kryształkowe a brylanty kupie wkretki do noszenia na codzieńJak mnie kiedyś będzie stać oczywiście albo mąz mi zrobi prezent

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

tylko wiecie co - jak ja je kupie juz to będe je non stop przymierzac i sie na nie gapić to może jeszcze poczekam, bo do ślubu będą tak styrane, ze mi kryształki poodpadająAle znowu sie boję, ze póxniej ni ebędzie jak sie juz napaliłam...chyba moge miec juz w domku ślubne kolczyki, co?
Stary 2009-09-09, 19:04   #576
kaska87
Zakorzenienie

mam przemyślenie skoro carrera była wypozyczana więc była większym hardcorem niż te do mierzenia w salonie to może będzie tańsza niż 1500 chociaż to pewnie zależy od jej stanu módlcie się aby nie była skracana na jakiegoś karła

Kup i każ mamie schować

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 19:04   #577
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
błyszczał Takie błyszczące materiały tez mi sie nie podobają. Ja chyba dorastam, bo zaczyna mi sie podobać biżuteriaI chce sobie kupić czarne z kryształków Swarovskiego(niekonieczni e orginalne, bo nie chce zbankrutować)
dzięki za tego błyszczacza bo zgłupiałam i nie wiedziałam jak napisac

a co do czarnej biżuterii to ja taką uwielbiam
mam już 3 pary kolczyków i może w piątek podskoczę i zobaczę czy mój Pan co robi biżu ma coś z wisiorków fajnego
a Tż muszę namówić na bransoletkę z czarnymi kamykami

a w ogóle to nie wiem czy nie kupię sobie pierścionka takiego dużego z malutkimi srebrnymi cyrkoaniami straszliwie mi sie podoba i by mi pasował na 1 dzień na wesele brata

gdyby nie ciche dni z Tż to bym sobie na ebay zamowiła

14.08.2010
baby
Stary 2009-09-09, 19:06   #578
Samoa
Zakorzenienie

Myslicie, że taki ciemny makijaz pasuje PM?
Na to wesele co teraz ide pojde do jakiejs wizazystki, żeby mi zrobiła taki w miare lajtowy smokey i pokaże Wam jak wyglądam. To ocenicie czy moge iśc tak na swój ślub.
Stary 2009-09-09, 19:08   #579
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mam przemyślenie skoro carrera była wypozyczana więc była większym hardcorem niż te do mierzenia w salonie to może będzie tańsza niż 1500 chociaż to pewnie zależy od jej stanu módlcie się aby nie była skracana na jakiegoś karła

Kup i każ mamie schować
no ja myslę, że jest szansa ja dostac za grosze skoro mi babka nie chciała sie zdeklarowac na glupie 50% ktore Tobie powiedziala.
NIe, jak kupie to beda u mnie, bo jak mama schowa to ja i tak caly dom przeszukam
Stary 2009-09-09, 19:13   #580
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
tylko wiecie co - jak ja je kupie juz to będe je non stop przymierzac i sie na nie gapić to może jeszcze poczekam, bo do ślubu będą tak styrane, ze mi kryształki poodpadająAle znowu sie boję, ze póxniej ni ebędzie jak sie juz napaliłam...chyba moge miec juz w domku ślubne kolczyki, co?
samoa ja już kupiłam ślubną bizuterię i w ogóle jej nie przymierzam- leży sobie grzecznie w pudełku i tylko raz na jakieś 2 tygodnie do niej sobie zaglądam na chwilkę ale już nie mierzę- więc kupuj póki są w salonie bo potem będzie gorzej jak ktoś je wykupi.. nie styrają ci się bo będziesz o nie dbała jako że są ślubne to będą pod ochroną

Cytat:
Myslicie, że taki ciemny makijaz pasuje PM?
Na to wesele co teraz ide pojde do jakiejs wizazystki, żeby mi zrobiła taki w miare lajtowy smokey i pokaże Wam jak wyglądam. To ocenicie czy moge iśc tak na swój ślub.
ten makijaż który wkleiłaś jest za czarny jak na pannę młodą.. nie mam nic przeciwko smoky eyes ale ta babka ze zdjęcia to umazana czarnym cieniem dookoła wygląda jakby się pobrudziła smoky eyes tak, ale nie dookoła oka- na dolnej powiece duuużo mniej cienia i na górnej też nie takie szerokie to czarne tylko troszkę mniej obszerne.. bo ona wygląda jak w jakiejś masce

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-09-09 o 19:15
Stary 2009-09-09, 19:21   #581
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
samoa ja już kupiłam ślubną bizuterię i w ogóle jej nie przymierzam- leży sobie grzecznie w pudełku i tylko raz na jakieś 2 tygodnie do niej sobie zaglądam na chwilkę ale już nie mierzę- więc kupuj póki są w salonie bo potem będzie gorzej jak ktoś je wykupi.. nie styrają ci się bo będziesz o nie dbała jako że są ślubne to będą pod ochroną

ten makijaż który wkleiłaś jest za czarny jak na pannę młodą.. nie mam nic przeciwko smoky eyes ale ta babka ze zdjęcia to umazana czarnym cieniem dookoła wygląda jakby się pobrudziła smoky eyes tak, ale nie dookoła oka- na dolnej powiece duuużo mniej cienia i na górnej też nie takie szerokie to czarne tylko troszkę mniej obszerne.. bo ona wygląda jak w jakiejś masce
pani w salonie powiedzial, ze będa zamawiac te kolczyki dopóki będzie taka mozliwość, bo sa boskie
No własnie wydaje mi sie, ze tkai makijaz jest za wulgarny jak dla PM.Jakoś nie mam pomyslu na nic innegoz netu i chyba po prostu będę musiała próbować z babka od makijazu jakies kilka razy. Na te dwa wesela teraz pójde zrobic makijaz i sie obfotografuję, żeby udokumentowac i na każa ważniejsza imprezę teraz będę chodzić na makijaż.
Stary 2009-09-09, 19:24   #582
Karlain
Rozeznanie

Samoa dzięki za fotkę kolczyków, moim zdanie kryształki są fajne

co do makijażu, ten jest za ciemny, ale smoky to jak najbardziej, jesli Ci pasuje tyle, że delikatniejszy
dobra znikam już dziewczynki, musze wyjść z domu na godzinkę i coś załatwić eehh, a tak już mi sie nie chce wychodzić łeeee..
papa buźka!
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 19:24   #583
kaska87
Zakorzenienie

ten makijaż jest piękny tylko jakby dać taki jasnoróżowy cien i będzie w sam raz na ślubny dla Kasiuni zakosiłam fotę z wizażu
Załącznik 2503042
Samoa ten smokey wygląda jak zombi widziałam ładniejsze wykonania

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-09 o 19:26
Stary 2009-09-09, 19:26   #584
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
pani w salonie powiedzial, ze będa zamawiac te kolczyki dopóki będzie taka mozliwość, bo sa boskie
No własnie wydaje mi sie, ze tkai makijaz jest za wulgarny jak dla PM.Jakoś nie mam pomyslu na nic innegoz netu i chyba po prostu będę musiała próbować z babka od makijazu jakies kilka razy. Na te dwa wesela teraz pójde zrobic makijaz i sie obfotografuję, żeby udokumentowac i na każa ważniejsza imprezę teraz będę chodzić na makijaż.
a ja mam na oku jedną kosmetyczkę którą bym chciała przetestować jak sobie radzi z makijażem ale wyślę szwagierkę niech idzie na próbny bo ostatnio się mnie pytała gdzie by mogła pójść i jej powiedziałam ze tam zobaczę czy nie zrobi jej syfiastej tapety i jeśli będzie ładnie to i ja tam pójdę przed jakimś weselem..

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
ten makijaż jest piękny tylko jakby dać taki jasnoróżowy cien i będzie w sam raz na ślubny dla Kasiuni
ale Kasiunia będzie piękna
Stary 2009-09-09, 19:27   #585
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ale Kasiunia będzie piękna
chciałabym
Samoa ten jest ładny

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-09 o 19:32
Stary 2009-09-09, 19:30   #586
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
chciałabym
jak wystąpisz w Carrerze, w tym makijażu i różowych kwiatyszkach to będziesz śliczna, delikatna i dziewczęca a zarazem powalająca sexy panna młoda
Stary 2009-09-09, 19:32   #587
obca7
Wtajemniczenie

Hello Nie było mnie kilka godzin a tu tyle stron do nadrabiania

Dzisiaj narzekałam na moją rodzicielkę, że nie chce ze mną na zakupy chodzić a tu niepsodzianka. Zabrała mnie dzisiaj na zakupy, zmusiła do chodzenia po sklepach i kupiłam sobie sukienke na wesele Fioletową Z falbankami. Strasznie mnie wyszczupla i w ogóle skromna jest ale ładnaMuszę dzisiaj ładnie uśmiechnąć się do taty żeby mi dał na nią kasiurkę
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 19:34   #588
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Se gadacie o mejkapach a ja właśnie sobie mejkapistke zaklepałam sesese
Stary 2009-09-09, 19:34   #589
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
jak wystąpisz w Carrerze, w tym makijażu i różowych kwiatyszkach to będziesz śliczna, delikatna i dziewczęca a zarazem powalająca sexy panna młoda
no kwiatuchy będą na pewno z kalii, macie jakieś z różowych?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-09 o 19:37
Stary 2009-09-09, 19:39   #590
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
Samoa dzięki za fotkę kolczyków, moim zdanie kryształki są fajne

co do makijażu, ten jest za ciemny, ale smoky to jak najbardziej, jesli Ci pasuje tyle, że delikatniejszy
dobra znikam już dziewczynki, musze wyjść z domu na godzinkę i coś załatwić eehh, a tak już mi sie nie chce wychodzić łeeee..
papa buźka!
juz sie własnie napaliłam na krysztalki Paaaa

Cytat:
ten makijaż jest piękny tylko jakby dać taki jasnoróżowy cien i będzie w sam raz na ślubny dla Kasiuni zakosiłam fotę z wizażu
Załącznik 2503042
Samoa ten smokey wygląda jak zombi widziałam ładniejsze wykonania
ta modelka wygląda jak zombi po prostu Tylko nie jasnoróżowy cień!Będziesz wygladac jak blondyna z różowymi cieniami
Cytat:
chciałabym
Samoa ten jest ładny
o ten super
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Hello Nie było mnie kilka godzin a tu tyle stron do nadrabiania

Dzisiaj narzekałam na moją rodzicielkę, że nie chce ze mną na zakupy chodzić a tu niepsodzianka. Zabrała mnie dzisiaj na zakupy, zmusiła do chodzenia po sklepach i kupiłam sobie sukienke na wesele Fioletową Z falbankami. Strasznie mnie wyszczupla i w ogóle skromna jest ale ładnaMuszę dzisiaj ładnie uśmiechnąć się do taty żeby mi dał na nią kasiurkę
hmm to jaki w tym interes, ze poszłas z mamą jak Ci nie kupiła sukienki?NIezły manipulator z tej mamy, poszła, kasy nie wydala a córka wniebowziętaPokaz fotkę w kiecce A schudłas cos jeszcze od naszej ostatniej rozmowy?

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
masz stronkę?
Stary 2009-09-09, 19:40   #591
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
jakąś znajomą czy u was w mieście już trzeba zaklepywać terminy?
Stary 2009-09-09, 19:41   #592
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko nie jasnoróżowy cień!Będziesz wygladac jak blondyna z różowymi cieniami
no, ale mi w takim ładnie i nie wyglądam jak "legalna blondynka" ostatnio nawet przyjaciółka mówiła, że by mnie brała bo ładnie wyglądami jest taki ślubnym kolorkiem ogólnie a kwiatki somfing lajk dis
Załącznik 2503101
a nasi koszykarze dali

Stary 2009-09-09, 19:42   #593
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Lain a te żelowe są bezpieczniejsze od akryli?nie znam się na tym w ogóle
Akryle są dużo mocniejsze. Onaella wszystko pięknie napisała, więc tylko dodam z własnego doświadczenia, że jak przywalisz w coś żelem, to Ci ten żel co najwyżej odpadnie (tzn. cały tips), a jak tak porządnie przywalisz w coś świeżym żelem, to ewentualnie odpadnie ciągnąć za sobą wierzchnią warstwę paznokcia (ale to tylko jak komuś się paznokcie same rozdwajają tak jak mi). Natomiast jak przywalisz w coś alrylem, to jak Ci pęknie, to razem z nim pęknie Ci paznokieć. Dlatego właśnie alryli nigdy nie miałam.

Dotąd miałam tylko żele i byłam zadowolona (mimo, że raz mi właśnie odpadł, bo przywaliłam) i potem koleżanka zrobiła mi go na szablonie i też było git! Raz sobie zrobiłam te tipsy na wesele, a potem tylko chodziłam uzupełaniać i przy okazji wtedy zmieniałam wzorki.

Teraz smaruję pazurki odżywkami, bo do ślubu chcę mieć już takie mocne i mam nadzieję, że trochę mi urosną, bo chcę je pożelować. Bo tak też można. Nie trzeba wcale zakładać tipsów. Można pożelować swoje własne paznokcie i będą mocniejsze, a bardziej naturalne.

Cześć Karlain ostatnio (w poprzednim wątku) wspominałyśmy jednego z fotografów, którego linka kiedyś wklejałaś, a konkretnie to zdjęcie. Zapamiętałam nazwę i go znalazłam. Jeszcze jeden miał takie fajowe zdjęcie w wodzie, ale zapomniałam nazwy.

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-09-09 o 19:46
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 19:45   #594
Jazzmanka
Zadomowienie

Nie byłam w stanie was nadrobić, więc tylko tak przeleciałam te 9 stron (ja nie wiem czy wy sesje macie czy co?) i polukałam na zdjęcia. Samoa, zdecydowanie ten makijaż co wkleiłaś, to taki za czarny. W jakimś bardziej miękkim bym Cię widziała. Albo bardziej w brązie, albo w takim że jest trochę smokey, ale przełamane jeszcze innym jaśniejszym cieniem. Ale to tak tylko sobie tak myślę, bo zdaje się, że nigdy Cię nie widziałam w ciemnym makijażu.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 19:46   #595
onaella
Zakorzenienie

a ja właśnie naszykowałam sobie do jedzenia cały talerz swieżych malin

jak to zjem to chyba umrę

14.08.2010
baby
Stary 2009-09-09, 19:47   #596
kaska87
Zakorzenienie

Jazz a Ty zamówiłaś już fotografa?

ale mam wizję mnie na ślubie
Suknia: Załącznik 2503120
Bukiet:
Załącznik 2503122
Makijaż tylko, że w różu:
Załącznik 2503121
Fryzura, tylko ja mam grzywke jeszcze :
Załącznik 2503123
Kolczyki:
Załącznik 2503148
co myślicie? chcoiaż nie wiem czy ten cwiot we włosach to nie za dużo

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-09 o 19:58
Stary 2009-09-09, 19:47   #597
tancerka212
Zakorzenienie

idę się myć dziewczynki i trochę odpocznę od kompa bo już 6 godzin siedzę non stop na naszym wątku no i nieźle dziś poszalałyśmy z gadaniem hehe nie chciałabym tych ilości nadrabiać
Stary 2009-09-09, 19:49   #598
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

hmm to jaki w tym interes, ze poszłas z mamą jak Ci nie kupiła sukienki?NIezły manipulator z tej mamy, poszła, kasy nie wydala a córka wniebowziętaPokaz fotkę w kiecce A schudłas cos jeszcze od naszej ostatniej rozmowy?
?
No interes był taki, że w ogóle pojechałam na jakieś zakupy-bo bardzo nie lubię. a jakbym nie jechała to bym nie miała sukienki A do taty się uśmiechnę żeby mi zwrócił kasiurkę A mama dołożyła mi do sukienki, bo nie miałam tyle przy sobie No ale kazała mi sie jeszcze usmiechnąć do taty heheh bo on nie wie, że już ją kupiłam heheheh Spiskowiec z tej mojej mamuśki

3kg jeszcze, musze chyba zmniejszyć liczbę kalorii, bo słabo mi idzie
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 19:50   #599
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Jazz a Ty zamówiłaś już fotografa?

ale mam wizję mnie na ślubie
Suknia: Załącznik 2503120
Bukiet:
Załącznik 2503122
Makijaż tylko, że w różu:
Załącznik 2503121
Fryzura, tylko ja mam grzywke jeszcze :
Załącznik 2503123
co myślicie? chcoiaż nie wiem czy ten cwiot we włosach to nie za dużo
bardzo mi sie podoba twoja wizja- jest w moim stylu kolorystyczno estetycznym na pewno pięknie będziesz wyglądała, a kwiatuszek we włosach jak będzie taki jak w bukiecie to nie powinno być za dużo bo jest taki delikatny ze wręcz doda niewinności pannie młodej szkoda ze nie mam pod ręką zdjęć z moją wizją siebie to bym też pokazała ale na pewno jeszcze będzie okazja
Stary 2009-09-09, 19:53   #600
kaska87
Zakorzenienie

Obca7 a w sumie ile kg Ci się udało zrzucić i w jakim czasie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości