|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Jak przetestujesz to zdaj nam relacje
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Mona
A bedzie to moze w polskim Kauflandzie.
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3695 |
|
Raczkowanie
|
ja nie wiem, ale wyszło na to, że moje włosy zamiast rosnąć to są krótsze...
A tak wgl nie na temat to od dzisiaj zaczynam oprócz dbania o włoski zacząć robić brzuszki i wgl zacząć trochę ćwiczyć już dzisiaj doszedł ab rocket i zaczynam ćwiczenia
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Noo
![]() Nie, na pewno nie, to jest jakaś firma "Berlin Cosmetics" i w ogóle u Niemców Kaufland jest o wiele większy niż u nas, mają miliony produktów których u nas nie ma i nie będzie, oprócz tego całe szafy np Maybelline, Nivea itd.
Edytowane przez mOna01 Czas edycji: 2009-09-09 o 20:32 |
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde no wielka szkoda. u nas nic nie ma.
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Ci na czymś zależy to mogę Ci zawsze kupić, to nie problem
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za inf
Narazie musze wyprobowac wszystkie polskie rzeczy z mojej listy![]()
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozważasz w przyszłosci rozmnożenie swojej suczki.Dla mnie to skrajna nieodpowiedzialność i jest to nie do zaakceptowania. Jak Cie nie stac na psa z rodowodem ok, rozumiem, ale wystarczyło isc do najbliższego schroniska i jakiegos psa zabrac do domu a nie przyczyniać sie do bezsensowego rozmnażania
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę się kłócić, ale zdania nie zmienię, a nie wiesz z czym w tym przypadku masz akurat do czynienia. Jeżeli właściciel dba o pieska, chce dopuścić raz, piesek jest pod stałą opieką (24h) lekarską to jakie tu widzisz przeciw wskazania? Wiem, że dużo jest ślicznych piesków w schroniskach, ale moja rodzicielka nie chce mieć takich ( nie wiem czemu, poprostu myśli jak myśli ) i pisałam już, że jak pójdę na swoje, to wezmę pieska ze schroniska, ponieważ kocham zwierzęta. A Twoje oskarżenia uważam za bezpodstawne. Każdy ma prawo do własnego zdania i myślenia , ale żeby odrazu kogoś ośmieszać, bo myśli jak myśli? Bo tak to zabrzmiało, przynajmniej dla mnie. Amen. |
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Oraaany, Dziewczyny, trzymajcie mnie, bo zwariuję
![]() Dopiero przed chwilą Tż uświadomił mi, że dzisiaj jest ŚRODA a nie CZWARTEK. Na początku chciałam zorganizować spotkanie w piątek, ale byłam przekonana, że to już jutro Ale, skoro Wam pasuje czwartek, to niech już tak zostanie, ja na JUTRO i tak zaplanowałam, że się z Wami zobaczę, niezależnie od tego, jak to JUTRO będzie się nazywać. Ehhh, już dawno nie byłam taka nieogranięta. Motylku kochany, już wystarczy. Przekazałaś już to, co miałaś do przekazania i pora sobie odpuścić. Czasami należy zasiać ziarno wiedzy i czekać, aż ono wykiełkuje w spokoju i tu nie chodzi tylko o dzisiejszą sytuację. Każdy sobie musi wszystko przemyśleć. I nie kłócić mi się tutaj jak coś chcecie załatwić to w realu , bo Internet zawsze w końcu prowadzi do nieporozumień. My z Benkiem i Chatul też sobie wszystko wyjaśnimy w cztery oczy (właściwie, w sześć).
|
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
To nie kłótnia tylko zwykła konwersacja
|
|
|
|
#3704 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, wie, mama jest nauczycielką, ma koleżanki, więc tak zrobię. Lubię czytać o obozach koncentracyjnych, ale sama nie wiem jak miałabym to ugryźć...Cytat:
Chyba wolałabym przeczytac co trzeba i potem zrobić swoje. Lubię czytac.Cytat:
![]() Cytat:
Zakupię po 18, bo już patrzeć na moje nie mogę.Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
Swoją drogą, ja potrafię wyjść do szkoły bez plecaka, bez skarpetki..Komar się do mnie dobiera
|||||||
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
jakoś tak zapomniałam go zabrać z szatni
|
|
#3706 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moze jednak poczytasz wątki chodziażby na wizoozu o rozmnażaniu psów? Cytat:
Rozumiem, mozna nie wiedziec pewnych rzeczy ok, ale zawsze mozna sie dokształcic w danym temacie tak czy siak są takie rzeczy, zachowanie w ludziach, których nigdy nie zaakceptuje
|
|
#3707 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
|
|
|
|
#3708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem wszystkie psudo są do skreślenia, absolutnie wszystkie i jak tylko wiedzialabym o tym, od razu ide do US - bo tylko tak prawnie mozna ich jeszcze "ukrócić"
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam to szczęście, że zdawałam starą maturę. Na ustnym z polskiego, wśród wylosowanych 3 pytań był temat o Ocalałych. Tak się rozgadałam na temat Różewicza (kocham Jego wiersze), że mnie komisja nie mogła uciszyć ![]() Ciesz się... przynajmniej KTOŚ się do Ciebie dobiera! Edytowane przez weegirl Czas edycji: 2009-09-09 o 21:23 |
|
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej wziąć takiego pieska niż skazać na śmierć. A jeżeli wiadomo, że właściciel dopuszcza jeden jedyny raz, to ja osobiście nie widze przeciw wskazań. Widziałam pieski, które sprzedają z takich pseudohodowli na bazarach, pieski są niedożywione, zarobaczone, odrywane od matki zbyt wcześnie. Kiedyś żal mi się zrobiło takie pieska i poprostu odkupiłam na bazarze od pana, który źle go traktował. Może i zbiłam źle, bo na tym zarobił, ale pieska naprawdę było szkoda. I co się okazało? Że piesek był tak źle traktowany, że miał ropień w brzuchu i ogromne glisty. Niestety po czasie sam zdechł, dlatego sama jestem uczulona na krzywdę zwierząt. Zdania co do kupowania piesków w pseudohodowli nie zmienię. Jeżeli mają dobrze, są zadbane i pod stałą opieką weterynarza - to ok. Wiadomo, że weterynarz ma więcej wiedzy niż ja i jeżeli on nie będzie widział przeciw wskazań do dopuszczania suczki to czemu mam tego nie robić? Bo inni mi każą? Trzeba patrzeć przede wszystkim na swoje czyny i być świadomym swoich błędów, a później dopiero patrzeć na innych
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
stary typ matur byl zdecydowanie łatwiejszy
Soleilka mam tylko nadzieje, ze z czasem zrozumiesz w końcu pewne rzeczy i nie bedziesz takich głupot podawała dalej w necie czy realu....
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2009-09-09 o 21:26 |
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. nauczyciele kiedyś częściej pomagali, szczególnie, jak widzieli, że ktoś dużo umie, a na ustnym jest potwornie stremowany. Mnie niby nie pomagali, ale wiem, że u niektórych starali się coś podpowiedzieć. Myślę, że nauczyciel, który uczył Cię przez 3 lata będzie w stanie Cię ocenić bardziej rzetelnie niż ktoś, kto widzi Cię po raz pierwszy. Kiedyś na ustnym z polskiego były pytania do wylosowania. U mnie 2 były z literatury i jedno z językoznawstwa (raczej trudne). Dzisiaj na maturze musisz pisać wg klucza, bo inaczej już Ci lecą punkty. Jak dla mnie to głupota. Uważam, że polski system szkolnictwa zmierza ku upadkowi, jak to miało już miejsce w wielu krajach. Niedługo uczniowie w ogól będą wychodzili ze szkoły średniej nie przeczytawszy ani jednej książki A już gimnazjum to zupełna porażka.
|
|
|
|
|
#3713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wolałabym kogoś hmm, większego i mniej krwiożerczego
![]() Cytat:
Maturę z chemii będę pisała w dzień urodzin mojego Tatusia ![]() Cytat:
Ja zobaczyłam, ze jestem bez plecaka, pod szkoła. A ztymi skarpetkami, nie wiem jak ja to zorbiłam... Zima, a ja bez skarpet, w samych kozakach![]() Umyłam włosy, wcześniej naolejowałam tym olejkiem Babydream. Rany, te włosy mają lepiej niż mój TŻ
|||
|
|
|
#3714 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra ja z goraczka 39.9 ide spac... O ile zasnac bedzie mozna... Umieram.
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klucz powinni znieść i jeśli chodzi o lektury, bardziej skupić się na współczesności. Dodać chociaż jedną naprawdę ciekawą lekturę w roku. Jest naprawdę dużo pasjonujących książek, które są na dodatek bardzo wartościowe. I lekturą na pewno powinny być Wichrowe Wzgórza, bo pokazują wagę miłości ![]() (to były słowa osoby, która w gimnazjum prowadziła dialogi z nauczycielką na polskim, to był jej ukochany przedmiot, a jak poszła do liceum, pożałowała, że nie istnieje profil biologia-fizyka). Stara matura była lepsza, bo trzeba było dodatkowo zdać egzamin na studia. Nie rozumiem, jak parę zakutych informacji z zupełnie niezwiązanej dziedziny może dać mi przepustkę na studia. Wolałabym już móc poszerzać moją wiedzę na temat jaki mnie interesuje, wiedząc, że przyda mi się przy egzaminie wstępnym, zamiast wkuwać coś, co mi się już nigdy w życiu nie przyda. |
|
|
|
|
#3716 | ||
|
Zakorzenienie
|
W ogóle bez sensu strasznie zrobili z tym zdawaniem dwa razy matury, gdy np chce się zdawać maturę rozszerzoną z matematyki. Najpierw na 9 poziom podstawowy, a potem o 14 rozszerzony. Mogli to chociaż na dwa dni rozbić.. Matura to nie lekcja, tu trzeba się naprawdę wysilić. Podejrzewam, ze jak ktoś zdaje rozszerzenie to zależy u na bardzo dobrym wyniku z rozszerzenia, podstawa rzadko liczy się na studiach. A jak zdać dobrze rozszerzenie, skoro człowiek zmęczony umysłowo po podstawie, pewnie głodny. Nie wiem, ale to jest strasznie (tu mam ochotę przeklnąc.).
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Też uważam, ze tamten system był lepszy. Bez gimnazjum. I jak zawaliło się jeden egzamin na studia, bo np miało się okres i ogromne bóle brzucha z tym związane, można było jechać i próbować zdawać na innej uczelni. A teraz? Zawalisz jeden egzamin- maturę i szansa zamknięta na każdą uczelnię.
Edytowane przez 19agusia91 Czas edycji: 2009-09-09 o 22:00 |
||
|
|
|
#3717 |
|
Rozeznanie
|
ustnej matury z polskiego nie zda tylko kompletny gŁąb lub ten kto ma problemy ze stresem. piszesz sobie na jakis temat wybrany przez siebie a pozniej poprostu go opowiadasz. mnie tak trema zjadla ze powtarzalam 3 razy to samo, i jąkalam się jak glupek. Po wyjsciu z sali malo co sie nie rozplakalam bo myslalam ze nie zdam, zdania ktore wypowiadalam byly bez sensu, ciągle klepalam o jednym, zapomnialam calkiem opowiedziec o jednej lekturze a uzyskalam 85%
jedno wielkie nieporozumienie, najlepsze uczennice pisaly same , pozniej wyglaszaly z jakimis planszami, obrazami, staraly sie i mialy po 50% ,a wiadomo jak to chlopacy odkupowali prace od starszych albo sciagneli z neta uczyli sie tych 2 stron na pamiec i mieli 100%. Niczym to nie odzwierciedla wiedzy. jak dla mnie? żal
|
#3718 |
|
Wtajemniczenie
|
matura sama w sobie jest glupota
czy to nowa czy stara
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
Nie piszcie dużo!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

32>34>36>38>40

Narazie musze wyprobowac wszystkie polskie rzeczy z mojej listy

jak coś chcecie załatwić to w realu
, bo Internet zawsze w końcu prowadzi do nieporozumień. My z Benkiem i Chatul też sobie wszystko wyjaśnimy
w cztery oczy (właściwie, w sześć).

jakoś tak zapomniałam go zabrać z szatni 

jedno wielkie nieporozumienie, najlepsze uczennice pisaly same , pozniej wyglaszaly z jakimis planszami, obrazami, staraly sie i mialy po 50% ,a wiadomo jak to chlopacy odkupowali prace od starszych albo sciagneli z neta uczyli sie tych 2 stron na pamiec i mieli 100%. Niczym to nie odzwierciedla wiedzy. jak dla mnie? żal