|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
Mam nadzieję, że zapamiętam. Nie zostawiłam tego, zbyt uparta jestem taka moja chora ambicja, nie znoszę jak mi coś nie wychodzi i się męczę aż się uda. Z jednej strony to dobrze, ale z drugiej ten perfekcjonizm mnie kiedyś wykończy ![]() Nie mam już siły, chyba się wcześniej położę. Dobranoc wszystkim
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie z dnia na dzień, bo wszyscy nauczyciele stwierdzili że teraz popracujemy a potem dadzą się do matury przygotowac:/ Jaaasne... A odpuszczac nie chce bo jak narobie zaległosci to dopiero kaplica bedzie..
|
|
|
#2373 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale naprawde, lepiej sie 8mki pozbyc niz miec ciagle rane, stan zapalny, bole szczeki...
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-09-09 o 21:36 |
|||
|
|
|
#2374 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a ja tak nie lubieeee tam chodzic.w ogole kolezanka ( rok starsza ) pochwalila mi sie ze wczoraj oswiadczyl sie jej chłopak..... |
|
|
|
|
#2375 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne, wszystko zrozumiałe, liczę na to, że nie będę tak miała, mimo, że 8 zaczeły mi rosnąć w podstawówce ![]() Cytat:
Hm, ale pewnie bym zaczęła wcześniej ![]() Cytat:
![]() A mnie wkurza jak mi coś nie wychodzi, szczególnie z matmy! Czasem po prostu myślę, że nie będę marnowała czasu, bo i tak nie dojde do tego... ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14160636]to szczerze wspolczuje. w ogole to mam wizyte u dentysty w piatek a ja tak nie lubieeee tam chodzic.w ogole kolezanka ( rok starsza ) pochwalila mi sie ze wczoraj oswiadczyl sie jej chłopak..... ja nie widze nic strasznego nigdy nie mialam znieczulenia, a pare plomb mam niestety ![]() ale za to bałam sie kiedys fryzjera :p o... słitaśnie wręcz. a on ila ma lat? ja dziś n nk dostałam zaproszenie od koleżanki z podstawówki z ktora bylam w klasie... byla rocznikowo starsza. ma zdjecia ze swoim malutkim dzieckiem i facetem ![]() hm, swoja droga ona zawsze byla takim klasowym wyrzutkiem... bo byla niezadbana, dosc mocno, ze tak powiem. nigdy nie podejrzewalam ze ci ludzie tak sie zmienia... |
|||
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję.
|
|
#2377 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a czemu bałas sie kiedys fryzjera ? ![]() powiedzilabym ze wrecz mega słitasnie. .sa juz para z cztery lata, z przerwami , w ogole jakis dziwny ich zwiazek, powroty i rozstania. myslałam ze on jest bynajmniej 2 lata starszy od nas. a tu sie okazało ze jest .... w naszym wieku nie wyobrazam sobie zebym miala teraz narzeczonego , za młoda jestem, wiaza sie z tym pewne ograniczenia a ja lubie byc niezalezna troche ( moze dlatego nie potrafie byc dlugo w zwiazku z facetem ), poki co chce korzysta troche z zycie
|
|
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14160981]ja wlasnie boje sie dentysty
![]() a czemu bałas sie kiedys fryzjera ? ![]() powiedzilabym ze wrecz mega słitasnie. .sa juz para z cztery lata, z przerwami , w ogole jakis dziwny ich zwiazek, powroty i rozstania. myslałam ze on jest bynajmniej 2 lata starszy od nas. a tu sie okazało ze jest .... w naszym wieku nie wyobrazam sobie zebym miala teraz narzeczonego , za młoda jestem, wiaza sie z tym pewne ograniczenia a ja lubie byc niezalezna troche ( moze dlatego nie potrafie byc dlugo w zwiazku z facetem ), poki co chce korzysta troche z zycie [/QUOTE]Bo zawsze jak wychodzilam od niego to mialam ochote glowe w piasek schowac ![]() hm, wiesz, ja nie odczuwam potrzeby korzystania z zycia (zalezy tez o czym mówimy, ze by Cie ograniczył facet? czy to ze to mialby byc ten jeden do konca, a jeszcze nie chcesz sie decydowac na to?) mam kogos juz dlugo a mimo to, nie wyobrazam sobie byc czyjąkolwiek nazeczoną i mysle ze jestem zbyt mloda by moc podjąc decyzje o tym... bo zeby ja podjąc trzeba sie "dotrzeć". i jak dla mnie taka decyzja w tym wieku to troche hardkor, cos niepowaznego i nieprzemyslanego do końca. ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- widzę, że martyna i beata są ![]() no a ja tymczasem idę ![]() DOBRANOC kalafiorki
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-09-09 o 22:06 |
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
ja się z Wami już żegnam dziewczyny, jestem zmęczona. paapaa;*
ahaa Martyna ona była z Chin, ale raczej nie wysyłam, nie chce mi się w to bawić.
|
#2380 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie zbyt ciekawe mam zwiazku za soba, gdzie facet mnie mocno ograniczal ,stad moze moje podejscie.w ogole słuchajac kolezanek jak im chłopacy wszystkiego zabraniaja , to zastanawiam sie czy istnieja normalni faceci.decydowac sie nie chce teraz na zwiazek na cale zycie.uwazam podobnie ze najpierw trzeba sie dobrze poznac, a nie brac slub bo wypada albo bo jestem w ciazy, a pozniej tyle rozwodow. Dobranoc tez juz uciekam . do jutra
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-09-09 o 22:15 |
|
|
|
|
#2381 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czy ogólnie, na mieście. Przychodzi maj, czerwiec, upały - ludzie śmierdzą. ![]() U mnie on taki dobry nie jest, wszystko w głębokim tłuszczu. Oczywiście tylko jeden taki bar jest... U nas porządnie zawsze. A tą dziewczynę dzisiaj wychowawczyni z 10 minut wyzywała ![]() Cytat:
I wstawałam przed 7...Wczoraj też poszłam spać o 1 ![]() Cytat:
Cytat:
Ja mam cztery zalążki na linii dziąseł (grudzień - zdjęcie pantomograficzne) na razie nie chcą wychodzić ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14160636] w ogole kolezanka ( rok starsza ) pochwalila mi sie ze wczoraj oswiadczyl sie jej chłopak..... ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14160981]ja wlasnie boje sie dentysty ![]() a czemu bałas sie kiedys fryzjera ? ![]() powiedzilabym ze wrecz mega słitasnie. .sa juz para z cztery lata, z przerwami , w ogole jakis dziwny ich zwiazek, powroty i rozstania. myslałam ze on jest bynajmniej 2 lata starszy od nas. a tu sie okazało ze jest .... w naszym wieku nie wyobrazam sobie zebym miala teraz narzeczonego , za młoda jestem, wiaza sie z tym pewne ograniczenia a ja lubie byc niezalezna troche ( moze dlatego nie potrafie byc dlugo w zwiazku z facetem ), poki co chce korzysta troche z zycie [/QUOTE]Ja się cały czas boję fryzjera bo żaden nie rozumie moich wizji, jak mają wyglądać moje włosy ![]() Aż trochę za bardzo... ![]() Oglądałam z tatą mecz i siedzę sobie z laptopem przed telewizorem, a tata mi usnął w fotelu ![]() Ale trochę żal było na to patrzeć |
||||||
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak Wy, ale ja juz przez ta maturę nie mam na nic czasu, a bedzie gorzej. W ciagu dnia to prawie nie mam czasu na to zeby spokojnie posiedziec na tylku 15 minut, szczegolnie jak mam korki. Tylko sie ucze, ucze ucze i odrabiam prace domowe. Wieczorem jestem padnieta... teraz ide spa ci juz ledwo patrze na oczy a ciagle sie dzisiaj uczylam. Nie mam czasu zeby popisac ze znajomymi, zeby poogladac tv, na wizaz wpadam na 5 minut, a o wyjsciach nie ma mowy.
|
#2383 |
|
Rozeznanie
|
a mi dentystka powiedziała ze mam jakies zawiazki osemek ale marna szansa ze mi wyjda
na cale szczescie
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie nie widziałaś? ![]() Wepchły się...
|
|
|
|
|
#2385 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14160981]ja wlasnie boje sie dentysty
![]() a czemu bałas sie kiedys fryzjera ? [/quote] Nie boj sie! Chociaz ja wole isc do ginekologa na komplet badan lacznie z pobraniem krwi, usg na wszystkie mozliwe sposoby, wymazy, i niech mi jeszcze litanie o moim zdrowiu zapoda, niz na zdejmowanie kamienia. TZta mi na delegacje wywialo, znowu. I na urodziny tez moze mi go wywiac
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dentysty też nigdy się nie bałam...Przyjedzie, to się Nim nacieszysz
|
|
|
|
|
#2387 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w tamtym roku sprzedałam za 500 zł xD Kuuurna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Spooro ![]() Nie mogłaś tego normalnie napisać? Parę chwil zastanawiała się co tutaj jest napisane xDCytat:
Pomysł jest fajny My dziś z dziewczynami gadałyśmy i jest pomysł wiejskiego stylu - słoma, snopy siana ![]() Zboczuszek
|
|
|
#2388 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a moja rodzinka jeszcze się trzyma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
genialny podpis ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14160636] w ogole kolezanka ( rok starsza ) pochwalila mi sie ze wczoraj oswiadczyl sie jej chłopak..... a długo są ze sobą??? Cytat:
chyba idę spać dobranoc Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-09-09 o 22:47 |
|||||
|
|
|
#2389 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wy tak o studniowce, a u nas studniowki niet.
|
|
#2390 |
|
Konto usunięte
|
Moge się oficjalnie dołączyć?
![]() No wiec nazywam się Ola, mieszkam w Gdańsku. Zdaje pol, ang, matme podst, biologie rozszerzoną i dalej nie wiem. Waham się między chemia, a geo. Pewnie ostatecznie to drugie wybiore,bo w chemii mam masakryczne braki(nie wiem czy bede w stanie to nadrobic) Plus do tego moze rozszerzony angielski. Tematu na polski jeszcze nie wybralam. ![]() Dziwi mnie, to co tu niektórzy piszą. Ja w tym roku szkolnym praktycznie jeszcze nic nie zrobilam, nic nam prawie nie zadaja. Czuje sie troche jakbym wakacje miala. ![]() Do matury tez sie nie ucze, bo poki co mi sie nie chce. ![]() Co do studniówki,to wybrano nam jakąś salę(a mial byc hotel) Co do matmy, to polecam ten zbiór: http://www.allegro.pl/item737994023_...mat_tanio.html Napisałabym więcej, ale mi spacja nie działa i musze sie wspomagac klawiaturą ekranową, a tak ciezko idzie. |
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
Melisskę wypiłam i idę spać
![]() Dobranoc, Kiełbasy Podwawelskie ![]() P.S. Nie wiem czy jutro tu wpadnę, bo będę A jak tu wejdę na chwilę to wiadomo co będzie xD
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
![]() ![]() Nie odzywam się,bo sama narazie borykam się z maturą.Powli wybieram tamt na ustny polski,ale co z resztą to nie mam zielonego pojęcia.Ani nie wiem co zdawać,ani jakei studia,nic!.Mam nadzieję,że tu coś mnie zainspiruję.Obiecuję się częściej odzywać.Teraz muszę wszystko nadrobić ![]() A może Wy wiecie,czy na zarządzanie można zdawać Wos?? Trzymajcie się i powodzenia w cięzkiej drodze maturzystki ![]()
|
|
#2393 | |||
|
Raczkowanie
|
Eeeeee myślałam, że po dniu nieobecności będzie ok 10 stron do nadrabiania, a tu tylko 4
![]() Cytat:
Szynka brzmi całkiem luksusowo w porównaniu z boczkiem albo parówkamiCytat:
Gdybym tylko czuła się na siłach ![]() Wykorzystanie homoseksualizmu jest bardzo fajnym pomysłem Pasztet sojowy Jest taki?![]() Też się miałam o to pytać Ale że odpowiedź już padła... spodobało mi sie to![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14160636]to szczerze wspolczuje. w ogole to mam wizyte u dentysty w piatek a ja tak nie lubieeee tam chodzic.w ogole kolezanka ( rok starsza ) pochwalila mi sie ze wczoraj oswiadczyl sie jej chłopak..... fajnie mieć narzeczonego w wieku 19 lat ![]() --------- U mnie na biol zaczyna się juz wyrywkowe pytanie z tematów z I i II kl Ciekawie sie robi...Troche zgłodniałam ale kapa jeść o tej porze
Od października studia - zaczynam nowy etap w życiu Poza tym dbam o siebie ![]() kod rabatowy na e-torebkę 40219d53 Edytowane przez maaril Czas edycji: 2009-09-09 o 23:14 |
|||
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zależy od uczelni z tym zarządzaniem
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nic konkretnie nie myslałam.ogólnie mówiąc gubie się w tym wszytskim i tyle.Nie wiem jak ja zdam tę maturę
.Teraz będę Was czytać i się uczyć od mistrzyń![]()
|
|
#2396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mojemu koledze rok temu rodzice kupili za 600 zł, żeby się nauczył jeździć...
teraz już zdał, ale nie jeździ nim, "bo obciach trochę i do szkoły to bym z pół godziny jechał [ma z 15 km]" ![]() Cytat:
![]() W pakiecie nie chcę mi chodzi tylko strach przed dentystą <->przed ginekologiem ![]() Faceci chyba już tak mają ![]() )Cytat:
![]() Muszę Tżta pilnować, żeby się angielskiego uczył, słówek... Idę, chociaż wstanę sobie o 9 ![]() Kolorowych |
||
|
|
|
#2397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry, Przysmaki Śniadaniowe
![]() Cytat:
Oł Nieźle .Co tam, ja kiedyś jadłam kanapki z pasztetem o 23 Cytat:
Mój brat jak jeździł Na tym, że zamiast uczyć się będę tu z Wami siedziała ![]() Nie dam się i nie włączę kompa po powrocie, a jak się złamię to jestem Ciotą w negatywnym sensie xD No to już wiadomo, że nie wejdę --------------- Miłego dnia i do jutra, Salcesony ;*
|
|
|
#2398 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale nie lubie odgłosu tych wszystkich wierteł i w ogole a do ginekologa tez jakos sie ne moge wybrac ![]() hmm jakies 4 lata , z przerwami jakos. zalezy od uczelni., Cytat:
w moim miescie jezdzi maluch, ktory na masce w przodzie ma jakis batmana czy cos to zobaczymy do jutra ![]() ------ czesc Doli dzien dobry ![]() mam dzisiaj na 10 , ah zyc nie umierac .cztery lekcje i potem jedziemy do kwiaciarni zastapic w pracy mame przyjaciolki , takze bede pozno ![]() milego dnia Dziunie
|
||
|
|
|
#2399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi już 8 powyrastały oczywiście nie tak do końca, ale coś tam widać. I na początku też przygryzałam itd, ale niby przeszło. Oj chyba będe musiała przejść się do dentysty.A dzisiaj mam takie masakryczne zakwasy po wczorajszym w-fie Boli mnie prawie wszystko Tak to jest jak całe wakacje człowiek leży brzuchem do góry![]() Popołudniu może porozwiązuję sobie jakieś testy z geografii ale wieczorem na pewno do Was zajrzę dziewczęta ![]() Tylko nie naróbcie kilkadziesiąt stron
Edytowane przez wibovit Czas edycji: 2009-09-10 o 08:03 |
|
|
|
|
#2400 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję [1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;14162008]Moge się oficjalnie dołączyć? ![]() No wiec nazywam się Ola, mieszkam w Gdańsku. [/QUOTE] Cześć Ola --- Hej hej ![]() Na szczęście mam dziś więcej luzu. I już prawie weekend Muszę się wziąć za czytanie lektur, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

ja bym zwątpiła i zostawiła to

a ja tak nie lubieeee tam chodzic.
( moze dlatego nie potrafie byc dlugo w zwiazku z facetem ), poki co chce korzysta troche z zycie

bo żaden nie rozumie moich wizji, jak mają wyglądać moje włosy 

Ale za to mam satysfakcję, że w końcu doszłam o co biega
), że tak na prawde kazdy temat coś w sobie ma, trzeba wybrać coś o czym nam mówiloby się dobrze, co nas jakoś interesuje w pewnym sensie. I dlatego też w sumie każdy temat, który podajecie mi się podoba, bo na każdy z nich można coś ciekawego wynaleźć