![]() |
#1 |
BAN stały
|
Chanel Brązer Lato 2009 i Sparkling Dentelle na Dior 5-tki 859
Szukam paletki Dior Iridescent Eyeshadows 859 Graphic Lights
Kolekcja lato 2009 czyli przespałam ![]() Za paletkę mogę oddać Chanel Soleil Tan de Soleil 4 Facettes Bronzing Powder 14 gram. Użyty 4 razy. Pędzelek nie był używany ani razu, mam swój który prawdę mówiąc wolę ![]() Givenchy Prisme Libre Sparkling Dentelle z wymianki z Soso. Pryzmy maja nieużywaną gąbeczkę i kartonik. Daja efekt srebrzystej poświaty, co mam nadzieję pokazałam na ręku ![]() 20g, użyte 2 razy Wklejam zdjęcia i zdjęcie poszukiwanej paletki. A nuż ktos zechce się z nią rozstać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel Brązer Lato 2009 i Sparkling Dentelle na Dior 5-tki 859
Droga Pani... coz to za cuuuda
![]() ![]() ![]() Z serii iridescent posiadam 409 tropical light.. moge oddac tez piateczki 390 mystic jade.. puderek dior girly blossom 003 rozswietlacz diorglam 001 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale ja go mogę oddać tylko za te cienie i ciężko sie z nim rozstać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() http://www.lumiere.pl/product_info.p...owosc_!!!.html Na siłę tez ich się nie pozbywam, bo myślałam o innej paletce w zamian.. Daj znać ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-09-08 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
a innocenta muglera za brązer chanela by Cię interesował?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Niestety nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kkknnn;14148824]Pink May to limitowanka z Wisony 2008?
![]() ![]() Dokładnie tak, wiosna 2008. ![]() ![]() ![]() =DIOR 5 Couleurs Iridescent Eyeshadow -paletka cieni do powiek, odcień 909 Pink May, kod 7M01, zużycie niewielkie, widoczne na focie, niewielkie..najwięcej odcień z lwej górnej strony. Widoczne wytłoczenia i firmowy napis. Mam pokrowiec. http://www.lumiere.pl/product_info.p...owosc_!! !.html ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Jabyś się zdecydowała, to tylko ..kurczę..mogłabym zamienić na inne cienie, bardzo chciałabym na Givenchy albo Guerlain ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-09-09 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
[QUOTE=tompola;14154345]
Cytat:
Widziałam swatch Graphic i makijaż z Pink May...troszkę jednak jaśniejsze są ![]() Dziewczyny- szukam jeszcze Electric Light też Dior lato '09 Jeśli któraś z Was zechcialaby je pożegnać mogę poszukać innych rzeczy na wymianę ![]() wklejam poszukiwaną paletkę nr 2... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ach, ok rozumiem..
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=kkknnn;14160066]O Rosebud
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- jasne, zastanów się, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
witaj, co prawda nie mam Twoich poszukiwanych cieni ale może coś u mnie wypatrzysz za chanelka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Kkknnn... znowu cos znalazlam, moze Cie zainteresuje
![]() Roz Diora 004 tropical orchids.. uwielbiam ale zrobilam zapas i mam 2 wiec jeden moge oddac... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wiesz...one mi się podobają. Jakie kolory Ty lubisz tych cieni?
![]() Witaj serdecznie ![]() ![]() ![]() Jednakże ja bardzo lubię testować rózności i jestem zawsze otwarta na propozycje innych paletek ![]() ![]() Jakbys miała coś z grafitu, brązu, zieleni, tez różu(bo nie będę mieć nic z rózu, jak te oddam)- Givenchy lub Guerlain ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-09-10 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Witaj serdecznie
![]() ![]() ![]() Jednakże ja bardzo lubię testować rózności i jestem zawsze otwarta na propozycje innych paletek ![]() ![]() Jakbys miała coś z grafitu, brązu, zieleni, tez różu(bo nie będę mieć nic z rózu, jak te oddam)- Givenchy lub Guerlain ![]() Mam Chanel Les 4 Ombres Mystic Eyes- brązy, róż (wstawie zdjęcie tylko wieczorkiem) Moich guerlainowych cieni się pozbyłam wściekła na ich napigmentowanie raczej jego niedostatek. Teraz zakochałam się w Diorze Iridescent. btw. wymienianie się jest jak narkotyk.... ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
Kochana kolorki boskie...gdyby to jeszcze były cienie ![]() Poluję na paletkę, ale wiesz co ma wisieć nie utonie. Róż Chanel na Ciebie czekał- może przeznaczenie i tym razem zadziała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tymczasem mykam porozmawiac ze wszechswiatem by sprowadzil chanelka do mych raczek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Wiecie tak jeszcze myślę, że marzyłam też o paletce Lancome Irreverent Madame... też już nie do dostania. Za nią mogę też szukać innych rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Te paletke lancome mozesz miec ode mnie...nowiusienka nawet nie zdazylam sie nia maznac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Mam Chanel Les 4 Ombres Mystic Eyes- brązy, róż (wstawie zdjęcie tylko wieczorkiem)
Moich guerlainowych cieni się pozbyłam wściekła na ich napigmentowanie raczej jego niedostatek. Teraz zakochałam się w Diorze Iridescent. btw. wymienianie się jest jak narkotyk.... ![]() ![]() Do rzeczy...kurczę na Chanelki to mnie nie skusisz, miałam Chanel Les 4 Ombres Eye Makeup - No. 74 Nymphea i były dla mnie za delikatne, mało kryjące.. Jeśli masz cos jeszcze w swoich zasobach na oddanie- to pisz śmiało. ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-09-10 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
mój biedny diorek nie dał rady
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Się szuka ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
No ja pożądan Twojego Diorka, tylko u mnie brązujących rzeczy ...na lekarstwo bo jestem misjonarką bladości na MM
![]() teraz już wiem, ![]() ja tez bladość lubie (na zdjęciu widać ![]() no zawsze chętna jestem na jakieś 5 diora, zapach póki co dior czeka na adopcje pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja tez bladość lubie (na zdjęciu widać ![]() no zawsze chętna jestem na jakieś 5 diora, zapach póki co dior czeka na adopcje pozdrawiam[/QUOTE] Ten róż to cudo, właśnie by pasował do bladości.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() aaa, gapa ze mnie, mystic eyes mi się jeszcze podobają więc jeżeli byś za nie chciała diora to ja jestem za daj znać |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.