|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3092 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
![]() ![]() Dziękować.. Pyycha ![]() ![]() a właśnie..Domi jak racuszki?? Wyszły. Na pewno smakowały ![]() ![]() Właśnie przeczytałam.. jakaś dziewczyna opisała pewną sytuację ![]() 'brat cioteczny Kacper (4 latka) nie odstepuje mnie na krok. Ide do lazienki, on oczywiscie za mną ;p Ja: Moglbys wyjsc na chwilke? Kacper (z oburzeniem w glosie ![]() J: chcialabym zrobic siku K: A ty mas siusiaka? J (smiech): Nie, bo ja jestem dziwczynka K: (z przerazieniem) NIE MAS?! A ja mam! <i w tym momencie zdejmuje spodenki> Ja nie moglam sie powstrzymac, smieje sie, ale mu mowie ze tak nie ladnie i ze nie wolno tak pokazywac. On wychodzi z lazienki do pokoju gdzie siedzi cala rodzinka i pokazuje siusiaka wszystkim. W koncu (gdy juz mu wszyscy kazali sie ubrac) po chwili zamyslenia Kacper mowi: - A moj tata ma taaaaakiego duzego siusiaka! (i rozklada ramiona) wszyscy w smiech, nagle wchodzi jego tato a Kacper: -Tato pokaz wsystkim siusiaka! ![]() ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-09-09 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3094 |
Zakorzenienie
|
Oj dzieci to są bardzo zabawne..czasem taki numer odstawią, albo w taką rozmowę się wdadzą, że idzie boki zrywać
![]() Dobranoc wszystkim ![]() ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-09-09 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
BAN stały
|
![]() ![]() Milam odpisac ale posta miw cielo calego... ![]() ![]() wiec to co pamietam Zanka-Gratli dla Filipka.... ![]() ![]() Blondi-buty fajne ale wole te balerinki,osobiscie..,:eh em: Zanka i Zuzia-ja myslam ze wy macie wiecej lat..... ![]() A u mnie...to dzis dzien dosc dziwny iw sumie zaskakujacy.... ![]() ![]() po pierwsze bylam u Gabrysi fajnie bylo.....nie marudzila spala cale 3h ![]() po 2 juz bym nie żyła bo sie zagapilam i wpadlabym pod tramwaj jak jechlam na spacerek na rowerze... ![]() ![]() ![]() a po 3 rozmawailam znow z P. dzisiaj....z 30 minut... ![]() ![]() ![]() a po 4 ostanie to odezwal sie jeszcze jeden koles G.i cche sie spotkac...A ja sam nie wiem czy chce.... ![]() buzka ![]() Ps; ale dziewczynki dzis sie rozpisaly na cale 3 strony od wczoraj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3098 |
Zakorzenienie
|
opowiadanie o siusiaku powaliło mnie i mojego męża na łopatki
![]() ![]() ![]() dobranoc lejdiski ![]()
#3099 |
Zakorzenienie
|
my z Zuzią jesteśmy jeszcze siksy hahaha
![]()
#3100 |
Zakorzenienie
|
Uważaj na siebie
![]() A co do chłopaka.. jeśli z P. Ci się fajnie rozmawia.. i Cię widocznie zainteresował to może z nim warto się spotkać.. ![]()
#3101 | |
BAN stały
|
heheheh
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- ide lulu Dobranocka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
Aha.. rozumiem
![]() Więc powodzenia w poznawaniu ![]() p.s.; jeszcze raz dobranoc ![]()
#3104 |
BAN stały
|
no ba
![]() ![]() No wiesz ![]() ![]() najlepszy tekst mojej mamy w sądzie: to już do końca życia bedziesz rozwódką, a ja na to mamo, dopóki nie wyjdę za mąż ![]() a moja mama na to: ano tak ![]() i z M żartowaliśmy że zdążyłam być już mężatką, a teraz jestem rozwiedziona,mam dopiero 23 lata i najśmieszniejsze jest to że na tyle nie wyglądam. Oglądałam własnie Ciekawy przypadek Benjamina Buttona... niezwykly i poruszający film, aż się popłakałam. Znowu tęsknię strasznie za M. ktoś powiedział kiedys że tęsknota gorsza od sraczki i to prawda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Vcelka, mam złą wiadomość ![]() ![]() No a oprócz tego film przypominał mi "Zły zakręt" (te pułapki), "teksanska masakre" i ten dom oszklony tez skojarzyl mi sie z jednym filmem ("Domek w górach bodajże). A ostatnio ogladalismy z Tz "Wrota do piekieł"-->całkiem fajny film, choć troche taki pod te japońskie. Mam ścianiete jeszcze "Kac Vegas"- zobaczymy jakie Zanka ma wyczucie smaku ![]() Zuzia oby sie udalo anulowac ten koscielny slub, trzymam kciuki, tylko bez sensu, ze to tak dlugo trwa... Eluska a racuszki wyszły nawet dobre, tzn. o dziwo jak racuchy. Oczywiście piersza patelnia mi nei wyszla, wszytsko sie rozlalo i jak chcialam przewrocic rozwalilo. Wiec dodalalm duzo wiecej maki i proszku do pieczenia (bo za pierwszym razem zapomnialam) i potem jzu mi zaczeły wychodzic ![]() ![]() ![]() Motylicaja nie powinnas miec oporów, ze piszesz z tyloma. Z zadnym nei chodzisz nie jestes związana, więc nie masz się czym przejmować. Teraz masz tylu kandydatow- a nóż któryś okaże sie fajny Ja 3 lata temu jak poznalam mojego Tz tez pisalam z kilkoma chlopakami naraz. A najsmieszniejsze jest to, ze nawet mialam rande dzien po dniu z innym i jeszcze moj były znow chcial wrocic. Wtedy to mialam powodzenie, ale kiedy to bylo ![]() ![]() Ala ja widzialam Twoje focie na facebooku z Pragi i z wieczora panienskiego.Ale z panienskiego na zadnym zdjecu Cie nie ma ![]() ![]() Ala a co z ta praca lektora?udzielasz w ogole korepetycji juz?czy dopiero pozniej jak bedzie półrocze albo matury dzieci przychodza się uczyc?:P a w pracy sytuacji wspoczluje, trzymaj sie tam jakos ![]() Co do smarowania sie balsamem to ja sie smaruje oliwką od kwietnia codziennie, moze z raz albo dwa razy zapomnialam. A teraz jej daje wiecej, bo mam sucha skróe, mam wrazenie, ze mi sie naciaga a ja coraz grubsza jestem... Blondi co do butów to ja uwielniam taki styl: Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-10 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3106 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Lejdiski
![]() ![]() Ala, dobrze zrozumiałam że ty fililożką też jesteś?? Domi, mnie się też podobają takie butki tylko nie na mnie bo wydaje mi się że smiesznie w takich wyglądam
#3107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to fajnie ![]() ja zrobiłam sobie kawke więc mozesz mi towarzyszyc ![]() i nastawilam pranko...Czeka mnie sprzątanie łazienki-nie lubie tego robic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
Zakorzenienie
|
Domi a pstryknij fotki kuchni i łazienki, please
jak się wyprowadzimy to Wam pokażę zabytkową łazienkę i brzydką kuchnię jakie tam są Domi, Domi no pstryknij ![]()
#3109 |
Zakorzenienie
|
Domi, ja właśnie siadam z herbatką bo kawy za dużo nie piję, ale Ty pracowita dziewczyna jesteś, ja dopiero zdążyłam sie obudzić i zjeść śniadanie, też wypadałoby trochę posprzątać
#3110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej, myslalam, ze o to nie poprosisz ![]() ok, ale wysle Ci na maila-podaj mi na priva ![]() Cytat:
![]() oczywiscie kitow mi nawciskal, ze sam by takich dobrych nie zrobil... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Zakorzenienie
|
Domi - mnie też się takie buty podobają
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn cholewki?ja własnie lubie takie dopasowane cholewki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3113 |
Zakorzenienie
|
no właśnie ja też lubię a np te pierwsze czarne buty to jej ewidentnie od łydki odstają...o to mi chodziło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3114 |
BAN stały
|
Witam.. ja zaraz do pracy a potem jadę po zmywarkę i zlew do kuchni.
butki nie w moim stylu ale ładniutkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3116 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3118 |
Zakorzenienie
|
mi sie podobaja bardziej te pierwsze, ale one maja wade ta, że jak sie za bardzo gaz wlaczy to uchwyty sie przepalaja i smierdzi ![]() wiec te drugie lepsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a w tych całych srebrnych rączka się nie nagrzewa niby a tego się bałam po co mi droższe garnki takie są spoko jak się nie ma co się lubi, to się lubi co sie ma w tej sytuacji muszę kupić najtańsze a nie takie jakie mi się marzą
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.