Przedluzanie wlosów-czescIII wątek zbiorczy - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Pokaż wyniki sondy: Co myślisz o przedłużeniu włosów [?]
super . ! 475 61,29%
nie mam na ten temat zdania. 40 5,16%
wolę zapuścić swoje. 160 20,65%
wygląda to nienaturalnie. [!] 100 12,90%
Głosujący: 775. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-08, 21:04   #3811
moniaa1721
Raczkowanie

GG do moniaa1721
Dot.: Przedluzanie wlosów-czescIII wątek zbiorczy

Morell włosy które masz zamiar kupić na pewno bedą dłuzsze od Twoich,zresztą możesz sobie zmierzyć z tyłu głowy centymetrem mniej wiecej od potylicy na dół 55 cm i zobaczysz dokąd bedą Ci sięgać, po za tym kupowałam juz u Sandritki , po 2-3tyg czestego noszenia włoski sie rozdwajają
moniaa1721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 21:54   #3812
LaBombaa
Rozeznanie

Ja jakbym miala kupowac jeszcze raz to wolalabym proste i zrobic z nich lekko pofalowane. Bo w sumie jak juz dostalam te wloski to byly troszke gdzieniegdzie skoltunione i nie moglam rozczesac, a proste duzo latwiej sie czesze.
Jutro lub pojutrze potne wlosy i moze bardziej poprostuje i wkleje fotke.

Przedwczoraj farbowalam wlosy bo juz mi ciemny braz zszedl i zostal mi jakis rudy braz, wiec wzielam ta sama farbe kupilam i wyszedl mi calkiem inny niz ciemny braz :/ jakistaki popielatybardziej z przeblyskami rudego..wiec zas nie bede chodzic w rozpuszczonych, ale przynajmniej krotsze to i lżejsze do kuca.

Dzis juz jestem padnieta bo dopiero co wrocilam z pracy.
Stary 2009-09-08, 21:55   #3813
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Moje clipy naturalne tez sa lekko porozdwajane, moze to faktycznie sa naturalne, bo w sumie to nie bylam pewna.
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 09:28   #3814
Caramella
Wtajemniczenie

ja mam od Sandritki i mam kilka porozdwajanych ale jestem bardzo zadowolona, mam je ponad miesiac i sa super dalej, troche sie je zle kreci prostownica bo sie na nich dziwnie jakby `haczy`
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 09:30   #3815
morell
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniaa1721 Pokaż wiadomość
Morell włosy które masz zamiar kupić na pewno bedą dłuzsze od Twoich,zresztą możesz sobie zmierzyć z tyłu głowy centymetrem mniej wiecej od potylicy na dół 55 cm i zobaczysz dokąd bedą Ci sięgać, po za tym kupowałam juz u Sandritki , po 2-3tyg czestego noszenia włoski sie rozdwajają
Z jednej strony to teraz boję się że się zawiodę na tych włosach, ale z drugiej i tak nie mogę doczekać się ich^^ nie ma to jak na własnej skórze przekonać się co do jakości. Jak na razie staram się myśleć optymistycznie co do nich:P a jeżeli końcówki będą od początki nie najlepsze to może bardziej będą zlewały się z moim zniszczonymi końcówkami^^ poza tym końcówki najwyżej podetnę
Stary 2009-09-09, 09:36   #3816
Caramella
Wtajemniczenie

morell, inne dziewczyny narzekaja na te wlosy a ja jestem jak na razie zadowolona moze wynika to z tego ze to moje pierwsze wlosy? zobaczymy jak tobie beda sie podobac wklej zdjecia jak dojda
who we wish we could be
who we want to be with

Stary 2009-09-09, 11:36   #3817
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

edytka87 te wlosy sa fajne i tak geste ze wlasnie mozna tylko z 2 tasmami spokojnie chodzic (tez bym chyba oszalala z cala glowa zaklipsowana !! ) niestety jest ciezko znalesc wlosy tak geste jak ma Victoria , ja chce teraz naturalne sprobowac dlatego zamowilam tasme i sama bede ja szyc , zrobie taka gestosc jak mam te synetyczne , wtedy bedzie perfekcyjnie , synetyki za ta cene sa swietnym wyborem ale niestety maja tez wady .. zbijaja sie i trzeba je czesac co jakis czas ale nie ma tragedii , ja jestem z nich zadowolona
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 11:51   #3818
edytka8787
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
edytka87 te wlosy sa fajne i tak geste ze wlasnie mozna tylko z 2 tasmami spokojnie chodzic (tez bym chyba oszalala z cala glowa zaklipsowana !! ) niestety jest ciezko znalesc wlosy tak geste jak ma Victoria , ja chce teraz naturalne sprobowac dlatego zamowilam tasme i sama bede ja szyc , zrobie taka gestosc jak mam te synetyczne , wtedy bedzie perfekcyjnie , synetyki za ta cene sa swietnym wyborem ale niestety maja tez wady .. zbijaja sie i trzeba je czesac co jakis czas ale nie ma tragedii , ja jestem z nich zadowolona
Rozumiem , a jak zrobilas takie sliczne fale? Lokowka , czy Papilotki , walki czy jeszcze cos innego? Az sie napatrzec na te wloski Twoje nie moge
A swoje naturalne wloski jakiej masz dlugosci? A duzo dalas za ta tasme naturalna co teraz zamowilas? Rozumiem , ze sobie wyliczylas ,zeby miec tyle wloskow co te poprzednie 2 tasmy syntetyczne tak? Przepraszam za ilosc pytan
Stary 2009-09-09, 11:59   #3819
LaBombaa
Rozeznanie

Oto wlosy (Victoria Hair 65cm falowane) przed i po wyprostowaniu jako takim (nie chcialam super prostych bo moje sa jednak takie falowane).
Stary 2009-09-09, 12:44   #3820
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

edytka dziekuje a wiec tak pokrecilam je lokowka , ta grubsza koncowka do wiekszych lokow , te male poskrecane smiesznie wygladaja na dlugich wlosach (i uwaga na lokowki !! moja wczesniejsza to byl calkiem szajs .. jak zrobilam loka to wyszedl jakis brzydki polamany upalony , dlatego kupilam nowy sprzet ) wlosy mozna prostowac i krecic bez zadnych problemow .. raz na 10 dni trzeba zamoczyc w cocolino, wtedy robia sie mieciutkie , pachnace i sie tak nie sklejaja .. moje naturalne sa za ramiona , krotsze z przodu z grzywka na bok , dlugosc nie jest zla , problem w tym ze jest ich malo , zniszczylam wlosy przedluzajac na keratyne niestety
nowa tasma ma 110-120 cm na 100 gram 45 cm wlosow , mam zamiar ja podowjnie zszyc .. powinno wtedy jeszcze zostac troche tasmy , zaplacialm za nia 205 zl wraz z wysylka , na all w zadnym standardowym zestawie wlosow naturalnych nie ma tak gestych tasm , wszystko rzadkie wlosy ..
co do zestawu synt .. kolor w starych tasmach po 2-3 miesiacach zszarzal a wlosy robia sie sztywne , dlatego wyjelam nowe clipy .. pewnie za jakis czas zrobia sie takie same , dlatego juz teraz inwestuje ,tym razem w naturaly
jak wlosy dojda to na pewno wkleje zdjecia
mam nadzieje ze ci pomoglam

Edytowane przez ooodeta
Czas edycji: 2009-09-09 o 12:49
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 13:17   #3821
morell
Rozeznanie

dostałam moje włoski nie wiem czy dobrze je przypiełam (pierwszy raz to robiłam) ale wydaje i się że jest ok wrzucam zdjęcia troszkę mogłoby być ich więcej ale nie narzekam
bardzo mi się podobają, lae wydaje mi się że odznaczają się trochę od moich...więc proszę o obiektywną ocenę:P
Stary 2009-09-09, 13:23   #3822
moniaa1721
Raczkowanie

GG do moniaa1721

Cytat:
Napisane przez Caramella Pokaż wiadomość
morell, inne dziewczyny narzekaja na te wlosy a ja jestem jak na razie zadowolona moze wynika to z tego ze to moje pierwsze wlosy? zobaczymy jak tobie beda sie podobac wklej zdjecia jak dojda
nie narzekam na te włoski bo są dobre tylko ze cieńkie, ogolnie od Sandritki to juz wiele razy zamawiałam i zawsze bylam zadowolona, ale chcialabym trafić na takie same wlosy tylko aby byly grubsze, poniewaz po dluzszym uzywaniu prostownicy sie wykruszaja, ogolnie nie mam do tych wloskow zastrzeżeń, i po umyciu ładnie naturalnie sie falują

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez morell Pokaż wiadomość
dostałam moje włoski nie wiem czy dobrze je przypiełam (pierwszy raz to robiłam) ale wydaje i się że jest ok wrzucam zdjęcia troszkę mogłoby być ich więcej ale nie narzekam
bardzo mi się podobają, lae wydaje mi się że odznaczają się trochę od moich...więc proszę o obiektywną ocenę:P
Super w nich wygladasz i nie ma wielkiej różnicy, tylko na tym pierwszym zdjeciu gdzie masz spiete włosy zauwazylam inny odcień ,ale ogolnie ładnie się zlewają z Twoimi naturalnymi
Napisz po miesiacu czasu jak Ci służą te włoski od Sandritki
Stary 2009-09-09, 14:15   #3823
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Nie moglam sie dopatrzec gdzie sie Twoje włoski konczą, ale jednak zobaczyłam tą granicę na przedostatnim zdjeciu, a przynajmniej mi sie tak wydaje. Czy swoje włosy masz za ramiona?
A tak super wygladaja, nie widac roznicy i kolor swietnie dobrany.Czy Ty je w ogole rozczesalas? Troche na koncach sa posklejane. Ja tak mialam wlasnie jak ich nie rozczesalam
(pierwsze zdjecia, ktore wstawilam wczesniej).

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Moniaaa czy Ty masz moze jeszcze te swoje clipy od Sandritki? Jesli tak to moze bys wstawila fotki jak one wygladaja po takim czasie noszenia , jesli dobrze pamietam dwoch miesiecy, tak?
Stary 2009-09-09, 14:17   #3824
morell
Rozeznanie

rozczesałam je:P moze tak wygladaja bo sa troche rzadkie. Moje włosy tez sa takie "strąkowate" ale zupełnie nie wiem czemu. Mimo to podoba mi się efekt, są nawet dłuższe niż sobie wyobrażałam
Pati moje włosy są takiej długości jak w załączniku

Edytowane przez morell
Czas edycji: 2009-09-09 o 14:21
morell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 15:07   #3825
Caramella
Wtajemniczenie

morell, ładnie to jest brąz czy jasny brąz? bo wygladaja jak moje, a ja mam braz
who we wish we could be
who we want to be with

Stary 2009-09-09, 15:20   #3826
morell
Rozeznanie

to ten sam kolor co Twoj Caramella:P zrezygnowałam jednak z rozjaśniania, może kiedy indziej
Stary 2009-09-09, 17:18   #3827
moniaa1721
Raczkowanie

GG do moniaa1721

Patii jakieś juz 2miesiace non stop nosze i troszke siankowate się robia, ale po odzywce są w lepszym stanie, wstawiam jedno foto<nie smiać się:P>
Stary 2009-09-09, 21:10   #3828
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Napisane przez moniaa1721 Pokaż wiadomość
Patii jakieś juz 2miesiace non stop nosze i troszke siankowate się robia, ale po odzywce są w lepszym stanie, wstawiam jedno foto<nie smiać się:P>
Masz racje, troszeczke siankowate, ale nie duzo, mozna nosic, wygladaja naturalnie.Nie widac w ogole, ze to clipy
A tak w nawiasie -kolejna ladna dziewczyna na wizazu.

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
rozczesałam je:P moze tak wygladaja bo sa troche rzadkie. Moje włosy tez sa takie "strąkowate" ale zupełnie nie wiem czemu. Mimo to podoba mi się efekt, są nawet dłuższe niż sobie wyobrażałam
Pati moje włosy są takiej długości jak w załączniku
Przez to, ze sa troszeczke jak to nazwałas "strakowate" nie widac, laczenia clipow-zlewaja sie Twoje z doczepionymi.
Bo to juz zle by wygladalo, jak bys miala rowniutkie.
Stary 2009-09-09, 23:57   #3829
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka

Kupiłam włosy na clipy Hairdo Jeszcze paczka nie przyszła ale myślę, że powinnam być zadowolona. Nie żebym narzekała na swoje stare klipy ale jednak na te 7 części w moim zestawie muszę poświęcić troszkę czasu a nie zawsze go mam
Kupiłam też włosy "kucyk", świetny jest! Jutro zrobię zdjęcia to się pochwalę. Za grosze też udało mi się wylicytować perukę Koleżanka będzie robiła mi sesję zdjęciową więc chciałam odrobinę urozmaicenia, z domu jednak bym w niej nie wyszła

Pierwsze zdjęcie jak wyglądają włoski Hairdo a drugie w peruce Wybaczcie, że nie uczesana ale szybciutko ją tylko przymierzyłam żeby zdjęcie cyknąć.

Edytowane przez kuseczka
Czas edycji: 2009-09-10 o 00:01
kuseczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 09:40   #3830
morell
Rozeznanie

te włoski hair-do to te od jessici simpson? bo widziałam podobne na y-t :P nawet fajne są, chociaż mi się wydaje że bardzo ciężkie:P
Stary 2009-09-10, 10:41   #3831
moniaa1721
Raczkowanie

GG do moniaa1721
Smile Dot.: Przedluzanie wlosów-czescIII wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez kuseczka Pokaż wiadomość
Kupiłam włosy na clipy Hairdo Jeszcze paczka nie przyszła ale myślę, że powinnam być zadowolona. Nie żebym narzekała na swoje stare klipy ale jednak na te 7 części w moim zestawie muszę poświęcić troszkę czasu a nie zawsze go mam
Kupiłam też włosy "kucyk", świetny jest! Jutro zrobię zdjęcia to się pochwalę. Za grosze też udało mi się wylicytować perukę Koleżanka będzie robiła mi sesję zdjęciową więc chciałam odrobinę urozmaicenia, z domu jednak bym w niej nie wyszła

Pierwsze zdjęcie jak wyglądają włoski Hairdo a drugie w peruce Wybaczcie, że nie uczesana ale szybciutko ją tylko przymierzyłam żeby zdjęcie cyknąć.
kuseczka ile zaplacilas za hairDo ? Tez myślałam aby je kupić(w mango 299.00)
Jak juz je bedziesz miala to napisz czy nie obciazaja wlosów i czy wygladają rzeczywiscei na tak naturalne jak opisują sprzedawcy
Stary 2009-09-10, 11:35   #3832
lejla601
Przyczajenie

kupilam wlosy pod microring w niemieckim sklepie sa to indyjskie i naprawde robia wrazenie sa miekkie i lsniace.dzis sciagam moje europejskie i zakladam te.zobaczymy jak to bedzie.
lejla601 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 12:08   #3833
morell
Rozeznanie

chyba dokupię sobie jeszcze dwa pasemka na boki, bo trochę z przodu malutko... Mogę dokupić pasemka syntetyczne jakiejśc lepzej jakości? czy za bardzo będą się "kłócić " z naturalnymi?
Stary 2009-09-10, 12:13   #3834
moniaa1721
Raczkowanie

GG do moniaa1721

Cytat:
Napisane przez lejla601 Pokaż wiadomość
kupilam wlosy pod microring w niemieckim sklepie sa to indyjskie i naprawde robia wrazenie sa miekkie i lsniace.dzis sciagam moje europejskie i zakladam te.zobaczymy jak to bedzie.
Wstaw fotki to ocenimy
Stary 2009-09-10, 12:18   #3835
LaBombaa
Rozeznanie

Tez jestem ciekawa tych HairDo od J.S

Uwielbiam ten filmik z hairdo http://www.youtube.com/watch?v=CcJ2ugc1qZs Pewnie widzialyscie.
Ona akurat ma naturalne, wygladaja na bardzo geste i ciezkie wiec warte swojej ceny..
Stary 2009-09-10, 12:27   #3836
moniaa1721
Raczkowanie

GG do moniaa1721

Cytat:
chyba dokupię sobie jeszcze dwa pasemka na boki, bo trochę z przodu malutko... Mogę dokupić pasemka syntetyczne jakiejśc lepzej jakości? czy za bardzo będą się "kłócić " z naturalnymi?
Syntetyczne będą się odróżniać od naturalnych tym ,ze bedą bardziej połyskliwe .
Hmm moja kolezanka kiedys dwa klipy kupowala tu : http://www.allegro.pl/item728295658_...lorow_emo.html

mówiła, że całkiem naturalnie wygladają i nie świeciły się jak sztuczne
Stary 2009-09-10, 13:34   #3837
morell
Rozeznanie

zamówiłam
zauważyłam tak na filmikach jak i na zdjęciach, że przedłużane włosy lepiej się "zlewają" gdy długość własnych włosków jest mniej więcej ro ramion. Chyba muszę swoje mocniej wycieniować żeby się tak ładnie złączyły. Czy to tylko moje złudzenie?:P

Dodaję zdjęcia w kucyku, dopóki nie przyjdą pasemka żeby włoski zagęścić będę tak się czesać.

Edytowane przez morell
Czas edycji: 2009-09-10 o 13:53
morell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 13:44   #3838
moniaa1721
Raczkowanie

GG do moniaa1721

Nie złudzenie tylko prawda, włosy cieniowane zawsze sie zlewaja z przedłuzonymi, gdybyś miała swoje włosy nie wycieniowane tylko wszystkie równo podciete, wówczas byłaby widoczna granica Twoich włoskow naturalnych z włosami przedłuzanymi
Stary 2009-09-10, 14:33   #3839
LaBombaa
Rozeznanie

Tak ciezko mi sie zabrac za ciecie wlosow, ze masakra.. bo wszystkich tasm nie zakladam i czasami roznie przypinam.. raz szersza i 4 male, raz dwie srednie i 2 male.. i nie wiem jak obciac ta najszersza i tak poszla juz raczej do kosza, bo jest mega splatana.. wiec chyba zaloze 1 srednia, druga troszke mniejsza i 4 male i bede na sobie ciac.. ciekawe jak wyjdzie czuje katastrofen, ale zabieram sie do pracy.

Tym bardziej ze swoje wlosy mam bardzo krotkie wiec te musze o ponad polowe sciac.. z 65cm :/
Stary 2009-09-10, 16:48   #3840
StokrotkaS
Raczkowanie

A ja z kolei mam inny nieco nietypowy chyba problem, bo pisałam wam już wcześniej o moim swędzeniu głowy po przedłużeniu włosów na microringi, no i mi to nie przeszlo nawet jak się zastosowałam do waszych wskazówek, no i co - no i się okazuje , że prawdopodobnie jestem uczulona na keratyne - czy wiecie co mogę jeszcze zrobic w takiej sytuacji ? Myślicie, że powinnam zdjąc te włosy i dac sobie spokój ? I kolejne pytanie: czy którejs z was udało się może kiedyś sprzedac włosy ,, lekko używane " ? Ja mam je zaledwie miesiąc i są bardzo zadbane, więc jak będę musiała je zdjąc na zawsze, to czy zwróci mi się chociaż trochę za nie ? Czekam na wasze porady moje drogie ) Pozdrawiam smutna i załamana tym faktem (((

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości