|
|
#1411 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
niedobra teściowa
|
|
|
#1412 |
|
Rozeznanie
|
Ech, tak jakoś, choróbsko, urlop, a teraz praca, duuużo pracy
.Ale myślę o Was ciepło .Może by jakieś spotkanie wykombinować? Wczoraj przyrysowałam bok auta, do tej pory wkurzam się na siebie W ogóle czuję się jakaś zdołowana, niedowartościowana. Na jutro wypisałam sobie urlop, fajnie. Zamierzam robić "porządki jesienne" i robić czystkę w mieszkaniu, graty won! Bojowy mam nastrój, nie ma co! |
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wielką nadzieję, że w paźdzerniku już się spotkamy
Po 3-cim będe wolna![]() Idę odkopać wątek w celach orientacyjnych
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli się nie szczepię nie ma mowy o 39 stopniowych gorączkach, mimo że od jesieni w pracy mam bardzo zimno, gdzieś drobny katar czy kaszel, ale nic poważnego. |
|
|
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na swinska grype tez bym sie chetnie zaszczepila tylko nie lape sie do grup ryzyka wyglada na to, ze bede musiala zajsc w ciaze, zeby dostac szczepionke
|
|
#1416 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Od kilku osób usłyszałam podobne rzeczy, więc to chyba nie zbiorowe urojenia
|
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tam w zimie i na jesień nie tyka żadne poważne choróbsko
Czasem jakiś stan podgorączkowy, katar. Zawsze bardziej jestem podatna na choroby latem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1418 |
|
To ja :)
|
A ja się szczepię co roku
I -tfu, tfu, choróbska mnie omijają szerokim łukiem.Mój bojowy nastrój trwa nadal. Poprzesadzałam wszystkie kwiatki w domu. Pojęcia nie mam, czy to dobra pora na taką działalność, ale już trudno. Kupiłam też Lotto -podatek od marzeń zapłacony, teraz trzeba poczarować, żeby się wygrać coś udało... I idę spuścić resztę pary na siłowni chyba.
|
#1419 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja co roku ze 4 przeziębienia przejść muszę,nie szczepię się,bo odpukać prawdziwej grypy jeszcze nie miałam.
A poza tym jest tyle odmian i mutacji,że i tak sensu nie widzę.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trza puscic nie ma co ![]() wiecie ile flachonow by za to bylo ? oczywiscie flachony to tylko dodatek do hacjendy w Hiszpanii i podrozy dookola swiata
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtedy to już hulaj duszą, nie ma ograniczeń że tylko x flakonów w miesiącu
|
|
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się ani razu na grypę nie szczepiłam, ale i ani raz w życiu na grypę nie chorowałam No, raz na żołądkową, ale to grypa tylko z nazwy. A od jesieni do wiosny muszę szczególnie na siebie uważać, bo zaliczam co roku po kilka przeziębień. Właściwie to mam kłopoty jedynie z gardłem (czasem też krtań) i zatokami, na nic innego nie choruję. I jak już się zaczyna coś dziać, to nie ma bata, nie powstrzymam tego. Próbowałam już metod aptecznych, jak i domowych. Więc teraz też nie wróżę sobie odpędzenia choroby. Rano tylko byłam taką optymistką, ale przeszło mi jak znowu zaczęła mnie boleć głowa (jakoś czwarty dzień z rzędu). A krąży coś, krąży. W każdej prawie klasie brakuje po kilkoro dzieci z powodu jakiejś gardłowej przypadłości.
|
|
#1424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez tu taka nuda, Krakow duzo lepszy chociaz trzeba przyznac, ze duzo sie ostatnio remontuje i nawet te Kielce zaczynaja wygladac jako tako, jakies takie ladniejsze sie robia...Ale rozrywki to tutaj marne, tyle tylko, ze chillout jak na wsi spokojne miasteczko i wszedzie mozna dac "z buta" ![]() w sumie to tez nie tesknie za jakimis fajerwerkami typu Wawa ale hacjenda wakacyjna w cieplych krajach by sie przydala za tego Lotka, ktorego dzisiaj zamierzam wygrac ![]() Cytat:
a ja za Mr Biga pomarzyc zawsze mozna ![]() kurcze jakie to zycie jest niesprawiedliwe
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2009-09-10 o 14:45 |
||
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
LouLou - ja ta czasem jeszcze wierzę, że jak się czegoś bardzo chce i pragnie, to można się zmotywować do działania i spełnić swoje marzenia. Teraz poleciałam tandetą, ale wierzę, że niektórym ludziom dzięki zaangażowaniu, pasji, chęciom, cholernie silnej woli to się czasem udaje. Autentycznie takich ludzi szczerze podziwiam i trochę im zazdroszczę
Nie zawsze, ale czasem się udaje. I wiem, że nie wystarczy chcieć. Trzeba działać. U mnie często kończy się na marzeniach, chęciach i chceniu. A z tym Bale'm to fakt trudne będzie. Bo chcę go za męża już teraz a nie jak będzie 60-tkę miał Co do niesprawiedliwości życia - ze wszystkich sił staram się tak nie uważać. Przeczytałam kiedyś mądre zdanie, że całe nasze nieszczęście bierze się z porównywania siebie do innych. I ja z tym codziennie walczę. Walczę, żeby "patrzeć siebie" jak to się potocznie mówi, a nie patrzeć jakie inni mają fajne "ogródki". Tzn. nie dotyczy to tylko rzeczy materialnych. A z rzeczami materialnymi też nie chodzi o to, że zazdroszczę komuś czegoś konkretnego, wypasionego. Nie zazdroszczę np. komuś, że ma wielkie, ładnie urządzone mieszkanie. "Zazdroszczę", że je w ogóle ma. Nie zazdroszczę, że był na Malediwach. "Zazdroszczę" zapału, chęci, pomysłu. Z drugiej strony - gdybym to ja miała możliwość takiego wyjazdu, nie wiem czy pojechałabym.I ja nawet nie wiem czy uczucie, które czuję jest zazdrością. Nie wiem jak je nazwać - zgorzknieniem? frustracją? Codziennie uczę się, walczę ze sobą, żeby tych uczuć w sobie nie mieć.;-)
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-10 o 15:03 |
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 ulic na krzyż w Kielcach znam, a Buska mam już dość, jest ładne, ładny mamy park ale nuuda okropna. Swoją drogą jakbyś była kiedyś w Busku to zapraszam na kawę . Chętnie porobię próbki od siebie. No jak wygram w tego totka to zostaniemy bliższymi sąsiadkami ![]() Tylko mnie dziś nie po drodze do kolektury. |
|
|
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
świetne
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Big Mama zawitała do Baru - otwierać szampana
|
|
|
#1429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swiete slowa, widze, ze jestes taka jak ja (high five ) nierealne marzenia to podstawa mojej egzystencji ale trzeba cos robic, malymi kroczkami i w koncu na bank sie wszystko uda )ja tez nikomu nie zazdroszcze rzeczy materialnych, niech sobie maja wypasione samochody i domy, wolno im, swoja droga uwazam, ze takie budowanie poczucia wlasnej wartosci na ilosci kasy i posiadanych rzeczy to pewnego rodzaju kalectwo jesli juz czegos zazdroszcze to relacji miedzyludzkich, emocji, milosci ale to dlatego, ze jestem na takim a nie innym etapie swojego zycia...rozpadl sie moj 6 letni zwiazek (praktycznie z dnia na dzien) a zawsze wierzylam, ze bedzie trwal wiecznie czuje sie tak jakby mi konczyny pourywalo i wyrwalo serce, ale widocznie to nie byl TEN mam powazny plan pozbierania sie Cytat:
trzeba bedzie pomyslec za jakis czas o jakims zlocie czarownic ze swietokrzyskiego widzialam tu kogos ze Skarzyska chyba,moze jak sie zalozy watek to sie wiecej osob ujawni... jak wygrasz w Totka to zapraszam do mnie naprzeciwko mnie sie ladniutki bloczek wybudowal, samo centrum
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
anastazjaaa 2 jest ze świętokrzyskiego jeśli dobrze kojarzę, gdzieś z północnej części województwa. Na gazecie ze świętokrzyskiego było kilka dziewczyn, ale tutaj niewiele. Jakby co to ja się piszę, w końcu do Kielc niedaleko, raptem godzina jazdy zatłoczonym Muszkieterem ![]() Podobno Sephora ma być w rozbudowanej Galerii Echo wiadomo Ci coś o tym?, z tego co słyszałam to prowadzą rozmowy, jeszcze umowa nie podpisana jest, ale trzymam kciuki, przydałoby się. Jak będziesz mieć ochotę na sabacik to zakładaj wątek, ja się piszę, mogę do kuferka załadować kilka flakonów i jechać choćby jutro. Muszę zapolować wieczorem na tego Totka. |
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem o kilku sklepach, o Sephorze nie slyszalam ale powinna byc bo jeden Douglas na cale Kielce to troche malo
eee na pewno bedzie, jak nie Sephora to inna perfumeria
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
LouLou- taaa. Pewnie będę marzyć o Nowym Jorku do usr.... śmierci
|
|
|
#1433 |
|
|
Powróciłąm z siłowni z... mapą świata na twarzy. Izotermiczną na dodatek... Przestałam się dziwić, że się ludzie za mną na ulicy oglądali...
A ja, gdybym w Lotto wygrała, w te pędy bym wróciła do siebie, na Warmię, tam gdzieś siedlisko bym sobie sprawiła... I kilka koni... No i letni domek w Toskanii. Bo w Egipcie to wolę w hotelu mieszkać...
|
#1434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
I tego się trzeba trzymać
![]() Chcę do domuuuuu..........
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Ja się jeszcze nigdy na grypę nie szczepiłam, bo w sumie na nią prawie nigdy nie choruję... jak już coś to na anginę i jej pochodne ![]() Madziku podoba mi się Twoja fizolofia będę sobie ją przypominać jak przyjdzie mi do głowy marudzić że wszyscy mają lepiej niż ja ![]() a nuż z takim podejściem jeszcze tego Bale'a wyhaczysz ![]() wybieram się właśnie na rower... ciekawe co na to mój tyłek
|
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę wam tu marudzić do 20.00 - ja chcę do domuuuuu....... I się okazało, że nawet herbaty tu nie mam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-10 o 16:54 |
|
|
|
|
#1438 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Rownowaga zachowana Cytat:
).No to powiedzmy, ze chodzilo mi o "panienke" Lepiej? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1439 |
|
|
Ghelou Gryxie!!
![]() No mapę mam na twarzy Jakoś tak dziwnie się męczę, że nieregularnych plam na twarzy dostaje... Mogę w horrorze bez charakteryzacji grać
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boszzzzzzzz... jaki dziś mam zryty dzień, wszystko mnie drażni, irytuje, nic mi się nie chce... brrrrrr... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

niedobra teściowa

.
.
Czasem jakiś stan podgorączkowy, katar. Zawsze bardziej jestem podatna na choroby latem

oczywiscie flachony to tylko dodatek do hacjendy w Hiszpanii i podrozy dookola swiata 

przeciez tu taka nuda, Krakow duzo lepszy
Nie zawsze, ale czasem się udaje. I wiem, że nie wystarczy chcieć. Trzeba działać.
eee na pewno bedzie, jak nie Sephora to inna perfumeria 
(ahaaaa.. w sumie piwo to nie alk