|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
piekna suknia idealna fryzura i makijaz robia swoje
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie... pewnie byłybyśmy bardziej pewne siebie, gdybyśmy na co dzień tak o siebie dbały i ładnie wyglądały...
|
|
|
|
|
#3813 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie kochane!!
Wiem, wiem, zaniedbałam Was, bo ponad 2 tyg. pon naszym ślubie a ja dopiero teraz zaglądam tu. Mam nadzieję, że mi wybaczycie Zdam Wam relacje, ale niestety nie teraz, bo jedziemy z mężem do urzędu złożyć wniosek o dowód no i wcześniej zrobić zdjęcia. Wczoraj wróciliśmy z Turcji, było cudownie!!Ślub był piękny, wesele bardzo udane. Było niestety wiele wpadek, ale trudno. Wszystko tak szybko się działo, że nie wiedziałam co się dzieje hehe. Dzisiaj będziemy już mieć film od kamerzysty. Wieczorkiem dodam jakieś amatorskie zdjęcie, bo na te od fotografa musimy jeszcze czekać. |
|
|
|
|
#3814 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do fryzury... hmm nie mam pojecia.. ale bardzej mi "lezy" ta 2 rozpuszczona ![]() Cytat:
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-09-10 o 09:50 |
|||
|
|
|
|
#3815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
ja juz prawie miesiąc żonka, ale dalej was podczytuje. Pm z 12 września wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, nie stresujcie się, będzie dobrze, napwno bedziecie gwiazdami. ja też się obawiałam tego bycia w centrum, ale wyszło tak naturalnie, że nie było wogule czuć skrępowania. Uśmiechajcie się jak najwięcej, bo to wasz dzień. śliweńka mi się bardziej podoba pierwsza fryzura, tylko żeby była staranniej zrobiona. Fajnie się żyje w małżeństwie, wczoraj sie trochę poboczyliśmy na siebie bo miałam zły chumor, ale ogólnie jest super. Wszyscy znajomi mówią, że małżeństwo mi służy bo kwitnę z radości. Teraz czekamy cały czas na zdjęcia od fotografa i juz nie możemy się doczekać.
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam dziewuszki?
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrał mi wczoraj teściu akt malżenstwa
![]() ![]() ![]() ![]() Jakos nie moge nadal uwierzyc w to ![]() Postawnoilam ze podpis parafkę zostawiam sobie taki jaki mialam, czyli tyklko moje naziwsko w takim zamaziaju ze i tak odczytac sie nie da, a tylko czytelnie bede podpisywac sie podwojnie No i zacznie sie skladanie dokumentow, juz dzis musialam wypisac deklaracje do zusu w zakladzie pracy, w poniedzialek do pzu, a jeszcze musze zadzownic do ofe i dowiedziec sie jak ze skarbowką, czy zglosi mnie zaklad pracy czy sama bede musiala ![]() Juz mam wypisane dokumenty po prawo jazdy, tylko oplacic trzeba a wniosek o dowod zloze nie wiem kiedy za miesiac bede mial dzien wolny to moze wtedy.Dowod 3 miesiacy po slubie wazny tak? |
|
|
|
|
#3819 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć wszystkim
dawno już tu nic nie pisałam , ale w sumie tematy na temat ślubów są już mi odległe . Widzę że dużo tu nowych PM się pojawiło , i fajnie nasz wątek jeszcze żyje. Ja żyję w małżeńskiej mentalności i brzuch rośnie coraz bardziej, dzidzi niestety nie chce się ujawnić , dlatego jeszcze do tej pory nie wiemy czy to chłopczyk czy dziewczynka, ale moje przeczucia i meżą podpowiadają nam że to będzie synek. Dlatego mam już nawet imę wybrane , niestety mój mąż tak średnio chce żeby właśnie takie było ale cóż musi mi ulec dziewczyny a może macie jakieś pomysły na imię dla chłopczyka , bo jak coś to dla dziewczynki już mam wybrane
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kopniak mi sie nalezy, bo jak sie szkola zacznie to juz wogole nie bede miec czasu, a teraz chodze i baki zbijam-len ze mnie |
|
|
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba jakaś kara mnie czeka. super... |
|
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
powiedz że przyda Ci się pomoc, kiedy i gdzie! Nasze balony na salę były dmuchane w dzień ślubu zeby nie sflaczały. Ten kok jest na moje oko bardzo niestaranny- wygląda jak po oczepinach ![]() w rozpuszczonych ładnie wyglądasz i masz fajną grzywkę ![]() coś dla Beami - mój bukiet Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-09-10 o 12:09 |
||
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() śliweńka mi się osobiście bardziej podobasz w rozpuszczonych włosach, (o ile to Ty :P ) A kok, no takie ujęcie, że nie umiem ocenić... Ale w rozpuszczonych będziesz się grzać więc ja biorę też koka![]() Dziś idę na 17:30 na paznokcie, bo niestety mi nie odrósł jeden i musiałam obciąć all ![]() Jutro z rana idziemy tylko poprzywieszać balony (bo niestety dekoratorka dekoruje salę tymi szmatkami ), a dziś będę je dmuchać... ale spoko, mam kompresor ![]() Jutro spowiedź, zawieść kwiaty do dekoratorki kościoła i wpłacić kase. Już dziś mi się śniło- znowu... że wybiła już godzina 16.00 a ja jestem nieubrana :/ i wszyscy czekali a ja sama z płaczem poszłam bo nikt nie chciał mi pomóc... dlatego wcześniej wstałam, żeby głupoty mi się nie śniły ![]() A mój teść wygrał nam wycieczkę poślubną Ale w Polsce. Na 3 dni mamy opłacony hotel, czy domek wczasowy, czy wille (zależy co wybierzemy, bo mamy każde województwo w Polsce ) Ale myślałam o Władysławowie, bo tam dużo do zwiedzania, i ponoć mówiłyście, iż pogoda będzie A Andrzej chciałby w góry, bo nigdy nie byliśmy tam. Nie wiem co wybrać... ale może będzie na tyle ciepło, że się pokąpiemy w morzu? :P Help!
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek raczej w morzu sie nie pokapiecie, bo woda w morzuy juz zimna.
Ja bym wybrala gory Zlwaszcza ze termin juz po wakacyjny to i turystow mniej.
|
|
|
|
|
#3826 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ona mi upięła tego koka z rozpuszczonych dlatego tak wyszedł Cytat:
Cytat:
![]() wszyscy twierdzą że w rozpuszczonych będzie mi ciepło szybciej się rozprostują, kok dłużej wytrzyma za to i zrobi mi go starannie już bo od razu a nie koka z rozpuszczonych wcześniej upiętych my z TŻ jedziemy chyba na Słowację na 3 dni do Thermal Park w Besenovej bo on nie chce do Wisły i żadnego Spa no cóż, w Spa by chyba jeszcze przeżył ale Wisły już nie bo nie cierpi tam jeździć ale może jak będziemy wracać namówię go na oscypka
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2009-09-10 o 13:43 |
||||
|
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
śliwenska do tygodnia ??
|
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajnie, że Dziewczyny, które już są "po" zagladaja do nas
Teraz juz Was doskonale rozumiem, jak strasznie moze byc wyczerpująca ta "ostatnia prosta" W domu nic innego nie slysze jak tylko SPRZĄTAJ Koszty co chwile do góry.. wynajecie barmana miało kosztowac 500 jest 800, dekoracja sali miała byc 1000 jest 1480 Koszmar... Stresu nadal nie mam, zdania nie zmieniłam, ide na żywioł - zarówno z makijazem jak i z fryzura. U tego fryzjera byłam tylko grzywke raz podcinac ale wierze w profesjonalizm Kosmetyczka to mistrzyni Pl w makijazu wiec tez pewnie dobrze bedzie.Poważnie niczym kompletnie niczym się nie martwię No może poza 1 tancem, bo od skończenia kursu nie cwiczylismy ani razu !! Prawie nic nie pamietam Wrzuccie dziewczynki na luz Bedzie dobrze !!!!!! Pogode mamy póki co piękną
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
sliwenka sprawdzilam, 3 miesiace jest jeszcze wazny
![]() No i jednak zmienilam zdanie nie bede miec parafki, bede sie podpisywac po prostu obojgiem nazwisk.
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-09-10 o 14:07 |
|
|
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy to prawda ale tak w USC powiedziała że do 3 dni będzie skrócony akt ślubu żebym przyszła by do 7 dni złożyć wniosek o nowy dowód bo chyba zdaje mi się że to już nielegalne posługiwanie się starym dowodem nazwiskiem
Cytat:
ja się bardziej stresuje co w kościele robić siostra zakonna pow że ksiądz będzie mówił ale nie mam pojęcia kiedy iść na ofiarę i że świece mamy wziąść
|
|
|
#3831 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3832 |
|
Rozeznanie
|
kliwia u nas w USC babka mówiła że mam dwa tygodnie (musiałam nawet podpisać się pod tym, że mnie o tym poinformowała), a już w UM wisiała kartka oficjalna ze wg czegos tam po zmianie danych osobowych na zmiane dowodu jest czas 2 tygodnie, w przypadku zgubienia niezwłocznie. Ale może nie w calej Polsce jest tak samo
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Licze, ze ksiądz będzie podpowiadał ![]() ![]()
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
ponoć te świece mamy mieć koło nas będą się palić i jak będziemy szli na ofiarę to mamy je wziąć i iść wokół ołtarza ale jestem tak zestresowana że nie wiem kiedy z tym iść wiem że na ofiarę ale teraz dwa dni przed mam total zaćmienie
a jak przejdziemy wokół to co mamy je z powrotem dać czy zgasić czy wziąć wychodząc zero pojęcia
|
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Imiona hmm ciezka sprawa .Powiem Ci jakie mi sie podobaja : Igor,Mateusz ,Kuba,Miłosz,Franek, |
|
|
|
|
|
#3837 |
|
Raczkowanie
|
dziołszki będzie dobrze
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
że niby się ofiarujemy i idziemy dookoła ołtarza a później rodzina za nami
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
nasze zdjecia są na stronie fotografa
jezeli ktoś chciałby zobaczyć to proszę o info ![]() chodziłam wczoraj i dzisiaj w czasie lunchu za bielizną i normalnie nic mi się nie poodba co można założyć do pończoch samonoscnych- lepiej komplecik czy koszulke nocną
|
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
gold-fish ja chcę, ja chcę
![]() a do samonośnych myślę że lepiej koszulka...nie potrafię sobie wyobrazić żadnego kompletu z pończochami
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

piekna suknia idealna fryzura i makijaz robia swoje
ślub - 6.06.2009r.

Zdam Wam relacje, ale niestety nie teraz, bo jedziemy z mężem do urzędu złożyć wniosek o dowód no i wcześniej zrobić zdjęcia. Wczoraj wróciliśmy z Turcji, było cudownie!!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
za miesiac bede mial dzien wolny to moze wtedy.

ale może będzie na tyle ciepło, że się pokąpiemy w morzu? :P Help!