Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-10, 08:14   #3811
nenur
Raczkowanie

GG do nenur
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
ja też nie lubię być w centrum uwagi, ale uwierz - "w tym dniu" sama zaczniesz się prezentować! mimo woli. i będzie to bardzo przyjemne.
zgadzam sie z przedmowczyniaja wrecz nie cierpie byc w centrum uwagi ale w ten dzien bylam gwiazda wieczoru i nie powiem nawet mi sie to podobalopiekna suknia idealna fryzura i makijaz robia swoje

Bartłomiej - 16.02.2011r.

nenur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 08:16   #3812
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nenur Pokaż wiadomość
ale w ten dzien bylam gwiazda wieczoru i nie powiem nawet mi sie to podobalopiekna suknia idealna fryzura i makijaz robia swoje
no własnie... pewnie byłybyśmy bardziej pewne siebie, gdybyśmy na co dzień tak o siebie dbały i ładnie wyglądały...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 09:04   #3813
anuulaa
Wtajemniczenie

Witajcie kochane!!
Wiem, wiem, zaniedbałam Was, bo ponad 2 tyg. pon naszym ślubie a ja dopiero teraz zaglądam tu. Mam nadzieję, że mi wybaczycie Zdam Wam relacje, ale niestety nie teraz, bo jedziemy z mężem do urzędu złożyć wniosek o dowód no i wcześniej zrobić zdjęcia. Wczoraj wróciliśmy z Turcji, było cudownie!!

Ślub był piękny, wesele bardzo udane. Było niestety wiele wpadek, ale trudno. Wszystko tak szybko się działo, że nie wiedziałam co się dzieje hehe. Dzisiaj będziemy już mieć film od kamerzysty. Wieczorkiem dodam jakieś amatorskie zdjęcie, bo na te od fotografa musimy jeszcze czekać.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 09:49   #3814
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki melduje sie jako mloda mezatka
powiem na razie ze wszystko bylo cudownie, wszystko sie udalo, goscie zachwyceni, zabawa cudna
zdjec nie mam za duzo ale moze zaraz jakies wrzuce tylko czasu malo bo dzis w nocy lecimy na krete i wlasnie sie pakujemy
pieknie wygladalas

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja mam bolerko ale wszystko mnie wkurza w domu nikt z moich braci nawet nie zapytał czy pomóc, zapytałam bratowej czy pomoże nam z balonami na sali to pow że musi zobaczyć bo paznokcie bo to bo tamto

co sadzicie o tych fryzurach która lepsza, fryzjerka ma mi włosy już kręcić w piątek o 19 by się nie wyprostowały po godzinie jak na zdjęciu by trwalsze były, więcej osób u mnie co pytam twierdzi że kok lepszy
nie przejmuj sie u nas tez zaden z braci meza nam niepomagal a nawet sie oburzali jak o cos prosilismy... wiec mam dla ciebie rade zacisnij zeby dasz rade! masz juz prwie meza i ze wszystkim sobie poradzicie

co do fryzury... hmm nie mam pojecia.. ale bardzej mi "lezy" ta 2 rozpuszczona

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Witajcie kochane!!
Wiem, wiem, zaniedbałam Was, bo ponad 2 tyg. pon naszym ślubie a ja dopiero teraz zaglądam tu. Mam nadzieję, że mi wybaczycie Zdam Wam relacje, ale niestety nie teraz, bo jedziemy z mężem do urzędu złożyć wniosek o dowód no i wcześniej zrobić zdjęcia. Wczoraj wróciliśmy z Turcji, było cudownie!!

Ślub był piękny, wesele bardzo udane. Było niestety wiele wpadek, ale trudno. Wszystko tak szybko się działo, że nie wiedziałam co się dzieje hehe. Dzisiaj będziemy już mieć film od kamerzysty. Wieczorkiem dodam jakieś amatorskie zdjęcie, bo na te od fotografa musimy jeszcze czekać.
czekamy na relacje

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-09-10 o 09:50
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 10:06   #3815
nenur
Raczkowanie

GG do nenur

Cytat:
no własnie... pewnie byłybyśmy bardziej pewne siebie, gdybyśmy na co dzień tak o siebie dbały i ładnie wyglądały...
dokladnie tak jest

Bartłomiej - 16.02.2011r.

nenur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 10:29   #3816
stokrotka24
Zakorzenienie

hej dziewczyny

ja juz prawie miesiąc żonka, ale dalej was podczytuje.
Pm z 12 września wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, nie stresujcie się, będzie dobrze, napwno bedziecie gwiazdami. ja też się obawiałam tego bycia w centrum, ale wyszło tak naturalnie, że nie było wogule czuć skrępowania. Uśmiechajcie się jak najwięcej, bo to wasz dzień.

śliweńka mi się bardziej podoba pierwsza fryzura, tylko żeby była staranniej zrobiona.

Fajnie się żyje w małżeństwie, wczoraj sie trochę poboczyliśmy na siebie bo miałam zły chumor, ale ogólnie jest super. Wszyscy znajomi mówią, że małżeństwo mi służy bo kwitnę z radości. Teraz czekamy cały czas na zdjęcia od fotografa i juz nie możemy się doczekać.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 10:40   #3817
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Co tam dziewuszki?
Stary 2009-09-10, 10:47   #3818
kliwia
Zakorzenienie

Odebrał mi wczoraj teściu akt malżenstwa
Jakos nie moge nadal uwierzyc w to

Postawnoilam ze podpis parafkę zostawiam sobie taki jaki mialam, czyli tyklko moje naziwsko w takim zamaziaju ze i tak odczytac sie nie da, a tylko czytelnie bede podpisywac sie podwojnie
No i zacznie sie skladanie dokumentow, juz dzis musialam wypisac deklaracje do zusu w zakladzie pracy, w poniedzialek do pzu, a jeszcze musze zadzownic do ofe i dowiedziec sie jak ze skarbowką, czy zglosi mnie zaklad pracy czy sama bede musiala
Juz mam wypisane dokumenty po prawo jazdy, tylko oplacic trzeba a wniosek o dowod zloze nie wiem kiedy za miesiac bede mial dzien wolny to moze wtedy.
Dowod 3 miesiacy po slubie wazny tak?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 11:20   #3819
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć wszystkim
dawno już tu nic nie pisałam , ale w sumie tematy na temat ślubów są już mi odległe . Widzę że dużo tu nowych PM się pojawiło , i fajnie nasz wątek jeszcze żyje.
Ja żyję w małżeńskiej mentalności i brzuch rośnie coraz bardziej, dzidzi niestety nie chce się ujawnić , dlatego jeszcze do tej pory nie wiemy czy to chłopczyk czy dziewczynka, ale moje przeczucia i meżą podpowiadają nam że to będzie synek. Dlatego mam już nawet imę wybrane , niestety mój mąż tak średnio chce żeby właśnie takie było ale cóż musi mi ulec
dziewczyny a może macie jakieś pomysły na imię dla chłopczyka , bo jak coś to dla dziewczynki już mam wybrane
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 11:21   #3820
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

Postawnoilam ze podpis parafkę zostawiam sobie taki jaki mialam, czyli tyklko moje naziwsko w takim zamaziaju ze i tak odczytac sie nie da, a tylko czytelnie bede podpisywac sie podwojnie
No i zacznie sie skladanie dokumentow, juz dzis musialam wypisac deklaracje do zusu w zakladzie pracy, w poniedzialek do pzu, a jeszcze musze zadzownic do ofe i dowiedziec sie jak ze skarbowką, czy zglosi mnie zaklad pracy czy sama bede musiala
Juz mam wypisane dokumenty po prawo jazdy, tylko oplacic trzeba a wniosek o dowod zloze nie wiem kiedy za miesiac bede mial dzien wolny to moze wtedy.
Kliwus, do US musisz sama wypelnic NIP-1 lub NIP-3 zalezy czy masz jakas swoja dzialalnosc i pamietaj pozmieniac w bankach ja jeszcze prawka i paszportu nie ruszylam kopniak mi sie nalezy, bo jak sie szkola zacznie to juz wogole nie bede miec czasu, a teraz chodze i baki zbijam-len ze mnie
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 11:27   #3821
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Kliwus, do US musisz sama wypelnic NIP-1 lub NIP-3 zalezy czy masz jakas swoja dzialalnosc i pamietaj pozmieniac w bankach ja jeszcze prawka i paszportu nie ruszylam kopniak mi sie nalezy, bo jak sie szkola zacznie to juz wogole nie bede miec czasu, a teraz chodze i baki zbijam-len ze mnie
a do ZUS też trzeba? bo ja całkiem zapomniałam!
chyba jakaś kara mnie czeka. super...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 11:29   #3822
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
a do ZUS też trzeba? bo ja całkiem zapomniałam!
chyba jakaś kara mnie czeka. super...
w zusie zmienia sie na formularzu ZUS ZIUA zdaje-juz tak dokladnie nie pamietam, ale to raczej nalezy do pracodawcy, ja to sama skladalam i wypelnialam za pracodawce z racji mojego stanowiska
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 12:06   #3823
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki melduje sie jako mloda mezatka
powiem na razie ze wszystko bylo cudownie, wszystko sie udalo, goscie zachwyceni, zabawa cudna
ślicznie wygladałaś napisz coś więcej

Cytat:
ja mam bolerko ale wszystko mnie wkurza w domu nikt z moich braci nawet nie zapytał czy pomóc, zapytałam bratowej czy pomoże nam z balonami na sali to pow że musi zobaczyć bo paznokcie bo to bo tamto

co sadzicie o tych fryzurach która lepsza, fryzjerka ma mi włosy już kręcić w piątek o 19 by się nie wyprostowały po godzinie jak na zdjęciu by trwalsze były, więcej osób u mnie co pytam twierdzi że kok lepszy
z facetami trzeba konkretnie powiedz że przyda Ci się pomoc, kiedy i gdzie! Nasze balony na salę były dmuchane w dzień ślubu zeby nie sflaczały.

Ten kok jest na moje oko bardzo niestaranny- wygląda jak po oczepinach
w rozpuszczonych ładnie wyglądasz i masz fajną grzywkę taką nowoczesną

coś dla Beami - mój bukiet odmiana róż Bella rosa, (jakby się pytali w kwiaciarni to średni pąk,/róże 50 cm długosci łodygi - wiazanka miała do 30 cm )

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2009-09-10 o 12:09
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 12:12   #3824
*Agatek*
Zakorzenienie

Dobry
śliweńka mi się osobiście bardziej podobasz w rozpuszczonych włosach, (o ile to Ty :P ) A kok, no takie ujęcie, że nie umiem ocenić... Ale w rozpuszczonych będziesz się grzać więc ja biorę też koka

Dziś idę na 17:30 na paznokcie, bo niestety mi nie odrósł jeden i musiałam obciąć all
Jutro z rana idziemy tylko poprzywieszać balony (bo niestety dekoratorka dekoruje salę tymi szmatkami ), a dziś będę je dmuchać... ale spoko, mam kompresor

Jutro spowiedź, zawieść kwiaty do dekoratorki kościoła i wpłacić kase. Już dziś mi się śniło- znowu... że wybiła już godzina 16.00 a ja jestem nieubrana :/ i wszyscy czekali a ja sama z płaczem poszłam bo nikt nie chciał mi pomóc... dlatego wcześniej wstałam, żeby głupoty mi się nie śniły

A mój teść wygrał nam wycieczkę poślubną Ale w Polsce. Na 3 dni mamy opłacony hotel, czy domek wczasowy, czy wille (zależy co wybierzemy, bo mamy każde województwo w Polsce ) Ale myślałam o Władysławowie, bo tam dużo do zwiedzania, i ponoć mówiłyście, iż pogoda będzie A Andrzej chciałby w góry, bo nigdy nie byliśmy tam. Nie wiem co wybrać... ale może będzie na tyle ciepło, że się pokąpiemy w morzu? :P Help!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 12:43   #3825
kliwia
Zakorzenienie

Agatek raczej w morzu sie nie pokapiecie, bo woda w morzuy juz zimna.
Ja bym wybrala gory Zlwaszcza ze termin juz po wakacyjny to i turystow mniej.
Stary 2009-09-10, 13:41   #3826
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
pieknie wygladalas

nie przejmuj sie u nas tez zaden z braci meza nam niepomagal a nawet sie oburzali jak o cos prosilismy... wiec mam dla ciebie rade zacisnij zeby dasz rade! masz juz prwie meza i ze wszystkim sobie poradzicie

co do fryzury... hmm nie mam pojecia.. ale bardzej mi "lezy" ta 2 rozpuszczona

czekamy na relacje
wszystkim bardziej podoba się kok

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

ja juz prawie miesiąc żonka, ale dalej was podczytuje.
Pm z 12 września wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, nie stresujcie się, będzie dobrze, napwno bedziecie gwiazdami. ja też się obawiałam tego bycia w centrum, ale wyszło tak naturalnie, że nie było wogule czuć skrępowania. Uśmiechajcie się jak najwięcej, bo to wasz dzień.

śliweńka mi się bardziej podoba pierwsza fryzura, tylko żeby była staranniej zrobiona.

Fajnie się żyje w małżeństwie, wczoraj sie trochę poboczyliśmy na siebie bo miałam zły chumor, ale ogólnie jest super. Wszyscy znajomi mówią, że małżeństwo mi służy bo kwitnę z radości. Teraz czekamy cały czas na zdjęcia od fotografa i juz nie możemy się doczekać.

ona mi upięła tego koka z rozpuszczonych dlatego tak wyszedł

Cytat:

w USC mówiła że do tygodnia muszę złożyć wniosek o nowy dowód

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Dobry
śliweńka mi się osobiście bardziej podobasz w rozpuszczonych włosach, (o ile to Ty :P ) A kok, no takie ujęcie, że nie umiem ocenić... Ale w rozpuszczonych będziesz się grzać więc ja biorę też koka

Dziś idę na 17:30 na paznokcie, bo niestety mi nie odrósł jeden i musiałam obciąć all
Jutro z rana idziemy tylko poprzywieszać balony (bo niestety dekoratorka dekoruje salę tymi szmatkami ), a dziś będę je dmuchać... ale spoko, mam kompresor

Jutro spowiedź, zawieść kwiaty do dekoratorki kościoła i wpłacić kase. Już dziś mi się śniło- znowu... że wybiła już godzina 16.00 a ja jestem nieubrana :/ i wszyscy czekali a ja sama z płaczem poszłam bo nikt nie chciał mi pomóc... dlatego wcześniej wstałam, żeby głupoty mi się nie śniły

A mój teść wygrał nam wycieczkę poślubną Ale w Polsce. Na 3 dni mamy opłacony hotel, czy domek wczasowy, czy wille (zależy co wybierzemy, bo mamy każde województwo w Polsce ) Ale myślałam o Władysławowie, bo tam dużo do zwiedzania, i ponoć mówiłyście, iż pogoda będzie A Andrzej chciałby w góry, bo nigdy nie byliśmy tam. Nie wiem co wybrać... ale może będzie na tyle ciepło, że się pokąpiemy w morzu? :P Help!
mój TŻ kąpał się nago nawet jak zimno było

wszyscy twierdzą że w rozpuszczonych będzie mi ciepło szybciej się rozprostują, kok dłużej wytrzyma za to i zrobi mi go starannie już bo od razu a nie koka z rozpuszczonych wcześniej upiętych

my z TŻ jedziemy chyba na Słowację na 3 dni do Thermal Park w Besenovej bo on nie chce do Wisły i żadnego Spa no cóż, w Spa by chyba jeszcze przeżył ale Wisły już nie bo nie cierpi tam jeździć ale może jak będziemy wracać namówię go na oscypka

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2009-09-10 o 13:43
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 13:42   #3827
kliwia
Zakorzenienie

śliwenska do tygodnia ??
Stary 2009-09-10, 13:43   #3828
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Ale fajnie, że Dziewczyny, które już są "po" zagladaja do nas

Teraz juz Was doskonale rozumiem, jak strasznie moze byc wyczerpująca ta "ostatnia prosta"
W domu nic innego nie slysze jak tylko SPRZĄTAJ Z tego powodu najchetniej bym uciekla gdzies
Koszty co chwile do góry.. wynajecie barmana miało kosztowac 500 jest 800, dekoracja sali miała byc 1000 jest 1480 Koszmar...

Stresu nadal nie mam, zdania nie zmieniłam, ide na żywioł - zarówno z makijazem jak i z fryzura. U tego fryzjera byłam tylko grzywke raz podcinac ale wierze w profesjonalizm Kosmetyczka to mistrzyni Pl w makijazu wiec tez pewnie dobrze bedzie.
Poważnie niczym kompletnie niczym się nie martwię No może poza 1 tancem, bo od skończenia kursu nie cwiczylismy ani razu !! Prawie nic nie pamietam

Wrzuccie dziewczynki na luz Bedzie dobrze !!!!!!
Pogode mamy póki co piękną

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 13:50   #3829
kliwia
Zakorzenienie

sliwenka sprawdzilam, 3 miesiace jest jeszcze wazny

No i jednak zmienilam zdanie nie bede miec parafki, bede sie podpisywac po prostu obojgiem nazwisk.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-09-10 o 14:07
Stary 2009-09-10, 13:52   #3830
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
śliwenska do tygodnia ??
nie wiem czy to prawda ale tak w USC powiedziała że do 3 dni będzie skrócony akt ślubu żebym przyszła by do 7 dni złożyć wniosek o nowy dowód bo chyba zdaje mi się że to już nielegalne posługiwanie się starym dowodem nazwiskiem

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Ale fajnie, że Dziewczyny, które już są "po" zagladaja do nas

Teraz juz Was doskonale rozumiem, jak strasznie moze byc wyczerpująca ta "ostatnia prosta"
W domu nic innego nie slysze jak tylko SPRZĄTAJ Z tego powodu najchetniej bym uciekla gdzies
Koszty co chwile do góry.. wynajecie barmana miało kosztowac 500 jest 800, dekoracja sali miała byc 1000 jest 1480 Koszmar...

Stresu nadal nie mam, zdania nie zmieniłam, ide na żywioł - zarówno z makijazem jak i z fryzura. U tego fryzjera byłam tylko grzywke raz podcinac ale wierze w profesjonalizm Kosmetyczka to mistrzyni Pl w makijazu wiec tez pewnie dobrze bedzie.
Poważnie niczym kompletnie niczym się nie martwię No może poza 1 tancem, bo od skończenia kursu nie cwiczylismy ani razu !! Prawie nic nie pamietam

Wrzuccie dziewczynki na luz Bedzie dobrze !!!!!!
Pogode mamy póki co piękną

ja się bardziej stresuje co w kościele robić siostra zakonna pow że ksiądz będzie mówił ale nie mam pojęcia kiedy iść na ofiarę i że świece mamy wziąść

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2009-09-10, 13:53   #3831
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
ślicznie wygladałaś napisz coś więcej

z facetami trzeba konkretnie powiedz że przyda Ci się pomoc, kiedy i gdzie! Nasze balony na salę były dmuchane w dzień ślubu zeby nie sflaczały.

Ten kok jest na moje oko bardzo niestaranny- wygląda jak po oczepinach
w rozpuszczonych ładnie wyglądasz i masz fajną grzywkę taką nowoczesną

coś dla Beami - mój bukiet odmiana róż Bella rosa, (jakby się pytali w kwiaciarni to średni pąk,/róże 50 cm długosci łodygi - wiazanka miała do 30 cm )
Dziękuje za bukiet. Sliczny jest
Stary 2009-09-10, 13:59   #3832
zielony_motylek
Rozeznanie

kliwia u nas w USC babka mówiła że mam dwa tygodnie (musiałam nawet podpisać się pod tym, że mnie o tym poinformowała), a już w UM wisiała kartka oficjalna ze wg czegos tam po zmianie danych osobowych na zmiane dowodu jest czas 2 tygodnie, w przypadku zgubienia niezwłocznie. Ale może nie w calej Polsce jest tak samo
Stary 2009-09-10, 14:00   #3833
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:

ja się bardziej stresuje co w kościele robić siostra zakonna pow że ksiądz będzie mówił ale nie mam pojęcia kiedy iść na ofiarę i że świece mamy wziąść
o świecach pojęcia nie mam - w ogóle o niczym nei mam
Licze, ze ksiądz będzie podpowiadał

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2009-09-10, 14:04   #3834
śliweńka
Zakorzenienie

ponoć te świece mamy mieć koło nas będą się palić i jak będziemy szli na ofiarę to mamy je wziąć i iść wokół ołtarza ale jestem tak zestresowana że nie wiem kiedy z tym iść wiem że na ofiarę ale teraz dwa dni przed mam total zaćmienie

a jak przejdziemy wokół to co mamy je z powrotem dać czy zgasić czy wziąć wychodząc zero pojęcia

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2009-09-10, 14:26   #3835
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
ponoć te świece mamy mieć koło nas będą się palić i jak będziemy szli na ofiarę to mamy je wziąć i iść wokół ołtarza ale jestem tak zestresowana że nie wiem kiedy z tym iść wiem że na ofiarę ale teraz dwa dni przed mam total zaćmienie

a jak przejdziemy wokół to co mamy je z powrotem dać czy zgasić czy wziąć wychodząc zero pojęcia
ale co to znaczy iść na ofiarę ???

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2009-09-10, 14:27   #3836
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć wszystkim
dawno już tu nic nie pisałam , ale w sumie tematy na temat ślubów są już mi odległe . Widzę że dużo tu nowych PM się pojawiło , i fajnie nasz wątek jeszcze żyje.
Ja żyję w małżeńskiej mentalności i brzuch rośnie coraz bardziej, dzidzi niestety nie chce się ujawnić , dlatego jeszcze do tej pory nie wiemy czy to chłopczyk czy dziewczynka, ale moje przeczucia i meżą podpowiadają nam że to będzie synek. Dlatego mam już nawet imę wybrane , niestety mój mąż tak średnio chce żeby właśnie takie było ale cóż musi mi ulec
dziewczyny a może macie jakieś pomysły na imię dla chłopczyka , bo jak coś to dla dziewczynki już mam wybrane
Czesc Kasia
Imiona hmm ciezka sprawa .Powiem Ci jakie mi sie podobaja :
Igor,Mateusz ,Kuba,Miłosz,Franek,

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 14:39   #3837
merkaba
Raczkowanie

dziołszki będzie dobrze

...You know I look like a woman but I cut like a bufallo..

Zaręczyliśmy się : 25.12.2008 r.

Ślubowaliśmy : 10.10.2009 r.

Małgorzatek 16.04.2011

merkaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 14:39   #3838
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
ale co to znaczy iść na ofiarę ???

że niby się ofiarujemy i idziemy dookoła ołtarza a później rodzina za nami

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2009-09-10, 14:46   #3839
gold-fish
Zakorzenienie

nasze zdjecia są na stronie fotografa jezeli ktoś chciałby zobaczyć to proszę o info

chodziłam wczoraj i dzisiaj w czasie lunchu za bielizną i normalnie nic mi się nie poodba co można założyć do pończoch samonoscnych- lepiej komplecik czy koszulke nocną

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 14:52   #3840
bzyczka1
Zakorzenienie

gold-fish ja chcę, ja chcę

a do samonośnych myślę że lepiej koszulka...nie potrafię sobie wyobrazić żadnego kompletu z pończochami

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości