|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
A propo noszenia zakupów w ciąży to u mnie było tak, że TŻ to się ze mną jeszcze zakupami dzielił baran jeden....I zawsze mi powtarzał "Ciąża to nie choroba"
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
robie pizze, błagam o kciuki, bo ja nigdy doczynienia z droźdżami nei miałam
![]() a to krzeslo to tak sobie mysle idiotyczne bylo, bo nei pownnam nic niesc nawet duzego...a na dluzsza mete nie chce szajsu w domu, ale w sumie i tak lepiej wyglada niz taborecik ![]() Moj Tz mi nie pozwala dźwigać, złosci sie na mnie. Ale jak chodze na zakupy to i tam mam ciezsze reklamowki niz to krzesleko chore.... Eluska to czekam na przepis ![]() Blondi własnie buciki czy torebka:P |
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
tym razem kurtka i piekny szal haftowany
![]() w tym tyg mielismy mnostwo wydatkow -szczepienia -ubezp auta -przeglad auta -parking wszystko wypadło w jednym tyg ![]() pomimo ze mieszkamy z rodzicami to dużo kasy Nam ucieka nawet mam zeszyt w ktorym zapisywalismy na co tracimy ile bo czesto sie dziwimy na co poszlo tyle kasy.A zeszyt pisalismy tylko tydz
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
domi
to powodzenia zycze, bo z drozdzami to roznie bywa ![]() a ja dalej czekam na tel... |
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh my teraz też mamy ubezpieczenie i przegląd Pokażę Wam jaki Kubuś ma garnitur
|
|
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Na chrzciny
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetny garniturek Kubuś będzie wyglądał w nim bosko ![]() Domi znalazłam ten przepis babci.. oto składniki: -szklanka zsiadłego mleka ( chyba może być kefir) ?-15 dkg mąki, -2 jajka kurze ,-szczypta soli, do smażenia olej, do posypania cukier puder(można także dodać cukier waniliowy) Mąkę, mleko i żółtka wymieszać, dodać sól. Z białek ubić pianę, następnie wymieszać z ciastem. Kłaść ciasto łyżką na rozgrzany olej. Smażyć na złoty kolor z obu stron .Można do ciasta dodać kawałki jabłka, bananów itp. ( kiedyś robiłam z jabłkami) ![]() p.s.: proszek do pieczenia też nie jest konieczny, ale można dodać do ciasta. Smacznego ![]() a pizza na pewno wyjdzie Wczoraj wyszukałam przepis na placek węgierski może się skusicie i zrobicie. Ja mam zamiar go wypróbować niebawem.http://zwegowani.pl/placek-po-wegiersku/ a tu są niektóre fajne przepisy to tak na kolacyjkę dla Was ode mnie ![]() http://margarytka-kulinarnie.blog.on...,ID362416915,n
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-09-10 o 17:14 |
|
|
|
|
#3160 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w ogole to ja jestem osoba oszczedna ( z tym krzesem to wiem, ze przesada, ale to tylko na chwile ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
o dziekuje ja wczoraj ten przepis z interentu zmienilam, bo mi pierwsza patelnia nie wyszla, ale potem wyszly okej![]() zapisze sobie do notatnika |
||||
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
wyszła mi, wyszła
|
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
bosskaaa
![]() dasz przepis, co tam fajnego powrzucalas ?
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
pychotka pewnie z tej pizzy
) duużo sera, ton lubię
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Moge dac przepis dokladnie jak mi podała koleżanka
i robiłam dokladnie wg tego, co jest napisane. jedynie kupilam drożdze instant. A skladniki to: ser, szynka, pieczarki, cebula, papryka![]() "1 szkl mleka lekko cieplego 5 dag drozdzy 1 łyzka cukru drozdze mieszasz z cukrem a pozniej z mlekiem i czekasz az wyrosna Ciasto 2 szkl maki 1 jajo łyzeczke soli oregano (ja zamiast oregano dodaje ziola prowansalskie)ilosc wg uznania Jak drozdze wyrosna dodac do ww skladnikow i zagniesc na ciasto,poczekac az wyrosnie (przykryc ściereczka i postawic w cieple miejsce) Wylozyc na blaszke posmarowana margaryna i posypana bulka tarta,jak juz rozlozysz ciasto na blaszce ponakłuwaj je najlepiej widelcem Posmarowac ketchupem i nakladac wszystkie skaldniki wg uznania Piec ok 20-25 min w temp 200 stopni Ja zawsze pieczarki i cebule podsmazam wczesniej Musisz kontrolowac w czasie pieczenia w zaleznosci jakie lubicie ciasto czy mniej spieczone czy bardziej"
|
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Domi, ciasto wygląda kosmicznie pysznie
![]() Jestem filolożką amatorką w trakcie studiów zaczęłam udzielać korków z angola no i tak mi zostało już zaczęli się odzywać "starzy" uczniowie, a nawet jeden "nowy" pyta się, czy bym go uczyła![]() a dziś w pracy sajgon. Jeden wielki stres. Szefowa coraz gorsze ma te huśtawki nastrojów. Krzyczała dziś dużo. Stres, stres i jeszcze raz stres U nas w domu ja zarządzam kasą, jako, że gospodarna poznanianka jestem garnki super, rzeczywiście "zapach" nagrzewajacych się uchwytów jest "zniewalajacy":brzyda l: niestety mam takie garnki, ale kiedyś je zmienię
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() nie rób smaka![]() Cytat:
Ale jestem zła |
|
|
|
|
#3167 |
|
BAN stały
|
Domi ale mi smaka narobiłaś
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda, ze was nie moge poczestwoac
ale zawsze mozecie brac wirtualnie...moj mąż jest ze mnie dumny a ja jeszcze bardziej z siebie ![]() a najsmieszniejsze jest to, ze krzeselko mu sie podoba Alkamor a wyplata to pewnie z 2 dni podzie, tak mi sie wydaje...ale mam nadzieje, ze dojdzie jutro ![]() Ala co sie stalo tej szefowej?wczesniej na nia nie narzakalas, glupia bździagwa z niej:/ Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-10 o 19:10 |
|
|
|
#3169 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi pizza wygląda wyśmienicie, ale narobiłaś mi smaka. Szkoda, że nie mam piekarnika
![]() Alkamor fajny garniturek dla Kubusia-mały przystojniacha będzie ![]() Mnie przez weekend nie będzie, bo jutro od razu po rehabilitacji jedziemy do teściów. Także miłego weekendu Lejdiski
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą skoro idzie od wczoraj to jutro miną dwa dni...a poza tym potem jest sobota i już przelewów nie robią...a mi zostały same żółtaki |
|
|
|
|
#3171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale tak mi sie wydaje, ze jednak zawsze dwa dni szla, no nie?
|
||
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie nie...u nas zawsze było tak, że np wysyłane było 9 a dochodziły 10-tego w południe
|
|
|
|
#3174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szefowa zawsze była choleryczka, ale ostatnio co chwilę wybucha, o byle g. Może menopauzę przechodzi Zawsze czułam respekt do niej, ale teraz po prostu się boję. Nigdy się nie wie, kiedy ma dobry nastrój a kiedy wybuchnie. Ostatnio jestem chodzę coraz bardziej zestresowana.
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz szefowej, zeby sie uspokila, bo Ty masz duuzo kolezanek na wizazu ![]() ciekawe jak tam Jane w Zakopcu napisalam jej smska w koncu i jak tam Syla
|
|
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo taak i do tego silnych wizazanek hihi ;] niech się boi ![]() ![]()
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3179 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() EXtra,.,,, chyba jutro taka zorbie bo mi smaka zrobiłaś.....![]() Ja dzis padnieta jestem a ta pzoatym to mily wieczor byl bo pogadalam sobie z Kinia...i wogole dzis P.nie dzwonil bo nie mogl ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() EXtra,.,,, chyba jutro taka zorbie bo mi smaka zrobiłaś.....![]() Ja dzis padnieta jestem a ta pzoatym to mily wieczor byl bo pogadalam sobie z Kinia...i wogole dzis P.nie dzwonil bo nie mogl
|
||||
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę miłych snów
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

już zaczęli się odzywać "starzy" uczniowie, a nawet jeden "nowy" pyta się, czy bym go uczyła
nie rób smaka
ale zawsze mozecie brac wirtualnie...
zresztą skoro idzie od wczoraj to jutro miną dwa dni...a poza tym potem jest sobota i już przelewów nie robią...a mi zostały same żółtaki
ale tak mi sie wydaje, ze jednak zawsze dwa dni szla, no nie?

i jak tam Syla