Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :) - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-10, 13:40   #4231
tarasia
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
a ja wczoraj caly wieczor i noc mialam skurcze, co 10 min- stres do tego niesamowity. dzwonilam do mojej gin i jesli dzisiaj do 19-stej historia sie powtorzy to znaczy, ze bliski porod - ale to za wczesnie, mala jesze nie ma 2 kg. (wiec obowiazkowo szpital)
martwie sie, bo czuje skurcze co 30 min i bol jak na @.
ojej... dostałaś jakieś nakazy? np. leżeć...?

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 14:00   #4232
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

I jeszcze kilka ostatnich fotek:
1. 32 tc w parku
2. nasza mała rodzinka
3. mężuś próbujący wczuć się w rolę bobasa. Tylko ta butelka z winem trochę go zdradza
Bardzo fajne zdjęcia
Zwłaszcza mąż w roli bobasa wygląda uroczo
Jak on sie tam wcisnął ?
Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
brombusia widzę, że żadna dynia się przed Tobą nie ukryje
Kochana, nic co potencjalnie mogłoby znaleźć się w moim żołądku się przede mną nie ukryje

Cytat:
a ja wczoraj caly wieczor i noc mialam skurcze, co 10 min- stres do tego niesamowity. dzwonilam do mojej gin i jesli dzisiaj do 19-stej historia sie powtorzy to znaczy, ze bliski porod - ale to za wczesnie, mala jesze nie ma 2 kg. (wiec obowiazkowo szpital)
Kochanie uważaj na siebie
Magnez nie pomógł?
A jak odczuwasz te skurcze?Jak twardnienie brzuszka czy Cię jakoś bolą?
Połóż się lepiej i może zadzwoń do Twojej ginki, lepiej dmuchać na zimne.

Co do tego smsa do Kamili, ja też się zastanawiałam. Może rzeczywiście jedna by napisała?
W ogóle to chyba powoli nadchodzi czas, coby się wymienić nr telefonów na wszelki wypadek

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 14:04   #4233
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość

Co do tego smsa do Kamili, ja też się zastanawiałam. Może rzeczywiście jedna by napisała?
W ogóle to chyba powoli nadchodzi czas, coby się wymienić nr telefonów na wszelki wypadek
Dziewczyny, ja do niej napisze.
Przy okazji poproszę o jej nr niemiecki.
Stary 2009-09-10, 14:10   #4234
flowerspower
Raczkowanie

Witam
Byłam wczoraj na USG i liczyłam na to, że lekarz potwierdzi płeć a tu lipa
Mało tego okazało się, że dziecko obróciło się o 180 stopni. Lekarz zaniemówił, bo podobno pierwszy raz w jego karierze zdarzyło się, żeby maluch w tak zaawansowanej ciąży tak się odwrócił. Czyli ogólnie to ani nie wiem czy to na pewno będzie chłopak, a po drugie jak się nie odwróci to zeka mnie cesarka
A on zadowolony wypycha mi głowę nad pępkiem, wkłada łapki pod żebra i kopie po pęcherzu i spojeniu łonowym normalnie miodzio.
Pytałam też jak to jest z tymi terminami z OM i z USG i lekarz mówił, żeby nie sugerować się USG bo ono nie bierze pod uwagę tego, że jedna kobieta rodzi dziecko 52m a inna 58cm. Także szykuję się jednak na listopad niż na październik, ale to nawet lepiej bo spokojnie wszystko zdążę pokupować.
flowerspower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 14:11   #4235
zaharia
Rozeznanie

kochane dziekuje za troske.

tak mam lezec - na lewym boczku, wziasc podwojna dwke magnezu, voltaren w czopku, i jeszcze utrogestan - jak po tym nie przejdzie to....mam dzwonic do gin i przyjedzie do szpitala.
nie!! to jeszcze nie czas - ja dopiero jestem w 31 tygodniu.

brombi to co piszesz do kamili???
ja mam grecki nr, wiec nie wiem czy bedzie chciala odpisac. ona podala kom. polska.

a z ta wymiana nr to dobry pomysl. tylko moze nie tak oficjalnie - lepiej na pv.
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 14:11   #4236
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Kurcze nie straszcie z tymi bólami jak na okres bo ostatnio też je miałam. Tak mnie bolało, że musiałam szybko wrócić do domu. Położyłam się i przeszło. Po tyg. się powtórzyło szłam do sklepu i niestety nie doszłam. Szybko do domu i się położyć całe szczęście przechodzi
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 14:14   #4237
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Hmm... to podpasek i podkladów nie mozna traktowac zamiennie? Pytałam juz o to, ale nikt mi nie odpowiedział czy podkłady poporodowe sa do kupienia tylko w aptece?

I jeszcze odnośnie przewijaka - sprawdza sie taki nakładany na łóżeczko? Bo oglądaliśmy w sklepie i one zadnego mocowania nie maja czy sa bezpieczne dla dzidzi? Nie ukrywam ze chciałabym zaoszczedzic miejsca w pokoiku i taki przewijak bardzo by mi sie podobał tylko czy sie sprawdzi?
Konspiracjo tak na pierwsza, czy druga dobe to chyba podklady beda lepsze bo wieksze.. ja mam ich chyba z 10szt ale ja nie kupowalam tylko mam w spadku po siostrze bo jej zostaly. mysle ze spokojnie mozna je traktowac zamiennie z podpaskami.

co do przewijaka to my mielismy taki na lozeczko i byl bezpieczny bo mial pod spodem takie malutkie nozki w kazdym rogu przez co sie nie zsuwal

Cytat:
dziewczyny kamila podala nr tel. moze taki jeden sms od nas nie bedzie dla niej problemem. tez bardzo sie martwie.
mysle ze meska mozna jej poslac

co do tych skurczy to faktycznie chyba zaczynaja sie u ciebie przepowiadajace mam nadzieje ze malutka tak sobie tylko swiruje a nie szykuje sie na wyjscie

Tarasia ale slicznosci ten twoj brzusio jaki zgrabniuki

Lucky ja tez sie dolanczam do prosby o fotki reszty mieszkania bo pokoik malutkiej jest urzadzony slicznie i z klasa

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 14:16   #4238
gucia6
Zakorzenienie

Zaharia, Brombusia, ja napisałam właśnie do Kareniny z niemieckiego nr (może będzie jej łatwiej odpisać ).
Teraz zostaje nam tylko czekać czy coś odpisze.

Konspiracjo, my mamy przewijak na łóżeczko. I ma on teki rowki w każdym rogu, że się nie zsunie. Jedyne co może się stać to przesuwanie wzdłuż łóżeczka, jak po szynach

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-09-10 o 14:19
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 14:20   #4239
tarasia
Wtajemniczenie

mnie też się takie bóle przydarzyły ostatnimi czasy. zgłosiłam to na wizycie ginowi, on sprawdził szyjkę i powiedział " to niegroźne skurcze bo szyjka się nie skróciła" ... i tyle było gadania...

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 14:22   #4240
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez flowerspower Pokaż wiadomość
Mało tego okazało się, że dziecko obróciło się o 180 stopni. Lekarz zaniemówił, bo podobno pierwszy raz w jego karierze zdarzyło się, żeby maluch w tak zaawansowanej ciąży tak się odwrócił. Czyli ogólnie to ani nie wiem czy to na pewno będzie chłopak, a po drugie jak się nie odwróci to zeka mnie cesarka
Nie denerwuj się, najważniejsze, że zdrowy
I pewnie jednak chłopak, skoro raz tam zobaczył klejnoty to chyba nie da się, żeby było inaczej
Może się jeszcze przekręci?

Cytat:
a z ta wymiana nr to dobry pomysl. tylko moze nie tak oficjalnie - lepiej na pv.
Oczywiście, że na PW. Sama swojego bym nie dała tak na forum.

Dzięki Guciu.
Teraz czekamy na odpowiedź

Stary 2009-09-10, 14:29   #4241
Ravenne
Raczkowanie

Cytat:

1. 32 tc w parku
2. nasza mała rodzinka
3. mężuś próbujący wczuć się w rolę bobasa. Tylko ta butelka z winem trochę go zdradza
Zdjęcie Twojego TŻ-ta jest boskie

Cytat:
witam mamusie, ja oczywiscie wczoraj walczylam z wizaz i tak mnie zdenerwowal, ze po 3 godz sobie odpuscilam
ale juz nadrobilam

tarasia- slicznie wygladasz, mamunia zgrabniutka,az patrzec sie chce
lucky - pokoik jest cudowny, a mamuska z tym domkiem pod biustem prezentuje sie super
gucia - sliczna rodzinka
maria- gratulacje dla malej ksiezniczki, oczywiscie musze pochwalic sliczny brzuszek.

dziewczyny kamila podala nr tel. moze taki jeden sms od nas nie bedzie dla niej problemem. tez bardzo sie martwie.
to co ktora pisze???? czy jeszcze dajemy czas????
wydaje mi sie, ze zatrzymali ja w szpitalu, bo ona zawsze z rana sie juz odzywala.
kamilko - trzymamy za was!!!!

co do wkladow(koldra i poduszka) z ikei - kupilam z mina taka , ale szukajac poscieli mina mi do tych wkladow jedynie pasuje posciel ikeowska
Zaharia trzymaj się kochana, leż i bierz te wszystkie leki, trzymam kciuki, żeby przeszło

Ja zamówiłam dzisiaj nawilżacz powietrza do pokoju w ramach wykończenia wyprawki http://allegro.pl/item727249444_ultr...i_pingwin.html
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 14:39   #4242
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczynki zaraz Was nadrobie, ale mam PROŚBE.
Otóż mój Tz dzownil przed chwileczka i mówił, że ma mozliwosc załawienia mi pracy (takiej niby pracy) abym miala macierzysnkie po porodzie. I kaze mi sie Was (:P) popytac, czy jest taka szansa w ogole, ja rodze w grudniu, więc 3 miesiace do porodu...Wlaciwie saman ie wiem co mam sie dokladnie spytac. On y mi oplacil ZUS w tym czasie przez te 3 mies.
Wiecej mi powie jak wroci z pracy.

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 14:58   #4243
brombusia
Zakorzenienie

O rany, Domi to mnie pytaniem teraz zastrzeliłaś.
Nie znasz kogoś, kto zajmuje się sprawami kadrowymi albo księgową jakąś?

Stary 2009-09-10, 15:01   #4244
zaharia
Rozeznanie

gucia super - dzieki, teraz tak jak napisalas czekamy na odpowiedz. mam nadzieje, ze wszystko jest ok.

ja sobie leze -i wcale mi sie to nie podoba, ale dla miriam poswiece sie

flowerpower- ooo to ci z malego akrobata, ciesze sie, ze rosnie zdrowy, a jak taki gietki jest to jeszcze raz moze zrobi fikolka i przywita swiat z glowki
12.12.12 zoi

Stary 2009-09-10, 15:06   #4245
gissh
Raczkowanie

Dziewczynki, śliczne macie brzuszki

Lucky, a pokój Twojej Małej naprawdę super! I na pewno się spodoba

Zahario, trzymam kciuki żeby skurcze minęły i Malutka posiedziała w brzuszku jeszcze te parę tygodni...

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 15:12   #4246
sexy body
Rozeznanie

domi jak ja się niedawno orientowałam jak to jest z uzyskaniem macierzyńskiego, to dowiedziałam się, że wystarczy, że przepracuje się miesiac kalendarzowy na umowie o pracę na pełny etat. Potem możesz jeszcze trochę popracować, ale jeśli po tym miesiacu pracy przejdziesz na zwolnienie, to potem za pierwsze 30 dni zwolnienia otrzymujesz wynagrodzenie od pracodawcy - czyli pensję. Potem z kolei przejmuje Cie ZUS i do dnia porodu on wypłaca Ci również pensję, z tym że nawet wyższą bo mniej składek sie wtedy odlicza. Po porodzie zaś otrzymujesz zasiłek macierzynski.

Jeśli umowa o pracę wygasa przed terminem porodu, to zostaje automatycznie do tego terminu przedłużona i po porodzie nie idziesz na urlop macierzyński, a tylko otrzymujesz ten zasiłek macierzynski. Jeśli natomiast masz umowę na czas np. nieokreślony, to po porodzie przechodzisz na urlop macierzyński, a po jego upływie pracodawca ma obowiazek Cie ponownie zatrudnić.

Nie wiem czy przytępnie wyjaśniłam i czy w ogóle o to Ci chodziło.

Aha! W takich sytuacjach (gdy przepracujesz miesiac i idziesz na zwolnienie, a potem rodzisz itd.) istnieje niebezpieczeństwo, że ZUS oskarży Ciebie i Twojego pracodawcę o wyłudzenie pieniędzy tzn. że umowa o pracę została zawarta tylko po to, żeby uzyskać zasiłek macierzyński.

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 15:37   #4247
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

BARDZO DZIĘKUJĘ za miłe komentarze nt pokoiku i brzuszka
zrobię później kilka fotek moich ulubionych pomieszczeń czyli kuchni i sypialni i Wam pokażę

DOMI - co do zatrudnienia teraz - ja w 4mc nie chciałm już podpisywać umowy o pracę bo mój ZUS zakłada ciężarnym sprawy o wyłudzenia pieniędzy - i można stracić wszytkie świadczenia! podpisywanie umowy na 3mies przed porodem jest bardzo ryzykowne - to zależy też od ZUS-u w Twojej okolicy ale u nas baardzo tego pilnują i wiele ciężarnych ma przez takie coś kłopoty...

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

pokoik śliczny, Lucky wanienkę kupowałaś razem ze stojakiem?
w hurtowni koło mnie są 3 rodzaje wanienek i do każdej jest inny stojak produkowany przez innego producenta ale dopasowany do tych kilku konkretnych modeli wanienek, więc trzeba wybrać i przymierzyć.
ja wybrałam najpierw stojak - z suszarką pod spodem a do niego pasowała akurat duża wanienka. całość kosztowała mnie 71 stojak +28 wanienka
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 15:53   #4248
Dorka83
Rozeznanie

byłam dzis w lidlu i są fajne koszule tzn sa 3 wzory ale 1 nadaje sie idealnie do karmienia. długi rękaw, rozpinane,jsny roż, bardzo fajna bawełna. podobna kupiłam w sklepie 4x drozej.

dodaje link: http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages..._koszula_nocna

Edytowane przez Dorka83
Czas edycji: 2009-09-10 o 15:55
Dorka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 16:00   #4249
konspiracja
Zakorzenienie

Gucia, mi sie oczywiscie fotki tez bardzo podobały, a najbardziej ten duuży dzidziuś Jak nasi mezowie zaczna sie wczuwać, probowac butelek, zabawek to może być wesolo
Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Konspiracjo tak na pierwsza, czy druga dobe to chyba podklady beda lepsze bo wieksze.. ja mam ich chyba z 10szt ale ja nie kupowalam tylko mam w spadku po siostrze bo jej zostaly. mysle ze spokojnie mozna je traktowac zamiennie z podpaskami.

co do przewijaka to my mielismy taki na lozeczko i byl bezpieczny bo mial pod spodem takie malutkie nozki w kazdym rogu przez co sie nie zsuwal

dziękujęto moz ew sklepie te nozki mieli schowane i dlatego mi sie tak wydawało?

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam dzisiaj nawilżacz powietrza do pokoju w ramach wykończenia wyprawki http://allegro.pl/item727249444_ultr...i_pingwin.html
jeszcze nawilżaćz - pamietacie o wszystkim!

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Dziewczynki zaraz Was nadrobie, ale mam PROŚBE.
Otóż mój Tz dzownil przed chwileczka i mówił, że ma mozliwosc załawienia mi pracy (takiej niby pracy) abym miala macierzysnkie po porodzie. I kaze mi sie Was (:P) popytac, czy jest taka szansa w ogole, ja rodze w grudniu, więc 3 miesiace do porodu...Wlaciwie saman ie wiem co mam sie dokladnie spytac. On y mi oplacil ZUS w tym czasie przez te 3 mies.
Wiecej mi powie jak wroci z pracy.
oj Domi musisz cos wiecej napisac, bo sama nei wiesz o co pytac, ale sparwa wydaje sie byc śliska - zwlaszcza ze zus podobno bierze sie do roboty...
ja spadam, pa, trzymam kciuki za Zaharię i dobre wieści od Kareniny!

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 16:11   #4250
kropka241
Zakorzenienie

hmm.. domi ja bedac w pierwszej ciazy podpisalam umowe bedac w 5 miesiacu ciazy ale tylko na pol etatu. mialam macierzynski, zus odemnie nic nie chcial.. tylko ze ja naprawde nic nie kombinowalam tylko powiedzialam pracodawcy ze albo umowa albo odchodze z dnia na dzien.. (to byla restauracja a ja pracowalam na kuchni) to byl taki dziwny okres czasu ze z kuchni odeszlo 3 osoby i 5 osob z baru wiec jesli odeszlabym i ja menadzerowie musieliby klasc kotlety na talerze i nalewac piwko wiec dostalam umowe i mialam ubezpieczenie + macierzynski.

Stary 2009-09-10, 16:23   #4251
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
coś mi nie wchodzą te fotki...
Pokoic cudowny, strzasznie mi sie podoba a brzusiu rewelka ja mam podobny

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
pare fotek 26tc
Śliczny brzusio

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość

tak się chwalicie brzuchami to i ja sie pochwalę
w sumie jak patrzę na brzuch na zdjęciu to wydaje mi się mały, a jak patrzę na niego w realu to widzę mega bęben
to zdjęcie z wczoraj czyli 25+6
Jaki beben śliczny masz brzuszek taki zgrabniutki

Cytat:
Ravenne, za wizyte

1. 32 tc w parku
2. nasza mała rodzinka
Śliczna rodzinka, brzusio kochany a Tz świetnie sie prezentuje w tym lezaku

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 16:44   #4252
elalank
Zadomowienie

napisałam długi wpis i mi zeżarło

no nic, napiszę w skrócie: Dziewczyny piękne brzuchole!!!!!

Konspiracja
- wkłady mozna kupić tez w sklepie dla dzieci (ja widziałam w P-niu, ale nie wiem czy w każdym sklepie). A przewijak jest przytwierdzany do łóżeczka

Zaharia- oby Miraian sobie jescze posiedziała w brzuszku!! Co jej sie tak śpieszy?

Domi- ciężko mi się wypowiedzieć! nie znam się na tym.

Ravenne- nawilżacz super. Hm... nie wiem czy kupić też? szczerze to nie pomyślałam o nawilżaczu..

Dziś WYPRASOWAŁAM WSZYSTKO DLA CÓRCI i teraz ledwo żyję.

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 16:45   #4253
kropka241
Zakorzenienie

Gucia mi sie z kolei to srodkowe zdjecie co dodalas najbardziej podoba i opis do niego tez.. az sie wzruszylam normalnie
ciaza to jednak dziwny stan, takie malutkie rzeczy emocjonalnie mnie rozbrajaja..

Stary 2009-09-10, 17:15   #4254
domi7ks
Zakorzenienie

Dziekuje Wam bardzo za odpowiedź dałam Tż do przeczytania. Mój Tz pewnie więcej dowie się jutro. W każdym razie ja nie chce ryzykować, ale takie załatwienie jest mozliwe. Tylko, że moj Tz musialby tej osobie dać coś "w łape". A macierzynskie jak dlugo sie bierze i jaka to kwota?przepraszam za takie infantylne pytania, ale ja jestem zielona

Stary 2009-09-10, 17:25   #4255
kropka241
Zakorzenienie

Domi urlop macierzynski to bodajrze 20tygodni jesli rodzisz jedno dziecko. przy blizniakach dluzej.
klopoty moga byc jesli okaze sie ze osoba zatrudniajaca cie to rodzina, a tak naprawde to nie mam zbyt duzej wiedzy na temat..

Stary 2009-09-10, 17:46   #4256
domi7ks
Zakorzenienie

Hmmm, to z drugiej strony w ogole by sie nie opłacało zobaczymy, co mąż sie jutro dowie

A ja chciałam się pochwalić: ZROBIŁAM PIZZE WG PRZEPISU NASZEJ KACHULKI, ja która nigdy nie miałam do czynienia z drożdzami,ach ale jestem z siebie dumna aż zrobiłam zdjecie
Mina Tz bezcenna, stwierdzil, że lepsza niz zamawiana

Stary 2009-09-10, 17:56   #4257
zaharia
Rozeznanie

Cytat:
Hmmm, to z drugiej strony w ogole by sie nie opłacało zobaczymy, co mąż sie jutro dowie

A ja chciałam się pochwalić: ZROBIŁAM PIZZE WG PRZEPISU NASZEJ KACHULKI, ja która nigdy nie miałam do czynienia z drożdzami,ach ale jestem z siebie dumna aż zrobiłam zdjecie
Mina Tz bezcenna, stwierdzil, że lepsza niz zamawiana

wow domi, ale smaka zrobilas. tez chce taka pizze. ten twoj tz ma szczescie!!!

dziewczynki, nadal leze jak ta kloda i licze czas pomiedzy skurczami -voltaren pomogl na bol, ale skurcze nadal sa tylko zmniejszyly czestotliwosc. mam nadzieje, ze do wieczorka przejda i znowu bede mogla zajac sie czym konstruktywnym.
biedna ta moja gin - z nia dzisiaj online, ale kobieta ma cierpliwosc i odpowiada na kazde nawet na irracjonalne pytania.

a nasza kamilka nie odpowiada???? zaczynam sie naprawde o nia martwic.
12.12.12 zoi

Stary 2009-09-10, 17:59   #4258
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
wow domi, ale smaka zrobilas. tez chce taka pizze. ten twoj tz ma szczescie!!!

dziewczynki, nadal leze jak ta kloda i licze czas pomiedzy skurczami -voltaren pomogl na bol, ale skurcze nadal sa tylko zmniejszyly czestotliwosc. mam nadzieje, ze do wieczorka przejda i znowu bede mogla zajac sie czym konstruktywnym.
biedna ta moja gin - z nia dzisiaj online, ale kobieta ma cierpliwosc i odpowiada na kazde nawet na irracjonalne pytania.

a nasza kamilka nie odpowiada???? zaczynam sie naprawde o nia martwic.
o własnie kochana!zapomnialam Ci napisac z tego wszystkiego a nawet Tz mowilam o Tobie...trzymam kciuki, zeby to nei bylo nic powaznego, zeby Miriam jak nadluzej siedziala w brzuszku i niewazyla sie nawet wyjsc
Narazie odpoczywaj jak najwiecj..

Dziewczynki czy ktoras z was napisala smsa do Kareniny???bo ona pewnie nie daje nam znac, bo nawet nie ma numeru do zadnej

Stary 2009-09-10, 18:13   #4259
brombusia
Zakorzenienie

Domi pizza smakowicie wygląda

Cytat:
Leż Kochana i nic nie rób, mam nadzieję że Ci się polepszy

Cytat:
Dziewczynki czy ktoras z was napisala smsa do Kareniny???bo ona pewnie nie daje nam znac, bo nawet nie ma numeru do zadnej
Przecież Gucia napisała, gdyby miała jakąś wiadomość to na pewno dałaby nam tu znać

To co, robimy tą listę z numerami?
Lepiej mieć wcześniej, niż czekać za długo.

Stary 2009-09-10, 18:15   #4260
domi7ks
Zakorzenienie

Brombi nie zauważyłam
mam nadzieje, ze jednak u niej wszytsko okej...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości