Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-10, 21:05   #991
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
mpstudios 4,5 tys
pa
tak dziękuję

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 21:13   #992
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość

No to jak umowa o pracę, to odliczyli Ci składki ZUS. W umowach o pracę nie ma znaczenia czy jesteś studentem.

aha przynajmniej sprawa się wyjasniła

ale nie jestem zapisana do zadnego funduszu emerytalnego, bo jeszcze nigdy nie pracowałam tylko tak dorywczo jako hostessa, to chyba nic nie szkodzi co? czy musiałabym się teraz zapisać??

jakos to przeboleje a umowę dostałam od koniec sierpnia a byłam święcie przekonana że to jest na zlecenie
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 21:17   #993
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Aniołku fajne pudełeczka Dużo zamówiliście
Póki co to 30 szt. Później policzymy, czy zamówić więcej
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
tak, 18 o 11.30. wtedy mam badanie a wyzytę u lekarza 21 września.
ale już na badaniu będę wiedziała co i jak bo mam przynieść ze sobą poprzednie wyniki i zdjęcia i od razu będzie widać ewentualne zmiany
Kochana, w takich sprawach moim zdaniem najważniejsza jest głowa! Jak się nastawisz pozytywnie, to wszytko będzie OK, a jak negatywnie, to może być różnie. Głowa do góry. Jak PM 2010 3mają kciuki, to wiadomo że wszystko będzie świetnie
Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Daj spokój Aniołku mnie to dobija sam fakt że mi dzieciaki dzień dobry na ulicy mówią jak mnie mijaja
Przyzwyczaisz się. A później nawet będziesz sobie myśleć: "A ten nie dobry, nie powiedział mi dzień dobry" (nawet mi się rymnęło )

Jazz, z tego co czytałam piwo nie jest dobre na włosy Fakt faktem, było to napisane w jednej z czytanek w New English File
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 21:25   #994
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Ale właśnie w tym rzezc ze to dentysta mi powiedział ze z tym zębem juz nic sie nie da zrobic. Włożył mi tam dużo jaśniejszą blombe ale nadal widać ze jest ciemniejszy. Ja używam "biała perła" pisze ze ponoć choć troszeczkę powinno wybielić... Dentysta też mi polecił to zamiast wybielania u niego.
to chyba trzeba koronkę

Cytat:
Napisane przez ashe Pokaż wiadomość
ja tak jak obiecałam pokaze wam włsnie moją i tylko moją bo bedzie na mnie czekać. sukienke...następnym razem bedziemy pamietac by zdążyc zrobic mi w niej zdjęcie a tak ja tylko trzymam...
ładniutka ta sukienka

Cytat:
źle się czuje i chcę mi się płakać
mi też niestety
Cytat:
tak, 18 o 11.30. wtedy mam badanie a wyzytę u lekarza 21 września.
ale już na badaniu będę wiedziała co i jak bo mam przynieść ze sobą poprzednie wyniki i zdjęcia i od razu będzie widać ewentualne zmiany

Onaella
mam nadzieję że wszystko się pozytywnie zakończy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 21:32   #995
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Przyzwyczaisz się. A później nawet będziesz sobie myśleć: "A ten nie dobry, nie powiedział mi dzień dobry" (nawet mi się rymnęło )
Haha no pewnie tak... Jeszcze mi belfrowstwo w żyły chyba nie weszło
Aczkolwiek 6B ma we wtorek karną kartkówkę za dzisiejsze zachowanie sasasasa posypią się pały

Aha Aniołku i pamiętam jak pytałaś o podręczniki a ja nie odpisałam..
No to ja mam do gimnazjum "New Adventures" a do podstawówski "Winners"

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
to chyba trzeba koronkę
No moja mama właśnie w tej sposób sobie wybieliła żółtego martwego zęba... No ale kosztowało ją to około półtora tysiąca więc niemało...
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 21:32   #996
kaska87
Zakorzenienie

dobranoc

Stary 2009-09-10, 21:33   #997
certina4
Wtajemniczenie

dobranoc Kasiu, dobranoc dziewczynki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 21:36   #998
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
aha przynajmniej sprawa się wyjasniła

ale nie jestem zapisana do zadnego funduszu emerytalnego, bo jeszcze nigdy nie pracowałam tylko tak dorywczo jako hostessa, to chyba nic nie szkodzi co? czy musiałabym się teraz zapisać??

jakos to przeboleje a umowę dostałam od koniec sierpnia a byłam święcie przekonana że to jest na zlecenie
Do 10 stycznia masz czas na zapisanie się do OFE, więc spokojnie. Masz czas, żeby sobie wybrać dobry fundusz. Tylko nie zostawiaj tego na ostatnią chwilę. Ja się zapisywałam 9 stycznia, a potem się okazało, że moje dane brały udział w losowaniu i trafiłam do innego funduszu, a to dlatego, że ktoś się pomylił w przepisywaniu moich danych. No ale nie ma się co dziwić, pewnie się śpieszyli, bo sporo osób czekało wtedy w kolejce. Oczywiście to odkręciłam i jestem tam gdzie chciałam, ale nie ukrywam, że trochę zachodu z tym było.

Cytat:
Jazz, z tego co czytałam piwo nie jest dobre na włosy Fakt faktem, było to napisane w jednej z czytanek w New English File
Ja o tym piwie przeczytałam w jakiejś kolorowej gazetce typu Przyjaciółka albo coś takiego i to dawno, więc też źródło niepewne.

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-09-10 o 21:41
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 21:38   #999
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Haha no pewnie tak... Jeszcze mi belfrowstwo w żyły chyba nie weszło
Aczkolwiek 6B ma we wtorek karną kartkówkę za dzisiejsze zachowanie sasasasa posypią się pały
Aha Aniołku i pamiętam jak pytałaś o podręczniki a ja nie odpisałam..
No to ja mam do gimnazjum "New Adventures" a do podstawówski "Winners"
I prawidłowo. Trzeba już od początku roku ich sprowadzić do pionu i pokazać kto tu rządzi
New Adventures dość popularne wśród gimnazjów. Co do podstawówki, to nie znam tych Winners. My teraz pracujemy na Super Kids, ale jakoś póki co te podręczniki mi nie podchodzą
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 21:40   #1000
BlackAngel
Adwokat diabła

Gosica, osz Ty belferko z diabłem za skórą.. Co biedne dzieci zrobiły że je tak każesz

zaraz idę lulu

ps. w podstawówce miałam książki Open Doors, gimnazjum Enterpise, TE - Enterpise
na uczelni mam teraz - New English File.. jeszcze miałam za dzieciaka jakieś książki tylko nie pamiętam jak się nazywały (ciotka uczyła mnie angola od 6r.ż )
tz miał - Lifelines.. teraz ma na kursach face2face..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-09-10 o 21:49
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 21:47   #1001
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
I prawidłowo. Trzeba już od początku roku ich sprowadzić do pionu i pokazać kto tu rządzi
New Adventures dość popularne wśród gimnazjów. Co do podstawówki, to nie znam tych Winners. My teraz pracujemy na Super Kids, ale jakoś póki co te podręczniki mi nie podchodzą
No mi te Winnersy dośc nawet podchodzą One Oxfordzkie są... Fajne mają zadanka i w ogóle Teachersy do nich też fajne, można urozmaicic lekcje jak sie chce

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Gosica, osz Ty belferko z diabłem za skórą.. Co biedne dzieci zrobiły że je tak każesz

zaraz idę lulu
Jakie biedne dzieci Bachorzaki niedobre Nie dały mi spokojnie lekcji poprowadzic tylko musialam rozsadzac i upominac Po co ja mam sobie nerwy strzepic Nastepnym razem sie uspokoja

Dobranoc

Edytowane przez gosica502
Czas edycji: 2009-09-10 o 21:53

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 21:55   #1002
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
ps. w podstawówce miałam książki Open Doors, gimnazjum Enterpise, TE - Enterpise
na uczelni mam teraz - New English File.. jeszcze miałam za dzieciaka jakieś książki tylko nie pamiętam jak się nazywały (ciotka uczyła mnie angola od 6r.ż )
tz miał - Lifelines.. teraz ma na kursach face2face..
Ja na samym początku (rok byłam starsza, bo zaczęłam na angola chodzić jak miałam 7 lat) to miałam Muzzy comes back Pamiętacie? W telewizji były filmiki Muzzy, to taki zielony wielki stworek, co lubiał jeść zegarki (i parkometry).
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 22:00   #1003
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ja na samym początku (rok byłam starsza, bo zaczęłam na angola chodzić jak miałam 7 lat) to miałam Muzzy comes back Pamiętacie? W telewizji były filmiki Muzzy, to taki zielony wielki stworek, co lubiał jeść zegarki (i parkometry).
tak pamiętam
ja się uczyłam z takiego czerwonego słownika Walta Disneya, mam go jeszcze w domu.. świetny jest

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 23:25   #1004
lain
Zakorzenienie

Cytat:
jakie ładne! Twój wzór mi sie najbardziej podobaA ja myślalam, że to sa tkaie plastikowe pudelka a tu takie fajne tekturowe moznaJa zaim zamowie na all to se zapytam w cukierni, b może maja juz taką usługę, że robia paczki w pudełkach
tez sie wstrzymam z takimi zakupami, bo wlasnie widzialam, ze wiele cukierni oferuje gotowe paczuszki juz z pudelkami

napadli nas dzis pod kosciolem z nowym stosem ulotek i nowym numerem tego magazynu, ktory dawali na targach widze, ze jakies nowe firmy sie pojawily - cukiernie, makijazystki, zaproszenia itp. trzeba to bedzie obczaic

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ooo to też macie sporo wesel w przyszłym roku podobnie jak my
w maju dwa, w czerwcu jedno, w lipcu jedno, w sierpniu nasze i we wrześniu też jedno a dodatkowo jeszcze w maju albo czerwcu komunia mojej bardzo bliskiej kuzynki
będzie wesoło
no my wlasnie w maju tez jeszcze bedziemy na komunii moich dwoch kuzynow (tez bardzo bliscy, bo dzieci siostry mojego ojca). dobrze, ze nie jestem chrzestna zadnego z nich jeszcze do tego kompletu, ktory wymienilam wczesniej, jedni znajomi tez biora slub (ci od zareczyn w wc ), ale oni chyba beda skromne wesele robic (czy tez obiad dla rodziny)

Cytat:
Upatrzylam sobie rekawiczki w Ochniku
ja sobie wlasnie dzisiaj kupilam kozackie rekawiczki skorkowe TZ mi wypatrzyl sa czarne,z milutkiej wygodnej skorki i sa takie dluzsze tak ze siegaja gdzies tak 10cm od lokcia super sa beda idealnie pasowaly do mojego czarnego plaszczyka, czarnych kozakow/sliwkowych szpilek i nowej skorzanej torebki w kolorze sliwki musze sobie jeszcze na jakis sliwkowy szal zapolowac w tym sezonie bede czarno-sliwkowa

Cytat:
ja się uczyłam z takiego czerwonego słownika Walta Disneya, mam go jeszcze w domu.. świetny jest

oooo mialam go! zaje***y byl ale chyba go w pewnym momencie oddalam dla dzieci z domu dziecka jak jakas zbiorka w szkole byla

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-10 o 23:31
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 23:26   #1005
lain
Zakorzenienie

ja bardzo lubilam uczyc sie z Opportunities przerobilismy w LO cala serie i uwazam, ze sporo z nich wynioslam a na uczelni to juz mialam taka ksiaze do angielskiego akademickiego przygotowujaca do IELTS, a na UEku taka do business english (Intelligent Business) - fajna duzo takiego branzowego slownictwa (gielda, ekonomia, korporacje)

bylismy z tymi TZowymi wynikami u lekarza lekarka stwierdzila, ze wyniki sa nieprawdopodobne, bo przy takiej morfologii i wynikach badan watrobowych niemozliwym jest zeby tylko zelazo sie tak pskudnie wybijalo... wiec stwierdzila, ze moze to blad laboratorium dlatego tez TZ znow idzie zbadac krew, a dodatkowo go wyslala na USG jamy brzusznej (a konkretniej w kierunku watroby) zeby tez sie upewnic, ze tam wszystko ok
wiec ciag dalszy TZowych przygod zdrowotnych w przyszlym tygodniu

bylismy tez na naukach o NPR znow krotko i na temat prowadzil je mlody pan, tatus dwojki chlopcow i trener interpersonalny ogolnie o seksie mowil bardzo rzeczowo i zabawnie. nie bylo nic o wytworach szatana. wrecz sie smial z opinii co bardziej zatwardzialych moherow, ze niby prezerwatywy powoduja bezplodnosc powiedzial zeby takie rewelacje wlozyc miedzy bajki mowil tez zeby za kazdym razem seks wygladal inaczej, w innej pozycji itp zeby sie nie znudzilo o NPR jedynie wspomnial i bardzo chwalil (ze niby z zona od 9 lat stosuja i dzieci maja planowane), a jak ktos chcialby poglebic swoja wiedze to odeslal na kurs. dostalismy tez ksiazeczki na ten temat no ale raczej nie skorzystamy
nawiazan do kosciola nie bylo nic a nic

no i znalezlismy bilety do Londynu w calkiem korzystnej cenie - dla 2 osob tam i z powrotem za niecale 400zl (Wizzair) szkoda tylko, ze dopoki nie znam swojego rozkladu zajec to nie mozemy ich kupic

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-10 o 23:35
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 07:12   #1006
merriel
Raczkowanie

Dzień dobry
Co to, wszystkie jeszcze śpią??Pobudka!!: D
Ja dzisiaj znowu będę walczyć z pracą magisterską Miałam to robić cały dzień, a udało mi się napisać... ekhem.. 5 linijek
Najpierw miałam mega panikę, bo nie mogłam nigdzie znaleźć planu mojej magisterki Ani w wersji papierowej, ani elektronicznej.. Po pół godzinie szukania znalazłam go na kompie w jakimś śmieciowym katalogu pod wiele mówiącą nazwą "charakterystyka"..
Sama sobie życie utrudniam
Poza tym z nieplanowanych rzeczy zrobiłam porządek w szafie i na półkach, pranie, wygrzebałam skądś starą gierkę - trzecią część Harrego Pottera - i robiłam sobie powrót do dzieciństwa
Mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej...

Edytowane przez merriel
Czas edycji: 2009-09-11 o 07:15
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 07:27   #1007
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ashe Pokaż wiadomość
ja tak jak obiecałam pokaze wam włsnie moją i tylko moją bo bedzie na mnie czekać. sukienke...następnym razem bedziemy pamietac by zdążyc zrobic mi w niej zdjęcie a tak ja tylko trzymam...
Z pewnością jak ubierzesz bedziesz o niebo lepiej wyglądać
Bardzo ładna góra
Tylko JA to bym tego 'kwieta' wycięła, bo jestem inna i nie lubię takich

Dzień Dobry MERRIEL , Ja nie śpię

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 07:33   #1008
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja bardzo lubilam uczyc sie z Opportunities przerobilismy w LO cala serie i uwazam, ze sporo z nich wynioslam
ja też je miałam w liceum fajne książki

idę do fryzjera na 8:40 więc do później

Stary 2009-09-11, 07:34   #1009
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja dzisiaj znowu będę walczyć z pracą magisterską Miałam to robić cały dzień, a udało mi się napisać... ekhem.. 5 linijek
Najpierw miałam mega panikę, bo nie mogłam nigdzie znaleźć planu mojej magisterki Ani w wersji papierowej, ani elektronicznej.. Po pół godzinie szukania znalazłam go na kompie w jakimś śmieciowym katalogu pod wiele mówiącą nazwą "charakterystyka"..
Poza tym z nieplanowanych rzeczy zrobiłam porządek w szafie i na półkach, pranie, wygrzebałam skądś starą gierkę - trzecią część Harrego Pottera - i robiłam sobie powrót do dzieciństwa
Oby było lepiej merriel
U nas na mieszkaniu takie zjawisko kiedy podczas sesji jest na mieszkaniu najczyściej, same dobre obiady są gotowane i wszystko jest poprane i poprasowane nazywałyśmy "żeby tylko"

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość

Dzień Dobry MERRIEL , Ja nie śpię
Ja też nie, idę do szkoły

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-11, 07:38   #1010
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
no i znalezlismy bilety do Londynu w calkiem korzystnej cenie - dla 2 osob tam i z powrotem za niecale 400zl (Wizzair) szkoda tylko, ze dopoki nie znam swojego rozkladu zajec to nie mozemy ich kupic
Ja szukałam lotu do Dublina i też znalazłam super ofertę za niecałe 300 zł. Ale to z raynera. Tż jest chętny, ale pewnie urlopu nie dostanie więc się nie napalam Wkurza mnie ta jego firma bo kurcze musza brac urlop na koniec roku i na początku. I to jest już kurcze połowa jego urlopu. I później nigdzie nie możemy jechać, bo z amało dni będzie miał. No i na wesele chce mieć tez jakieś wolne.
Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja już nie śpię od 6.00 A dzisiaj pogoda akurat na spanie. Ja dzisiaj robie porządki, bo w niedzielę imprezka rodzinna. a jutro mi się nie będzie chciało-nie lubię sprzatać w sobotę.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 07:42   #1011
chilanes
Zakorzenienie

boziu wątek ma 3 dni i już 1000 postów Toż do nwoego roku jeszcze z 10 części powstanie wy to macie tempo!
Ja rozglądam się za biżu ślubnym ale nie ma nic, co by mi wpadło w oko, było efektowne, nie za drogie i delikatne zarazem

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-09-11 o 07:43
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 07:44   #1012
merriel
Raczkowanie

No proszę, jakie ranne ptaszki Hmm, idę się wykąpać i siadam do magisterki, bo już się zaczęłam zastanawiać, czy czasem poodkurzać nie trzeba
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 07:51   #1013
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
15 wrzesnia musicie oglądać
"lansik tipsy i cos tam"
W moje urodzinki ja napewno bede swiętowac tylko zas mi w boczki pojdzie tent tort i slodkosci ech

boze dziewczyny ale wy tu znowu strona zapisałyscie czytam dalej bo zaleglosci mam

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-11, 08:11   #1014
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
W moje urodzinki ja napewno bede swiętowac tylko zas mi w boczki pojdzie tent tort i slodkosci ech
e tam no to Ty masz urodziny 15 Lain 17 kto jeszcze przynzać się bo z baniaka

a jutro na wesele tylko dzisiaj jakos pochmurno jest oby jutro było słonko

Stary 2009-09-11, 08:16   #1015
agator74
Rozeznanie

cześć kobietki, ja też juz nie śpie gdzies od 1,5 godzinki. Zrobiłam tztowi kanapki do pracy ( ze niby taka kochana i troskliwa narzeczona) a teraz sobie siedze na necie i sie nudze. Musze sobie jakies buty jesienne kupic, no i szukam dalej pracy. Jakos chyba nie mam szczęścia.

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

a ty kasiu juz wrocilas od fryzjera czy jak bo mialas isc na 8.40?

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 08:22   #1016
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

a jutro na wesele tylko dzisiaj jakos pochmurno jest oby jutro było słonko
no ja tez mam nadzieje ze bedzie slonko, rodzice maja srebrne wesele wiec tez sie jutro pobawie

ech tylko nie wiem co mam z wlosami zrobic cos sie wymysli

a co do wesel to przez ostatnie 3 lata na 6 byłam a po drugim moj TZ powiedział ze moze nastepne bedzie nasze a tu cała rodzina sie posypała w pazdzierniuku nastepne w przemyslu ale na szczescie w przyszłym roku nikt poza nami nie planuje

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
Stary 2009-09-11, 08:26   #1017
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
a ty kasiu juz wrocilas od fryzjera czy jak bo mialas isc na 8.40?
tak bo ja tylko grzywkę byłam podciąć i za darmo mi pani podcięła jak zawsze
Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
a co do wesel to przez ostatnie 3 lata na 6 byłam a po drugim moj TZ powiedział ze moze nastepne bedzie nasze a tu cała rodzina sie posypała w pazdzierniuku nastepne w przemyslu ale na szczescie w przyszłym roku nikt poza nami nie planuje
a ja byłam na weselu ostatnio w 2003 bo kuzynostwo dużo starsze ode mnie to już pożenieni, a Ci w moim wieku się nie garną jakoś a mój TZ nigdy nie był na weselu bo ona ma malutką rodzinę siostra miała ślub u Elvisa to też nie miał okazji

Stary 2009-09-11, 08:27   #1018
szana
Zadomowienie

cześć
Meriell zabrałaś się do mgr? czy odkurzasz?
Kasiunia i jak mama=sukienka? bo nie czytałam ostatnich stron od wczoraj-naprodukowałyście a ja nie mam aż tyle czasu :P

aaa tylko przemknęło mi,że któraś napisała,że na śląsku mówi się jak się wychodzi z domu "idę na pole" a wcale nie godo się "ida na dwor" albo "ida na podwórko" wybaczcie mi za moje
poprawianie kogoś

Witaj Tusia ja na siebie mówiłam kiedyś "Tusia" jak byłam malutka to nie miałam ochoty wymawiać swojego imienia tylko mówiłam na siebie Tusia

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-09-11 o 08:29
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 08:29   #1019
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Kasiunia i jak mama=sukienka? bo nie czytałam ostatnich stron od wczoraj-naprodukowałyście a ja nie mam aż tyle czasu :P
no w poniedziałek mam iść zmierzyć czy nie jest jakaś malutka albo duuuuża ja mam rozmiar 36 więc jak będzie 40 np to mi nie zmiejszą chyba lepiej żeby było 38 bo gorset jest wiązany to mozna coś podziałać

Stary 2009-09-11, 08:36   #1020
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość

Witaj Tusia ja na siebie mówiłam kiedyś "Tusia" jak byłam malutka to nie miałam ochoty wymawiać swojego imienia tylko mówiłam na siebie Tusia
tusia martusia i tak jakos zostało

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości