![]() |
#2671 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wybielanie zębów - Opalescence Treswhite / Tres White
Cytat:
też się śliniłam jak wściekła ![]() ![]() wybielałam bardzo długo, bo nie nosiłam co noc (z powodu bólu ząbków), tylko tak co dwa, trzy dni zakładałam te nakładki (zużyłam w sumie chyba 4 strzykawki.. tego się nie nakłada dużo i na pewno wystarcza na więcej niż 4 aplikacje jak ktoś wyżej pisał. nadmiar preparatu wypłynie górą i podrażni/przypali dziąsła) efekt był boski ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2672 |
Rozeznanie
|
Hello wszystkim i dziękuję za odpowiedź..
To w takim razie może spróbuję na noc?? Tylko boję się, że to właśnie długie noszenie przyczynia się do bólu zębów bo podczas mojego 1,5 godz noszenia dwa razy dziennie nie czuję bólu ale podrażnienie.hmmm..ciekaw e czy nocne nakładki nie są zalecane przez wzgląd na wygodę ![]() No nic spróbuję jedną noc ale jak się zaślinię to kurka facet mnie z łóżka wygoni ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka Ciao |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2673 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak zakładam na na godzinkę raz na parę miesięcy to nic a nic nie boli, nie ma drażliwości etc ja wybielałam zęby po aparacie, i ogólnie genetycznie mam dość nieładną kość, dlatego dobrany był ten mocniejszy 20proc preparat i tryb nocny. po każdej nocy w nakładkach zęby o tan jaśniejsze, to było super ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybielanie zębów- wątek zbiorczy
LUDZIE BARDZO PILNA SPRAWA
NAŁOŻYŁAM SOBIE BIAŁĄ PERŁE NA ZĘBY. nIC MNIE NEI BOLAŁO , ALE GDY ZDJĘŁAM , ZOBACZYŁAM NA 1 2 I 3 TAKIE JAKBY KRESKI WZDŁUŻ ZĘBA ! CO TO MOŻE ZNACZYĆ ?! CHYBA WCZESNIEJ TEGO NIE MIAŁAM ! JAK PAZNOKCIEM BIORĘ TO NIC NEI CZUJĘ ŻEBY BYŁO PĘKNIĘTE. CO TO JEST? MOGĘ NADAL UŻYWAĆ BIAŁEJ PERŁY ?! PROSZE POMÓŻCIE ;; JESTEM ZROZPACZONA czytałam o tym i to ponoć od złych nawyków mogą powstawać np. gryzienei ołówka, długopisu, a przyznając szczerze często ja to robiłam , czy np gryzienie miętusow. Moze to od tego. Bo zaobserwowałam na jedynce dolnej( a dolnej szczęki nie wybielałam ) . Bo jednak to jest z fluorem to powinna leczyć żeby prawda? czy to prawdopodobne ze to od tego? Bo w sumie wcześneij moim zębom się nei przyglądalam . Edytowane przez mila1122 Czas edycji: 2009-09-13 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2675 |
Zadomowienie
|
Jeśli zęby nie były piaskowane przed użyciem Białej Perły, to mogły się po prostu nierównomiernie wybielić, ale na Twoim miejscu wybrałabym się do dentysty - tak na wszelki wypadek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
piaskowanie? Co to? Już się torchę uspokoiłam. Czy komuś pekło szkliwo od Białej Perły? Cyz to możliwe w ogóle? Trzymałam nawet nie całe 30 minut, wydaje mi się , że ten zel taki mocny nie jest. Bardzo prawdopobone że po prostu wczensiej tego nie zauważałam... Byłam u detysty kilka dni temu i nic nie zauważyła niepokojącego. Dodaje fotki. Nie zwracajcie proszę was uwagi na kolor moich zębów i na to że jedna jedynka jest nierówna -.-" kawałek jedynki mi się odkruszył i neistety tak już zostało, bo nei wiem co z tym począć, to międyz innymi przez gryzienie miętusow przypuszczam. Tylko na górna nakłądałam Białą Perłę, ale jak widać na dolnej tez jest peknięcie. Edytowane przez mila1122 Czas edycji: 2009-09-15 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2677 |
Przyczajenie
|
czesc
chcialabym wybielic zeby ale niewiem jakie paski mam wybrac, kto zna jakies skuteczne ktore sam wyprobowal i zobaczyl ze dzialaja? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2678 |
Rozeznanie
|
Witam wielbicielki białego uśmiechu
![]() Boski poniedziałek.. Możecie mi powiedzieć jak długo utryzmywał się u Was efekt białych zębów???... bo nie wiem czy zrobić tydzień przed ślubem czy dwa? kurcze bo jak mi zżółkną to masakra teksańska ![]() i wtedy tylko korektor mi zostanie ![]() Szalonego poniedziałku życzę ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- O kurde, wczoraj nosiłam 4 godziny od 17 do 21 i dzisiaj mam taka wrażliwość że hej ho!! ledwo mówię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2679 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2680 |
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie. Chciałam powtózyć sobie wybielanie białą perłą, ale mam aktualnie tlenek cynku w zębie na 3mce. Czy to jakaś przeszkoda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2681 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a Jeśli już koniecznie chcesz paski to dobre są paski Crest - poleciła mi je jedna z wizażaniek , tyle że są one dość mocne wiec jesli masz wrażliwe zęby to musisz uważać no i mogą boleć przez pierwsze dni. pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#2682 |
Przyczajenie
|
A jezeli w penych miejscach nie mam troche szkliwa to mozna uzywac bialej perly?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2683 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2684 |
Przyczajenie
|
hej, to mój pierwszy wpis i zachwalając coś nie chcialabym dostać bana
![]() Jedną ze skuteczniejszych metod wybielania zebów są paski. Tylko nie te z polskiej apteki, bo są nic nie warte, kosztują duzo i nie dają efektów. Najlepsze są te sprzedawane w stanach- firmy crest. Bardzo dużo sprzedawców sprzedaje je na inernecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Rozeznanie
|
Paski Crest są skuteczne ale podobno mocne i bardzo podrażniają zęby. Piszę to co słyszałam , bo sama ich nie wypróbowałam. Osobiście używałam nie pasków lecz Białej Perły, która jest delikatniejsza
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Rozeznanie
|
Czesc
Mam problem z nakładkami, wydaje mi się, że pod nakładki dostaje się za dużo śliny i to zmniejsza efekt... co o tym sądzicie?? Wspomnę, że nakładki kupiłam na Allegro więc są formowane na gorąco i odstają w niektórych miejscach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2687 |
Rozeznanie
|
moze tak być że nie są idealnie przylegające, ale efekty i tak powinny być.
u mnie ząbki przestały być tak ślicznie białe gdzieś po paru miesiacach (nie piję kawy, nie palę, jedynie herbatka z takich "barwiących" rzeczy) - także do ślubu to spokojnie ![]() pamiętaj też, by nie przesadzić z wybielaniem, bo ząbki zrobią się przezierne - takie jakby przezroczyste, co wygląda jakby były całe sine/czarne trzeba wyłapać moment kiedy są juz naprawdę białe i bielsze nie będą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2688 |
Rozeznanie
|
O kurde to ja właśnie tak im się przyglądam a one jakieś szarawe
![]() i nie wiem czy to zwidy czy przesadziłam.. ![]() Ale jak po 3 razach można przesadzić... trzy razy po 2 godziny , raz 3 godziny i raz 8 godzin. Kurka wodna to mam problema ![]() Dzięki za pomoc i odpowiedź.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2689 |
Rozeznanie
|
cały czas o tym myślisz, wiec też inaczej na to patrzysz
![]() nie nakładaj przez parę dni i poobserwuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
No więc mineła 5 godzina noszenia na zębach żelu i nic .. -.-"
Nie mam nadrważliwości, wszystko jest ok. Tylko ten ślinotok... I poza tym coraz mniej wierzę w to całe wybielanie... ![]() Normalnie chciałabym serio wybielić sobie zęby a tutaj o . Nie mogę , bo się nie chcą . Wam po jakim czasie coś zaczęlo się pokazywać? Do tego chciałabym zapytać czy to może być prawda że przez Białą Perłę jakiejś dziewczynie zaczęły się kruszyć żeby?!;/ Przeczytałam to z wpisu z 2007 roku. Normalanie przeraziło mnie to. Może tak być że ta pasta sprawi że zęby zaczną się kruszyc?;/ Farmaceutka powiedziała że jest to bezpieczne... A co sadzicie o tej suszonej mięcie , według Was dziala? Edytowane przez mila1122 Czas edycji: 2009-09-17 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
Wtajemniczenie
|
ja polecam paste pearl drops hollywod smile dostepne w rossmanie cena ok 30zl ale po 2 tyg 4 cienie jasniejsze zeby
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2692 |
Raczkowanie
|
A ja mam takie pytanie do Was.. czy te paski wybielające, biała perła uchwycą doklejanego zęba? W dzieciństwie wybiłam sobie jedynkę i połowę zęba doklejałam u dentysty i nie chciałabym mieć wszystkich zębów białych oprócz tego jednego!
Jeśli ten temat był już poruszany, to wybaczcie ale nie znalazłam nic takiego.
![]() |
#2693 |
Raczkowanie
|
Ta doklejana połowa zęba nie wybieli ci się podobnie jak wypełnienia, implanty, koronki itp. Wybielają się tylko twoje naturalne zęby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p13079-Pear...od_smile_50_ml
![]() |
![]() |
#2695 | |
Rozeznanie
|
tego kawałka doklejonego zęba raczej ci Biala Perła nie wybieli.
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2696 |
Rozeznanie
|
ja używałam przeróżnych past wybielających, zresztą do dziś jak kupuję pastę to najpierw ręka sięga po jakaś z napisem whitening, dopiero potem patrzę co to
![]() i niestety żadna, ale to żadna pasta dostępna w drogerii czy nawet w aptece (czy te paski blendamed) nie rozjaśniały zębów - w końcu stomatolog mi wyjaśnił, czemu tak jest. potem poczytałam na forach i znalazłam podobne opinie do tego, co usłyszałam od tego lekarza.. pasty itp nie wybielają zębów, czyli kości, tylko osad na nich.. ![]() te preparaty z nadtlenkiem karbamidu (czy jakoś tak) wnikają w strukturę zęba (uszkadzając go niestety) i moga rozjaśnić kość.. a te sprzedawane do domowych kuracji nie mogą być tak inwazyjne - stąd też ich ograniczone możliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2697 |
Rozeznanie
|
![]()
Przez to wesele mam taką panikę w głowie
![]() Dziękuję LAVANDA za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2698 |
Rozeznanie
|
mi tak samo zadna pasta wybielajaca nie pomogła, tez uzywalam róznych past - wszystkich blend-a-med 3d white, rowniez pearl drops i to "hollywood smile" to jak dla mnie pic na wodę.
Jesli naprawde chcecie wybielic zęby to polecam albo Białą Perłę albo Opalescence ![]()
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
fajnie że ktoś mi odpowiedział ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2700 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.