|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
padnięta jestem po pracy
|
|
#1442 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
też mi się marzy
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pewnie nawet prowadziłabym jakąś małą galerię i knajpkę. Dla przyjemności, bo kasę przecież bym miała z wygranej Cytat:
![]() Ja jak się zmęczę to na twarzy mam nieregularne plamy w kolorze dojrzałego pomidora. Widok mało estetyczny
|
|||||||
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się ta chatka podoba:
http://mieszkaniowy.wordpress.com/20...domek-hobbita/ |
|
|
|
#1444 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie się plamy na twarzy,a raczej na szyi robią często od któregos promila w górę
Vesenko-każda opcja ma i plusy i minusy Na razie zostanę na etacie,z miesiąc,dwa popracuję i wtedy podejmę decyzję Na kontrakcie już kiedyś byłam przez półtora roku i wróciłam na etat,bo miałam jakieś przeczucie,że zwolnienia na dziecko mi się przydadzą
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zwolnienia na dziecko to duży plus etatu. Szczególnie jeśli Twój kawaler chodzi do przedszkola. Ja dziś miałam dzień lekarzowy. Chyba wreszcie trafiłam na dobrą panią ginekolog. Tylko trochę śmiesznie wyszło, bo od początku mówiła mi na ty. W końcu spytała ile kochanie masz lat?, to jej mówię ile, po czym pani doktor stwierdziła-to zapraszam panią na fotel ![]() Byłam też u dermatologa ze znamionami. Wysłała mnie do chirurga, a najbliższy chirurg od znamion jest w szpitalu onkologicznym i kilometrowe kolejki do poradni. Na poprawę humoru poszłam do fryzjerki. Chyba wreszcie po latach poszukiwań znalazłam moją fryzjerkę. Byłam u niej już 5 razy i nadal wychodzę zadowolona.
|
|
|
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Się bardzo chętnie piszę na świętokrzyski zlocik , do Kielc mam tylko ok 50 km więc wszystko do zrobienia ( chociaż to kompletnie nie moje terytorium )Bardzo miło byłoby pznać Ciebie i LouLou, resztę dziewczyn też tylko szkoda, że wszystkie tak daleko ![]() A poza tym, to podczytuję Was regularnie, tylko jakoś tak nie mam nic mądrego do napisania, nie żebym o Was zapomniała czy coś ![]() jesień się zbliża i dlatego chyba taka wypalona jestem, ale planuję to zmienić, poz tym pracy mam ostatnio ''po kokardkę'' jak to Vesenka kiedyś pięknie określiła
|
|
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie dzis udalo znalezc odpowiadajace mi mieszkanie i przeprowadzam sie pod koniec miesiaca
Cytat:
Tak bym mogla mieszkac. U mnie na osiedlu jest taki okragly domek smieszny, teraz jest tam solarium i gabinet paznokci, ale wczesniej rozne branze go adaptowaly. No i ide kiedys z bylym (bylismy wtedy na etapie poszukiwania kolejnego mieszkania), a na tym okraglym domku wisi kartka "do wynajecia". Ja radosnie, ze moze bysmy wynajeli i zamieszkali tam... A byly: "Tak! Bedziemy mieszkac jak hobbici!!" Polly to teraz wyobraz sobie, jaka ja mam nerwowke: dziecko w pierwszej klasie, przeprowadzka (pewnie zanim przewioze rzeczy zdecyduje sie na odswiezenie scian w nowym), co rano trzeba jezdzic na zabiegi, TZ sie zapowiedzial, ze niedlugo przyjezdza... i jeszcze do konca miesiaca mam marudnego i czepialskiego bylego na glowie (na szczescie juz z nim nie mieszkam). ![]() Ale mi tak dobrze, czasem potrzebuje silniejszych bodzcow, zeby poczuc ze zyje... I moge podbic statystyke, bo ja w dowodzie tez ze swietokrzyskiego jestem, a nie ucieklam za daleko... Edit: jeszcze pytanie z testu, ktory rozwiazywalam dzis dla relaksu.... Testu nie polecam, bo po 30 pytaniach okazuje sie ze trzeba zaplacic zeby zobaczyc wynik. Ale przy tym pytaniu zdebialam, a raczej przy drugim wariancie odpowiedzi... ![]() Kto ten test ukladal
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-09-10 o 20:18 |
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dalo fotki
|
#1449 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Piękną wizję roztaczam, prawda? ![]() Cytat:
A mnie się marzy domek jak ten z "Ukrytych pragnień" Cytat:
![]() Edit: Buuuu, zabiłam wątek
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-09-10 o 21:43 |
||||
|
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak znajdę idealny apartament z widokiem na Most Brooklyński to też wkleję
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1451 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja znalazłam dziś 60 groszy
![]() po ostatnim tygodniu jestem wykończona-byl to tydzien organizacji nowego roku szkolnego-massakra, ale wszystko sie udało- znaczy sie młodą pozapisywać na różne zajęcia tak zeby nam nie kolidowało z "zyciem" ...kurcze...za moich czasów to sie na podwórku siedziało całymi dniami, a teraz dzieciaki zapierniczają na równi ze starymi
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Wy to piszecie? Ómaruam
http://chakier.bblog.pl/wpis,nasi;wa...dem,34857.html
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
dobre...
|
#1455 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
No żesz,ten wizaż mnie dzisiaj wykończy,nawet emotki mi zżera.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-09-10 o 22:12 |
|
|
|
|
#1456 |
|
To ja :)
|
Sąsiedzi dziś nie śpią!!!
Kupiłam reedycję "Miłości w czasach popkultury" Myslovitza, siedzę w słuchawkach na uszach i się drę Oj bym poszła na ich koncercik...
|
#1457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz ja zapytam: kto mi zapluł monitor?
|
|
#1458 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Stracilbym swoje dobre imie ![]() --- Spadam spac Tym razem "trzezwy jak niemowle"
|
||||
|
|
|
#1459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Przepiękna okolica i unikatowe krajobrazy. Nawet studenci geografii z UW jeżdżą do Was na warsztaty Blue, nie doceniasz swojego sąsiedztwa (i sąsiadów )
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2009-09-11 o 00:59 |
|
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no fakt, nasza okolica (tzn moja i Blue ) jest fajna krajobrazowo, gory, zielenina i nawet wode z kranu mozna pic ( nie to co u Was w Warszawce pfii a tak btw to kurka nie wygralam, hacjendy nie bedzie
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie wygrałam
I teraz muszę prosić Bale'a, żeby mi ten apartament kupił![]() Wyżyłam się recenzencko na KWC i mówię : Dobranoc
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W TG grają w niedzielę, a ja nie mam z kim iść A tak luuubię...Eeee Co byś stracił? Ja też nie wygrałam Ale byłabym zdziwiona, gdybym wygrała, bo kuponu nie posyłałam ![]() Wczoraj była tak piękna pogoda, a dziś chmurzy się od rana i już coś siąpi. A miałam takie plany weekendowe Bo wiecie, znowu wyjeżdżam na weekend w rodzinne strony (Pieknie to brzmi A tak naprawdę znaczy 10 km od obecnego domu, bo rodzice jadą do rodziny i nie ma kto karmić psów, kotów i kanarków )
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Agnyś - to sama idź na ten koncert
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Noo, ja bym poszła sama, ale trochę się boję. Bo wiesz, u nas (no, w TG) jest tak impreza masowa o nazwie Gwarki, pełno ludu, centrum miasta zapchane równo, kradzieże, pijani. Koncert się kończy planowo o 22, mają być jakieś podstawiane autobusy, oczywiście nikt nie zna godzin ich odjazdu, wszystko jakieś takieś niezorganizowane
No a na tą moją wieś jakoś wrócić trza a jedynie autobusy mi zostają.Chciaż, na Stadion Śląski na Policów też się sama wybrałam i żyję I nawet jakoś wróciłam, choć po tatę awaryjnie musiałam dzwonić, bo wszystko mi pouciekało.
|
#1465 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Powitać z rana,u mnie też deszcz i smętna pogoda
![]() Milionów nie wygrałam,bo tak samo jak Agnyska kuponu nie zakupiłam ![]() A na 14 do pracy lecę i wcale mi się nie chce
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1466 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Lecę zaraz na rehabilitację -to już ostatnia, od poniedziałku do roboty...
|
|
#1467 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja terminowo się dostosuję byleby po godz. 17 jeśli w tygodniu byłby sabat. Cytat:
W Szańcu kilka lat wstecz wtargnęliśmy na teren prywatny gdzie był jakiś pałacyk/zameczek pozwiedzać, popatrzeć, niedaleko Szańca z tego co mi świta jakieś bunkry są.Świętokrzyskie to piękne krajobrazy, lasy, masa zieleni, Buski Park (ale się chwalę ten nowo posadzony lubię, bo jeszcze słoneczny i ptaków nie ma, więc nie trzeba parasola brać )Jest pięknie i nudnie. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ świetnie gotuje i zajmuje się roślinami, więc by Wam pomógł, a ja bym sobie piekła i piekła i piekła i byśmy to wszystko co ugotujesz i upiekę jedli i jedli, i byśmy poszerzali drzwi i było by pięknie kulać się po świecie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1469 |
|
BAN stały
|
A u mnie już weekend i zaczynam urlop
powoli zaczynam się pakować, niedziela rano wyjazd a teraz czas na kawę
|
|
|
|
#1470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)A ja we wtorek pierwszy raz polizę do pracy ja tam chyba umrę ![]() Od wtorku zatem mam prawo ześwirować
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

padnięta jestem po pracy 

Ale i tak nie mam juz zaufania do tego typu wynalazkow 

Dobrze, że to nie do mnie było 

donosili, że skradziono biało-beżową kozę z pastwiska. W momencie rozjaśniłyście mi co się z biedną kozą mogło stać. Została ofiarowana jako ofiara zamiast dziewicy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Tym razem "trzezwy jak niemowle"
A tak luuubię...