![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedz to tutaj.
Do J. :
Ty jesteś mój narkotyk, lecz raczej ciężki Miękkie narkotyki ciągle nowe zawracają głowę Ty jesteś mój narkotyk, lecz raczej ciężki Bez Ciebie zwijam się jak pies, który dostał gumowym kablem. Tęsknie, choć wiem, nie powinnam. Daj mi znak. ![]()
#2192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Raczkowanie
|
Do siebie: Wiecznie szukasz kłopotów, ogarnij się szalona kobieto i uporządkuj wreszcie swoje życie! Zastanów się czego chcesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Wtajemniczenie
|
bezsenność! spadaj!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
a za mna sen chodzi non stop
![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
Ivi nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a masz jakis ideal faceta? czy ty tez jestes zafascynowana Dr Housem jak wiekszosc tu kolezanek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam słabość do inteligentnych mężczyzn-lubię,kiedy mi imponują swoją wiedzą (nawet młodsi się zdarzają tacy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wiec ja jestem za cierpliwoscia ![]() ja tam Housa chyba tylko raz ogladalam i to byl raczej niesmaczny odcinek,gdzie facet sypial z corka,wiec House mu wmowil,ze ona jest obojniakiem,zeby oboje przestali ![]() no ale ma fajne riposty,to fakt! Ja uwielbiam tez intelektualne typy, lubie kiedy facet ma jakis "konik" i o tym mowi z pasja ![]() ![]() a Twoj ideal z wygladu? bo moj niestety juz niemodny! ![]() ![]() czyli- zarost lekki na buzi, lekkie PKSY ![]() ![]() ![]() ![]() no i poczucie humoru niestety,niezbedne! dotychczas nie wiedzialam,ze to taka rzadka cecha! ![]() ![]() ![]() ![]() a jak tam z twoim typem? ![]()
Maybe you don't need whole world to love you, you know Maybe you just need one person Edytowane przez Ivi 1988 Czas edycji: 2009-09-11 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze się śmiałam,że na mnie to tac po 50lecą...byłam na sympatii kiedyś,to głównie ten przedział wiekowy mi oczka puszczał ![]() A typ?Szczupły blondyn lub "misiowaty"brunet-od kilku lat się to sprawdza.Cierpliwość?Czek am cierpliwie 4lata na prawdziwego mężczyznę...i nie wiem,czy się doczekam...a lata lecą ![]() Nawiązując do tematu wątku-gdzie te chłopy,gdzieeeeeeee? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no taaak, ja tez niedawno myslalam o tym,ze mlodsze kolezanki juz dzieci maja i mezow ![]() mnie tez starsi panowie puszczali oczka,to wtedy zmienilam w profilu opis dodajac,ze nie interesuja mnie starsi w wtym wieku, bo nie chce,zeby mnie adoptowali ![]() np jeden do mnie zagaduje (44l) a ja-chcesz mnie zaadoptowac? ale sie sploszyl ![]() ![]() ![]() probowac,probowac i czekac, bo milosc ;P zawsze przychodzi niespodziewanie-jak burza snieg w maju czy cos ![]() czy prywata? hmmm, zalezy,czy interesuje mnie opinia innych ![]() ![]() ![]() prosze, miej o mnie dobre zdanie ![]() ![]() a jestes na serwisie randkowym jakims tylko jednym? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Raczkowanie
|
B: Kłamałeś, kłamiesz i będziesz kłamał...! Był ruch, będą konsekwencje!
E: Trzymaj się jutro! Pokaż, że jesteś twarda ;* M: Zadowolona jesteś...?
![]() |
#2204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Raczkowanie
|
Kocham, kocham, kocham - tęsknie, tęsknie, tęsknie ... a minęła dopiero doba!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
Sprawiłaś mi dziś wielką przykrość... nie wiem co się dzieję, ale nienawidzę Cię.
#2207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ja sobie dalam na wstrzymanie po tym, jak ktos mnie rozczarowal bardzo i postanowilam bys szczesliwa singielka,ktora bylam i jestesm i nawet moge byc, gdyby nie pewien dzentelmen teraz ![]() tak wiec mi przyszlo czekac 8 miesiecy od poprzedniego pseudo zwiazku na kogos odpowiedniego. Lubisz singielstwo,Aninek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko 8miesięcy?No to niedługo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz bylo 8 m-cy, a w poprzednim mialam przerwe prawie roczna ![]() a kiedy jest b ciezko podczas singielstwa? kiedy masz podwojne zaproszenie gdzies? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Zadomowienie
|
do siebie : uspokój się głupia, wszystko będzie dobrze. Nie wiem gdzie ich wszystkich pomieścicie, ale wszystko będzie ok
R. mogłeś sobie darować takie miłe życzenia ![]()
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Kiedy jest b.ciężko?Kiedy coraz młodsze znajome biorą śluby,kiedy jest nagły wysyp par (co kilka tygodni mam wrażenie,że wokół mnie same pary są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Wtajemniczenie
|
do siebie: dziewczyno, ogarnij się bo wpadasz w paranoję!
do K.: kiedy ja Cię w końcu zobaczę? miało być we wrześniu, a tu chyba nie wypali.. ![]()
![]() |
#2213 | |
Przyczajenie
|
Do M.: Jesteś człowiekiem a nie jakąś kukiełką. Mów co Cię boli, co Ci się nie podoba. Nie jestem jasnowidzem! Pokaż, że kochasz... nie mogę wiecznie starać się za dwoje bo to boli..
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
do M.: ja juz nie wytrzymuje, znow sie zachowujesz jakbys nic nie chcial, a sniles mi sie, nawet nie wiesz jak ja za Toba szaleje idioto!! dobrze wiem ze chcesz byc ze mna wiec czego sie boisz? tamten to juz przeszlosc, co mam jeszcze zrobic zebys zauwazyl ze mi na Tobie zalezy. wystarczy zebysmy porozmawiali na osobnosci to Ci wszystko powiem ale Ty zawsze zajety
![]() do siebie: to byl piekny sen, pocalowal mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Raczkowanie
|
do ...: jesteś zakichanym egoistą, tak bardzo chciałabym Ci powiedzieć co tak naprawdę o Tobie myślę, marzę o tym, mam już Cię dość, ranisz mnie na każdym kroku jesteś i niby Cię nie ma...
po co mi coś takiego, uciekaj z mojego życia i już nie wracaj, zrób to dla mnie i dla siebie |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Raczkowanie
|
Tęsknię i za cholere nie umiem tego opanować.
#2217 |
Wtajemniczenie
|
Do niego: I want to recognize your beauty is not just a mask...
Bezsilność i tęsknota... I jeszcze katar do tego ![]()
#2218 |
Zakorzenienie
|
boję się.
#2219 |
Zadomowienie
|
Do A: Nie bój się! Zależy mi na Tobie, ale nie mam siły ciągle czekać, więc zrób coś. Proszę!
#2220 |
Zakorzenienie
|
serce mi mowi ze bedziemy razem, rozum jedynie przeczy..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.